fredag 20. mars 2009

Lykken er en stilig sil.



I går kom min nye Nigella Lawson sil i posten fra Bo Nordisk. Jeg har surfet innom for å se etter denne silen mange ganger rett og slett fordi den har en sånn fin farge:) Nå var den på tilbud og dermed slo jeg til.



Silen kom med en lapp om at den A: Ikke tåler oppvaskmaskin og B:Ikke bør utsettes for varme. Du snakker meg om Primadonnasil. Skal man være på den sikre siden bør den altså kun brukes til pynt. Det passer vel egentlig bra siden jeg alt i alt foretrekker pynt fremfor praktiske ting her i livet!



Nå øver silen på å være til pynt her hjemme. ( Joda, den skal også være med på hytten...Som trolig snart må bygges ut grunnet UTROLIG mye dill og dall)



Etter at silen ankom huset, har jeg kost meg med å pynte kjøkkenhyllen. GreenGate kopper, fat, håndklær og påskepynt er fra Berthas Oldebarn. Håndklærne skal få henge på pynt helt til symaskinen kommer frem, da skal de brukes til noe annet.




Midt i pyntelykken i dag skimtet jeg noe i sidesynet...Enda et termometer??? Som hang fast i kjøkkenvinduet???


Lillemor kunne fortelle at min bedre halvdel har bestemt seg for å sette opp termometer i alle rom så lenge jeg fortsetter denne ekstreme matchingen av interiør. Jaja. Da skal det nok bli brukbart med termometer her i huset tilslutt.



Ha en deilig fredag. TUDELU!!

30 kommentarer:

Anonym sa...

En deilig fredag til deg og Emmeline!!!!! Den lyseblåfargen er bare så lekker!!!!
inkala

Unknown sa...

Silen passet jo den andre pynten perfekt!
Spiller jo ingen rolle om den ikke er særlig praktisk da :o)

Alt i alt, kjempelekkert hjemme hos deg!
Ha en flott helg!

Anonym sa...

Glemte å si at selvfølgelig kommer estetikken foran det praktiske mange ganger...;)) den silen var så skjønn da. inkala

Malin sa...

Så friskt & vårlig:)

Enig, hvorfor skal alt være så praktisk?

Pynt er fint!

Vårhilsen Malin

rod i hob sa...

Du e så flink til å matcha interiøret :-) Kansje du plutselig finner et fint termometer og??? Eller???

Iallefall like eg utruligt godt denne kjøkkenhyllå di og alt pynten!! For å ikkje snakka om den koselige benken som står under :-) Lekkert!

Må bare legga til at eg og e som deg... Bare de e fint, så trenge de ikkje væra så praktisk. Mannen e av en heilt anna oppfattning. Bare de e praktisk så e de fint (Viss eg ønske meg gullsmykke f.eks så får eg beskjed om at DE har eg jo så mange av at de ikkje e vits.... Så får eg en jakke i steden :-)

Ha en super freddan!!

prinsesselinn sa...

ønsker deg en kjempefin helg, og du, hva med å bare sette noe oppå termometeret ?hihi

Anonym sa...

he he men fin var den..kjempefin!
Tror ikkke jeg hadde turt å selge
den i min butikk,med lapp at den verken tåler det ene eller det andre som igrunn en sil er bergnet til,men jeg kunne jo gjort som deg skrevet en lapp hvor det stod " Primadonna sil" hadde vært litt artig,men uansett noe av det fineste av siler jeg har sett:))
Så fin slagbenk du har ! sånn har jeg hjemme hos meg også,har hatt den i noen år og den går jeg rett og slett ikke lei av..
Hylla over var bare kjempe fint pyntet med greengate og de artige påskepynten,ha en god god helg..hilsen frøken olsens drømmer :))

Anonym sa...

www.frokenolsensdrommer.blogspot.com

Maria Louise sa...

Jeg ler godt av setningen: "Nå var den på tilbud og dermed slo jeg til." Bare en liten permisjon fra shopstop ;) Du er herlig min venn. Takk for hilsen på fb! Nå reiser vi avgårde til snøens gleder...

Renate sa...

Jeg får en liten fornemmelse av at "Emmeline" liker lyseblått.
Skikkelig flott:-)
Ja, du mangler bare et lyseblått termometer nå;-) Spraylakk?

Camilla sa...

Er det så viktig at silen kan brukes, da? Den gjør jo nytte for seg nå også;-)

Veronika sa...

Første gangen jeg "tør" legge igjen kommentar, men jeg har vært skapleser en stund.

Koser meg alltid med innleggene dine, men den absolutte favoritten er innlegget om Billeba. Du er så flink til å ordlegge deg og skrive sånn at man ser for seg hva som skjer og nesten føler man var til stede.

Og så har du utrolig mange fine ting du viser frem, det er veldig inspirerende. Liker stilen din veldig godt, og lyseblått er nydelig. Til og med på en primadonnasil.... :)

Hilsen fra landet sa...

Kanskje du kan finne et lyseblått termometer? Hehe så ville det tilfredsstille begges ønsker ;-)

Kristin`s lille hjem sa...

Hei, den fargen er bare fantastisk. Gir en god følelse av vår og sommer. Jeg bare forguder den fargen. Utrolig flotte ting :-) Ha en fortsatt flott fredag

Bdicte sa...

Ja, det må jeg si hørtes ut som en hardfør sil.......
Godt den er brukanes til pynt, da:)

Ha en herlig helg:)

Huset på toppen sa...

Det er blitt så vårlig, fint og pasell blått på kjøkkenet ditt:)Likte silen,merk den med:(kun til pynt) så du ikke mister malingen/ lakken!!
Ønsker deg en riktig fin helg:)
Klem Linda - ♥ -

Anonym sa...

What a wonderful decoration!!! Congratulations..

Cathrine Aksnes sa...

hehehe... må le litt av mannen din. Herlig å da;) å gud så mye vakkert du har... blir nok en drøss av termometer etterhvert.. hihi

Den gode feen sa...

He he he, slik sil har eg også :) Fekk den til jul frå snille Bodil :) Min heng også til pynt, men eg visste faktisk ikkje at det var ein ekte primadonnasil eg hadde fått i hus før nå. Takk!

Ha ei super helg, kos deg ;)

AstridVU sa...

Hehe - tenkte faktisk når du skrev at silen skulle på hytten etterhvert at "den hytten må være stor!", og så skrev du jammen selv om mulig utbygging :)

Håper du får en nydelig helg, selv med mange termometer i hus! Jeg liker humoren til mannen din... :)

Anonym sa...

Du er jammenmeg veldig sjarmerende ! Jeg har fulgt bloggen din siden du var i "hus og hjem" og synes den er fornøyelig og inspirerende.Grattis med en praktisk ubrukelig sil, den er fin, ja!Ha en fin helg! Hege

Eva Mari sa...

God helg videre og for en herlig følelse av luft og lys og det går mot vår... :)

Ting man skal ha rundt seg bør enten være nødvendige eller en fryd for øyet!! :D

Klem fra meg

Anonym sa...

er innom regelmessig, og tenkte jeg burde lagt igjen en kommentar for høflighets skyld.

Søt blogg, med hyggelige farger, søte mønstre og mange sjarmerende småting. Liker godt stilen din.

Lurte bare på noe. Har fått med meg at du har en del kopper. Er det noen mulighet for å få et innlegg rettet mot disse? Evt en liten kartlegging av funnene. Synes de er utrolig sjarmerende.

Villa Kos og Kaos sa...

Hva med spray-lakkering av alle termometerene???

Ha en strålende helg!

Anonym sa...

Kjære Emmeline

Bloggen din er superfin, og jeg koser meg hver gang jeg leser den. Som så mange andre så har jeg også blitt litt hekta på greengate. Og mye vil ha mer. Og siden du er den personen med den definitivt høyeste greengatekompetansen i blogglandia har jeg noen VIKTIGE spørsmål som jeg hadde blitt veldig glad for å få svar på:

1) Hvor mange caffelattekopper kan man tillate seg å ha?

2) Hvor mange greengate-serviser trenger man? Juleservise er et must. Men hva med hverdagsservise, vårservise, campingservise (melanin), høstservise og you name it?

Vennlig hilsen Silje (Som gjerne vil høre at "Jo, Silje, du trenger nok litt mer greengate...")

Hem och Lycka sa...

Å grymt snyggt med det blå!

kram

Olstad sa...

Hei Emmeline
Så fint dørslaget var hos deg da, du har jo så mye blå fine ting. Takker for reklamen:-)

Synes dere bør melde dere for slik vær observasjoner jeg. Dere kan jo fortelle både fra ene siden av huset og andre siden av huset. Detaljerte tempraturer. Inntektene kan jo brukes på kopper og anndre snasene ting:-))

Føler jeg bør forsvare Nigella Lawson dørslaget litt også:-) Det er verdt å merke seg at de er ekstremt gode på å merke varer. Jeg har nemmelig tatt dette opp med produsenten og de sier at generellt skal man jo ikke ha emalje i oppvaskmaskinen, da det både flasser og blir mattere over tid, og at dette ikke noe dårligere enn andre emaljerte dørslag men likte ordet PRIMADONNASIL:-)

Mitt dørslag er i bruk, siden jeg er litt dårlig på å følge slike regler, må si at jeg bruker det nesten hver dag har gjort i lang tid, til pasta/grønnsaker som jeg heller vannet av. har gått bra så langt men lurer på om jeg må være litt forsiktig for nå er det jo ikke å få tak i lenger og det er jo vakkert - veldig vakkert

Dørslagene har gått utav produksjon og blir erstattet med noen i samme fasong i melamin men de kommer desverre ikke i lysblå... (Rød og Krem)

En skal slå ett slag for pene ting. Viktig for hverdagsgleden. Hos deg ble det jo superflott mot alle koppene dine.

Ønsker deg, termometerne, dørslaget og alle dine god helg.

Ninas Interiør sa...

Veldig fin den silen! Og utrolig koselig blogg du har!:)

God helg!

Hilsen Nina

mylovelygrandma sa...

Hej! så glad man blir när man ser dina vackra bilder med alla fina färger! vilken vacker sil!!! trevlig helg! /josefin

Ingunn sa...

Så flott og sommerlig Og fine farger!!!! Flott blogg.

Related Posts with Thumbnails