lørdag 20. oktober 2007

Det gamle skapet

For en EVIGHET siden tok jeg mitt gamle kjøkkenskap
opp fra kjelleren for å pusse det opp.
Det har virkelig vært et evighetsprosjekt uten sidestykke!
Det verste er at det ikke er noen god grunn for at det
skulle ta så lang tid! Men nå er jeg nesten i havn....
Det har vært litt av en skrapejobb...
Dørene leverte vi inn for å få skiftet glass,
og mannen min sjekket selvfølgelig ikke prisen
på forhånd, dermed kostet det en hel liten formue!
Fremdeles mangler det dører, men nå har skapet
kommet opp på veggen! HURRA!!!
Det er blytungt og kjempestort!

Dette skapet har opprinnelig ikke bakvegg,
så derfor har jeg laget en bakvegg selv.
Jeg har trukket en finerplate
med smårutet stoff i hvitt og blått!

Her er det god plass til for eksempel dukkekopper...
Tøyfrid sitter sammen med sin nye venninne
som jeg fikk av min hemmelige venn!
Tøft sjokoladeskilt!
Den ene av disse posene har jeg fått av Karna,
de er utrolig søte og fungerer godt som dekorasjon!
Jeg skal nok komme tilbake med et innlegg
når dørene er på plass også!
Kanskje det er på tide å vise litt mer av spisestuen
etterhvert også? Ha en riktig fin helg videre:0)

31 kommentarer:

Anonym sa...

Juhuuu!!!! Dette ble jo KJEMPEBRA:))
Også har du jo klart å fylle det med så mye lekkert stæsj;)
Gleder meg til dørene er på plass, men det er jo like fint nå!
kan tenke meg det var litt av en jobb...puh!
Nå må du ha en riktig hyggelig kveld, her skal vi se på dansefolkene, og selveste George, og resten av gjengen i Ocean 13;) Vi må nøye oss med han på skjermen, for han er så opptatt ute i havgapet i Karnas Hus...hihi:)

Anonym sa...

Det ble kjempefint, Emmeline. Og så mye flott du har fyllt det med, da. Misunnelig, jeg nå, da vet du, som alltid :-) Vet akkurat hvor mye arbeid dette er, så nyt synet med et glass vin, det er deg vel unt! God lørdag, klem fra meg!

Laila sa...

Så fint skapet ble. Jeg har sittet og kost meg med bloggen din en stund. Kjempekoselig å lese innleggene dine og se på alle de fine bildene. Ha en fortsatt fin helg.

ESMERALDAS HJERTE sa...

Lekkert skap! Sikkert en deeeeilig lettelse å få det på plass, vet litt om sånne prosjekter som ender opp med å ta en halv evighet, hihi....

Ha god helg videre, så må du ikke "drukne" i folkefesten i sentrum om du har tenkt deg dit-hehe.var visst forventet hundre tusen til sentrum for å feire at "Gullet kom hem", hehe...

Og kjenner meg igjen i den lett desperate følelsen som oppstår i fingre og hode om man ikke har blogget på et døgn, hihi....

God helg videre:)
Elisabeth

Ellie sa...

Skapet ble jo nydelig, og så masse fint du har i det! De små koppene står jo der og formelig skriker etter Danny ;-). Ha en fin lørdagskveld!

Silkeline sa...

Yess! Der er skapet ditt:)) Jeg har gledet meg til bilder av det, skjønner du.... Det ble jo knallfint!! Så fint du har pyntet inni også....bra ikke de fine, blå koppene tar opp all plassen da...*fnis*

Jeg har akkurat fått med meg kommentarene inne på flagginnlegget hos Karna, og jeg må si at jeg lo godt av dine humoristiske vendinger. Her satt jeg dønn alene og lo så tårene trillet! Befriende på en lørdagettermiddag må jeg si....:)

Synd det ikke ble noe ovn på deg i dag da, men Rom ble ikke bygget på en dag vet du....så T.T.T.:)) Prøver å si det samme til meg selv også, når jeg helst ville ha gjort ting ferdig i en fei...

Klem:))

silje-sin sa...

Så kjempefint det ble! Og så delikate farger. Skal si du har sansen:) God helg! Klem fra silje

Anne sa...

Må si du er flink til å pusse opp møbler! Det er utrolig hvor fint skatollet ble etter litt hvitmaling og nye knotter. Virkelig! Og kjøkkenskapet er helt nydelig... Så mye fint du har der. Likte særlig godt det blå skiltet.
Kjenner meg igjen i bloggavhengigheten din, ja. Ti-hi! Morsomt, for jeg skrev om det jeg også i dag... God helg!

Bestefars Verksted. sa...

Så fint det ble,veldi søtt med det stoffet bak ! Og den blemmen med å ikke spørre om pris...den har vi også lært av !! Lønner seg utvilsomt å gjøre det selv......Gleder meg til å se det med dørene på :) Ha en fortsatt god helg ;)

Nette sa...

Kjempefint skap med innhold:)

Anonym sa...

Hei kuule du, har sendt deg en mail....

Trines Hus og Hage sa...

Hallo Emmeline! Så moro å se skapet ditt. Det ble jo riktig bra! Vakkert gammelt kjøkkenskap med de rette utformingene. Deilige former som fortjener å bli fylt med vakre ting som herlig skilt, osteklokke på fat, koselige kopper og flasker. Var det ikke moro da å innrede? Det blir jo bare helt toppers når dørene kommer på. Så flott at du tok det opp fra kjelleren og gav det nytt liv, Emmeline. Prates! Trine

Tilonino sa...

Hei igjen!

Så koselig du hadde fått det i skapet ditt. Litt av en jobb og pusse det opp. Blir sikkert nydelig når du får i skapdørene også. Mange fine ting du hadde inni også. Ha en fin søndag. Jeg skal lage et nytt innlegg i morgen. Har muligens noen nye ting itl bloggshoppen min.

ChatrinesLiving sa...

Det ble fint! Du kan det med å pusse opp gamle saker! Gleder meg til å se når dørene kommer på plass!Skiltet var helt knall!
Ha en super søndag!
Klem:)

Karna sa...

Nydelig skap, sikker verdt hver krone, et smykke på veggen dette!

Jeg synest de dukkekoppene bare er super søte, og skiltet var knalltøft!

Ser gjerne mer av spisestuen, og selvfølgelig mer av skapet når dørene er på plass!

Ha en fin søndag

Anonym sa...

hilsen aurora! så fint det var bra at jeg aldri fikk rommet mitt tilbake heller siden det tok evig tid

Emmeline sa...

Å hjelpe og trøste, her har barna begynt å legge inn meldinger der de klager over at mor okkuperer rommet deres til oppussing...
og at det tar ALT for lang tid!
Lurer på om dette blir måten jeg kan kommunisere med barna mine på i fremtiden... Bare gå inn på bloggen og så kan vi kjefte på hverandre der liksom!

Aurora; Da var det jo gøy at du fikk rommet ditt igjen i går -og slipper å dele rom med din bror og fikk en ny lampe som plaster på såret! Klem fra mamma

Anne sa...

Du og du så mye "smått" og vakkert du har. Uendelig vakre skap med mye fint innhold. Kjenner faktisk at jeg missunner deg litt nå, men det ville være helt feil i grunn.

Fra denne bloggen venter jeg med spenning på alle innlegg i alle fall.
Ha en fin fin søndag.

Tone sa...

Så flott skapet ble, og så koselig med det blå stoffet som bakgrunn. Mange lekre ting du har fyllt opp med også, det er jo det som er gøy, å stashe det til når jobben endelig er over.... Og stakkars Aurora... Godt at det er flere lidende barnesjeler der ute, da slipper jeg å ha så dårlig samvittighet ;-) Mine barn har blitt slept med på loppis fra de var nyfødte, fnis... Kos deg videre med helgen og dine :-)

Two sa...

Det vart då eit nydelig skap!! Tenk om eg hadde slike skattar i min kjellar! Med mykje fint inni! Syns det er bra du har dører til, for før en aner det så legg det seg støv over alt, og det er kjedelig å tørke det!!!! Pluss at det er finare med glasdører :)

Lynetmor sa...

Hei, så kjempe fint skapet ble :-)
Og så mye fint som du har i det. Ønsker deg en fin kveld.

Hulda sa...

Lykke til med skapoppussing, det blir nok flott å få på plass. Likte veldig godt toppen på det, fin bueform.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg gjetta at du var min hemmelige venn. Men, husker du skrev noe om at du hadde fått en hemmelig venn som det var veldig enkelt å kjøpe til. Vet at flere syns det, så var nok det som gjorde at jeg tenkte at det nok var deg. ;)

åsemor sa...

Så fint det ble Emmeline,dette var det vel verdt å vente på. Syns du har stylet kjempefint, koselig med litt av hvert.
Her hos meg skjer det lite for tia, men imorgen da skal jeg, tenker jeg..........for så å sige nedi sofaen igjen. Ikke er den god å sitte i engang, den er helt utslitt, men trenern mener at sofaen er ny, det er jo bare 15 år siden vi kjøpte den. Men altså i denne sofaen sitter nå jeg da altfor mye for tia, vi får satse på at energien kommer tilbake snart, jeg skal ta vell imot den:)

elin1976 sa...

Heeeeeeeyyyyy!
Jo jeg har kommet hjem men har brukt tiden til å lage et innlegg på bloggen. Så masse flotte bilder på blogen din. Ser at dukkekoppene dine har fått ny hylle( en som kansje var litt mindre?) Fint ble det i allefall.
Liker skiltet. ME LOVE SKILT! Kan jo ikke få nok av slike skilt. Leita i Spania etter slike skilt men de var ikke helt min smak. Men men jeg få flotte hos Molly`s heaven så det er ikke noe problem egentlig.....å de er flotte.
Lykke til med dørene i skapet( hadde jeg bodd nærmere så skulle jeg ha kommet å hjulpet deg med dem) Ha en fin kveld. Snakkes:O)

Anonym sa...

Hei kjære Emmeline! Jammen meg var du sakna i bloggverda då du var på jobbreise. Godt du er tilbake med dine humørfylte kommentarar og kjempekjekke postar. Nå hyler eg av latter over dotter di sin kommentar, eller heller ditt svar til henne. Ha ha ha.

Men det eg egentleg skulle sei: var at skapet er FANTASTISK fint, like så skatollet. Kan nesten ikkje vente med å få sjå bilete av den svenskinspirerte spisestova di, og skapet med dørene på plass. Utruleg fint. Klem frå Linda som stressar og kavar slik at ho knapt har tid til blogging om dagen

MODERN COUNTRY sa...

Heisann Emmeline :))
Så du har malt du da siden sist. Har savnet deg i det siste, og lurte jo på hva du hadde drevet med i det siste. Det ble kjempebra og for en god ide med det rutete stoffet! Knallfint..Det kan ta tid med oppussing av skap da. Ja, ikke bare det, kommoder og. Føler meg truffet her, hehe..maling og koster står klare her og, men har enda ikke engang begynt på skuring. Vi får satse på Jul, ikke sant? Flott gave du fikk der nede, nydelig nissemor :)Vi snakkes til uke Emmeline! Klemmer

åsemor sa...

Hei igjen Emmeline, tusen takk for en koselig komentar hos meg.Sitter nå her og humrer, kan så levende forestille meg mannen i sofaen, bor også sammen med en sånn. Gleder meg til å se spisestuen din, og bøkene hvor gjør du av dem?
Regner med at fortsettelse følger:)

silje-sin sa...

Hei emmeline! Tusen takk for informasjonen! Da venter jeg i spenning på å høre fortsettelsen! Får håpe det ikke blir altfor dyrt da:) Mange klemmer fra silje

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Skulle skrive en laaang hilsen , men så fikk jeg det så veldig over meg at jeg er kjempe trøtt ...så må rett og slett komme tilbake i morgen!
natta ",

Shabby-Roses-Cottage sa...

Your blog is wonderful !!!
I love Tilda and GreenGate too ;o
Many love greetings from germany,Patricia

yanmaneee sa...

chrome hearts online store
adidas yeezy
supreme new york
bape clothing
jordan shoes
golden goose
curry 6
yeezy boost 350
supreme clothing
off white shoes

Related Posts with Thumbnails