lørdag 5. september 2009

I prøverommetDe siste ukene har meg og klesskapet kommet på kollisjonskurs. Det er faktisk ganske oppskrytt å vasse rundt i svarte telt i lengden. I går tok jeg derfor turen til prøverommet på Kapp-Ahl. Der fikk jeg meg en stor overraskelse. På mystisk måte har jeg krympet åtte nummer i klær. Uten at jeg egentlig har merket det. Jeg kunne for første gang på mange år kjøpe klær på vanlig dameavdeling. Det var helt sjokkerende! Jeg har faktisk blitt en av de vanlige damene. Iallefall nesten. Iallefall på vei til å bli:)


For mange år siden da Bula-bølgen herjet som verst, hadde jeg en drøm om å være en av Bula-folket. Drømmen måtte selvfølgelig parkeres fordi Bulabukser faktisk bare passer til små mummitroll, ikke til de skikkelig store. Ikke at det var noen særlig skinnende drøm akkurat. Bula bukser er vel strengt tatt ikke det mest flatterende plagget man kan gå med. Opplevelsen på Kapp-Ahl fikk meg likevel til å løpe til nærmeste sportsbutikk. Kunne det virkelig være at jeg var blitt en av Bula folket?


Jeg burde nok ha reflektert litt over det faktum at prøverommet føltes som en sardinboks, men neidadu... Emmeline sprengte seg inn i Bulabuksen som om det var den naturligste sak av verden. Jeg kjente at buksen var trang å dra over rumpen, men med en god porsjon overmot i bagasjen tok jeg spenntak og halte den på plass. Buksen satt som en skudd! Bokstavelig talt. For skudd er jo noe man skyter inn i folk, og som ikke lar seg fjerne uten operasjon.

Store jenter som meg er vant til å leve livet med en viss grad av elastikk. Vi aner ikke at det går an å leve uten sånne effekter. Bula folket gjør altså det. De lever uten lycra i systemet. Dermed sto jeg der. Fanget i en Bulabukse inni en sardinboks, og buksen rikket seg ikke en millimeter. Den ville ikke av igjen. Den ville leve med meg resten av livet.

Jeg tenkte at om Mac Gyver hadde stått der, så hadde han nok tatt en liten gardinkrok og sprettet buksen av på tre sekunder. I tillegg hadde han svingt seg opp i taket av prøverommet og gjemt seg hvis det kom noen skurker. Når skurkene la igjen en bombe på Bula avdelingen, hadde han reddet alle. Mac Gyver hadde ikke latt seg stoppe av en trang bukse.


Siden jeg ikke er noen Mac Gyver type, bestemte jeg meg for å gå med buksen ut i kassen. Jeg kunne jo bare betale og gå hjem. Der kunne to og to Emmelinebarn stille seg på hver sin side av meg. Så kunne de hale og dra til buksen gikk av igjen. Det var jo en super plan. Akkurat da oppdaget jeg alarmen som hang som et smykke ved siden av kneet. Festet både på innsiden og utsiden av buksen. Kan man på en naturlig måte slenge foten opp på disken for å sette den inn i fjerne-alarm-maskinen? Svaret på dette vanskelige spørsmålet er; "Nei -det kan man ikke..!!"


Dermed var jeg tilbake i sardinboksen på et blunk. Der holdt jeg pusten, mens jeg halte og dro så svetten rant. Omsider klarte jeg å frigjøre meg fra Bulaens forbannelse. Jeg tror Mac Gyver hadde vært stolt dersom han hadde sett meg i aksjon. Jeg på min side, har fått økt respekt for Bula-folket. Jeg har et stykke igjen før jeg er en av dem, men før eller siden skal jeg være klar for et liv uten elastikk jeg også! God helg ønskes til alle sammen, enten dere er av Bula folket eller ei;)


606 kommentarer:

1 – 200 av 606   Nyere›   Nyest»
Anonym sa...

Jeg ler..
Ha en fornøyelig helg :)
Karin-uten Bula..

Merethe sa...

Haha, jeg ler så tårene triller...;)
Dessverre så har jeg mummimamma-fasong også, så til de grader. Men, jeg er faktisk eier av Bula-bukse, som ligger innerst inne i skapet;)

Ha ei fin helg!;)
Håper på flere Bula-historier.

Klem fra Merethe med Bulabukse;)

Pink lady sa...

Bulabukser og Mac Gyver i samme innlegg! Fantastisk!

Det er skikkelig irriterende når man får på seg klær i et prøverom og så vil de jaggu ikke av igjen. Tipper at det er noe de fleste av oss jenter har opplevd, uansett størrelse!

Grattis med å ha gått ned flere størrelser i klær, da er det morro å shoppe:)

Lykke til med å finne Bulafasongen;)

Klem Pink Lady

Husmorvikaren sa...

Husmorvikaren hilser innom og ønsker god helg! Flere mummimammaer her ute, så stå på! Det er motivasjon å lese om åtte størrelser ned!!!! Bra jobbet! Da får det heller være med den Bulabuksen inntil videre;-)

Refleksjon på livsvegen sa...

Du er god..
God helg med eller utan Bula..
PS: Kven kunne ikkje tenkt seg ein Mac Gyver ved sida si av og til ;-)

ANETTESHUS.COM sa...

Fantastisk!! Du hadde heeelt sikkert fikset rollen som den kvinnelig utgaven av Mav Gyver helt perfekt!! ;) Selv med mummimammafasong!! Du er herlig, Cecilie! Bare vent et par måneder til, så hopper du lett inn i et par Bula-bukser;) Stå på, vennen!

Ha en strålende helg!!

Klem Anette:)

Noatunfrua sa...

Jeg hadde en bulabukse en gang i tiden... mon tro hvor den har tatt veien... passer sikkert ikke uansett! :)

Ønsker deg og dine en strålende bulafri-helg!

Hilsen
Laila Johanne

camilla sa...

he he he,ja nå måtte e le, kjente meg veldig godt igjen! det er en klaustrofobisk følelse å stå i ett bitte lite rom å hale og dra i klær som knirker faretruende i sømmene!! :) . lykke til videre mot bula målet:) hilsen Camilla

ralfefarfars paradis sa...

Morsomt;) Å prøve klær er ikke det morsomste jeg gjør heller, men jeg får tenke på deg og bulaen neste gang;)
Ha en fin helg;)

Anonym sa...

Du er bare såå flink til å skrive!! Jeg må bare le :-) Kjenner meg litt igjen, for har hatt lignende episoder i diverse prøverom. Mitt mareritt er når man hører den særdeles uønskede revnelyden idet man ranger av seg et "litt" for trangt plagg. Da er det bare å tørke svetten, pudre over den lett rosa rødmen og henge plagget stille og rolig tilbake på stativet.

Men lykke til videre med vektprosjektet. Du inspirerer andre mummimammaer :-)

Hilsen Stina (fast leser uten Bula-bukse) JA til stretch ;-)

Anonym sa...

ja jeg griner...
8 str, jammen det var da uttrolig flott er det ikke det. Husker mamma slanket seg her for 2 år siden, det var vekten hun ønsket å redusere - men mest av alt liv målet og selv om ikke kiloene raste av akkurat gikk hun ned 10 cm rundt livet og det "bare" ved å tenke på hva hun spiste.
Vet du de aller fleste prøverom burde ha en McGyver, for jeg har tatt feil av str ET PAR GANGER jeg også - selv om jeg gudskjelov hadde md meg mannen på shopping en gang som jeg fikk skjolen halvveis opp over armene - men kom da ikke lenger - og da hadde det ikke vært særlig morsomt å måtte gå ut for å få hjelp, men det ikke aller peneste undertøyet på og langbuksa rundt beina og skoene NEI!

sylvia sa...

gratulerer så masse med stort vekt tap,du har vært veldig flink,din nye livsstil endring har slått til,du er midt i det,fornøyelig historie.
ha en toppers helg,
fra sylvia

krinkelkroken sa...

Du er så herlig Emmeline:)
Grattis med å gå ned 8 størrelser,tenker det er den beste motivasjon;)

Ha en fin helg!

Fjordheim sa...

Hehe, har vært der. Om ikke i Bula bukser, så med andre ting.
Prøverom er noe herk. Men noen ganger nødvendig.
Så flott at du har klart å gå ned så mye. Du er jo på god vei til å vinne det veddemålet, Lykke til videre
ha ei fortreffelig helg :)

KAMILLE BLOMSTER sa...

Må bare si at du er helt fantastisk til å skrive.
Mang en oppmuntring har det blitt etter vi oppdaget bloggen din.
Ha en super helg og lykke til med Bula prosjektet:)

Ocean showroom sa...

Hoho! God underholdning på en lørdags morgen:)
Og gratulerer med å gå ned 8 størrelser! Det er jo kjempebra!
Plutselig bli du nok tatt inn i varmen hos Bula-folket:)

Klem, Lene

citten sa...

Hev deg over Bula'en, og nyyyt følelsen av de 8 størrelsene - det er jo rett og slett imponerendes!

Flinke Emmeline :)

Gurimalla! sa...

Du er en helt. En ekte hverdagshelt!

Line sa...

ha ha ha herrrrlig lesing på en regntung lørdagsmorgen :)))
Gratulerer med 8 str ned!!
Bula-bukse-fanget eller ikke ..

Ha en fin helg

Klem

Anonym sa...

Såå artig du skriver!! Gratulerer med ned 8 størrelser!!! For en bragd..
Jeg personlig synes ikke Bula buksene er så fine...;)

Anonym sa...

Fantastisk morsomt skrevet. Jeg måtte lese det høyt for dansken her også:)) ELsker historiene dine Emmeline.
God helgeklem fra Elin uten Bulabukse;)

Ramme Alvor sa...

Keep calm and carry on....

Aina sa...

Du er så knakende god...

Å, gratulere masse med den jobben du gjør, det står det respekt av. Skulle så gjerne ha krympet noen størrelser selv.

God helg fra Aina

Akkurat passe Frø sa...

Du er heilt kon...eh DRONNING!!!
Ingen over - ingen ved sida!
:O) FrueFrøet

in sa...

FANTASTISK!

Anonym sa...

Jeg stiller meg i rekken og jubler og ler av alle dine morsomme innlegg. Du er bare helt fantastisk til å skrive. Du har en egen evne til å få fram smilet, uansett situasjon. Skulle du noen gang, la forfatteren i deg realisere sine evner, må du fortelle oss når første bok er til salgs!!!
Gratulerer så mye med livsstilsendringen og det flotte resultatet.
God helg:-) Grethe P.

fru Karlsen sa...

Ler meg ihjel! Er ikke barebare å prøve klær...Søstra mi ble fanget i ei pin trang boblejakke med lang hals, her for en stund siden...Glidelåsen satt bom fast helt i toppen, og med lett klaustrofobi..kjente hun panikken begynnte å komme... tilslutt fikk hun på mirakuløst vis, armene ut og fikk tvingt den over hodet!

Fru Fjeldhammer sa...

Du er kjempeflink, Emmeline!
HA en fin helg..
klem

tinemor sa...

Ha, ha
Kjenner den følelsen der ja!
Ikke noe problem å få plagge på..... MEN AV!!!
Men så utrolig at du har gått ned 8 str!!! Det er jo fantastisk!!!!!
-Om det bare hadde vært meg.
Bøyer meg i støvet for deg ja, -ikke lett å gå ned.
Klem

MonjaHelene sa...

For et deilig og morsomt innlegg på morgenkvisten :)Takk ! Så flott at det går vel med livsstil og redusering av klesstørrelse.Du er jo knallflink.Jeg tenker litt sånn om forvandlingen ;) -fra mummimamma til snusmumerikken;):)Du inspirerer meg veldig og jeg får lyst til å bruke høsten til å bli litt sunnere.Ble litt nysgjerrig på disse Bula buksene også...Ha en fortreffelig lørdag !:)

Trude sa...

Helt herlig, du bør snarest sende inn betraktningene dine til BT:-)

Christine Louise sa...

Gratulerer så masse :-)

Klem fra meg..

Vigdis sa...

Hurra for deg! Det er så herlig å kunne prøve andre klær enn de aller største :)
En fantastisk Bulahistorie, skjønner ikke hvor du henter alle dine sammenligninger... Fortsett sånn!

silje-sin sa...

Helt fantastisk:) Du er helt herlig altså! God helg! klem

Anonym sa...

sitter og humrer mens morgenkaffen inntas. Du er helt fantastisk!

~reggy~

På landet sa...

Gratulerer 8 str er masse, skulle ønske jeg var like flink.. Jeg er veldig flink til å tro at denne må da passe?? så sitter det som pølseskinn,vist jeg får det på.... SÅ klærene må ha blitt mindre altså hihi.. Ellers er det bare jeg som glemmer de 30kg jeg har lagt på meg kansje..

Jaja EN vakker dag skal de av, å jeg vet hvor tøft det er for jeg har prøvd mere en en gang, så jeg synes du har vært kjempe flink, å om en stund er du nok en bula dame ;)

Lykke til videre

Trultemor sa...

Himmeloghav så godt du beskriver marerittet!
vet hva du snakker om, jeg har selv sittet fast i klær inni prøverom. Men jeg har da ikke tenkt på Mc Gyver *ler*
Ha en toppers helg!

Anonym sa...

hehe W.W.M.D
What would Macgyver do ;o)
Lykke til videre! Du er nok Buladame før du vet ordet av det:)

Unknown sa...

He,he...du kommer til å kunne leve som "Bula-folket"... Men jeg ser for meg scenarioet...har hatt en lignende opplevelse med noe totalt akrylisk i et altfor lite prøverom. En kjole-tunika som ikke ville hverken opp eller ned, da jeg sto med hendene over hodet, og akrylen presset i ansiktet så jeg nesten ble kvalt...man roper ikke på hjelp, vettu, for man har selvfølgelig på seg den mest utvaska sloggi-trusa i skuffen den dagen, og man vil for guds skyld ikke at noen av de "anorektiske" barbiene av noen butikk-damer skal se deg i sånn fornedrende posisjon...god helg! (og la oss holde oss unna prøverom i helga...)

Camulen sa...

Ha, ha, ha!!!
Jeg syns du skulle kjøpt med deg Bulaen, den ville tydeligvis være med deg hjem!

Anonym sa...

Ler så tårene renner! TAkk for nok et fantastisk innlegg. Du skriver kjempegodt!
Takk! God helg!
Anne-ikke-bula

anneskreative sa...

Gled deg Emmeline,,,,å stå på.
Jeg syntes du har vært utrolig flink, 8 str er en bragd.
Jeg er en av Bula folket i helgene,,,da nyter jeg min røde Bula i sofakroken.
Lykke til.
Anne

Anneli sa...

Hihi :)
Du skriver så godt at jeg føler nesten jeg var der!
(Kjenner meg faktisk igjen..)
Gratulerer så mye med 8 str. ned!!
For en utrolig selvkontroll du har!
Lykke til videre :)

God-helg-klem fra Anneli <3

Rosa sa...

Åtte nummer??? ÅTTE NUMMER???

Det er jo heilt fantastisk!! Gratulera med det, Emmelinge. Eg kjenner sveitten piple sjølv når eg les om Bula-buksa, for eg har sjølv stått der og vridd og vrikka det eg var kvinne for med eit plagg som tydelegvis trudde me hadde blitt eitt. Stressfaktoren er ganske høg!

Lukke til med jobben vidare mot Bula-folkets verden!

Anonym sa...

Så utrolig bra skrevet! Og åtte str ned er jo ufattelig godt jobbet, ligger godt an i veddemålet da kan jeg tenke meg!

Linn sa...

Fantastisk innlegg, du skriver vanvittig bra:)

Blått til lyst sa...

Oj, denne var så skummel. mye skumlere enn noen Mac Gyver-episode jeg noen gang har lest teksten høyt på. Og jeg har lest mange epiosder for mine og andres barn!
Fo en skrekk, og for en fantastisk opplevelese å gå ned 8 nummer!
Gratulerer på det mest forbrennende!

Neewmee sa...

Hei Emmeline! Eg har lest bloggen din ei stund og du skriv så bra...eg tek ofte meg sjølv i flire for meg sjølv når eg les desse morsomme innlegga dine :-) Eg må seie du har vore flink som har klart å gått ned så mange størrelsar! Og slike prøveroms-opplevelsar har vi nok alle hatt, uansett str...alltid like pinlig og alltid like letta når ein klarer å vri se ut av det lille plagget;-) Håpar du får ei strålande helg! :-) Har forresten linka til deg frå bloggen min, håpar det går greit.

polly sa...

Hehe... Genial historie. Selvom det kanskje ikke var så morsomt for deg akkurat da.. Du er en utrolig flink historieforteller... :O)Og gratulerer med å ha gått ned x-antall str.i klær.. Utrolig bra gjort! Stå på videre.

Hilsen Polly, som aldri har vært(eller skal bli) eier av en Bula-bokse... ;)

Lillan sa...

burde skrevet bok du! :O) blir så grepet av det jeg leser hos deg hele tida. Du skriver på en sånn måte at jeg greier å se alt dette i bilder:) helt utrolig morsomt og for en herlig selvironi du har! det missunner jeg deg!!

Ha en fin lørdag:)

klem Lillan

Smilla sa...

Bedre start på lørdagen enn dette blir det ikke. Kaffekopp og emmelines fantastiske betraktninger rundt det små og store rundt oss.
Gratulerer med åtte størrelser ned! Det er jo helt fantastisk!! Du kommer inn i den BULA'n etterhvert - det kan du hilse sykkelfantomet med!

Keep calm and carry on :O)

Henriette sa...

Gratulerer med 8 str ned!!!!! Det står det jammen meg respekt av, og kos deg med shopping av nye klær.Det har du jammen fortent! Du veit vel at Greengate har ein kleskolleksjon og, hi,hi;)

Kjenner til slike prøverom mareritt ja.......Knepte meg inn i ein kjole eg berre VILLE ha til eit bryllup i fjor, men måtte innsjå at den var i minste laget. Einaste problemet då var at kjolen satt som STØYPT! Eg vrikka og vrei meg og vart klammare og klammare,noko som ikkje gjorde prosessen lettare....., men til slutt for kjolen av med eit svupp. Puh!

Eg trur heilt seriøst at størrelsane må ha blitt mindre dei siste åra.....;)

Ha ei flott helg.
Klem:0)

Linda sa...

Hei Emmeline.

Du er kjempeflink.
Slanking er ikke enkelt, jeg strever som en gal selv. Og jeg kan ikke skryte på meg en eneste størrelse ned..

Før du aner er du på prøverommet og drar på deg en spinkelbeinbukse.
Den er det faktisk elastikk i.:o)

Så drit i Bula og kjør rett på spinkelbein.. :o)

Linda med en utslitt bula, (men det blir ikke kjøpt ny)

Kristin sa...

Du inspirerer virkelig Emmelines.

Jeg skal tenke på deg når jeg peser meg opp på Sandviksfjellet idag. Hvis jeg også kan klare å gå ned tilsvarende er jeg strålende fornøyd!
Du skriver så levende, og flere av tingene du skriver om kjenner jeg meg så godt igjen i. Lo godt av svømmehall-problematikken din. Jeg elsker å svømme, men catwalken fra garderoben til bassengen - og ikke minst tilbake igjen - er rett og slett grusom. Og nå ler jeg igjen. Du er rett og slett herlig.

Gratulerer så masse med fremgangen du har hatt. Igjen, du er til stor inspirasjon!

Hilsen en som også en gang i tiden hadde et ønske om å bli en av bula-gjengen.

Unknown sa...

Hei!

Stygt å le, men jeg ler så jeg griner av innlegget ditt...jeg kjenner meg så utrolig godt igjen, og du beskriver det utrolig godt:)
Dette tror jeg er noe de fleste har opplevd, uansett form, fasong og størrelse..

Så flink du er som har gått ned 8 størrelser, det står det respekt av!
Selv har jeg gått ned 30 kilo de 2 siste årene, og det er en bragd å være stolt av!

Ha en strålende lørdag, med eller uten Bula!
(jeg har en knallrosa en innerst i skapet, og det er virkelig ikke mye å stå etter...)
Klem:)

prinsesselinn sa...

ønsker deg en nydelig helg...
og du vet, noen ganger er livet bedre uten bukse på;)
hehe, fnis.
skal en tur på byn i kveld , kanske jeg skal ha det som motto ??
Med fare for å våkne i en annen seng enn min egen;)
ha en feiende fin lørdag.

Ingunn sa...

Ha ha ha. Du må seriøst skrive en bok vakre Emmeline.

God helg.

Ingunn

*sne* sa...

Du skriver fantastisk morsomt! Selv om det sikkert var en rimelig pinlig situasjon. Men gratulerer med 8 størrelse ned! Det er jo utrolig bra! God helg videre.
//Christine

Sol sa...

God helg Emmeline!!! ;-} Jeg synes du har vært utrolig flink, Bula, eller ikke ;-} Jeg tviler ikke et sekund på at du etter hvert kommer inn i en Bula-bukse( på en helt annen måte, og helt uten Mac Gyvers hjelp, greier å få den av igjen også). Som de sier i junaiten; You go girl! Klem.

Dina sa...

Fantastisk historie, Emmeline! Jeg vil ønske meg alle bøkene dine hvis du bestemmer deg for å bli forfatter!

God helg!

Olga sa...

Hei ramlet helt tilfeldig over bloggen din - kanon kjekt!!!

RMnorge sa...

Jeg ler meg skvett i hjel! Hvis det er noen trøst så har jeg bulabukse, og det er en ganske så sørgelig opplevelse! Du går ikke glipp av noe:)

God lørdag!:)

*smil* fra Catherine

Hanne sa...

Gratulerer med forvandlig av kroppen - du er FLINK! (og plutselig passer Bulaen også)
God helg :-)

Lena sa...

Så kult :)

Therese sa...

Uff, det er en grusom opplevelse, har opplevd det mange ganger men kun med topper og kjoler. Forferdelig klaustrofobisk. Godt å se her at vi er mange i samme (prøveroms-)båt! Spurte min mann en gang om han kjente til fenomenet men det var helt ukjent for ham... Montro om det betyr at menn er mer realistiske når det gjelder å vurdere sin størrelse, eller at de ikke buler så mye ut og inn..? :)

Anonym sa...

Du forteller så godt,
jeg flirer godt her jeg
sitter!

Uansett så har du
vært utrolig flink!!!

Bula bukse eller ei...
god helg!

klem til deg

Huset på toppen sa...

Hei C
Jeg ler.. av bula bukse opplevelsen din,og den kommer nok til å passe snart skal du se:) jeg har godt ned 2 str. og kjemper videre litt hver dag for å nå mitt mål og holde meg der!!det er jo litt av en utforing det og!!
ha en fin lørdagskveld!
Klem Linda

Nettelita sa...

Hihi.. Nok en morsom historie levert av deg! :) Du får jammen sagt det du! :)
Gratulerer så masse med vekttapet! Keep up the good work, så sitter snart Bulaen som smørt.. (Da er den nemlig lettere å gli inn og ut av!) :)
Klem

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anita sa...

Åhhh!! Du store min tid :D! *ler meg skakk her jeg sitter*! Som ett skudd ja...... Håper dere der borte i vest har like fint vær som vi og at du får vært ute og kost deg videre inn i Bula klanen :0) 8 (!!!!!!!) størrelser er jo såååååååååå bra da, du er rååååflink!!! Ha en flott søndag!

Anonym sa...

En hilsen fra en anonym leser. Jeg og mannen min følger med glede dine inlegg, og idag har jeg ledd høyere enn noen gang og tårene triller! :-)Du har en fantastisk evne til å beskrive livet og dens mangfold, hehe.
Det er ikke vanskelig å se for seg en mummimamma i prøvehytten, når man har vært der så mange ganger selv, og jeg vet alt om at bulaboksen har en fasong som ikke egner seg til hvem som helst. Takk for en god latter! You`ve made my day!

Tiril sa...

Så morsomt å lese dette innlegget ditt Emmeline, Herlige historier du deler med oss.

jette sa...

Din blog er simpelthen den morsomste jeg kender! :-D

Jette/Danmark

fru Storlien sa...

jeg har hittil aldri prøvd meg på en bulabukse - det holder lenge å holde den over låret og sammenligne bredden ( jeg kommer dårlig ut der). En gang måtte jeg klippe en kunde ut av en kjole, det var ikke stas for noen av oss...

Anonym sa...

Hurra for ned 8 str!! DU ER FLINK!! inspirasjon for oss som har en eller annen slags mummifasong! inkala

Anonym sa...

du skriver så fantastisk! Jeg elsker å lese bloggen din, fantastisk mye god selvironi!

Titom sa...

Herlig!

Unknown sa...

Hei! Først må jeg bare gratulerer med krympingen!! :) Utrolig bra jobbet!
Jeg har fulgt bloggen din et par uker, og har bare en ting å si: VELDIG GØY BLOGG!
Det var Catherine A. som viste meg bloggen din! Og etter å ha lest din og andre sine blogger fant jeg ut at dette vil jeg også! Så nå er jeg igang!
Håper du kommer til å fortsette med de morsomme inleggene og at du kanskje titter innom hos meg en gang:)
*Eva

☆Therese sa...

:D ha ha ha
Så bra, har aldri tenkt på at det finnes et eget bulafolk, men det kommer jeg ikke til å glemme nå!!
Syntes forresten du skal glemme hele Bula! Finnes jo så mye annet supert tøy.
Super flott at du har gått ned 8!!!!!! str Mye bedre å tenke på/glede seg over det en de der Bula buksene ;o)
Ha en flott uke,
Klem

Lena sa...

Haha - mon tro om det ikke eer en eller to som kjenner seg litt igjen her??? Her har jeg iallefall opplevd det samme. Du har glemt å skrive at når den bedritne skiten av en bukse (være seg om det er Bula eller ikke) endelig har bestemt seg for å slippe taket - så drar man jo med hele hurven av hva som måtte være under... Ikke kult å dra både bukse OG undertøy i samme slengen. Men er det trangt, så er det trangt!
Takk for fornøyelig lesing. Godt å se at man ikke er alene!
Ha en fin uke!

Ludmilla Zinzano sa...

Fabelaktig!! I love it:)

Drømmen om en eplehage sa...

Du altså...

Bula er oppskrytt, men du er på vei til å seire!

klem og kos

Anne Hvidsten sa...

tusen takk for utrolig mange fine, morsomme, ærlige og herlige innlegg!

Synes det er kjempekjekt å følge bloggen din :)

Mvh Anne

..Til Lykkes Hjem sa...

Hihi, ler*

Gratulerer med 8 str.ned. STÅ PÅ!

Ja,ikke godt å si hva selveste Macgyver ville gjort gitt.

Ha en finfin dag
Klem fra Lykkehjem*

Anemone sa...

Du er fantastisk!

Anonym sa...

Hehehe..
Jeg kan trøste deg med følgende, kjære Emmeline:
Jeg var også en av Bula-folka før. Altså helt inntil jeg uten mål og meining var så uheldig å slippe kjæresten til i "min lille hule" i februar, som førte til dette: kaste opp all føde i tre måneder, for så å få sånn matlyst at 13 kilo er kommet til "gards", cirka halve Mjøsa ligger latent i kroppen min, håndtakene mine er så absolutt blitt "mer tilgjengelig" med en svæær mage som alltid er i veien - og hver kveld omformes jeg til et velkjent vesen: SHREK. I hudfarge. Med merker etter hvert et plagg kroppen har hatt kontakt med siste døgnet. Trykker jeg på meg selv, vil det bli en liten bulk der i noen minutter.

Så. Bula-buksa ligger fint i skapet, foreløpig. Og får jeg den ikke på etter avleggeren min er kommet ut - så skal det jaggu meg bare få være! Da skal jeg sy bæsjekluter av buksa - og le ondskapsfullt hver gang jeg skifter bleier og vasker skitten rumpestump med Bula-kluter!

Marion (aka Shrek/Keiko)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
sandra sa...

hihi!! skikkeli morsot innlegg:) Har opplevd noe det samme jeg også!! men det var en tunika på cubus;) good helg:)

Elisabeth sa...

Åååååååååå HERLIGHET, jeg kjenner meg 1så godt igjen!!! Fantastisk historie!! :D Genial blogg!! :D

Unknown sa...

三洋服務站,三洋服務站,大同服務站,
日立服務站,東元服務站,東芝服務站,
國際牌服務站,歌林服務站,聲寶服務站,
聲寶維修服務站
普騰服務站,惠而浦服務站,新力服務站,LG家電各區服務據點,三洋各區服務據點
東元服務站,廣告招牌
保護眼睛,徵信社,台中室內設計,內灣,護眼,葡萄糖胺,翻譯社,中古車,二手車,地毯清洗,沙發清洗,系統櫃,會計師事務所,機場接送
包車旅遊,line貼圖,拆除工程,廢五金回收
會計事務所,台中住宿,台中飯店,逢甲住宿
九份民宿,美髮用品,機能襪,監視器
旗子,禮品,贈品,網路賺錢
外勞,新娘秘書,婚禮記錄,婚禮顧問,led字幕機
polo衫,工業用地,逢甲住宿,台中搬家
台中搬家公司,台中搬家推薦,台中搬家價格,台中搬家價錢
台中搬家費用,北非旅遊
突尼西亞旅遊,摩洛哥,婚禮記錄,翻譯社

Anonym sa...

21點
賽馬
餐廳賓果
百家樂
德州撲克
大老2
百家樂
三國戰神傳
博奕
水果盤
太陽城
色碟
百家樂決勝技巧
百家樂
百家樂
玩子梭哈
俄羅斯輪盤
百家樂爭鬥
撲克王
運財熊貓
百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇

Anonym sa...

麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋
撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
百家樂
百家樂
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式

Anonym sa...

賓果
slot試玩
百家樂
百家樂
拉霸
公博
滿貫大亨
百家樂
暗棋
百家樂賺錢方法
百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋
撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略

Anonym sa...

遊戲
pc版
撲克牌
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式
賓果
百家樂
德州撲克
百家樂
拉霸
百家樂
滿貫大亨
賽馬
暗棋
百家樂賺錢方法

Anonym sa...

撲克王
色碟
百家樂
線上遊戲
麻將
推筒子
21點
三公
百家樂
輪盤
公博
運動網
博彩
娛樂
百家樂
暗棋
百家樂
梭哈
骰寶
招財貓
百家樂
妞妞
百家樂
百家樂
抓狂西遊記

Anonym sa...

線上遊戲
拉霸
13支
翻攤
齊天大聖
賽馬
沙龍博彩
百家樂
黃金酒吧
百家樂
搓牌
麻將
大三元
花木蘭
梭哈
撲克
博彩
百家樂
10點半
機械手臂
現場遊戲
娛樂
百家娛樂城
水果盤
線上遊戲

Anonym sa...

百家樂
機率
賽馬
小瑪莉
帶牌公式
百家樂
百家樂
十二球
招財貓
拉霸
遊戲
暗棋
水果盤
威尼斯人
賭場
機率
百家樂技巧
推筒子
百家樂
麻將館
真人博奕
bet365
小瑪莉
德州撲克
公博

Anonym sa...

拉霸
麻將
百家樂
妞妞
翻攤
輪盤
賽馬
十三支
梭哈
大老2
遊戲城
招財貓
三公
百家樂
遊戲
百家樂
賓果
百家樂
玩子梭哈
妞妞
鬥地主
麻將
輪盤
小瑪莉
百家樂

Anonym sa...

拉霸
麻將
百家樂
妞妞
翻攤
輪盤
賽馬
十三支
梭哈
大老2
遊戲城
招財貓
三公
百家樂
遊戲
百家樂
賓果
百家樂
玩子梭哈
妞妞
鬥地主
麻將
輪盤
小瑪莉
百家樂

Anonym sa...

賓果
博弈
百家樂
妞妞
大老二
麻將
大老二
百家樂
十三支
7pk
玩法
博奕
輪盤
麻將
撲克
賓果
博鬥
百家樂
麻將
梭哈
技巧
百家樂
麻將
百家樂
賭場

Anonym sa...

13支
賓果
電子遊戲
小瑪莉
百家樂
公博
梭哈
13支
骰寶
百家樂
撲克
骰寶
百家樂
妞妞
百家樂
骰寶
電子遊戲
十二球
麻將
百家樂
梭哈
輪盤
百家樂
拉霸
百家樂

Anonym sa...

21點
賽馬
餐廳賓果
7pk
德州撲克
大老2
骰寶玩法
百家樂招式
妞妞高手
百家樂規則
骰寶
百家樂
十二球戰神
麻將大賽
百家樂
梭哈至勝
百家樂
輪盤技巧
拉霸
百家樂方法
21點玩法
百家樂
百家樂技巧
7pk比賽
德州撲克

Anonym sa...

大老2高手
拉霸王
百家樂
21點至尊
賽馬大王
餐廳賓果
7pk
骰寶天下
帝寶賓果
妞妞王
百家樂結構
骰寶發牌
電子遊戲
十二球轉盤
麻將大王
百家樂之神
梭哈王
百家樂
輪盤技巧
拉霸
百家樂比賽
21點發牌
賽馬騎士
百家樂
7pk決鬥

Anonym sa...

德州撲克比賽
大老2大賽
拉霸之主
百家樂犯罪
百家樂
賽馬王
餐廳賓果
7pk
小骰寶
大賓果
妞妞之主
百家樂之神
骰寶天下
電子遊戲
十二球機
麻將賓果
百家樂和局
梭哈神
輪盤轉吧
輪盤技巧
拉霸拉
百家樂之尊

Anonym sa...

21點王者
賽馬機
百家樂
7pk方法
百家樂
大老2王
拉霸主
百家樂規則
百家樂
賽馬大享
餐廳賓果傳
百家樂

Anonym sa...

撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
百家樂
百家樂
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式
賓果
slot試玩
百家樂
百家樂
拉霸
公博
滿貫大亨
百家樂
暗棋
百家樂賺錢方法
百家樂美女

Anonym sa...

妞妞
百家樂
百家樂
抓狂西遊記
線上遊戲
拉霸
13支
翻攤
齊天大聖
賽馬
沙龍博彩
百家樂
黃金酒吧
百家樂
搓牌
麻將
大三元
花木蘭
梭哈
撲克
博彩
百家樂
10點半
機械手臂
現場遊戲
娛樂
百家娛樂城
水果盤
線上遊戲
百家樂

Anonym sa...

小丑
鬥地主
百家樂
招財進寶
澳門
電子百家樂
傑克高手
貂蟬
百家樂
博奕
水果盤
大發網
賓果
博弈
百家樂
妞妞
大老二
麻將
大老二
百家樂
十三支
7pk
玩法
博奕
輪盤
麻將
撲克
賓果
博鬥
百家樂

Anonym sa...

21點
賽馬
餐廳賓果
百家樂
德州撲克
大老2
百家樂
三國戰神傳
博奕
水果盤
太陽城
色碟
百家樂決勝技巧
百家樂
百家樂
玩子梭哈
俄羅斯輪盤
百家樂爭鬥
撲克王
運財熊貓
百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
百家樂
百家樂
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式
賓果
slot試玩
百家樂
百家樂
拉霸
公博
滿貫大亨
百家樂
暗棋
百家樂賺錢方法

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋
撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
pc版
撲克牌
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂
百家樂
妞妞
百家樂
百家樂
抓狂西遊記
線上遊戲
拉霸
13支
翻攤
齊天大聖
賽馬
沙龍博彩
百家樂
黃金酒吧
百家樂
搓牌
麻將
大三元
花木蘭
梭哈
撲克
博彩
百家樂
10點半
機械手臂
現場遊戲
娛樂
百家娛樂城
水果盤

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

線上遊戲
百家樂
機率
賽馬
小瑪莉
帶牌公式
百家樂
百家樂
十二球
招財貓
拉霸
遊戲
暗棋
水果盤
威尼斯人
賭場
機率
百家樂技巧
推筒子
百家樂
麻將館
真人博奕
bet365
小瑪莉
德州撲克
公博
拉霸
麻將
百家樂
妞妞

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂
大老二
小丑
鬥地主
百家樂
招財進寶
澳門
電子百家樂
傑克高手
貂蟬
百家樂
博奕
水果盤
大發網
賓果
博弈
百家樂
妞妞
大老二
麻將
大老二
百家樂
十三支
7pk
玩法
博奕
輪盤
麻將
撲克
賓果

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

博鬥
百家樂
麻將
梭哈
技巧
百家樂
麻將
百家樂
賭場
13支
賓果
電子遊戲
小瑪莉
百家樂
公博
梭哈
13支
骰寶
百家樂
撲克
骰寶
百家樂
妞妞
百家樂
骰寶
電子遊戲
十二球
麻將
百家樂
梭哈

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

拉霸王
百家樂
21點至尊
賽馬大王
餐廳賓果
7pk
骰寶天下
帝寶賓果
妞妞王
百家樂結構
骰寶發牌
電子遊戲
十二球轉盤
麻將大王
百家樂之神
梭哈王
百家樂
輪盤技巧
拉霸
百家樂比賽
21點發牌
賽馬騎士
百家樂
7pk決鬥
德州撲克比賽
大老2大賽
拉霸之主
百家樂犯罪
百家樂
賽馬王

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

餐廳賓果
7pk
小骰寶
大賓果
妞妞之主
百家樂之神
骰寶天下
電子遊戲
十二球機
麻將賓果
百家樂和局
梭哈神
輪盤轉吧
輪盤技巧
拉霸拉
百家樂之尊
21點王者
賽馬機
百家樂
7pk方法
百家樂
大老2王
拉霸主
百家樂規則
百家樂
賽馬大享

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

餐廳賓果傳
百家樂
百家樂技巧
百家樂攻略
麻將遊戲機
13支小遊戲
妞妞無名
百家樂技巧
百家樂守則
帝寶遊戲城百家樂
德州撲克國際版
麻將遊戲下載 單機
13支官方
百家樂技巧
百家樂賺錢方法
百家樂
百家樂美女
德州撲克中文版
麻將遊戲下載區
13支規則
妞妞遊戲
百家樂規則
百家樂技巧
百家樂
德州撲克遊戲
麻將技巧
13支遊戲
妞妞無名
輪盤
幸運小馬

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

大老2規則
梭哈遊戲
百家樂線上遊戲
bingo bingo 賓果賓果開獎號碼
水果盤遊戲下載
博奕理論
帝寶遊戲城
大老2小遊戲
梭哈小遊戲
拉霸機
bingo bingo賓果賓果
水果盤金牌滿貫麻將小瑪莉 bar 台
百家樂規則
鬥地主玩法
大老2線上遊戲
梭哈玩法
百家樂
,bingo bingo訣竅
水果盤密技
博奕遊戲網
鬥地主遊戲
大老2玩法
梭哈規則
百家樂玩法
梭哈
十二球
至尊百家樂報名
百家樂技巧

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

拉霸遊戲
百家樂規則
賓果行星
百家樂攻略
百家樂必勝技巧
百家樂玩法
百家樂美女
百家樂玩法
決戰百家樂
賓果開獎號碼
slot試玩
百家樂黃金俱樂部
至尊百家樂線上
百家樂
拉霸機遊戲
九州娛樂城點數
賓果遊戲
百家樂攻略
百家樂遊戲
百家樂技巧
百家樂致勝方法
拉霸小遊戲
百家樂守則
百家樂遊戲
百家樂遊戲
百家樂美女
帝寶遊戲城
百家樂技巧與玩法

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂
德州撲克
大老2
百家樂
三國戰神傳
博奕
水果盤
太陽城
色碟
百家樂決勝技巧
百家樂
百家樂
玩子梭哈
俄羅斯輪盤
百家樂爭鬥
撲克王
運財熊貓
百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

麻將
麻將
百家樂賺錢守則
百家樂
百家樂
百家樂
百家樂
帝寶黃金俱樂部
帝寶黃金俱樂部
百家樂賺錢守則
帝寶黃金俱樂部
帝寶黃金俱樂部
帝寶黃金俱樂部
百家樂
百家樂
百家樂賺錢守則
百家樂賺錢守則
帝寶黃金俱樂部
百家樂賺錢守則
帝寶黃金俱樂部
百家樂賺錢守則
百家樂
百家樂
百家樂賺錢守則
帝寶黃金俱樂部
帝寶黃金俱樂部
百家樂賺錢守則
百家樂
帝寶黃金俱樂部
百家樂
帝寶黃金俱樂部
百家樂
百家樂
帝寶黃金俱樂部

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
至尊百家樂王
至尊百家樂王
至尊百家樂王
至尊百家樂王
愛上百家樂
愛上百家樂
愛上百家樂
愛上百家樂
百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
愛上百家樂
愛上百家樂
愛上百家樂
至尊百家樂王
線上百家樂
線上百家樂
線上百家樂
線上百家樂
線上百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
線上百家樂
線上百家樂
百家樂教導
百家樂教導
帝寶至尊百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
大老2
大老2
大老2
大老2
大老2
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

愛玩百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
百家樂守則
百家樂守則
百家樂守則
旋轉百家樂
旋轉百家樂
旋轉百家樂
機械手臂百家樂

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

機械手臂百家樂
旋轉百家樂
旋轉百家樂
旋轉百家樂
百家樂守則
百家樂守則
百家樂守則
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神
賭王百家樂
賭王百家樂
賭王百家樂
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
賭王百家樂
賭王百家樂
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂公司
百家樂公司
百家樂公司
百家樂公司
百家樂錢幣
百家樂錢幣
百家樂錢幣
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂錢幣
百家樂錢幣
百家樂公司
百家樂公司
百家樂公司
百家樂公司
愛心百家樂
愛心百家樂
愛心百家樂
百家樂技巧
百家樂技巧
百家樂技巧
百家樂規則
百家樂規則
百家樂規則
百家樂規則

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂規則
百家樂規則
百家樂規則
百家樂規則
百家樂技巧
百家樂技巧
百家樂技巧
愛心百家樂
愛心百家樂
愛心百家樂
帝寶遊戲百家樂
帝寶遊戲百家樂
帝寶遊戲百家樂
百家樂
百家樂
百家樂
黃金俱樂部
黃金俱樂部
黃金俱樂部
黃金俱樂部
黃金俱樂部
黃金俱樂部
百家樂
百家樂
百家樂
百家樂
百家樂
帝寶遊戲百家樂
帝寶遊戲百家樂
帝寶遊戲百家樂

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂規則
百家樂規則
百家樂規則
百家樂規則
百家樂技巧
百家樂技巧
百家樂技巧
愛心百家樂
愛心百家樂
愛心百家樂
帝寶遊戲百家樂
帝寶遊戲百家樂
帝寶遊戲百家樂
百家樂
百家樂
百家樂
黃金俱樂部
黃金俱樂部
黃金俱樂部
黃金俱樂部
黃金俱樂部
黃金俱樂部
百家樂
百家樂
百家樂
百家樂
百家樂
帝寶遊戲百家樂
帝寶遊戲百家樂
帝寶遊戲百家樂

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
百家樂
百家樂
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式
賓果
slot試玩
百家樂
百家樂
拉霸
公博
滿貫大亨
百家樂
暗棋
百家樂賺錢方法

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋
撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
pc版
撲克牌
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

賓果
百家樂
德州撲克
百家樂
拉霸
百家樂
滿貫大亨
賽馬
暗棋
百家樂賺錢方法
撲克王
色碟
百家樂
線上遊戲
麻將
推筒子
21點
三公
百家樂
輪盤
公博
運動網
博彩
娛樂
百家樂
暗棋
百家樂
梭哈
骰寶
招財貓

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
百家樂
百家樂
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式
賓果
slot試玩
百家樂
百家樂
拉霸
公博
滿貫大亨
百家樂
暗棋
百家樂賺錢方法

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

賓果
百家樂
德州撲克
百家樂
拉霸
百家樂
滿貫大亨
賽馬
暗棋
百家樂賺錢方法
撲克王
色碟
百家樂
線上遊戲
麻將
推筒子
21點
三公
百家樂
輪盤
公博
運動網
博彩
娛樂
百家樂
暗棋
百家樂
梭哈
骰寶
招財貓

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂
百家樂
妞妞
百家樂
百家樂
抓狂西遊記
線上遊戲
拉霸
13支
翻攤
齊天大聖
賽馬
沙龍博彩
百家樂
黃金酒吧
百家樂
搓牌
麻將
大三元
花木蘭
梭哈
撲克
博彩
百家樂
10點半
機械手臂
現場遊戲
娛樂
百家娛樂城
水果盤

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

線上遊戲
百家樂
機率
賽馬
小瑪莉
帶牌公式
百家樂
百家樂
十二球
招財貓
拉霸
遊戲
暗棋
水果盤
威尼斯人
賭場
機率
百家樂技巧
推筒子
百家樂
麻將館
真人博奕
bet365
小瑪莉
德州撲克
公博
拉霸
麻將
百家樂
妞妞

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

翻攤
輪盤
賽馬
十三支
梭哈
大老2
遊戲城
招財貓
三公
百家樂
遊戲
百家樂
賓果
百家樂
玩子梭哈
妞妞
鬥地主
麻將
輪盤
小瑪莉
百家樂
龍虎鬥
百家樂技巧
骰寶
暗棋
公博
博鬥
魚蝦蟹
百家樂
滿貫大亨

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

博鬥
百家樂
麻將
梭哈
技巧
百家樂
麻將
百家樂
賭場
13支
賓果
電子遊戲
小瑪莉
百家樂
公博
梭哈
13支
骰寶
百家樂
撲克
骰寶
百家樂
妞妞
百家樂
骰寶
電子遊戲
十二球
麻將
百家樂
梭哈

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

輪盤
百家樂
拉霸
百家樂
21點
賽馬
餐廳賓果
7pk
德州撲克
大老2
骰寶玩法
百家樂招式
妞妞高手
百家樂規則
骰寶
百家樂
十二球戰神
麻將大賽
百家樂
梭哈至勝
百家樂
輪盤技巧
拉霸
百家樂方法
21點玩法
百家樂
百家樂技巧
7pk比賽
德州撲克
大老2高手

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

餐廳賓果
7pk
小骰寶
大賓果
妞妞之主
百家樂之神
骰寶天下
電子遊戲
十二球機
麻將賓果
百家樂和局
梭哈神
輪盤轉吧
輪盤技巧
拉霸拉
百家樂之尊
21點王者
賽馬機
百家樂
7pk方法
百家樂
大老2王
拉霸主
百家樂規則
百家樂
賽馬大享

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

大老2規則
梭哈遊戲
百家樂線上遊戲
bingo bingo 賓果賓果開獎號碼
水果盤遊戲下載
博奕理論
帝寶遊戲城
大老2小遊戲
梭哈小遊戲
拉霸機
bingo bingo賓果賓果
水果盤金牌滿貫麻將小瑪莉 bar 台
百家樂規則
鬥地主玩法
大老2線上遊戲
梭哈玩法
百家樂
,bingo bingo訣竅
水果盤密技
博奕遊戲網
鬥地主遊戲
大老2玩法
梭哈規則
百家樂玩法
梭哈
十二球
至尊百家樂報名
百家樂技巧

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

拉霸遊戲
百家樂規則
賓果行星
百家樂攻略
百家樂必勝技巧
百家樂玩法
百家樂美女
百家樂玩法
決戰百家樂
賓果開獎號碼
slot試玩
百家樂黃金俱樂部
至尊百家樂線上
百家樂
拉霸機遊戲
九州娛樂城點數
賓果遊戲
百家樂攻略
百家樂遊戲
百家樂技巧
百家樂致勝方法
拉霸小遊戲
百家樂守則
百家樂遊戲
百家樂遊戲
百家樂美女
帝寶遊戲城
百家樂技巧與玩法

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂
德州撲克
大老2
百家樂
三國戰神傳
博奕
水果盤
太陽城
色碟
百家樂決勝技巧
百家樂
百家樂
玩子梭哈
俄羅斯輪盤
百家樂爭鬥
撲克王
運財熊貓
百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
至尊百家樂王
至尊百家樂王
至尊百家樂王
至尊百家樂王
愛上百家樂
愛上百家樂
愛上百家樂
愛上百家樂
百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
愛上百家樂
愛上百家樂
愛上百家樂
至尊百家樂王
線上百家樂
線上百家樂
線上百家樂
線上百家樂
線上百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
線上百家樂
線上百家樂
百家樂教導
百家樂教導
帝寶至尊百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
大老2
大老2
大老2
大老2
大老2
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

愛玩百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
百家樂守則
百家樂守則
百家樂守則
旋轉百家樂
旋轉百家樂
旋轉百家樂
機械手臂百家樂

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

機械手臂百家樂
旋轉百家樂
旋轉百家樂
旋轉百家樂
百家樂守則
百家樂守則
百家樂守則
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神
賭王百家樂
賭王百家樂
賭王百家樂
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
帝寶娛樂城
賭王百家樂
賭王百家樂
百家樂之神
百家樂之神
百家樂之神

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂公司
百家樂公司
百家樂公司
百家樂公司
百家樂錢幣
百家樂錢幣
百家樂錢幣
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂攻略
百家樂錢幣
百家樂錢幣
百家樂公司
百家樂公司
百家樂公司
百家樂公司
愛心百家樂
愛心百家樂
愛心百家樂
百家樂技巧
百家樂技巧
百家樂技巧
百家樂規則
百家樂規則
百家樂規則
百家樂規則

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

21點
賽馬
餐廳賓果
百家樂
德州撲克
大老2
百家樂
三國戰神傳
博奕
水果盤
太陽城
色碟
百家樂決勝技巧
百家樂
百家樂
玩子梭哈
俄羅斯輪盤
百家樂爭鬥
撲克王
運財熊貓
百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
百家樂
百家樂
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式
賓果
slot試玩
百家樂
百家樂
拉霸
公博
滿貫大亨
百家樂
暗棋
百家樂賺錢方法

熱門介照帝寶遊戲城http://bfg.bobi888.com熱門遊戲帝寶遊戲城http://bcg.bobi888.com sa...

百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋
撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
pc版
撲克牌
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式

Unknown sa...

徵信社

Unknown sa...

馬祖徵信社
馬祖縣徵信社
香港徵信社
大陸徵信社
美國徵信社
台北徵信社公司
台北縣徵信社公司
台北市徵信社公司
新北市徵信社公司
桃園徵信社公司
桃園市徵信社公司
桃園縣徵信社公司
新竹徵信社公司
新竹市徵信社公司
新竹縣徵信社公司
基隆徵信社公司
基隆市徵信社公司
雲林市徵信社
雲林縣徵信社
嘉義徵信社
嘉義市徵信社
嘉義縣徵信社
台南徵信社
台南市徵信社
台南縣徵信社
高雄徵信社
高雄市徵信社
高雄縣徵信社
屏東徵信社
屏東市徵信社
屏東縣徵信社
宜蘭徵信社
宜蘭市徵信社
宜蘭縣徵信社
花蓮徵信社
花蓮市徵信社
花蓮縣徵信社
台東徵信社
台東市徵信社
台東縣徵信社
澎湖徵信社
澎湖縣徵信社
金門徵信社

Unknown sa...

企業異動監控
沖開
金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價
應收帳款問題
呆帳問題

Unknown sa...

餐廳賓果
7pk
小骰寶
大賓果
妞妞之主
百家樂之神
骰寶天下
電子遊戲
十二球機
麻將賓果
百家樂和局
梭哈神
輪盤轉吧
輪盤技巧
拉霸拉
百家樂之尊
21點王者
賽馬機
百家樂
7pk方法
百家樂
大老2王
拉霸主
百家樂規則
百家樂
賽馬大享
餐廳賓果傳
百家樂
百家樂技巧
百家樂攻略
麻將遊戲機
13支小遊戲
妞妞無名
百家樂技巧
百家樂守則
帝寶遊戲城百家樂
德州撲克國際版
麻將遊戲下載 單機
13支官方
百家樂技巧
百家樂賺錢方法
百家樂
百家樂美女
德州撲克中文版
麻將遊戲下載區
13支規則
妞妞遊戲
百家樂規則
百家樂技巧
百家樂
德州撲克遊戲
麻將技巧
13支遊戲
妞妞無名
輪盤
幸運小馬

Unknown sa...

百家樂
德州撲克
大老2
百家樂
三國戰神傳
博奕
水果盤
太陽城
色碟
百家樂決勝技巧
百家樂
百家樂
玩子梭哈
俄羅斯輪盤
百家樂爭鬥
撲克王
運財熊貓
百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋
麻將
麻將
百家樂賺錢守則
百家樂
百家樂
百家樂
百家樂
帝寶黃金俱樂部
帝寶黃金俱樂部
百家樂賺錢守則
帝寶黃金俱樂部
帝寶黃金俱樂部
帝寶黃金俱樂部
百家樂
百家樂
百家樂賺錢守則
百家樂賺錢守則
帝寶黃金俱樂部
百家樂賺錢守則
帝寶黃金俱樂部
百家樂賺錢守則

Unknown sa...

百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
線上百家樂
線上百家樂
百家樂教導
百家樂教導
帝寶至尊百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
大老2
大老2
大老2
大老2
大老2
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
百家樂的家
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
黃金俱樂部百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
愛玩百家樂
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
機械手臂百家樂
百家樂守則
百家樂守則
百家樂守則
旋轉百家樂
旋轉百家樂
旋轉百家樂
機械手臂百家樂

Unknown sa...

百家樂美女
楚漢春秋
百家樂之王
趙雲救主
百家樂傳奇
麻將
拉霸
至尊
決戰百家樂
大悶鍋
撲克
德州撲克
麻將
百家樂
攻略
遊戲
pc版
撲克牌
骰寶技巧
百家樂
幸運小馬
甩牌百家樂
百家樂規則
公博
妞妞
沙龍娛樂
梭哈
百家樂必勝
骰寶
百家樂公式
賓果
百家樂
德州撲克
百家樂
拉霸
百家樂
滿貫大亨
賽馬
暗棋
百家樂賺錢方法
撲克王
色碟
百家樂
線上遊戲
麻將
推筒子
21點
三公
百家樂
輪盤
公博
運動網
博彩
娛樂
百家樂
暗棋
百家樂
梭哈
骰寶
招財貓Unknown sa...

百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
至尊百家樂王
至尊百家樂王
至尊百家樂王
至尊百家樂王
愛上百家樂
愛上百家樂
愛上百家樂
愛上百家樂
百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
百家樂賭場
愛上百家樂
愛上百家樂
愛上百家樂
至尊百家樂王
線上百家樂
線上百家樂
線上百家樂
線上百家樂
線上百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
帝寶至尊百家樂
百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
百家樂教導
線上百家樂
線上百家樂
百家樂教導
百家樂教導
帝寶至尊百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
帝寶黃金俱樂部百家樂
大老2
大老2
大老2
大老2
大老2
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂
滿貫大享麻將
帝寶黃金俱樂部百家樂

Unknown sa...

第一批(此批為貼過的,可再重複貼)
二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

Unknown sa...

新竹徵信
女子徵信社
女子徵信
婚前徵信
尋人
尋人啟事
尋人
尋人網
尋人查址
尋人方法
尋人啟事歌詞
尋人啟事徐佳瑩
尋人啟事MV
尋人啟事吉他普
尋人啟事徐佳瑩歌詞
婚姻
婚姻挽回
挽回婚姻
法律諮詢
法律諮詢
免費法律諮詢
監護費
律師
離婚訴訟
法律諮詢
偷腥

Unknown sa...

分手
尋人
婚外情
找人
查址
第三者
離婚贍養費
離婚
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費諮詢網
離婚要件
離婚協議書表格
離婚證人
離婚率
離婚協議書哪裡買
離婚證人
抓姦
海外抓姦
抓猴
捉猴
通姦
抓姦調查
出軌
外遇

Unknown sa...

http://warped--mind.blogspot.com/

Unknown sa...

靈骨塔糾紛 金融貸款 應收帳款問題
靈骨塔詐騙 催收人員 呆帳問題
債務整合 催收技巧 企業異動監控
債務更生 催收款 沖開
債務人 催收話術
債務清償條例 催收實務
債務人不履行 催收工作
生前契約 債權憑證
生前契約糾紛 討債權威
生前契約詐欺 不當逼債
生前契約詐騙 收數公司
負債救星 收帳
負債諮詢 收數公司
卡債 討債王
卡債協商 收數王
卡債整合 討債戰術
卡債更生 資產管理
卡債扶助 詐賭
貸款 欠債還錢
信用貸款 票據信用監控
個人信貸 委託討債
企業貸款 如何委託討債
協商機制 不良債權
汽車貸款 債權收買
銀行貸款 債務調解
房屋貸款 債權評價

Unknown sa...

彰化縣徵信社公司

Unknown sa...

追蹤
監聽
跟蹤
拍照
調查
錄音
針孔
偷拍
錄影
竊聽
定位
監控
跟監
跟人
行蹤
追蹤
租車
gsm
汽車
機車
怪手
偷拍
針孔
跟監

Unknown sa...

婚姻挽回
感情問題

Unknown sa...

筆跡鑑定

Unknown sa...

筆跡鑑定

Unknown sa...

台北徵信社 雲林市徵信社 馬祖徵信社
台北縣徵信社 雲林縣徵信社 馬祖縣徵信社
台北市徵信社 嘉義徵信社 香港徵信社
新北市徵信社 嘉義市徵信社 大陸徵信社
桃園徵信社 嘉義縣徵信社 美國徵信社
桃園市徵信社 台南徵信社 台北徵信社公司
桃園縣徵信社 台南市徵信社 台北縣徵信社公司
新竹徵信社 台南縣徵信社 台北市徵信社公司
新竹市徵信社 高雄徵信社 新北市徵信社公司
新竹縣徵信社 高雄市徵信社 桃園徵信社公司
基隆徵信社 高雄縣徵信社 桃園市徵信社公司
基隆市徵信社 屏東徵信社 桃園縣徵信社公司
基隆縣徵信社 屏東市徵信社 新竹徵信社公司
苗栗徵信社 屏東縣徵信社 新竹市徵信社公司
苗栗市徵信社 宜蘭徵信社 新竹縣徵信社公司
苗栗縣徵信社 宜蘭市徵信社 基隆徵信社公司
台中徵信社 宜蘭縣徵信社 基隆市徵信社公司
台中市徵信社 花蓮徵信社
台中縣徵信社 花蓮市徵信社
彰化徵信社 花蓮縣徵信社
彰化市徵信社 台東徵信社
彰化縣徵信社 台東市徵信社
南投徵信社 台東縣徵信社
南投市徵信社 澎湖徵信社
南投縣徵信社 澎湖縣徵信社
雲林徵信社 金門徵信社

Unknown sa...

桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Unknown sa...

追蹤
監聽
跟蹤
拍照
調查
錄音
針孔
偷拍
錄影
竊聽
定位
監控
跟監
跟人
行蹤
追蹤
租車
gsm
汽車
機車
怪手
偷拍
針孔
跟監

Unknown sa...

靈骨塔糾紛 金融貸款 應收帳款問題
靈骨塔詐騙 催收人員 呆帳問題
債務整合 催收技巧 企業異動監控
債務更生 催收款 沖開
債務人 催收話術
債務清償條例 催收實務
債務人不履行 催收工作
生前契約 債權憑證
生前契約糾紛 討債權威
生前契約詐欺 不當逼債
生前契約詐騙 收數公司
負債救星 收帳
負債諮詢 收數公司
卡債 討債王
卡債協商 收數王
卡債整合 討債戰術
卡債更生 資產管理
卡債扶助 詐賭
貸款 欠債還錢
信用貸款 票據信用監控
個人信貸 委託討債
企業貸款 如何委託討債
協商機制 不良債權
汽車貸款 債權收買
銀行貸款 債務調解
房屋貸款 債權評價

Unknown sa...

三灣徵信社
泰安徵信社
南庄徵信社
埔心徵信社
線西徵信社
徵信社
士林徵信
士林徵信
北投徵信
內湖徵信

Unknown sa...

三灣徵信社
泰安徵信社
南庄徵信社
埔心徵信社
線西徵信社
徵信社
台北徵信
士林徵信
北投徵信
內湖徵信

Unknown sa...

復興徵信社
東區徵信社
東區徵信社
東區徵信社
東區徵信社
香山區徵信社
北區徵信社
北區徵信社
北區徵信社
竹北徵信社

Unknown sa...

二林徵信社
二水徵信社
福興徵信社
溪州徵信社
大湖徵信社
卓蘭徵信社
頭份徵信社
名間徵信社
中寮徵信社
大肚徵信社

Unknown sa...

南區徵信社
南區徵信社
中區徵信社
員林徵信社
彰化徵信社
鹿港徵信社
草屯徵信社
國姓徵信社
石岡徵信社
西區徵信社

Unknown sa...

西區徵信社
外埔徵信社
梧棲徵信社
竹山徵信社
埔里徵信社
南投徵信社
后里徵信社
新社徵信社
清水徵信社
潭子徵信社

Unknown sa...

獅潭徵信社
東勢徵信社
霧峰徵信社
豐原徵信社
北屯徵信社
苗栗徵信社
苑裡徵信社
竹南徵信社
三義徵信社
造橋徵信社

Unknown sa...

獅潭徵信社
東勢徵信社
霧峰徵信社
豐原徵信社
北屯徵信社
苗栗徵信社
苑裡徵信社
竹南徵信社
三義徵信社
造橋徵信社

Unknown sa...

褒忠徵信社
竹崎徵信社
民雄徵信社
太保徵信社
中埔徵信社
中埔徵信社
补子徵信社
大林徵信社
水上徵信社
新港徵信社

Unknown sa...

永康徵信社
新營徵信社
安南徵信社
善化徵信社
東山徵信社
七股徵信社
白河徵信社
官田徵信社
歸仁徵信社
新化徵信社

Unknown sa...

鹽水徵信社
將軍徵信社
中西徵信社
六甲徵信社
安定徵信社
西港徵信社
楠西徵信社
左鎮徵信社
下營徵信社
南化徵信社

Unknown sa...

竹田徵信社
泰武徵信社
南州徵信社
崁頂徵信社
瑪家徵信社
麟洛徵信社
琉球徵信社
宜蘭徵信社
羅東徵信社
五結徵信社

Unknown sa...

萬榮徵信社
台東徵信社
卑南徵信社
太麻里徵信社
東河徵信社
達仁徵信社
池上徵信社
大武徵信社
海端徵信社
金峰徵信社

Unknown sa...

七美徵信社
白沙徵信社
西嶼徵信社
金城徵信社
烈嶼徵信社
金沙徵信社
金寧徵信社
烏坵徵信社
基隆徵信社
澎湖徵信社

Unknown sa...

七美徵信社
白沙徵信社
西嶼徵信社
金城徵信社
烈嶼徵信社
金沙徵信社
金寧徵信社
烏坵徵信社
基隆徵信社
澎湖徵信社

Unknown sa...

萬榮徵信社
台東徵信社
卑南徵信社
太麻里徵信社
東河徵信社
達仁徵信社
池上徵信社
大武徵信社
海端徵信社
金峰徵信社

Unknown sa...

吉安徵信社
壽豐徵信社
玉里徵信社
瑞穗徵信社
鳳林徵信社
富里徵信社
新城徵信社
卓溪徵信社
秀林徵信社
豐濱徵信社

Unknown sa...

礁溪徵信社
員山徵信社
南澳徵信社
冬山徵信社
頭城徵信社
大同徵信社
三星徵信社
蘇澳徵信社
壯圍徵信社
花蓮徵信社

Unknown sa...

竹田徵信社
泰武徵信社
南州徵信社
崁頂徵信社
瑪家徵信社
麟洛徵信社
琉球徵信社
宜蘭徵信社
羅東徵信社
五結徵信社

Unknown sa...

永安徵信社
前金徵信社
梓官徵信社
彌陀徵信社
鹽埕徵信社
屏東徵信社
恆春徵信社
內埔徵信社
枋寮徵信社
潮州徵信社

Unknown sa...

前鎮徵信社
美濃徵信社
岡山徵信社
旗山徵信社
仁武徵信社
苓雅徵信社
阿蓮徵信社
燕巢徵信社
甲仙徵信社
大樹徵信社

Unknown sa...

北門徵信社
大內徵信社
安平徵信社
山上徵信社
鳳山徵信社
楠梓徵信社
三民徵信社
左營徵信社
小港徵信社
大寮徵信社

Unknown sa...

鹽水徵信社
將軍徵信社
中西徵信社
六甲徵信社
安定徵信社
西港徵信社
楠西徵信社
左鎮徵信社
下營徵信社
南化徵信社

Unknown sa...

永康徵信社
新營徵信社
安南徵信社
善化徵信社
東山徵信社
七股徵信社
白河徵信社
官田徵信社
歸仁徵信社
新化徵信社

Unknown sa...

信義徵信社
斗六徵信社
斗南徵信社
古坑徵信社
麥寮徵信社
北港徵信社
台西徵信社
虎尾徵信社
虎尾徵信社
四湖徵信社

Unknown sa...

西區徵信社
外埔徵信社
梧棲徵信社
竹山徵信社
埔里徵信社
南投徵信社
后里徵信社
新社徵信社
清水徵信社
潭子徵信社

Unknown sa...

復興徵信社
東區徵信社
東區徵信社
東區徵信社
東區徵信社
香山區徵信社
北區徵信社
北區徵信社
北區徵信社
竹北徵信社

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 606   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails