fredag 8. april 2011

Påskepynt og husmortips;)


Så er det fredag -ukens høydepunkt! Jeg startet helgen med å bli intervjuet på NRK Hordaland i dag. Veldig koselig. Selv om det var radio hadde jeg med meg påskepynt --for sånn gjør de det visstnok på radio. De liker å skape stemning. Dersom du vil høre intervjuet kan trykke på linken her: Jeg er med i flere sekvenser fra 10:29-13:25 videre fra 16:23-23:58, fra 32:48-37:27 og tilslutt 41:45 -46:59.
Ellers er det tid for å sparke i gang påskepyntgalleriet:) Jeg må jo bare begynne et sted og da blir det HYLLEPYNTEN som er først ut!


  
Linvimpel med påske i trykkbokstaver ( nydelig håndarbeid ) er laget av Idyll på Landet som også har en 
egen eplabutikk.  

Ytterst på hyllen holder denne lille strikkede kyllingfamilien hus.Veldig veldig sjarmerende forening, som kommer fra Nordfjordeid;) De er laget av Magni med bloggen Magfly, og vil du prøve deg på å lage en sånn liten familie finner du oppskriften her! 


Disse to litt freakete hippikyllingene kommer fra Solveig med bloggen (Solsaum) Kvardagsgleder: Solveig har bidratt med en rekke forskjellige bidrag i påskepyntutfordringen. Hun har både sydd og strikket og tovet og er et unikum med håndarbeid. Innlegget om påskepynten finner du HER

Så kommer vi til lysposene, som er laget av Gunnhild med bloggen Rotloftet. Jeg har plassert to syltetøyglass inni posene og har plassert et telys inni syltetøyglasset. Utrolig dekorativt når det mørkner. Lysposene har allerede vært med på utstilling, for disse var altså tent i radiostudio tidligere idag:)


I avdelingen for eggevarmere finner du først to søtnoser som kommer fra Bergen. Det er Pink Lady med bloggen Pink Lady and the polkadots som har strikket disse søte kaninene, og hun har funnet oppskriften HER.


For dem som foretrekker å hekle, kan man kanskje lage noen gule eggevarmere istedet? Disse er laget av bloggeren Jeanine og hvis du vil lese mer om hvordan  hun gikk frem for å få det til, kan du lese det HER


Ytterst på hyllen står tre hjerteknusere som også har vært med i radiostudioet før i dag. Lisbeth med bloggen Lisbeth sin lille verden er kjent for sine nydelige kreasjoner, og hun har strikket disse tre påskekaninene (*muligens påskeharer) Jenten heter Cath, siden hun er inspirert av Cath Kidston, guttene heter Marius (*genser) og Fanitullen. ( *fanakofte)  Hvis du vil prøve deg på å strikke disse forseggjorte eggevarmerne må du sjekke dette innlegget. 


Tusen takk til alle sammen:) Jeg hadde ikke klart å komme i havn uten deres hjelp! Fremdeles ramler det inn pakke etter pakke hver dag, og jeg blir stadig overrasket over kreativitet og humor i bidragene. Flere bidrag følger ganske snart...


Helt tilslutt må jeg bare få komme med et ørlite tips som jeg selv har fått hos bloggeren Silje . Hun hadde fått tips om noen supre kluter fra Nille som visstnok var rene trylleformelen hvis man ønsket å få rene vinduer. Så klaget min mor på sine vinduer her for noen dager siden, og jeg fortalte om vidunderklutene som hun kunne kjøpe på Nille for 49 kroner. I pakken får man med en gul klut som skal brukes til vask av vinduer og speil, og en blå klut som man skal tørke med. Man skal ikke bruke såpe, kun vann når man vasker. Dermed strente min mor avsted  til Nille og kjøpte kluter både til seg selv, og til sin datter Emmeline....


-og de funker jo som bare det. Jeg er som kjent ingen vaskespesialist, men disse klutene var bare super. Her er det ingen skjolder etter endt vask og ALLE kan få det til. Fort går det også...Derfor sender jeg tipset videre til dem som har vindusvask på plakaten!  SEE U AROUND!! 
69 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Jeg takker for tips om kluter, og løper å kjøper, for jeg kan snart ikke se ut av vinduene mine. Vinduspusseren har gått til streik, ser det ut som (les: Gubben), så jeg må nok ta dem selv. Og da trenger jeg den hjelpen jeg kan få!!!!!! Klemz Grethe

Maryjane-The Beehive Cottage sa...

I love the table place setting. The yellow is so bright and cheery! Great ideas!

Ramme Alvor sa...

Så mye flott!!!
Flinke folk!

Klem!

janses.blogspot.com sa...

Hei hei. Du er virkelig en tusenkunstner :-) Blogge, skrive prate på radio og oppføre seg ordentlig på TV, du fikser alt :-) Imorgen skal jeg på Nille, så skal jeg få rene vinduer :-) Takk for tipset.
Lykke til med videre arbeid med påskepynten.
Med vennlig hilsen Janse, som akkurat har begynt å blogge.

Renate´s hjem sa...

Mye fin påskepynt(:
Tusen takk for vindusvask tipset!!
Det skal jeg teste ut.. Jeg har nemmelig koblet vindu. 4 sider å vaske derimot. Og det er maaaaange av dem i huset. Blir kvalm av tanken på å vaske de(:

Takk,takk.

Mvh Renate

nille sa...

Så fantastisk mye fin påskepynt - virkelig inspirerende!

Og takk for at du sprer vårt glade vindusvask-budskap :) Mange sliter med vindusvasken og gruer seg og utsetter lenge, før de kommer igang - men det er det jo ingen grunn til, eller hva?

Håper det er okay at vi deler blogginnlegget ditt med våre lesere, Emmeline!

Ønsker deg en strålende fredagskveld!

meine kleine Werkstatt sa...

It looks great!
I like it so much!
Many greetings from Berlin
Anja

Titt-inn! sa...

Tusen takk for vindusklutetips.Jeg er heller ikke den store vaske damen,men må man, så må man! Skal bli morsomt å se når studioet til Førkveld står ferdig pyntet! Ha en fin helg!

- ma - sa...

Du har flott talent for radio også:) Hører på deg nå! Det er nettopp fordi du løfter blikket litt når du skriver at jeg liker så godt å følge deg. Hverdagsliv med skråblikk er du best på! Keep up the good work!
Ha en fin helg :)

Fire Hjerter sa...

Masse kreativ påskepynt du viser. Nå kan påsken komme.

Og takk for vindusvask - tips. Tipper Nille kan vente seg et storinnrykk av vindusvaskende-klare damer i morgen.

Monica sa...

Mye fin påskepynt. Jeg lar påsken gli forbi uten noen form for gul pynt.. Tok den helt ut i jula, og kjenner enda jeg har abstinenser etter alt det røde..

De klutene skal jeg virkelig prøve!
Takk for tipset, emmie <3

Ha en flott helg!

Klem

Heidi sa...

Så nydelig og gøyal påskepynt! Og så flott med masse linker, til og med til oppskrifter.
Bra med et husmortips. Vindusvask vil vi helst ha raskt unnagjort.

Gunnhild sa...

wow! så fargerik og flott stua di ble nå!! herlig :)

merkelig og VELDIG morsomt å se igjen ting man har laget selv, i noen annens stue!!

måtte le av at lysposene mine har vært på RADIO i dag.det tror jeg må være første gang..

jeg tror jeg utsetter vindusvaskinga et år jeg..jeg skal nemmelig skifte ut mine ;)

tudelidu!

Ein Schweizer Garten sa...

Beautiful colors of deco! Greetings from switzerland!
Carmen

Vilmershus sa...

Kjære Emmeline:)Tusen takk for tipset med klutene, det trengs sårt ser jeg..grøss og gru. Skal sporenstraks på Nille og kjøpe kluter!Så artig å følge deg-spent på resten av påskepynten. Skal kose meg med radioinnslagene nå, ha en fin fredag til deg og dine i Bergen.
Hjertelig hilsen mammaen i Vimershus

Unknown sa...

Så inspirerende med påskepynt! Gult er kult. Ha en god helg! :)

Trine sa...

Utrolig mye fin påskepynt.
Ha en god helg!

Gundis sa...

Koselig spisestue du har, og fint å se hvordan den endrer karakter ut fra årstid og høytid! :) Nydelig!

agnes szucs sa...

i like all those cheerful yellows!
they are really screaming spring.

agnes
:)

Anonym sa...

Hei. Flotte bilder.-Har selv vinduklutene til Nille ,-og de er hel suverene. Nå går jo vasken unna i en fei!! God helg :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så mye fin pynt du har fått, det er jammen mange kreative og produktive damer der ute (ja, det er vel for det meste damer..?)
Andre blogg jeg leser i kveld som hyller de klutene så nå planlegges tur til Nille i morgen og håper de har varen i hylla. For her trengs virkelig vinduene en vask. Kan ikke skylde på at det er minusgrader lenger.

Sandoren og Blåsten sa...

Her vaskes det ikke for mye vinduer, men de klutene må prøves!

Veldig fin påskepynt, falt veldig for trekassa og baljen med eggene i. Hvor får man tak i fyllet du har i baljen som eggene ligger på? Veldig dekorativt og fint!

Kos deg videre med pynten!

Hilsen Gry K

Siven sa...

Her var dyne MYE fint altså! Tror nok favoritten må bli lysposene så langt. Det var jo bare fantastiske!

Kanskje jeg skal vurdere å pynte jeg også? Eller kanskje ikke...

Men lysposer vil jeg ha! :D

Shus sa...

Masse flott pynt du har fått, og det betyr mange flotte kreative damer der ute!!

Eg ler i høve at "der finst to av oss!" For eit sammentreff!! Håpe det er greitt at eg lånte bilde av deg ?!?

ha ein strålande før-påske-lørdag

Anonym sa...

Lysposene er fine og delikate. Ellers er det mye træl du har fått....

Mitt hvite hus sa...

En travel dame er du .O=))

her var det mye flott påske pynt... så mange flinke og kreative damer..

En skikkelig glad påske..

nyt helgen

klemmer

Elin sa...

Mange flotte ting! Må nesten le av meg selv for jeg finnes ikke glad i gult og påskepynt, men med en gang jeg ser dine bilder så ser jo alt så flott og lekkert ut :) Påvirkningskraften er stor!
Ønsker deg og dine ei flott helg videre :)

Nil sa...

Bloggen din er jo så fargerik og artig :) takk for hyggelig kommentar. så fint du har pynta til påske forresten. Jeg kan ikke engang huske sist jeg tok fram påskepynten hjemme hos mamma'n min. Får nesten gjøre noe med det nå som jeg skal en tur hjemover imorra ^_^

Myrullpiken sa...

du er så utrolig flink og kreativ:) elsket vimpelen du har på hyllen din:)

Ønsker deg en koselig uke, og en snart god påske:)

Klemmer fra Myrullpiken<3

Snedig Snelle sa...

Så mye fin påskepynt!! Ser eg har ein god jobb å gjørr.. me bare ein liten bukett påskeliljer på mitt eget kjøkkenbord... :-)

Alexia sa...

Så utrolig masse fint og inspirerende!

Og skal jammen ha meg nille-kluter jeg også!

Ha en fin mandag!

Litamora's Quilt & Design sa...

Fant bloggen din i dag, og du verden så koslig det var her :o) Du kommer nok til å kose deg i påska, kan jeg tenke meg :o)
Ønsker deg en fortsatt fin og kreativ uke,
Laila

Anonym sa...

Jeg har kjøpt kluter og har vasket og er så fornøyd med resultatet i forhold til tidsbruk og innsats ;) Som en furiemor med en konfirmasjon i sikte, er slike tips kjærkomne!!
Kirsti

Tina sa...

Så flike folk er! Når påskepynten er så fin, hvordan er da julepynten??! Gleder meg til å følge deg videre, Emmeline!

CamillasVilla sa...

Mye lekker påskepynt!! :)

Og tusen takk for supernyttig tips ang. vindusvasken! Det er jo veldig aktuelt i disse dager, så jeg i går da solen skinte på mine. Og minte meg på at det var en stund siden forrige vask. Kremt...
God tirsdag!
Camilla :)

Vena sa...

Beautifull! Very nice idea!

Unknown sa...


針孔偵測器
反針孔偵測器
防止老人走失
防止小孩走失
防止寵物走失
底盤式追蹤器
車底追蹤器
追蹤器平台
日港電信
追蹤器科技網
北台灣防衛科技
汽車追蹤器出租
行車記錄器
租車公司
汽車衛星追蹤器
吸附式追蹤器
商業間諜
內神通外鬼
通姦罪
中華徵信
中華徵信所
羅漢腳
大陸新娘
外籍新娘
越南新娘
印尼新娘

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Unknown sa...


Today, some houses have a commercial site in the US but not in Europe, like Swiss Watches, Baume & Mercier and Omega Watches.Many designers are Hermes Handbags in on one of the hottest trends in accessories: metallics. And Louis Vuitton handbags is no different. The Christian Dior replica handbags has been accustomed a brownish makeover.

emily26 sa...

I am a Staff Author at Fieldengineer.com a Marketplace for On-Demand telecom workforce, extending from field engineers to high-level network engineers, project managers and Network Architects in 146 nations.
Field engineer

Abdul Moid sa...

Managed Cisco services
From improvements in Security, Manageability, and Flexibility, you can keep your daily operations more organized and easier to use with Managed Cisco Services.

Web tech mantra sa...


Thanks for sharing a great article.
You are providing wonderful information, it is very useful to us.
Keep posting like this informative articles.
Thank you.

Get to know about extramovies

Ora A sa...

Today, more than ever, people are dealing with excessive levels of stress and anxiety. Fortunately, there are many options available for those who suffer from one or more. You do not have to live an overly anxious life, nor do you have to be plagued by constant panic attacks. There is help available. You just need to know where to find it. X Videos Bitcoin Internet Speed Test

yanmaneee sa...

100% real jordans for cheap
kyrie 6 shoes
supreme
moncler jackets
curry 7 sour patch
pg 4
golden goose
nike sb
golden goose
kyrie 5 shoes

Amazon my tv sa...

Through www.amazon.com/mytv - how you can connect your mobile phone to Amazon Prime. Through amazon.com/mytv, you can watch your favorite TV shows, series movies. You can watch prime videos anywhere on your device. Users need to create an Amazon account if they don’t have an Amazon account and enter the Amazon my TV activation code to watch Amazon prime videos on your device.

amazon.com/mytv | www.amazon.com/mytv

kumarfield29 sa...

The term SD-WAN is an acronym that stands for Software-Defined Wide-Area Network. It is a term that relates to SDN(Software-Defined Networking) and is something that is used by thousands of companies across the country and further afield as they look to connect different parts of their business to a wireless network.

sd-wan

LuckyFafaslot88 sa...

Slot Online Fafaslot- merupakan salah satu permainan paling legendaris di dunia judi. Permainan ini bertahan menghadapi perubahan jaman dan konsisten ada hingga dikala ini. Mala sebab kepopulerannya permainan ini senantiasa menjadi permainan ikonik untuk sebuah casino.
https://fafaslotresmi.blogspot.com/
https://fafaslotonlinelengkap.blogspot.com/
https://mesinfafaslot.blogspot.com/
https://daftarsitusslotfafa.blogspot.com/
https://joker123lucky.blogspot.com/
https://agenluckyjoker123.blogspot.com/
https://agensitusjoker123.blogspot.com/
https://situslucky77.blogspot.com/
https://fafaslot77.blogspot.com/
https://jokergamingluckypoker77.blogspot.com/
https://tembakikanjokergaming.blogspot.com/
https://tembakikanonlinelucky77.blogspot.com/
https://situsluckyslotjoker123.blogspot.com/
https://fafaslotagenlucky77.blogspot.com/
https://lucky77slotonline.blogspot.com/
https://luckyjoker123online.blogspot.com/
https://joker123slotterbaru.blogspot.com/
https://luckyfafaslot88.blogspot.com/
https://slotlucky77.blogspot.com/
https://fafalucky77.blogspot.com/
https://fafalucky77.blogspot.com/

LuckyFafaslot88 sa...

Slot Online Fafaslot- merupakan salah satu permainan paling legendaris di dunia judi. Permainan ini bertahan menghadapi perubahan jaman dan konsisten ada hingga dikala ini. Mala sebab kepopulerannya permainan ini senantiasa menjadi permainan ikonik untuk sebuah casino.
https://fafaluckyslot77.blogspot.com/
https://fafaslotlengkap.blogspot.com/
https://luckyslot123.blogspot.com/
https://slotlucky777.blogspot.com/
https://lucky77joker123.blogspot.com/
https://lucky77fafa.blogspot.com/
https://jokerlucky888.blogspot.com/
https://jokergamingterbesar.blogspot.com/
https://luckypoker77fafaslot.blogspot.com/
https://agenluckypokerslotonline.blogspot.com/
https://slotjoker123lucky77.blogspot.com/
https://situstembakikanjokergaming.blogspot.com/
https://situsfafaslotluckypoker77.blogspot.com/
https://slotonlineluckypoker77.blogspot.com/

maverick sa...

Thanks for sharing a great article.
You are providing wonderful information, it is very useful to us.
Keep posting like this informative articles.
Thank you.

PLEASE VISIT MY WEBSITE TO

joker123 slot
joker123 gaming
slot joker123
joker123
joker slot
joker123 online
apk joker123
joker123 apk download
judi slot joker123

Mady sa...

Fully compatible with our Modular/GE universal formwork, which allows problem-free and direct connections and transitions between wall and concrete slabs or beams.

maverick sa...

joker123
fafaslot
daftar joker
fafaslot
fafaslot
fafaslot88
fafaslot
joker123
fafaslot

joker123 sa...

aduq online
agen aduq
situs aduq
daftar aduq
aduq terpercaya
aduq terbaik
situs IDNPlay
aduq online
aduq terbaik
aduq terpercaya

hanna sa...

joker678d
joker123a net
game slot joker
joker388
joker login 123

Unknown sa...

toto online

cuamakm sa...

Casaslot

jayasree sa...

Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
Tamilyogi is a public torrent website. TamilYogi website leaks pirated Tamil movies online. TamilYogi also uploads prirated versions of Hindi, Telugu, Malayalam and movies from other industries on its domains.

Mark Watson sa...

Do you have a Linksys Router and need to perform a Linksys Router firmware update? If yes, start with downloading the update from the router manufacturer’s official website. Once downloaded, login to the router admin console and navigate to the firmware section. Lastly, upload the downloaded firmware update and wait for the firmware to update on its own.

cuamakm sa...

instan4d
Slot Server Thailand
Instan4d
Bandar Toto

cuamakm sa...

slot online
dewa88

honeywebsolutions sa...

Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
Digital Marketing Guest post With technological advancement, we have made our lives more comfortable and easier. However, since technology is advancing fast, not everyone can pace up with its speed.

Unknown sa...

Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff. Are you a passionate and knowledgeable sports fan who is also a winning sports bettor. If this sounds like you and you have the ability to get your points across in a clear and easy to understand way then you may be just what we are looking for in a sportscasinobetting. Sports casino betting

employementexchange sa...

Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
employmentexchange
Browse our Employment Exchange job search for job listings, employment opportunities, openings, and hiring resources in Unites States. Find jobs with Employment Exchange businesses, ministries, and nonprofits.

ramraju sa...

content://com.avast.android.mobilesecurity/temporarynotifications Safety and security in our digital lifestyle are as vital as they are in real life. In real-life scenarios, a sense of security is achieved through safety mechanisms like CCTVs and smart automation devices.

ramraju sa...

isaidub movies is one of the considerable popular free movie downloading websites that delivers a large number of webseries, shows, and movies.

chocky sa...

Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
myadornment
Adornment is a personal and tailored jewellery shopping experience for consumers, allowing the exploration of a range of affordable but luxurious brands all within one e-commerce marketplace

sabresalih sa...


This is valuable information on the post informative blog i got

ExtraTorrent Proxy List of Unblock all Extratorrent Proxy Sites latest

Tamilyogi Proxy Unblock Tamilyogi cc proxy List 2022 Movie Download

List of Unblock Limetorrents Proxy Mirrors sites Limetorrents Proxy

list Unblock Extratorrents Proxy {100% Working Sites} Extratorrent proxy

SkyTorrents Proxy unblock SkyTorrents Proxy List {100% Working Sites}

Activation Free Updated 2022 Microsoft Office 365 Product Key list

Technology Write for us – Submit Guest Post on Business, Mobile, Education Topics

PGsharp Key list Generator PGsharp Free Activation Key 2022

Shrainy Fogat sa...


The purpose of this article is to demonstrate how you can activate HBO Max on any device and start streaming and broadcasting on it using hbomax com tvsignin.This streaming service bundles all of HBO plus even more TV shows, blockbusters, and new Max Originals in one place for everyone to enjoy.Apple TV users know that HBO Max’s streaming app is subject to frequent crashing and glitches and is often overloaded during important premiere dates. In an overhaul that will continue through next week, the company billed the new app as completely redesigned with some useful new features (although Variety, which earlier reported the news, said the two apps were not too visually dissimilar).On your phone or computer, go to
hbomax/tvsignin.

chocky sa...

Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
Lily Lockett
Lily Lockett is a best collection of stylish & beautiful bracelets made from Silicone and stainless steel in different colors, Kids bracelets, kids charms, girls charms and girls bracelets.

digitallatestnews sa...

Flekstore is a free and Open source iOS Tweak Store for iPhone, iPad, and iPod Touch devices, which offers Cydia Store Jailbreak Tweaks and Apps for Non-jailbreak iDevices with free of cost. But in other, This is the Best alternate to Cydia Stores because this gives us the latest Trading Apps and Hacking Tools without Any jailbreak. While the Flekstore Compactable with almost all iDevices and After the Install it gives the best performance because this one has some great features. Hey, Buddy also Read ftOS App StoreAlternate flekstore.

flekstore-app

Related Posts with Thumbnails