fredag 5. juni 2009

Bloggeintervju i VGI dag kom bloggeintervjuet på trykk. Alt i alt er jeg fornøyd, selv om jeg ser ut som en overvektig begravelsesagent på alle bildene! Noen sitater var også litt snodige, men det gikk heldigvis bedre enn fryktet.Siden jeg var veldig urolig for bloggintervjuet i formiddag, kjøpte jeg fire kopper for å stille den indre uroen. Koppesamlingen min teller som kjent langt over 100 kopper allerede. Likevel er jeg veldig fornøyd med fire nye og rimelige polkadottkrus som kommer fra Miljøgården.Jeg regner med at noen av dere som besøker siden her i dag, er nye lesere! Det er virkelig kjekt, tusen takk for besøket! Desverre vil det være ganske stille på bloggen min i juni måned. Jeg er bortreist for tiden, og målet med reisen er å få bedre helse ved å gå ned i vekt. (Farvel overvektig begravelsesagent-look...Hello brun, pen og slank-look)


I juli vil jeg være tilbake i min gode gamle bloggetradisjon med nye innlegg hver dag. Da vil det nok blir litt mer spennende å følge Emmeline. I mellomtiden blir det litt i rykk og napp, men helt stille blir det ikke! Riktig god helg til alle--vi blogges;)  

87 kommentarer:

Hverdagen vår sa...

Koste meg med reportasjen, og en kopp te på trappa i stad.
Synes det var ett fint intervju, jeg og fine bilder.

Kos deg videre i sommer, og er spent på å følge hyttebloggingen etterhvert.

Klem fra Eli

Anonym sa...

jeg har til gode kjenne - eller å ha sett så mange begravelsesagenter, men for det første så tror jeg uttrolig få kan skrive så godt som deg - og enda færre har et hjem som deg - rent om de er snillere eller bedre personer enn deg - er litt vanskelig å si, siden jeg som sagt ikke kjenner deg personlig eller noen begravelsesagenter - for menneskelige er vel de også får jeg håpe!!!
Stå på du Emmeline - uansett hva så er vi jo mennesker alle sammen og du har nå klart noe ganske stort - å nå ut til så mange og bli så populær som du er i bloggverden OG for ikke å snakke om at du gjør noe for deg selv akkurat NÅ og er så heldig at du har folk rundt deg som gjør at du har muligheten til å gjøre det!!!
Stå på!!!

Helene sa...

Du Emmeline, det er bare såå koselig når det kommer nye innlegg fra deg! Uansett hvor ofte;)

Anonym sa...

ps: har sendt melding hjem til Norge om at Vg i dag skal ikke kastes før jeg kommer hjem til Norge!!!

Balke gård sa...

Lykke, lykke til!!!! Dette klarer du!!! Klem, Marianne

silje-sin sa...

Nå har mannen min dratt ut for å kjøpe vg for meg, for det har jeg nemlig glemt i dag! Og jeg vil jo lese om deg! Håper du har det bra:) klem fra silje.

Unknown sa...

Så morsomt at det var "bloggeintervju" da! Hadde jeg visst det, skulle jeg jammen løpt og kjøpt... skjønner at du er ivrig og "anerkjent blogger". Moro å se! Moro å følge! En riktig god junimåned ønskes deg fra en skribent. Hilsen Liv Hege

Ocean showroom sa...

Kjemefin reportasje i VG!
Ønsker deg lykke til videre på "slankefarmen":-)
Saken er mange ganger bare å komme i gang, så går det mer av seg selv etterhvert:-)
-Lene-

Anita sa...

Kjempekoselig reportasje!!
Lykke til med målet ditt!!
Gleder meg til juli, da du for fult er tilbake!!!

Husdraumen/Anita sa...

Helt riktig! Første gangen min inne hos deg i dag:) Og så imponert jeg er! Du skriver fantastisk underholdende! Legger meg til som følger og gleder meg til du kommer hjem. I mellomtiden: stå på og masse lykke til:) Må være en drøm å oppleve en sånn kickstart på ett sunnere liv!

Smil fra Anita

Den gode feen sa...

Gratulerer med kjempefin reportasje, Emmeline!! Knallbra! Bildene var kjempefine, og teksten også :) Gøy :) Kos deg!!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

hei :)
kjøpe egentleg aldri VG, men idag måtte eg det :)
kjekt å lese, og du såg so fin ut atte :)

las i ein kommentar for 2 innlegg sia at du er på hauglandssenteret. artig å lese for det er jo bere 45 min frå der eg kjem frå og litt over ein time frå her eg bur no :) utruleg flott der, og spesielt no når været viser seg frå si beste side :)

god helg :)

klem M :)

ralfefarfars paradis sa...

Du ligner ikke på noen av de begravelsesagentene jeg har truffet- hvis det er noen trøst..så må du jo huske at de tjener penger som gress- mange interiørdrømmer som kan realiseres da vet du..hihi..får spørre på butikken i morgen om de har et eksemplar av avisa..glemte det helt i dag. Lykke til med ditt nye liv!!

My home is my Castle sa...

KJempeflott reportasje Emmeline :)

Synes du er veldig flink som har begitt deg ut på dette..
Masse lykke til videre.

Klem, Kari

Camilla sa...

syns det var flott!! jeg har fulgt med bloggen din og fant faktisk masse motivasjone her til å skrive selv! Riktig god tur og masse lykke til på tur!!

klem camilla

Sol sa...

Heia Emmeline. Heldigvis husket jeg på å kjøpe VG før det var for seint ;-} Synes at reportasjen var kjempefin jeg, og jeg tenkte absolutt ikke på noen begravelsesagent når jeg så bildene av deg! Håper at du har stor nytte av oppholdet ditt. Jeg synes du er kjempeflink og tapper!!Gleder meg til du er tilbake for fullt igjen. Bildene fra huset ditt er så sommerlige og fine...Hvem ville vel ikke trives der.

Drømmen om en eplehage sa...

Heiaaaaaaa!
Satt AKKURAT og leste om deg. Mannen har vert i Bergen og hatt eksamen i dag så han hadde med seg VG hjem fra flyet. Det er sikkert noe du vil lese om i avisen sier han.
Jaaaa takk, Emmeline er jo der i dag sier jeg.
Øøøøh, kjenner du henne?
Ja, isj, ALLE kjenner da Emmeline!

Kjempeflott reportasje, du hadde ingenting å frykte.

Keep up the good work!

klem!

mali-mo sa...

Søte deg...som iler ut og trøsteshopper noen prikkete kopper i rein vente-engstelighet ;) Hehe. Har ikke fått lest intervjuet med deg ennå, men gleder meg;)

Og på helsefarmen går det strålende leser jeg mellom linjene her? Flinke du! Håper du koser deg litt også, og ikke bare når mal etter mål:)

Her hjemme er jeg iferd med å ese ut til å bli en middels hval, og jeg kjenner at jeg allerede nå serfrem til å tilbringe varme julidager pesende i skyggen;) Man er jo så vakker som gravid. HAHAHA!!! Ja, jeg har sett de små snuppene med en flott liten kulemage. Jeg er ikke der, for å si det sånn. Fnis. Men så lenge den lille nye snuskepusken har det bra, så skal jeg vel ikke klage.

Lykke til på farmen ;) Gleder meg til du er tilbake igjen ;)

Vestlandsjenta! sa...

Ja, måtte jo selvsagt kjøpe VG i dag for å få med meg intervjuet! Kjekt med omtale da, og dessuten ser jo alle større ut på bilder, trøst deg med det!! Og dessuten er det en epoke som er forbi!! Masse lykke til videre!!

ANETTESHUS.COM sa...

Gratulerer med flott reportasje i VG, C!! Leste den på toget i dag! Synes du ser kjempe-flott ut jeg, tullejente! Du er laaangt fra noen begravelsesagent;)

Masse lykke til videre!!!

Klem Anette:)

tinemor sa...

Så gøy med VG!
Du dukker opp både her og der...
Skikkelig kjendis du! ;-)
Og artig med topp-100 listen også.
Der dukket lille meg opp å!
Gøy vi bloggdamer kan markere oss litt.
Klem

Ocean showroom sa...

Gratulerer med väldigt fint repotage i VG. Stolt ska du vara! Kram Alexandra

MariMaja sa...

Å jeg gikk glipp av hele reportasjen jeg...dumme meg, kom ikke på det da jeg var i butikken...typisk!
Du må ha en fin junimåned da siden du reiser bort....lykke til;)
Klem fra Maja

AstridVU sa...

Må si du er fantastisk tøff, Emmeline! Byr på deg selv og forteller så levende og fint at enhver vil bli motivert og inspirert. Kjempefin reportasje, du ser godt ut og jeg synes bildene fra huset ditt er fine :) Selv om nettet er bedre bildegjengivere enn papiravis da.... Lykke til med prosjektet ditt, skulle ønske jeg kunne gjort noe tilsvarende!

Tonje sa...

HEI!
GRATULERER!
Kjøper ikkje VG ellers, men MÅTTE selvfølgelig kjøpe dagens.
Satt utafor Statoil å kosa meg med ein is og reportasjen medan bilen blei vaska. Du hadde jo styra å stella slik på førehand at eg hadde kanskje trudd det skulle vere litt fleire bilete, men det spelte eigentlig inga rolle for no fikk eg endelig sette ein ansikt til Emmelines, og det synest eg var svært hyggelig!Hei på deg ;o)
Alt i alt tykte eg det var ein fin reportasje. :)

Eg vil nok anta at både gamle og nye lesarar av bloggen din gledar seg til du er tilbake i kvardagen. Eg veit at eg gjer det ihvertfall.

Kos deg som mest du greier med opphaldet.

Helsing Tonje

Anonym sa...

Ikke ver saa kritisk mot deg sel, bedre helse önsker jeg deg av hele mitt hjerte og litt brunfarge er jo flott men det vigtigste er aa ha det godt med seg selv og de saam er rund man til kver tid, misunner deg litt av opphaaldet skulle gjarnen vert paa et lignende sted og tenkt paa helsa, lykke til og husk at du gleder oss som leser kvær gang det kommer nye ord fra deg, kjær hilsen fra en leser paa Ísland ;-)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Åh grattis Emmeline ! Jeg spurta opp på Kiwien når jeg så på fb at det var i dag , men så var de jaggu utsolgt for vg (?)
Må være deg det snuppa , du selger bra !!! ;)

Flotte bilder , og flott jente !!!

Lykek til videre , vi sees , klem :))

irina sa...

Kjempebra representnt for bloggere er du :)

Lykke til på slankefarm !!

Skulle ha vært der æ tru æ ;)

Klæm

M sa...

Hei Emmeline, jeg har gått kveldstur og kjøpt VG på veien, gleder meg, jeg har ikke lest den enda!
Tar det som sengelektyre om litt.
Ler meg i hel av at du måtte trøstekjøpe kopper...duuu hvor jeg kjenner meg igjen der....
Men vet du hva, det er mye annet mye værre vi kunne ha funnet på for å stilne den indre uroen!

Lykke til videre på treningsleir, virkelig tøfft av deg å være borte fra mann og barn på sommerstid...

Klem fra M!

Margrethes hus og hage sa...

Koselig blogg du har! Skal følge med selvom det er litt stille en periode :) Har ikke fått lest i VG i dag. Det var dumt!

Ha en fin helg, hilsen Margrethe

Karianne sa...

Hei, jeg vil bare få ønske deg en riktig fin sommer og lykke til på farmen - gleder meg fortsatt til å følge deg på bloggen. Jeg har ikke fått lest VG idag og nå sitter jeg på nattevakt. Hilsen Karianne fra Ålesund

Ingunn sa...

Søren - jeg må ut og kjøpe gårsdagens VG.

Lykke til med resten av oppholdet og dine fine forsetter.

Klem ingunn :)

Thea sa...

Koser meg med reportasjen på nattevakt. Kjøpte VG bare for å lese artikkelen om deg...;O)Kjempe fin artikkel. Lykke til med oppholdet!!! :O)

Prinsesse Elin sa...

jepp det ble bra:O) Untatt for den ene kommentaren som absolutt ikke stemte.
Kos deg i dag da. God klem:O)

p.s familien min hilser:O)

Anonym sa...

Hei Emmeline.
Kjempekoselig reportasje,koste meg skikkelig med den. Titter jo innom
bloggen din hver dag for å se om det skulle være nye innlegg, og er kjempeglad når det er det!!
Kos deg med de nye koppene dine.
Ha en riktig fin helg fra Marit i Stavern.

Anonym sa...

Hei
Synes reportasjen var fin jeg. Fikk i alle fall meg til å kikke på bloggen din-masse fint der.

Et praktisk spørsmål fra en stooor dame: dekkes et opphold der du er av trygdekontoret? Får en sykepenger mens en er der? (regninger og lån skal jo betales likevel) Hvor skal en henvende seg for å komme med på et lignende opplegg?
Håper du kan svare meg-og sikkert andre bloggevenninner.

Klem fra Lena XXXL

Emmeline sa...

Hei Anonym:)

Hvis du sender meg en epost så kan jeg svare deg og forklare litt mer om opplegget der;) Hilsen Emmeline

Christinas låvebutikk sa...

Så bra Emmeline!
Herlig menneske du!!
Ha en fin dag!!

Anonym sa...

Oi oi, dette fikk jeg ikke med meg. Tror jeg må ned på butikken, og gråte meg til en utgave av gårdsdagens VG :)

Gleder meg til å lese det, og å se bilder av den koselige og flotte "begravelsesagenten". Hihi, du sier nå det utroligste du, Emmeline :)

Forresten så kjenner jeg to begravelsesagenter, og begge er "oh lala, himle med øynene lekre", så du faller nok godt inn i begravelsesagent-kategorien min :)

Lykke til videre med sunnere-liv-opplegget, kjenner jeg er litt misunnelig, hadde trengt et slikt opplegg jeg også.

Ha en strålende helg!
Klem fra Vibeke i Trøndelag

Fjordheim sa...

Det var en flott reportasje.
Koselige bilder som vanlig.
Gratulerer med fire nye kopper.
Ønsker deg et fortsatt godt opphold. Håper noen av forventningene blir innfridd.
Ha en god lørdag :)

My little footprints sa...

Grattis med repotasje! Er jo kjempemorsomt! Håper at du har det bra der du er også, ønsker deg masse lykke til videre! Vet hvor tøft det kan være!
Klemmer fra Beth

Unknown sa...

Gøy å lese om deg i VG. Gleder meg til du kommer tilbake for fullt, for jeg liker så godt å lese bloggen din. :) Ha en nydelig dag!

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Hei Emmeline, det var en fin reportasje fra hjemmet ditt.
Skulle ønske de hadde tatt et bilde av deg forfra også, du var så skjønn på bildet i BT.
Morsomt at du sa at Blendapatruljen var bortreist...jeg skjønner ikke hvordan du klarer å ha hvite sofaer med så mange barn, du må være glad i husarbeid!
Klem fra M

M sa...

Ps...
Enten glad i husarbeid, eller kjenne til noen hemmelige triks!
Ds.

JULIEK sa...

Kjempeflott reportasje. Liker så godt stilen din : )

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Kjempefin reportasje i VG!Men aldri opplevd "kreative" begravelses-agenter, he he:-)Syns du er fin jeg- og innleggene dine er kjempebra uansett hvor lenge det er i mellom!!
God tur og lykke til-håper du får et fint opphold:-)
Klem HegePs!
PS! Syns du er tøff som stiller opp:-)

Ann Helen sa...

Heihei!
Reportasjen ble jo så bra!! Fine bilder, og jeg så ingen som lignet på begravelsesagenter, hihi;-)
Høres ut som du har det bra på tur, ønsker deg lykke til!
Klem.

Mayayum sa...

Åh, jeg glemte å kjøpe VG i dag! Gleder meg til du er tilbake i blogg-verdenen! Lykke til med brun og slank prosjektet ditt! :-) Og du ser IKKE ut som en overvektig begravelsesagent (ikke at begravelsesagenter ser ut på en bestemt måte)

Anonym sa...

Lykke til med ny og bedre helse. Flott blogg du har;))

LillaLykke sa...

Så flott med reportasje i VG! Innleggene fra deg er flotte samme hvor ofte eller sjeldent de kommer! :) Stå på!

Olstad sa...

Gratulerer med fin repotasje.

Hege sa...

Hei hei.Sjelden så koselig å lese vg som det var på fredag,skikkelig flott reportasje:)Fortsett å snik blogge fra bilen,hytta vil vi gjerne se mere av:)Kos deg:))

Living next to me sa...

jeg så intervju i vg men hadde ikke sett deg før , Du ser ikke ikke ut som en begravelsls agent , vi har hatt nærkontakt med de i det siste.og ikke tenkte jeg at du var stor, Jeg var STOR . For et vakkert hjem du har, vi er i stargropa , for vi begynte med hagen. Jeg tok av 70 kg på egen hånd, så ta gjerne kontakt, jeg har ikke bruk for kostilskudd eller vitaminer noe jeg fikk på resept som overvektig.Og ikke er jeg pga hoft og ben noe morsjon menneske , men de forsvant på litt over 2 år..Takk for at du delte bloggen og slutt tenke sånne tanker om deg . Jeg så en vakker dame i et vakkert hjem....Frida

Sassa sa...

Hei, jeg fikk dessverre ikke lest avisen, men skal prøve skaffe meg gårsdagens avis:)

Skal iallefall begynne å følge bloggen fra juli av.

Håper du er på et bra opplegg med masse motivasjonm inspirasjon og lærer masse om kroppen/mat/trening.

Stå på, og ha troen på det du gjør du kommer den brune -slanke-looken:)

Landcharm sa...

Gratulerer! Dette var en fin reportasje. Du har en flott blogg!

Hege - BOLIGglede sa...

Fin reportasje i vg. Lykke til videre.

Linda sa...

Hei! Gratulerer så mye med oppslaget i VG! Jeg vil tro at du får en del nye lesere grunnet dette (deriblant meg), så jeg håper virkelig ikke at du slutter å blogge! Ha en fortsatt strålende søndag! klem fra Linda :)

Trude sa...

Hei
Flott blogg du har. Jeg er ny leser så det er mulig du har skrevet om det før, men for sikkerhetsskyld så spør jeg her. Hvor har du kjøpt de skålene på bildet på høyre side her, der det står Godis på den lille og Popcorn på den store? :)

Regni sa...

Hei Emmeline! Jeg er ny leser, og så artikkelen om bloggen din på nett-VG. Så lyst og lekkert det er hjemme hos deg! Ha en fin juni-måned, så skal jeg kose meg med å lese meg tilbake i tid så lenge.

Anonym sa...

You do not look like an overweight funeral director! Good luck on your program. I lost 80 lbs and gained a new life! My life is so much better now.

all the best to you,
Renie

Anonym sa...

God sommer til deg Emmeline! Kjøper sjelden vg,men måtte jo få med meg dette.. Ønsker deg et flott og meningsfylt opphold!!

håper du får en riktig deilig sommer! inkala

Anonym sa...

Kjære deg Emmeline!
Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet for en tid tilbake, gjennom den også NIB og alle andre flotte bloggere. Det har vært utrolig artig å følge mange av dere. Jeg liker din blogg spesielt godt fordi du skriver så levende og artige historier, jeg har ved flere annledninger ledd så høyt at jeg har vært nødt til å lese de for familien min. Det er likevel en ting jeg reagerer på Emmeline, og det er det jeg opplever som "mobbing" av deg selv og din egen størelse. Ikke nedvurder deg selv til å bli en "overvektig begravelses agent" Det å gå ned i vekt for sin egen helses skyld er ett kjempe poeng, men du blir ikke en bedre interiør blogger for det!Vær stolt over det du får til både på nettet og andre steder, Lykke til!Husk at det man tenker er det man føler!

Benjamin sa...

haha, skjerp deg da :P ble bra dette!

Anonym sa...

Noe av vg-artikkelen ligger på nettet :

http://www.vg.no/nyheter/bolig/artikkel.php?artid=544364

Håper det er greit at jeg setter inn linken , så kan de som ikke fikk lest avisen få med seg litt likevel ...

Lykke til med oppholdet ditt på "helsefarm" !

Anonym sa...

Meg igjen ...
Link ble det visst ikke ...
Man må kopiere adressen og lime inn i adressefeltet.

Hvis det ikke var ok for deg at denne adressen ble satt inn , så kan du bare redigere den bort , ikke sant ...

- Liker bloggen din og ønsker deg alt vel !

Little Cottage sa...

Hilsen fra Norsk blogger bosatt paa Vest-Kysten av USA:
Fant bloggen din, via VG Internet avis!
Naa har jeg lest mange av dine innlegg og jeg foeler meg faktisk mye bedre;- offisielt er jeg sengeliggende med halsonde og slem forkjoelelse....
Dine IKEA obsevasjoner (tidligere innlegg) var helt herlige!!!
Bloggere er vanlige hverdags- mennesker og selv om vi liker (og omgir oss) med vakre ting, betyr ikke at vi er, eller strever for aa bli, super modeller :o)
Naa skal jeg tilbake til "Emmelines" og underholdene observasjoner!
MVH,
Sylvi

Anonym sa...

Gratulerer med flott reportasje! Kjempefine bilder og tekst likeså. Jammen har du satt interiørblogging på kartet. Ha en strålende sommer! :) Mvh Mona

Anita sa...

Kjekk reportasje i VG. Kos deg videre og lykke til med ditt nye liv.

Charlotte - FO² sa...

Gratulerer med kjempeflott reportasje. Knallbra, og flotte bilder.

Og masse lykke til med prosjektet ditt i juni ;)

Huset på toppen sa...

Fikk ikke kjøpt Vg på fredag,men heldigvis så fant jeg linken på netter:)Reportasjen var kjempefin, så dette kan du være kjempestolt av,Cecilie:) Lykke til videre i opplegget du er med på, dere er jammen heldig med været,ut på tur hver dag,ikke sant!!Jeg har lagt om kosten, går turer flere ganger i uken og litt egen trening.Med dette har vekten gått nedover,jeg er beinhard mot meg selv og da er det kjekt å se at det blir resultater!! Enda er det et stykke igjen før jeg er fornøyd, men jeg skal klare det!!
Ha en fin uke,C
Klem Linda

Loccitane sa...

SÅÅÅ VANVITTIG KUULT!!!
Jeg har akkurat lest hele intervjuet, og ble helt rørt over hvor fint det var, med masse fine bilder også. Jeg ble å stolt på dine vegne. Kjempe morsomt rett og slett.
Grattis!!
Klem

Lykkeliten sa...

Kjempekoselig og inspirerende artikkel!
Jeg fikk det sparket jeg trengte og har kastet meg ut i bloggverdenen jeg også!
Drømmer om et hjem som ser ut som ditt, men kommer aldri til å få det, da jeg er et kreativt, rotete vrimlehode som ikke holder en stil i det hele tatt :-)
Elsker å kikke i, og inspireres av, andres blogger. Koser meg i det hjemmet jeg har, og har nå altså bestemt meg for å vise andre hvordan jeg har det og hva jeg driver med.
Lykke til med blogg og kosthold. Er imponert!

Kardemomme sa...

Hei Emmeline :)Så deg i nettutgaven av VG i går! Hadde jeg visst om dette på forhånd skulle jeg kjørt ut og skaffet papirutgaven! Så moro med kjentfolk vet du :)
Ser at du befinner deg i vakre omgivelser og lever "det sunne og gode" livet! Høres herlig ut med alle aktivitetene..Du er heldig vet du! Flott å lese om kvinner som setter igang og gjør noe for sin egen del! Kos deg videre på helsefarmen Emmeline og stå på!
Dette klarer du helt strålende :)
Klem fra Kardemomme :))

kaimai sa...

Hei Emmeline!

Jeg har hatt en travel bursdagshelg uten aviser, BORTSETT fra én artikkel i fredagens VG! Den storkoste jeg meg med.

Og det var en nydelig artikkel! Fantastiske bilder! Det er aldri spesielt kjekt å se bilder av seg selv, du kan jo med stolthet si at du gjør noe med det du da... Imotsetning til andre her... (Les: meg!)

Jeg gleder meg masse til å følge hyttebloggingen din!

Gratulerer med nydelig og inspirerende fredagskos! :)

Elisabeth sa...

Nydelige bilder og en kjempelekker blogg! Du er veldig dyktig! Håper du koser deg :)

♥ Stines hverdag sa...

Gratulerer med nok en flott medieomtale! Du har en flott og inspirerende blogg, så fortjener absolutt denne oppmerksomheten!

Masse lykke til videre med oppholdet ditt!
Klem

Anonym sa...

Emmeline. Jeg liker deg og det du skriver/blogger uansett. Du ser ikke ut som en overvektig begravelsesagent. Du er ei skikkelig kul dame med gode verdier og det er fint at du deler med oss andre. Du er knalltøff og det er bra! Ha en fin og glad dag. Klemmer fra Hilde (uten blogg).

benteth sa...

Hei Emmelines jeg leste om deg i vg, og måtte se på bloggen din. Kjempefin blogg og masse lekre bilder og morsomme innlegg. Likte Agurkmannen spesielt godt... Vær stolt av deg selv det har du all grunn til. Jeg har også vært på fat camp og gått ned 17 kg på tre mnd, det føltes som et nytt liv. Lykke til :o) Bente

Torill sa...

Det står i artikkelen at du har vist kvar ein detalj i huset ditt, men eg kan ikkje huske at du har vist badet ditt, stemmer det? Held på å planlegge bad og legg merke til at mange interiørbloggarar skriv minimalt om bad. Synest du har ein kjempefin blogg forresten, og du skriv så godt.

A home far away sa...

Grattis till publiciteten, det är du så värd!

Kram Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Hei hei!

Åhhh... Hvor skal jeg begynne?
Jo: TAKK!!!

Takk for...
Inspirajon
Latter
Glede
Gjenkjennelse

Du skriver knakende godt, du er sååå morsom, du er uhøytidelig på en herlig måte og ikke minst sier du mange viktige ting -mellom linjene. Bonusen er alt det kreative og hverdagsgalskapen din, det skrå blikket -som gjør det til en sann FRYD å lese bloggen din! Jeg har pløya hele greia -og gleder meg til påfyll... ;)
Nå ønsker jeg deg alt det beste der du er, tøffe saker. Lurer på om jeg tør sjøl... Hmmm... Hadde vært fantastisk!
Vennlig hilsen ny tilhenger av Emmelines <3
Ann Kristin

Lisas hjem og skatter sa...

har desverre ikke sett reportasjen :( men, den ligger kanskje på nettet..

Ikke rart at de ønsket å intervjue deg.. virkelig vakker blogg med fine bilder, tatt både inne og ute!

Synes at du er flott jeg! Håper du når målet ditt for juni :)

Lykke-til-klem fra Lisa

Marie sa...

Sååå mange kommentarer i et innlegg har jeg vel aldri sett her i blogglandia! Jeg er forholdsvis ny. Har vært innom deg et par ganger tidligere. Veldig gøy med omtale da! Gratulerer! Og "overvektig begravelsesagent" slo ikke mine tanker da jeg så bildene :-)
Klem fra M

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Unknown sa...


針孔偵測器
反針孔偵測器
防止老人走失
防止小孩走失
防止寵物走失
底盤式追蹤器
車底追蹤器
追蹤器平台
日港電信
追蹤器科技網
北台灣防衛科技
汽車追蹤器出租
行車記錄器
租車公司
汽車衛星追蹤器
吸附式追蹤器
商業間諜
內神通外鬼
通姦罪
中華徵信
中華徵信所
羅漢腳
大陸新娘
外籍新娘
越南新娘
印尼新娘

yanmaneee sa...

curry shoes
yeezy 350
kyrie 6 shoes
retro jordans
curry 5 shoes
golden goose
jordan shoes
jordan shoes
kyrie 7
curry 6

seneeh sa...

official source replica bags online check that replica dolabuy check these guys out Loewe Dolabuy

Related Posts with Thumbnails