torsdag 27. august 2009

Ti bloggeting jeg ofte blogger -hva blogger du?Det er to ting som kjennetegner interiørbloggere som har blogget en stund.
A: De har funnet ut hvilken stilretning de hører hjemme i.
B: De har gått til innkjøp av en rekke ting som de har bloggifisert.
Jeg anser meg selv for å være en sommerhusjente, og dette er listen over typiske bloggeting som ofte er med på bildene mine:


1. Hvit Ektorp
2. Hvitmalte vegger og hvitmalte gulv
3. GreenGate kopper, puter og pledd
4. Keep Calm and Carry On plakat
5. Tildabøker, Tildadukker og Tildabokser
6. Hvitmalt tallerkenhylle og annen hvit hylle med ting og tang.
7. Dronning Ingrid Pellargonia, ranukler, hortensia og peoner.
8. Lyshus fra Walters og co
9. Vaser og lyslykter med hvit skrift fra House Doctor
10. Fuglehus som aldri har huset en undulat en gang.


De fleste interiørbloggere vil kunne hoste opp en liste på ti punkt over typiske bloggeting der noen er sammenfallende med mine, men noen er ulike. Dette avhengig av hvilken retning de tilhører.


Jeanne d'Arc jentene ( Fransk landstil) viser frem oliventrær, stilleben, madonnaer og strieputer med trykk. Retrojentene viser frem stormønstrede stoffer i knallfarger, Blafrebokser, Industrilamper og nostalgiske Kitch-ting. New England jentene svinger seg med puter fra Lexington, møbler og lykter fra Riviera Maison, og bilder av signalflagg i rødt, blått og hvitt. Selvfølgelig har du også De eklektiske som sier Ja-takk-alle-deler.


Derfor sender jeg i dag EN UTFORDRING til mine lesere. Sånne utfordringer er som regel ikke særlig gøye å få, men jeg gjør det likevel. Utfordringen er A: Skriv noe om hvilken stilretning du tilhører og B: Skriv en liste over TI interiørobjekter som du ofte blogger om. Det hadde vært kjekt om du gir et lite pip dersom du tar utfordringen, sånn at jeg kan komme innom og titte. Er du en av disse som bare leser, men ikke blogger utfordrer jeg deg til å gi meg et tips om HVA du liker å se på blogger og HVA du er lei av å se - og gjerne hvorfor....


Jeg venter i spenning og tar utfordringen til Prinsessa om å besøke, og kommentere til alle som kommenterer på dette innlegget. Det er en STOR SKAM at jeg ikke er flinkere til å kommentere. Ny høst gir nye muligheter, så kanskje vi sees?

71 kommentarer:

Anita sa...

Syns du blogger akkurat i min smak jeg, og da er ihvertfall jeg fornøyd! Sliter selv med å få kommentert om dagen, men noe blir det jo! Skal se om jeg tar utfordringen, en annen dag :0) Nå koser jeg meg her " alene" med litt rødvin og tv og blogging, mannen er i Oslo og ungene har lagt seg og det skal jeg straks også. Er dø sliten! Men fornøyd :0) Ha en flott ukeslutt! Klemmer fra Anita

Prinsesse Elin sa...

Håper for guds skyld at jeg er nr. 1 denne gangen. Ja denne utfordringen var faktisk kul. Å jeg synes sjelden at utfordringer er kule.
Jeg må faktisk se etter hva jeg blogger mest om for bilder og det jeg skriver henger sjelden i hop.
Jeg henger bittelitt etter med kommentarer. Jeg skal skrive en 50 talls kommentarer og får ta helga til hjelp.
Akkurat nå har jeg en pause fra vasking og venter på at tina skal mikke tomat suppe til meg:))

Prinsesse Elin sa...

Å nei der kom jammen Anita før meg.....Anita flytt deg!!!;)

Ellemeller sa...

Eg er sopass ny som blogger at eg ikkje er heilt sikker på om eg veit kor eg høyrer heime. Morsom utfordring som eg skal tenke litt på:)

ANita

Maria Louise sa...

Eg skal laga meg ei liste... det har ikkje vore så mykje spennande på ei stund, og den ekle makken pryder fortsatt bloggen min...Men du - her er superbutikken eg tar ein titt innom kvar gong eg handlar her på landet - sjå den fine... www.velkommenhjem.blogspot.com

Gler meg sånn til å sjå deg att!!!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

He,he. Nå har jeg lagt utfordringen bak øret. Er ikke flink med utfordringer, eller legge igenn nokk komentarer (så du er ikke aleina) eller linke andres konkuranser. Det får jeg sikkert igjenn for nå når jeg kjører konkuranse selv.
Morsomt å finne deg på twitter. Har ikke helt funnet utav det der enda, men holder nå på. Merkelig så sosialt dette med data egentlig er. Og jeg er ikke den som sier så mye på foreldremøter der foreldrene sitter og klager over at poden henger altfor mye på dataen. Her i huset er det vi to voksne som er verstingene;)) Merkelig at alt som er gøy er litt fy, fy. Ja,ja bare verden ikke detter sammen rundt meg, uten at jeg merker det, så skal jeg være lykkelig.

Ha en kos kveld
Klem;)

Benedicte sa...

Morsom utfordring du kommer med! Nå er jeg av dem som blogger om kortlaging og håndarbeid i den ene bloggen min og allergimat og tusen andre ting i den andre bloggen min, så jeg faller litt mellom både to krakker og barken og veden ;-)

Og hvilken stil jeg liker? Tja, alt fra det romantiske til det klassiske og det moderne. Uansett er det spennende og se hva du og andre blogger, enten det er for å drømme eller å få inspirasjon!

Ønsker deg en fin fredag og en god helg!!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

heisann :)

eg tar nok utfordringa når eg orkar det, ligg på sofaen og føler meg ikkje 100% akkurat no...
men kanskje du kan hjelpe meg med mitt siste innlegg, om keep calm and carry on plakatane....

på forhand takk :)

Klem M :)

irina sa...

Heisann Emmeline ;)

Så flott utfordring du kommer med.

Får se om jeg tar den, jeg er en rebell vet du...liker å gå egne stier. ha ha.
jeg er nok eklektisk men jeg sier ikke ja til madonnaer og strisekker og den franske landeliv.
jeg syns den er nydelig men det er bare liksom ikke bare meg.

Hva er du da ??
passer du inn under disse ? jeg lurer bare.

jeg har som "policy" å svare tilbake til alle som kommentere meg...den kan av og til drøye...men prøver-
men så har jeg ikke så mange som deg. men med ett snitt på ca 28 kommentarer så drøyer det litt her å.
men du er bare så god du ;)

MVH irina

Pink lady sa...

Artig! Etter å ha fulgt med på bloggen din noen mnd tror jeg nesten at jeg kunne fylt ut listen din:) Jeg synes at det er kjekt at det er litt forutsigbarhet hos de ulike bloggerne, men samtidig så liker jeg godt å bli overrasket. Selvmotstridende? ;) Klem Pink Lady

Tracy sa...

I love all of your pictures. The simplicity of your decor and the lovely colors are so beautiful and soothing. :)

Fru Fjeldhammer sa...

Kult utfordring, men jeg har ikke "funnet" meg selv enda.. *fnis* ja takk begge deler!!

klem klem

Hulda sa...

Ja, man har vel alle sine favorittsaker å blogge om. :) Jeg forsøker i min blogg, å gjøre den mest mulig variert, selvom det går i nogenlunde samme stil. Variasjon er bra, da tror jeg også bloggen blir mer givende for de som er innom. :)

frøken olsens drømmer sa...

Oi.det var maaange bloggeting -10 altså? Men jeg tar utfordringen jeg,men ikke i kveld men til Søndag da er den klar..håper jeg....
Men uff 10 altså,åå det var mange,særlig når jeg bare kommer på 3,he he

Marte sa...

Interessant innlegg:) Tror ikke jeg er "dreven" nok til å komme med en sånn liste, iom at jeg bare har blogget ca èn måned, driver nok å føler meg litt fram i blogglandia enda;) Men veldig gøy å se de som virkelig har funnet sin stil og sitt utrykk! Litt skummelt å legge igjenn kommentarer hos dere største bloggere, men nå har jeg jo fulgt dere så og si daglig snart i et par år, så gjerne på tide å sette spor;)

Koser meg veldig med bloggen din! Den er vittig, - og den inspirerer!

God helg! ( er jo snaaart helg..)

Hanne sa...

Jeg er ingen interiørblogger, og nær sagt - takk gud for det. Hos oss er det hummer og kanari, så det ville vært helt umulig å peke ut dette er vår stil".
Jeg liker bloggen din kjempegodt, særlig fordi du observerer så skarpt og skriver så godt. (Green Gate-koppene og de gnistrende hvitmalte gulvene er bare inspirasjonsbonus.) Så det håper jeg du fortsetter med.
Pludrehanneklem

Mia sa...

Oisann Emmeline, dette var da et morsomt innlegg og en morsom utfordring. Jeg pleier ikke å være så god på utfordringer, men denne fikk jeg lyst til å prøve meg på.... jeg har jo blogget en stund nå og, som du sier, har lett for å blogge om de samme tingene ommat og ommat... jeg er heller ikke så flink til å legge igjen hilsener hos andre bloggere, men med en ny mac i huset (fra igår) skal alt bli så meget bedre... Og nå ga du meg også en idé om hva jeg skal blogge om imorgen den dag...

Anonym sa...

Takk for et oppklarende innlegg!
Da fikk jeg satt dere bloggere i bås, hehe. jeg er nok temmelig elektrisk selv. Liker det maritime ute, må ha det romantisk på soverommet,litt fargerikt på barnerom, duse farger på stuen, og naturfarger på badet.. Skikkelig schizofren..Uff. Men alt det hvite er jo kjempelekkert på billder, og jeg nyter alt dere skriver og viser frem,og da har dere inspirert meg mye uansett stil!! TAKK. mor til 4, bestemor til 2

Lindas hus sa...

Hei Emmeline! jeg hører vel under den elektriske...som blander litt av alt:D men heller nok litt over til New England, men uten flagg...Er mer norsk patriot;) Og det er jo ikke så fancy med norske flagg på putene...he he kanskje en trend til alle New England jentene:D Ettersom jeg er en temmlig ny blogger så har ikke jeg fått spart meg opp med så mye green gate, bruka design, tilda etc..liker det men må ikke nødvendigvis ha så mye av det! Det går mye i oppussing av huset ettersom det er hva jeg er mest opptatt av nå! Men en ting jeg ikke blir lei er bloggen din, synes alltid du har så morsomme innlegg! Stor klem fra Linda

Silje sa...

Morsom utfordring.
Tror jeg må tenke på den til i morgen...er midt i "finne meg sjæl" prosessen..
:)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Ja dette var jo Emmeline i eit nøtteskal.
Utfordringar eg kjekt, men eg gløymer dei stort sett ut.
Eg kikkar innom deg med ujamne mellomrom, og synes det er noko herleg forfriskande over blogginnlegga dine.
Ha ei fin og god helg.
Smil H

Fjordlykke sa...

Hei Emmeline!

Det var en gøysi utfordring, så den tok jeg.

Litt vanskelig å velge ut bilder, men jeg tror det oppsummerte min blogg...

Nå må jeg til sengs. Hardt dette lærerlivet :)

Ha en strålende kveld

Linda sa...

Hei Emmeline
Jeg er helt grønn i bloggverden, leser mange blogger men er ikke flink å legge igjen spor etter meg.
Dette er faktisk første gangen...
Er vanskelig å si hva jeg blogger om, eller kommer til å blogge om,er helt ny på dette,men kanskje når vinteren er over, så har jeg funnet min stil...
Liker veldig godt din stil, henger meg sikkert på den...
Klem Linda

Lena sa...

Hei. Liker bloggen din, har ikke blogg selv, men blir veldig inspirert :)

Lurer på hvor du har kjøpt de fine sink husene som henger under den lille hylla di i stua i hjørnet av sofaen ? :) Fiiinee..

Emmeline sa...

Hei Lena:)

Zinkhusene er fra Walters og CO. Jeg har kjøpt mine på to forskjellige steder. PÅ AC HOME som er en kjekk butikk på askøy og på First Floor som er en kjekk butikk på Nesttun. De selges nok på nett også. Jeg kjøpte faktisk et stort zinkhus hos Boligfryd i fjor, på nett altså... Så lykke til på jakten.

Til alle dere andre:
Jeg er overveldet og glad for respons på innlegget. Må visst ta morgendagen i bruk for å komme meg rundt på bloggene for å se etterhvert som innleggene popper opp:) Dere er jo bare skjønne!!
Ha en fin fin kveld videre:)

Anonym sa...

jeg må bare svare på denne;-)
Jeg tror at jeg ikke er noen av stilene - kanskje mellom den hvite din og retro - noe der i mellom må den være, men kan ikke finne 10 ting som går igjen i bloggen min - det er blitt for lite interiør blogging om dagen på det - men skal komme sterkere tilbake da det er noen prosjekter på gang her og faktisk noen som snart blir ferdige også!!! Ja for her er huset under utforming og er ikke av de som går på fulljobbs jakt for å bli ferdig heller - selv om jeg etter 3 år er rimelig klar for at det skal se ferdig ut - så for heller ting kome til etterhver for det!!!
MEN som sagt enda et nytt prosjekt kommer opp på veggen i morgen hvis jeg klarer å gjøre DET og lage fromasj kake og rydde her til i morgen da det kommer en haug med store og små som skal lage pizza i ved ovnen vår (MÅ huske å ta bilder i morgen!!)
Ha en fin helg!!!

Unknown sa...

Hups! du kan få litt av en jobb.. :o)
Jeg tar utfordringen, men vil vente en dag eller to... Er litt alvorlig inne hos meg i kveld og det er jo også en del av livet...
Jeg blogger om Livet, gitt. I kveld. Velkommen er du og alle andre når som helst :o)

annette sa...

heisann... jeg skulle egentlig vært i seng for lenge siden. men helt tilfeldig datt jeg over bloggen din. og jeg klarer ikke stoppe. du skriver så bra. på en lett og levende måte. kjempegøy å lese. jeg sitter her og ler høyt for meg selv innimellom. he he.. så takk for titten og keep up the good work. ;)

Karin sa...

Du har en nydelig blogg Emmeline. Helt utrolig fint alt sammen, bildene dine,det du skriver, alt er med på å redde dagen min å andres. Jeg vil bare ha mer å mer jeg, kanskje du skulle gi ut bok,eller bli stand up komiker på si? Du kan brukes til mye forskjellig tror jeg. Ler masse av bloggene dine. Er sjeleglad for at jeg fant bloggen din.

Anonym sa...

Heisann=)

Jeg tror jeg er innom bloggen din hver dag jeg, i tillegg til Karnas hus,mitt og mine og flere jeg kommer over=) Utrolig mye inspirasjon ute å går og ser meg selv som mest tillhenger av new england med gant puter, potter, speil og div fra RM. Men blir veldig sommelig om sommeren så da blir det litt blanding. Vet iallefall at jeg er tilhenger av den lyse stilen uten for mye farger=) Keep on. du gjør en flott jobb som blogger!

Lisa Marie

Anonym sa...

Så gøy! Gleder meg til disse innleggene begynner å poppe opp rundt på bloggene:)
Vi er innom her hver dag, selvom vi ikke alltid er så flinke å kommentere:( Blir alltid like glad når du har lagt inn noe nytt:)
Ha en fin dag!

Karna sa...

Ikke en dum utrodring dette Emmeline, siden jeg er helt tom for bloggideer for tiden..nå kan jeg jo fotografere noen kurvbrett fra RM og noen puter fra Lexington bare fordi at jeg må siden Emmeline har sagt det..jepp, hiver meg på, skal se hva jeg får til i løpet av helgen!
Ha en fin helg!

Anonym sa...

Gøyal utfordring... Jeg må innrømme at jeg leser deg like mye pga det bergenske lynnet og den underfundige humoren... Mye av mitt liv de siste årene i jobb innebar reiser til Bergen, og må si jeg savner folket...;-)
Liker interiørblogger som reflekterer personen, stilen og hverdagen...
Mulig jeg tar utfordringen, men er så fersk at jeg kanskje må nøye meg med 5 ting..

Rekkehuset sa...

Jeg tror ikke jeg tar utfordringen din; til det er min blogg altfor "stil-løs", men jeg sier gjerne hva jeg liker med bloggen din - og det er mye:-)Først og fremst liker jeg måten du skriver på, at du ser på hverdagen med et eget glimt i øyet. Så har du jo alltid fine bilder, jeg tenker ikke så mye over at det er de samme tingene faktisk, i din blogg blir bildene ofte "pynt" til teksten synes jeg. Andre blogger er mer avhengig av flotte bilder for at man skal gidde lese teksten, om du skjønner. Fortsett som du gjør Emmeline! Riktig god helg, hjertelig hilsen Hanne.

sylvia sa...

liker veldig godt det du blogger om,jeg er ganske ny i bloggverden,men liker fransk landstil,så det blir madonna,kors,lys osv,men ispedd mye romantisk.ja du får noe å jøre om du skal svare alle som kommenterer dette,veldig koselig om du stikker innom,fra sylvia

Emmeline sa...

Hei Sylvia:)

Klart jeg skal innom til alle....
Det skulle bare mangle. Begynner i kveldingen, håper at noen av innleggene kommer da:) Supert med så god respons, og spennende. Gleder meg til å se både nyere og eldre blogger presentere sine favoritter::) Veldig kjekt!!

Tara sa...

jeg har jo ikke noen interiørblogg, men hadde jeg hatt hadde jeg blogget om greengate/prikker/peoner/mye farger(elsker rosa og lilla)/min drøm om hvitmalte tregulv og rosa juletrær bl.a;) stilen min er vel litt av mye...minus fransk landstil og new england;)
liker stilen din veldig godt...skulle gjerne likt å vært så gjennomført...men det er nok helst pga de gode historiene dine at jeg kommer innom til deg gang på gang:)
ha en strålende dag...:O)

Torills blogg sa...

mmm er da altetende når det gjelder interiør :) og bloggingen min er vell litt hus og heim, litt hobby - strikkerier og heklerier. Sommeren er bloggingen bare foto :)

jeg for prøve å ta utfordringen din! og blogglegge den i løpet av neste uke :D

ellers så liker jeg bloggen din kjempemye på lik linje med BO sin og Den Gode Feen

Villa von Krogh sa...

Hei.
Først må jeg jo berømme deg for bloggen din! Jeg får en haug av inspirasjon av å se og lese hos deg!

Jeg blogger vel endel om Kina og shoppingturen våres der. Husbyggingen våres. Alt jeg ønsker meg og inspirerende bilder fra fjernt og nært.

Nå skal jeg prøve å komme meg ut av bloggen din for å jobbe litt... :)

God helg til deg fra meg.

RMnorge sa...

Hei Emmeline!

Jeg tar utfordringen din på strak arm - innlegg kommer snart!

Som jeg har skrevet før er jeg STOR fan av deg og bloggen din. De morsomme historiene dine blir til stadighet formidlet venner og famile.

Jeg har til og med skrevet et innlegg om deg på bloggen min. he he!

Håper du stikker innom for en titt! Har jo forresten konkurranse gående også - bedre enn det kan det vel ikke bli?!?

*Smil* fra Catherine :)

Blått til lyst sa...

Jeg er ny leser av bloggen din, og har ikke engang fått laget meg et navn, men navn eller ikke, bloggen din er vanedannende!
Skulle ønske interiørbladene kunne lære av din skarpe og humoristiske fremstillingsform. Deilig å slippe dårlig språk (ofte veldig dårlig oversatt dansk)og evigvarende klisjeer.
På bloggene og bladene er jeg mest lei av engelvinger og madonnaer.
Jeg er mest svak for ting som forteller en historie eller bærer en stolthet. Som produktene til Buleigh. Siste fabrikken som produserer alt på tradisjonelt vis og bruker gamle maler og mønstre, samtidig som du kan stappe kopper og kar i oppvaskmaskinen. Spode er konkurs og solgt, Wedgewood er konkurs og solgt - leve Burleigh!

Anna sa...

Oi, denne må jeg tenke på. Jeg er nok litt midt i mellom allle stiler. Drev faktisk å tenkte på det i går kveld. For den ene veggen i stuen er grafisk med tall og bokstaver, så er det new england-siden min med seilbåt, så har vi lysestakene og den hvite ektorpen, så østen-bordet mitt, så industri. Ai ai ai … jeg er litt stilforvirret, men føler likevel jeg har klart å få en helhet. Striesekker, englevinger og madonnaer har jeg nok lagt på hyllen for denne gang.

fru Storlien sa...

Morsom utfordring. jeg startet med noe som skulle være en hånarbeidsblogg, men som har vist seg å bli omtrent som min egen hjerne - sterkt springende...Så jeg blogger om ting jeg lager, de søte små, barndommmens dal og vårt daglige strev, samt hva jeg elelrs måtte finne på...

Anneli sa...

Jeg liker bloggingen din akkurat som den er :) Du viser alltid koselige bilder og skriver med "snert"! Har hatt mang en latter her inne :)
Når det gjelder stilen min er den nok en mix av nordisk og fransk landlig.. Jeg liker det søte, sommerlige.., men vil ikke ha det helt hvitt (selv om jeg prøver å bearbeide min kjære til å få hvite gulv i stua!) Hos Jeanne D`Arc henter jeg mye inspirasjon, men syns stilen noen ganger blir for "rå". Får vel konkludere med at jeg har min egen stil ;)
Kanskje tar jeg utfordringen din..
Ha en hærlig helg!
Klem fra Anneli <3

Kristine sa...

Hei Emmeline :)
snikleser deg litt av og til..selv om vi nok er ganske så forskjellige i stilen vår! Jeg tenker selv noen ganger på alle som er innom min egen blogg og ikke legger igjen noe spor etter seg, blir så nysgjerrig på hvem de er..hehe. Så derfor legger jeg nå igjen et lite pip bare for å gjøre meg litt til kjenne ;-)
I starten når jeg startet blogging (og det er ikke så lenge siden), visste jeg heller ikke helt selv hvor jeg hørte til...ikke er jeg sånn super opptatt av å høre til i en kategori heller, men det har nok med å gjøre at jeg blander litt av alt...elsker å mikse stiler og elementer som gjerne "hører til" i forskjellige stilkategorier :)
Ønsker deg en fin helg!
Hilsen fra Kristine

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg var inne i går(selvfølgelig) og så din utfordring. Jeg har jammen tenkt meg å kaste meg på, og er enig med deg at Celine kommer høyt oppå listen. Eneste var at du skulle ha en liste på 10 ting.......arbeidskrevende ;)

Kommer snart!
Klem

PS: sprekt med all kommenteringen du får nå.

meaningmoon sa...

flott utfordring,jeg er nok litt i "ja takk begge deler" kategorien:)

Anne sa...

Hei hei!
Så koseleg utfordring! Eg tar han gjerne, men må tenkje over det til i morgon;) Eg surfar ofte innom bloggen din, men innrømmer at eg er dårleg på kommentering! Men NO skal eg bli betre:)
Ha ein flott dag!
Anne:)

Grip dagen sa...

Artig innlegg.
"Den typisk Emmeline" har jo du vist oss idag.Det er helt deg med de farger og den stemning som er på bildene dine.
Men mest av alt digger jeg bloggen din pga din skarpe tunge. Du tør!

Det er gøy å høre at har en stil som folk kjenner deg igjen på.
Men det er samtidig viktig å variere bildene noe.

Mange har sine egne bloggehjørner i huset som vi ser gang på gang på gang på gang i deres innlegg. Det synes jeg er litt kipt.
Nærbilder av vaser de har kjøpt er heller ikke himla spennende.
Hva med helheten?!
Har også sett noen skrive at de har "en rosehage" når realiteten er en potterose på trappa.
Det er mye rart i bloggverden.

Jeg har funnet mine favoritter, blogger som er givende.
De har et variert innhold, varierte bilder og er inspirerende.

Må tygge litt på utfordringen din. Får se hva jeg kommer opp med.
Interessant var det absolutt.

Ha ei strålende helg. Sleng deg i den hvite ektorpen, sett frem de prikkete koppene og koooos deg.
Klem Marit

Vigdis sa...

Jeg er kjempefornøyd, både med bildene dine og det du skriver. For å si det sånn, så tror jeg din blogg er den eneste jeg har lest høyt fra til min kjære :)
Hvor har du kjøpt lyshusene som er med på mange av bildene dine?

Nostalgia sa...

Ja jeg tok utfordringen jeg :-)Vet hvor jeg høre hjemme jeg også, men liker mye og fryder meg over å lese din og andres blogger. Spennende !

Klem, Nostalgia
som bor i et gammelt Bergenshus (pølsemakerhus) på landet i Arna !

Dina sa...

Landlig og romantisk er min favorittstil og vi kjøpte hytte for et år siden der jeg kan få utfolde meg! Faktisk er jeg blitt ganske påvirket av din blogg og bildet du la ut med hylla di med rosa/prikket tilbehør er bare nyyydelig!! Er nå på desperat jakt etter noen av dine greengate-ting fra vår/sommer-kolleksjonen, må bare smile av meg selv egentlig.... Skriver gjerne under på din 10-punkts liste og innrømmer at jeg nå daglig sjekker hva nytt du kommer opp med på bloggen din. Håper at det er lenge til du må ha bloggpause!
God helg til deg!

tempo.dk sa...

Jeg har akkurat begynt i blogge-verden. Har nettopp opprettet blogg og er ikke helt varm i trøyen enda. Liker stilen din veldig godt men liker også retro med bl. a. store blomster og sterke farger. Er nok litt en blanding... Vi får se, hvordan bloggen min utvikler seg.

Ocean showroom sa...

Det var en fin utfordring! Ska prova att göra den i helgen. :-) Trevlig helg! Kram Alexandra

Anonym sa...

Hei:)
Jeg er daglig innom bloggen din. Det var faktisk du som introduserte meg inn i denne interiørverden, så du er nr.1 på mine daglige liste over blogger jeg titter innom! Falt med engang for humoren din(det norske svar på marian keys:D....og har du ikke lest henne bør du gjøre det). Jeg sysler med tanken på å starte opp med blogg selv... holder på å restaurere et gammelt nordlandshus fra 1800-tallet. Jeg henter inspirasjon fra deg, den gode feen, huset på toppen m.f. Liker koppene fra green gate, hvite gulv, tak og vegger, quilting, strikking, hekling den lette sommerhus stilen. Romantiske stoffer, gamle malte ting råd og tips og ei og anna god matoppskrift blandet i det hele er heller ikke å forakte:)
Hilsen ho Trine:)

GAWO sa...

Skal du titte innom og hilse på alle de som har kommentert deg til nå får du det travelt i helgen :-)
Sikkert mest interiørbloggere som titter innom hos deg men det finnes jo noen andre også. Om du stikker innom meg er det hyggelig. Du er hjertelig velkommen. Men du finner dessverre ikke mye kopper og skåler eller ranukler der. Men kanskje andre ting som faller i smak. Hvem vet :-)

Under karlsens tak sa...

Kjenner meg så godt igjen,på det fugleburet. Alle som ikke deler min interesse for interiør spør meg hva det er til.Å hver gang svare jeg like opptimistisk;den er da til pynt, ser du ikke???
Jeg sliter fryktelig med å finne ut av hvilken kategori min stil faller under!
Siden jeg ser på deg som en grunder i interiørverden,kan du få lov til å analysere den for meg;)

God helg:)

Mariann Louise sa...

Jeg er ny i interiørtrenden, har mange, søte småhunder (11 stk), så det jeg kanskje egentlig synes er pent, er rett og slett ikke praktisk når våte, skitne små poter setter spor........
Det er nydelig å se shabby shic hos andre, men det nytter ikke her, det blir som far i huset sier at her hos oss har vi heller shabby dritt:)
Egentlig er mye hvitt på sikt ganske kaldt, det er artig å se de som mikser inn kontrastfarger, det muntrer og frisker opp.
Dette var en liten hilsen fra en hundeglad dame fra vestlandet:)

Mariann Louise

Lena sa...

Takk Emmeline :) Nå skal det kikkes litt rundt :) Ha en fin lørdag.

M sa...

Jeg er hardt prøvet når det kommer til bilder, er flinkere med tekst...derfor har jeg ikke kommet "helt i gang" med bilder fra huset mitt...jeg føler meg fremdeles som "ny blogger".
Når det er sagt synes jeg utfordringer er gøy! Jeg får ha denne til gode.
Siden du lover besøk til alle som linker, måtte jeg jo hive meg under her....har lest bloggen din i evigheter, og skrevet kommentarer til deg, og hadde blitt veldig glad om du kom forbi..
Kanskje du vil være med i trekningen av kommodeknotter også.
(Når du ser bildene av dem, skjønner du hvor dårlig jeg er med bilder!)
Ha en fin dag.
Klem, M

Anonym sa...

ok. jeg blogger ikke selv, men følger med på andre. Syns det er kjempekoselig =) Jeg hopper på den siste utfordringen din, og skriver om noe jeg synes er snodig i bloggvedenen nemlig FUGLEKASSER/BUR INNENDØRS hehe... det er for meg totalt malplassert.. hehe.. men ellers er det mye vakkert å se...
god helg til deg og dine =)

Jeanette sa...

Er veldig glad i bloggen din:-) Du skriver levende og morsomt og viser frem veldig mye vakkert.
Jeg har noe til deg på siden min, så ta en titt.
Klem J.

Anonym sa...

u n d e r b a r t

l o v e l y

d e j l i g t

w o n d e r f u l....

jag måster bara få berätta att jag älskar Din blogg!!

agneta

Torill sa...

Hei. Eg har blogg, men bloggar ikkje om interiør då eg bur i ei kasse fram til vi får bygd ferdig huset. Leser masse interiørbloggar og det er fleire ting eg er lei.

Det er eit innlegg kor ein berre ønskjer andre god helg utan å fortelje om noko anna i same slengen.

Eg likar heller ikkje innlegg kor ein har vore på nettet å funne bileter som er fine og fortelje alle at dette likar eg. Då må det vere i samanheng med at ein pussar opp og leiter etter idear.

Litt negativ her, men eg skal ikkje kome med alt. Du har ein personleg og fin blogg med egne bileter. Det likar eg :-)

Margrethes hus og hage sa...

Morsom utfordring :) Har laget meg en liste med 10 punkter... Artig å se at så mange har hengt seg på!

Ha en fin helg videre! Hilsen Margrethe

Ingunn sa...

Heia Emmeline.

Her er mitt svar som ivrig leser hos deg:

A. Jeg tror vi har en klassisk stilretning der fargene er dempet og vi har fokus på harmoni og ro. Blomster og mennesker og mat gjør at det ikke blir kjedelig. Noen få ting skal gi litt luxusfølelse (lysekrone for eksempel).

B. 1. Jeg blogger ofte om stuemiljøer (både inspirasjonsbilder som ikke er hos oss, og bilder fra vårt hjem).
2. Kjøkken og bad og trappemiljøer er det også endel av
3. Soveromsmijøer også
4. Ofte følger det med en beskrivelse av hva vi er opptatt av/driver med i vår familie (som en dagbok)
5. Før og etter prosjekter blogges (alt fra male kommode til å lage system i rotet)
6. Bordekking, pynteting og bilder
7. Shoppingtips
8. Hage og uterom
9. Blomster
10. Litt visdomsord kan det hende vi tar med og

Titter du innom meg blir jeg glad.

Klem ingunn :)

FruT sa...

Jeg ELSKER innleggene dine, Emmeline, de lyser opp dagen min, kjenner meg så ofte igjen!
Blir aldri lei av å se Green Gate amlingen din jeg da! :)
Håpet du titter innom bloggen min. Klem Maia

Hege sa...

Hei Emmeline :)

Fortsatt daglig leser av bloggen din, og syns absolutt du burde gått til anskaffelse av mobilt nett om sommeren *ler*

Fikk gavekort på Havna interiør til bursdagen no, og har planer om å bruke det på Green Gate. Har ikkje helt bestemt meg for om det blir beige m prikker, rødt m prikker, blått m prikker..., så googlet Green Gate for å myse litt. Og ørten av treffene på Green Gate bilder sto det Emmeline under. Hehe, hadde vel gjort det samme om eg googlet Ektorp...

Stilen min er nok en lett blanding. Liker det lyst rundt meg, men har likevel en mørkebrun vegg med gullblomster på soverommet som eg elsker. Og har svart skinnsofa og mørk spisestue. Men syns det bryter fint mot de lysegrå veggene. Har ting fra både Bruka, Sia og Covent Garden, men også endel Black Design. Kjøper rett og slett det eg liker :)

Hege :)

Living next to me sa...

Hei jeg ser en skulle vært design blogger da hadde jeg sukket tungt og hatt skrivekrampe over alle kommentarer en ikke fikk svart på . Jeg har 20 kg design bladet hvorav et et rappa hos legen men mannen nekta ha båt som sandkasse . Jeg har stort hus søt et magnolia farget eller retro 70 grøss . Masse fin kunst og ting men dessverre slår det hverandre ihjel og SKRIK jeg har gardiner . Bloggen skulle innholde masse strikk huset som ble til et paradis ved havet og vakre bildet fra hagen . Det siste har jeg , dessverre er ikke livet som i Vakre hjem osv. . Sønnen vår døde . Rote får väre rot og strikke töyet er vått av tårer . Og sorg er kjdeöig så min vakre blogg tror jeg har 2 besök pr dag som sier så trist og flykter . Sorg kan jo smitte det kan jo skje meg også når det skjedde de . Nå har jeg noen trofaste som klapper på skuldern og venter på at bloggen skal törke opp , ja ikke väre så tårevåt og at jeg i hvertfall viset mer blomster og fullförer Trine Solberg . Jods jeg bor i et lekkert hus ved havet 400 kv som bare skriker etter å bli det vakre huset det jo er Hagen er topp min ljære bruker sin sorg der . 2 mål han skal ha til skinne mer enn naboen bare at naboen er pensjonist og har mye mindre hage . Og i år skinte ikke sola nok i havet heller men nok til at salte på vinduene syntes . Min blogg er full av sorg og dessverre er sorg ensomt og kjedelig men jeg kjöper flere kg design bladet jeg t.o. m vant et via en blogg konkurranse . Så en dag skal jeg vise soverommet som den drömmen det skal bli og ikke den 70 talls retrorom det et med dørene åpne mot verandaen og havet som blinker like ved . Takk for drömmer i natten . F. Ps og jeg skal lære iponr å blogge det jeg vil og ikke det den tror jeg vil skrive ;)

Stine sa...

Denne utfordringen var jo morsom :) Jeg tar den! Men ikke akkurat i dag. En gang lengre ut i uka. Ha en finfin uke du også!

Stine

*sne* sa...

For en fin utfordring, den skal jeg prøve meg på!

Related Posts with Thumbnails