tirsdag 9. juni 2009

Sommer innen rekkeviddeTusen takk for knallkoselige kommentarer vedrørende reportasje i VG, som også finnes på nett. Jeg må også få takke for varme hilsener på epost, facebook og SMS . Det har vært helt overveldende og veldig veldig kjekt! Her hos meg raser dagene avsted. Det er tre uker igjen av oppholdet, og det betyr at det er tre uker til jeg setter kursen sørover, der hyttelivet venter!Ryktet forteller at snekkeren har satt alle kluter til for å tenne en olympisk ild, og at hyttekjøkkenet derfor blir ferdig til ferien. Det er en ganske forlokkende tanke;) Jeg smiler når jeg tenker på hvor fint det skal pyntes med kopper og kar. HERLIG!


Siden jeg  er opptatt med å gå tur, svømme eller vrikke rundt i vannet i takt med musikken, har det blitt dårlig med planlegging av sommerens prosjekter. Jeg er driver faktisk så mye fysisk fostring, at putesøm og malingspann har kommet urovekkende langt bak i bevisstheten. 

Høyrejuster

Heldigvis har jeg funnet en god løsning på dette problemet. Hver kveld når jeg er ferdig med flinkis-livet, lager jeg en liste over aktuelle prosjekter som jeg kan ta fatt på når hverdagslivet er tilbake. Jeg kan tenke meg at Emmelinemannen vil bli skikkelig glad når han oppdager at jeg har laget en helt egen kolonne med ting som han skal få gjøre. Jeg har til og med laget en egen kolonne til snekkeren. Ja denne listen blir nok ønsket varmt velkommen kan jeg tenke meg;) Da jeg tittet igjennom bildene fra i fjor sommer kom jeg over dette blinkskuddet av krittavlen fra Annas Rom. Den skal jo i utgangspunktet brukes til ettertenksomme utsagn à la Carpe Diem. Istedet ble Carpe Diem visket ut og erstattet med følgende hilsen fra et frustret tenåringsbarn: "Oppskrift på en god sommer: * Kjefting *Å gjøre ingenting *Være uten sosial kontakt*La pappa få bestemme over alle." Med andre ord er det slett ikke alle som syns drømmeferie er å være på hyttetur med kuer og fluer og manglende internett. Spesielt ikke når far bestemmer at man må STÅÅÅÅ OOOOPP når det er morgen! 


Jeg tror likevel at det er flere enn meg som gleder jeg seg til ferie. Glede seg er vel halve gøyen er det ikke?  Ha en fin fin tirsdagskveld! See U around:)41 kommentarer:

Anita sa...

Så bra for dere at ihvertfall kjøkkenet snart er klart, skjønner at du gleder deg! Nydelige bilder som alltid. Har vært og siklet på en stooor GG boks idag jeg, men lot være å kjøpe, skal forsøke å vente til vi kommer til Danmark til sommeren, tror det er ganske så mye billigere der ?? Lykke til fortsatt! klem!

Anonym sa...

god sommer!

Landcharm sa...

Jeg er litt sent ute, men gratulere med det fine innlegget om bloggen din. Ikke overraskende heller...

M sa...

Hei Emmeline!
Holdt på å falle av stolen av latter av dette innlegget ditt!
"Være uten sosial kontakt"!!!
Det er nøyaktig hva ungdommen her i huset definerer å ikke ha tilgang til nett eller sms. Det er jo KRISE....og TRAGISK ...og andre DRAMATISKE ord som strømmer dersom det foreslåes et telefon eller data fritt samvær.

Fra det ene til det andre.
Neste gang fotografen kommer til huset ditt, kan du kanskje låne en av parodiene (se på siden min) og henge opp hvor Keep Calm plakaten din henger.....bare for å forvirre litt?
Tiiihiiii!!
Klem, M

Fjordheim sa...

Herlig skrift på tavla.
Gleder meg til å se bilder fra hyttekjøkkenet.
Kan tenke meg mannen og snekkeren jubler når du har vært så flink å lage arbeidsliste til de. hehe.
Ha et fortsatt flott opphold.

Balke gård sa...

Slagferdig som få er du!!! Artig:-)

Gled deg, ja! Kelm fra Marianne i permisjon til september:-)

agnes sa...

zauberhafte Bilder,

Liebe Grüße

agnes

Lisemoren sa...

Jeg likte også godt artikkelen i VG, jeg syns det er så vittig når du snakker om lygeblogging, for det er vel ganske treffende for flere vil jeg tro.

Gratulerer med aktiviteten på hytten. Håper kjøkkenet skinner mot deg når du kommer ned dit.

Lykke til med resten av oppholdet :)

Hilsen fra Lisemoren

tinemor sa...

Orginal tekst på tavlen ;-)
Skjønner godt du gleder deg til ferdig hyttekjøkken!
Klem

Anonym sa...

Hei, Emmeline!
Herlig klar melding fra tenåringen! Jeg gleder meg til å følge hyttebloggingen i sommer!

Hilsen Lene

Ps: Nå er du treningsflinkis også (ved siden av bloggeflinkis, skriveflinksis, fotograf-flinkis...) Herlig - stå på!

Unknown sa...

Lo godt av tavlen, tenåringsmamma som jeg er... been there sånn ca..

VG-artikkelen var flott!

Nanni :)

Tonje sa...

Gledar meg til å sjå korleis det har blitt på hytta di!

Kul tavle;o)

Kos deg med "flinkis" livet ditt ;o)

Mvh Tonje

Ocean showroom sa...

Stå på!
Gleder meg til å følge prosjektene på hytta:-)
-Lene-

Ocean showroom sa...

Väldigt fina bilder! Det blir kul att följa det du ska göra på hytta! :-) Kram Alexandra

MeyBiMe sa...

Du er bare rett og slett herlig Emmeline :-)!!!!!!!!!!!
Vi gleder oss alle til du skal dulle og stelle og ikke minst blogge om det flotte kjøkkenet ditt :-)
Lykke til videre!!!!!!!
Og.....flott innlegg i VG om deg!!!!
Jeg kjøpte VG på vei til jobb....og koste meg med det når jeg kom hjem :-)
Ha en strålende fin dag!!!

T:o)ve sa...

Gratulerer med flott reportaje og lykke til med ferdigstillelse av kjøkkenet :)
Videre lykke til med treningen også, det blir vel sykling når du kommer hjem nå...? ;)
Ha en videre fin dag!

Anonym sa...

he he måtte bare le av "skriften" på tavlen, de kan få det sagt ja... jeg får og noen sånne rare meldinger på mobilen fra min tenårings datter dann og vann..
God sommer..

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hej Emmeline!

Så flott att de hade lagt ut artikeln på nettet også - jeg missade helt att kjøpe VG i fredags.

Ska bli spennende att få veta mer om vad du har på listen din. :-)

Hoppas du har en riktigt fin onsdag!

Jag har dessutom flyttet bloggen min till ny adresse:
http://fyrarumochkok.blogspot.com/

Datt sa...

Keep up the good work! :D

Solli sa...

Heia Emmeline,

Må bare si at jeg er en av dine faste lesere som hver dag koser meg med dagens Emmelinenytt! Kjempeflott reportasje i VG og så moro med tavla fra sommerferien. Kjenner meg igjen med mann som mener at ungene bare MÅ STÅ OPP selv når det er ferie og fri:-)

Takk for at du deler slike gode historier med oss ..

Minime sa...

Jeg leste artikkelen om deg i VG. Jeg viste den til moren min også og hun hadde veldig sans for lygeblogging som du kalte det så hun måtte notere seg adressen til bloggen din. Ha et fortsatt fint opphold.

Anonym sa...

Det man faller for med deg er jo den bergenske selvironien, så at du så deg selv som begravelsesagent kan du ta med knusende ro... Grunnen til at vi leser blogger er at det er vanlige folk som skriver... Ikke glossy kjendiser...
Livet her i byn er fullt av vanlige folk, mange hageelskere ute, og de er så søte der de klipper med neglsaks langs bedene..
Mye komikk i perfekte hager, perfekte hjem og perfekte kropper.

Ingunn sa...

Så super artikkel i VG. Du er dyktig, og har engasjement og humor - det merkes.

Klem ingunn :)

mali-mo sa...

Hahahahhaaaa, tenåringer...kjenner jeg gleder meg litt allerede, og måtte smile masse av et herlig, ekte og følelsesladet "dagens ord" budskap ;)

Tre uker igjen gitt, jeg som nettopp satt og tenkte at du har da vært borte fryktelig lenge nå? Blir litt bekymret over å lese at ditt nye jeg foretrekker å la tankene vandre i idrettens verden fremfor å pusle med viktige problemer som sammensetning av Greem Gate kopper på nye kjøkkenhyller...men regner med det ordner seg når du er på plass på det blide og ferdigsnekrede sørlandsparadiset (iallfall et paradis i noens øyne da). Tror på at du finner en flott balanse jeg, vel ute fra helsefarem ;)

Håper du får tre fine og innholdsrike uker, og at du har det kjekt!!!!

Også fkkk jeg endelig lest intervjuet i på nett i en link hos Feen. Knallkjekt å lese, du er bare en utrolig skjønn interiørbloggerpersonifisering ;) Syns intervjuet ble flott jeg ;)

Dagny- Heim sa...

Eg gler meg til sommaren saman med deg! Og eg er sikker på at Emmelinemannen og snekkaren nesten ikkje kan vente på å få overrekt lista. Har du tenkt på å sende den før du reiser heim, slik at dei er skikkeleg oppglødde til du er klar til igangsetting?

Lykke til med dei siste tre vekene! Å legge opp til ei betre helse for framtida er slett ingen spøk, men utruleg viktig både for ein sjølv og dei ein skal leve saman med resten av livet. Stå på! Vi er mange som heiar på deg :-)

Og ja, eg la inn på mobilen min forrige fredag: Hugs å kjøp VG! ;-)

Helene sa...

Hei Emmeline
Lenge siden sist. Men det kommer av at jeg har vært uten sosial kontakt ;o)
Ny pc lader kom i posten i dag så nå må jeg ha meg en runde her inne. Håper du har det bra og at det ikke bare er blodslit, svette og tårer der du er.
Synes du er kjempetøff som går på med friskt mot.Gleder meg til å se ditt nye "jeg" etter endt opphold.
Lykke til videre:o)

Klem

Mokki sa...

Jeg tror at det vil være effektivt å sende snekker lenke til bloggen og artiklene i aviser etc sånn omtrent nå ;) Så skjønner han sikkert at det ligger mye prestisje i om alt er ferdig og på plass når du skal begynne å hytteblogge *glise*

Rosa sa...

Haha, eg ser allereie tendensane til å få panikk ved begrensa sosial kontakt hjå mi eldste - ho er snart fem! Eg torer ikkje tenka på korleis ho blir om 10 år...

Så fantastisk at kjøkkenet ser ut til å bli ferdig, og så kan jo Emmelinemannen berre gle seg til du kjem heimatt med lange smørbrødlister til både han og snikkaren. Dette blir bra!

På landet sa...

Heisann, gratulerer med omtale i VG. Det er jo stort!

Kos deg med hyttekjøkken oppsussing

Kjempe fin blogg.

ha en flott helg.

Hilsen fra landet sa...

jeg er kanskje bittelitte grann redd for at du etter treningsoppholdet ditt heller vil jogge opp det store fjellet enn å snakke polkadotter med oss...

M sa...

),O
lö,)
l),
l

Et av punktene i bloggeloven kom til litt p.g.a. din blogg....jeg fant nemlig "hjemmet ditt" på en annen blogg...mange av dine bilder....det blir for dumt....som å stjele en annens hjem, på en måte....
Det er jo bare å spørre hvis noen vil låne bilder?
Jeg har ikke sett den bloggen igjen, men så er det jo uendelig mange der ute..
Bloggeloven kan du lese på NIB eller hos meg, hvis du vil.
Håper det går bra med treningen! Sprekt gjort av deg.
Klem fra M!

madam mim sa...

Fantastisk beskjed fra en mellomfornøyd tenåring! Nå lo jeg godt :-) Jeg maste forøvrig livet av venner og bekjente forrige søndag da det gikk opp for meg at jeg hadde GLEMT å kjøpe fredagens vg, og jeg spurte alle jeg traff om de hadde det. INGEN hadde! Men hell i uhell - jeg foretok et halvhjertet besøk innom en søndagsåpen kiosk - og dere hadde de fredags-VG liggende på bakrommet :-) Flott repotasje fra et hjem jeg føler jeg kjenner så godt!

Anonym sa...

Kan du hjelpe meg med malingstips? Er blitt bitt av den hvite basillen, ønsker å male stuebordet mitt hvitt, men er ikke sikker på om det er mulig? Nå er det i bjørkefiner, tror det er mdf plate som jeg vil pusse ned. Hvordan skal jeg gå fram for å få best mulig resultat? Tror treet er på en måte det samme som skohyllene dine som du kjøpte fra IKEA, men er ikke sikker. Tuuusen takk om du kan hjelpe!!

fru Karlsen sa...

Så hyggelig med repotasje i vg. Gratulerer, det fortjener du. Først gang jeg er her inne, men blir nok ikke siste! Har lagt meg til som følger, som så mange andre.!

Ha en strålende kveld

Nina sa...

Jeg har renovert en stol jeg fant på loppemarked.

(Robin Day by John Stewart Inc for Hille of London Arm Chair from 1967")

Jeg har lagt ut noen bilder på den, Hva syntes du?

Takk for en fantastisk blogg, jeg finner alltid så mye fint her.

Klem fra Nina T O D A Y

Beate sa...

Heisann Emmeline,

Ser at du og andre bloggedamer får hederlig omtale i siste Home and Cottage (vedlegg til BT i går)
Ikke dårlig;-)

Beate sa...

Og katalogen ligger jo også på nettet. På side 3: http://viewer.zmags.com/publication/e8fbb97c#/e8fbb97c/2

Aasviv sa...

Gratlerer med VG-intervju!
Flott blogg med fine bilder, veldig inspirerende!
Rett og slett til å bli glad av.
Skal følge med videre!

Rita Olene sa...

Kjempefine blogg du he, og en lekker og delikat heim!
Masse inspirasjon og hente her....
-skal snart ha nytt kjøkken:)so ej driv å kikar rundt om kring for å plukke opp idear!
Ha en flott sommar!!
Mvh Olene

Unknown sa...


桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Unknown sa...


監聽器材
離婚諮詢
監聽手機
財產調查
電話監聽
網路詐欺
女人偷腥
肉體外遇
商業調查
信用調查
婚姻諮商
婚姻問題
老婆外遇
外遇處理
筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查

Related Posts with Thumbnails