søndag 27. desember 2009

Emmelines interiørår 2009Så er vi allerede halvveis mellom julefeiring og nyttårsfeiring, og det er herlige dager:) I går hadde jeg julebesøk med tyve gjester og det var så travelt at jeg ikke hadde nubbesjans til å dra frem fotoapparatet før gjestene var der. I dag har stuen vært okkupert av familie fra morgen til kveld, ergo får dagens innlegg bli en oppsummering av året som gikk. Det er jo tid for sånne små kavalkader på tampen av et år er det ikke? Året mitt har vært omtrent som dette:Januar: Emmeline vinner pris som årets interiørblogger. Det er STOR STAS.Blir intervjuet både av Bergens Tidende og NRK (Sveip) og vasker hus og maler lister/skoskap til krampen tar henne før journalist banker på døren!Februar: Emmeline kjøper sin første Keep Calm and Carry on plakat. Utvider påskesamlingen med nye egg fra Maileg. Bestemmer seg for IKKE å kjøpe nye påskekopper.Mars: Emmeline kjøper LIKEVEL påskekopper som kun blir brukt en eneste gang. Bekymrer seg for om hyttekjøkkenet blir ferdig til sommeren, og pusser opp spisestue som overraskelse for mamma og pappa.April: Emmeline drar på påskeferie og kan slå fast at det er LENGE til hyttekjøkkenet er ferdig. Får ny sykkel av ektemann og sykler skrekkslagen til og fra jobb, mens folk ler og vinker...GRUSOMT!Mai: Emmeline får hjemmebesøk av VG og vasker og skrubber SOM EN GAL før de kommer. Pusser opp soverom grunnet Emmelinemannens absurde innkjøp av 200 nye DVD plater. Reiser på treningsleir.Juni: Bloggen er stille mens Emmeline trener og trener i seks uker.Juli: Sommerferie på sørlandet:) Ryktet forteller at snekkeren må jobbe til langt på natt for å få kjøkkenet ferdig til vi kommer. Det regner store deler av sommeren, og vi pusser opp soverommet på hytten mens vi venter på solen som aldri kommer.
August: Emmeline broderer bringeduk, kjøper kopper og trimmer.
September: Emmeline blir nesten drept av en Bulabukse, reiser til Stavanger og vedder en million kroner med Emmelinemannen i et veddemål hun (per i dag) er dømt til å vinne!!!Oktober: Emmeline reiser på utrolig bloggetur til Stockholm, og kjøper bil. Drar så på treningsleir -igjen!November: Blogger minimalt---er på trening og nyter livet:)Desember: Forsøker å blogge hver dag i desember, men faller av lasset. Er superfornøyd med gavene til jul men ser at hun har tatt relativt få nye bilder av huset i året som gikk. Kanskje det blir bedre i 2010 og dett var dett. SEE U ALONG:)
47 kommentarer:

Thea sa...

Hei! Utrolig fin blogg!
Men lurte på en tin. Hvor kan jeg få kjøpt de fine grå lykt-husene?

Barbros lille atelier sa...

Hei min venn!
En herlig oppsummering fra deg, din superdame! Masse flotte bilder, men det flotteste av alt må være all innsatsen du har lagt ned i livstilsendringsopplegget ditt. Du har nok vært til stor inspirasjon for mange. Er stolt over å kjenne en dame som deg:-)

Kos deg videre i romjulen!

Stor klem fra meg

Anitas hus sa...

Herlig oppsummering Emmeline! Litt av ett år du har hatt, hvordan skal du klare å toppe det, hehe;)
Kos deg videre i romjulen.
Klem, Anita:O)

Emmeline sa...

Hei Thea:)

Tror jammen at du har stilt et av de meste høyfrekvente spørsmålene som er stilt i året som gikk:) De fine sinkhusene kommer fra den danske produsenten Walter og co. Dette merket blir solgt av flere butikker, alt etter hvor du bor i Norge. Jeg har kjøpt mine hus litt her og der men de fleste er kjøpt hos BOLIGFRYD som er en interiørbutikk på nett:) Lykke til...
Barbro: TUSEN TAKK
Anita: Syns i grunnen det går av seg selv med toppingen;) hehe

Hilde sa...

Skjønn oppdatering - blir så glad hver gang jeg ser du har et innlegg - blir alltid i godt humør av å titte inn til deg! Nydelig blått soverom du viser med madrass på gulvet! Skikkelig drømme rom!!!
KLem
HIlde

Hjemmekjær sa...

Hei Emmeline!
Ja, det var en fin oppsummering:)Så ser vi faste lesere frem til et nytt år med innlegg fra deg;)
Ønsker deg en fortsatt fin romjul!

Jatte sa...

Mange flotte bilder fra ett flott interiør år, hos deg !! :)

Ha en fin romjulstid,
Klem Jatte!

TONE sa...

puh....her var det en god oppsummering!!!.....Du er jo rene KJENDISEN.....KOS DEG VIDERE I ROMJUL.....oG ha et GODT NYTT BLOGGÅR!!!

by camilla jin sa...

Herlig tilbakeblikk av året som har gått! Du er jammen meg en inspirerende dame på mange områder! :) Ha en fortsatt fin jul!
klem, camilla jin

Bolettes hus sa...

Flott kavalkade! Jeg har bare fulgt deg siden september, så dette hjalp meg til å bli enda bedre kjent med deg:-) Takk for alle gode innlegg og latterkuler du har gitt meg!

Klem Kari

Lykkeliten sa...

Hei Emmeline!

Vil benytte anledningen til å takke for en fin blogg med mye inspirasjon. Artikkelen om deg i VG kastet meg inn i bloggverden, og gjett om jeg har kost meg?

Tør ikke vise noe særlig interiør enda, men det kommer nok bare jeg får ryddet, pusset, malt, solgt, byttet, kjøpt, vasket, sa jeg ryddet.....

Blir alltid glad av innleggene dine!

Anonym sa...

Vilken underbar uppdatering av det år som gått!! O så blir jag som alltid så glad av att läsa det du skriver,ja o så fina interiörbilder som alltid!!god fortsättning Många hälsningar Åsa.

sylvia sa...

god morgen.
herlig oppsummering fra deg.
gleder oss til innlegg fra deg inn i det nye året.
fra sylvia...

du....bare et spørsmål..
er det ikke lurere å svare dine lesere på deres blogg da,?eller er det bare jeg som aldri går tilbake til et innlegg som jeg har kommentert......
ha fine romjulsdager.
fra sylvia igjen.hihihi.

Anonym sa...

Det var en flott oppdatering!
Hilsen en Emmelinefan!

Shus sa...

Hei Emmeline! Da e så utruleg kjekt å følge deg i kvardagen, både "opp og nedturar". Eg vil følge deg i året som kjem og! Ha ei forsatt god jul og eit fantastsik nytt år! Klem frå Solveig

Solrun sa...

Hei..
Stiller meg i rekken av de som takker deg for mange gode leseropplevelser og latterkuler. Enkelte av historiene dine har jeg lest høyt for mange gjester i huset her! Og det med godt hell! Jeg lurer på hvor du har kjøpt keep calm plakaten...den er utrolig søt og cool på samme tid..Ønsker deg en fortsatt god jul og et godt nyttår!
Solrun-Trondheim

kathi sa...

Wow! Such beautiful photos! I love all of them!

Anonym sa...

Herlige tilbakeblikk:)

Ønsker deg ei fin romjul
Klem Nina

Anonym sa...

Nydelig kavalkade ♥
Bildet fra trappen pyntet til jul får jeg gode vibrasjoner av, utrolig vakkert, mulig det blir kopiert neste jul ...!
fortsatt god jul ønskes deg, vennen!
klem
ann-christin

lott@ sa...

Så fin oppsummering. Kjekt å lese på bloggen din. God jul teksten på peisen er lekker. Kan du ta den av og på igjen neste år?

Line sa...

Herlig oppsummering av året! Elsker bildene fra hytta :)

uniktliv sa...

Flik jente.. du skriver så jeg får trent lattermusklene.. og det er kroppens viktigste muskel spør du meg :)

Elsker bloggen din, du må være en unik og skjarmerende dame tror jeg...

Synest dy har hatt et rolig år jeg da .. heheh du kunne jo fylt den med mye mye mere- ler :)

klem fra en bloggevenn::))

Stjerneteller sa...

Synes det var en fin oppsummering. Så må du ikke glemme at du har vært både flink, morsom og gøyal og sikkert også god og grei innimellom alt det der også. Du kan hilse din mor og si at jeg er stor fan av Emmeline, og at jeg forventer å få komme på kaker og te på neste store familiesamling. For det er vel slikt nymotens pennevenner (bloggvenninner) gjør?!
Takk for morsom og gøy kommentar på bloggen min for litt siden. Lov meg at du sier hei, selv om jeg sikkert blir flau, forkavet og rød i toppen. Takk for det gamle!

Drømmen om en eplehage sa...

Ute på en liten julebukk runde for å by god jul.

Nettet hikker her, men jeg skal nok komme rundt før nyttår ;o)

De beste ønsker!
♥ ♥ ♥

Takk for bloggåret og takk for at det går bra med din far!!!

Klem

Ruths datter sa...

Ja du har i sannhet hatt et aktivt år.Du har vært så flink til alt du gjør og på toppen av alt endret livstil.
Hurra for deg

Thelma Louise sa...

Koselig bilder...gjennom året som har gått.:-) Grattis som årets interiørblogger, det er noe jeg som "ny" blogger ikke har fått med meg.:-) Lykke til videre med bloggingen i det nye året.:-) Gry

Nooria sa...

Jeg må alltid innom bloggen din Emmeline. Jeg vet ikke om du har tatt lite interiørbilder i 2009. men du har hvertfall skrevet mye morsomt og tankevekkende (!) :-).

Jeg blir alltid veldig drømmende når jeg ser bilder fra hytta di. Måtte jeg hatt en sånn hvit koselig hytte med hvitt tregulv og sommerfarger i interiøret.

Ønsker deg en fortsatt deilig juleferie!

Hilsen fra landet sa...

Jeg driver og funderer på Det Emmelinske Mysteriet.... håper du kan hjelpe meg med innspill, for jeg lurer virkelig! ;-)

Karin sa...

kjempefin kavalkade Emmeline. Den var helt nydelig. Ønsker deg et godt nytt år i 2010 å lykke til med bloggen.

chevostar sa...

Hei Emmeline.
Blir alltid i godt humør av å lese de innleggene dine ;) også viser du utrolig masse fint og da :)

Ha en fotsatt fin romjul :)

hjem hos linda sa...

Flott kavalkade!!
Spennende blogg du har og det er ikke rart du kommer i aviser overalt for hjemmet ditt er nydelig!!!
Stoor klæm fra Linda

Heidi sa...

Flott oppsummering! Jeg har vært litt til og fra, men nå føler jeg at jeg fikk samlet trådene.
Ser fram til et nytt bloggeår med mye latter og inspirasjon :)

MeyBiMe sa...

Artig med en slik kalender over bloggen din Emmeline :-)...og jammen har du vært flink å blogge!!!!!
Mye flott å se,... og masse artig å lese!!! :-)
Du er en herlig blogger!!!!
Jeg var veldig spent på juletreet ditt i år...om det i det hele tatt ble noe juletre på deg.....?
Så godt å se at du fikk et av den edleste sort tilogmed!!!!!!
Ha en strålende fin romjul videre, i denne kulden..... JULEKLEM fra meg til deg :-)

Christel sa...

Hei Emmeline
Tittet nettopp på sveip sin sending med deg, og du er jo akkurat like sjarmerende som jeg hadde trodd du ville være;) Godt nyttår til deg:)

Marie sa...

Flott årskavalkade dette :)

Takk for varmande kommentar hos meg :)
Klem frå Marie

Monica sa...

Herlig tilbakeblikk på året som snart er omme :)

Ønsker deg og dine Et Riktig Godt Nytt År!

Gleder meg til å følge bloggen din i det nye året.

Anneli sa...

Et riktig godt nytt år til deg også Emmeline!
Gleder meg til å lese dine morsomme små historier og nyte de flotte interiørbildene dine i 2010 også :)
Klem fra Anneli

atinybitofheaven sa...

Høres ut som om du har hatt et travelt men begivenhetsrikt år :-) Akurat slik det burde være :-)

Ønsker deg og dine et strålende godt nyttår- og gleder meg til å følge med på bloggen i 2010 :-)

klem

-Kamilla- sa...

Tiiter innom for å ønske deg og dine ett riktig godt nyttår!! Gleder meg til å følge deg inn i det nye året, til dine sprell og gode humor i hverdagen :0) *Nyttårsklem*
-Kamilla-

No.15 sa...

Det var et flott tilbakeblikk. Gleder meg til å følge bloggen din videre på nyåret. :)

Godt nyttår!

Lise

Unknown sa...

Takk for mange morsomme og fine innlegg i år!
Gleder meg til å følge deg neste år!
Ønsker deg en strålende nyttårsfeiring :)

Casahelene sa...

Hei Emmeline. Ville bare ønske deg et riktig godt nytt år. Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre i 2010!

June sa...

Så fin og morsom årsoppsummering! :)
Veldig fin blogg du har. Oppdaget den for ikke så lenge siden og følger deg nok over i det nye året! :)
Ha en fin dag og godt nyttår!

-June

Sydämellä sa...

Gått nytt år till dig.
Tiina

Huset på toppen sa...

Godt nytt år ønsker jeg deg og din familie,C:)
Ha en fin feiring i kveld!
Nyttårs klem fra Linda

Anonym sa...

Hei! Jeg fikk et tips i dag om å lese bloggen din, her var mange fine interiørbilder og jeg liker veldig godt stilen din. Jeg er på utkikk etter en sånn benk som du har på kjøkkenet ditt, kan du røpe hvor du har kjøpt den? :)

White Goose Pillow sa...

WOW! This is the good blog with good images and good details. I really like your decoration idea. Wonderful work by you. I specially like that bed images very nice and sweet pillows. Thanks for sharing.

Related Posts with Thumbnails