onsdag 19. september 2007

Endelig klar for visning

Noen husker sikkert huset som vi malte og fikset for at det skulle bli solgt?
Endelig har en ny megler kommet på plass, og om en uke starter de nye visningene!


Dette er de nye bildene fra fotografen,
de bildene jeg tok selv var ikke så verst de heller syns jeg..
-men jeg klarer nok ikke å tenne i peisen ved hjelp av mitt
digitale kamera!


Så håper jeg bare at noen vil bo her...
og at mange kommer på visning i neste uke!


Jeg fikk forresten en epost fra Ebay i dag.
De lurte på hvem som var skurken i min historie?
Etter å ha mailet min versjon av Rødhette og Ulven
så er jeg FRIKJENT!!! Takker og bukker for all trøst dere har sendt!

Jeg bekymrer meg likevel litt over hvor alle pakkene
fra Ebay blir av? Jeg har et skap som venter her nemlig....

22 kommentarer:

Olstad sa...

Det tar sin tid med Ebay gjenstander, og her snakker jeg av erfaring. Jeg har heldigvis ikke kastet meg inn i ting handelen enda men er helt vill etter å kjøpe barneklær, sminke, vesker, sko osv. Det blir jo dyrt på sikt.

åsemor sa...

Greier dere ikke å selge huset nå, får dere sette det på en trailer som skal til Møre, for her liker vi sånne hus :)
Ja,ja vi venter og venter på Ebay......, men mest på å få se det tøffe skapet. Hva om vi sender deg et par kopper hver, får vi se skapet da ?

Tusen takk Emmeline for alle koselige komentarer du legger igjen hos meg, er så glad for at du er innom. Ha ei fortsatt fin uke :)

Anonym sa...

Det er bra det er noen som er tålmodige Åse:)))))
Kanskje jeg skal vise en liten rute nederst?? Hehehehe, eller kanskje halvparten av en liten hylle???

Herligheten. Tror jeg begynte å mase om det skapet for over en måned siden, skamme skamme...

Anonym sa...

Hei hei, først og fremst: jobben var heilt topp og akkurat den eg ønska meg. Men det inneber flytting og penger i kassa, men ikkje enno. Vart litt styr rundt alt, så nå har eg farta inn og ut mellom Landås og Sandsli i fleire dagar :) Det har blitt lite tid til blogging og surfïng, men nå kjem ting deg trur eg.

Kan ikkje skjønne noko om denne knallfine bustaden ikkje vert solgt på ein to tre. Veit iallefall kven eg skal spørre om stylinghjelp når den tid kjem :)

Tre dagar igjen gitt. Eg gledar meg! Synd med alt for dyr porto frå E-bay, men det vart iallefall ein god historie/eventyr av det! Tudelu

Anonym sa...

Nå blir det salg, helt garantert! Takk for hyggelig hilsen, kjære deg. Vil bare si deg at det går nok ikke like godt som hos deg, desverre kommet for lang til det. Men vi "snakker ikke mer" om det. Har som deg, valgt å ikke bruke det i bloggen, men i går bare kom det over meg, jeg var SÅ lei meg :-( Uansett, ha en fin kveld, gleder meg til å se ferdig skapet ditt Klem fra meg!

FO - 2 sa...

Det ordner seg for snille jenter.... ;)
Huset er flott.
Lykke til med visningen. :)
Linker til deg jeg.

elin1976 sa...

Så flotte bilder fra huset. Det kommer til å bli solgt! Bare vent å se.
God at du fokk forklart din versjon av ebay historien.
Nei pakkene er nok på vei. Vi velger å tro det! Jeg tør aldri å kjøpe ting på sånne steder. Når sant skal sies så har jeg aldri vært der inne i fare for å gå helt amokk i ting som vi slettes ikke trenger. he he. Ha en fin torsdag.
Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

Såå flotte bilder fra huset dere har ordnet! Håper på at dere får solgt det nå da! Blir spennede å høre på responsen!
Morsom ebay historie på forrige innlegg forresten Hi hi:)
Ha en flott torsdag!

Karna sa...

Skjønner ikke noen verdens ting hvis ikke dette huset blir solgt, ser jo så lekkert ut!!! Lykke til!

Iiikkkk har ikke lest om ulven før nå jeg, har ikke hørt et ord fra den engelske om noe pakke, fra USA fikk jeg en koselig e-post om porto, og at nå var den sendt, og det kostet jo nesten ingenting.

Har ikke fått den enda, men det går vel ikke så mange dagene vil jeg tro. Lykke til med ulven også... =0)

Anonym sa...

Dette må jo gå bra vel:) Så flinke dere har vært!
Og jammen bra at ebay ulven ikke fikk det som han ville...HA!
Krysser armer og bein for salg:))
ha en fin dag!

Anonym sa...

Huset ble jo kjempefint... så flink du er...
Har alri handlet på ebay jeg, hadde nok trykt litt raskt på noen knapper og sittet med en del tingogtang fort jeg... tror jeg, er sånn titteshooper jeg...

Ha en koselig kveld...

Interiørhuset sa...

så bra at du ikke ble svartelistet..skulle egentlig bare mangle at du slapp det.

Så flott det huset ble..nå må det vel komme bud i fleng?!Lykke til

Silkeline sa...

Bra du satte Ulven på plass Emmeline:D Han fikk nok så han teig der......

Dette huset blir nok solgt på null komma null.....det ser jo bare så innbydende ut! Utrolig bra stylet av dere altså, dere har vært såååå flinke:))

Jeg er bare sååå spent på skapet ditt(!) og hva som kommer til å pynte opp i hyllene....gleder meg:))(ikke noe press altså....hihi.) Håper pakka fra Ebay er rett rundt hjørnet nå.

Stor klem:=)

MODERN COUNTRY sa...

Heisann Trulte!
Hehe...jammen har dere ikke fått gjrodt huset deres i tipp topp stand, det ser jo kjempeflott ut! Nå drøyer det nok ikke lenge før det blir solgt, det er jeg bombesikker på :) MÅ si det er et utrolig stort hus med flotte gulv og koselig peis. Hva var grunnen til at dere flyttet igjen sa du?
Så var det den e-bay greia da. Ja, jeg håper virkelig alt går i orden for deg og at tingene dine dukker opp. Selv handler jeg veldig mye i nettbutikker, for det meste her i Nederland. Ja der finner jeg stort sett de mest unike tingene. Har selv aldri handlet på e-bay selv om jeg har vært veldig fristet noen ganger. Ja, når man ser vakre Franske linstoffer med monogram brenner det i lomma!!
Håper du får en koselig kveld, og takk kjære deg for alltid koselige besøk :) Klemmer fra Aina

Trines Hus og Hage sa...

Tar det siste først. Bildet av skapet var veldig fint. Så mye lekkert, men ettersom jeg skjønner var ikke det ditt skap.... Gleder meg til å se det! Gleder meg også over at du er frikjent. Ordner seg for kjekke jenter, vet du!
Huset har bare blitt kjempefint, og dere har vært ordentlig dyktige i stylingen!
Takk igjen, Emmeline for så utrolig koselige meldinger på bloggen min. Det blir nok ikke noe give-along-runde (var det riktig...fnis) på meg i første omgang. Føler jeg har det for travelt og at dagene ikke strekker helt til for tiden. Det er jo bare så vidt jeg rekker å sette rompa i sofaen etter at ungene har lagt seg, så må jeg selv legge meg! Bloggeing har det jo som du vet også blitt lite av i det siste. Men takk så mye for tilbudet og for at du tenkte på meg!!!!
Du, hvordan går det med den lyse stolen du kjøpte for ei stund siden? Den ser grei ut i stoffet så langt? Har vært og sett på ny sofa i dag, skjønner du. Har hatt så lyst på en annen sofa så lenge, men ikke kikket på noe før i dag. Nå har jeg to fargeprøver liggende på bordet foran meg her, og venter på min kjære skal komme hjem og uttale seg. Jeg trenger ikke helt lys sofa - fant en brunaktig som jeg samtidig oppfatter som ganske lys. Den vi har nå er blå og jeg har holdt på å legge over tepper og slik for å "lysne den opp litt". Vel, vi får se om jeg er kjekk og grei nok til at det ordner seg her i gården også... Snakkes!

[morgrethe] sa...

Hallo Emmeline. Så fint huset har blitt... egentlig visste jeg det da, for du har jo vist så fine bilder tidligere. Jeg har veldig stor tro på at det blir solgt, gleder meg til å høre. Den går vel over takst også tenker jeg. Nå er det like før helga kommer.. og denne helga gleder jeg meg veldig til....vi har ingenting på programmet. Det skal bli så godt. Kos deg i helga du også.

Mia sa...

Grattis med ny blogg, Emmeline! Og så fint som det har blitt hos deg her inne allerede. Jeg skal få ordnet linken din snarest. Og så må jeg si at jeg er spent på det med hus salget etter styling. Forresten, så synes jeg at bildene dine av huset var vel så fine som fotografens! Og så er jeg glad for at det ordnet seg med Ebay og handelen din. Jeg er fortsatt litt betenkt på det å handle via nett, og holder meg helst til butikker... Men jeg ser jo så absolutt at det er penger å spare på Ebay.

@afjo72 sa...

Hei, hei! I din verden har det skjedd litt av hvert skjønner jeg. :o) Grattis med ny blogg - og jeg måtte bare le litt av og med deg når det gjaldt forholdet til symaskinen. Sånn er det nemlig hos meg også - men optimist, ja det er jeg hver gang jeg tar frem maskinen!!

Ønsker deg en strålende helg, og masse lykke til med hussalg!!! :o)

minerva.jor sa...

Endelig oppdatering ang. hussalget!
Det er sikkert spennede med Ebay, jeg er vel på krabbestadiet på det feltet!
Ha en fin uke:)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Åhhhh lykke til!

Det er jo bare blitt nyyydelig :)
Det skapet ,mmmmmmm!

Ha en god dag , klem!

Anonym sa...

putene var pene, men som Karl Lagerfeld sa.
.Kopi is kopi

Anonym sa...

Jepp...Karl har så rett så rett...
-men en kopi for dagen er bra både for lommeboken og magen!

Related Posts with Thumbnails