tirsdag 22. november 2011

Kalenderblogg i boks


Hvem hadde trodd at det tok noen få minutter å få gaver til en hel kalenderblogg i boks? Jeg er helt overveldet over responsen på mitt forrige innlegg. Sponsorer fra nord og sør har meldt seg i hopetall, både store butikker og bloggere som stiller med blomsterfrø og hjemmestrikkede sokker:) TUSEN TUSEN TAKK! Nå gjelder det bare å få logistikken på plass, og så gleder jeg meg til å sette i gang om en ukes tid...


Mens vi venter på kalenderbloggens start må jeg nesten få slå et slag for denne fine boken, som jeg fikk i posten for en tid tilbake. Historien bak "Juleminner" er nesten like koselig som boken! Boken er ført i pennen av Monica Tofte Amundsen, og de skjønne bildene er tatt av Berit Bø Bakke. Du kan prøveblade i boken HER.


Dette er ikke noen vanlig julebok, det er rett og slett en slags arbeidsbok der du kan skrive opp det som kan være lurt å huske fra år til år. Julekortlister - oppskrifter-gavelister- hvem som ikke inviterte til julebesøk i år,og som derfor skal presses til å ha julebesøk neste år osv. Monica har like godt startet sitt eget forlag for å få satt boken ut i produksjon, og boken kan bl.a. bestilles hos VELKOMMEN :) Denne boken er et kjekt supplement til de vanlige julebøkene, og jeg måtte si at jeg tenkte på Silje da jeg bladde i boken første gang. Silje lager nemlig julebøker hvert år, så dette må jo være perfekt for henne. Både fin og praktisk julebok på en gang!!


Når jeg først er i gang med julebøker så må jeg jo også slå et slag for Den store Juleboken fra Bo Bedre. Jeg så at Den gode Feen hadde kjøpt sin i butikken for noen dager siden, men jeg abonnerer og derfor kom min i posten i dag!


Det kjekke med Den store Juleboken er at den er ganske god på å fange tidsånden-eller spotte juletrendene om du vil. I fjor var det litt sånn Rie Elise Larsen inspirert papirklippe-jul. I år presenterer boken en litt mer Tine K inspirert sval naturjul. Finn deg en kongle - brett deg en stjerne, og vips så er du der.


Ikke rart at Den gode Feen likte boken, hun er jo også en trendspotter innen interiør. (*Bortsett fra en porselenshund som hun kjøpte på Fretex for noen år siden, som var helt grusom!) Apropos gode tips: Vil du bli inspirert til  å lage lekre pepperkakehus? Sjekk årets versjon fra Den gode Feen, de finner du HER. Bildene har jeg i dag lånt fra JULEMINNER og DEN STORE JULEBOKEN. Jeg begynte sterkt med den teipgreien, men det får være måte på stressopplegg, så da får det holde med to teipbilder for i dag!Da har jeg slått et slag for den ene og den andre, og det føles bra! I morgen starter jeg årets nisseinnsamling. Mer om det etterhvert...SEE U:)

25 kommentarer:

Kathrine sa...

Så spennende med bloggkalender da! :) Du er så flink og kreativ! Og får virkelig gjort ting! (der sliiiiter jeg...hehe!)

Gleder meg veldig til utgravninger av julepynt på loftet...og til kalenderen din! :)

Kathrine

Fjasevas Huset sa...

Blir spennende med kalender:-) gleder meg!

Fin bok- helt i min gate:-)
Ha en fin fin kveld(natt)
Klem fra mor i fjasevas huset

Trådsnella sa...

Gleder meg big-time til julekalenderen!
Og takk for herlige boktips!!

Fru Fjeldhammer sa...

Så spennende med bloggkalender!
Fin bok.

Trollmora sa...

Nei og nei som jeg gleder meg til kalender :-)

Noatunfrua sa...

Så gøy med julebøker! Jeg har faktisk tenkt til å begynne en julebok helt på egenhånd i år, i og med at den lille familien vår er komplett og vi har flyttet inn i det som skal være vårt hjem i lang lang tid! ♥ Gleder meg! Og takker for inspirasjon her hos deg :)

Spennende med kalenderblogg!

Vimså sa...

Det gledes, det gledes..
Ha en fin onsdag.
Klem Mari Johanne

Rosehagen sa...

Gleder meg stort til Bloggkalenderen din;)
Bo Bedres julebok er i hus.
Jeg bare nyter den;)

I kveld er det laget gaver til advent, bjørkehjerter til hus og dukkestue til min kjære niese;)

God natt
fra Ann-M.

Anonym sa...

Bare lurer på en ting: Hva er det med teip egentlig?

Ellers blir julen blir hvit, og atter hvit hos meg, uansett trender :)

Min Still By Maia sa...

Hei Emmeline!

Så moro med kalenderblogg. Det var en kjempe fin idè :) Har kjøpt den juleboken og liker den veeeldig godt.
Koselig om du vil være med å vinne det skjønneste barnetøy eller noe annet flott fra Optiminst of Norway
på bloggen min.

MAIAklemmer

Trallala sa...

Oooo, julekalender. Her er det mye å glede seg til skjønner jeg :) Takk for bra tips om julebøker, den til Bo Bedre har jeg alt, og den er helt nydelig, men den andre der kunne jeg godt tenkt meg.

Den gode feen sa...

He he he, eg kjem aldri til å gje meg på den. Den porselenshunden får sin renessanse. Du hugsar at du lo av fluesoppane mine også? He he he. Berre vent - snart har du huset fullt av porselenshundar ;) Eller?

God klem til favoritt-emmelinen min

Unknown sa...

nice book.. where i can buy it? simona

Agnes Sofie sa...

Eg gler meg òg til kalender, og advent og jul!

Fauna design sa...

Flotte julebøker, det er så deilig å krype ned i sofaen med pledd og en julebok! Jeg har ikke fått med meg ditt forrige blogginnlegg om kalender, så den skal jeg sjekke ut nå :-)

Tindrande Auge sa...

Så artig da! blir spennende med kalender ;) Og for et flott boktips! ha en spruddlende dag videre ;) klemmer fra Nina

Anonym sa...

Så bra at det ordnet seg med sponsorer. Gleder meg til kalenderen og i mellomtiden koser jeg meg med smaksprøver på julebøker på bloggen din!
God førjulstid til deg fra to-do.

Gosia Myślicka sa...

when I was little my mom did the stars on the Christmas tree - exactly like on the last photo :)

Das Hohe Haus sa...

What a wonderful blog. Thanks for the great pictures.
All the best from Steffi vom Hohen Haus

lisa sa...

Blir sikkert en super bloggekalender:) Jeg gleder meg!

Gøril sa...

Så spennende med bloggkalender da, og gøy med sånn giverglede blant dine følgere.

Du er så kreativ at jeg sitter her grønn av misunnelse, jeg vil også gjøre masse kreativt.

Violetta sa...

Jippi! Gleder meg! Julekalender blir man aldri for gammel til, så jeg hiver meg mer enn gjerne med på din også!
Koselig at du lager spenning i hverdagen min! :)

Anonym sa...

aaa den boka minner meg litt om en ting jeg har tenkt paa en stund at jeg skulle lage til mine etterkommere - altsaa - ideen kommer litt pga at vi tross alt feirer Jul fra 2 forskjellige kulturer OG at det faktisk er fra MIN familie det er flest juletradisjoner - ja, bortsett fra maten da, som er veldig viktig for denne spanske familien jeg har giftet meg med - MEN bortsett fra det... En av mine ideer saa jeg kunne "gi" til mine barn hvis jeg doer i morgen, saa det er sikkert at de tar med seg noe norsk til sin framtidige familie ogsaa...

Anonym sa...

Salt og peppernissen overgår de fleste, og likevel er det mange blant de beste, men jeg går for dette paret!

Bente Hagen, netlohell@hotmail.com

Anonym sa...

Everyone knows that germs are one of the most dangerous enemies of health, because they spread very quickly and can not be seen with the naked eye. They are spread by the refrigerator handle, door handles, keys, pots, walls, etc.
Therefore, our children and our families are exposed to them and their risks at any time, and given the importance of health and the risks of these germs, we will discuss in this article the most effective means and measures to protect ourselves and our people and our children, including:

    I. PROTECTION OF BABY Bacteria:

Bacteria are the bacteria that are exposed to humans in eating and drink, which cause serious damage to his stomach, causing him to diarrhea, cough, abdominal pain and vomiting, etc., of diseases that require healing days and weeks, and this type of germs more Germs are susceptible to humans.

These bacteria can be prevented by a few simple steps that any family can do:

Avoid sweets and expired products
2 - Reduce the consumption of street meals and cafes
3 - Wash kitchen utensils well before any cooking process and after the completion of its use
4 - Washing vegetables and meat before cooking and fruits before eating, well and properly
5. Wash your hands thoroughly before eating any meal, and after eating, and force your children to do so smartly
6 - washing the dishes once finished eating, شركة مكافحة النمل الابيض بالقصيم

شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر
شركة مكافحة النمل الابيض بالاحساء
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة النمل والحشرات

Related Posts with Thumbnails