søndag 24. oktober 2010

Emmeline under lupen


Her er et hus...


Her er en dør!


Så banker vi på * * * *


Hva kommer nå ? ? 


Polkadotter! 


Det er nemlig sånn at noen av mine lesere er SÅ drittlei kopp-og muggebildene til Emmeline -og lånebildene for den saks skyld. 




Jeg regner jo med at de også er lei av mer eller mindre dølle historier om Emmelinemannen, Kjøkkensjefen og Bollerina. 



Skal jeg være ærlig så har jeg en teori om at de vil se andre hus enn mitt. De vil oppleve variasjon. De vil se det som ingen andre viser. De ønsker å oppleve en blogg som er nyskapende og spenstig. Well, I've got news for you...som de sier i sangen. You have come to the wrong place! 




Det finnes interiørbloggere der ute som skifter stil hvert tredje år, og som høyt og tydelig proklamerer at de aldri vil blogge om snøen som falt i fjor (*den var jo hvit -og hvit er ut!). Det finnes damer som følger nøye med på Li Edelkoort sine sjarmerende trendtips (*og i tillegg syns hun har fin leppestift! ) Det finnes rett og slett et utall fantastiske interiørblogger som fyller alle de kriterier man måtte ha, og vel så det. Jeg vet det, jeg leser dem og lar meg inspirere - og noen ganger irritere selvfølgelig;)




Så finnes det sånne som meg. Som ikke lenger gidder å vaske, rydde, og fikse for å ta gode bilder av hele rom. Som slett ikke alltid har så mye å vise frem, og derfor tyr til lånebilder. Som mange ganger kunne tenke seg å skifte ut interiøret i huset sitt, men rett og slett må la fornuft og økonomi seire -og som blogger likevel:) 




Som  har full jobb, mann, fire tenåringer og et liv ved siden av PC-en, og derfor ikke gidder å sitte timesvis hver dag for å produsere innlegg av høy kvalitet som imøtegår enhver moderne kvinnes krav. 




Jeg har ingen intensjon om å være noe jeg ikke er. Jeg er en polkadottdame. Hos meg er det dårlig med trendtips, gjenbruksmøbler og gjør-det-selv prosjekter. Kan man da kalle seg en interiørblogger? Er mugger og kopper interiør? Jeg mener faktisk det. 




Det finnes millioner med bøker her i verden. Ikke alle er av like god kvalitet, men de kan like fullt kalles bøker! Hvis du hater Sagaen om Isfolket, vil jeg anbefale deg å stoppe etter første bok. Det er ikke nødvendig å lese alle 47 bindene for å være sikker på at denne serien ikke akkurat fortjener Nordisk Råds litteraturpris. Sånn er det også med Emmelines blogg:) Liker du ikke lettleste hverdagshistorier og polkadotter, bør du i grunnen takke for deg og finne deg en annen side. LYKKE TIL! PS: Dere som liker dere, er hjertelig velkommen til å være med videre altså! Bare sånn for ordens skyld...!






287 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   201 – 287 av 287
Anonym sa...

you go girl:))) klem!!

Inger sa...

Jeg digger bloggen din, polkadottene dine og alt det morsomme du skriver om :) Iler inn i bloggen din og leser så fort jeg ser at du har skrevet et nytt innlegg. Så fortsett som før du Emmeline - du har en skare av fans :)))

Li/Småtingene sa...

Jer er OVERHODET ikke lei, hverken av polkadotter eller mugger! Selv om det ikke finnes så mange av dem hjemme hos meg, nyter jeg å se dem hos deg!
Og hverdagshistoriene dine er jo det som gjør at jeg ikke kan misse ET ENESTE innlegg!

Dessuten DIGGER JEG MUGGENE DINE! (Eh... Du skjønner hva jeg mener).

Skulle du skifte ut det du har i hjemmet for LESERNES skyld?!! Hjelpes meg... Da hadde det ikke blitt mange av oss bloggere igjen, tror jeg ;-)

Stå på med polkadotter og familiehistorier; vær voksen ift klagere og si høyt: "DET DRITER JEG I!"

Ok?...
:-)

Villblomsten sa...

Jeg elsker polkadotter og jeg digger skrivingen din :-)

og er kjempeglad for at vi ikke alle er like :-)

Danden sa...

Hei!

Det er tydelig at du har fått noen negative kommentarer og gitt svar på tiltale - veldig bra gjort, forresten! Litt rart at det var bloggingen din som var temaet i siste innlegg, for jeg hadde nemlig tenkt å spørre deg hvordan i all verden du har tid og ork til å skrive innlegg så ofte som du gjør? Og i motsetning til en del andre bloggere, synes jeg at du har noe å komme med i så godt som hvert eneste innlegg. Og det er GODT GJORT!!! Blogger selv, men laaaangt fra så ofte som du gjør. Her i heimen kan det gå både en og to uker mellom hver gang. Men pytt! Jeg blogger for egen del, og om noen tar seg tid til å lese - og attpåtil liker! - innleggene mine, setter jeg selvsagt pris på det. Men; det er jeg som skal styre bloggen - IKKE OMVENDT!! Og det er du som styrer DIN. Helt enig med deg; om folk ikke liker det, finn en annen blogg å lese! Synd for dem som ikke gidder, for jeg koser meg i hvert fall masse med din blogg; med kopper, lyseblått, rødt, polkadotter eller ei - I don't care, for du har din egen stil og JEG LIKER DEN!!! Fortsett som du gjør, du! Klem fra Danden

Marianne sa...

Elsker bloggen din akkurat som den er :-) Stå på , du "krydrer" hverdagen til oss lesere på en fantastisk måte :-) Klem

Inger-Lise sa...

Wouldn't want you any other way!! ;)

Anonym sa...

Jeg driter i hvordan du har det hjemme, i could`nt care less om alle kopper og kar, men jeg ELSKER bloggen din og alle historiene. Mindre interiør og mer meningsløst pjatt fra deg takk;) I love it!

Vibeke sa...

kommer uten tvil til å følge med videre på bloggen din!
Flott blogg:-)

SamogSofie sa...

Digger både Emmeline, og polkadotter - og fargerike innlegg på alle måter!!

Danden sa...

Skrev en kommentar tidligere i kveld, men kan ikke se at den kom med. Vil bare tipse deg om at jeg har skrevet et innlegg i egen blogg, saasomihimmelen.blogspot.com, der jeg har en liten forsvarstale på dine vegne. Ikke at du trenger noen som forsvarer deg, for det klarer du godt nok selv, men jeg ble provosert over at noen gidder å sure seg over en blogg som er så god som din. Og har selv hatt en del tanker om det å blogge i det siste. Så, hvis du har tid og lyst, ta en titt på bloggen min! (Ett av bildene i innlegget mitt er en rød mugge med hvite polkadotter... hehe...). Fortsett som du gjør, og la sure lesere leve sitt eget sure liv. Som du ser av alle kommentarene - det er IKKE så mange som deler oppfatningen til denne leseren. Hvem det enn er...

Danden

toriwib@online.no sa...

love you, just the way you are :)

(sandra) Nichitah sa...

HaHaaa XD sånn skal det være! Jeg synes bloggen din er ett friskt pust jeg, for i forhold til veldig mange andre KAN du faktisk å skrive :))
Det er gøy å lese innleggene dine, fordi de er bra, ikke fordi du har brukt 100 år på å stelle istand til bildetaking av en krok eller en sofa eller ett sink hus eller noe ^^ Liker bloggen din som den er <3

Anonym sa...

Hei Emmeline.....du var den første bloggen jeg leste,og det kommer jeg til å fortsette med:)
stå på videre du.....jeg gleder meg:)
hilsen gunn

Hege sa...

Nei, ikke forandre et vinnende konsept :) De som ikke trives, kan finne noe annet å lese på. Jeg liker meg i ditt prikkede univers, og koser meg skikkelig med dine skrå blikk på livet. Så jeg velger å bli, hver dag :)

Anonym sa...

Bare fortsett akkurat som du er du...du er en av mine favoritter! Du skriver kjempemorsomt og jeg syns du skiller deg positivt ut og jeg syns det bare er koseligt at du forteller om familien din! Det blir så overfladisk og kjedeligt å bare lese om kun lys og vaser o.l. i lengden! Det er deg jeg kjenner meg mest igjen i...alt er liksom ikke perfekt i livet ditt..noen andre bloggere får jeg følelsen av at livet er bare en dans på roser og det vet vi jo alle at slik er det ikke!!!! GO GIRL!!!!

Anonym sa...

Fortsett i god, gammel Emmeline-stil!
Hilsen en av fansen :-)

Unknown sa...

Ville ikke vært foruten dine humoristiske skildringer. Farger lyser opp manges hverdager.Stå på:)

Fru Ruud sa...

Din blogg var jo den første jeg oppdaget så det er klart at jeg kommer til å følge deg videre, uansett om det er lånebilder eller lite variasjon... Det synes jo ikke jeg da, men.... Elsker dine mugger og polkadotter, og er nok ikke den eneste. Du skriver så utrolig godt og det er en fryd å lese!!!!
Fortsett som før!!!!!!
Klem Annette

Lottemora sa...

Emmeline! Vi elsker hverdagshistoriene dine og du må for all del ikke slutte å legge ut polkadott-bilder!!!

Ha en fin mandag!

Lottemora

Lena sa...

Jeg fortsetter også å henge her! Elsker dine hverdagsanekdoter, du skriver så den kjedeligste hverdag blir morsom! De som ikke liker hva de leser får vel för sören gå videre! Det er jo ett fritt land, och fritt for alle å lese eller ikke lese hva de vil!

Keep up the good work!

ANETTESHUS.COM sa...

Tullejente!! ;) Det er jo DERFOR du har så mange lesere!! Polkadotter og hverdagsbetrakninger er en herlig mix - oppskriften på suksess!! Fortsett slik, min venn;)

KLEEEEM
Anette:)

Anonym sa...

Kjære Emmeline, jeg bryr meg ikke det minste om polkadotter - det er måten du skriver på som fenger meg:) Du skriver alldeles strålende tekster (uansett emne) og jeg koser meg veldig med det. Hilsen Anne

Anonym sa...

Det er jo emmelinemannhistoriene og andre skråblikk som gjør det så herlig å lese bloggen din. Polkadotter og lånebilder, gi dem inn! Bloggen din er bare helt herlig inspirerende, og det er nok for meg!!

Therese

Laila M sa...

Heia Emmeline!
Jeg kommer ikke innom for å se revolusjonerende interiør, men for å lese dine festlige hverdagshistorier. Fortsett med mugger og polkadotter. Jeg elsker bloggen din :)
Synes også spalten din i Boligpluss er fantastisk.
Klem fra Laila

bibbipussel sa...

Veldig riktig konklusjon Emmeline: Vi som elsker det du gjør, ler oss ihjel av emmelinemannhistoriene, liker polkadotter, har akkurat like lite budsjett og tid som deg - og har mest hverdager - vi henger med! Har noen andre behov får de dekke det andre steder - og LA VÆR å klage. Er det virkelig noen som har gjort det? FY SKAM SEG til dem!

Anonym sa...

Du er suveren innen interiør-bloggene - ingen over og ingen ved siden av ! Det flotte med bloggen din er at du treffer oss i hjertet med dine skråblikk og betraktninger fra hverdagslivet. Det skiller bloggen din fra andre interiørblogger og gjør den interessant å lese. Stå på videre! Karoline

anne-marthe sa...

Du er unik, stå på !!! Jeg elsker bloggen din, bildene dine og teksten har en snert jeg ikke finner andre steder!! OG polkadotter eier jeg ikke..., men kan muligens annkomme mitt hjem også ettersom jeg inspireres av det jeg ser :)

Guro sa...

De som ikke liker bloggen din kan vel egentlig bare finne seg en annen blogg å lese? For vi som digger emmelinebloggen vil ha den akkurat som den er!

Du er dritgod til å skrive, og jeg liker bildene dine også jeg. De inspirerer meg og jeg blir glad av å se på dem.
Stå på videre, vi er med deg! :)
Klem fra Guro

hvorfor ikke... sa...

Henger på videre, selfølgelig:) elsker hverdagshistoriene dine, polkadottene og alt som følger med!
For all del, fortsett som før!!!
Det er det vi kommer for, hihi!

Anonym sa...

Har vel lest Bloggen din i et år nå og blir aldri lei av å lese den:) Takket være deg har jeg nå fått utrolig sansen for polka dotter og jeg har nå satt på ønskeliste en liten kjøkkensjef selv :) så vi får se hva som skjer med det ønsket om mitt dovendyr av en mann er enig med det ønsket for for han så er dte nok med ny innkjøpt leilighet som er fin nok som den er ( noe jg er sterkt uenig i så bloggen din er til inspirasjon for oppussing og fornying) om man ikke oppå til skal få som han sier et mini nattdyr..

:) så tusen takk for at du gjør mine dager hjemme til et lys punkt mens jg går hjemme

det er blogger som din, prinsesse Elin, Beates verden som gir meg et pust i bakken :)

så takk for at dere bruker tiden deres på å fortelle oss om deres hverdag

Hilsen Ida, Frederikstad

Anne Karins Mat og Vin sa...

Halleluja! Du er bare herlig! Elsker å besøke bloggen din og lese dine innlegg. You are stuck with me!

Stor klem på vei til deg:)

Nina B. sa...

Du er deg, med dine ord og skråblikk på verden! Og det er jo DET som er bra med denne bloggen!

Skjønner ikke de som orker å klage på blogger, det er jo bare å klikke seg videre hvis de ikke liker det de ser/leser?
Nei, fortsett i samme stil du, så henger jeg med videre!
Nina

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Digger bloggen din pga din herlige måte å se hverdagen på jeg.
Og jeg er også en prikkedame;)

Så jeg er definitivt med videre!

Klem Anita

Alfa sa...

Hahaha..syntes det var sykt bra skrevet:)

Klem Alfa

cecilie sa...

You go girl!!
Jeg kommer iallefall til å titte innom bloggen din videre:o) Har fått helt sansen for green gate serviset og jeg liker dine flotte innlegg:o)
Gleder meg til å bli inspirert videre.
Hilsen Cecilie:o)

Kittys Paradis sa...

Rock on!!!

Anonym sa...

JA TIL MUGGER OG DOTT:0)))))
Og sef Emmelinemann!!!!

Lise

☆Therese sa...

Fortsett med polkadotter, hverdagshistorier med Emmelinevri og lånebilder når det er nødvendig!Er det noen der ute som ikke liker å se og les om det, for de finne seg en annen side da. Skjønner ikke at de gidder å bruke tiden sin på noe de ikke liker og atpåtil at de har slik trang til å gi uttrykk for det!? Skjønner det ikke...
Vi vil ha deg akkurat som du er :O)
Smask

Elisabeth H. sa...

Det var da godt å høre...føler meg ganske pase`og umoderne med mørke rød sofa med hybelkaniner unner...
Men med små gleder i hverdagen, som små mugger med og uten prikker, klarer jeg meg uten hus i Frankrike og hytte på fjellet. Små anekdoter på Emelines blogg får opp humøret. TAKK :) Elisabeth H.

Forever Love sa...

Så sant så sant det du skriver..
Jeg kan bare ikke forstå,(tenkte på det i natt, ja jeg tenker best da) at om man er så lei noe hvorfor ikke bare holde seg vekke og la være å spre eder og galle? Jeg prøver å sette godviljen til men jeg kan ikke skjønne at de stakkarene som er så forferdelig lei bare slutter å lese? Uten å slenge dritt!?
Når jeg er lei noe vil jeg bare vekk da, orker ikke rigge meg til for å skrive dumme kommentarer først iallfall:)
de leie kan jo ta seg en pause og komme tilbake eller ikke. Heldigvis kan man jo velge det HELT selv...

SÅ får du jo utrolig, ufattelig, mest fiine kommentarer da.. Og det er jo de man må fokusere mest på..

Ha en fin dag!

Tonje

Anonym sa...

og tusen takk for både invitasjon og rundtur i et forbasket striglet hus.. skam deg!!! du lovet at det ikke var ryddig og rent ;)

nei, du.. for å si det rett ut.. jeg bryr med midt på kneet om det er polkadotter eller andre dotter.. jeg kommer for å få en god historie :)) og for å få interiørtips enten du liker det eller ikke :)) for du er et friskt pust med alle fargene.. takk og pris.. jeg er drita lei alt det hvite for lengst..

og er du i tvil om mine hensikter var det jeg som foreslo fakkeltog for at du skulle få dine hvite gulv!! så det så..

stå på du Cecilie.. klem fra mæ som egentlig er drita lei av blogging også!

Gørill sa...

Jeg er med også så klart,hva var vel livet uten deg;))
Ingen som skriver og blogger om så mange gode historier som deg:D
Polkadottene er nydelige,god klem:)

Maya sa...

Jeg digger bloggen din og er her hver dag jeg....hadde jeg ikke likt den ser jeg ikke poenget i å fortsette å henge her.

Kjør på med prikker og lånebilder og så fortsetter de å henge her de som vil :-))

Monica sa...

Jeg elsker polkadotter og hverdagshistorier! Og jeg elsker bloggen din! Fortsett i samme stil :)
Ønsker deg en strålende dag!

Monica sa...

Jeg elsker bloggen din jeg. Syns du er interiørbloggeren over alle interiørbloggere. Det er jo en koselig hobby, ikke en jobb ;)

Kos deg videre med bloggingen du emmenline, for jeg kommer iallefall til å følge deg videre...

Klem fra Monica

Monica sa...

Jeg elsker bloggen din jeg. Syns du er interiørbloggeren over alle interiørbloggere. Det er jo en koselig hobby, ikke en jobb ;)

Kos deg videre med bloggingen du emmenline, for jeg kommer iallefall til å følge deg videre...

Klem fra Monica

Skolelyst sa...

Jeg ser du har fått så mange støttemeldinger nå at du bare må fortsette med din Blogg-stil.
Jeg har sansen for den i hvert fall.

Anette sa...

Digger deg Emmeline!!!!!!!
Ler meg skvett av dine innlegg. :)

Anonym sa...

Bloggen din er BEST! Du er en utømmelig kilde til inspirasjon, glede og latter! Polkadotter er det tøffeste som finnes :)

Hilsen Kari

Anonym sa...

Nå må jeg nesten le! Du fikk 1 (en!!!) negativ kommentar, og det må du blåse opp så til de grader at du legger ut et helt innlegg om det og nærmest trygler etter "..du er den beste..."-kommentarer! Dette blir litt patetisk.. Har du åpen blogg, må du nok bare tåle at ikke alle tilbakemeldinger er "å, du er så morsom" eller "å, du har det så fint". Enig?

Og det var ikke jeg som var den anonyme i innlegget.

Hilsen Kirsti

Emmeline sa...

Hei Kirsti:)

Ser ditt poeng! Men jeg trygler ikke etter noe som helst. Jeg bare skriver litt om blogging fra mitt ståsted. All denne viraken kom faktisk ganske overraskende på meg også.... Veldig hyggelig og veldig overveldende og sikkert ganske patetisk sett fra et utenforstående perspektiv! Men men. Nå gjelder det bare å kunne blogge videre som om ingenting har skjedd og jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om liksom...Men kommer nok på noe:)

Anonym sa...

Hei, jeg "ble med" på din blogg for kort tid siden, og har ikke tenkt å slutte med det. Kom innom bloggen din ved en tilfeldighet, da jeg søkte etter interiørtips til en nymalt hvit kjellerstue. Du inspirerer meg, og polkadotter er TOPP! Fortsett med din stil, så kan andre lage sin egen. Det finnes en OFF knapp på de fleste PCèr om man ikke gidder mer...

Nina sa...

Ikkje bare har du ein blogg med fine bilder så er den au spekka med humor. Må jau bare sei at om ein ikkje har fått seg ein latter for dagen, er det jammen sjelden at ein ikkje dreg på smilebåndet når me er så HELDIGE å ha fått eit nytt innlegg frå emmeline - polkadot or not. Stå på..:)

Oss på Tverråmoen sa...

Er en grunn til at vi følger bloggen din og det er mye pga av koppebildene dine :)

Rita sa...

Jeg elsker bloggen din - gode og humørfylte tekster! Skråblikk på livet - STÅ PÅ :)

Anonym sa...

Meg blir du iallefall ikke kvitt!!! Elsker både polkadottene, muggene og koppene jeg- men aller, aller mest elsker jeg skrivestilen din! Måten du skriver så hjertelig på, akkurat like hjertelig som jeg forestiller meg at både du og den herlige familien din må være!!!

Ragnhild

Linkehagen sa...

Emmeline!
Jeg digger deg!!!
Polkaklem fra Elin

Gerd sa...

HURRA for Emmeline,ingen over,ingen under og ingen ved siden.U R THE BEST.

Synnøve sa...

Haha! "Hva kommer nå?? Polkadotter!" Stå på Emmeline, helt enig med deg! :)

Anonym sa...

Hei Emmeline,
Må bare si at jeg synes bloggen din er kjempekoselig akkurat som den er. Jeg kommer fra Bergen men bor i England, og selv om jeg kan gå i Cath Kidston butikk når jeg vil, lengter jeg ofte til Bergen - og da hjelper det kjempemasse å lese bloggen din, om Billeba-damen på bussen og den herlige familien din, og alt det fine du har å vise frem. Og best av alt - hvis jeg leser den på jobben er det ingen som forstår norsk, så jeg slipper unna med det! :) Ikke la en eneste dust, som sikkert bare er misunnelig på deg, få forderve skrive- og bloggegleden din! For hver enkelt dust har du MINST 261 dedikerte fans!
:) Gwen

Løvetann sa...

ja ja eg måtte jammen le litt. Det er altså nåken der ute som ikkje har forstått forskjell på Vanliginteriørblogging og Emmelineinteriørblogging. For det er faktisk to forskjellige ting, ikkje sant? Og takk og lov for oss vanlige dødelige at begge deler finnes.

Smil fra L

Eli sa...

Jeg er en ihuga leser av bloggen din som jeg har lagret under favoritter de siste to år. Og anbefaler den til alle andre, nettopp fordi du skriver levende og helt hverdagslige ting og tang. Og polkadotter er kjempekoselig. Og om det er lånebilder eller ikke.. hva så??? Ikke forandre deg og skrivestilen din.. du er du, og ikke la deg "skvise" ut av andre som skifter "ham" til enhver tid. Tusen takk for alldeles flotte sider og nyyydelig/artige hverdagsord, som gjør hverdagen morsom på en grå dag! Ha en strålende høst og førjulstid.. :-)
Klem fra Eli på Hamar

Villa von Krogh sa...

Fikk med meg at du fikk en lignende kommentar som meg i går. :)

Jaja, hva kan man si?
Hurra for deg!!!

Klem Anine

Marit sa...

Emmeline Emmeline....jeg elsker dine polkadotter, fortsett i samme spor:)) Du har en hær av lesere som liker det du gjør:) Lykke til videre - hilsen en trofast og fornøyd leser:))

Gjertrud sa...

Ville bare si at jeg har frydet meg over bloggen din i snart et år og at jeg på ingen måte er lei eller misfornøydd :)
Du deler hverdagsglimt og inspirasjon på en herlig måte, og selv om jeg er milevis unna å ha et interiørblogghjem kommer jeg til å fortsette å følge med så lenge du skriver!
Apropos inspirasjon: Da jeg kom slepende hjem med et friskt og blomstrete feiesett her på vårparten, trodde min mann jeg tulla, eller at jeg hadde hatt et akutt illebefinnende i gjerningsøyeblikket. Han ble nok ikke noe særlig klokere da jeg forklarte at jeg hadde lest bloggen til Emmeline og bare ville sette litt farge på hverdagen :)
(Feiesettet er blitt en av mine hverdagsfavoritter og er i daglig bruk, hehe!)

Linda sa...

Jeg liker bloggen din! Synes den er koselig og at du skriver humoristisk! Liker å lese en lettlest hverdagsblogg. Kjenner meg veldig igjen i enkelte ting. Har selv familie og jobb, så jeg orker ikke å lese noe veldig komplisert. Leser bloggen din som en avkobling. Bare fortsett på samme måten, stå på!

Julia sa...

Vær så snill å ikke slutt å blogge akkurat slik du gjør=)

Turid sa...

Bloggen din er super, Emmeline! Veldig underholdende og ikke minst føler jeg den er ekte. Det virker ikke som du prøver å være noen du ikke er, men er tro mot deg selv og det du liker. Ingenting er vel bedre enn det :-) Egne bilder eller lånebilder, hva spiller det for rolle? Poenget må være at du liker blogginga, og det skinner gjennom. At du har et særdeles bra talent for å skrive, er et ekstra bonus. Stå på videre du ;-)

Birgit sa...

Du er knallsøt! Akkurat som stilen din! Min stil er ikke lik. Jeg har knapt nok en polkadott i mitt hus. Men jeg koser meg med å se på bildene og lese det du skriver. Og jeg synes polkadottene er utrolig vakre hos deg! Jeg vil gjerne fortsette å komme jevnlig på besøk på bloggen din!

Camilla Simone sa...

Seriøst. Like dem ikke dæ, kan dem drar en anna plass. Jeg elsker historene dine om mann og barn, å polkadotter kommer aldri til å gå av moten, bare komme litt lengre inn i skapet;o))

You go girl!

Anonym sa...

hei liker veldig godt å se innom din blogg . du skriver veldig bra. ler veldig mye når jeg leser det du skriver . så jeg kommer til å titte innom deg . klem karianne

Anonym sa...

Hei Emmeline! Fyst vil eg sei at du he HØG KVALITET på innleggene dine. Dei e noe me dei mest fantastiske, humoristiske, skjønne innleggene eg noen gång he lest!! Eg sitter her å ler t eg grine:)) Du må ALDRI slutte å blogge sånn som du jer for då tege du vekk ein stor kverdagsglede som eg, og MANGE andre, fer via bloggen din!!
KLEM frå sørlandet!!

Myntebo sa...

Jeg elsker bloggen din -lånebildene, polkadottene, muggene, de gode hustorene OG BLIR IKKE LEI.

ANNEPÅLANDET sa...

Haha, polkadotter er da fint? Og klassisk? Det er da høyst frivillig å lese med, og det er jo DIN blogg, der du skriver hva du vil!

cha sa...

Jeg er selvfølgelig med videre - jeg DIGGER bloggen din :-)

Lima sa...

Jeg er helt klart med deg videre! Ille glad i bloggen din, så får de andre klare seg selv. De vet ikke hva de går glipp av:)Ha en strålende dag videre!
Kos fra Linda Mari

Anonym sa...

For et herlig innlegg :-)

Stempelguri sa...

Hvordan kan man bli lei av polkadotter?? hi..Nei, keep up the good work, du!! -og som du sier, det finnes da en lassevis av andre typer blogger, hvis noen blir lei!! -jeg liker måten du skriver lett og ledig på, og liker også stilen din hjemme!! Du har farger (og prikker) til å bli glad av!! Klem fra (en annen) Cesilie ;)

Leni Rambjørg. sa...

alt¨så det finnes INGENTING kjedelig med verken blogg eller bilder.. du har en så utrolig koselig og innspirerendes blogg med så mange gode ord.. nydelig familie fra bildene og ikke minst så er hjemmet ditt så iherdig vakkert inredet at det er umulig å ikke bli missunelig på dere!!!!

fortsett med polkadottbildene og kos deg med det!!!


ha en suuuper dag i shjetaværet ;)

RosaVerden sa...

Jeg har ikke lest blogger på noen dager og det var 4 uleste innlegg hos Emmeline idag, når jeg endelig fikk tid til å lese blogger. Deriblant dette innlegget, som jeg nå kommenterer på. Jeg gidder ikke lese perfekte interiørblogger, det er ikke dem jeg legger meg til som følger hos! Men DU, derimot, du blogger om hverdagen og ting og tang og kopper og krus og konkurranser osv. Du har en skrivestil som skiller seg fra det fleste og man ser for seg de tingene du forteller om, så ler man og smilet brer seg fra øre til øre :-D Jeg har fulgt deg lenge og kommer til å fortsette med det!! STÅ PÅ!!!

Anonym sa...

Bloggen din er bare helt topp, elsker den med el uten polkadotter;)Men jeg lurte på en ting når jeg så bilde av huset ditt. Har dere utleieleilighet i kjelleren. Ser helt make ut til et hus hvor jeg hadde ei venninne for ca 7-8 år siden... Ellers ligner det noe veldig.. Lykke til med maleprosjektet:)

- Gro H -

Fru Usken sa...

ka har du og fått pepp nå?? eg blir så øvejidde.... sjønne helr isje probleme, lige di seg isje her så kan di jo bare gå ein aen plass å ver! å så kan m så lige oss her få kosa oss her:)
stå på videre! eg elske polkadottane dine å alt du vise fram (elr jaffal mesteparten av d;))!
store klem:)

Lille Liljehvit sa...

Skitt pomfritt!!! 283 kommentarer! :) DET er jammen mange :) Men det fortjener du :) Jeg syns du skal blogge om akkurat det du vil!!! Og sende de som ikke liker det 'ad skogen'!!!!:) hi hi :) JEG syns du skriver veldig bra, og morsomt, og leser bloggen din av den grunn! Jeg er nemlig ikke så glad i polkadotter som du, men kjenner meg igjen i alle de dagligdagse problemstillingene du skriver så morsomt om :) Herlig!!

You go girl!!!!!

Svunnen tid sa...

Elsker bloggen din :) Stå på videre :) Startet min egen blogg for noen uker siden og koser meg stort i denne nye verdenen :) Klem Svunnen tid.

Anonym sa...

Veldig bra Innlegg Emmeline .- jeg synes du skal fortsette som du har gjordt tidligere.
det er en fryd å lese det du skriver.

hilsen en fra barne og ungdomsårene

yanmaneee sa...

birkin bag
retro jordans
a bathing ape
moncler coat
kyrie 7
off white nike
lebron shoes
curry 8
kyrie 7 shoes
yeezy

‹ Eldst ‹Eldre   201 – 287 av 287   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails