onsdag 24. oktober 2007

Julaften i oktober!!I går fikk jeg pakke fra Wallwords
og i dag fikk jeg pakke fra Nordhjem,
så her har det vært julaften for meg!
Jeg har nemlig fått mer disse to dagene
enn jeg får på selve julaften,
så jeg kan love at jeg har storkost meg :0)


Nå mangler bare kameraet mitt. Det streiker ikke,
--neida, men det er bare helt borte vekk....
Så nå er det ut for å låne kamera igjen,
for uten kamera blir det heller ikke en skikkelig blogg! SUKK!
Satser på å komme sterkt igjen ganske snart!

Bildene er lånt litt fra her og der...
Husker desverre ikke helt hvor, beklager hvis
det er fra en av dere;0)

15 kommentarer:

Ellie sa...

He-he, forsøkte å legge inn en kommentar i går, men da kom jeg av en eller annen grunn ikke inn på kommentarfeltet. Hvordan går det med oppussingsopprøret? Jeg må si jeg gleder meg til å se hvordan dette ender ;-). Det er jo kjempekjedelig å kjøpe møbler man ikke er fornøyd med, selv om bordet så fint ut i mine øyne. Men mann og barn behøver ikke ta dette som noen støtte for sitt syn, altså, for det blir sikkert ennå finere slik du vil ha det! Det er koselig med pakke i posten, regner med at alt var i normalstørrelse denne gangen ;-). Ha en fin onsdagskveld!

Emmeline sa...

Må innrømme at oppussingsopprøret sannsynligvis har nådd nye høyder.
Trolig er kameraet kidnappet av et av mine barn... i protest!!

Normalstørrelse og normalstørrelse Ellie; Tingene fra postordre er vel egentlig enten VELDIG STORE eller VELDIG SMÅ... Fra i dag har jeg også erfart at de kan være VELDIG STERKE I FARGE eller VELDIG SVAKE I FARGE --Sjelden noe midt i mellom! Hehehehe...

Anonym sa...

hehehe...jeg vet hvor noen kommer fra;)
Også må jeg bare le...Først streiker familien for oppussingsprosjekt, så er du ikke på nett, og nå har kameraet forsvunnet...hmmmm, jeg lurer på om noen har bloggestreik hos dere...HAHAHAHA; men jeg har litt sånn forfølgelses...blablabla jeg vet du;)

Gleder meg til å se hva du har snopt fra Nordhjem:))
Når du finner kameraet, men da er kanskje PC'en borte?????

PS! Rudolf er stoooor ja...hihi:)

Silkeline sa...

Hehehehe, her sitter jeg å ler så jeg griner over innlegget under og alle de finurlige forslagene du fikk til å løse problemet:)....Det med blomsterfinn må jeg prøve! Min bedre halvdel tror han er den eneste mannen i hele verden som har en så urimelig kone som bare maler og styrer uten styremøte i familierådet først. Han har nå blitt bedre med åra, har vel skjønt sånn sakte men sikkert at jeg gjør stort sett som jeg vil likevel....;) Det hender jeg later som det er han som tar valget, men det er sannerlig ikke lett bestandig....:P

Herlig med pakker i posten ja, jeg skal hente noen på posten i morgen....spennende:) Håper du får listet ut hvor kameraet ditt har gjort av seg, for vi gleder oss til å se flere bilder vet du:))

Ha en fin kveld, og takk for at du sprer humor og glede til alle oss andre....
Klem:))

Two sa...

Ja ja, det skjer stadig ting hos deg ser eg, bloggen din er blitt reine underholdningsbloggen, for når eg les alle kommentarar du har fått i det siste, så må eg berre le og more meg! Og eg òg skal nesten ha julafta snart, pakken frå Lilly nærmar seg raskt ser eg på pakkesporinga!! Blir uten pc og blogging til fredag kveld no,ugh! Men skal på kurs på Alexandra i Loen i 2 dg no,så ein kan ikkje få både i pose og sekk. Skal bli spennande fredag kveld å sjå innom bloggen din igjen (viss ikkje den òg er borte då???)!

åsemor sa...

Ja,ja Emmeline det er greit med det som er unnagjort er det noen som sier.Ser på komentaren din under at ting ikke var helt som du trodde, spennende.
Opprett en finnerlønn på kameraet, så skal du nok se det kommer tilrette:)
Vi venter........

Mita`s hjørne sa...

Tror jammen det er like før jeg pynter til jul - utrolig flotte bilder...
Huffda så leit med kameraet... kan det være sabotasje...hmmm - neida det ligger nok et sted...

Ha en koselig kveld...

Helene sa...

Koslige bilder selv uten eget kamera :0)
Må foresten takke for tipset om å ha en inch måler når jeg skulle bestille på wallwords. Fant en fin omregningskalkulator på nettet, så nå håper jeg sjablongene dukker opp i ønsket format.
Denne blogen din er nesten blitt en besettelse.Som juliann skriver er det en underholdningsblog uten like. Kjempemorsomt det du skriver
Ha en fin kveld!

elin1976 sa...

Du skulle hatt sånn klappe sensor på kameraet. Jeg hadde det å noen nøkler og det funket. Men jeg må innrømme det at jeg minst en gang i løpet av dagen ringer min egen mobil eller visa versa(trødløs) for å lokalisere hvor den ligger. he he. I dag fant jeg telefonen under sofa putene. (Skjønner det bare ikke) Her er det lite sying i kveld. Har brukt dagen til å rydde og vaske med en fot. Da tar ting litt lengre tid. Fikk telefon fra svigers i spania og da han hørte at jeg var bånn gass rund med støvklut, støvsuger, klesvask og vannekanne måtte jeg låve han å sette meg ned med foten høyt når jeg var ferdig.
Så nå sitter jeg her men jeg kjenner at jeg blir ikke i denne stillingen lenge for dette er kjedelig. Så jeg trpr jeg skal sy noen hjerter til jul som kan være på ytterdøra. Kan ikke ha dau tid vet du. Ha en fin kveld. Jeg gleder meg masse til du viser hva du har kjøpt. Klem:O)

Anonym sa...

Ja, det er nok nokon som er overlukkelege over at Brann har vunne serien nedi gata. Eg bur lengre opp mot krysset i nr 49 he he. Oppdaga i dag at kransen eg hadde hengt ut på ytterdøra var borte nå. Kanskje nokon har stjelt den? Ja, har blitt mykje sying nå, men det er jo kjekt. Gledar meg til kameraet ditt er på plass igjen :) Klem

Karna sa...

Gøy med pakker, håper du får brukt sitatene på bordet ditt til slutt!

Tror bildet i midten er fra Landtliv, da hun hadde besøk av bladet Lantliv...?

Gleder meg til å se hva som er kommet til deg, når fotoapparatet dukker opp igjen....og selvfølgelig er ikke Georg glemt, men denne bilen kan også brukes til å hente Emmeline i, hvis du trenger rask transport engang....så slipper Groven å storme gjennom byn....

Zizzi Molde sa...

Hei du!!! Her er ALT bra!Iallefall så bra som det KAN være. Tusen takk for de fine hilsnene du la igjen hos meg, det satte jeg virkelig pris på. Godt å bli tenkt på!!!Ser du har begynt på julen... Hmmm! Skal se det blir hos meg og, snart, eller kanskje jeg allerede har begynt, men ikke har vist det frem? Ønsker deg en fin dag, min venn, setter stor pris på deg! Klem fra meg

My little footprints sa...

Hei
Var innom siden din og tittet litt. Jeg måtte stoppe scrollingen ved det fantastiske juletre! Gud så nydelig!Nå lengtet plutselig jeg til jul også. Det juletreet er bare drømmen min om et fantastisk flott juletre! :)
Hilsen fra Beth

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Moro med pakker, da gitt! Heldig! Jeg kommer til å kjøpe minst ei julegave til meg selv fra meg selv i år også, som foregående år. Det blir nemlig ikke så mange på meg på julaften lenger heller. Håper du snart finner tilbake kameraet. Fantastisk juletre du viser. Ser av kommentarene at oppussingsopprøret ikke er løst enda, ikke hos oss heller. Trøst deg med det! Klem

Anonym sa...

Det treet der var utrolig flott pynta. Gleder meg til jul bare av å se slikt jeg. Den adventsstjerna var også flott. Jeg tror jeg må ha meg ei gigastjerne i år, ei som ruve skikkelig:)
Har prøvd gå inn på wallwords men så er jeg jo helt grønn på inch...osv så jeg blir liksom aldri helt klok på det. Kanskje du vet om å oversette de amerikanske målene til meg?

Related Posts with Thumbnails