tirsdag 5. oktober 2010

Så sparkes julen i gang gitt....


I dag oppdaget jeg at KK Julen 2010 hadde ankommet butikkhyllene. For meg var det litt spennende fordi jeg egentlig skulle vært med her, sammen med noen andre bloggejenter. Men tror du jeg klarte å dille meg ferdig med bilder og tekst? Å neidadu. Av og til må blogglivet vike for det virkelige livet, og da strekker ikke tiden til.


Uansett var det kjekt å se de andre bloggerne som hadde kommet på trykk med sine kjekke bidrag. Flinke jenter med flotte bilder: Jeg likte spesielt godt Kaspara sin fargerike julekalender, veldig veldig stilig!


De som er medlemmer av "Ta julen tilbake" bør gjøre papirposene klare for hyperventilering. Nå kan man nemlig starte julefeiringen med juleblad og kakemenn (*med og uten sjokolade). For tidlig sier de fleste, men skal man klare å strikke/sy og trikse noen fine julegaver selv, så må man jo nesten begynne nå. Vanligvis er det ganske mange fine oppskrifter i KK Julen, men i år var jeg litt skuffet. Det var deilige matoppskrifter, men hvor er de gode gamle tovetøflene og dorullnisseoppskriftene? 


Emmeline vil også personlig få uttrykke sin bekymring for disse hornene. -som lever et utrygt liv som gnistfangere;)


Som om ikke det var nok, har julen ankommet Ikea også., så da er det jo jul enten det er oktober eller ei;)

Dermed har Emmeline brukt ettermiddagen til å lete etter julebøkene sine. Jeg vet at jeg la dem på et lurt sted. Så lurt at jeg ikke helt vet hvor...


For halve kosen med jul, er jo å glede seg i minst to-tre måneder på forhånd. Samtidig som man tenker knallhardt på hvor man skal plassere all pynten.... For ikke å snakke om hvilke nye ting man kunne tenke seg å kjøpe, som man selvfølgelig ikke trenger...!


-og om man ikke helt husker hva man trengte til jul er det greit å slå opp i noen julebøker, sånn at man kommer på det. Da jeg leste i KK julen i dag husket jeg plutselig hva jeg ønsket meg i fjor. Jeg ønsket meg en lyskjede fra Bloomingville!!!!


Helt tilslutt må jeg sende en spesiell hilsen til Sjuskeline, som til hverdag og fest lar mann være mann, barn være barn og katt være PRINSESSEN PÅ ERTEN!  Er du klar over at det finnes egne kattecd-er med kattemusikk? Jeg regner på en måte ikke med at du kommer til å kjøpe dette bladet for å få inspirasjon til kattejulegaver, men lover at jeg skal rive ut denne siden og donere den til deg;) 


Riktig god kveld til alle dere andre--og husk: Det er bare tid og vei før julen er her igjen;) SO LONG!


39 kommentarer:

giraffmamma sa...

Pga gule lys i mitt blogginnlegg i dag var det en morsom kommentar om jeg hadde gjort ferdig jula alt, men nei, jeg er vel heller treg..... Ennå litt tidlig for jul, må kjenne litt på høsten og :)

FJELLBY sa...

Har tittet innom deg før fra min andre blogg, men aldri lagt igjen en kommentar. På tide! Du inspirerer med virkelig med farger. En skikkelig glad-blogg. Takk for det!

Lise (flittiglise.blogg.no), Fjellby

Fru Fryd sa...

Synes alltid at julen kommer overraskende på... Uansett hvor mye jeg prøver å forberede meg...

Anonym sa...

Hallo.Kjøpte 2 julegaver i dag.Kos deg m forberedelsene til jul.Du må ha fine høstkvelder,våte noen dager så kommer solen igjen.God Jul fra Grete

Barbros lille atelier sa...

Julemagasinet til KK er sikret her og, og jeg kan love at Kasparas adventskalender vakte stor begeistring her i huset og. Sara syntes alt på bildet var grådig fint, og lurte på om vi ikke kunne pynte akkurat sånn til jul:-) Et aldri så lite kompliment til Kaspara.

Synd du ikke rakk å være med, men veldig gøy å se Heidi inni bladet:-)

Klem

Yvonne sa...

åååå! nå gleder meg meg til jul!! hihi mange koslige jule bilder og idéer!

Sjuskeline sa...

Takker for tips, er sikker på at Sjuskekatten ønsker seg en sånn CD...... :-D

Ha en fin førjulstid. Det er NÅ det begynner.....

Elisabeth, innerst i veien sa...

Det har virkelig tatt av med juleinnslag de siste dagene. At Plantasjen finner fram nissene så tidlig, er en vandt med, men nå dukker det opp både her og der. Men det er sant som du skriver, skal en bli ferdig med alle dorullnissene en skal lage, må en starte nå så da er det vel greit at julebladene er ankommet butikken. Men pyntinga tror jeg jeg drøyer...

Cathrine Nicoline sa...

Så hærlig og godt å se at det ikke er bare er jeg som begynner å bli i julemodus. Jeg brukte store deler av søndagen til å knø fram mine juleblader for inspirasjon. De blir jo lagt samlet på et sted i romjula. Men så finner de på å blande seg med alle de andre når jeg luller meg inn i et nåskaljegsorterealtettertypeblad prosjekt i slutten av mai.
Men nå er de halvveis befart og jeg konkluderer med at jeg må ha noen få nye iår og.
Ha en fin en.

Mvh Cathrine Nicoline

Beth sa...

Jeg bare elsker når det blir jul i ukebladene, men oktober er vel tidlig syntes jeg.
Trålet Ikea i flere timer i dag uten å se så mye som en julekule, det var deilig. Derimot Plantasjen bugner av nisser og troll allerede...

Anne Line sa...

Jeg kjøpt KK jul idag og gledet meg til å lese, og få masse inspirasjon. Men etter å være ferdig med bladet tenkte jeg; " Det gikk da kjapt. Og hvor ble det av julen??"
Jeg synes ikke fargesprakende jul er så fryktelig koselig. Jeg savnet rett og slett litt tradisjonell jul:/ Men må jo også si at jeg kommer til å teste ut ganske så mange av oppskriftene da!

Maria sa...

Ånei, er ikkje så glad i å haste jula på. Den kjem når den kjem , det er min filosofi vertfall!

Gry sa...

Hei...
Jeg kjøper bestandig julebladene så fort de kommer i salg...hvis det er noe jeg vil lage så trenger jeg tiden fram til jul...ellers så starter ikke mine juleforberedelser før til advent...
Jeg ble litt skuffet over både KK og Allers sine juleblader i år, det meste som står på trykk der har jeg sett før...det er greit å bruke noe som er publisert før, men kanskje fornye både bilder og farger...så gamle oppskrifter kan gi inspirasjon til noe nytt...
God kveld fra Fru Syversen

Det lille ekstra sa...

God morgen Emeline.

Dette var noe å våkne til.
Nå iler jeg snart til butikken. Må jo bare ha det bladet .O)
Bare elsker julen og alle forberedelser.
Helt enig med deg må jo begynne nå om vi skal lage gavene selv.
I går begynnte jeg å hekle et sjal som jeg skal gi bort til jul.
Håer du får en strålende dag.
Du har gitt meg en god start på dagen .O)

Cos Lisa

Dahoam sa...

I hope, you can read my english... it`s not so good:((
I only wont to say: I LOVE YOUR BLOG!!!!
Every day I have a look here!!

Greetings from Melissa (Germany)

Jannicke sa...

Julen er absolutt ikke kommet i mitt hode (selv om jeg har smugspist noen kakemenn...) jeg henger meg litt på "ta julen tilbake"...
Ha en FIN dag!
:o) J.

aase sa...

Jeg kjøpte dette bladet idag, og gleder meg til jeg har tid å se på det!! Rakk såvidt skumme gjennom igår. Lite kunder om dagen så idag skal jeg lese...

Herlige bilder og masse god inspirasjon er viktig i "denne lange førjulstiden " vi bloggere har!!

emblas-kanel sa...

Likte innlegget ditt (det gjør jeg bestandig, forresten - !), og jeg kjøper også julebladene med en gang de kommer. Skal en lage noe til jul nytter det ikke å begynne i desember.
Så fint at det ikke bare er jeg som legger ting på en "lur" plass for å huske hvor en har det og så glemme hvor den "lure" plassen er er.... jeg har en gammel lofotkiste som jeg har julepynten i - der legger jeg julemagasinene også.
Hilsen emblas-kanel

RoseSommer sa...

Det er såvidt jeg ser INGEN som har nevnt det aller viktigste som skjer før jul: JULEMARSIPANEN HAR KOMMET I BUTIKKEN!

(Nei, nå skal jeg være ærlig og fortelle dere at jeg blir litt trist av denne tidlig-jula, jeg. Sommerblomstene mine er fremdeles ikke avgått ved døden, jeg har såvidt rukket å få noen lyng på trappa, og jeg VIL ikke ha jula enda. Huff og huff. Takk for at jeg fikk ut dagens lille frustrasjon...)

Emmeline, håper du er hjemme og alt går på skinner (sånn NSB-aktig) hos deg igjen.

Hegeslilleboble sa...

Herlig! Gleder meg alltid til jul lenge i forveien jeg! Kjekt at julemagasinene er kommet altså:)

OTiiBE sa...

Merker på blogene rundt omkring at bloggedamer er glad i julen!! :-D I år kjenner jeg mest for å hoppe over julen helt og holdent!! Vi skal flytte i nytt hus bare dager før jul, og venter storinnrykk av familien min til høytiden- det blir kaos det!! Desember kommer til å handle om oppussing, men for barnas skyld må jeg vel tenke ut noen koselige førjulsaktiviteter også- kanskje vi skulle tatt dem i november i år??? :-)

Klem, Eirin

Haug-stua sa...

Når det gjelder oppskrifter så var det bedre utvalg av dem i KK i fjor.Kos deg med forberedelsene for det skal jeg også gjøre! :)

Jennifer

Kaspara sa...

Hei Emmeline
Svingte innom bloggen din og holdt nesten på å dette av stolen da det poppet opp et stort bilde av meg selv med Gutta Boys sin adventskalender. Så morsomt at du likte den!!
Gutta selv er veldig glad i den og superstolte over at den er på glanset papir rundt i butikkene nå.
Du skriver så artig og fargerikt og jeg har vært innom deg en del ganger, men har nok ikke fått lagt igjen en kommentar før nå.

Ha en stråelnde dag med hodet fullt av juleideer, he,he!
Stor hilsen fra kaspara

Fru Usken sa...

D blade låg eg og å koste meg m igår, å fekk sjikkeligt lyst å driva litt konditori her jemma ja! Ska testa ud ein del av alle di konfekt-oppskriftene ja! Å eg må sei eg stokk litt når eg såg d sto der på bladhyllå, jule blad nå lixom!?!? mn d e jo den veien d går, å eg syns nesten aldri d e for tidligt å bjunna å gleda seg å planlegga t någe så e så kjekt å koseligt:)) M trenge jo litt ti på alt m vil jør før jul, mn ska isje bjunna å pynta rektigt ennå, hehe, d jør eg 1. desember - å då e eg den fyste av alle eg kjenne, så d får holda;)
store klem!:)
(ps. eg va sikker på eg sko finna deg der i blade, mn d jor eg isje... likte og veldi godt kalendertipse t kaspara, tror eg ska prøva meg på ett par sånne t ungane, orke isje brodera...;))

Landcharm sa...

Ja, jeg går også med endel jul i tankene, og hodeforbredelsene er igang.

Eldrid sa...

Du er bare så herlig*smile*
Jeg sitter her på det stille bibloteket og humrer for meg selv. Du får virkelig alle smilebånd til å våkne:)
Julen er en fin tid, men det var nå litt vell tidlig...
Men det bladet såg jo veldig fristende ut da...
Takk for inspirasjon!:)
*glede smil*

hanne sa...

Der fikk jeg noen tips til hvordan dekorere tallerkenhylla mi ;) Så koselig! Gleder meg over måten du skriver på!

Siv Iren sa...

Koselig juleinnlegg Emmeline. Jeg kjente faktisk det kriblet litt i magen. Her er jeg allerede i gang med både strikking, lister og andre forberedelser til julen. Det er helt sant som du sier, det er i forberedelsene og forventningene gleden ligger. Tanker på å gjøre noe fint for de man bryr seg om.

Elin sa...

Jeg er en av de som hyperventilerer i papirpose av det at jula starter tidligere og tidligere for hvert år. Synd og si det, men da jeg var yngre var adventtiden min favorittid på året. Men slik det har utviklet seg, så er jeg drittlei alt som smaker av advent og jul før 1. desember.

Men i år håper jeg at jeg får en litt mer banrlig glede rundt å stelle til jul enn jeg har hatt på lenge, siden vi i år for første gang ikke skal på foreldreturne i julen, men ha julen alene i vårt eget hjem. Bare samboeren min og jeg.

Moccashusblogg sa...

ÅÅ ej blir så glad når eg leser dine herlige innlegg. Har bestemt meg og vere tidleg ute med jula men vi får se plutselig e jula her he he. Ha en fin uke klem fra Monica

AA sa...

Finnes det ikke egne hunde-CDer???

Mette sa...

Koselig blogg!!
Følger to blogger litt. Det er din og sjuskeline sin...da får jeg balanse:-D Som "Fjellby", har jeg aldri kommentert noe...selv om jeg sikkert burde:-/

I dag skal jeg leke arkitekt og tegne blueprint til årets pepperkakehus...etter inspirasjon fra deg:-) Likte størrelsen og enkelheten:-)

Mette, Grimstad

Anonym sa...

Syntes det er alt for tidlig å begynne å pynte til jul nå. Hvis jeg skulle ha gjort det, hadde jeg mistet helt julestemnig da julen egentlig kommer. Dvs i desember. Eller, det er vel egenltig ikke jul før sånn rundt 20 desember!! Syntes det ødelegger julestemningen:s

Lottemora sa...

Lottemora har allerede skrevet opp en rød prikkete Greengate kopp på handlelista til jul...

Hege sa...

O'lala....elsker jo jula,så dette innlegget likte jeg godt.
Og som du sier,har man prosjekter på gang,så må man jo begynne :o)

Veldig koselig blogg du har.

Hilsen fra Hege

Ruths datter sa...

ja jeg har sett bladene i butikken,og på ICA har de begynt med julemenn.(kaker) vel det er jo tidlig,men veldig kjekt å blogge om.
Klem

hobbyvenn sa...

Kjøpte bladet jeg også, men ble litt skuffet. Men julegaveproduksjonen er såvidt igang...

(sandra) Nichitah sa...

Jeg kjenner jeg blir en smule småhysterisk når jeg ser at så mange blogger om jul alerede. jeg er nemmelig en sånn halloween person, jeg liker å tro at den også må feires på en måte. men egentlig, viss jeg bare får kle meg ut uten at sjokkolade nisser og juletrelys gjør stemningen alt for kosli er jeg vel egentlig fornøyd :P

Unknown sa...


雲林市徵信社
雲林縣徵信社
嘉義徵信社
嘉義市徵信社
嘉義縣徵信社
台南徵信社
台南市徵信社
台南縣徵信社
高雄徵信社
高雄市徵信社
高雄縣徵信社
屏東徵信社
屏東市徵信社
屏東縣徵信社
宜蘭徵信社
宜蘭市徵信社
宜蘭縣徵信社
花蓮徵信社
花蓮市徵信社
花蓮縣徵信社
台東徵信社
台東市徵信社
台東縣徵信社
澎湖徵信社
澎湖縣徵信社
金門徵信社

Related Posts with Thumbnails