tirsdag 22. september 2009

Noe man ikke har særlig bruk for


er visittkort. Da jeg åpnet eposten min i dag viste det seg at jeg var den heldige vinner av en hel bunke med gratis visittkort. Du verden for en lykke tenkte jeg, og begynte sporenstreks å surfe i visittkortenes verden. Før jeg visste ordet av det hadde jeg laget visittkort for bloggen, og bestilt! Nå lurer jeg litt på hva jeg skal med det?

Jeg jobber med en jente som har laget seg rosa visittkort med krone. På kortet står det at ingen spørsmål er for små eller store for en Prinsesse. Det er ganske spenstig syns jeg, siden vi begge jobber i et kommunalt og konservativt miljø. Nå lurer jeg litt på hva i all verden jeg skal bruke mine visittkort til;) Dele dem ut i slutten av et møte, og ønske alle en god dag? Gi dem til tilfeldig forbipasserende og si; I look forward to see you again? Jeg kan rett og slett ikke komme på ETT sted der jeg har behov for visittkort. Da er det jo greit å vite at jeg har bestilt 250 stk:)


49 kommentarer:

Livet i Fattighuset sa...

Du kan stikke dem inn i bladene på tannlegekontoret, på legekontoret og hos frisøren :-) Bloggen din er vel verdt enda flere lesere. Jeg klarer ikke å kvitte meg med visittkortene jeg har på jobben engang. Tror ikke jeg vet hvor de er. Men nå fikk jeg jammen lyst på bloggvisittkort! Jeg skal ta en aksjon når jeg bare er lang nok på håret igjen ...

Ha en fin dag! Hilsen Marie

Anonym sa...

Stemmer på forslaget om å putte visittkortene for bloggen inn i blader på legekontor og kafeer.

Titom sa...

Bloggvisittkort er jo en genial ide. Og som Fattigfolk sier, stikk de inn i blader. Eller du kan "glemme" små visittkort rundtomkring, hvorfor ikke.

Emmeline sa...

*ler av de optimistiske forslagene...
Ser for meg Elling som skrev dikt og la i surkålpakkene. Surkålpoeten;)

Litt sånn: Vil du ikke lese blogg så skal du aktig!!!

Pink lady sa...

Jeg synes og at det kan være morsomt om dine vissittkort dukker opp på de merkeligste steder! Og om du ikke tør å gjennomføre det selv så får du sende meg en liten bunke så skal jeg gjøre det for deg;)

Klem Pink Lady

Idun // Breidablikk sa...

Hehe... Herlig idè! Hvorfor ikke?! Jeg hadde blitt kjempeglad om jeg hadde fått ett slikt tips om en blogg jeg kanskje ikke hadde kommet over ennå! :)

Marte sa...

Men de ser jo virkelig fine ut, da!:) Nå er det jo litt sånn at
bloggen din er ikke så veeeldig vanskelig å finne visst du er innom i blogglandia, den ligger jo så og si på de fleste bloggroller
rund omkring...;) Min også, så klart! Og ikke uten grunn:)
Det er en kvalitetsblogg;))

riOs sa...

Haha, så kreativt! Eller du kan gjøre som en tidligere sjef av meg; han hadde med seg sin lille datter på jobb en dag og for å holde henne i aktivitet, fikk hun leke med bl.a. en bunke av hans visittkort. Dette var en STOR arbeidsplass, med mange etasjer og korridorer og mange toaletter. Hun fikk vandre litt rundt, og etterhvert oppdaget vi at han (for vi trodde jo det var han...) hadde lagt igjen visittkortet sitt på alle dametoalettene. Også en måte å prøve å oppnå kontakt på, tenkte vi... :-) Vi hadde det ganske moro me'n en stund da, ja!

Jeg stemmer også for å spre kortene dine der du mått ferdes, du har en veldig fin blogg som flere fortjener å bli kjent med.

Lykke til!
Hilsen Soya :-)

Rosa sa...

hihi, fort gjort, gitt!

Anonym sa...

Hei Emmeline.

Hvor bestilte du visittkortene? Jeg kunne tenkt meg å ha visittkort til butikken min, kanskje dette er et alternativ? Hilsen Kathrine N

Tomines hjem sa...

Må være perfekt for deg å dele ut til sure og grettne mennesker.. eller folk og fe som ser triste ut.. Gi dem kortet med et" her har du noe som vil sprite opp hverdagen din ditt sure eller triste menneske!!!!" hoho Mulig du kan bruke de som tåskillere også om du bøyer de, om du er en av de som klæsjer på litt neglelakk i ny og ne!
Bloggen din er iallefall noe jeg titter innom for å le og kose meg med herlige historier!! ha en fin dag!

Anne sa...

Haha, genialt! Bloggvisittkort var nytt for meg, ja:)Eg kan som Pink Lady snike dei inn eitt par merkelege stader;) Hehe!
Ha ein flott dag!

Camilla sa...

Nok et herlig innlegg =)

Det er en grunn til at jeg følger bloggen din ;)

Emmeline sa...

Hei Kathrine.

Kortene bestilte jeg på

www.vistaprint.no

Gratis er de vel bare hvis du ikke finner på NOE ekstra....Frakten må du også betale, så det er noe lureri egentlig. Men litt gøy er det jo også, og ikke SÅ dyrt. Så da går det for den gode sak i surkålpoetens ånd:)
Lykke til med bestilling!

Klaffen sa...

He he, skikkelig bra:) Komplett lykke etter min mening!! Du får legge de igjen i alle gavene du gir bort i løpet av året, alle julegaver/bursdag gaver, vennine gaver etc.. snart har alle vært hos deg ( om det finnes noen som IKKE har det?? ) Lykke til, eller grattis om du vil:) klem

Cleo sa...

Oiii, så spenstig...og artige forslag på hva du kan bruke dem til...

aase sa...

Visittkort er vel kjekt det!! Vi trneger faktisk nye her...men det tar visst tid!! kos deg med de du!!

FlorasFrue sa...

Ha, ha, av og til er det å vinne det beste - selve premien behøver ikke alltid stå i stil til gleden over å være en vinner :) Gratulerer uansett !
Kjersti

Rådyrveien sa...

Haha! Ser for meg Emmeline a'la Surkålpoeten! *ler*
Men fine var de, da!
Fikk samme mailen på jobben idag jeg også, men brukte sletteknappen som jeg oftest gjør med sånt.
Mine visittkort lager jeg selv i MS Publisher og skriver ut det antall jeg trenger etterhvert. Enkelt og greit!
Ha en fortsatt fin dag!

Mioora sa...

Köp en snygg ram och fyll med visitkort...:)
Men allvarligt är de ett bra sätt att marknadsföra din fina blogg.
Du kan ju få så mycket besök att det lönar sig att hoppa på affiliateprogram (annonser där du får betalt om någon köper genom annonsen)...

Tina sa...

hehe, genial. Putt de rundt om i postkasser hær og dær. Blir sikkert mange lykkelige fruer rundt omkring da! Åsså kan du gjøre det når det er mørkt så ingen ser deg! Lykke til!

Fjordheim sa...

Hehe, ja du får sagt det.
Nei hvem du skal gi dei til vet ikke jeg. Men visst det blir litt lite kommentarer her på bloggen kan du jo prøve å legge dei fra deg på legekontorer o.l. Lurt det, for å få flere lesere.
Ha en god dag :)

HCNB sa...

Legg igjen spor der du går. Mange nye leser vil finne bloggen din. den er vel verdt et besøk.

BO sa...

Hehehehehe! Du får reisa rundt på promoteringsturne med bloggen din, og deretter spre ut kort...
Alltid kjekt med visittkort!

Hildegunn sa...

hei! Jeg har vært en fast leser av bloggen din lenge nå, jeg syns du har en fantastisk måte å uttrykke deg på, og jeg gleder meg hver gang jeg ser du har skrevet et nytt innlegg! Leste ditt forrige innlegg og kjente et stikk i at jeg ikke har kommentert din blogg til tross for utallige besøk, så derfor skriver jeg i dag ;).
Du klarer å kombinere vitt med interiør og mat på en måte jeg bare kan misunne deg! Fantastisk blogg og sikkert en fantastisk person bak! Gleder meg til neste innlegg :)

Heidi-anitha sa...

Bare innom for å gi deg en liten klem... og for å si at jeg heier på deg:0)... selv om jeg ikke egentlig kjenner deg.

mette sa...

Hihi...synes jeg ser deg for meg når du sniker dem inn i surkålpakker... Stikke dem inn i Vakre hjem og interiør er vel heller tingen :)

Vingesus og Julebrus sa...

Mange gode forslag her!! Du kan jo også legge igjen små bunker på ulike steder neste gang du er på Lagunen og handler!

Ramme Alvor sa...

Hehe, håpar du passa på å bestille dei i slik tynn plastikk, akkurat så tjukke at dei aldri forsvinn frå jordas overflate og så tynne at du ikkje kan skrape is av bilen med dei i vinter...

prinsesselinn sa...

hei på deg ;)
skal bare si det en ting jeg ; hadde det ikke vært for mitt visittkosr( fra avgangskolleksjonen min som nyutdannet designer ,som jeg måtte lete LENGE etter ) så hadde jeg ikke vært den glade eier av Coco Mademoiselle parfymecremen jeg vant på chanel kvelden;) ( omtalt på Bloggen )

hehe, men tja, er ikke akkurat sånn at jeg ofte tenker,

ånei, nåååå skulle jeg hatt visittkort.

sylvia sa...

hehehe....kjekt å ha vettu,ta de med til det store utland,da irker man så viktig...
klem fra sylvia

Cecilia - Titi sa...

I love your blog, It is a great inspiration for my Congratulations,
Titi

Anonym sa...

Hei Emmeline. Jeg har ikke blogg selv, men er innom bloggen din så og si hver dag. Jeg er rett og slett blitt avhengig ! Du har en sikker interiørsmak, tar nydelige bilder og så ler jeg godt av dine betraktninger av verden med skråblikk. Ser også at du har forandret litt på layouten på bloggen din. Fornyelsen har bare gjort bloggen enda lekrere. Men en ting savner jeg, og det er bildet av den kule katten med limehatt. Hvor har katten tatt vegen ???? Kan du ikke finne plass til den på siden din igjen ? Synes bildet av pusen viser litt av humoren som jeg også forbinder med bloggen din ! Stor klem fra Karoline

sissel76 sa...

kjempe flott blogg med massevis av innspirasjon du har:) er så gøy å komme over sånne sider,men litt farlig å hehe blir jo sittende til langt på natt å kikke:)
kommer nok til å bli en fast gjest her:) ha en fin kveld:)

citten sa...

Heh, jeg fundere på å fikse meg noen lapper som jeg kan slenge med når jeg selger vesker jeg da. Men det er nå meg. Ellers så er det vel greit å bruke som reklame. Men så er jo spørsmålet om du vil eller trenger det da :)

Anonym sa...

Hei Emmeline!!
Du kan jo putte visittkortene diskre ned i postkassen til de husene som ser ut til å kunne trenge en oppgradering! Ser vel mange aktuelle hjem på dine gåturer, tenker jeg.. Om et år el. 2 vil du se en kjempeforandring i nærområdet der du bor, oppussing på gang..hvis de ikke sitter forgapt foran pc,en da,hehe. Til og med postkassene vil bli triveligere!!
Mor til 4.

Marianne sa...

HaHaHa...må le av historien med visittkortene...jeg gikk i samme "fella"....hihihi.. For en liten stund siden fikk jeg et visittkort av en venninne, med denne nett adressen på baksiden...www.vistaprint.no..... jeg klikket meg inn for morroskyld...skulle jo bare se...men vips så hadde jeg laget kort til både meg og jentene mine...hihihi..stempler også...de var jo gratis...tjihi.. Vi har ingen blogg, så det er bare adresser med telefonnr ogsånn, men kjekt å ha i veska...plutselig treffer jeg foreksempel på noen foreldre av barnas venner som skal ringe meg....eller noen som skal sende en e-post....jaja...kjekt å ha....
Men du, jeg må bare si som alle andre: En fantastisk blogg du har....jeg stooorkoser meg med innleggene dine...
Og jeg oppfordrer deg: du må skrive en bok om hverdags betraktningene dine... fantastisk underholdning...Og tilslutt, jeg liker interiør stilen din veldig godt.
Jeg kikker innom hver dag.
Hilsen fra Marianne

Alt godt sa...

Eg har visittkort for min blogg, eg treff stadig folk som eg gir kort til. Fleire på jobb har fått, og eg gir kort i butikkar når eg spør om å få lov til å ta bilde, slik at dei forstår at eg "er seriøs". Eg skriv også om parfyme, og det er lettare å få prøver på nye dufter når eg gir eit kort og fortel at eg skriv om duftene. Eg har ikkje namnet mitt på kortet, berre nettadressa til bloggen, ei kort tekst om den og mitt telefonnummer.

Vi lagde også visittkort for hagegal til hagemessa gjennom vistaprint, langt billigare enn om vi skulle kjøpe dei på vanleg måte.

Anonym sa...

Emmeline, I found you blog several weeks ago, and immediately read every post! I love your posts, your home, and your photography. Please continue to brighten and whiten my day!

A home far away sa...

Grattis till visitkorten, superfina!

Kram Gunilla i Singapore

Vestlandsjenta! sa...

Hehe! Genialt! Alltid kjekt å ha noe en kan fylle huset med og som en sikkert får bruk for en vakker dag!! Kos deg med de!!

Barbro sa...

Kjempefine visittkort! Klart du har bruk for de, så populær som bloggen din er:-) Ble inspirert til å lage nye visittkort selv når jeg så hvor flotte dine ble.
Klem

Solveig sa...

He,he-gikk på den en gang jeg også! Og så satt jeg der med en bunke.....som jeg puttet laaangt inn i skapet. Og den bunken satt jeg og tenkte på når jeg var med på en messe i august. Hadde laget både det ene og det andre og plutselig stod det folk der og spurte.....har du visittkort? Javisst, laaaangt inn i skapet et sted...Hrmfff
PS! Likte veldig godt lykte-husene dine-stemningsskapende!
Klem fra Solveig

Helene sa...

Hei hei. Jeg følger spent med på bloggen din nesten hver dag og jeg digger den. Etter å ha lest innlegget ditt idag om kommentarer fant jeg ut at det var på tide å legge igjen et spor. Jeg så forreste at du også er så heldig å ha vunnet billett til RM åpningen i Bergen, da møtes vi kanskje der. Jeg gleder meg stort!

M sa...

Tidig!

Slitan!


Klem, M
Ps.
Jeg kan ikke huske å ha sagt at du er ekstrovert, men det er ment som et kompliment iallefall!

Mari sa...

Har fulgt bloggen din ganske lenge nå, og må få si tusen takk! Det er jo sånn at me har nokon dagar der er lett å smile og andre der det ikkje er fullt så lett... Etter å ha lest bloggen din er smilet uansett på plass, og slik trur eg det er for mange som er innom! Du er ei solstråle i veldig manges grå kvardag:) Eg sitter enno og flirer av ditt siste påfunn, du skulle forresten hatt med på visittkortet:
Emmeline-surkålbloggeren
Så skal du sjå surkålsalget hadde gått opp:)

Hilsen en trofast bloggleser

Anonym sa...

Du kan leggje dei i interiørbutikkar, og nipsebutikkar. der du er god kunde, får du nok ha dei på disken!

Frøken Makeløs sa...

Jeg har jobbvisittkort som jeg alltid glemmer å ta med meg. Og så har jeg fått laget meg bloggvisittkort som jeg har gitt bort førstopplaget av og har nå fått tilsendt opplag nummer to (tror det er femti i hver?)

Jeg bestilte dem fordi jeg ofte fant meg i samtaler med kjente og ukjente hvor bloggen dukket opp som tema, og da syns jeg det er veldig greit å ha en sånt kort å gi bort. Så håper jeg jo at det er mer sannsynlig at folk husker på å stikke innom bloggen når de får et sånt kort enn hvis jeg bare forteller dem adressen, evt skriver den ned på en post-itlapp eller noe.

Unknown sa...


台北徵信社
台北縣徵信社
台北市徵信社
新北市徵信社
桃園徵信社
桃園市徵信社
桃園縣徵信社
新竹徵信社
新竹市徵信社
新竹縣徵信社
基隆徵信社
基隆市徵信社
基隆縣徵信社
苗栗徵信社
苗栗市徵信社
苗栗縣徵信社
台中徵信社
台中市徵信社
台中縣徵信社
彰化徵信社
彰化市徵信社
彰化縣徵信社
南投徵信社
南投市徵信社
南投縣徵信社
雲林徵信社

Related Posts with Thumbnails