søndag 3. mai 2009

Stillstand på interiørfrontenFor tiden er det helt stillstand på interiørfronten hos oss. Det er mange uferdige prosjekter her hjemme, men jeg klarer liksom ikke helt å motivere meg for å sette i gang, og HVA skal jeg velge?Skal man kjøre i gang en siste runde for å få soverommet på plass? Det kunne trenge noen nye gardiner, nye puter, nytt sengetøy, nattbord og generelt en dose BILLY hyller med dører! Det er ikke for ingenting at jeg har knipset FÅ bilder av dette store rommet:) 


Kanskje burde jeg heller satse på mine uferdige gulv? Slipt ned gulvet i stuen og på Lillemor sitt rom, og malt dem. Med nærmere ettertanke blir det mye bæring ut av et sånt prosjekt. Maling av gulv gjør jo også huset ubeboelig i flere dager. Hmmm! Da bør man kanskje vente til sommerlivet på hytten? Der kan jeg enten velge mellom å pusse opp det eksisterende soverommet ( Emmelinemannens favorittplan) eller smile bredt til snekkeren mens han bygger ut med et ekstra soverom (Emmelinemannens mareritt) 


Dermed er det stillstand på interiørfronten, og litt stillstand på bloggen;) Jeg er nemlig ikke en type som liker sånne Fremad i alle retninger prosjekter! Det pleier sjelden å fungere særlig bra! Hvordan er det med dere? Tar dere et og et rom eller??? Ha en riktig fin uke, jeg er nok snart tilbake... noen planer er heldigvis klare til realisering. -Er man interiørblogger så er man interiørblogger! Bildene er gjenbruk , bortsett fra sengebildet som er lånt fra Vita Rummet

28 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Jeg er nok litt typen til å ta "litt her og litt der", men det anbefales ikke!! ;-)

heidishemmeligheter sa...

He he. Kjenner følelsen. Skal vi ta ett og ett rom, eller gape over ALT på en gang? Iflg mannen er den siste metoden den meste økonomiske, og effektive. Selv blir jeg svimmel ved tanken, men nå er vi midt oppi det!
Just do it, Emmeline. Ha en fin uke. Mvh Heidi

torill sa...

flotte bilder som alltid :))

Emmeline sa...

Gjenbruk Torill....Gjenbruk;)

Unknown sa...

Jeg skulle ønske at jeg hadde tid til å ta alt på en gang, og gjerne mere til! Men med to små er det vanskelig å få det til, så her blir det nok litt og litt. Og det går litt for sakte etter min smak, men mannen liker det litt bedagelig, så han er glad. :) Hadde jeg bare hatt en hel uke for meg selv, og full konto, så skulle mye blitt gjort kan jeg love!

Nydelige pioner du hadde bilde av. En av mine absolutte favoritter! Lykke til med prosjektene dine. :)

Ninas Interiør sa...

Hei på deg! Har sittet og leste litt i bloggen din,og sitter og ler for meg selv!:) Er skikkelig imponert! Spesiellt morsomt med det bunads-innlegget. Er jo veldig aktuelt i disse 17-mai, konfirmasjon og bryllups-tider! Og masse fine bilder og masse inspirasjon! Takk for titten!:)

Hilsen Nina

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Stillstand...broderer med fanden i hælene :O)

Anonym sa...

Hehe, du aner ikke hvilket luksusproblem du har!!! Er forsåvidt enig i at det ikke fungerer med flere prosjekter samtidig, men det gjøres nå hos oss.. Spesielt i disse fine vårdager da utearbeidet må gjøres ved oppholdsvær. -Så får påbegynte inneprosjekter vente til regnværsdagene! Kjekt å ha noe på gang, hehe... BLIR ALDRI FERDIG DA MEN!

Min Still By Maia sa...

Du viser ihvertfall kjempe koselige bilder som vanlig :)

Ha en fin ukestart. KLEM

MeyBiMe sa...

Hallaisen Emmeline :-)
Takker for hyggelig hilsen fra deg ...gjennom min kjære søster :-)
Det har vært litt stille her i frontene også nå...men herlighet så mye som skulle ha vært gjort her!!!!!
Min mann får ikke vite alt med en gang...men det kommer innimellom i små drypp...ellers kan alt gå i stå her!!!!
Jeg er absolutt en som liker å begynne på noe...og få det ferdig...helst med en gang!
Ett og ett rom er meg!!!
Men ofte blir det litt still i prosjekter og andre begynnes på også...så.....
Men liker å få ting unna og se resultater :-D
Og.....ønsker deg masse lykke til på "turen" din!!!
Håper du får tid til å blogge litt til oss også :-)
Kommer til å savne innlegg fra deg ellers :-)
Ha en super duper fin uke!!!!
Go Girl!!!!
KLEM

LIVS LYST sa...

Er disse bildene fra ditt hjem? Så fine!!

Hilsen L-jo

Cathrine Aksnes sa...

ja si det du... vet ikke om jeg kan hjelpe deg.. du har mye vakkert å vise frem uansett da;) ha en fin uke og bli enig med deg selv...

Unknown sa...

Å, så herlige bilder!!!
~Emily

Ingrid sa...

Vilka vackra bilder, pioner är så härliga. Än finns de inte att köpa i butiken här hos oss.

~Livet i byn

Julies sa...

Jeg her "nå kan det være som det er for jeg vil heller gjøre andre ting " typen. Fungerer bra det også - i allefall for ei periode !

Cecilie sa...

Gjenbruk eller ikke: vakre bilder, som alltid :)

Jeg er nok av den typen som gjerne skulle ha satt igang overalt på èn gang, men har så smått begynt å innse at ett og ett rom er tingen! Og imens jeg begynner å bli drittlei rommet vi holder på med, er jeg godt igang med planleggingen av neste rom. Sånn sett går det noenlunde i ett likevel. Ulempen (akkurat nå iallefall) er at jeg blir så lei rommet at jeg ikke bryr meg om å orke å få det 100% ferdig med tanke på styling og detaljer, for jeg er gjerne så opptatt av å komme videre. Men jeg tenker som så at det vil komme dager hvor oppussings-spruten ikke er tilstede, og da får jeg pusle med sånt litt etter litt :)

Ha en riktig fin uke!

Anonym sa...

Skjønne bilder som alltid og hva er vel vakrere enn Green Gate!

Ha en herlig mandag, klem klem

Anonym sa...

jeg har jo ikke noe å pusse opp jeg da - men massevis å gjøre alikevel - BURDE sikkert kjørt streng arbeidsplan for mannen som endelig er i hus igjen - for å kunne bli ferdig med NOE - men vi skal benytte ekstra fridag på å reise sammen på tur - DET er best for vår familie i dag!!
Ha en fin uke - en MÅ ikke gjøre noe veit jeg....

Silje sa...

Så flotte bilder du viser frem i dag, og nydeige peoner min favoritt.

Jeg skulle ønske jeg var en person som fikk alt ferdig, gangen vår trenger ett strøk til. Og jeg har bare fått malt 2 av 5 vegger hvite, i stue,kjøkken,gang (har delvis åpenløsnin). Når har jeg jo eggehvit her fra før så det merkes ikke så veldig da. Og når det blir ferdig?, ja si det?

Klem Silje!!

Drømmen om en eplehage sa...

Jeg er en forvirretvegglus stylist som plutselig får en åpenbaring.
Helt nyttesløst å prøve seg på å få til noe her hjemme uten den driven. Merkelig nok er den syklusbasert. Gjett hvem som har blitt opphengt i den syklusen... Meg! Jøss så mye som har falt på plass siste året etter at jeg oppdaget hvor mye som skjer på de 4 ukene måned etter måned.

Nå skal jeg på hagemøbeljakt, men finner vel bare ting som sprenger budsjettet og kommer tomhendt hjem. As usual!
Ja, ja jakten er jo halve morroa!

Ha ei strålende uke, snart finner du fokus!
Klem

My little footprints sa...

JEg har nok gjort begge deler, både ett og ett rom eller alt på en gang for å bli ferdig. Men som regel blir det at jeg starter på ett proskjekt og bare sklir over i det andre fordi man må kanskje vente på ett eller annet i det første proskjektet..(som at maling skal tørke o.l) Dessverre blir det jo sjelden til at man klarer å ta alt på en gang fordi hverdagen stopper det opp av seg selv;)

Interiør 63º N sa...

Bra det er flere som har det som meg, da er jeg ikke så alene i verden føler jeg :O)

Ha en fin uke

Kirsti

Hege sa...

På grunn av dine hærlige hverdags historier er det alltid gøy å stikke innom her,dermed er det en hilsen til deg på bloggen min:))

-Kamilla- sa...

Jeg er på akkurat samme "planet" som deg for tiden, bare det at jeg er helt i begynnelsen av prosjektet... HELE huset står for tur! Er i villrede hvor jeg skal begynne...Det eneste jeg vet er hvordan jeg kunne tenke meg å ha det, men veien dit er lang!
Ha en fantstisk dag :-)

Kristin`s lille hjem sa...

Hei!
Så koselige bilder du viser.Har et hjem der alt er nytt i 2003/2004 så det er lite jeg kan endre på enn å male litt her og der eller sette på plass noe som mangler.Deriblant fliser under kjøkkeninnredning,maling av panel i gang og endring av farge på tapet gang o.l.Så det er som regel alltid et rom en vil justere på etter noen år med samme stil,farger.

Vi er fine sånn,vi vet hvordan vi vil ha det. Ha en riktig flott dag. Hilsen Kristin

Photo-Me-Life sa...

Jeg tar litt her og der å blir aldri ferdig. Nå har jeg bodd her 1 år og gangen er ikke ferdig enda jeg har PRØVD holde på med den. Hallo liksom. Det var et dårlig forsøk. Kanskje det er tingen å ta ett og ett rom? Problemet blir jo at man da MÅ finne alt på en gang. Noen ganger kan det jo være greit å vente på the right stuff skal dukke opp

Ingunn sa...

Så nydelige bilder. :)

He en fin kveld.

Klem ingunn

Anonym sa...

Hei!

Kjempe fine bilder Emmeline:-)

Er det noen som vet om en kan få kjøpt Lexington (klær, puter, sengetøy, osv.) på nett?

Related Posts with Thumbnails