mandag 17. desember 2012

Vinne en støvsuger?


Så er jeg tilbake igjen -etter en lang og delvis ufrivillig pause. (*Kjekt å få datakyndig hjelp når både blogg og passord plutselig er hacket av ukjente folk i cyberspace!!) Men i dag er det altså sånn at jeg i jule-kalenderånd har fått mulighet til å gi bort en støvsuger. Det sier man jo ikke neitakk til!


Jeg har jo prøvekjørt støvsuger fra Electrolux før, og denne gangen er det den batteridrevne Ultra Power som er premien. Støvsugeren er uten ledning, den har et munnstykke som kan snus 180 grader og den lyser i mørket sånn at ingen smule skal føle seg trygg! Den fungerer faktisk overraskende supert syns jeg :) For å vinne denne må du rett og slett spille støsugerspillet "Dirt Invaders" - der du støvsuger virituelt på data!


Emmeline har personlig vært innom og prøvd seg på dette støvsugerspillet - og endte en respektabel 1200 plass;) Med andre ord kan det være lurt å spille flere ganger, eller å sette en spillentusiast på jobben. Men vanskelig er det altså ikke.... Vil du være med?  Slik gjør du det:

Klikk HER eller på bildet for å komme til "Dirt Invaders"


1) Skriv inn ditt fornavn, og navnet på bloggen min (Emmelinesblogg). Skriv etternavn tilslutt. 
    Eks;  Mona (Emmelinesblogg) Bellona 
2) Skriv inn epostadresse.
3) Trykk på knappen "Submit Your Score".
4) Legg igjen en hilsen i kommentarfeltet på bloggen her, der du forteller om scoren din! 

Den som scorer mest vinner støvsugeren, så enkelt er det! Konkurransen avsluttes på lillejulaften (23.des 2012)  Er snarlig tilbake med oppdatering fra det vanlige livet!! SEE U


190 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails