søndag 17. oktober 2010

Vil du vinne en Ultra Silencer?


 For en tid tilbake fikk jeg en hyggelig forespørsel fra Electrolux. De lurte på om jeg kunne tenke meg å lodde ut en av deres støvsugere; Ultra Silencer. I tillegg skulle jeg få en støvsuger til meg selv, og så ønsket de at jeg ville komme med en ærlig tilbakemelding på produktet. Så gikk det noen uker, og så dukket det opp en epost fra Electrolix med spørsmål om jeg var fornøyd med støvsugeren?


Hmmm tenkte jeg, og måtte spørre om min bedre halvdel hadde sett noe til den nye støvsugeren. Det hadde han ikke, men etter å ha intervjuet alle barna fikk jeg følgende svar fra min eldste sønn: Det var nokke støvsugergreier utenfor døren en dag, så eg satte det i kottet. Med andre ord hadde ULTRA SILENCEREN ankommet vårt hjem i ytterste stillhet. Den sto så stille så stille i esken sin i kottet, og levde virkelig opp til navnet sitt.


Nå har imidlertid den nye støvsugeren kommet frem i lyset, og vi er VELDIG begeistret. Både fordi den er stille, fordi den har en egen håndkontroll (*som vi likte godt) og fordi den fungerer helt glitrende! Den gamle støvsugeren vår skal få et nytt liv på hytten, og Ultra Silenceren er blitt en del av vår nye hverdag. Og JEPP den ER faktisk veldig stille!


Emmeline er så heldig at hun får lodde ut en ekstra støvsuger til en av sine lesere. Dersom du har lyst til å være med i trekningen må du legge igjen en hilsen i kommentarfeltet under her. Du trenger ikke å ha en egen blogg, men det kan være lurt å skrive et navn sånn at jeg kan skille de ulike kommentarene fra hverandre:) Jeg trekker en vinner i løpet av onsdagen:) LYKKE TIL!!!



976 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   201 – 400 av 976   Nyere›   Nyest»
Lady E sa...

Ja jeg vil gjerne være med. Den viker helt genial siden jeg etterhvet blir høygravid og da ikke orker å bøye meg så mye ned. Da kan jeg fremdeles støvsuge, og at den er stille supert for et nyfødt barn, som da ikke vekkes når ei mor febrilsk prøver å få orden på huset mens den lille sover =D

Unknown sa...

I et hus bestående av hyl, skrik, latter og hviiiin, ønsker jeg meg mer enn gjerne en STILLEGÅENDE støvsuger! Jeg er herved påmeldt trekningen! :)

Unknown sa...

I et hus bestående av hyl, skrik, latter og hviiiin, ønsker jeg meg mer enn gjerne en STILLEGÅENDE støvsuger! Jeg er herved påmeldt trekningen! :)

Anonym sa...

Vil gjerne vinne. Vårt gamle, men fantastiske Mielestøvsuger tok dagen her for en kort stund siden. Vi kjøpte oss en ny elekrolux med 13 m ledning for selgeren sa at den var så bra, og skulle ikke ha bråke mye. Guuuuuuud som vi ANGRER. Den har et lysnivå som er værre en værst. Så å støvsuge er noe vi helst unngår for hver en pris. Har to små barn og det skulle absolutt blitt støvsugd hver dag. Men fa...nskapen står i gangen å samler støv. Bruker heller moppen. Vi trenger virkelig virkelig en ny stille støvsuger.

Krysser fingre og tær.

Mvh Elisabeth
elisabethsved@hotmail.com

Scriptina sa...

Ojjjj, håper den er bra som gitar også??? Kunne trenge en sånn nå som vi skal bygge nytt hus! :)))

klem

Anne Karins Mat og Vin sa...

He he..ja det gjelder om å holde seg "dus" med støvsugeren!:) Kan du tenke deg hvordan det var i gamle dager med feiekost og brett, huttetu! Med 2 hunder og 1 katt i huset kan jeg fortelle deg at støvsuger er noe som virkelig er forbruksvare her i huset, så JA TAKK, jeg ville satt STOR pris på en ny som klarer å suge opp alle hårene, og ikke en som bare skubber de til side..
Alltid kjekt å besøke bloggen din:)

Klemmer fra meg

Berit m/fam sa...

Hei!
Støvsuger, ja. Jeg burde blitt bedre på støvsuging. Etter at familiesituasjonen vår endret seg slik at vi må ta hensyn til lyd og bakgrunnsstøy blir det dårlig med støvsuging meg den gamle støvsugeren. Vårt hørselshemmete barn liker ikke støvsuging. Kanskje er en ultra silencer en støvsuger som kan passe oss også!

9na sa...

Jaa! Jeg vil også ha sånn Ultrasilencer! Likte særlig det der at den nærmest fant veien til kottet selv, fantastisk!!!

Ina Marie sa...

Hei.
Jeg vil melde min mor på støvsugerkonkurransen. Vi har en rampete kattunge som drar med seg hele skogen inn i det gamle kråkeslottet vi bor i. En ny støvsuger kunne kommet godt til nytte for henne.

Jeg krysser fingre og tær.

Ina

Danden sa...

Jeg tenkte først at "Oi, her var der så mange kommentarer at dette er ikke vits å prøve på en gang!", men så tenkte jeg at jeg kan nå legge en kommentar uansett. Slik at jeg i hvert fall er med i det minste. Hadde trengt ny støvsuger, og å vinne en, hadde vært helt fantastisk! At den i tillegg er meget stillegående, er jo ikke noe minus - spesielt ikke med tanke på at man har fire barn... Jeg håper lykken står meg bi, som de voksne sier (jeg er bare 42 og ennå ikke heeelt voksen. Vil ikke-vil ikke-vil ikke!!!)

Trine sa...

Med to pusekatter som røyter værre enn ti, ønsker jeg meg helt klart denne støvsugeren! :)

Anonym sa...

En støvsuger er jo gøy,
særlig om lyden ikke blir så høy!

Tar et lite lodd hos deg,og håper lykken er med meg!


Mvh FRUFANA

Mette Madsen sa...

Her hiver jeg meg med;) Eier for øyeblikket ingen støvsuger, så hver uke hentes mors hjem så det kan bli støvfritt her;) Det går jo på ett vis det og;))

TIN sa...

Bildene og bloggen din er som alltid fantastisk god, og en gartis, stillegående støvsuger høres fristende ut....

Christin alias TIN :)

Fire Hjerter sa...

Etter den anmeldelsen fikk jeg skikkelig lyst på en slik støvsuger. Spesielt ettersom vår gamle er moden for utskiftning. Prøver herved lykken og ser at jeg ikke er den eneste :)

Anonym sa...

Ønsker meg en stillegående støvsuger jeg også :)

*krysser fingrene*

Mvh
Lene fra Larvik

Sisselshverdag sa...

Her i huset er det nok mann og barn som blir mest glad for ny støvsuger ;) Men mor blir veldig glad når det er støvsuget i heimen :D
Kult bilde av deg :D

Ha en hyggelig søndagskveld :D

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Det ville ikke være dårligt med en ny støvsuger.
Da jeg står og skal udskifte min den gamle.
En Nilfisk, som jeg har haft siden jeg flyttede hjemmefra som 16 årig.
Den bare så tung, at bakse med.
Så når jeg skal støvsuge på første salen.
Må en af mine drenge bære den derop.
De griner også allesammen af min støvsuger.
De syntes det er sjovt jeg bruger så mange penge på Greengate.
Når jeg allermest trænger til en støvsuger.
Så jeg krydser alt hvad der krydses kan.
Ha´en dejlig dag.
Knus Susi

Anonym sa...

Hei!
Jeg vil veldig gjerne gi en slik støvsuger til min flotte kjæreste!! Han er flink til husstell, men når det kommer til støvsuging må han ha hjelp. Ikke av meg eller andre, men av øreklokker (vel og merke med radio) som hindrer han å høre den "grusomme" lyden som han kaller den.

Denne stillegående støvsugeren hadde derfor vært helt suuuuper!!!

Tusen takk for en fin og inspirerende blogg du har!
Ingunn S :)

Eikeneset sa...

Eg synest at mine svigerforeldre skal vinne den. Dei har ein støvsugar som melde 3. verdenskrig når det blir støvsuga. Særiøst noko gale med den støvsugaren vi er alle nødt å søke dekning når det blir støvsuga, gjerne med hørselsvern! :)
sigrid

vibek-ra@online.no sa...

Hei:) Dette har jeg aldri gjort før så dette blir spennende, Trenger en stille støvsuger til alle mine 4 barn:)
mvh.VIBEKE RAMSTAD

Linda sa...

Den så nett og hendig ut,flott bilde med deg å luftgitaren.:))

Linda B sa...

Oisann! Her var vi mange :-) Prøver lykken allikevel. Det hadde jo vært så knall med ny støvsuger. Krysser fingre og tær!

Anonym sa...

Jeg vil veldig gjerne vinne ny støvsuger :)

Hilsen en fast leser av bloggen din
Nina C
(ncho1966@hotmail.no

Nina sa...

Den støvsugeren så kjempefin ut! Jeg er en ung student som er fast følger av bloggen din, men jeg pleier ikke å kommentere så ofte.

Liker veldig godt bloggen din, og du skriver veldig underholdende.

Jeg skulle gjerne hatt en ny støvsuger, siden den vi har er en dårlig utgave. At denne her er stillegående er jo et kjempepluss! Skal vedde på at støvsugingen blir en lek med et slikt eksemplar :)

Ha en fin søndagskveld!

Nina :)

Karin sa...

Hei Emmeline,her har du fått mange kommentarer ser jeg.Jeg er veeeldig interessert i å vinne.Min er gammel å begynner å bli venn med hybelkaninene. Den gjør ikke jobben sin lenger,har også en hund som er engstelig når jeg støvsuger,så en som er mer stillegående hadde vært supert. Ønsker alle lykke til! Klem fra Karin

Loppå sa...

Jeg vil gjerne ha en stille støvsuger, så kanskje jeg ikke skremmer vettet av lille jenta på 1 år her i huset som gråter hver gang jeg støvsuger. :)

Titom sa...

Jeg ler meg fillete, du skriver så utrolig bra. Koser meg virkelig med bloggen din. Ha en fortsatt fin søndagskveld.

Henriette sa...

Eg e`med:0)

Må berre komentera siste bilete.Ikkje berre pga av glitrande positur, men rett og slett for å skryte av deg:)Du har jammen meg MINKA! Så flink du er!!!!! Stå på:)

Klem:)

Tuva sa...

Oj, den så jo helt genial ut! Lurt med håndkontrollen oppe på slangen. Jeg har bekkenløsning 2,5 år etter fødsel og da er det jo genialt å slippe å bøye seg for å skru av og på:)

Forresten takk for en morsom og inpirerende blogg! Jeg blir så glad når jeg ser du har lagt inn et nytt innlegg:)

Linda B sa...

Hm..! Da vil jeg bare få presisere at jeg slett ikke er samme Linda som den andre Linda som hadde lagt inn kommentar ett minutt før meg. Man driver ikke med juks! Du kan vel sjekke, men allikevel;) Lina og Linda B rett etter hverandre så litt suspicious ut :-O

Helen sa...

Ja, jag vill gärna vara med och tävla om en Ultra Silencer. Jag skulle verkligen behöva en sådan, med tre katter och en hund i huset behövs en bra dammsugare!

Kram!

det lange hvite huset sa...

Jeg vil også veldig gjerne vinne en støvsuger. Ikke til meg selv, men til mamman min, som sleper et tungt digert forhistorisk drog rundt hver gang hun skal støvsuge.

Shy sa...

Ein ny støvsuger hadde vore tingen! Håper vinnerlykka mi står meg bi!

Irja sa...

Oisann, mange som har deltatt! Men jeg prøver likevel :) Jeg ønsker meg denne på vegne av mamma, jeg! Hun har en tendens til å støvsuge akkurat når jeg har besøk, eller tidlig på morgenen. Nå er jeg riktignok flyttet hjemmefra, men mammaen min fortjener likevel ny støvsuger (og min bror som enda bor hjemme fortjener litt ro og fred).

Desirée sa...

Hehehe du er virkelig god du, så den stod i kottet! :) Men flott at du likte den! Jeg trenger ny støvsuger på hytta, så hadde jeg vunnet så kunne jeg tatt den som jeg bruker hjemme inn dit, og så kunne jeg koset meg med nyvidunderet her! mmmmm det hadde vært tingen! Eller så kunne datteren min fått den og da hadde jo 2 stk blitt glade!
Så jeg krysser alt jeg har og håper jeg vinner!

Ha en flott ny uke!

Hilsen Desiree i nord

Anonym sa...

Hei.

Kult det siste bildet da...du er en rocka dame!!!
Vil gjerne vinne en ny støvsuger....vinner jeg skal min mann få den for han er sååå flink til å støvsuge.

Ha ei fin uke.

Hege Anita fra Steinkjer

Livet på Bakkerud Gård sa...

Selvfølgelig vil jeg være med i trekningen om denne flotte støvsugeren!!! Vi har ei firbeint leonberger frøken på 62 kg som røyter MYE, så vi kan virkelig trenge ny støvsuger;o)

Heldig du som kan lodde ut så mange flotte ting!!

Klem Tine

Hvetja sa...

Jeg melder meg på lotteri! :)

Åshild sa...

En ny støvsuger er akkurat det jeg trenger, og jeg tar herved et støvsugerlodd!:)Prinsen min på 20 mnd. er veldig glad i å støvsuge, så for husfredens skyld hadde det vært greit med en "Silencer"....;)

Randi sa...

Selvfølgelig vil jeg være med på denne konkurransen :D

Ninapinaekorn sa...

Ja:) Jeg kunne veldig gjerne ha lyst på en smekker ny støvsuger!!!

Anonym sa...

Hei og hå. Kul dame med kul støvsuger!

Hilsen Else T.D.(:

Henriette S. sa...

Vi er 6 personer på 95 kvadratmeter, stille-ting`er= lykke!

Lille Persille sa...

Ja takk, gjerne:) Hadde vært perfekt med ny støvsuger til nytt, gammelt hus.

ha en fin kveld!

*Klem*

Anonym sa...

Jepp, Emmeline, eg er med. Trenger en ny støvsuger at once. For en ting kan en ihvertfall slå fast, støvsuging er en "never ending story!"

Linn H.(stavanger)

Inger Johanne sa...

Hei! Slenger meg på denne trekningen. En nett, stillgående støvsuger ville passe fint:)

Så flott du er på bildene. Følger med på bloggen din. Du skriver så morsomt.

Inger Johanne, Østfold

MariMaja sa...

Ahhh en sånn skulle jeg gjerne ville hatt! min bråker noe voldsomt.....Katten piler under sofaen hver gang jeg setter igang monsteret....Krysser fingrene jeg ;)
Klem fra Maja

Birgit D. Ringstad sa...

Hei.Har akkurat vært over hele huset med vår støvsuger,- og hjelp og trøste, den er IKKE en silence utgave for å si det sånn. Kunne veldig gjerne trengt en ny!!
Leser bloggen din hver dag. Gøy å få inspirasjon fra andre. Takk for at du inspirerer meg.

Varme klemmer fra Birgit D. Ringstad lillebid@gmail.com

Lene S-Rott sa...

sukk den kunne jeg tenkt meg den vi har må ha teppe under seg når man støvsuger for den riper opp gulvet:( og med 4 barn må man støvsuge OFTE. Digger bloggen din du skriver så bra at jeg innimellom ler høyt og så har du det jo bare super fint i heimen<3

Nina's hjem. sa...

Jaaa, jeg deltar absolutt!!
Mannen min "godtar" ikke støvsuging som rengjøring, så kanskje denne kunne være med å overbevise han? Slik slipper jeg å hele tiden bruke kost og støvbrett, det tar jo sånn TID :p

Klem fra Nina :)

Henriette sa...

Huhei, støvsuger til mei! ;)

Jajajaja, jeg VIL vinne! Jeg elsker å støvsuge, men den vi har nå suger knapt opp en brødsmule (500 kr er altså ingen sikker vinner i støvsugerverden).

henrietteh@gmail.com

Polly sa...

Jeg trenger så sykt en støvsuger, så,-så klart jeg er med.. :)

mariav. sa...

Jeg blir gjerne med i trekningen! :)

maria.vevang@gmail.com

Ingunn sa...

Skulle så gjerne hatt en ny støvsuger!!! Den jeg har ramler fra hverandre og smeller i gulvet hver gang jeg støvsuger...
Ingunn

eventyrLise sa...

Snakk om stillegående støvsuger :)
Jeg trenger sårt en ny støvsuger. Den vi har bråker så fælt at jeg er rett lillemann på 3 mnd skal få vondt i ørene. Jeg vet at jeg får det hver gang jeg støvsuger :S

Supersnuppa sa...

Hei. Råkult bilde nederst:-) Mye rock'n'roll over god støvsuging:-)

Jeg vil gjerne ha ny støvsuger! Jeg trenger den desperat. Min gamle har sluttet å fungere!!! Supermannen var snill og kjøpte ny, men den suger så dårlig og har kort ledning. jeg blir ikke fornøyd. Og med hund i huset tregs det støvsuger!!!

Metteflette sa...

Åja, jeg vil GJERNE inne en sånn en!! Ha en fortreffelig søndag Emmeline! Klem fra Mette

Anonym sa...

Har en nyutflyttet 20 åring som GARANTERT har bruk for støvsuger!!! Jeg er med !! Kristin K.

Lappeline ♥ sa...

Heisann!
Godt den dukke opp.
Jeg vil gjerne være med i trekningen.
Ønsker deg en fin kveld
Klem

Anonym sa...

Veeeeeeeeeeeeeldig lyst på en slik :)

Mvh Camilla

Camilla_nordal@hotmail.com

Carinaoggutta sa...

Jeg vil gjerne være med i konkurranse. Trenger sårt en ny støvsuger.

Margitta sa...

Min gamle støvsuger er taped isammen med supertape... Håper eg vinner!

Hanne sa...

Til min kjære favorittblogger ;-)

Om det ikke er galehus nok hjemme hos oss med fire papegøyer boende på tv-stua, så tar levenet helt av idet man kommer inn med en bråkete støvsuger fra tidlig etterkrigstid. Vi snakker galehus av dimensjoner! En stillegående støvsuger hadde derfor vært en drøm for den mentale helsa :)

Klem fra Hanne

laffeline sa...

Vi vil gjerne vinne en støvsuger, da den gamle vår er full av byggestøv.

Anonym sa...

Jeg blir superglad hvis jeg vinner! :-)

Hilsen Silje A

Hem och Lycka sa...

Hihi, vad fin du är med din dammsugare!

Jag är gärna med och tävlar, vår går på sista versen.

Ha en fin kväll,
kram Mia

Creative By Helena sa...

Jeg ønsker så å vinne denne til min svigerinne!!! Tvi tvi allemann:-)
Helena:-)

PS rått bilde det nederste!!hohoh

Heidi sa...

Liker ikke husarbeid no særlig men MÅ jo uansett om jeg vil eller ikke....Hiver meg på denne jeg, så kanskje jeg tar en Emmeline med støvsugeren om jeg vinner!

AK sa...

Sånn støvsuger har jeg lyst på!

Takk for at du blogger, Emmeline! Du er så inspirerende! :)

by Siv sa...

Hehe, morsomme bilder :)
Jeg vil veldig gjerne være med, trenger litt ny støvsugemotivasjon, er ikke den mest aktive på denne fronten!
*Siv*

Charlotte sa...

Du har sykt bra give aways m jeg si. Gjett om jeg er med, hvem kan vel ikke tenke seg å støvsuge i stillhet ;)

AK sa...

Sånn støvsuger har jeg veldig lyst på!

Takk for at du blogger, Emmeline! Du er så inspirerende! :)

OTiiBE sa...

hehe- bedre reklame enn dette kan vel Electrolux neppe få?!?!! Men det er vel kanskje litt av poenget også!!

Jeg er dypt ulykkelig for at jeg er i ferd med å flytte fra min fantastiske sentralstøvsuger!! Og det ser ikke ut til at gubben engang vil vurdere muligheten av å legge inn en i vårt nye hus. Så da er det sikkert lurt å prøve å vinne seg en vanlig støvsuger, selv om det er svært tungt å innse at jeg heretter må dra rundt på en slik kloss!!! :-) Du fikk det i alle fall til å se morsomt ut!

klem, Eirin

Anonym sa...

Jeg vil også vinne:) Har en håndstøvsuger som lever på 4 året..en ordentlig støvsuger hadde jo vært toppen:)

Silje
ejlis25@hotmail.com

Gjøgedama sa...

Hærlig! -Vil selvfølgelig gjerne være med i trekningen om ny støvsuger:-) Har ikke fått til dette med blogging selv, men leser med stor fornøyelse din og andres morsomme og inspirerende blogger. Ha en fortsatt fin Søndag! Hilsen Anne Marie

Anonym sa...

Hei
En ny støvsuger hadde vært nydelig - den gamle holder på å si takk for seg og er ikke silence!

Margunn :)

HeiltA4 sa...

Likar når huset er ferdig støvsuga. At den er stille kan vere både fordelar og ulemper med småtroll i hus. Nokre av dei små søv best med bråk, medan andre grin! Men mor i huset kunne alltids tenke seg ein som er lydlaus!!!

Kjekk tekst, du er så flink å skrive slik at det er lett å lese og morosamt :D Flotte bilete!!

. sa...

JA, jeg ønsker å være med i trekningen Emmeline! :)

Stine

Pyselotte sa...

Ja, takk til støvsuger!
Bare fordi min akkurat ble ødelagt :)

Unknown sa...

Jeg kan ikke fordra å støvsuge på grunn av bråket så dersom støvsugeren virkelig er ultrastille så kanskje jeg også kan klare å støvsuge...

Håper på vinnerlykke med andre ord :-)

AK sa...

PS Datteren din er så søt og ligner veldig på sin skjønne mor!

Rita Tjelta sa...

Jeg hiver meg på selv om der er mange som har meldt seg på :D
Trenger sårt en nye støvsuger, da den jeg har nå synger på siste verset.

Unknown sa...

Jeg kan ikke fordra å støvsuge nettopp på grunn av lyden så en ultrastille støvsuger høres ut som tingen for meg :-)

Anonym sa...

Hei hei Kjempe fin blogg du har er innom daglig å leser. Det hadde vært helt topp å vunnet den flotte støvsugeren. Med 2 hunder i hus må jeg støvsuge dagligt for at det skal se bra ut og siden den er så stille hadde jeg kanskje sluppet å hatt hundene bjeffende etter for å ta den. Ha en fortsatt fin søndag. Sandra

Gro Sofie sa...

Jeg vil ha! :)

Artig å se bilder av folk på bloggen forresten :)

Anonym sa...

Jeg har et håpløst dverghamster som kjefter sånn på meg når jeg støvsuger. Så denne hadde vel gjort han lykkelig.( og jeg hadde sluppet å hørt på skrikingen hans)

-Andrea

Anonym sa...

Vil svært gjerne vere med i
trekkinga av ny støvsugar !!

Venke-ivrig lesar

Liljekonvallen sa...

Hei, hei :)

Eg tek gjerne eit lodd :)

Kven ønsker seg vel ikkje ein lydlaus arbeidshest

Klem fra Nina Kathrin

Anonym sa...

Jeg har en bråkete støvsuger og kunne veldig gjerne likt å ha en som er lydløs.

Ann-Kristin S.K

Anonym sa...

Jepp! En trogen läsare utan egen blogg kan verkligen tänka sej en ny dammsugare!!!!
Den vi har är ihärdig, den har överlevt två rejäla oppussinger men det hade varit en dröm med något nytt!!! Den gamla bör snart få lov att ta kvällen.
/Lina fisklina@hotmail.com

Rita sa...

Supre, glade bilder av deg - nesten så en blir inspirert til å rocke en liten runde med støvsugeren selv :) Jeg vil mer enn gjerne være med på trekningen av en støvsuger - støvsugersjefen hjemme hos oss (min kjære mann) har nemlig ymtet frempå at den gamle har gjort mer enn en god jobb og trenger avløsing! Jeg krysser fingrene :)

sylvia sa...

åååå her var det super mange som vil prøve lykken å få en sånn flott støvsuger,klart jeg vil prøve jeg å.
men å herlige bilder av deg,så rå det siste var,
å du...så flott en dame du er..så flink da.
klem fra sylvia

Siv ♥ sa...

JA, jeg vil gjerne prøve lykken! Trenger sårt en ny støvsuger siden den gamle bråker mer enn den gjør nytten for seg...

Maren sa...

Ja! Vi har akkurat flyttet i nytt hus og trenger sårt ny støvsuger!

Therese sa...

Jaaaa! Vi vil gjerne vinne en støvsuger. Med en matglad 2 åring som er ekstremt flink å smule og en baby rett rundt hjørnet( +-2uker) hadde dette vært den ultimate Gaven vi kunne få. Støvsuger hver en dag, og toåringen holde seg alltid for ørene.. Så noe stillegående hadde vært kjærkomment :)

Torunn Hansen sa...

Hei hei =)

Håper jeg kan vinne støvsugeren, for den vi har holdes sammen med elektroteip... Ikke brukbart nei... I tilegg er slangen snart halvparten så lang som den engang var, fordi den detter av og må kuttes inn for å kunne repareres. Ikke suger den noe serlig heller. Så en ny støvsuger hadde gjort seg!

Liker foresten bloggen din veldig godt =)

Håndlaget av InaPina sa...

Oi, her var det mange som ville være med! Jeg prøver meg likevel på et lodd!
Super blogg du har!

Hos Farmor sa...

Ja takk jeg vil vinne en Ultra Silencer!! Mannen min har bursdag på tirsdag så det hadde passet bra med den da, siden støvsuging er hans jobb :)

Bergfrua sa...

Flott at dere rocker heimen med den nye støvsugeren!! Denne vil jeg gjerne være med i trekningen om å vinne :) Prøver lykken nok en gang!!

mvh bergfrua

Anonym sa...

Jeg har en langhåret kattepus, som røyter veldig mye. Kunne veldig gjerne tenke meg en ny støvsuger:)
c.reinfjell@gmail.com

Linda sa...

En ny støvsuger hadde vært topp! Den gamle bærer preg av å ha vært gjennom en del runder med oppussing, for ikke å snakke om hvor mye matrester som sikkert ligger inni den etter 3 smågutter. Jeg hiver meg med i konkurransen ;)

Hilsen Linda A

Anonym sa...

Alltid like artig å lese innlegga dine, og å attpåtil kunne vinne noko ved å stikke innom er heilt supert ;-)

Ein ny støvsugar hadde gjort susen :-)

Helsing Anne i vest

monica engelsen sa...

Åhhhh...jeg ønsker meg en sånn:)

My home is my Castle sa...

Her blir det mange pm beinet ser jeg, men den som intet våger, intet vinner ;)
Blir gjerne med på trekning...
Stilig bilde :))

Klem,Kari

Jorunn sa...

Hei! Ny støvsuger er veldig velkommen også her i gården! Den vi prøver å bruke, faller fra hverandre. Den hinter tydelig om at det nærmer seg slutten... Så derfor henger jeg meg på og krysser fingrene: den som intet våger intet vinner!
Takk for en inspirerende og underholdende blogg!!! "Et klikk og du er hekta"
Ønsker dere en fin oktober-uke.

Anonym sa...

Jeg får som regel vaskeånden over meg på sene kvelder, og når den først har kommet over meg så må man jo bare la seg rive med. Derfor hadde det vært greit med en stillegående støvsuger som ikke hadde vekket hele huset :) Jeg krysser fingrene :) mvh Helle Katrine

Anonym sa...

Jeg får som regel vaskeånden over meg på sene kvelder, og når den først har kommet over meg så må man jo bare la seg rive med. Derfor hadde det vært greit med en stillegående støvsuger som ikke hadde vekket hele huset :) Jeg krysser fingrene :) mvh Helle Katrine

Li/Småtingene sa...

Jaaa! Er det noe jeg SVÆRT gjerne vil vinne, så er det en slik støvsuger! Vår har nemlig vært mer eller mindre ødelagt leenge nå; men vi later som ingenting, for vi orker bare ikke bruke penger på en ny! Det er jo sååå kjedelig, når man heller skulle kjøpt puter og lamper og knaggrekker og slike livsnødvendige ting... Men må innrømme at hybelkaninene ikke lar seg overse stort lenger, så mye som de har formert seg!

Du har en fantastisk blogg, så jeg skjønner at produsentene gir deg slike ting å lodde ut!

Ha ei fin uke!

Mariannes blogg sa...

Klart jeg vil vinne en Ultra Silencer:))
Herlig blogg du har, leser alt med stor fornøyelse:D

Lyse drømmer sa...

Hei hei:) Vil veeeldig gjerne vinne en slik støvsuger! Er slett ikke venn med vår og vegrer meg for å ta fram dritten... Hadde passet godt med en som er stillegående har nemlig overfølsom hørsel:( Da venter jeg i spenning...

Mange klemmer fra meg ♥

Mariannes blogg sa...

Klart jeg vil vinne en Ultra Silencer:))
Herlig blogg du har, leser alt med stor fornøyelse:D

Anonym sa...

Jaa, det vil jeg =)
Klem Christin

Hege K sa...

Åh! Jeg trenger virkelig en ny støvsuger, siden den vi har er så slitt at den lager riper i gulvet og henger seg fast i gulvteppene! Og denne her ser jo kjempefin ut i tillegg, da :)
*krysser fingrene*

(hegekj@live.no)

Anonym sa...

Den støvsugeren kunne jeg godt tenkt meg, ja. Ser ut til å passe en vond høyrearm med håndtaket. Jeg prøver meg i kampen å bli trukket ut. Du har en utrolig fin og underholdende blogg. Er stadig innom og ser. :-) Lykke til med din nye støvsuger. Marit (tiram);-)

Linda sa...

Har aldri vunnet noe, og har nok ikke en sjanse her heller, he, he:)
Men en støvsuger har stått på ønskelisten leeeenge, da slangen til den fastmonterte ikke rekker overalt... men sååå kjedelig å bruke penger på en støvsuger da... Så lykken hadde vært stor om jeg vant en:):) SÅ jeg krysser fingrene og tærne, og håper:) Klem

Kardemomme mamma sa...

hehe. Jeg hiver meg på kommentarene om kult bilde!
Her i huset bor det to gutter og mammaen. Eldstemann er ni og har støvsugeransvar her hjemme. Som alle andre gutter(menn?)synts han en støvsuger med trykkeknapper var kult. Omsorgsfull som han også er sa han "mamma kan vi kjøpe en sån støvsuger for da blir ikke lillebror (som er veldig redd for alt som lager høy lyd)så redd når jeg støvsuger". Så vi vil gjerne ha en slik støvsuger!
Hilsen Mamma Ina og storebror Tobias

Lyse drømmer sa...

Hei hei:) Vil veeeldig gjerne vinne en slik støvsuger! Er ikke så veldig god venn med vår som bråker fryktelig og går alle andre veier en den jeg vil.. Tar heller fram kosten!

Mange klemmer fra meg ♥

Anonym sa...

O, lydløs og lekker. Det står på ønskelisten ja, så melder meg på her. Kommer godt med når man har to katter, ullteppe på gulvet og mørk parkett. Daglig støvsuging er et nødvendig onde, men hadde blitt gøyere å utføre med skikkelig utstyr. :)

Jill R.

Ei vetja fra Senja sa...

hiver meg med, trenger virkelig en ny støvsuger, den gamle er 18 år og har gjort sin misjon ...snufs :)

Unknown sa...

Jeg vil gjerne vinne en sånn til min kjære samboer siden det er han som støvsuger og vasker her i heimen.
SIlje

Anonym sa...

jeg vil gjerne være med! Trenger en ekstra støvsuger med 5 barn og 3 etasjer å holde iorden...
Ps Veldig fin topp datteren din har, har hun en favoritbutikk synes det er så vanskelig å finne søte klær til de i den alderen..
Klem Randi N.V.

Unknown sa...

Hei! Knall støvsuger da! Er innom bloggen din ofte for å lese om deg å ditt - henter masse inspirasjon her;)
Trenger veeldig ny støvsuger, med knapper på håndtaket, godt for vond rygg! Marita.

Unknown sa...

Utrolig bra siste bilde! Det ser mye gøyere ut å rocke med støvsugeren enn å virkelig støvsuge. Det må prøves sammen med ungene(kanskje det er så morsomt at de velger å støvsuge etterpå)

Unknown sa...

Hei- du inspirerer meg alltid! Ny støvsuger hadde vært fint, knapper på håndtaket må være toppers for vond rygg!!
Marita.

Renate sa...

Fantastisk avslutningsbilde! Det ser mye gøyere å rocke med støvsugeren enn å virkelig støvsuge. Kanskje jeg skulle prøve det med ungene? Det kan jo hende de går over til å støvsuge for mor på ordentlig??

Anonym sa...

Høres ut som en flott støvsuger, i motsetning til de hylende eksemplarene som finnes her i huset..dårlig til å ta opp de forhatte kunstgresskulene er de også..
Flott og veldig morsom blogg, er innom og ser etter nye innlegg hver dag:)

Marit L.Næss

Guro sa...

JA, jeg vil gjerne vinne en ny støvsuger! :)

Jeg har en eldgammel Lux-støvsuger. Donert av en sånn der ex-kjærestemannstøvsugerselger da jeg var student og tok hva som helst bare det var gratis.

Tvi tvi for meg :)
Og ha en fortsatt god søndagskveld!

MissLucy sa...

oi, sånn en har jeg god bruk for! særlig siden den kan brukes som luftgitar :-)

Pia sa...

Noe som ikke bråker hadde vært vidunderlig i dette huset! Jeg er mer enn gjerne med!

Kristin R sa...

For en vakker støvsuger! Passer ditt vakre hjem. Den ønsker jeg meg! Jeg driver og pusser opp ny leilighet med mine favorittfarger, og min særdeles bråkete og ORANSJERØDE og SVARTE støvsuger ødelegger veldig inntrykket der. Krysser fingre og tær:)

Carina sa...

Åh, for en fantastisk oppfinnelse! Mannen her i huset er super B-menneske, mens jeg og lille tulla er stikk motsatt, nemlig VELDIG A-mennesker, og jeg ELSKER å støvsuge tidlig, tidlig på morgenen ;)

Her hadde en sånn stille støvsuger gjort underverker!
Jeg krysser fingrene :)
Carina

Anonym sa...

Jeg simpelthen D I G G E R bloggen din! Du skriver med snert og inspirerer, fortsett slik ;)
Jeg vil gjerne vinne støvesugeren da vår gamle har begynt å ta kvelden. Antakelig er den vel full av hundehår ;) Lurer på om det forresten finnes støvesugere som kan få opp alt hundehåret, for med en golden retriever i hus er det like hårete igjen etter 10 min...puh!
Ellers er det en til i huset her som hadde elsket å vinne en ny støvesuger, nemlig 2 åringen. Han digger å støvesuge, så mammaen håper han vil fortsette med det i alle år fremover ;)
Vi venter i spenning...
CarinaK

in sa...

Hei,
Jeg vil også være med i trekningen.
fantastisk med noe som ikke bråker:-)
Ingrid

HegeT sa...

Den støvsugeren kler deg virkelig...:-)

Her i huset er det gubben som støvsuger, men det hadde jo vært koselig å overraske han med en ny en....

søndagsklem
Hege T

Mens livet leker... sa...

Hvem vil ikke vinne en slik ultraSTILLE rocke-støvsuger (Jeg vil veldig gjerne!!)?
Jeg behøver faktisk en støvsuger også, håååååper jeg vinner, krysser fingre og alt mulig annet =)

Elsker foresten bloggen din!

Wibekke

MallaKla´ra sa...

Heisan!
Jeg trenge virkelig en ny og ikke minst stillegående støvsuger:-))..HÅpe jeg er den heldige vinneren.

Tøft bilde av deg tilslutt.. Og en hærlig blogg du har:D..
Ønske deg en fin søndag fortsatt!

Monika sa...

ønske - ønske ;)
og eg TRENGER virkelig ein ny støvsuger, og i vår travle bonde, bygge ny fjøs tider har eg så liten tid til å vaske ;/
men støvsuge gjør vi - iallefall kvar dag
klemma

Anonym sa...

Hei, jeg prøvde meg forrige gang du hadde trekning også. Håper lykken står meg bi denne gang:-)
Jeg er student og mamma til to små (2 1/2 år og 11mnd). I hverdagen er det mye sand og smuler som min eldgamle, Orange Rolfy støvsuger sliter med. Den bråker så mye at det er uaktuelt å støvsuge når barna sover. Med min slunkne studentøkonomi hadde det vært utrolig stas å få en ny søvsuger helt gratis. Krysser fingerne:-)

Hilsen Hanna, studentmamma fra Oslo

Anonym sa...

så heldig du er som fikk prøve "kjøre"denne!spennende med de knappene i grunnen;)er trofast leser av bloggen din. Mange nyttige og kjekke tips!
blogger ikke sjøl men flittig leser;)

hilsen bente "valente"

Anonym sa...

Vart veldig frista og ønsker meg denne støvsugeren ;)

Mvh
Linda
lindasjo81@yahoo.no

Anonym sa...

Deltar i lotteriet. Wenche B. BV.

Elin sa...

Herlige actionbilder med støvsuger! Denne støvsugeren har jeg kjempelyst på, altså :)
Den gamle begynner å fuske litt, så det hadde passet perfekt.

Anonym sa...

hei..dette vil jeg gjerne være med på:)

hilsen Gunn

gunnkvisvik@gmail.com

Anonym sa...

heisann sveisann... jeg hiver meg med i knivingen om dette vidunderet! Jeg trenger virkelig en ny støvsuger,og en som går stille hadde vært herlig. :))
Bor i rekkehus,og støvsuging etter 23:00 er ikke lov...og det er litt kjipt,ettersom min arbeidslyst ofte kommer snikende seeent på kvelden.. så kanskje med en slik en...??! :))
Hehe,synes kommentaren til din eldste sønn var megabra jeg...har du nå sjekket ekstra godt i kottet? Kan jo være andre ting som "har dokket opp utenfor døren" som nå er stuet inn der? har du forresten sjekket at det ikke fulgte med en "støvsugerdemonstran evt. hushjelp",som da også har vørt stuet bort i flere uker?? ;) hehe..
Tvi tvi med trekningen til alle! :) Gleder meg til vinneren blir annonsert! :) (let it be me,let it be me,let it be meee...:))

Littlefunnylady@hotmail.com

Andrea sa...

Denne må jeg være med på:-)

Anonym sa...

Hei. For en flott premie, vil gjerne vinne en støvsuger, har ikke det fra før!
Ha en fortsatt fin kveld.
Klem lindapetrine

Marlene sa...

Utrolig kul støvsuger-solo!
Jeg vil såklart være med på denne trekningen!

Monica sa...

Hei.

Herlige bilder av deg og drømmestøvsugeren min <3 Jeg har to små barn, to hunder og to katter så det trengs å støvsuges ofte her i huset. Men pga. at jeg bruker tiden barna er våkne på å være sammen med de, så blir det ikke så ofte støvsuging da jeg vekker dem om starter opp vår eldgamle støvsuger (som vi faktiskt har arvet. Så derfor hadde det vært genialt å vinne en stille støvsuger!

Mvh. Monica som sårt trenger en ny og stille støvsuger <3

Solvei Skogås sa...

Dette vil jeg så absolutt være med på :) Ikke bare fordi jeg har lyst men fordi vi har vært så uheldige å nesten drepe støvsugeren vår (den er på rehab nå og hoster og harker en del når den er i bruk). Vi kan vel si det slik at den har fått astma etter at "noen" ikke hadde satt inn ny støvsugerpose i den i sommer og det gikk flere uker med støvuging 2 ganger i uken før det ble oppdaget...

Kos dere med den nye støvsugeren og ikke minst - jeg digger bildene i dagens innlegg fra deg. Gøy at folk slår seg løs og har det morro med fotograferingen!

Ha en fin kveld!

☆Therese sa...

Her var det mange som ønsket seg ny støvsuger!!! Men det hindrer meg ikke i å prøve jeg også :O)

Herlige bilder hos deg i dag, det siste er jo bare helt knall!!

Ha en god søndagskveld1
klem

Christine sa...

Min kjære snille farmor kjøpte støvsuger til meg for noen år tilbake. Nå har den mistet sugeevnen og jeg ønsker meg en Ultra Silencer. Vi leier også hos en kjempesnill dame som helt sikkert har annet å høre på enn at jeg støvsuger :)

Anonym sa...

Hei Hei. Med småtvillinger på 3 år og en 7 åring , og i tillegg en søt gris av en mann......jo hadde vært perfekt med en ny støvsuger her i hus...... digger forøvrig bloggen din....du skriver på en hærlig måte som gjør det virkelig underholdende å titte innom.
Vennlig Hilsen
Katrine Salvesen.
Mail: katnikman@yahoo.no

Jojo sa...

Alle gode ting er 2, så nå prøver jeg meg igjen - siden vaskemaskinen ikke ble min - og hunden vår Nemi er skrekkelig redd det store droget av en støvsuger som vi har idag nettopp fordi den bråker sånn. Ellers en stor takk for glimrende blogginnlegg. Må titte innom hver gang du skriver...

Eirin sa...

Støvsugeren min tok kvelden forrige gang jeg støvsugde leiligheten min. Og innkjøp av ny støvsuger var ikke helt tatt med i studentbudsjettet. Så jeg krysser alt jeg har og trekker et lodd:)

Anonym sa...

Jeg melder meg på lotteriet! Takk for en fantastisk underholdende blogg!
Hilsen Tone Terum

Anja:) sa...

Jaaaaaa, jeg er med:)
Jeg bare MÅ ha en sånn!:)

Fru hveem sa...

Så digg det siste bilder var!
Vil veldig gjerne vinne en ny STILLE gående støvsuger, for da kan jeg støvsuge til alle døgnerstider uten å forstyrre mine siste små sin nattesøvn.

Jeanette sa...

Selvfølgelig vil jeg være med på dette. Har ennå ikke skaffet meg støvsuger, så håper på vinnerlykke

Jeanette L.

Anonym sa...

Jeg TRENGER ny støvsuger. Jeg har arvet en Rainbow støvsuger av min mormor, men den er snart 20 år gammel og frykktelig tungvint å bruke. Mannen min drar alltid hjem halvdøde støvsugere fra fyllinga som fungerer som bilstøvsuger etc inntil de ikke orker mer - og en ny må hentes... Jeg har ALDRI eid en helt ny støvsuger og en stillegående variant vil være helt toppers, ettersom ungene her alltid skrur av Rianbowen for den bråker sånn...Krysser fingrene for vinnerlykke denne gangen!
Ps. mannen min er flink å hjelpe i huset, men nå skal han opereres og jeg får hele husarbeidet de neste månedene og ønsker meg derfor sterkt en ny støvsuger...
Hilsen Berit Fischer

Fro (Idyll på landet...) sa...

Jeg blir mer enn gjerne med i trekningen! :)

Klem

Lillian H sa...

Stille støvsuger hørtes jo knall ut.Da slipper man høre"mamma vi hører ikke tvn sånn som det bråker"

Huset på kollen sa...

En stille støvsuger som gjøre det mulig å gjøre litt rent en kveldstime etter at barna er i seng fremfor å (som i går) å bruke fine lørdagsformiddager - ja takk! ;)

Kaqrimor3 sa...

Jeg vil gjerne vinne en ultra silencer :-)

Carina sa...

En stille støvsuger! For en ønskedrøm,- håper jeg har vinnerlykke!

Anonym sa...

Hei. Dette er den gamle støvsugeren til ei ung dame. Hjerte mitt gjorde et hopp da denne ultra moderene støvsugeren dukket opp.. Jeg har gjort mitt etter ti år og jeg synes hun fortjener litt belønning, siden det snart er jul. Ha en fantastisk søndag.
Mvh "Miele" støsuger
Hanne
hanneslykke.blogspot.com

Ingvild sa...

Jeg vil gjerne bli med på trekningen! Og om jeg skulle være den heldige vil jeg gi den videre til mamma og pappa! <3

Anonym sa...

Hei Emmeline! Er stor fan av bloggen din.En Ultra Silencer hadde vært fin å ha i kampen mot støvet.

hilsen Reidun

Livets små øyeblikk sa...

Å ja, en støvsuger som lager mindre støy hadde vært helt supert.
Har en gutt som er oversensitiv for lyd, så når det skal støvsuges må han og pappa ta en tur ut. Hadde vært fint om pappan ikke hadde en unskyldning til å stikke av hver gang det skal støvsuges;-)
Denne vil jeg være med på:)

Anonym sa...

Hei Emmeline! Er stor fan av bloggen din. Vil gjerne være med i trekkningen av en Ultra silencer.

hilsen Reidun

beate sa...

En slik en ønsker jeg meg. Trekker et lodd! Beate H

Randi sa...

Mannnen min trenger sårt en ny støvsuger

Edrun sa...

Skulle gjerne hatt en ny støvsuger - den gamle begynner å suge litt dårlig... Håper navnet mitt blir trukket ut i denne vrimmelen av kommentarer!

Lena J sa...

Om jeg vill vinne?? Ja virkelig!!! Min stövsuger lever på veldig lånt tid...

Anonym sa...

Jeg blir alltid litt sånn usikker på konkuranser for jeg har alltid kjempelyst å vinne, men så lurer jeg jo på om andre trenger ting mere kanskje?

Men denne gangen skriker det litt fra mitt indre om at denne hadde vært perfekt til meg. Jeg har en sykdom som gjør at jeg er ekstremt lydsensitiv, og hver uke når det skal støvsuges så må jeg flytte meg rundt i andre rom for å unngå lyden og Jeg må ha ørepropper på.

Kanskje ville det blit mindre krevende at andre støvsugde om støvsugeren virkelig var stille?

Så jeg legger igjen en hilsen og håper på at lykken står meg bi!

Måtte foressten le av hvor stille den entret huset da! Det var jo egentlig en perfekt historie! Fantastisk skrevet!

KLeM`KleM

Maren sa...

Jeg vil gjerne vinne støvsuger!! Etter 4 mnd med en kolikkbaby som kun ville sove med støvsugerlyd er vår gamel støvuger helt utlsitt! Den trenger å ta en lang og velfortjent ferie :-)
Hilsen Maren

Marte Midttun Lie sa...

Hei, Er nå på 3.uka i det store "bytte-kjøkken-prosjektet"(som Sjaven selvsagt har bestemt at skal utføres ene og alene av han). Dette innebærer oppvask på do (ikke i) og støv i spaghettien. Heldigvis har vi en støvsuger som jobber jevnt og trutt 4 timer til dagen (føler jeg) slik at vi ikke får støvallergi (dvs det har jeg vell allerede..).Den er i ferd med å si takk for seg. Jeg ønsker meg gjerne en feiende flott Ultra Silencer slik at livet med nytt kjøkken kan starte med rent støvfilter.
Ha en super søndag!

Gunnhild sa...

ja takk, det hadde passet meg utmerket!
du fortjener ny støsuger pga bildet av deg selv, fantastisk ;)

Anonym sa...

Jeg tar gjerne i mot en ny støvsuger!

Mvh. Ann-Kristin L.

3prinser sa...

Ja, jeg vil vinne, trekk meg, trekk meg!! håpe, håpe at det blir meg som er den heldige vinner denne gangen :)

Meta sa...

For noen hærlige bilder:) Lyste opp søndag full av pensum lesing.. "Vil du vinne en Ultra Silencer?".....JA, TAKK..det vil jeg fryktelig gjerne....

Janne sa...

Hurra, jeg vil være med på trekningen!
Støvsuge er noe vi gjør masse her i huset og den nokså store og hårete hunden vår gjør sitt til at den stakkars støvsuger'n går varm...
Det hadde vært gull med en nyyy = )

Ha en deilig søndagskveld, Emmeline!

Husmorspira sa...

Over 370 kommentarer på 5 timer! Wow, det er galskap;)
Og, ja, klart jeg gjerne vil vinne en stillegående støvsuger:)Det var vel ikke noe vanskelig spørsmål. Ha en fin uke:)

Fru Fryd sa...

Jeg melder rett og slett hunden min Ronja på trekkingen. Ronja hater støvsugere, så en støvsuger som er musestille står høyt på ønskelisten hennes for Ronja har svært sensible ører. Når Fruen drar fram støvsugeren piler Ronja inn på rommet til eldste sønnen i huset, for der vet hun at hun er trygg for det fæle gule udyret som leiter etter alle de svarte hårene som Ronja legger igjen overalt.Inne må rommet til broremann får hun god trøst når udyret farer rundt...

God søndag i heimen:-)

Monica sa...

En ny støvsuger er høyt ønsket her i huset, etter at den forrige gikk heden etter å ha blitt brukt til å støvsuge opp sparkelstøv, og sentralstøvsugeren bare rekker til å støvsuge stua og halve gangen nede. Loftet som er guttenes domene er derfor forlengst inntatt av diverse hybelkaniner med slekt og venner.

Lene sa...

Hohooo :) Emmeline - du har jo støvsugd bort halve deg selv, jo!! Jeg er RÅIMPONERT over både deg og støvsugeren!!! Og jeg sier bare: Gi meg en sånn støvsuger som den dama der har, takk ;)

Anonym sa...

Hei!
For en flott gave å vinne! Ja, jeg vil gjerne være med i trekningen!
En egen støvsuger i etg til ungene hadde vært topper`s!
En annen ting; - ¨så slank du er blitt!! Flinkis!
Hilsen Linda Wessel

Anonym sa...

Det siste bilde var bare helt stilig!

Jeg har så lyst til å vinne den støvsugeren. Den ser jo ut til å ha alt som jeg ønsker meg.

mvh
Gro Heidi Ø.

ENGLE HJØRNE sa...

JA jeg vil mer enn gjerne vinne en ny støvsuger. Jeg krysser fingrene på at det blir meg som er den heldige.Klem fra Sissel.

EN GUL KNAPP sa...

Jeg trenger en ny støvsuger til å spille luftgitar på, både hjemme og i butikken, så jeg slenger meg med! :)

Thea

Anonym sa...

Haha, det siste bildet var fantastisk med den " keep calm and carry on" plakaten i bakgrunnen der...fnis!

I'm in, om det er SÅNN det er å støvsuge med en sådan MÅ jeg jo bare ha en!! :)

Anonym sa...

Himmel og hav, dette vil jeg være med på! Vår støvsuger bråker så det holder!

Krysser fingrene!

Klem Kristine

Anonym sa...

Jaaaa!!! Klart jeg vil vinne en støvsuger:)
Elsker bloggen din. Du skriver helt fantastisk:)

Marianne LS

Nina N sa...

TRENGER en ny støvsuger! Så jeg melder meg gjerne på! Fantastisk blogg som inspirerer og gir gode ideer!

Camilla G sa...

Vil gjerne være med! På min støsuger må jeg sette ledningen i klem i døråpningen for å få guff på han ;)

Anonym sa...

Kul dame, kult bilde og en kjempe inspirerende blogg som jeg følger :) jeg vil gjerne vinne støvsugeren!! Har ei lita tulle på et år som er redd den jeg nå har, fordi den bråker som en påhengsmotor!! Krysser fingre jeg da.
Hilsen Janne Iversen

Virag sa...

Ja takk, det vil jeg gjerne!

Selvfølgelig har jeg brukt for en støvsuger; med to unger, to bikkjer og en mann (vel, han er vel omtrent stuerein, men dog...) - og en som ikke bare er stille, men også suger høres praktisk ut.

Men aller, aller mest "because I'm worth it! ;-)

Michelle sa...

Jeg vil, jeg vil! Denne hadde nok min 6 mnd gamle datter satt pris på, hun ser forskrekket på mamma'n sin med like store øyne hver gang skranglekassen her i huset dras fram! :)

Anonym sa...

Hei!
Du har en fantastisk blogg.
Og jeg trenger en ny støvsuger...Det haddde vært en stor glede å få den i hus...
Klem Klem Birgitte B

Wenche F sa...

En ny støvsuger hadde vært topp her hos oss, nå bruker vi en mix av to støvsugere. Skaftet fra den veldig gamle og støvsugeren fra den "nyeste".., skaftet gikk nemlig i stykker...
Ellers må jeg si at du har en herlig blogg som jeg MÅ innom hver dag. Får meg alltid til å smile og le, og ikke minst kjenne meg igjen. Du får sagt det hverdagslige så morsomt.. :) Takk!

‹ Eldst ‹Eldre   201 – 400 av 976   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails