søndag 23. mai 2010

På jakt etter Pampille --kan noen hjelpe?


Når Emmeline pusser opp består minst femti prosent av planlegging. Da snakker vi ikke alltid om reell planlegging, da snakker vi drømme-aktig planlegging. Så nå er jeg derfor på jakt etter en taklampe av typen Pampille XL hvit, som produseres av Tine K Home.


Jeg vet ikke sikkert om jeg er klar for å bytte ut lysekrone med lampeskjerm, men jeg vurderer det sterkt. Jeg syns det er kjempekult med industrilamper, men tror det blir litt vel røft her hjemme. Jeg har funnet Tine K sine Pampille taklamper på nett i grå, sort og bringebær, men jeg har ikke funnet i hvit.


Jeg ser også at det er relativt store prisforskjeller og derfor lurte jeg på om noen hadde et tips på HVOR jeg kan få tak i en slik lampe i Danmark eller i Norge til en okey pris? Når det gjelder oppussingen så står den foreløpig i stampe. Det kommer nok snart til å gå så det suser, bare vi kommer i gang kan du si;) SO LONG!


16 kommentarer:

Kristi sa...

Hei Emmeline. Jeg ville ha sendt en epost til TINE K direkte i Danmark. De kan sikkert gi deg tips. Vh Kristi

Frk Nøysom sa...

Lekker lampe!
Hvis ikke du får tak i Tine K., så kan du kanskje prøve å lage en selv. Finne STOR skjerm - ganske dyre i lampebutikken (men billigere enn Tine K.) eller veldig billig på loppemarked. Trenger ikke være hvit - den kan males, jeg har gjort det med hell tidligere. Så en tur på Panduro og finne lekre perler og perlemor. Oppheng kan de sikkert hjelpe med i lampebutikken eller Ikea.

Vips, så kan du ser hvordan det blir uten å blakke deg fullstendig :-)

Frk Nøysom sa...

... dvs jeg har ikke malt med hell, men med spraymaling ;-)

Anette <3 Luca Lino sa...

hei har du hørt på AC home på Askøy. Jeg har kjøpt den i hvit der til bordampe. Er sikkert mulig at Ann christin kan bestille den event??

Hilsen Anette

Veronica's hus sa...

Hei
Vi i cornelias Hus kan nok hjelpe deg da vi er forhandler av Tine K :)
Nydelig lampe forresten, du har god smak:)

http://corneliashus.no/

Ps Gratulerer med ny jobb i Bolig pluss! Supermorsomt å se/ lese deg der hver mnd. Jeg følger også med bloggen din selv om jeg dessverre så og si aldri legger igjen kommentarer.. tiden strekker liksom ikke til.

fortsatt god pinse
klem fra Veronica

Anonym sa...

Hei!
Denne finner du hos Home&Cottage:o)

Hilsen Anette

Therese sa...

Du finner den hvertfall som bordlampe hos Babazar, kanskje de kan være behjelpelige med å skaffe den som taklampe også? :)

http://www.babazar.no/FgvprV4FgDdLVYDCFrD205E9dLVYDCFr3jIpwlnWXB.idium

Fjordheim sa...

Kan desverre ikke hjelpe deg med lampeskjerm.
Men jeg vil ønske deg lykke til med spisestue jobben.
Ja det er litt av en jobb, men utrolig herlig når en har fått gjort det.
Har et teppe jeg skal rive av, er spent på hvordan det ser ut under.
Ha en fortsatt god pinse :)

Ruths datter sa...

Lykke til med lampejakten. Skal si du har masse jobbing foran deg nå da. Travelt å ligge på kne og skrape. Blir litt trim av det.
Klem

Sheila Rosita sa...

Lekker lampe! :)

Fru Fryd sa...

Jeg er også ganske så sikker på at jeg har sett den hos Home & Cottage. Lykke til med jakten!! Lampen var stillig og lekker!!

design traveller sa...

Vakre bilder... :)

Anonym sa...

hei,en sånn lampe lager du selv,en billig skjerm....og så må du se på båndene som designers guild har,nydelig,så er det bare og ta frem limpistolen.Lykke til,det vanskeligste blir og bestemme seg for bånd;)

Karna sa...

Skjønner veldig godt at du vil bytte til en slik lampe...de er rå fine!! De har dem hos AC Home (iallefall før) du kan jo kontakte henne og høre om hun kan skaffe hvis de er tom...Store prosjekter på gang, dette blir spennende å se, kommer nok til å bli fint!

Og du nå har jeg hørt på naturfaglæreren og skal ikke flytte fuglehuset...altså en meget lydig elev du "snakker" med...helt typisk altså, gjør alt som folk ber meg om....jhooooo

Lillan sa...

så flinke dere er emmeline!! ser ut som mye jobb med gulvene, men du virker motivert;) Det blir nok knallfint tilslutt!! Alt du velger blir bra allikevel. Jeg heller for lysekrone;) stor klem fra Lillan

Cecilie Braathen sa...

Dette er lenge siden du skrev,men fikk du ordnet? Den kommer nå i XL hvit til høsten. Pga stor etterspørsel, har de bestemt at de kommer inn igjen, og jeg har lagt inn en ordre på disse. Hvis noen ønsker seg denne nå, er det bare å bestille på www.babazar.no - her er det første mann til mølla, hvis du orker ventetiden. Flott blogg og herlige vinkler på interiør fra deg hver gang. Jeg nyter å følge litt med på bloggen din...vh, Cecilie

Related Posts with Thumbnails