onsdag 14. oktober 2009

Kjendisblogger meg her og kjendisblogger meg der...De siste dagene har jeg blitt stoppet daglig. Over alt dukker det opp folk som sier at de leser bloggen min. Totalt ukjente mennesker som handler på Rema 1000, og som leser Emmelines hverdagskriblerier. Damer i interiørbutikker som titter stivt på meg og min blomstrede veske, før de spør om jeg er Emmeline.
Det er utrolig kjekt, og samtidig rart.


I kveld var jeg på et møte der jeg hadde tenkt å være seriøs. Men akkurat da møtet begynte, kom det bort en ukjent dame og spurte hvordan det går med hekleblomstene? Jeg svarte JOTAKK det går veldig fint *Det var jo bare lyging;) Jeg endte derfor med å spole gjennom hele bloggen i hodet, samtidig som jeg skulle følge med på kjedelig rapport om soppsporer. IKKE BRA:( Etter møtet kom det en fremmed mann bort og spurte hvordan det går med treningen? Jeg ble enda mer paff ( En mann? Er det menn som leser denne siden også?) Dermed trykket jeg på PLAYKNAPPEN og svarte JOTAKK det går veldig fint ( *og det gjør det heldigvis!)


Problemet er at jeg ikke klarer å si så mye mer. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si. Bør jeg takke for deres bidrag til besøkstelleren? Eller kanskje spørre hvem de er, og hvilken hobby de har? Oiii har du virkelig en blogg om akvariefisk sier du? Så spennende! Jeg må uansett få beklage min manglende dannelse til ALLE som har hilst så hyggelig i det siste. Jeg blir veldig overrasket og glad hver gang noen hilser, bare sånn at dere vet det. Jeg skal nok snart finne på noe å si tilbake:)


Når man har blitt HEI-et på flere ganger i løpet av en uke, kan det lett føre til tastaturlammelse. Plutselig tør jeg ikke skrive det jeg hadde tenkt. Hva vil de egentlig tro om meg? Disse snart tretusen leserne og over 600 (!!!) følgerne som titter innom bloggen?


Akkurat i dag hadde jeg for eksempel tenkt å skrive litt om postmannen vår. Men så skjønner jeg jo at det kanskje ikke er så lurt! For postmannen sitter kanskje akkurat nå bak sin bærbare skjerm og oppdaterer seg innen koppe- og putetrender? Kanskje han har tenkt å kjøpe seg nye kakebokser til jul også? Dermed er det ikke mulig å skrive et litt småmorsomt innlegg om at postmannen må få "ræven i gir" og komme seg på plass med posten før midnatt eller deromkring.


Det er nemlig sånn at Emmeline venter og venter på posten sin. For Emmeline sin Postmann er ALDRI tidlig ute, på sin Postmannsrute. Han er bestandig ektremt sen. Hvis han i det hele tatt dukker opp. For huset vårt, som på så mange måter er et koselig hus, har altså denne forbannelsen over seg: Det er det siste huset på postrunden. Derfor står postkassen tom og venter tålmodig på påfyll av regninger og brev. I det solen går ned over hustaket kommer Postmannen. Som en slags helt som har trosset vind og regn, farer og sinte hunder for å levere denne viktige pakkelappen. Som Emmeline skulle ha hatt for lenge lenge siden!


Siden Emmeline har blitt kjendisblogger, kan hun ikke skrive dette på bloggen sin. Det er trolig misbruk av bloggemakt, og det fører til at man blir strøket av postverkets lister for godt. Dermed må jeg starte oppdrett av brevduer i hagen. Når jeg tenker meg om er jeg SKEPTISK til brevduer. Har de kondis til å levere 100 julekort? Kan de lese løkkeskrift?
Som dere sikkert skjønner er det et hardt liv å være såkalt kjendisblogger med brevduefobi. Det er sikkert og visst!

Bilder er lånt fra House Style og Postmann Pat.

63 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg lurer vel egentlig på hvordan de kan kjenne deg igjen? Har fulgt bloggen din en stund nå, men enda tilgode å se et bilde av deg..? :)

Emmeline sa...

Anonym: Jeg er så enig så enig... Jeg liker meg best som katt med hjelm!

Etter at Den Gode Feen la ut bilde av seg selv på forsiden, måtte jo Emmeline være like god. Så bildet mitt ligger faktisk på forsiden det også, og det har lagt ute en stund. Uten hjelm...Hvis du ser veldig nøye så ser du det nok, og noen ser nok veldig nøye....

Like greit om du ikke har lagt merke til det. Eller om du ikke har sett Emmelines reklame for Grete Roede når hun har posert for bloggen både på tv og i flere aviser. Takk og lov!!

Du er forøvrig like anonym;) Heldiggris!

Kari sa...

Det er jo fullt forståelig at det er litt overveldende å bli kjent igjen hvor enn du går, men det er nok en vanesak ;) Vi får håpe at du slipper paparazzier på verandan som har kommet for å snikfotografere de nye GreenGate-koppene dine og publisere bildene FØR du har rukket å blogge dem! :)

Ja, det er faktisk menn som leser bloggen din. Hver gang du har skrevet noe hysterisk morsomt, viser jeg det til sambo, og han har flere ganger (nesten) falt ut av sofaen (som beklageligvis ikke er en ektorp) av latter :)

Dersom jeg skulle være så heldig å komme over deg, så ville jeg nok hilst på deg :) Så nå er du advart ;)

(eddas) sa...

Ja en ting er sikkert at der er en del skapinteriørblogglesere:)
Men det er jo ett stort kompliment til deg.......fortsett og skriv som du pleier og ikke tenk på hvem som leser det....den resposen du får er jo bare positiv:)
ha en flott dag
klemmer edda

Torills blogg sa...

jeg vil nå bare si at jeg er veldig glad i dine skliblerier og flotte bilder, egne og lånte. jeg håper du ALDRI slutter med det.

forstår at det kan være slitsomt å bli gjenkjent og hilst på til enhver tid, men dette er vell kjendisstatusens pris ;)

Martes atelie` sa...

Skal du se.....snart blir du invitert på kjendisfest!

Har ikke fulgt bloggen din så lenge, men synes du er veldig bra til å få noe artig ut av hverdagsting.....hi hi.....så jeg fortsetter å lese!!

Emmeline sa...

Kjære Torill...

Ikke slitsomt, bare hyggelig. Får bare litt dårlig samvittighet fordi jeg trolig virker som en TOSK hver gang noen kommer bort for å hilse.
Men det skal det bli en slutt på:)

Takk for mange søte hilsener! Ha en god dag alle;)

Maria Therese sa...

tihi jeg aner iallefall ikke hvem du er om jeg møter deg på gata noe som jeg tviler på at jeg gjør siden i følge blogprofilen din vi bor et stykke unna hverandre. Men gøy er d iallefall å titte innom ;-)

sylvia sa...

hei hei emmeline,,he he du kan like godt innse det med engang,du er kjendisblogger,må are venne deg til det,men skulle are mangle for du er utrolig til å skrive ta bilder osv,så ratulere med kjendis status ha ha....ha en hyggelig dag,du får bare smile og nikke,og så klart takke for at de leser deg,,
klem fra sylvia

:) sa...

Du er jo nr 25 på blogglisten, så kanskje ikke så rart man er kjendis da? ;)

Du skriver jo utrolig bra. Tenkt på å gi ut bok? :)

MeyBiMe sa...

Hallo og god morgen Emmeline :-)
Sitter nå her med håret til værs, og i "pysjen", og leser gjennom litt blogger før jeg skal på jobb.....
Som alltid så skriver du ALT så bra....fra små hverdagslige ting til stooore problem :-) :-D
Jeg skjønner godt at du blir litt paff av denne kjendis-tilværelsen din.....jeg tror ikke jeg kommer til å legge ut bilde av meg...fordi jeg tror ikke jeg hadde taklet å bli gjenkjent..(ikke det at jeg er så populær, men... :-)
Men kanskje jeg en dag kommer bort til deg og hører hvor langt du har svømt på en time....eller hvor bratt du har gått...eller hva med polkadotter :-) :-D
Tuuusen takk for hilsen (gjennom min søster...) Hun siser iallefall at du er en herlig dame :-D
WE LOVE YOU EMMELINE!!!!!!
KLEM!!!

Anonym sa...

Hei fortsett og skriv du og ikke tenkt så mye på de som hilser - de synes bare det er kult at de traff deg!!! De brukte sikkert mye energi på å manne seg opp til å si hei - og husker sikkert ikke hva du svarte de engang!!!!

Anne

Ludmilla Zinzano sa...

hihi! Jeg ser veldig for meg neste blogginnlegg med Emmeline med solbriller og hatt i ekte kjendiskamuflasjestil på interiør-shopping! Hva med å øve inn en liten prinsesse-på-slottsbalkongen-vink og et nådig smil i tillegg? Elsker bloggen din! Deilig hverdagshumor og skråblikk på det meste!

TONE sa...

NYT KJNDIS LIVET...Og hadde jeg jobbet i en INTERIØR butikk og DU hadde komt inn hadde jeg KASTET meg over deg og SMISKET UHEMMET!!!!! OVRDRYSSET DEG MED VAKRE TING...BEDT DEG UT PÅ LUNCJ og så KJØRT DEG hjem....MED POSER FULL AV TING OG GODSAKER som du ELSKET...og jeg da kunne HÅPE på at du kunne fortelle VERDEN om din NYDELIGE dag med EN FANTASTISK SERVIC i MIN butikk...og viser bilder av alt du hadde "KJØPT" i MIN butikk...FOR EN REKLAME det hadde vært...Håper noen med STIVT blikk leser dette....hi hi

Emmeline sa...

Tone:) Det håper jeg også. At noen med stivt blikk innen interiørbransjen leser det... Hehehe! Stort sett er det en veldig tøff bransje med jenter som jobber seg ihjel for å få det til å gå rundt. Så da blir det ikke så mye vill shopping på andres regning akkurat. Det blir i grunn bare vill shopping på egen regning. Men kanskje en dag???

Karna sa...

Joda, skriv akkurat slik du alltid ha gjort...er det vi liker Emmeline, blir ikke sur på deg vet du!!!!! De fleste tåler dette, kjempe underholdene, og det liker vi!!!!

Vårt Hus sa...

Fortsett å skrive slik du gjør, så får de som trenger det tåle å bli kommentert. Må innrømme at jeg så litt etter deg i sommer på Sørlandet! Hadde vært utrolig hyggelig å få et glimt av deg. Men jeg skjønner godt hva du mener- når totalt fremmede mennesker kommer bort til deg og snakker til deg som om de skulle ha kjent deg i allverdens tid og du føler du står igjen som et spørsmålstegn og ikke vet helt hva du skal svare. Men Emmeline, det er en grunn til at du har mange lesere- du skriver så godt at folk føler de kjenner deg etterhvert. Jeg er ikke sikker på om mannen min er inne å leser bloggen din, men han får høre historiene dine. "Agurk-historien" har fungert som høytlesing opp til flere ganger.
Ønsker deg en alletiders tidlig førjulstid. Klem Yvonne

MammasHus sa...

Du har berre ein so flott måte å vinkla ting på :-)
Jo eg trur du e ein person mangen ser opp te pga bloggen din. Med det meiner eg at du er flink til å skriva humoristisk om kvardagslivet og utfordringane der. Da e kje berre oss so e sjukelig interessert i interiør so kan lika bloggen din, fordi den inneheld so mykje meir. Kjekt å følja deg og fortsett å skriva som du gjer. Og da e nok å sei JATAKK te folk, so lenge du smiler og :-)
Ha ein flott haustdag!!
Klem

Ocean showroom sa...

Kan tänka mig att det är en märklig känsla eller förresten kan jag inte riktigt tänka mig hur det kan vara...:-)! Du har en blogg att vara stolt över iallafall så sträck på dig och sug åt dig beröm!! Kram Alexandra

Merethe sa...

Huff, jeg føler så meeed deg Emmeline!! :D
Men du kan godt skrive om meg? Hva du vil!!Sånn om du skulle mangle noe å skrve om...

he he, nei, du er hærlig du- skjønt å starte dagen med et Emmeline innlegg!

Så må du ha en flott dag!

Inga sa...

Hehe:-) Morsomt skrevet. Det er ikke rart at du har så mange lesere. Har vært innom tidligere, men aldri kommentert.

Lykke til med brevdueoppdrett :-D

Bare Beppe sa...

:) Bra innlegg Emmeline, og godt å se at du til tross for litt "beskjedenhet" alikevel skriver akkurat det du mener om postmannen og tempoet :) Nyt tilværelsen, og vær stolt av det du gjør!!! Mange i denne verden, skulle nok likt å hatt så mange lesere og følgere som deg :) Ha en strålende dag. Klem Beppe

Bo med Lena sa...

He..he..skjønner det er beintøft å være kjendisblogger ;)

Hilde Heimdal sa...

hehehehe ikke lett nei :))))

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hehehe.... Her kommer postmannen INN I STUA om jeg ikke er rask nok når han ringer på. Og han tar nok i døra FØR han ringer på... ;P

Men postmannen kommer hvertfall helt inn med pakker som ikke får plass i kassa, så jeg slipper å dra på postkontoret og hente. så da er det greit at han kommer helt inn. ;)

Ha en flott dag!

Vibeke...

Vingesus og Julebrus sa...

Jeg flirer så jeg får vondt når jeg leser disse hverdagsbetrakningene dine. Håper du trosser både postbud (noe du i og for seg gjorde), evt busssjåfører, handlende damer og andre og fortsetter å skrive som du har gjort til nå. Elsker historiene dine!!

Gleder meg til å høre om hva du pønsker ut for å si til alle disse som stopper deg på gata og på REMA!!!

HA en fantastisk dag!

Emmeline sa...

Hei til Mamman og Hedda Kristin

Det gjør min postmann og faktisk. Men det turde jeg ikke å skrive. Helst når klokken er sånn omtrent halv ni om kvelden. Da kommer han ramlende oppover trappen med pakker og roper PAAAAAAAAKKKKKKEEEEEE. For det er nemlig for sent å levere pakken inn på postkontoret og bare levere en følgelapp. OG jeg lurer litt på hvor pakken da har vært på tur hele dagen????? Det er mystisk!

Anonym sa...

Hei
Noe av det som stopper meg fra å lage min egen blogg er nettop "redselen" for å bli gjenkjent. ikke har jeg noe å være spesielt flau eller skamme meg over men privatlivet mitt er så bare mitt eget og bare tanken på å gi slipp på det får jeg hetta av.
Spurte en gang en stor norsk kjendis som er en god venn av meg-verdenskjent ikke bare i Norge- hvordan det er å ikke kunne kjøpe seg en pølse med lompe uten å bli stirret på og hvisket litt om. Han svarte; ubeskrivelig...og det tror jeg det er.
Du er kanskje ikke helt der ennå ;) men jeg tror du har fått deg en tankevekker.
Ha en flott dag videre
Trine

Emmeline sa...

Hei Anonyme Trine:)

Jeg husker jeg var veldig opptatt av å være anonym blogger da jeg var ny... Derfor blogget jeg jo også under pseudonym som forøvrig var helt vanlig da jeg begynte. Da var alle anonyme på en måte. Vi het Emmeline og Karna og Den gode Feen og vi hadde ikke bilde av oss selv, og ingen visste hvor vi bodde.

Så har det jo gradvis endret seg, og egentlig er det ikke så farlig... Det er bare veldig rart. For jeg skjønner jo at det er mange som leser, men jeg tenker likevel at det sikkert bare er de andre bloggerne som jeg kjenner. Pluss min mor og min søster og min venninne...

Men KOSELIG er det uansett. Veldig kjekt. Trodde kanskje jeg skulle få noen slitt småstygge kommentarer på dette innlegget for eksempel? Noen som ikke skjønte at jeg tuller litt??? Men neida. Bare fryd og gammen... Så jeg føler meg vel egentlig veldig priveligert!!!

Ocean showroom sa...

Artig lesing som vanlig:)
Nei, det er sikkert litt uvant å bli gjenkjent av "ukjente", kanskje du likegodt skulle skaffet deg en genser med påskrift:"Ja,jeg er Emmeline og det går bra med både trening og hekling!" Hihi!
Ha en super dag!
Klem, Lene

idyll sa...

Haha, så herlig innlegg... Er det løye at folk følger med hvert minste innlegg? Du skriver med en utrolig morsom vinkling, så tror nok ikke postmannen har hjerte til å bli sur engang;)

Ellemeller sa...

*flire*
Eg har faktisk tenkt det same, sjølv om eg ikkje er kjendisbloggar so ser eg at lesartalet aukar og eg veit at bloggen min blir meir og meir kjend i bygda eg bur i. Venninner av venninner les og eg blir meir varsam med det eg skriv. Veldig dumt å skrive stygt om korleis huset såg ut når eg overtok det når eg ikkje veit om dei forrige eigarane les bloggen min...
Hm...
Men skal vi la det dempe oss?
eg håpar iallefall ikkje at det vil dempe deg Emmeline, eg likar dine skråblikk:)
Anita

Arneberg sa...

Fortsett å skriv som du pleier å gjøre!Det er jo det vi liker,derfor vi stikker innom:-)Regner med at din lokale postmann har hørt det før(at han er sen mener jeg:-))Det er vel en av "frynsegodene" man har ved å være postmann.Hi-hi

My home is my Castle sa...

Jeg leser og mye høyt for min mann, så JA du har sikkert maaaange mannlige leser :))
her kommer og posten sent, og ekstra sent når jeg venter pakker.....
Fortsett som du gjør du Emmeline :)

Klem,Kari

Anonym sa...

Hei Emmelinemamma

Jeg koser meg med skribleriene dine som er HELT tatt på kornet så det må du ikke slutte med !!!
Jeg lover ikke å si hei til deg om jeg treffer deg for jeg er som deg, veldig dårlig på "småtalk" :-)
Klem Line

Line A sa...

Hei Emmelinemamma

Jeg koser meg med skribleriene dine som er HELT tatt på kornet så det må du ikke slutte med !!!
Jeg lover ikke å si hei til deg om jeg treffer deg for jeg er som deg, veldig dårlig på "småtalk" :-)
Klem Line

Kristin`s lille hjem sa...

Jeg forstår deg veldig godt,for å være ærlig så tror jeg ikke jeg hadde kjent deg igjen hadde jeg møtt deg.Du skriver mye bra og kommer med mye inspirasjon.Så en katt med hjelm skal du få lov å være.Har selv møtt på bloggere her i sør som jeg kjenner igjen utifra bilder,men tildags dato ikke sagt hei eller sagt hvem jeg er.For vi er ikke i en sammenkomst og det føltes ikke naturlig for meg. Lykke til,stå på. Ps,kan æ få autografen din hehe.Bare tullet! Hilsen Kristin

Malin sa...

Utrolig morsomt, sant og festlig skrevet!

Måtte lese det 2 ganger.
hihi:)
En god latter på morran, men sikkert slitsomt i lengden for deg.. hihi... akvariefisk... så spennende:) *leeeeer*

Ha en deilig høstdag du populære Emmeline:)

Klemmers

Anonym sa...

Kan jeg få autografen din;-), (knis)

Klem heldigrisen Hilde

fru Karlsen sa...

Hei! Skjønner godt det kan bli litt overveldene, og litt rart å bli gjenkjent overallt! Håper du ikke får skriveskrekk. Jeg håper du fortsetter å skrive som du pleier

Ha en fin dag!

Olstad sa...

Jeg må smile når jeg teker på postmannen som følger ivrig med på puter og kopper, særlig om han er som postmannen hos meg og han er ofte på besøk for hos meg går det jo heldigvis stadig pakker ut av huset. Det med posten er rart man er liksom mer og mer avhengig av posten sammtidig som nye bedier burde gjøre at man ikke trenger posten lenger...

Hyggelig at mange hilser da. Jeg er så pysete at om jeg ser noen jeg kjenner igjen på den måten tår jeg ikke gi meg til kjenne.

Unknown sa...

Hehe... du tar ting på kornet igjen, moro å lese!
Keep up the good work!
Men har du tid til å jobbe? Fire unger og jobb og blogg? Har du en hemmelig super-mama-wife-working-blogger-oppskrift?
:o)
Klem fra nanni

HusmorDronninga sa...

Lykke til med postmannen (som heller ikke her klarer å levere posten like tidlig som de gjorde i gamle dager...) og kjendistilværelsen! Jeg blir nesten litt pinlig berørt når folk på jobben sier at de er innom å leser jeg, så kan skjønne at du blir litt paff med folk på gaten :)

Ha en fin onsdag :)

Stjerneteller sa...

Jeg tror du takler det på den helt rette måten, litt forbuflet, litt sjarmert, og litt "jo takk, her er alt bare bra!", selv om det er en drittdag :) Du er jo sikkert den eneste som stiller i heklete fargerike treningsklær på trening (for å mætsje pleddene dine når du kommer hjem) så det er sikkert derfor det er så lett å kjenne deg igjen for både menn og damer!

Hvis du er redd postmenn, skal du passe deg for Tollpost. De har enda merkeligere og ivrigere leveringsritualer..Egenerfart. Nok sagt, siden jeg ikke lengre er anonym snikleser!

Anonym sa...

Ta det til deg, all rosen. Det er velfortjent. så mange bloggere og oss anonyme kan jo ikke ta feil. Du er bare herlig! Kommer det en bok snart kanskje. En humoristisk interørbok, det finnes ikke. Så sett igang!!!

Klem heldiggrisen Hilde

Anonym sa...

Herlig og velskrevet innlegg.

Mora mi har en skravlesyk postmann. Selvom hun ikke er sist på ruta så er rekorden for sen levering kl 18:30. Han er en veldig hyggelig mann, men når en venter på noe i posten så blir det mye tripping, og hvis en ikke ser ham så vet en jo aldri om dagens post er levert.

Nettelita sa...

Du får suge til deg alle komplimenter du får! :) De er vel fortjente spør du meg! Emmeline er en blogg med sjarm, humor og en god dose herlig interiør! :)
Jeg leser også noen av historiene du skriver til min kjære.. Også ler vi så vi griner..Hvertfall jeg gjør det! :)
Ha en god dag! Klem

Anonym sa...

Hei,

Herregud, så morsomt du skriver, ler høyt for meg selv her jeg sitter og koser meg med kaffen og bloggen din (og andres), syns oppdrett av brevduer i hagen var en kjmpegod ide...
Fortsett du som du gjør, du vet vi er maaange som digger deg og bloggen din...

Hilde B.

Tone sa...

Hahahahahahahahahahahahahaha:) Jeg får meg stadig en god latter når jeg titter innom deg altså!! Jeg hadde vært skrekkslagen med 600 følgere og så mange besøkende som du har - haha - selv kjenner jeg panikken bre seg nå som det er blitt over 50 følgere inne hos meg og tallene stiger "drastisk" dag for dag - glemmer stadig vekk at det faktisk ER noen der ute som leser og finner interesse i min ubetydelig interiørdagbok - skummelt, skummelt - de er ikke bare nettbrukere - de er ordentlige mennesker, naboer og postmann'er ;)

Vel... for din del er det gjort - haha - helt topp syns jeg for jeg kjendisbloggeren Emmeline (ihvertfall skribleriene hennes)har stor underholdningsverdi for Lycheli:)

Klem

hvitstil.com/Christine sa...

Love Emmelines! Du er fantastisk. Ler meg ihjel !

Unknown sa...

Så utrolig morsomt innlegg! KJenner meg faktisk nesten igjen også, selv om jeg jeg på langt nær har like mange besøkende på bloggen min som deg. Hver gang jeg treffer folk som jeg ikke har sett på en stund, så sier de ting som "jeg følger med på bloggen din" eller "hvordan går det med hundene dine? sett de på bloggen din skjønner du" osv. Ganske morsomt da:)

Anita sa...

Skjønne du, skjønner problemet!! Ikke det at jeg har det altså, men... Ang. sitteunderlag, hvis du kikker i kommentarfeltet på innlegget fra 6.oktober så finner du en flott forklaring på hvordan der. Hvis du klikker deg inn til Livet er heerlig så får du se de også, blir sååå fine! Nå er visst lillemor ferdig på do ;0) Hadet!

Anonym sa...

Hei Emmeline,

Du er fantastisk morsom, jeg ler så jeg hikster noen ganger. Hvis du skriver bok om dagliglivet ditt står jeg først i køen og vil kjøpe!

Hilsen Jorunn

Therese sa...

Jeg synes godt at du synes det er litt merkelig jeg. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde følt om en slik "tilværelse" selv. For meg var det skremmende bare å legge ut navn og bosted i samme kolonne på bloggen *lol*

Fjordheim sa...

Forstår deg veldig godt. Lurer veldig på hva jeg skulle sagt visst helt fremmede kom å snakket til meg som om dei kjente meg. Er glad for at jeg er veldig anonym som blogger. Ikke mange av verken familie eller venner som leser min blogg.
Håper posten fortsatt kommer frem, om enn litt sent. hehe.
Ha en god kveld :)

elsebeth sa...

Jamen Emmeline, du har jo vært i avisen!
Her i Bergen er du jo kjent, ihvertfall blant dem som leser bloggen din.

Du røper jo litt av hvert om hvor du ferdes, så da er de jo ikke så rart..
Fortsett å skrive om alle hverdagslivets finurligheter, det er jo derfor folk tror at de kjenner deg, litt.

Vi kjenner oss så godt igjen, men ikke alle klarer å skrive om det som du.
Stå på Emmeline, du er fortsatt en jyvel i hverdagen!!

Tone Yvonne sa...

Fortsett som du pleier Emmeline :o)
Det er jo derfor vi liker bloggen din :o)

Likevel ser jeg helt klart at det sikker kan være litt overveldende hvis du tenker nøye over hvem som til enhver tid kanksje, muligens kan komme til å lese bloggen din ;o)

Ha en rikitg fin kveld :o)

klem

prinsesselinn sa...

hei på deg ,
ja det må være litt rart, tror nokj jeg hadde blitt ganske forbauset ja;)
iallfall av han mannen, men koselig da, med så mange fine tilbakemeldinger.

ha en finfin kveld iallfall,

Smilla sa...

Hi hi .. skjønner godt at du blir litt stresset ja, men vi lesere håper intenst at du fortsetter uten filter som tidligere. Postmannen din blir jo i værste fall bare litt kjendis han med :)

Tvillingmamma sa...

Hi, hi, kan du ikke legge ut et bedre bilde av deg da, så kan jeg se etter deg neste gang vi kommer til Bergen? Jeg hadde vel ikke klart å gå forbi en sånn morsom kreativ blogger, om jeg hadde sett en jeg heller. Selv om jeg regner meg for en ganske beskjeden person...Men det er vel dette som følger med kjedisstatusen da. Kanskje derfor jeg er en anonym følger uten blogg, enn så lenge, makter ikke det der kjendishysteriet...hi,hi..

Dina sa...

Bare hold ut, Emmeline-tydelig at du er nå blitt kjendis! Skulle jeg se deg "in real life" ville jeg ikke gjøre noe annet enn når jeg ser andre kjendiser, nemlig i skjul hviske til mannen min " der går Emmeline, hun som jeg leser bloggen til".
Tenker ellers at de som hilser på deg klarer seg lenge med et smil.

Linda aka Myrini sa...

Hi, hi, hi - dette var virkelig dagens gode latter ;)
Men, så koselig at du blir gjenkjent da, selv om du sier at det blir litt rart.
Det er jo bare et levende bevis på at bloggen din er interessant :)
Ha en fin dag!

Christel sa...

Hei Emmeline:)
Siden du er kjendisblogger og jeg digger deg så lurer jeg på om du vil lage et innlegg om mine små ting? Jeg er sikker på at du kan få skrevet noe med et skråblikk på også det;) Jeg er en parasittblogger som klamrer meg til en kjendisblogger. I tilfelle du skulle få lyst så er min side:
www.christeljensen.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails