onsdag 16. januar 2008

Astrid Lindgren - Madicken Trailere --

Må jo nesten ha med meg Madicken på film når jeg har skrevet så mye om henne, se alle de nydelige detaljene i interiøret, de vakre klærne og den generelle lykken. Det er jammen ikke rart at vi har blitt påvirket av disse filmene:)

3 kommentarer:

elin1976 sa...

Har du gått helt i hi eller.
Elsker Madikken. Vi lekte at vi var maddiken og Lisa når vi var små. Jeg var alltid Lisa for hun bannet så mye og det gav meg en fin anledning til å banne. ha ha ha ha. Er overtrett etter all klipping og stryking i kveld. I morgen er det siste dag på jobb så helt og jeg skal være så produktiv i helga....har masse plans for tv stua og gjesterommet. Du jeg har 3-4 data maskiner som du kan få. Er ikke helt sikker på om de virker men de står nå her bare å samler støv...vil du ha dem eller som takk for strykemerkene på mail( nå var det riktig nok jeg som la ut for transfer papiret men men) Kommer igjen i morra en tur jeg. Nå skal jeg natti natti. Klem:O)

Verkstedet sa...

ååå, nå tar du rett på hjerte vårt. min jente er madicken, alt to år gammel lekte hun scener fra filmen....sukkk( les innlegget m kremmerhusene, se bilde og tekst på de...;) her har vi alt mulig av astrid lindgren og ferien i astrid lindgrens verden gav oss lykketårer, i tillegg i ekte bakkebygrenda og katthult.
jeg må hjemme paraplyene våre, for ellers skal hun liksom hoppe fra skoletaket, og sjokoladepraliner fra kremmerhus serveres tiit og ofte.....sukk, madicken er nydelig.
skjønn fortelling om ditt planlagte liv....;) sikker på at du likevel har fått slike barn, bare at de hører to tusen generasjonen til.
tror du er blitt som en fast spaltist for oss alle nå....:) må lese dagens innlegg. du har svært mange å lese gjennom, for å ikke snakke om- om du skal svare til folk.
ønsker deg en fin busstur, ble hun like fin i dag også??? ser hun helt klart for meg, men kan liksom ikke tro det, er jo helt sprøtt. mye artig i din hverag kan man trygt si. rolig handling i dag får vi håpe;)
klems til deg, gleder meg til neste innlegg!

Verkstedet sa...

nå vet jeg hvor du skal på fredag....;) kanskje vi sees;)

Related Posts with Thumbnails