tirsdag 9. oktober 2007

Den gode feen.

Da jeg kom hjem fra jobb i dag fant jeg
helt uventet en pakke nederst i postkassen!
Den gode feen har tydeligvis bestemt seg
for å gjøre en av sine gode gjerninger,
og helt uten grunn har hun laget
en overraskende gave til meg.
Gjett om jeg ble glad!
Tusen takk du vidunderlige gode fe,
-jeg vet ikke hva jeg skal si,
for dette var så UTROLIG snilt gjort av deg!
I gaven lå det en perfekt potetsekk i RØDT OG HVITT!
I mangel på poteter fungerer den nå som eplesekk...
Eplesekken har allerede rukket
å bli kidnappet av min yngste sønn.
Før eplene var fylt i, vandret han avsted med den på hodet,
og trodde at dette var en vinnerlue for de som heier på Brann!
Detaljene er nydelige, og så er det så koselig at Feen husket
at jeg har en plan om å skifte til nye tekstiler på kjøkkenet.
Denne gangen i rødt og hvitt.
Med andre ord; denne sekken passer perfekt!
Jeg fikk også dette skjønne hjertet sammen med en koselig hilsen.
Tusen tusen takk snille fe. Alle dere som har lyst til å besøke
Feen eller butikken hennes, kan jo prøve ved å klikke videre ;0)

32 kommentarer:

Anonym sa...

men dett var jo SÅ snilt, skal jammen si hun lever opp til navnet sitt...Jeg ønsker meg maaaaange slike feer i verden, så får vi andre prøve å være en liten en;)
Nydelige bilder du har tatt:))
også synes jeg rødt og hvitt er så fint...jeg har en tapet fra LA på kjøkkenet, som gjør det umulig å bytte til rødt, som jeg ønsker meg, MEN vi kan jo alltids bytte tapet...hahahaha;)

Anne sa...

Så heldig du er da...
Den var virkelig vakker. Visste ikke engang at deen gode feen hade begynt butikk jeg. Så så skal jeg ta en lur kikk inn der.

Anonym sa...

Hahaha...siden du nevner det så er det også kommet en EGEN for COLOUR og WHITE til vaskepulver, med skje...hehehe;)

Anonym sa...

Eh...de er kun i sjappa på Sotra;)

Anonym sa...

He he he. Eg følte meg nesten som ein "stalker" i dag tidleg *fnise*. Heldigvis var det ein unge som skreik i baksetet, så eg kunne liksom late som om eg stoppa for å trøste og gje smukken, medan eg lurte ein pakke nedi den finaste postkassa.

Eg vil ikkje ha noko i gjengjeld. Eller når eg tenker meg om, så kunne eg tenkt meg ein mail frå deg (hugsar du?). He he he. Du må berre pynte denne posen med det du veit også vettu :)

Tusen takk for nydelege ord! Klem

Anita sa...

Så heldig du er.. Hun lager jo såå mye fint!!

Marieinwonderland sa...

Flott engel! Og fint foto ;)

Hulda sa...

Så flotte innlegg du har hatt, har helt gått glipp av de, huff og huff! Flotte ting du fikk i forrige runde av gavealongen, likte også det du fikk til bursdagen. De glassene med slibringer var så skjønne!! HELDIG er du. :) Nydelige ting du fikk fra feen i dag.

Jeg tenker på hva jeg skal gi min venn denne gangen, må finne på noe. :)

Tone sa...

Heldige du, og snille feen! Synes du skal fortsette å ha epler i potetsekken, jeg. Det var jo så dekorativt med det røde, og så slipper du å skitne til den fine posen med poteter. Ikke fritt for at jeg får litt sykomplekser av slike mennesker. Egen sekk til potetene liksom, og jeg som ikke får lagt opp gardinene mine engang... ;-)

Linneagården sa...

Vilken härlig tygpåse du fått. Glasflaskorna/lyktorna bakom var så söta. Ha en bra kväll
*kram* /madelene

Ellie sa...

Neimen, så heldig du var! Dette er definivt den flotteste potetsekken jeg har sett noen gang! Synes den var stilig med epler i, det stod jo veldig godt til det røde. Lue for de som heier på Brann... vet ikke helt om jeg skal kommentere det ;-). Men nå lurer jeg fælt her, har du vært på TV???? (eller var det meningen det skulle forbigå i stillhet?)

Kreoline sa...

Å sååå heldig du har vært, nydelig laget av en snill god fe. Det er så nydelig med rødt og hvitt, hadde det i mitt forrige hus på kjøkkenet, trivdes veldig godt med det, snart jul også og da passer det godt inn. Hytten vår ligger i Sognefjorden, så vi kjører gjennom Bergen på veien, det er derfor jeg vrir hjernen min ser du, har såååå lyst, tenker min bedre halvdel blir helt "gal" av sin bedre halvdel som skal på alle interiørbutikker rundt om i landet, hører masse mumling av og til som lett blir overhørt av meg. Ha en fin uke, nyt epleposen, den var til å bli i godt humør av. Klem fra meg.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Ja, først må jeg vel bare bøye meg i støvet å gratulrere med Brann...",

Så hyggelig gave du fikk fra DGF!
Hun er jo virkelig en fe hun !!

Masse fint siden sist jeg var innom her:) Ser vi drømmer om samme "ildsted" - men samme her, det er litt mye penger ....

Ha en god natt! klem

Helene sa...

Takk for svaret angående IGA. Skjønner jeg var for treg denne gangen, men skal melde meg på så jeg blir med i neste omgang det arrangeres.
Hvilken flott potetsekk du fikk gave fra feen.Synes nå den var i flotteste laget til poteter, for eplene din så jo så fristende ut oppi der de lå.
Greit at du la ut link til butikken hennes, for jeg hadde ingen aning om at hun drev med salg. Tittet på butikksiden hennes og ble som vanlig like imponert. Disse kreative damene rundt om i landet må nok sy i søvne så produktive om de er.

Sarah sa...

Fantastisk med overraskelser i postkassen. Kartoffelsækken er aldeles nydelig.
Hav en god dag.

elin1976 sa...

En go fee kan man aldri få for mye av! Flott. Så den på feen sin blogg og er helt himmelfallen. Tenk å ha en sånn en på kjøkkenbenken:O)

Anonym sa...

Utrolig lekker sekk, jeg ville ikke ha ødelagt den med poteter :)

Karna sa...

Så koselig med gave fra feen, var kjempe fin!! Passet jo ypperlig til epler også!!!!! (Kanskje ikke så godt til Brann lue)

Det er bra du trøster meg litt, får bare ikke fingeren ut.....har ikke den store "piffen" for tiden!

Nette sa...

Kjempekoselig ja!

Anonym sa...

så koselig da med en overraskelses gave i posten! flottbåde sekk og hjerte!
Ha en flott onsdag!

ChatrinesLiving sa...

Så koselig! Det er veldig gøy med pakker i posten! Heldige du:) Hun lager jo så mye fint den gode feen atte..:) Rødt og hvitt er knall-fint ilag!
Ha en super dag!
Klem:)

FO - 2 sa...

Hei.
Jeg har fått en pris på bloggen min.
Deler den med deg. :)
Du kan ta med deg "Labelen" hit til din blogg,
om du vil :)

Flott gave du har fått.
Skjønn og dekorativ. :)

åsemor sa...

Dette var da en altfor fin sekk til poteter, den kledde eplene bedre. Jeg so er slik en hjertedame( misforstå meg rett, jeg liker godt hjerter som dekorasjon),likte veeeeeeldig godt hjertet du fikk også :)
Ha ei fortsatt fin uke!
Har enda ikke sett deg på tv, sånn er det vel i denne verden, nyheter blir fort gammle( eller har det vært på noeslags lokal tv).

MODERN COUNTRY sa...

ååå, så koselig! Sekken var kjempeflott den og hjertet var så vakkert :) Koselig med sånne bloggevenner! Skal bli artig å se hva somskjer på kjøkkenet ditt :)

Hem och Lycka sa...

Å vad underbar! Vad gulligt! kram

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline! Ja, det var jo bare kjempekoselig å få en slik gave i posten. Det er faktisk natt nå. Kikket innom bloggen min for å se om det hadde skjedd noe etter en koselig venninnekveld. Og det hadde det, for du hadde blant annet vært der og skrevet gode ord. Ja, det er lurt å være bevisst på å nyte når barna er små. Tiden går jo så fort, ser det på eldstemann som allerede har blitt 8 år. Og 15... føles nesten helt uvirkelig, men plutselig er vi vel der også. Jeg må hoppe til køys nå slik at jeg er opplagt til å finne på noe koselig med dem i morgen (lunta blir nok litt kortere om jeg er for trøtt er jeg redd). Vil gjerne høre/se mer om kjøkkenplaner etterhvert. Det har nemlig ikke jeg fått med meg. Kjenner jeg er så interiørinspirert om dagen!!!! Natta!

Anonym sa...

Jeg sender deg en mail imorgo når eg e våken;) hehehe

Karna sa...

Det blir ingen blogging om kvelden på meg, for det er BARE rot med nettet, nesten bedre å holde seg borte enn å prøve og ikke komme inn, for da går nesten PC'en i veggen!

Får bli betalt blogging istedet, for på jobben, der virker alt som det skal...fniiisss....

Anne sa...

Ja, du er jammen meg heldig! En snill fe, er hun. Hva er det IGA for noe? Noe man kan melde seg på? Hvor ofte gir man gaver? Klem

Mia sa...

Sååå koselig med en slik overraskende gave. Og for en gave da! Kjempenydelig, og passende til alt fra poteter og epler til Brann supportere... hihiii. Hjertet var også bare skjønnt. Og så gleder jeg meg til å se kjøkkenet ditt etterhvert i rødt og hvitt!

Tonje sa...

så snilt og omtenksomt gjort av henne=) den var jo sååå vakker=)

elin1976 sa...

Hadde tenkt å lage sånne nisser i helga( må ha noe å gjøre når reisefeberen herjer) Skal jeg legge av et par til deg? Så sender jeg dem nærmere jul? Har sydd et par til meg selv også.De er så søte.
Her har jeg hatt min siste arbeidsdag før ferien.....så nå skal jeg sy som bare juling. he he.
Sitter her å passen en "dritfull hund" Dina fikk kloklipp og tømming av analkjertler(iiiiiiiiik) i dag og da er det bare å bite i det sure eplet og dope henne så langt ned som overhode mulig- ja hvis du vil fortsatt ha hender eller fingre. Det hjalp desverre ikke i dag og de ga henne enda en sprøyte. Til slutt måtte de gi henne full narkose.....og nå har dopen begnt å virke så nå er hun virkelig full. Dagens fyllefest kom på den nette sum av 940,- JIPPI! Ha en fin kveld. Klem:O)

Related Posts with Thumbnails