søndag 17. januar 2010

Mister Simple Living has arrived!For noen dager siden leste jeg en reportasje i KK som handlet om Simple Living. Dette er ideen om å fokusere på det vesentlige, være bevisst hvordan man bruker ressursene sine og ta nødvendige grep slik at man får kvalitet i livet. Konkret kan det være at man rydder opp i skuffer og skap, og bestemmer seg for å ha en sunnere livsstil i forhold til mat og mosjon. For å nå disse målene, bør man rydde både fysisk og mentalt, legge en plan og kanskje skrive lister (*min favoritt). Man bør selvfølgelig også gjennomføre det som står på listen (* ikke alltid like lett;) Her i huset ser det faktisk ut for at min bedre halvdel har bestemt seg for å bli Mister Simple Living himself. Forrige lørdag tømte Emmelinemannen innholdet i alle klesskapene utover gulvet. Nå skulle alle unødvendige remedier ut av huset, og det skulle bli tellekanter fra topp til tå. Så ryddet vi og sorterte, og nå har vi fire skap med tellekanter -og to skap (*mine) bestående av hauger som kastes inn og ut hver gang jeg skal ha noe!

I går satte jammen santen fyren i gang igjen. Da var det kjøkkenet som skulle få en gjennomgang, og dermed tømte han alle skuffene der også. Pizzaruller og sølvtøy fløy veggimellom, for sånne unødvendigheter skal ikke oppta plass i vårt daglige liv. Dermed måtte Emmeline trå til og sortere kopper og kniver, mens jeg bannet litt for meg selv over denne rydde-entusiasmen. Litt småbanning var i grunnen ingenting i forhold til hva som buldret rundt i loftsetasjen. Der ble nemlig hormonbombeklubben tvunget til å gjennomføre en tvangsrydding fra topp til tå. Oh holy macarony så sure de var!!!
I dag sto Emmelinemannen opp og forkynte at det var på tide med en ny livsstil for hele gjengen ( ikke bare for mor). Dermed pakket vi sakene våre, og dro avsted til nærmeste Sprek og Blid senter. Der tegnet vi kontrakt for en hel formue, for nå skal nemlig Emmelinefamlien bli en sprek og blid familie i fellesskap. Nå har vi jogget på rekke og rad, vi har trent på apparater og svømt om kapp i timesvis.Jeg syns ideen om Simple Living er veldig god, men håper virkelig at luften snart går ut av Mister Simple Living himself. Iallefall litt av luften....Sånne grønnsaksknaskende ryddefantaster er ganske slitsomme i lengden. Spesielt når de inspiserer konemor sitt klesskap og spør når det skal tellekantes..Huttemegtu!


Bildene er hentet fra Emmelinemannens nye tv krok på SOVEROMMET:) Bildet over: FØR
Bildet under: NÅ! Utrolig hva man får plass til bare man rydder litt.. OPPDATERT INFO: Nei dette er ikke kleskapene våre. Dette er skapene som rommer Emmelinemannens DVD samling. Jeg sier ikke mer.....
65 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Tror vi er smittet av samme virus - for simple living må da være en variant av Wabi sabi!

Fjordheim sa...

Hehe, Ja ikke bare bare når disse mennene får en ide. Håper for din del at det er et forbigående fenomen. Men samtidig så syns jeg det høres flott ut med en mann som setter igeng med slik rydding. Det er heller sjelden her,
Lykke til med treningen :)
Ha ei god uke :)

Kaoskontroll sa...

KAN du ikke sende denne mannen over til meg???? Her kan han få rydde og kommandere det han er god for, for jeg trenger et saftig spark bak! ;)

Unknown sa...

He he, hva var det som utløste dette?? Noe han ikke fant eller måtte plutselig far stelle hjemme?
De pleier å bli slik en periode da, greit for en stund da;D

Klem fra Grete

Inga sa...

Har hatt et snev av det samme. Men jeg er enten manisk ryddig (varer gjerne ett par timer) eller så flyter det over :-) Greier heldigvis å begrense rotet til mitt eget arbeidsrom og klesskap.

Ha en fin søndagskveld :o)

det lange hvite huset sa...

Haha! Her gjelder det virkelig å se alt fra den positive siden: Det ble da vitterlig ryddet i noen skap, og det uten at du gjorde så mye for det? Jeg kunne også godt tenke meg at min mann (eller jeg) fikk schwungen over seg og tryllet fram noen tellekanter her og der, for det er sannelig godt å få ryddet opp litt både innerst og øverst nå og da.

prinsesselinn sa...

hehe, så kjekt at emmeline mannen endelig kunne få brukt greengate koppene og greengate putene sine til noe fornuftig ;)

ha en strålende uke...

salige lavendel sa...

Høres ut som Emmelinemannen har mange gode ideer =) Lykke til med simple living prosjektet og tellekantene...

Anonym sa...

Skal si mannen har vært effektiv...min mann begynte å rydde noe voldsomt i skapet sitt for en ukes tid siden, men det ser ut til at ryddemanien tok slutt etter at ett av hans 4 skap var strøkent.....

Fint med en mann som kan ta litt initiativ!

Kristine

Anita sa...

Send him over, fast as h... Tror nesten jeg hadde blitt engstelig jeg hvis mannen her tok initiativ til noen som helst form for rydding. Så heldigvis rydder han ikke .p.... Nyt det så lenge du kan du!! Klemmer fra Anita

Vår sa...

Jeg må bare le - ser de for meg både Emmelinemannen og hormonbomben!!!!
Ønsker deg og dine en fin-fin kveld!!
Helen

J sa...

I don´t understand anything but the colours are so beautiful.
I love light blue, its so fresh and lightly.
Your blog is just wonderful.
Greetings, Jess

Refleksjon på livsvegen sa...

Trøyste meg...
Be han sende litt av den energien i retning av meg...
Eg treng den! ;-)

Unknown sa...

Så nydelig soverom! Lyseblått er veldig fint det... hmmmm...

Blir så glad av å besøke bloggen din, du har så mange deilige farger rundt om i huset:o))

Nyt siste rest av helg, det skal jeg:o)

Klem Line

sylvia sa...

hei herlig innlegg,å det er så deilig å få vrengt disse skap og skuffer vi samler i,
så sett i gang du å,så føler du deg topp etterpå.
klem fra sylvia som må le litt.hihihi

Kjeruben sa...

Hi hi for eit fornøyelig innlegg!
Og 'hormonbombeklubben'! *knis* Så godt å høre at det ikkje berre her i huset vi merkar dette ;-)

Og for eit ENORMT soverom!!! Og kjempefint :D
:o)

by camilla jin sa...

Hehe, jeg må bare le! Du skriver så vittig at jeg kan se for meg hele scenarioet; Emmelinemannen i spissen med hormonbombeklubben hakk i hæl! Effektiv gjeng da! Jeg er imponert :)

Og jeg tror ikke jeg har sagt det før, men du er min o'store Green Gate-guruinne!! Dessverre deler ikke gubben min samme entusiasme, og mener i grunn at 2 - TO!!! -kopper fra Ikea er bra nok av disse årsakene:
- de er billige
- de er gode å holde i
- vi har ikke så mye besøk at vi har behov for flere

Jeg dåner..

Ha en fortsatt fin kveld!

klem, camilla jin

AnnaJohanna sa...

Herlig lesning!!

Klem Johanna

Lisas hjem og skatter sa...

Hahaha - sprekinger :) jeg burde ha trent, fått litt mer energi :)

kos dere i det nye rommet og med den nye sprek- og glad-tilværelsen (for dere alle) :) gleder meg til å høre mer! :)

ha en super kommende uke!

klem fra Lisa

Ingunn sa...

Jøss så flott det ble på soverommet. Grønnsaksknaskende ryddefantast - he he. Ble nesten flau når jeg leste det fordi det minnet litt om meg.

Ha en fin uke - spreke og kule familie!

TONE sa...

STÅ PÅ Å GLED DEG OVER MANNEN......Det går muligens over eller....men det er jo sunt og bra! Men han ser vel hvor FLINK du har vært...så du er vel en liten inspirasjon der....

Elisabeth, innerst i veien sa...

Oj, kan du sende noen av de basillene mannen din har fått i seg ned til han i sofan her hos meg? :-)

Villa Luftslottet sa...

Hehehe, luften går som regel ut av ballongene til slutt, men jeg må nå si at jeg syns det er en knakende god idè da:)
Simple living, og rydde i skuffer og skap, jada, det har jeg jobbet med lenge, men det gjenstår å tegne abonnement - som blir fulgt opp, på treningssenteret:)
Syns dere er drit flinke jeg!!
Her har vi jobbet oss opp på et mer aktivt nivå generelt, og så har denne damen her begynt med røykeslutt-hypnose...så nå skal det bli andre boller;)
Steike for et lekkert soverom dere har forresten!!!
Så utrolig delikat:)

Henriette's innfall og påfunn sa...

Hehe, synes du er heldig jeg som har en bedre halvdel som gyver på sånn:-)
MEn skjønner at det kan bli litt slitsom ti lengden. Men mest sannsylig så roer det seg litt. Flotte bilder :-)

Tante Mimmi sa...

he,he!
Hærlegt! Håpar det smittar til nærliggjande områder rundt byen med dei 7 fjell! Ventar i spaning!

Love Peace Pionies sa...

trening og sunn mat er bra!!! utrolig deilig å sortere å kaste.. Orden er jo bare deilig.. i dag står stua på hodet her, sorterer og rydder leker...
så fine bilder fra hjemmet ditt!!
kristina

frk.B sa...

Enda et inspirernde innlegg!!
Kom skikkelig i vårstemning jeg nå:)


God uke!

Frk.B

Hilde sa...

Virker som om den nye stilen - wabi sabi fenger menn!!! Her i huset har ikke mannen fått lese avisen på noen dager, men jammen ville han rydde kjellerboden - dvs 30 m2 med rot fra vi flyttet inn - dvs ting vi ikke trenger, men det er jo et pes å ta tak i det hele!!! Heldigvis fikk vi ikke tid - noen ganger er det kjekt med telefoner hvor noen trenger hjelp, og neste helg skal vi på hytta, så jeg håper dette går over!

Lykke til med familie treningen!
Hilde

Ramme Alvor sa...

Sjølv om soverommet klårt såg flottare ut etterpå ser eg utfordringa med å kome seg inn i kleskapet ettepå...tellerkantar eller ikkje...eller er kleda så flatpakka dei går ut sidelens? :)

Men ver glad so lenge det står på...heilt klart verre alle dei åra ingenting skjer :)

Anettes drøm sa...

Som vanlig, fornøyelig lesning! Vi har ryddet i vei i helgen vi også. Deilig å få litt orden på tilværelsen. ¨

Ha en flott uke.
Klem Anette

Emmeline sa...

Hallaisen Ramme Alvor....hehehe
Ler like godt av deg hver gang:)

Det blårutede skapet er selvfølgelig ikke klesskap!
Det er mannens DVD skap. Jaaa! Merk deg: DVD-skap REKKE!
På motsatt side av veggen står det ikke mindre enn SYV klesskap fra Ikea. Av aller største og høyeste sort:) Som ikke er så spennende. Derfor ingen bilder fra den vinkelen, men kanskje jeg burde!!

Rosa sa...

Som alltid når eg les hjå deg ser mannen rart på meg, og no treng eg berre sei eit ord for at han skal skjønne den høge latteren: "Emmeline".

Eg ser levande for meg ryddefantasten, og den småsure hormonklubben som ryddar og sidan tek turen på treningssenteret. Fantastisk! Eg og mannen kunne godt ha fått litt av den energien, om de har litt til overs!

Unknown sa...

Haha... jeg bare ler her og leser høyt for gubbsjela (Nanni har lumske Hedmarksrøtter)... Vakkert! Hormonbombeklubb var et godt og dekkende ord. Velkjent klientell.
God ny uke!

Huset i skogen sa...

Send mannen over hit, her hadde vi virkelig trengt hans overskudd og ryddemani!! Men skjønner godt det kan være slitsomt, og sure hormonbomer...jo takk, jeg vet hvordan det er hehe.

Pulsatilla sa...

Simple living - en herlig teori og nesten uutholdelig i praksis... Høy gjenkjennelsesfaktor fra Pulsatillaheimen i dagens innlegg.

Lissen sa...

Du får oppfordre Mr Simple Living til å starte i skapene med DVD-samlingen... så skal du se han ser annerledes på det *humre*

Downshifting og interiørblogging er nok dessverre ganske uforenelig, jeg tipper Emmelinemannen taper den kampen..

Hanne sa...

Er det ikke nesten litt nifst når gubbene tar av på denne måten? Jeg blir helt forstyrret av sånt... Men, det skal sies: såre fornøyd når kruttrøyken legger seg og ryddingen er unnagjort.

Ønsker deg ei heidundrende flott uke!

Pludrehanneklem

Muggensteekjes sa...

Hello,
i really love your blog, love the pictures, so fresh and light.
Bye, Ingrid.

Martine sa...

Hvor har du funnet denne mannen? he he. helt utrolig og så flink:) må nok ta tak i han jeg har hjemme tror jeg:)

ha en flott dag:)

klem fra Martine

Lillan sa...

Hehe innleggene dine tar innimellom kaka:O)))

bra du har ryddemann da;)) skulle jeg gjerne hatt!

Såå bra at dere alle trener sammen, da er jo hele familen samlet og da er det også lettere å trene:))

NYDELIG TV KROK SPØR DU MEG! NYYYDELIGE FARGER!

ha ei flott og ryddig uke !

klem Lillan

Jill sa...

Gubben får sånne innfall innimellom, (han er tidligere yrkesmilitær)tellekanter og pene linjer på alle kassene på loftet og alt hva vi har...
Trøsten er at det ikke varer så lenge :-)
Han er også den som roter mest, noe som kan være veldig betimelig å minne ham på midt i kaosryddingen....
Positivt å få noen å trene med da, det ønsker jeg meg oo :-)
Ha en fin mandag!

Anette Willemine sa...

Kan han klones?

Ønsker deg en deilig start på uken!

Klem fra
Anette Willemine

Karin sa...

Likte godt han nye Emmeline mannen jeg da.Ønsker en slik mann velkommen med åpne armer til mitt klesskap. Det går sikkert over så du får nyte han så lenge du har han.

Anonym sa...

Hey guys,

I'm just browsing sites for the children of Haiti.

I'm here for a non-profit organization that is dedicated to
building oppurtunities for the kids in haiti. If anyone wants to give money then this is the site:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They give children in Haiti books and teach them.

Please check them out, they're a real cause.

Any help would be great

Anonym sa...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for paying the hosting and developement of the theme

Unurseziniuts

Anonym sa...

megan fox jennifer's body pics, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox jennifer's body[/url] megan fox naked'
kim kardashian sex-tape, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian ray j download[/url] kim kardashian nudity
taylor swift myspace, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift wallpapers[/url] taylor swift music videos
hanna montana naked, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]celebrities naked hannah montana[/url] miley cyrus hannah montana movie
harry potter and the goblet of fire pictures, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter and quidditch[/url] 27s harry potter sorcerer stone
cruise ship to hawaii, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruise line new orleans to south america 1950s[/url] cruise to nowhere + seattle
justin bieber meets cody, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin bieber articles[/url] justin beaber
britney spears circus cd, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears drunk[/url] britney spears and 3 and wardrobe
magan fox boob, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox scene[/url] megan fox bra

Anonym sa...

Exceptional site.

Scandinavian optimization adviser providing affordable all-encompassing service (sokoptimering).
[url=http://www.smotop.se]Sokoptimering[/url]
http://www.smotop.se/sokmotoroptimeringskonsult.html

Anonym sa...

if you guys desideratum to realize [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmaceutics seeking generic drugs.
you can descry drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] informant on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonym sa...

Hello people,

What online zines do you read and would recommend?

For all you punk people out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first hardcore ezines on the web.

They have throusands of reviews from the most underground bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Regards!

Anonym sa...

Infatuation casinos? enquire this inexperienced [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] games. advisor and wing it belittle online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our additional [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] give something at http://freecasinogames2010.webs.com and win veritable compressed cash !
another chic [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele locality is www.ttittancasino.com , for german gamblers, watch manumitted online casino bonus.

Anonym sa...

Infatuation casinos? endorse this environmental [url=http://www.realcazinoz.com]free casino[/url] games. pilot and wing it degrade online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also stay our up to the minute [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] guide at http://freecasinogames2010.webs.com and obtain corporeal incredibly distant !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele machination is www.ttittancasino.com , because german gamblers, pen in magnanimous online casino bonus.

Anonym sa...

So I went ahead and splurged -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-ValveDock-with-Speakers.html]Fatman iTube Dock[/url] and I've gotta tell ya I am pleasantly surprised. I actually listened to one at a friend's house several months back and just couldn't get that sound out of my head because it really truly surprised me. I searched online everywhere for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I rang them first and asked a bunch of questions and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and bought it. Dispatch was very fast. Everything was perfect. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they post outside of Oz but you won't be sorry if they do.

Best accessory I could have bought...

Joseph

Anonym sa...

Hey guys I'm not confident if this is the greatestl place to mail this, but I am having some legitimat grieve learning how to meet a girl in college I read how to meet a girl in college[url=http://www.zimbio.com/Howtomeetthatgirl/articles/FcGjvTOiTeH/how+meet+girlfriend+5372+men+already
how to meet a girl in college [/url] that blog, but it really didn't look as if to make alot of sense to me. Can someone hold it in their heart to improve me? It's so impregnable to gratify the girls of my dreams.

This on the web wasn't easy to read

Tips on How to fulfill Girls with the Shopping mall

If you are just one guy and aren't the better at choosing a lot of much less meeting girls and are questioning wherever you could possibly visit come across and satisfy a young girl, then these ten sensible hints on how to meet a toddler for the local mall, really should come in mighty handy.

1 - Go towards the food court. Feel it or not, the food court is a absolute preferred location inside shopping mall to meet a young lady. Here's what you do. Pick a food location and get in line for the meal. Despite the fact that you can be in line, look close to the region the place anyone is sitting and eating. Glimpse for any gal seated alone, or even two ladies sitting together. When you may have your meal in hand, walk around to just where she or these are sitting down and talk to if you'll be able to join them. If you're truthful and straightforward with them, your probabilities are quite excellent.

2- Do some thinking. Prior to you even give thought to going on the mall to fulfill a young girl, sit on your own down and do some severe considering. Take into consideration how you may connect with a female and what you could possibly say to her if you were productive. Think of which components of your local mall you'd probably visit. Also, you're gonna really need to acquire some thing even though there, what do you'll need? Finally, mull over what meeting a young lady inside a public position entails. Certainly you can have to appear for the wedding ring in advance of speaking to some toddler, and you are going to be required to take into account if it is wiser to speak to some young girl alone or one particular who's with others. Finally, you are going to have for being reasonable about your personal age and also ages for the girlfriend you choose to meet. As in, you will ought to inform all by yourself to be reasonable and do not try out to fulfill ladies which can be quite a bit younger or older than you should be, or that appearance out of one's league.three - Ask for boost. After that you are finally along at the shopping mall, a person belonging to the ways to satisfy girls is by asking them for guidance. Females know that guys have no approach what they can indeed be accomplishing when they are purchasing, so asking for aid will not appear this kind of a ridiculous plan. Request be of assistance in picking out a jacket for oneself for example. Carrying out so let's the woman know that you just are single. If she agrees to aid you, inquire her other questions as you grab totally different jackets to try on.

Hey guys I'm not for certain if this is the greatestl category to send this, but I am having some legitimate grieve learning how to meet a girl in college I look over how to meet a girl in college[url=http://howtomeetagirl.net/body-language-signs-of-attraction/
how to meet a girl in college [/url] that website, but it as a matter of fact didn't appear to make alot of sanity to me. Can someone hold it in their heart to serve me? It's so intricate to convene the woman of my dreams.

Anonym sa...

AretleAderway

[url=http://healthplusrx.com/bags-under-the-eyes]bags under the eyes[/url] QuadiaSmund

Anonym sa...

I am not so quick-thinking to be efficient to write terrific stuff like you do but I am trying to pay it back so hoepfully this will throw you a idiotic grin or make you burst out laughing or at the very least give you a thought for the day? :

He sets low personal standards and then consistently fails to achieve them.http://airmaria.com/2010/11/06/the-way-of-ugliness

Anonym sa...

Α person necessarily helρ to mаke ѕеveгеly articles I mіght ѕtаtе.

This is the first tіme I frеquentеd
youг web page and thus fаr? I suгpгised wіth the research уou maԁe to make this particulаr submit incгediblе.
Eхcellent tаsk!

my wеb ѕitе ... best paleo desserts
Feel free to surf my web blog the paleo diet recipes free

Anonym sa...

[url=http://www.freewebs.com/lipit0r]buy atorvastatin calcium
[/url]lipitor order line
lipitor price in malaysia
lipitor purchase generic
buy generic lipitor canada
prescription price lipitor

Anonym sa...

Good day! This post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!
Here is my web site :: bacalao

Anonym sa...

[url=http://www.microgiving.com/profile/clarithromycin]buy biaxin xl online
[/url]

Anonym sa...

http://twiga.altervista.org/twiga/?q=node/1998 Annebarcewecisa [url=http://www.ucrsalta.org.ar/sitio/?q=node/63966]how to make more money[/url] Inach how to make money on internet

Anonym sa...

[url=http://ciproxin.webs.com/]buy cipro[/url] buying cipro online
ciproxin buy uk
buy cipro 500 mg

Anonym sa...

We [url=http://www.singapore-casino.ws/]baccarat online[/url] have a rotund library of utterly free casino games for you to challenge right here in your browser. Whether you appetite to procedure a mesa encounter plan or scarcely examine manifest a occasional original slots once playing in the direction of real filthy lucre, we possess you covered. These are the exact still and all games that you can treat cavalierly at veritable online casinos and you can join in them all for free.

Anonym sa...

Flower Region Noida Situated in the uppr-school region with the Noida

Here is my site; legal leads
Stop by my blog : lawyer search engine optimization

Anonym sa...

When yоu are maѕsagіng the aгeа far all the $onе centuгy Sensual Masѕage
І've witnessed had been in reality unconvincing, shaky and wobbly.

my webpage :: webpage

Anonym sa...

Hello! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd
ask. Would you be interested in trading links or maybe guest
writing a blog post or vice-versa? My site discusses a lot of the same topics as yours and I believe we
could greatly benefit from each other. If you're interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

Also visit my site; Online Batman Games

Related Posts with Thumbnails