mandag 21. september 2009

LuksusbloggefellenDe siste månedene har bloggen min vært den reneste luksusfellen. Jeg går inn og blogger, smiler og koser meg, og kommentarene strømmer inn. Nesten som små delikate bloggegaver. Poenget er at man bør TAKKE for gavene man får. Aller helst bør man også legge igjen en hilsen til den som har vært på besøk. Som en liten kollekt.Desverre har jeg nesten sluttet å kommentere. Det blir som å få et hav av regninger som vokser deg over hodet. Du har penger på kontoen, men du klarer ikke å få satt inn betalingsgiret. Dermed skylder jeg fremdeles 70 kommentarer på et gammelt innlegg, og kommentargjelden vokser stadig. Jeg leser nemlig andre blogger hver eneste dag, men er håpløs til å legge igjen et livstegn. Jeg bare surfer i vei og har utviklet meg til å bli Ånden som går i Blogglandia!


Det er tidkrevende å ha blogg. For meg er det viktig å ha gode tekster og jeg forsøker å ha fine bilder, selv om jeg ikke tar alle selv. Dersom man i tillegg skal ha en stilig layout, oppdaterte linker og en høy kommentarfrekvens hos andre bloggere, blir det nesten en heldagsjobb. Jeg vet at det er noen som får det til, men HVORDAN jenter??? Hvordan kombinerer dere det med mann, barn, hus, hjem og jobb? Klarer dere å forsvare tidsbruken? Jeg har snart blogget i 2,5 år -og tar gjerne i mot gode tips.

Helt tilslutt må jeg jo hilse spesielt til de som ikke har gitt meg opp, tiltross for dårlig feedback. Hei M: Ja jeg er visst litt ekstrovert ( Jeg måtte slå det opp og endte på gigadebatt om psykiatri) Hei Catherine: Jeg har lest blogginnlegget om da vi møtte hverandre, uten at du gav beskjed -det MÅ du gjøre! Jeg har ledd høyt og gleder meg til å se butikken din in real life;) Jeg vil også benytte anledningen til å reklamere for den skjønne bloggen STJERNETELLER og for min egen "gutt" som blogger på SYKKELGUTTENE. Til alle dere andre som så trofast kommenterer: TUSEN TUSEN TAKK. Jeg er ikke verdt en halv bokstav engang, men jeg er likevel utrolig glad over alle hilsener dere legger igjen:) God klem fra Emmeline som har lånt dagens bilder fra Riviera Maison

37 kommentarer:

Cleo sa...

Du sprer så masse glede med det du skriver om på bloggen;)) Fortsett med det og ikke bry deg om at du ikke får gitt tilbakemeldinger!

Hilde Heimdal sa...

Du kan jo bare skrive en felles hilsen til alle på din egen blogg sånn av og til, for de fleste er jo innom bloggen din likevel :))??

Er morro å lese bloggen din!

Ja det tar tid....jeg sitter på bloggen når jeg er på jobb, for jeg har graveringsmaskiner som går og da har jeg tid til overs:)

Men skjønner godt at ikke alle har tid til det ja!

Ånden som går hehe....du å fantomet...Fantoline ??? !!

Må du ha en flottings kveld

Klem Hilde :o)

prinsesselinn sa...

man kan vel ikke rekke over alt heller ??
ta det litt om gangen;)
ha en nydelig kveld iallfall

Sommerlyst sa...

Opplever det samme - at man ikke rekker å dra rundt på kommenteringsferd. Jeg har fryktelig dårlig samvittighet for at jeg ikke besøker alle de som er innom min blogg...Noen ganger tar jeg meg sammen og fyker rundt her og der, men det kan gå lenge mellom hver gang.

Tenker uansett at hvis det skal stå mellom å blogge uten å kommentere andres blogger, og ikke blogge i det hele tatt, så velger jeg det første (selv om det resulterer i mindre kommentarer hos meg selv..)!

Blogg i vei du - man får ikke til til ALT - så det er bare til å innfinne seg med det :)))

Bo med Lena sa...

Jeg kjenner meg godt igjen. Føler meg litt som ånden som går jeg også. Eller positiv-kommentarer-tas-gjerne imot-junkie :) Døgnet har rett og slett ikke nok timer og det er en fordel med en fornøyd mann også ved sin side..

Ha en superduper kveld Emmeline!

Martes atelie` sa...

Moro å lese bloggen din, så fortsett med å kose deg med å lage innlegg du ;)

Bo med Lena sa...

Og apropo trening Emmeline. Du har blitt litt min mentor med den livsstilsendringen du har satt igang, så nå har jeg satt igang selv. Jeg kommer aldri til å bli en sånn 4-ganger i uka på Elixia-dame, men jeg prøver heller å ta små skritt. Det vil si; jeg har begynt å drikke vann (=har aldri skjedd før..ha ha), jeg går med ungene til skolen + ekstratur med hunden, jeg har meldt meg inn i Friskis og Svettis (=koster bare 700,- for et halvt år!!)hvor det var en herlig intruktør med nydelige kvinnelige former! Hurra! og så går jeg turer. Alle monner drar ikke sant..?

Og det med mannen er nok det største poenget ja:) Min er ikke vanskelig å lese for å si det sann..he he.

Lenemora sa...

Fin blogg du har!
Har faktisk ikke vært her før, jeg....har blogget siden april i år - elsker det....

Legger meg selvsagt som følger...

Klem Lenemora

Monica sa...

Hei på deg. Svar eller ei, du sprer så mye glede i hverdagen med dine morsomme historier, det er en fryd å lese blogen din! Fortsett med din artige vinkling av hverdagens små og store begivenheter, til glede for dine mange lesere. Ser du har "fiffet" litt på bloggen din, stilig.
Ha en fin kveld.

Kristin`s lille hjem sa...

En blogg full av inspirasjon og flotte bilder kommer folk innom uansett.Hilsen Kristin

Refleksjon på livsvegen sa...

Å ja vi kjem igjen vi ;-)
Sjølv om du ikkje viser teikn til å kome innom. Du inspirerar og motiverar og gir oss god latter..
Med besøkstal pr.dag som vi andre ikkje får på 1mnd, så har vi full forståing for at du ikkje rekk rundt. Blir ikkje så rik på peng av å blogge, men rik på andre ting ..

Vestlandsjenta! sa...

Selv om du ikke er direkte inne og skriver hos folk så er ditt nærvær tydelig her! Det er jo en ære å få lov til å lese om livet ditt, lese tips, ideer, trender osv. Så egentlig er det vi som skal takke og ikke du!!

Så herved sier jeg tusen takk for at jeg fikk komme inn her til deg i dag igjen!! Klem!

Fru Fryd sa...

Leste en gang en bok som het "Hvordan får hun det til?" En morsom bok om hvordan mor i huset hang i stroppen og prøvde å henge med for å være den perfekte mor som stilte opp med hjemmebakte kaker og sydde kostymer osv. osv. Hun gjorde det enkelt med å kjøpe ferdig også pynte de litt opp eller skifte ettiket på syltetøyet med hjemmelaget, ja hun var svært så kreativ slik som vi bloggjenter er;0) Jeg har til tider når det er travelt laget mange innlegg f.eks om søndagen for så å gi dem ulike pupliseringsdatoer. Slik at mine lesere skal få litt nytt stoff i løpet av uken. Det er min hemlighet;0)

Ellers Emmeline så slutter jeg meg til de andre som sier at bloggen din er en godnok tilbakemelding:0) God blogg uke

Monica sa...

Hei igjen Emmeline. He he, her var du raskt ute med svar. Takk for koselig tilbakemelding. Jeg har enda flere "godord" til deg jeg. Bloggen din var den som vekket min nysgjerrighet på dette feltet, fulgt lenge med på hva dere flinke bloggedamer bedrev på med, og ble til slutt hektet. Har nå dristet meg til en egen blogg...Jeg prøver og feiler, men øvelse gjør mester heter det.

Anita sa...

Bare fortsett med å blogge du, så er det helt greit at du ikke gjenkommenterer! Har stoooore problmer med det selv om dagen, selv om jeg har en brøkdel av dine tall. Alt var myyye enklere før, når vi ikke var såååå mange! Kos deg og ha en flott uke!

(eddas) sa...

Heisann...
synest det hørtes fint ut det Heidi Heimdal skrev jeg....sleng en hilsen til oss alle i ny og ne på siden din...det holder i massevis...
ja bloggingen tar så mye tid at de prosjektene jeg skal gjøre står helt stiiille:)
ha en flott kveld...
klem edda

Dina sa...

Det viktigste er at du fortsetter å skrive innleggene- jeg har nå en daglig vane med å titte innom her og nyter det!! Utgiftene til hyttas interiør har nådd nye høyder etter at jeg fant bloggen din- bare elsker stilen din og koser meg med gamle innlegg hvis du skulle ha pause en dag.

Og livet er akkurat nå for travelt til å ha egen blogg, så da koser jeg med de flotte bloggene som fins.

Hilsen trofast leser

RMnorge sa...

Rein-kjær-lykke-dag! Tjahoo, så kjekt at du har lagt merke til meg! Jeg begynte å føle meg litt som en "stalker", og jeg har undret på om når blogge-besøksforbudet poppet opp i mailboksen min! :)

Vi sees plutselig!

Drømmen om en eplehage sa...

Og da har jeg for første gang lest alle kommentarene som har kommet inn før min. Bruker ikke ta meg tid til det engang jeg... Håpte nemlig at det var noen som satt på løsningen skjønner du ;o)

Jeg venter nesten på inkassomobben på døra her. Så mange kommentarer er jeg skyldig. Som jeg skrev selv; Det er nok prioriteringer. Og min største prioritering er mine kjære og da blir det jo slik at man må velge vekk noe...

Dessuten har jeg en tendens til å skrive meg helt bort i kommentarfeltet, som nå, og da er det ikke gjort i en håndvending å si hei heller.

Kunne selvsagt bare skrevet "Jeg liker også Riviera" Men da sparer jeg meg heller. Det er meg, jeg legger igjen en særoppgave om du vil ha noe...

Tuddelu!

tinemor sa...

Rekke over alle..
Nei, det går ikke.
Jeg har desv blitt litt sløv selv. Jeg har ikke tid til å sitte å blogge timesvis hver dag , som før. Så jeg går innom de som ligger på bloggrollen min når jeg er på siden. Ikke komenterer jeg hos alle de heller. Bare når det er ting jeg får lyst til å komentere på.
Men jeg tror det er litt sånn jengs over, for besøkstelleren min viser mere og mere besøk, men kommentarene på innleggene min blir bare mindre og mindre. Trist egentlig, for man liker å få tilbakemeldinger på det man lager og skriver.....
Så når jeg har litt mere tid, går jeg inn til de som har kommentert hos meg. Prøver å få det til så ofte som mulig ,men.....
Men jeg tenker ikke over at de jeg kommenterer til ikke kommenterer inn hos meg. Det tror jeg ikke andre gjør heller....
Keep it up du ;-)
Klem

Bette sa...

Nyyydelige bilder!!! Og nå er det ikke lenge til vi får en egen Riviera-butikk i Bergen!!!! HURRA;o)

Kos deg med bloggingen,det er ikke alltid så enkelt å få gitt en tilbakemelding! Jeg forstår deg så godt!

Klem fra Bette!

Fjordheim sa...

Kan godt forstå at du ikke rekker å kommentere hos alle som legger igjen en kommentar hos deg.
Men jeg er stadig innom deg likevel. Ofte morsomt å lese bloggen din og stadig noen nye ting å ta med seg.
Jeg har, (heldigvis?) ikke så mange kommentarer hos meg, da hadde jeg virkelig hatt problemer med å rekke innom alle.
Det går jo ikke. Det må jo alle forstå. Jeg bruker alt for mye tid på dataen som jeg gjør, og sliter med å besøke alle jeg gjerne vil besøke.
Nei prioriter familien din, og lag innlegg som vi kan glede oss over.
ha ei riktig god uke :)

Lisemoren sa...

Du har jammen rett i at dette er et luksusproblem. Jeg syns det tar lang tid å legge igjen kommentarer. Det er hyggelig å kommentere med dem man føler man blir ekstra godt kjent med, og også å treffe nye. Men man kan jo bare gjøre det man har kapasitet til likevel. Syns det går litt i perrioder hvor mye tid jeg har, men det er aldri tid nok, da hadde huset grodd igjen her. Selv om jeg også er litt av en lygeblogger, he,he.

Jeg mener du bare må la være, det er jo ikke mulig å svare 100 mennesker uten å bruke en uke på det. Kan aldri tenke meg at noen blir støtt av det. Du må jo bruke mye tid bare på å lese hilsener. Folk kommer jo likevel tilbake til deg, og det har sin grunn. Jeg leser jo sidene dine nettopp fordi de både interiør, bilde og tekstmessig er gode. At jeg rett som det er får meg en hjertelig latter også tar jeg som et bonus.

Klem fra Lisemoren

Little Cottage sa...

Blogg iveg du Emmeline;- du er til konstant glede med dine hverdags betraktninger ;o)
-Sylvi

Stjerneteller sa...

Tenk om du hadde vært popstjerne i Japan, da hadde du fått små shampoflasker og klistremerker og kjærligheter og bamser av alle disse koselige menneskene som skriver kommentarer! For det er fans vi er :) Bare nyt det, og fortsett med det du er god på! For vi forventer ikke alltid mer enn nytt blogginnlegg tilbake, et aldri så lite ekstranummer. I allefall ikke en anbefaling :) Men hjertelig tusen takk!

Huset på toppen sa...

Hei E
Døgnet har ikke nok timer til å rekke over alt, og vi må prioriterte etter det vi vil/må:)Etter at jeg også begynte å prioritere turer/trening, har jeg mindre tid til blogging!!Og det har jo du også:)Forsett med det,kommenter når/ du har lyst/ anledning!!
Du er sprer så mye inspirasjon, glede og humor her på bloggen din,Emmeline.Og du skriver og gjenforteller utrolig godt,her er du desidert en ENER!! Selv er jeg innom bloggen din av og til, men jeg er heller ikke så flink til å ligge igjen en kommentar......

Ha en fin mandagskveld!
ps,Lekker header du har laget:)
Kjekt å se igjen egg varmerne jeg laget!!
Klem Linda

Kardemomme sa...

Hei Emmeline! Takk for at du la deg til som følger av bloggen min :)Som du så så har jeg ikke så mange ;)Skjønte ikke det før jeg så dine 500 hihi!! For en uke siden visste jeg ikke engang hva en følger var..
Jeg har ikke skjønt at jeg var en skikkelig outsider i bloggbyen før jeg flagget ut til blogspot og oppdaget at det er et hav av muligheter her ute hihi!!
Føler meg litt som landmusa..Du vet fortellingen om bymusa og landmusa hihi!! Jeg har altså modernisert meg litt. Mer eller mindre ufrivillig da. Bloggagratis ville ikke ha oss norske bloggere der lenger.. Det pussige var at bloggagratis var den eneste portalen jeg vet om som IKKE er gratis haha!! Bildeplassen kostet penger..Men når dette er sagt må jeg få komme med noen trøstens ord om kommentering. Du er IKKE alene om å føle at du kommer til kort når det gjelder besøk og kommentarer hos andre. Jeg har vært urussel på dette i lange perioder men sånn er det bare..
Det er nok de færreste som klarer å kommentere overalt og hele tiden.Noen ganger tar jeg et skippertak men så går det et par uker og så sitter jeg der igjen med dårlig samvittighet..Jeg koser meg i hvertfall med innleggene dine! Særlig alle gøyale anekdoter :) Mandagshilsen fra Kardemomme :))

camillaslykke sa...

Er alltid moro å lese bloggen din. er en fast rutine- hver dag:)
Blogging tar tid, selv for meg som ikke har innlegg så ofte, vwel og merke av den grunn at jeg ikke har tid til det!!

Du hadde så fin forside nå.. hvordan får du det til?
Klem fast leser; Camilla

Min Still By Maia sa...

Kjenner meg så godt igjen!
Bloggen skal være en hyggelig hobby, ikke enda en "MÅ GJØRE" ting. Fortsett å blogge så fortsetter vi å lese :)

Klemmer fra Maia

Christel sa...

Sånn må det bli når man er superblogger som deg. Jeg digger deg fordet;)

Velkommen til min kreative verden sa...

Dette var interessant å lese. Jeg er ganske ny i bloggverden: )

Jeg ble interessert pga av overskriften din. Den gjorde meg nysgjerrig!

Unknown sa...

Bloggen din var en av de bloggene som inspirerte meg til å starte egen blogg, innleggene dine er morsomme og kloke, de er god lesning! Så det er klart folk leser :o)
Jeg er jo folk (LOL)...!
Ha en god dag!
Klem fra Nanni

Ocean showroom sa...

Jag läser inte din blogg för att få kommentarer utan inspiration! :-) Och ett gott skratt för du skriver bra och roligt! Du förtjänar alla de kommentarer du har! ha en fin dag! Kram Alexandra

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, C!! Oj, så flott det var her!! Har du pusset opp bloggen? Ny header og nytt profilbilde:) Kjempe-fint!! Kjenner meg igjen i det du skriver her ... En har rett og slett ikke nok tid å skrive kommentarer hos alle, selv om man gjerne skulle ønske det ... Og så sliter en med dårlig samvittighet! Hva gjør en da? Ansetter assistent?!

Ha en fin dag!

Klem Anette:)

mali-mo sa...

Du er ikke den eneste kommentarløse ånden her inne, nå om dagene er jeg en jeg også...men måtte legge igjen en liten hilsen her nå, truffet over treffende innlegg og dessuten med en takk;

ble nemlig så inspirert av kakeinnlegget ditt og igår hev jeg meg rundt og bakte den beste eplekaken vi har smakt på lenge (enstemmig vedtatt av oss tre her hjemme). Og med 90 cm ovn så gikk det med 12 egg, gitt. Mali-mo mannen ble helt sjokkert. Lille-mali ble bare frydefull over all omeletten, som hun sa;)

Takk for inspirasjon til å komme igang med noen hverdagslige sysler...

Jannicke sa...

Jøss,
nei nå står ikke verden til påske, hahahaha!!! Så kjekt å høre fra deg da!
Javisst handler vi litt i de samme butikker, og javisst bor vi ganske så nære...
H hos Bertas Oldebarn skryter uhemmet av deg hver gang jeg er innom,
og det er jo ikke rart! Du er jo en kjemperessurs hver gang det ramler inn store kartonger Green gate nyheter! Flott gjort av deg!
Ja,
hvordan får man tid til å kommentere.. jeg kan ihvertfall si såpass at med alle kommentarene du får, så burde vel dette vært en heldagsjobb for deg (hvis du skulle svart alle regelmessig). Jeg har blogget siden januar dette året, og er fortsatt en racer på å legge igjen kommentarer/svare på kommentarer. Men jeg skjønner at etter 2,5 år - da kan det røyne på for alle og enhver. For at det tar tid er det jo INGEN tvil om! Det vet alle som har blogg ;o).
Jeg tror hver og en må føle på hva som er riktig og hva man orker.. dårlig samvittighet er ihvertfall ikke en kjekk ting å hanskes med i hverdagen.
Ellers vil jeg takke for mange stunder på din blogg hvor jeg har ledd såpass at jeg er sjeleglad jeg ikke sliter med lekkasjeproblemer.. En god latter forlenger livet - så et besøk hos deg ser jeg på som rene helsegevinsten!
Ha en flott tirsdag videre, i ruskeværet!!
J.

Anonym sa...

Hei, Emmeline;-) Jeg håper du vil fortsette å glede oss med bloggen din i maaaange år, selv om du ikke rekker å kommentere! Selv har jeg ingen blogg, men er innom mange faste hver uke! Din er favoritten, fordi du skriver så flott og morsomt! Det trekker mange til bloggen din, men ingen kan forlange at du skal innom alle! Blogging skal vel være gøy - ikke en tvanstrøye full av urimelige krav?
Stooor klem fra L;-)

Related Posts with Thumbnails