fredag 15. august 2008

Berthas oldebarnI dag ringte en god venninne, og lurte på om jeg ville bli med på åpningen av en ny butikk som skulle selge interiør. Denne butikken ligger i gåavstand fra der jeg bor, så det er nesten for godt til å være sant!Dermed troppet vi opp på åpningsfesten til Berthas oldebarn. ( IKKE OLDEMOR-hehe -var så opptatt av h en i Bertha at jeg glemte om det var barn eller mor) -En ny og lekker butikk på Sletten Shoppingsenter, med et assortert utvalg av Greengate! Det er jo bare en fryd og en glede, spesielt for meg :)
Vi hadde det kjempekoselig med sprudlevann, hyggelige vertinner og massevis av glade damer. ( Ikke så lett å få gode bilder med andre ord---)

Butikken selger også klær til damer, skjønne leker og lekre barneklær. Det var eget prøverom for pittesmå personer. Her kan småfolk i sin beste alder leke litt med bamse og dukkeseng, samtidig som man tester ut hvilken størrelse som kan passe;) Veldig søtt....
De lekreste dukkehus som kan friste noen og enhver!Det var ikke bare romantikken som rådet, men også litt gøy kitch. Disse fornøyelige plastfigurer hadde elektrisk innebygd lys! Det var både lysende fluesopper (til deg Feen) og Bambie ( til deg Lisbeth) og ender (til deg Karna- De skal posere ved siden av de nye maritime bildene dine )Og sist men ikke minst et assortert utvalg av villdyr innimellom vattpledd i pastell. Jeg skal tilbake i morgen, for å titte i fred og ro. Jeg gleder meg allerede:)25 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Så flott med tanke på ferien(!?;O)
ha ha ha. Jeg ønsker mer også en slik butikk med gåavstand fra heimen. Spørs om S ønsker seg en slik. he he. Her sitter jeg å panikk blogger før jobb kl. 07.00. Måtte bare få med meg siste nytt før jeg stikker på vakt. Travel helg. Jobb til 15 og så jobbe et par timer på blomsterbutikken før jeg må hjem for prinsessa skal i bursdag. I morra er det akkurat samme vakt som i dag men da skal jeg stå på stand for arbeiderpartiet etter på i to timer for å så hjem på vorspil.
( jeg skal ha vorspil) å så er det fest etterpå. Altså en travel ung dame. Kos deg i helga. snx;O)

Karna sa...

HA HA HA jepp noen ender hadde gjort seg!

Gøy med ny butikk, den må jo sjekkes ut selvfølgelig, men nå står først og fremst kjole til i morgen på listen over må få gjort listen...er litt kjedelig å komme i kirken i strømpebukse og hold in...

Må jo en tur til Nesttun også, har du vært på den nye First floor????Får se neste helg om jeg kan komme meg en tur rundt og se om det er kommet inn litt høstvarer...trenger noe nytt nå...ha ha ha

God helg!

Fru Fjeldhammer sa...

Så heldig du er, skulle ønske det fantes noen slike butikker her i nærheten hvor jeg bor!! (skulle hatt mot til å startet noe selv...)

kos deg i dag!!!

Anonym sa...

Takk for tipset, det ser ut som en flott butikk. Litt langt å gå fra meg, men et flott mål for en sykkeltur!

Fru Fryd sa...

Her var det mye lekker!! Nå vet jeg hvor lørdagsutflukten skal gå!!

Anonym sa...

Gleder meg til å ta en tur innom. Men, hehe, butikken heter Berthas Oldebarn - ikke oldemor. Fniiis!
Hilsen M Bellona

liven sa...

Jammen da Emmeline........da slipper du å reise på langtur når du har det i gåavstand!! Greengaten tenkte jeg!!
Blir en fela farting bortover nå da tenker jeg:O)

Ha en fin dag og helg:O)

Mitt hvite hus sa...

Heisan O=)

Takk for tipset Emmeline. Godt det finnes en bloggverden . Her blir en inspirert , men også oppdatert på nye butikker. Den skal sjekeks ut en av dagene:O=)
Det begynner å bli en del butikker rundt oss her nå, digger det.
Nyt dagen i dag, kos deg i butikken:O=)

Klem Kerstin

sandra sa...

så kjekk butikk!! alltid gøy med slike butikker, mesten litt for nært huset;)

Two sa...

Å, heldiggrisen, tenk at butikken kom til deg!!!(har dei titta i bloggen din og sett at du er hekta på Greengate mm. ??) Men litt skummelt også, med så mange fristelsar i gåavstand! Som Davy Wathne sikkert ville ha sagt: " Ha en kontrollert shoppingtur!"

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Härligt! Måste undersökas snarast möjligast... :-) Och inte blir det speciellt långt att åka heller. Vill ju inte avslöja för mycket, men med cykeln blir det till att rulla dit iallafall...jobbigare hem dock.

Ha en riktigt fin helg!
//Jill.

mette sa...

Så flott butikk!
Måtte bare sende deg denne linken:
http://www.boligfryd.no/productdetails.php?product=368&kategori=7

Den gode feen sa...

Oj, så utruleg kjekk den ser ut! Prøverommet er det finaste eg har sett nokon gong, og vareutvalget er det vel ingenting å sei på. Så får me berre håpe den går godt då på Sletten. Du må helse til H frå meg og gratulere henne så mykje med butikkåpningen ;)

Hilde sa...

Så kjekt! Jeg bor heller ikke lang derfra, så da blir det en tur med scooteren idag!! gleder meg. Så kjekt at det er andre i Bergen som også får selge Green Gate.

ha en fin dag!

Charlotte sa...

YES!!! Endelig en butikk til som selger Greengate! Og som har et godt utvalg!

Tusen takk for tipset!

En fortsatt fin dag til deg :D

Therese sa...

Dette så ut som en flott butikk, også så mye Greengate. Skjønner godt at du likte deg her. Det lille prøverommet var jo helskjønt :)

janne - kathrine sa...

For en koselige butikken! Kan jeg gjette på at du blir en hyppig kunde der...?
Også så flott prøverom de hadde laget for barna. Gøy når noen gjør seg litt flid med ting!

Ønsker deg en riktig fin dag :-)

Ingunn sa...

En slik butikk vil jeg også ha i gåavstand fra meg!Så ut som en sveldig koelig butikk!Green gate liker vi!!!;)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hallloooo og jippi. Slike butikker trenger vi i denne byen, maaange fler og med godt utvalg. Vi har jo noen da, men de fleste ligger vel langt ute i hutiheita, blir litt stress med dagsturer og picnik kurv for å besøke butikker, i mitt liv blir det ihvertfall det.
Ha en flott helg.
Klem

Anonym sa...

Dette har jo eeeegentlig ikke så mye med akkurat innlegget ditt å gjøre. Men følte jo at etter å ha lest meg gjennom bloggen din de to-tre siste dagene så var en hilsen på sin plass. Hehe... Jeg vet det kanskje høres litt sært ut for noen, men skal man gjøre noe så skal man gjøre det skikkelig... Og skal man lese en blogg så skal man da jo lese HELE bloggen. Fra start til slutt... som en bok. (Dette er forsåvidt et prinsipp jeg kun følger når jeg finner blogger jeg liker, så ta det som et kompliment ;o)) Forresten har du en knakandes fin dato å ha bursdagen sin på også. Hehe... Skal ikke se bort i fra at jeg dukker opp igjen... :o)

Hilsen Tarilja

Anonym sa...

How beautiful is that!! Want to go to that shop and buy everything!! If I can afford it, hehe....
Have a nice weekend!
Sabine

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

He he, glemte å kommentere Bambien...Skal prinsessen 11 år være med til denne butikken blir det med bind for øynene og munnen stappet full i snop....
Jeg drukner i kosedyr!!!

Fabrikken sa...

Oi, hadde jeg hatt en sånn butikk i gåavstand hadde visa-kortet mitt blitt varmt og mannen min enda varmere :) hihi

hvorfor ikke... sa...

Åhhh!!!!!
der var det dååååne! dukkehuset, igjen. Det skal jeg ha engang!

skal kjøpe det FØR jeg får barnebarn....i tilfelle jeg bare får gutter, hahaha!
...har tre stOre sønner...men av en eller annen grunn(?) har de ALDRI dååååånet av det dukkehuset, hm! hihi!

Anonym sa...

Hehe. Dette dokkehuset kjøpte eg til min datter. Det er fremdeles eit oppussingsobjekt. (;

Related Posts with Thumbnails