søndag 23. september 2012

Out with krims and krams


Det er mystisk hvor mye dill og dall man fyller skapene med når man driver med blogging. I løpet av et øyeblikk har trendene snudd, og i dag er slett ikke hekleputen så hot som den nyeste reinsdyrsputen med rød paljettnese. I løpet av de siste ukene har Emmeline kvittet seg med alt som hun ikke
A: Elsker 
eller 
B: Trenger. 


Skapdørene har stått på vid vegg, mens kopper og fat, lysestaker og skilt, putetrekk, interiørbøker, babuskaer and you name it har fått fyken. Noen ting har fått nytt liv hos barn/venner/familie, noe har fått nye eiere på Finn, og noe er levert på Fretex! Siden Emmeline strammer strikken, er det bare sjelden at nye interiørting kommer over dørstokken. Likevel har de nye tingene blitt møtt med en iskald skulder når de har kommet på plass.

Ny lampeskjerm med små skjell for eksempel. Herlighet. Du skulle tro at man hadde skutt en fredet bengalsk tiger, og tatt med seg skinnet hjem, eller noe i den duren. Oldemorsvitsene produseres på løpende bånd, og lampen flyttes stadig lengre og lengre bort i en krok der den ikke kan være ledestjerne, kun statist i mørket. Det eneste stedet den ikke er statist, er i lommeboken. Der merkes oldemorskjermens ankomst tydelig--iallefall sammenlignet med andre skjell-løse lampeskjermers ankomst!


Dermed er tilhørende lampefot i samme prisklasse utsatt på ubestemt tid, og lampeskjermen må nøye seg med med å toppe en helt vanlig arbeiderklasselampefot! I tillegg huser vasen plastikkblomster, så den eksklusive stilen som Emmeline planla i forkant av skaptømmingen er vel strengt tatt ikke helt på plass enda.. Men folkens; det er vel ikke bare meg som har fulle skap? Hva gjør dere egentlig med alt?? 

Rusten på blogg sier du? Jepp, det er sant og visst! Bare det å ta bilder hjemme, skapte stor oppstandelse i heimen i dag. Men fremdeles klarer ikke Emmeline å trylle frem noen grafiske fiksfakserier, selv om hun prøver aldri så mye -så da er vel alt som det skal være. Ha en fin søndagskveld alle sammen! 

59 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Velkomen tilbake i bloggverda!
Måtte du bli her leeeeeeenge..

Og fulle skap er velkjent!
Godt du har energi til å gjere noko med det!

Stor SOL klem

PS: fine lampar, det er haust vi treng lys...

Anonym sa...

flott å se et Emmeline innlegg igjen!! her tømmes, ryddes og males kjøkkenet for full fyr om dagen..så ja vi er flere med fulle skap og hyller =0)

Anonym sa...

Hei!
Jeg tømmer skap og skuffer til loppis og Fretex. Alt dilldall er på vei ut. Mye enklere å holde orden med færre ting. Mye har forsvunnet ut og mer står for tur.
Det var en fin blåfarge på lampskjermen. Liker stilen.
Ha en flott uke.
Emma

Lottemora sa...

Nå hoppet hjertet mitt av glede! Endelig et Emmeline-innlegg :-) har altfor masse i skap og boder jeg også, og er nok ikke like flink son deg til å kvitte meg med ting

Gleder meg til å treffe deg i Bergen igjen

Klem
Lottemora

nr.15 sa...

Herligt, der var du:))

Fulle skap? Nei ikke nå lenger. De har fått egen hylleplass i "mat" boden istedenfor-hihi;)

Oldermorlampen din var veldig fin, så flott at du bruker farger:) ikke jeg...
Charlotte

Bratte Bakka sa...

Eg skjønar at du ikkje har peil på kor stort det for mange av oss, at du skriv eit bloggginnlegg i ny og ne. Me e som arbeiderklasse lampefoten som får stå i ei krå med den meir høgverdige oldemorsskjermen på.. lukkelege! :D

Sidan mannen her i huset ser premier league kampa i opptak, tenkje eg at eg skal bruke tida vel og memorere blogginnlegget ditt til seinare bruk i mørkare stunder :D

Stor klem og takk!

elinrs sa...

Takk og lov! Tror jammen santen Emmeline er tilbake! Veldig kjekt.

Ann sa...

Men hei! :)) Måtte le høyt da jeg leste dette, for vi har nemlig hatt en slik en "kast-alt-ut-av-skap-og-boder-for-nøye-evaluering-mens-vi-lover-oss-selv-å-slutte-å-samle-på-alt-vi-kanskje-en-vakker-dag-kan-komme-til-å-trenge"-helg, men nå ble det plutselig FRYKTELIG fullt i entréen vår fordi alt vi bestemte oss for å gi bort/selge/kaste nå står der i kasser og poser! ;)) Lurte en stund på om vi kanskje måtte kravle ut vaskeromsvinduet for å komme på skole/jobb i morgen, men vi har gravd en sti bort til ytterdøra nå i kveld for å slippe det! ;)) Jotakk du, det fylles opp i våre skap også! :D Strategien min for høsten 2012 er SELGE, ikke kjøpe! ;o) Ha en fin uke! Var forresten helt nydelig det øverste bildet ditt, de blå fargene, lyset, -ja i det heletatt! ;)

Klem, Ann,
Glassveranda.

Kreatrine sa...

OMG she is back:-))
Så hyggelig!!
Måtte du bli her lenge:-)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Veldig greit med en opprydning av og til så man kan fylle på med noe annet. :-)

AnitaSJ sa...

Hurra - har ventet sånn på lyd ifra deg! Synes lampeskjermen var veldig fin og unner den veldig ny fot :)

Fulle skap og rom(!) er en sann utfordring her, men jobber med saken. Godt det er plasser man kan levere når man kommer forbi nostalgi-verdien.

Håper du fortsetter å oppdatere oss innimellom :)

AnitaSJ sa...

Hurra - har ventet sånn på lyd ifra deg! Synes lampeskjermen var veldig fin og unner den veldig ny fot :)

Fulle skap og rom(!) er en sann utfordring her, men jobber med saken. Godt det er plasser man kan levere når man kommer forbi nostalgi-verdien.

Håper du fortsetter å oppdatere oss innimellom :)

Lobeliadamen sa...

å hadde det bare vært skapene som var full av dill........her er kartong-helvete et faktum og jeg gleder meg enormt til messen er ferdig - slik at jeg forhåpentligvis får tørket støv av støvsugeren...igjen..........Gud bedre!
Hiv og hoi - lampeskjermen er jo PERFEKT!
Klem klem
W

Med kjæleik til livet sa...

hehe .. vi kjenner vel oss igjen - iallefall mange av oss ;)

her er også planen om å tømme og ikkje å fylle - vel no piper det på badet her da - da eg har klart å anskaffe meg mange kyllinger, og selfølgeli så vart eg lurt på dei siste, så isendefor å flytte ut i fjøsen, flytta dei vist inn i badekaret - lurt ka ;)

vel ikkje heilt lurt da vi har ein fulgehund i huset ;/

men uansett -- koselig å se liv på bloggen din - du er savnet

monikasmil

Elin | Draumesidene sa...

She`s alive! Og TineK er min favoritt, så dette var bærre lekkert! Men mine skjellvidunder står på heimelaga lampefotar... Følelsen av konkurs var så nær, at eg kunne lukte han etter shopping på ZanZ for nokre sommarar sidan. Og kvar gjer eg av alt som må ut? Pakkar ned i kasser som skal leverast på brukt`n. Så står det i kjellaren nokre år. Og så kjem tinga på moten igjen, og opp igjen i huset. F.eks. no er gull og kopartinga mine veldig glad for å igjen skape stjerner i augene til ho mor. Motto: kast aldri noko som helst, eg er heilt enig med Øystein Sunde.

Håper du finn att bloggelysta, har sakna deg!

Elin :)

Jatte sa...

Welcome back!!

Fulle skap er det her også, men jeg gir bort litt til min mor og har solgt litt på facebook!

Nydelig den lykten din på hylla.. looove it :)

Ha en fin ny uke,
Klem Jatte♥

ninakr sa...

Herlig med et innlegg igjen!

Anonym sa...

Jeg har egentig bare en veske og en koffert med klær og ting igjen nå.. Selv her i Torrevieja merker jeg behovet for å ha så lite som mulig nå.

Enkelt er best :)

Fint å se at du er tilbake :)

Lillan sa...

endelig er du tilbake:) nå håper jeg du ikke forsvinner igjen. Vi kjenner alle igjen det du beskriver tror jeg:) Men enkelte ting får aldri fyken hos meg, foreksempel: kranser i alle mulige fasonger og lexingtonputer:) Det er og blir favoritter året rundt:) Gleder meg til å se enda flere bilder fremmover fra din hverdag og ditt herlige hjem som til tider er like kaotisk som mitt regner jeg med:) Stor klem skal du ha fra emg:))

Anonym sa...

Så GODT(å lese) at du er tilbake...
:o) Ble SKIKKELIG GLAD nå... :o)

Jeg bruker å gi vekk; til venner, gaver, "Fretex" eller bruktbutikken som er i sentrum her hvor jeg bor.

Monica M.

adales verden sa...

Selg, gi bort og .... Kast..samtidig som jeg lover meg selv (dyrt og hellig) at nå skal noe ut, før mer kommer inn. Så yes yes yes det er nok likt i alle bloggehus som blir fenget av nye farger og trender! Fint å se deg tilbake;))

Breivik Samfunnshus sa...

SÅååå utrolig koselig å lese fra deg igjen !!! håper du blir værene i blogglandia!!!

Gleder meg til å lese mere fra deg !! Ja skapene blir fulle, men etterhvert har jeg lært å spørre meg selv om "er dette noe jeg har LYST på eller er det noe jeg TRENGER???" hmmm skjelden jeg trenger noe nå da :)

Hilsen fra Maren i Nord ;))

Anne sa...

Endelig erobrer elleville Emmeline e-verdenen! Euforiske e-venner elsker!!!!!!!!!!!!!!!!

Linn sa...

Godt å ha deg tilbake!:)

Anette Willemine sa...

Ja, hvor gjør vi av alt sammen. Det lurer Mr. Sunhome på også. Han har en stund nå prøvd å lære meg praksisen "hvis én ting går inn i huset, så går én ting ut". Vet ikke helt om jeg er helt der ennå. ;o)

Gleder meg stort til å se deg til helgen, Cecilie, og jommen skal vi "live-blogge" sammen på Bloggeria-standen! Det blir vel morsomt (les: nervepirrende).

Er du på messen på fredag? Jeg ankommer Bergen på formiddagen. Vi kunne jo ta en prat om hva vi skal gjøre (les: aller mest ikke gjøre) på standen. ;o)

Ka du sei?

Klem,
Anette Willemine

Hilde sa...

Så da er vel alt som det skal være, skriver du. Og jeg sier: ja, det er det. Nå når du endelig skriver blogginnlegg igjen. Det er jo sånn det skal være!! Du har vært storligen savnet! Hadde vi kunnet, hadde vi kommet i hundrevis og gått i ring rundt huset ditt med flagg og ballonger og ropt "Hurra, hun er tilbake!!" Vi tar det i stedet litt rolig, for ikke å skremme deg inn i bloggørkenen igjen. Men du skal vite at vi er glade for å "se" deg igjen.
Ellers er Fretex en fin ting, og gjenbruk på nye måter er også bra. Og når det gjelder lampeskjermen, så får du en "støtteerklæring" herfra. Jeg synes den var flott!

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!

Joda fulle skap her også.Tingene blir, og det fylles opp enda mer.Noen ganger knuser barna noe,og da sier mannen at mor blir fornøyd får da kan en jo kjøpe nytt:)

Nyt uken!!

Håper også du er tilbake nå:)

Klem Linda:)

Linda sa...

Hey, hey, hey! Velkommen tilbake! Lampeskjermen din er knallfin! Ønsker meg en sånn, pluss noen andre TineK-lampeskjermer, men lommeboken sier nei. Du må sette den et sted så den får være ledestjerne i stuen! Gratulerer med kjempefin lampeskjerm!

Jeg har pakket vekk en del ting og tang og det er stuet vekk i en bod. Håper nemlig å få råd til hytte en gang der langt fremme i framtiden, og da hadde det vært koselig å pynte opp igjen med de gamle tingene.

Ha en fin dag!

Klem!

Anonym sa...

Ååh som jeg har savnet bloggen din!
Jeg håper du blir bitt av basillen igjen og stanner for en lengre tid enn du tenker deg :-)

Ellers er jeg litt på samme spår..må bli hardere..renser all dill dall og håper både mann, lommebok og jeg blir fornøyde!

Anonym sa...

Så fint at du er tilbake igjen! Var redd du hadde forlatt denne verden. Et livs tegn i ny og ne er alt jeg ber om. Liker den blå lampen din.
Ragnhild

Gamlestogo sa...

Hei!
Herlig å lese bloggen din igjen! Ingen som kan få sagt det som du gjør vetdu :-)

Ser forresten at du har "problemer" med følger koblingen din. Det skjedde meg også....huff så irriterende det var. Lurte lenge og vel på hvordan jeg skulle få fikset den igjen, men så kom jeg over denne forklaringen: http://ednysinepuslerier.blogspot.no/2012/06/blogghjelp-for-flgarfunksjonen.html
Og vips var følgerne tilbake :-) Jippi :-)

Må du ha en fin kveld!
Ingrid :-)

Lilljekonvall sa...

JAAAA, sier jeg bare !
She´s back !!!!

Catje sa...

Foreløpig har jeg det slik at blir det for fullt, kjøper vi ny leilighet. Det funker kanskje bare en gang.... :) Hyggelig å "se" deg igjen!

Catje

EvaR. sa...

Ingen skriver som deg,det er sikkert og visst... Supert å kunne kose seg med ett innlegg fra deg igjen! Ønsker deg en knakende bra høst :))

susan`s side sa...

Så koselig med livstegn fra deg. Har savnet deg!

Oversetter - translate sa...

Virkelig god blogg!

parfums sa...

so nice blog i love it .,
Parfum pas cher

Lena sa...

Så fint at du er her igjen! :o)

Alberte sa...

Suss og klem - og takk!

Anonym sa...

Fint å se at du er litt tilbake :-)

Holder med deg i 'å stramme strikken'. Jeg har ikke sjans i havet til å følge med på alle trender etc. Det er dyrt, og mye arbeid. Men jeg vet hva jeg trives med rundt meg, og fornyer noe småtterier innimella.

Anonym sa...

Koselig å ha deg tilbake! Har deg fortsatt lagret i "favoritter" :-) Dersom du skal selge din fine TineK lampe med rød skjerm - er jeg veldig interessert i å kjøpe den.

Hilsen Camilla

Anonym sa...

Hei! Må bare si at det alltid er morsomt å lese innleggene dine. Tror du har den morsomste og mest velskrevne bloggen :-).
Håper du ikke forsvinner helt.
Og ja, skapene er fulle og rotete, burde vært ryddet :-)
Sissel

Artsandra sa...

Tudo muito bonito!!!

Artsandra sa...

Lindo! Lindo seu blog.

Anonym sa...

Invest the money you saved into some nice accessories.

You can buy these accessories and also the new at huge discounts and free
shipping too only at. It's slightly different in terms of look and design, but in terms of functionality the only improvement is a digital zoom.

my blog - canon 6d

Unknown sa...

二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信 (簡)
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會 (繁) (簡) A版
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Unknown sa...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社

Unknown sa...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社

Unknown sa...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社

Unknown sa...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社

Unknown sa...

婦幼徵信社-外遇
徵信社首選南愛徵信社
抓姦│偵探│私家偵探-成功徵信社
離婚|徵信婦幼有限公司
徵信-中華民國徵信專業經理人協會
徵信社首選大愛徵信社
中華民國工商經濟市場調查徵信協會
奇美徵信社
抓姦|離婚專業服務
外遇.大老婆徵信社
兩岸徵信社
海峽偵探│偵探社
偵探│私家偵探 推薦婦幼徵信
抓姦-專業大陸抓姦達網
婚姻挽回協助所
外遇|抓姦追蹤器
MONEY徵信社專業調查
外遇|MONEY帳款催收部
徵信器材網
鴻海徵信社
徵信社品質保障關懷協會推薦-遠傳徵信社
外遇-債務催收徵信社
外遇調查哨|外遇
鴻海徵信社
大統徵信
警民徵信

Unknown sa...

Philips VM1 Battery, Philips VSI Battery

Philips VS2+ Battery, Philips 863266 Battery, Philips 989803166291 Battery, Welch Allyn 4500-84 Battery, Welch Allyn 450EO Battery, Welch Allyn 450TO Battery, Welch Allyn 45MTO Battery, Welch Allyn 45NTO Battery, Kaden Yasen WP-YHD-3160 Battery, Kaden Yasen ECG-901 Battery, Kaden Yasen HYHB-1270 Battery,


Mindray Battery,

Mindray D3 Battery, Mindray LI24I001A Battery, Mindray D6 Battery, Mindray LI34I001A Battery, Agilent N2910AM Battery, Agilent N3900 Battery, Agilent N3985A Battery, Agilent N3916AL Battery, Agilent N3993A Battery

التاج المثالى sa...


Ideal Excellence Company for Home Services, House Cleaning, Apartments, and Villas in Dammam, Khobar, Qatif, and Jubail Special Section for Sewage Pressure, Pest Control and Cleaning for Boards, Carpets and Rugs and Tank Cleaning We provide the best home services in the Eastern Region

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة تعقيم بالاحساء

التاج المثالى sa...


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة كشف تسربات المياه بسيهات وراس تنورة
شركة كشف تسربات المياه بالخبر
شركة تنظيف مجالس وكنب بالدمام
شركة كشف تسربات المياه بالدمام

التاج المثالى sa...


شركة تنظيف مجالس براس تنورة
شركة رش دفان بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالاحساء
شركة تنظيف خزانات براس تنورة
شركة تعقيم بالخبر

شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف

chanee sa...

online casino games make the best money
เว็บคาสิโนออนไลน์ยอดฮิต
เว็บพนันออนไลน์
เว็บพนันออนไลน์
คาสิโนออนไลน์ ยอดฮิต
เว็บพนัน ไม่ผ่านเอเยนต์

bossanova.1123@gmail.com sa...

chelsea
ลิเวอร์พูล
ข่าวอาร์เซนอล
ข่าวฟุตบอลต่างประเทศ
ที่เที่ยวใกล้ฉัน
ดูดวง
ข่าวเด่น
เว็บสล็อต

Related Posts with Thumbnails