lørdag 17. juli 2010

Sommerferie


Når man har knappe to ukers sommerferie, bør liksom alt klaffe fra start til slutt. Så langt har det vel vært litt BOB BOB når det gjelder full klaff! Emmelines nye dekk som kostet en formue, begynte å lage en merkelig SKVIK-SKVIK lyd,  da vi skulle kjøre sørover. Hva er den lyden spurte Kjøkkensjefen på et tidlig tidspunkt. Jeg vet ikke, svarte jeg, men lukk vinduene og skru opp volumet på musikken, og det fungerte ganske bra i grunn!


Hvor lang tid tror du det tar før pappa hører lyden, spurte det ene Emmelinebarnet det andre, samme dag vi skulle hente Sykkelguttpappa etter endt Nordkapp-Lindesnes-ferd. Jeg tror det tar cirka to sekunder, svarte Lillebror og det gjorde det. Vi kjørte nøyaktig fem meter før Emmelinemannen sa: Hva i helsiken er den lyden? Lukk vinduet og skru opp musikken pappa, svarte Kjøkkensjefen og så lo alle Emmelinebarna- lykkelig for at en normal forelder ( *ikke avstammet direkte fra strutsefamilien) kom hjem igjen.


Som jeg sa til Emmelinemannen; Jeg syns den lille indiske mannen på cirka åtti år virket litt vaklende innen dekkbransjen, men man skal jo ikke dømme folk etter førsteintrykket..Men det skal man altså! 




Ellers går ferien sin faste gang på Solbakken. Årets sommer har så langt vært ganske lite sommerlig. Noen
(og jeg nevner ikke navn) har vært så sur på grunn av manglende sommer, at de vurderer å GÅ HJEM hvis det ikke blir bedre vær.





Emmeline, derimot, har benyttet seg av det dårlige været. Hun har vært på Annas Rom og kjøpt seg et nytt handlenett på tilbud, pluss litt til;)


Jeg holder også på å manne meg opp til å male tallerkenhylle pluss annen hylle, sånn at sommerlige interiørbøker kan få komme på plass i nymalt hylle på veggen.



I morgen skal jeg også svinge meg på symaskinen, for denne sommeren går i en farlig fart og VIPS så skal vi hjem igjen....SUKK:)


Det har blitt dårlig med blogging fra meg denne uken, grunnet manglende datamaskin og håpløst nett. Jeg håper å være tilbake litt oftere i uken som kommer:) Fortsatt god sommer!!!

 

19 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei snuppeline
Her har vi regn i dag hvis det kan være noen trøst men vi har hatt fint vær stort sett hele ferien. I dag skal det skinne opp...bare nattlig regn ( er jo oppe før fuglene her også vet du)
Ikke mindre en 2 loppis skal vi på i dag. Et som ligger 500 meter fra huset og et som ligger 2 kilometer borte. Det skal være enda et i nærheten men det holder med to.
Håper du koser deg og slapper av. Nå er det hjem og jobbe 1 uke så er det 3 ukers ferie for denne dama. wiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Anonym sa...

Hello Emmeline!

I like your Blog, as usual, very well! Show sometimes please on my Blog... I has there something for you.

http://farfalla-design.blogspot.com/2010/07/neue-auszeichnung.html

Hugs, Jana

Rozmeen sa...

HI,

beautiful summer table pictures!!! I love your blog and I am one of your latests followers.

Wishing you a lovely day from holland.

Rozmeen

Fjordheim sa...

Håper dere får litt bedre vær og at arbeidslysten kommer tilbake. lykke til og riktig god ferie :)

RoseSommer sa...

Flotte bilder. Hvis du klikker kjapt inn til meg, så vil du se at jeg har en JERRYKANNE der som passer akkurat til den flotte blomstervasen din!
Den kan du ha med deg neste gang du skal til London f.eks. for å kjøpe mer Cath Kidston-ting!
(Skjønte du dette uten å ha sett innlegget er du god!)

Fortsatt god ferie.

Beth sa...

Herlig innlegg!
Kos deg resten av ferien,
solen titter nok snart fram!

Klem Beth...

Haust sa...

Hehe, herleg terrassebilete! :D

Nyt det som er att av ferien! ;)

Anonym sa...

Hihihi,herlig innlegg. :)Likte det terassebilde. Fortsattgod ferie. :)

Allis i Eventyrland sa...

God sommer! Håper du får litt bedre vær snart... :)

Sanna sa...

"Me love" bildet av sommerferiegjesten i solstol med paraply ! Slik et godt bilde på en helt vanlig Norgesferie ! Riktig fornøyelig. Ønsker deg en fortsatt fin sommer Emmeline ! Håper solen titter frem igjen om ikke så lenge !

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Næmmen Emmline - har du vært på Annas også gikk jeg glipp av deg skjønne :/ BUHUUUUU!!

God sommer videre , stor klem :))
Ps nydelige bilder .

ARKinterior sa...

Hihi, blir i alltid i godt humør av å kikke innom her..
Fantastisk!!
Håper sommerværet viser seg fra sin beste side de neste dagene du skal være her nede på sørlandet:)
Klem

fru Dyregod sa...

Og hvordan gikk det med dekkene og den mystiske lyden? Gikk den over eller falt dekkene av eller...?
Jeg nyter min siste feriehelg nå og skal på jobb igjen til uka.

Noatunfrua sa...

Håper dere får litt bedre vær snart :)

Har forøvrig alltid lurt på om det gikk an å lage rundstykker av brøddeig, så takk for den infoen :D

Ha en nydelig helg!
Klem fra
Laila Johanne

Vigdis sa...

Huff ja. Den sommeren har vært begredelig så langt. Jeg har tre uker ferie, og håper jeg ikke blunker idet sommeren fyker forbi!

Ingunn Rønning sa...

Heia!
Knallfin blogg! Jeg lurte på om du ville dele hvordan du har festet det blårutete stoffet i skapene dine? ;o) Har liknende skap hjemme som må fikses litt!

Ingunn ;o)

Høvebakken sa...

Lykke til med bilen;)

Aashildsvilla sa...

hei koseli blogg du har..vi har åsså regnvær her i nord..kjedelig..sommeren er jo så kort..koseli kjøkken du har,sommerlig og fint..ønsker deg en fin dag klem fra åshild

Asbjørg sa...

Huff da,ikke spesiellt til sommer stemning der nei!Ikke her i Trøndelag heller,utenfor bøtter det ned!!Men vi hadde nettopp hele 2-to dager med sol og varme!!God sommer videre!!

Related Posts with Thumbnails