søndag 17. oktober 2010

Vil du vinne en Ultra Silencer?


 For en tid tilbake fikk jeg en hyggelig forespørsel fra Electrolux. De lurte på om jeg kunne tenke meg å lodde ut en av deres støvsugere; Ultra Silencer. I tillegg skulle jeg få en støvsuger til meg selv, og så ønsket de at jeg ville komme med en ærlig tilbakemelding på produktet. Så gikk det noen uker, og så dukket det opp en epost fra Electrolix med spørsmål om jeg var fornøyd med støvsugeren?


Hmmm tenkte jeg, og måtte spørre om min bedre halvdel hadde sett noe til den nye støvsugeren. Det hadde han ikke, men etter å ha intervjuet alle barna fikk jeg følgende svar fra min eldste sønn: Det var nokke støvsugergreier utenfor døren en dag, så eg satte det i kottet. Med andre ord hadde ULTRA SILENCEREN ankommet vårt hjem i ytterste stillhet. Den sto så stille så stille i esken sin i kottet, og levde virkelig opp til navnet sitt.


Nå har imidlertid den nye støvsugeren kommet frem i lyset, og vi er VELDIG begeistret. Både fordi den er stille, fordi den har en egen håndkontroll (*som vi likte godt) og fordi den fungerer helt glitrende! Den gamle støvsugeren vår skal få et nytt liv på hytten, og Ultra Silenceren er blitt en del av vår nye hverdag. Og JEPP den ER faktisk veldig stille!


Emmeline er så heldig at hun får lodde ut en ekstra støvsuger til en av sine lesere. Dersom du har lyst til å være med i trekningen må du legge igjen en hilsen i kommentarfeltet under her. Du trenger ikke å ha en egen blogg, men det kan være lurt å skrive et navn sånn at jeg kan skille de ulike kommentarene fra hverandre:) Jeg trekker en vinner i løpet av onsdagen:) LYKKE TIL!!!



976 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   401 – 600 av 976   Nyere›   Nyest»
Caroline K sa...

Åh, gode støvsugernyheter! <3

Lena sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Elisabeth, innerst i veien sa...

Det siste bildet der burde Electrolux bruke i sin markedsføring, sånn ser en fornøyd moderne husmor ut. ☺

Lena sa...

Jaaaa, jeg vil mer enn gjerne vinne en støvsuger! Og det vil sikkert mine flinke sønner også, som er så snill og hjelper sin mor en gang iblant med litt støvsuging! Hehe:o)At utstyret er i orden er viktig!Herlig bilde av deg, der hvor du spiller gitar med støvsugeren! Lena :-)

Melissa sa...

God kveld

Ja, vil jo gjerne vinne jeg da.
Og har faktisk en liten grunn til å bli sett litt ekstra på ;P
Har en sønn som er liv redd lyden av støvsugeren.
Men må jo støvsuge pga at han har allergier, så hver gang jeg er i kottet og henter den frem, kommer surleppa etterfulgt av hylgråt og to klamme hender som tviholder i leggen min.

Hehe, så en stillegående støvsuger hadde værtmidt i blinken ;D

Ha en herlig kveld

Melissa

Anonym sa...

Emmeline på på Støvsuger Rocker'n! Har selv en ganske ny støvsuger,men min snille Mamma har en som nesten reverserer støv å smuss...funker dårlig med andre ord! Så derfor,om jeg blir den heldige,havner støvsuger'n hos min mor!
Herlig blogg som må inspiseres hver dag!
Hilsen fra Lerke

Anne E.T. sa...

JA, jeg ønsker meg en ny støvsuger!!! Har tilbrakt helgen i en stor støvsky fordi vi har fjernet flisene i gangen for å legge nye, så nå er det et fint grått lag over hele huset:-)
Og støvsugeren sviktet meg i går...
Takk for en kjempekoselig blogg!!!
Klem fra Anne

Trefemtien sa...

Å ja!!! Støvsuging er noe herk, men kanskje støvsuging uten lyd vil få en oppsving på hele familiens entusiasme rundt støvjakten....

Det brune huset sa...

Tar gjerne et lodd jeg:)

Har ei datter på 2 år som er livredd støvsugeren. Sikringen gikk en gang jeg plugget ledningen i stikkontakten. Og støvsugeren begynte å hyle for full hals med en gang jeg skrudde sikringen på igjen. Hun sto dessverre alene ved siden av støvsugeren. Det er vel et halvt år siden – og hun er fortsatt like redd stakkar. Vanskelig å få støvsuget når hun er hjemme.
Så denne hadde nok vært super her i hus!:)

Anonym sa...

Hei!

Jeg prøve lykker, og håper jeg blir den heldige vinneren av en støvsuger.

For det hadde vært kjekkt med to små jenter som drar med seg 2 kg sand hjem fra barnehagen hver dag, og legger man til alle smulene og hybelkaninene som finnes her hjemme hadde den kommet til nytte. For den vi har fra før har sett sine bedre dager, og det er ikke rart med tanke på hvor mye den har støvsugd.

Hilsen Silje!

~De gode minner i en ny tid~ sa...

~ Etter mange år med veldig mye opp-pussing i hjemmet vårt er støvsugeren min helt utslitt og ødelagt. Går og ønsker jeg meg en ny og denne her var jo bare kjempe fin! Hadde vert en drøm og fått noe sååå flott på døra:-)

Ha en fin høstkveld!
Hilsen fra Signe ~

Heilt spesiell sa...

Juhu!! Håper på vinnerlykke:)
Flott blogg du har.Jeg datt innom via via..som man ofte gjør i bloggverdnen...

Camilla sa...

Jeg har kjempe lyst til å vinne!!!
Har egen blogg også!

Anonym sa...

Hei!!Jeg blir gjerne med i trekningen:)
Hilsen Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Christel sa...

Hei
Jeg vil vinne ny støvsuger:) Min gamle er ødelagt i festet så den har blitt fikset med gummistrikk! Emmeline har blitt veldig slank og fin også. Flink er du:) Det var ikke smisking..det var sant faktisk!

Siljes Hobbyrom sa...

Bra bilder ;))
Jeg håper på lykke!! ;o)

Klem

Unknown sa...

Jeg trenger også ny støvsuger, så jeg slenger meg med i trekningen :)

Rita sa...

Hei Emmeline!
Hva er vel bedre enn en stille støvsuger?.. Jeg tuller ikke når jeg sier at støvsugerlyd er den verste lyden jeg vet om..
Og min kjære ektemann har heldigvis ikke noe imot en svingom med støvsugeren, så da håper jeg på å vinne en ny og stille støvsuger som han kan få i julegave :) tihi... :)

Lille Liljehvit sa...

Jeg vil vinne!!! :) Trekk mæ!!!! :)

LiljeHvit

;o)

Anne Sol sa...

Herleg! Du skriv og skildrar slik at eg nesten, les: NESTEN!, får lyst til å støvsuge.... Lyst eller ei, det må gjerast, og eg vil gjerne vere med i trekninga di!

Ha ei fin ny veke!

Anne Sol :)

krinkelkroken sa...

her vil jeg være med, stillegående støvsuger høres veldig fristende ut;)
Knalltøft bilde !
Ha en fin kveld:)

Veronika sa...

Klart jeg vil vinne en Ultra Silencer, og så vil jeg gi den til mammaen min for vi har sentralstøvsuger selv.

Anonym sa...

ha ha - så det enenste minuset med støvsugeren må være at den ikke er i noen av dine farger eller med polkadots - noe jeg syns de godt kunne ha laget, så kunne den ha stått fremme og sklidd rett inn i miljøet hjemme hos deg
og hadde jeg vært noen i din familie hadde jeg forstørret det nedeste bildet og hengt det opp på veggen - det var uttrolig kuult!!!

moniq sa...

Har vel ikke sjans, men jeg melder meg på alle konkurranser om å vinne støvsuger, for det er noe jeg trenger! Digger forresten bloggen din!! :)

Anonym sa...

Ja takk, jeg tar gjerne et støvsugerlodd. Genial ide med en slik stillegående sak. Har alltid trodd at støvsuger = støy.
Og du, fanastisk blogg! Er fast anonym følger både av bloggen og memoarene i bolig pluss.
Mona fra Sjetnemarka.

Anonym sa...

Skulle ønske jeg hadde et fantastisk godt argument for hvorfor jeg burde vinne den, men sannheten er at jeg hater å støvsuge fordi jeg syntes det bråker så veldig. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne finnes det jo tydeligvis ingen unnskyldning- Så litt ambivalent velger jeg å kaste meg på utloddningen :)

eLISABeTH

Irene sa...

Hei!
Har du heklet teppet på bildene? De m bestemorslapper..Lurer isåfall på hvordan de hekles sammen.
Har forøvrig en liten pjokk på 18 måneder i huset, han er livredd når vi støvsuger fordi det bråker sånn, så kanskje en stillegående støvsuger hadde gjordt susen... :-)
Hilsen Irene

Anonym sa...

Kaster meg inn i kampen om en sånn superduper silencer-du er hjertelig velkommen til vårt lune rede :o)
Hilsen håpefulle Tina Ballerina

Anonym sa...

Det så veldig kult ut å være slik rockestøvsugerhusmor så den vil jeg jo selvsagt vinne :))))

Mvh Lise som er en stor fan av bloggen din:))

Eli sa...

Jeg får meg mang en god latter av dine morsomme historier. Det er du virkelig god på.Vi har en sentralstøvsuger som mannen kjøpte og banner over hele tiden. Svarte nok ikke til forventningene. Så dette hadde nok vært noe for oss.
Vil gjerne være med i lotteriet.Enig med en annen kommentar det siste bilde burde absolutt vært benyttet i en reklame.

Lenegull sa...

Hurra, den ønsker jeg meg.
Bor i rekkehus, og i dag, på selveste bursdagen min, faktisk 42 års dagen min klagde nabo`n på at jeg misbrukte støvsuger`n min!!!
Kan ikke noe for at jeg får fnatt av bøss, MÅÅÅÅ støvsuge ofte, hund, barn og mann setter spor vettu ;o))

Hilsen Lenegull fra Røyken

Pernille K sa...

Med 2 barn og en hund som lager mye lyd hadde det vært deilig med en støvsuger som var stille. Hm Oh happy days :) Pernille K

Anonym sa...

Hei Emmeline! Så klart jeg vil vinne en ny støvsuger, hvem vil vel ikke det? Akkurat riktig farge var det på den også, passer godt inn i interiøret her i huset... Fine bilder av deg, og også av støvsugeren ;-) Ser for meg at jeg går rundt med den her i huset mitt. Hilsen Siri L. S.

Marianne sa...

Føyer meg inn i rekken over støvsugeønsker. Her i huset er det ikke jeg som støvsuger. En mann som støvsuger og det i tillegg stille kunne jo ikke vært bedre ;)

Gleder meg til neste innlegg fra deg :-)

Nina i Paradiset sa...

JEG TRENGER EN!
Grunnen er enkle!
Jeg har støv over alt, bortsett fra på hjernen! ;)

Andre etage sa...

Støvsuger trenger jeg faktisk, så jeg melder min interesse:)

Må også legge til at jeg elsker bloggen din:)

Mariann sa...

Oj, så mange som er med i konkurransen! Men alle har jo like stor sjanse, så henger meg på. Trenger en stille støvsuger siden katten er livredd den vi har nå :)....

Anonym sa...

Heihei!

Jeg skulle svææært gjerne hatt en stille støvsuger, dette på grunn av kattene mine! De er livende redd den bråkete støvsuger'n jeg er i bestittelse av, og hver gang jeg skal bruke den, bare de hører lyden av at jeg tar den frem, så spøler de oppetter veggen, til nærmeste vinduskarm, og prøver å ete seg ut av leiligheten. Tragikomisk?

Hilsen Nina Erlandsen.

Anonym sa...

heihei.
Som alltid er det gøy å lese bloggen din. Vises godt at du har lyktes med livvstilsendringen din,synes du er kjempeflink. vil gjerne være med i trekninga di:). Lofotjenta

Anickas side sa...

Jeg trenger også ny støvsuger, ser det er mange som sliter med gamle, ubrukelige støvsugere :) Jeg vil gjerne være med på trekningen, krysser fingre og håper det beste! Ha en fin kveld :)

Anonym sa...

Hei. Henger med på her. Støvsugeren står framme hele tiden, og jeg får hele tiden kjeft for den lager for mye lyd..... Sier ikkje nei tekk til ny støvsuger. Klem fra Hildehg.

Shus sa...

Ja, takk. Den vil eg gjerne vinne!! Klem frå Solveig

Unknown sa...

jeg vil gjerne vinne en støvsuger og gi til pappan min, fordi han sin er helt elendig . den bråker som en tordnardo og ungene kvekker til når vi starter den
klem fra kragerø

hjem hos linda sa...

Heisann..
Min kjære har støvsugermani og støvsuger hele tiden så en stillegående støvsuger drømmer jeg om....
Krysser fingrene på at akkurat jeg vinner denne jeg:0)

Klæm Linda

Janet sa...

Javisst vil jeg har støvsuger! Vår gamle har mannen tatt med seg utendørs og den har jo selvfølgelig blitt ødelagt. Så det hadde vært riktig så gøy å vinne...

Catherine sa...

Legger igjen en liten hilsen her jeg da. Siden jeg har veldig lyst til å vinne en slik en flott støvsuger! Mannen min er verdens beste ektemann, og støvsuger hele tiden for meg, uten at jeg trenger å be om det. Han vet det VERSTE jeg vet, er å kjenne eller å se at det ligger smårusk på gulvet. Så derfor fortjener han den beste støvsugeren!! Dette ble en lang hilsen. Jeg liker bloggen din :)

anne-marthe sa...

Oj, med en lydløs støvsuger, er det kanskje mulig å lokke mannen hjem fra Antarktis??
Jeg deltar opptimistisk !!

Klem Anne-Marthe

Anonym sa...

Eg treng virkelig ein ny støvsugen! Så vil gjerne vere med i trekkninga:)
-Maria S-

Anita J sa...

En sånn vil jeg ha ;o))) Så jeg henger meg på resten av gjengen... Min bråker noe voldsomt, så siden vi bor i rekkehus må en passe seg for når en støvsuger med den... hi hi... Faaaaaaaaantastisk blogg emmeline. Det blir mange interiørblader og bloggen din når en skal slappe av og kose seg ;o)))
Hilsen fra Anita

Snertne sneller og små nøster sa...

Herlige bilder :-) Ja, takk - jeg kunne gjerne tenkt meg å vinne en slik :-D

Anonym sa...

Hei;o) Jeg har lest på bloggen din noen måneder nå, men aldri lagt igjen en kommentar før. Å når jeg først skulle gjøre det, kunne ikke denne giveawayen passet bedre! Hjemme hos oss er det mannen i huset som tar seg av støvsugingen, og han har faktisk fått tattovert en støvsuger på hele overarmen sin...(!) Jeg ønsker å vinne slik at jeg kan overraske han med en ny og bedre støvsuger, for det fortjener han;o)

Tusen takk forresten for en fantastisk blogg. Innleggene dine er veldig morsomme, og bildene dine flotte og inspirerende!

"Elliephant"

Anonym sa...

Hadde vært fantastisk å ha en slik stillegående støvsuger som ikke skremmer vettet av de skjønne pusene i huset ;o) de hopper like høyt hver gang støvsugeren starter ;o)

En Ultra Silencer fra Electrolux hadde vært tingen :o)

kari.rosland.ytterdal @ gmail.com

Anonym sa...

Ja, i mitt bråkete hus hadde det gjort seg med en ultrasilencer. De fire barna gjør litt utav seg, særlig når de øver grovmessing. Og de to elghundene gjør det nødvendig å støvsuge minst en gang for dag. Tenk å kunne ha en stille stund med støvsugeren, da skulle jeg jammen begynt å gjøre den jobben selv! gøril

Fjordheim sa...

Ja dette må en jo prøve seg på. En slik støvsuger kunne gjort seg her i huset. Har en sønn som ikke orker å støvsuge fordi det bråker så fælt.
Forresten, på det siste bilde her ser en godt at du har gått ned en god del siden rett før jul i fjor.

KROnPRINSESSENE sa...

Kan nok til og med bruke den når det er fotballkamp på skjermen...:) Jeg vil med andre ord veldig gjerne være med i trekningen.

May H.

Mette sa...

En støvsuger hadde vært nå å forakt sia vi ikke har vårres egen. den vi har no høra t leiligheta vi bor i.
Vi ska snart fløtt og æ trur nok at vi kommer t å træng en støvsuger sia æ e redd førr at vi ikke kommer til å klar å finn ei leilighetsom på en magisk og fantastisk måte e støvfri:) men, d hadde vært ufatteli stili vest d hadde gått ann...!
Fin fin blogg du har hær, e en av favorittan:)

Skogland sa...

Hehe..så bra det siste bildet!
Jeg blir veldig gjerne med i trekningen!Skulle gjerne hatt en Ultrasilencer å rocke med :P

Anonym sa...

Mange som vil vinne denne ser jeg!! Men slenger meg alikevel på! Den hørtes fantastisk ut! Kjøpte ny støvsuger for litt siden, men ledningen er så kort at at jeg må sette den i nytt støpsel MANGE ganger der jeg før hadde den i det samme pr etasje!

Mvh Janne!

aMaLiDa sa...

En sånn hadde vært super!! Jeg krysser fingrene :)

Randi

Åshild, Bergen sa...

Vil veldig gjerne vinne støvsuger :)

Anonym sa...

Det hadde vært fantastisk med en ny støvsuger :)hunden røyter sommerpels og den gamle riper når den brukes.
Anne Grethe

mymlen og my sa...

JA, JEG VIL OGSÅ VÆRE MED PÅ TREKNINGEN AV EN SUPER STILLE STØVSUGER. Jeg ser at 459 pers har kommentert på dette innlegget før meg, da blir jeg nr 460 som vil ha ny støvsuger.
Hilsen Mymlen og My

Merete V sa...

Jaaaa en sånn trenger jeg, et hus med to etasjer og bare en støvsuger er helt greit, men det hadde blitt som en drøm om jeg hadde en til hver etasje, ikke minst en som går stille! jeg krysser fingre og tær for at jeg for en gangs skyld kan vinne noe!:)

Merete V

Kine sa...

OJ! en ny støvsuger er ikke å forakte, jeg har en bråkmaker uten like, den er grønn å stammer sikkert fra oldtiden :p

dette hadde vært en herlige førjulsgave :)

mo9ca sa...

Ja takk - skriver meg gjerne opp og håper på hell - en ny støvsuger hadde virkelig vært på sin plass her i heimen! Og med de finessene som denne har blir det jo gøy å støvsuge...
Ha en super kveld videre!
Klem fra Monica

Anonym sa...

Vil gjerne vinne en støvsuger jeg;)


mvh vibeke

(vibekestrand23@yahoo.no)

Anonym sa...

Hei Emmeline! Denne trenger jeg virkelig, selv om vinnerlykken er elendig fra før! men vi har et veldig åpent hus, kun dører til bad og soverom,(joda vi har et par ytterdører da) og får stadig høre at støvsugeren vi kjøpte billig på Biltema en gang, har en "inn i hampen fæl lyd"! Det kan også skyldes at inntaket er i trangeste laget, så hår-spenner, blyantstumper, og rester av ispinner står å plystrer for å komme inn til den poseløse plastkolben. En skikkelig stillegående støvsuge-vidunder, helst m pose har vært på ønskelisten lenge.
Krysser fingrene! Mor til 4.

Jane sa...

Jeg er gjerne med på trekningen om denne stil(le)ige saken ;0)

Klem Jane.

Strikkelaura sa...

Woohhoo!!
"Må" ha, den så drit kul ut :)

Tindrande Auge sa...

Hehe skikkelig stilige bilder ;) Kunne veldig gjerne tenkt meg en slik en ja :) vi får snart en liten baby i huset og da hedde det jo passet veldig bra, i tillegg er den gamle våres halveis ødelagt hehe så jeg krysser fingrene :D Ha en flott høstkveld videre klemmer fra Nina

Lindha sa...

Ja, där kan man tala om tyst entré! Så tyst att ni inte ens märkte det!

Så bra att dammsugaren nu fått komma fram och visa vad den duger till!

Jag är gärna med i utlottningen och om jag vinner ska min gutt, Cato, få dammsugaren för det är han som städar vårt stora hus!!
Ha det bra! Stor klem fra Wilhelmsen i Sverige

Sabrina sa...

Hahaha! Jeg pleier å like veldig godt å støvsuge, men nå som min samboer og jeg bor i et høl av en leilighet- som samler støv fortere enn jeg kan støvsuge- hadde ikke en ny, flott maskin vært å forakte!

Ingvild sa...

Ny støvsuger hadde gjort seg :) Tulla her i huset liker ikke når vi støvsuger, den bråker så mye. Så hadde gjort seg med en med mindre lyd :)

Kjekk blogg du har :)

AbluMoo sa...

Jeg hiver meg med i støvsugerkonkurranse. :)

Et barn for lite, Hordaland sa...

Hei!

Først av alt vil jeg si at du har en nydelig blogg!
Jeg er innom hver eneste dag og jeg elsker bloggen dine. Jeg bor også i Bergen og jeg har ofte tenkt på å legge igjen en hilsen, men har aldri kommet så langt!
Men nå måtte jeg jo bare :-)

I en travel hverdag blir det lite tid til husarbeid. Støvsuging blir det bare tid til når ungene er i seng, på kvelden. Men desverre har vi bare en gammel, bråkete støvsuger som fort vekker minsten!
Derfor hadde det vært helt fantastisk med en ny, stille støvsuger :-)

Jeg krysser fingrene for at jeg blir den heldige vinneren. Jeg pleier ikke å ha så mye vinnerlykke, men spennende blir det allikevel:)

Ha en fin kveld!

Elisabeth Nilsen sa...

Først vil jeg bare si at det er enkjempekoselig blogg du har:) Ååååå, denne høres for god til å være sann!:)Vi ønsket oss ny støvsuger til jul i fjor, og fikk en herlig liten sak av min kjære søster. -Trodde vi...., helt til vi startet den...FY, som den bråker!! Det er faktisk så ille at vår sønn på 4,5 år henter øreklokkene sine når mor eller far tar fram støvsugeren. SÅ denne hadde vært noe å ha i hus, gitt:)

Anonym sa...

Kor slank du har blitt. Ser den nye livsstilen har gitt resultater! Koselig å se bilder av dere. Astmere

HusmorDronninga sa...

For nåken FANTASTISKE bilder!!

Med hund i hus, og lysten til å samtidig holde det rent og ryddig, surrer og går støvsugeren vår relativt ofte. Men desverre så er den verken særlig lydvenlig, eller god på å suge (!).. Vi kunne nok like gjerne gjort det på gamlemåten med kost og brett.. Da kunne vi i det minste hørt på musikk samtidig som jobben ble gjort!! HOHO!! OhhLala..

Lykke til - til den heldige!
Vinneren får nemlig ingen god unnskyldning til å stå over støvsugingen lenger :)

Ha en fantastisk uke!
Klem fra
Kjersti

Unknown sa...

Hiver meg med på denne, å krysser fingrene for en ny støvsuger... håper jeg blir like glad av å støvsuge som bildene dine tilsier:-)

idyll sa...

Krysser fingrene for at en slik lekkerbisk finner veien der den trengs:)

Klem fra Idyll

HEGEMOR.COM sa...

Hei!
JA - den ønsker jeg meg!:)
Kjempefin!!
Klem fra Hegemor

Anonym sa...

heisan emmeline :) vi er en familie på fem med dine og mitt barn som driver å pusser opp et gammelt hus - vi ønsker oss veldig en ny støvsuger som kan ta STILLE bort all dritten her:) Du har en super blogg - blogger ikke selv, men er innom din nesten hver dag for både å hent inspirasjon og motivasjon for å holde utoppussing- 3 skrikerunger og en gubbe som er allergisk mot butikker :)

med vennlig hilsen Kalorita

Anonym sa...

Støvesugeren jeg kjøpte i mars ble ødelagt i forrige uke og jammen er det ikke lett å få noen til å ta på seg ansvareet. Så ønsker meg en stille og fin ny støvesuger. Melder meg på trekkningen.
Hanne

Lannie sa...

hehe fantastelastisk avsluttnings bilde :)
vil veldig gjerne vinne en støvsuger, va vår suger på siste verset (suger og suger fru blom)

Anonym sa...

Det siste bildet var kanon! Ønsker meg selvsagt en slik støvesuger. Ha en fin dag :-)
Mvh Edda R. Hodnefjell

LINDA F sa...

Heisann!
Min sønn som blir 3 år i morgen vil gjerne ha en stille støvsuger! Han løper fort av sted og med hendene for ørene når mannen drar i gang støvsugeren her hjemme: "Det er så mye bråk, pappa!!!" (Eh, og nå skjønner dere at det ikke er undertegnede som står for støvinnsamling her i huset - jeg bare produserer!)
VI VIL HA STILLE STØVSUGER!! :-D

Anette sa...

jeg vil gjerne være med:)
Klem Anette

Anonym sa...

åhhh hvem vil vel ikke ha en slik en ;O) Vi har dårlig erfaring med støvsugere i vårt hus. Siste støvsugeren klarte guten vår å putte oppi vaskebøtta og suge opp vannet med.. resultat: DØD.. Den jeg nå bruker har mannan lånt ut til mureren som skulle støvsuge bort litt overskuddsmasse.. Dermed er den helt oppskrablet og ødelagt. Munnstykket er ikke brukende til å støvsuge møblene med fordi den skraper dem opp.. Siden jeg har to hyperaktive barn som trenger masse tilsyn- så skulle jeg helst støvsugd på kvelden, men det kan jeg jo ikke for da våkner dem.Når jeg støvsuger på dagen, så har jeg to reaksjoner. Jenta mi er livredd og griner og gutten er skikkelig fornøyd. ja så fornøyd at han helst vil ri på den , mens jenta mi gjemmer seg under dyna i senga og gråter. De er 1,5 og tre år.. SÅ ja- jeg ønsker meg veldig en stillegående en- så døgnets mange oppgaver kan fordele seg litt gjevnt i dette huset også. hilsen Gåsemor;O)

Anonym sa...

FY FAKERTEN KA BRA DET SISTE BILDET E!!!

Du ser FLOTT ut Emmeline :-)

Siden jeg bare har en rød støvsuger, som dermed kun kan brukes til jul, he he - så hiver jeg meg med i trekningen.

Lotte.

Mims sa...

hei,

jeg blir gjerne med på trekningen. Blir forferdelig lei meg hver gang jeg må drasse rundt på den DIGRE sentralstøvsugeren (grrrrr!):)

Anonym sa...

Ja, jeg prøver! Da kan jeg jo støvsuge når alle sover (er B-menneske...)!
Hilsen Marianne!

Anonym sa...

Dette må jeg prøve meg på da vi har en ALT for bråkete støvsuger, og ei lita tulle som er livredd den:)
Spretter så langt unna og så høyt opp hun kan når den skrus på!

klem Lotte

Snuffeldyret sa...

Jeg ville bare gi deg et klapp på skuldra for livsstilomleggingen. Skulle ønske jeg var like flink som deg! Så snasen som du ser ut!
Det er vel bare å innse at uten hel omlegging kommer en ingen veg.

Anonym sa...

Melder meg hermed på,støv på hjernen å alltid bruk før bra redskap heheheh. Bloggen din æ dagens høgdeponkt. helsing Elin Kile

Hilde Haugen sa...

Ja takk, den så super ut!

Anonym sa...

Cilla vil gjerne vinna støvsugar. Kjøpte den billegaste Elkjøp hadde. Den er ikkje stille.Den uler, og eg trur seriøst den kan vera hørselsskadeleg.

Jannicke sa...

oj en sånn kunne man trengt! Lykke til til meg! ;)

Marit sa...

Emmeline - du er rå.
En ordmester av de få.
Sprudlende, bakende, underholdende og smakende.
Kopper, prikker, Cath Gate og Cidston Green;)Du er megafin.
Vær forsiktig så ikke Ultra Silencern i stykker slår, yndlingslampen som bak deg står. Jeg ser at den ikke er kommet opp. Si til din mann at når det er gjort blir det stopp.
Da er huset helt komplett, og du ser jaggu ut som om du er er blitt både nett og lett.

Marit GLA:)

Anonym sa...

Ønsker deg lykke til med trekningen, måtte jeg være den heldige.

Allis i Eventyrland sa...

Åi, for en fin premie! :) Her må jeg bare slenge meg på, altså! Eier ikke egen støvsuger, men det er en som følger med leiligheten jeg leier. Skjønner at eieren ikke ville ha den selv, for å si det på den måten. ;)

Ha en fortsatt fin søndagskveld! :)

Berit sa...

Jeg ville blitt kjempeglad for å vinne en ny flott støvsuger! :)

Karoline Matthiesen sa...

Hehehe, så herlig bilde nederst der:)
Åh, så lytt som der er her i huset hadde det vært fantastisk å kunne støvsuge etter klokka ni om kvelden uten at naboen dunker i golvet. Slenger meg på:)

ELLEMELL sa...

JEG VIL VINNE!

jeg trenger en støvsuger... den jeg har, virker ikke som den skal!

Den støvsuger, men neste dag er det fortsatt støvete... hmm!!!:)

jeg trenger definitivt denne støvsugeren... så kan jeg støvsuge hver dag!

lykke til til meg!
klem ellemell

RumahKami sa...

så kult bilde av deg og ultra'en.. nå hiver jeg meg på konkurransen siden slangen på støvsugeren vår var kappet av ( ikke spør hvorfor..eller, jeg kan skrive et innlegg om det faktisk i bloggen min :P ) og det er bare sååååå vanskelig å støvsuge med en støvesuger som ikke er hel lenger :-(

Moccamamma sa...

Vinnerlykke jeg? Neppse, som storesøster her sier.....men i visshet om at det utenkelige faktisk av og til skjer, legger jeg inn et ønske om en ny støvsuger.

Moccamamma

Anonym sa...

Dette blir mitt tredje lotteri på denne støvsugeren.
Kanskje kan vesla på 4 få fred for mors støvsugermani snart?

elin.t.johansen@gmail.com

Elisabeth sa...

Herlig blogg du har!
Jeg vil også bli med i trekkningen..

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

hehe... herlig med kommunikasjon...
Utrolig bra bilder da.

Her er den tiden det er best tid til å støvsuge, den samme tiden som ungene ser på tv... veldig dårlig kombinasjon... så en slik stillegående støvsuger hadde vært toppers.

Ha en fin uke.
Klem

Susanne sa...

For en stil du har når du støvsuger, rock star!
Klart vil æ være med i trekningen av en stillegående støvsuger. noe æ virkelig trenger siden minstemann her i huse er helt vill etter å slå av støvsugeren når æ prøver å støvsuge så hadde vært genialt å kunne støvsuge stille når han sover.
Krysse fingene for litt vinnerlykke.
KLÆM

Fru Helianthus annuus sa...

Hvis støvsuging gjør at man blir like blid som på bildet, så skriver jeg: ja takk, jeg vil gjerne vinne en Ultra Silencer :)

Marianne sa...

Hei Emmeline. Jeg er en begeistret leser av bloggen din og jeg kan godt tenke meg en ny støvsuger :-) Mvh Marianne

Anonym sa...

Hei.
Vår støvsuger er ødelagt og jeg er sikker på mamma ville blitt veldig glad for en ny :-) Krysser fingrene!
- Sina Kvidahl

Eva E. sa...

Draumen må jo vere ein stillegåande støvsugar som sug godt!!! Den vinn nok i kampen mot vår støvsugar frå claes ohlson til 399,- Hehe.. Så kjekke dei er som gir vekk så verdifulle gåver! Måtte eg vinne :)

Stå på vidare med bloggen, den er ein aldeles fornøyelse å lese!

Anonym sa...

Å dette hadde vore ein super støvsugar til min bror som har nettopp flytta for seg sjølv. Han hatar å støvsuge for støvsugaren "bråker sånn", jaja... Eg vil i alle fall vere med på denne trekninga så det kanskje blir ryddigare hjå lisje broren;O)

Joanna

Elin M. sa...

Jeg melder meg mer enn gjerne på her! Har en herlig liten batteridreven støvsuger med levetid på 15 minutter og et hus på 210 kvm (et regnestykke som til og med 6 åringen her i huset skjønner ikke går opp.

Hilsen elin-m

Unknown sa...

En slik en hadde nok passet godt inn i dette huset! Jeg blir nemlig stort sett alltid hysjet på når jeg drar frem støvsugeren... "åååå, må du støvsuge NÅ? Er jo fotballkamp jo"

Så en Silent støvsuger måtte vel vært bra, hihi!

Klem Line

Anonym sa...

Åh, en slik kunne jeg virkelig tenkt meg! Melder meg på og håper jeg er den heldige! :)

Mvh
Kristin V.

camilla sa...

Hei hei, jeg vil gjerne være med i trekningen av støvsugeren. Har en sønn på 8 mnd som er livredd støvsugeren, så kanksje det er håp for han med denne støvsugeren. Kanskje dette kan hjelpe på så han en vakker dag kan støvsuge han også=) Ønsker deg en fortsatt strålende helg i høstværet! Camilla

Anonym sa...

Åh, den kan eg tenke meg ja!!!!
Både eg og pus hadde vorte glade om den kom i hus! Pus hatar nemlig lyden av vår 15 år gamle støvsugar! Når eg kjem med den forsvinn han som dugg for sola....
Helsing Alva

FrøkenLinn sa...

Hei for noen flotte bilder, spesielt det siste :) Så heldig du er som får lodde ut en slik fin støvsuger samtidig som du fikk en selv :) Her i gården hadde det vært fint med ny støvsuger, siden den gamle vi har ikke er all verden til støvsuger å være lenger, så jeg vil selvfølgelig være med her :) Hilse FrøkenLinn

Anonym sa...

Dette vil jeg være med på, en stille støvsuger er som musikk i mine ører!-Jeg trenger ny støvsuger da vår gamle fungerer som spilledåser for vår 9 uker gamle engel med en lei kolikk. Det er godt det finnest noe som er lydløst disse dager;) tvi, tvi til oss!

Inger-Lise sa...

Klart jeg vil være med i trekningen! :)
Hilsen Inger-Lise

Caroline sa...

Hihi...Du skriver godt Emmeline,blir alltid i godt humør av å lese bloggen din;)blir gjerne med i trekningen om en stillegående støvsuger.hilsen Caroline

endelig hjemme sa...

Jeg vil være med da vi trenger sårt en ny støvsuger!

Linkehagen sa...

OI! Mange som digger deg :) Meg inkludert!
En fantastisk blogg! Får fram latteren hos meg gang på gang!
Blir gjerne med på en trekning ;)
Klem Elin, sørlandet.

Janne sa...

Jaaaaaaaaaaaaa, vil gjerne vinne en ultra silencer!!!

Kjerstin sa...

Elsker alt som ikke bråker:-) Vil gjerne vinne en sånn:-)

Anonym sa...

Sånn vil eg ha <3
mvh haldis <3

Solveig Skeie sa...

Eg kan godt vinne støvsuger! Har termin om en uke, så en stille støvsuger hadde kanskje ikke vært så dumt:)
syns forresten du bør slutte å mase om denne slankingen din, du ser jo fantastisk ut! Tenk på hvilket forbilde du er for så mange jenter, og vær heller fornøyd med deg selv sånn som du er!

Anonym sa...

jeg og vil vinne ny støvsuger..for da slipper jeg å finne ut hvilke poser jeg må ha i den gamle..jippi...

Julia

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne en sånne stille sak...For den jeg har den har fått noen øredobber og ei bh bøyle inn i seg..så du kan jo gjette hvilken hærlig blanding av lyd den lager ;)) I helga har jeg også hatt en samtale med min tenåringsønn..for å få han til å ta mere "tak" i husarbeid og div gjøremål..og da var hans svar : jeg skal gjerne hjempe til mere,vist ting er mere tilrettelagt og utstyret i orden (..!!!???? )... så no øyna eg muligheten til å ta han på ordet ;))
Ps. jeg er fast leser av din blogg,du e super god skriver!!!

✿ May-Liss ✿ sa...

Trekker herved et lodd i støvsugertrekningen (og krysser fingrene)! Fabulous bilde, det siste der :)

Gro sa...

Jeg vil gjeeeeeeeerne ha en ny støvsuger! Synes du kledde den veldig godt, og det ser ut som støvsuging blir en lek.. Det skulle jeg likt å sett... Så jeg er veldig klar for å teste det ut:)

Fantastisk blogg du har forresten!!

This and Dots sa...

Ja, jeg vil vinne ny støvsuger! Det blir masse støv og hybelkaniner av stoff og sysaker;) linda.skogstad@gmail.com

RenLykke sa...

Den gamle i butikken min har akkurat røket så ja, sier ikke neitakk:-)))

Anonym sa...

jeg melder meg på! Kule bilder!
Nina Å.K.

RenLykke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Solrun H Størseth sa...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
æ treng en ny støvsuger :-)

Kjebekk sa...

JA, jeg trenger ny støvsuger!!!

KakeKvinnen sa...

Gjerne med i trekning!:)
Støvsuger trenger jeg sårt - her går det i et meget falleferdig feiebrett :)

Kjebekk sa...

Ja, jeg trenger virkelig ny støvsuger:-))
Åshild

fruen fra landet sa...

Hei Emmeline!
Med bikkje, to katter mann og tre barn trenger jeg absolutt en effektiv og stille støvsuger.

Ps her i huset elsker vi bloggen din. Til og med mannen kikker over skuldra mi når jeg leser innleggene dine.

Rita

Anonym sa...

Å ja, vil svært gjerne vinne en stillegående bestevenn. Da får jeg kanskje tatt kverken på noen hybelkaniner også når far og sønner i huset ser FOTBALL på TV:-)
Har lest bloggen din i flere år, men aldri lagt igjen noen kommentar. Du har gitt meg mang en god latter, og dagen er ikke den samme uten...
Holsen Annemor

Anonym sa...

Hei Emmeline

Med bikkje, to katter mann og tre barn trenger jeg absolutt en stille støvsuger.

Rita

anneskreative sa...

Tøft bilde,,,mulig denne støvsugeren har rene toner også.....smiler.
Hadde vært knall og få prøvd den ut.
Ønsker meg selv lykke til.
Ønsker deg en lyd og støvfri uke.
Anne

Kristina sa...

Jeg har en ødelagt støvsuger og trenger sårt en ny! Tenk å vunnet den på favorittbloggen min! Ville vært magisk.

Orangeriet sa...

klart jeg vil være med på lotteri:)
siste bildet av deg med støvsugeren var kult!!

Anonym sa...

Hei! Kunne virkelig trenge en ny støvsuger...;-) Klippet en kanin som hadde tovet seg etter mangelfull greiing nå på torsdag, og støvsugde opp ulla. Resultat: blårøyk og kaputt støvsuger. Så- desperat behov for en ny... en som tåler kaninpels;-)

Hege C

Anonym sa...

Hei på deg! Koser meg alltid med bloggen din - og ja takk,
ny støvsuger hadde vært midt i blinken! Hilsen Ellen E

Tullefrans sa...

Selvfølgelig vil jeg være med i trekningen! Støvsugeren som gjør jobben for meg, samboeren, to katter og tre fisker (som forøvrig ikke støver så mye, men som alt for sjeldent blir nevnt) er faktisk arvet fra min farmor! Da sier det kanskje seg selv at en ny en er på sin plass.

:)

Lizbeth sa...

Hei. Utrulig kult bilde av deg då. :) Eg vil veldig gjerne vera med på denne trekningen. Tulle du? Ein stillegåande støvsuger? Finns det då? Har hatt nokre støysugere opp gjennom årene, og fellesnemneren for dei alle er ...ja nettopp støy.Ønsker deg ei strålande veke.

Lisbeth

Anonym sa...

Hei Emmeline !!

Ja jeg vil være med !!Krysser fingrene !!

Ha en flott uke !
Mvh
Kanutten fra Bergen

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne!

Elin fra Molde.

Katinka sa...

Trenger virkelig en støvsuger, så jg melder meg på :) Ha en fin uke! :)

mali-mo sa...

Så utrolig flotte bilder av deg!!! Og jeg ser at livsstilprosjektet går så det griner...imponert! Har bruk fo rmninikurs i januar når babykiloene skal av.

Jeg melder meg selvsagt på støvsugerlotteriet hos deg, som nr 556! Anyway, bedre odds enn lotto ;)

Vi har fremdeles vår gamle støvsugerhålk som holdes sammen av ren vilje og brun flyttetape. Den virker da ennå, så mannen ser ikke dette som en topp prioritet, selv om slangen detter av i hver sving. Og ingen skal beskylde den for å være lydløs ;)

God ny uke til deg!

SNILLPIKE♥ sa...

En stille støvsuger hadde kommet godt med. Alltid noen som skal se tv, gjøre lekser el.l. når jeg skal støvsuge, og det er ikke populært med bråk da må vite.

Så jeg krysser armer og ben, og håper at jeg er den heldige.

Else sa...

Jeg støvsuger hver dag,
en Ultra Silencer må være gò å ha.

Jeg ønsker med en slik en! :-)

Anonym sa...

Åh, ny støvsuger står høyt på ønskelista!
Lykke til alle oss;-)
Rita B.

Anita sa...

Jaa jeg vil gjerne vinne, og det hadde vært en fryd å få byttet ut min 22 år gamle støvsuger som høres i hele nabolaget.
Jeg har også eldes litt på 22 år så det ser utrolig fristende ut med "knappene" oppe på håndtaket.

Hanne Oksavik sa...

JA! Jeg vil vinne ny støvsuger! ^^

Beth sa...

Her var det jammen mange som ønsket seg en ny støvsuger ja..., men jeg melder meg på likevel jeg siden min støvsuger synger på siste verset snart...
Og med en stillegående hadde nok mine fire små hunder blitt lykkelige, de er livredde hver gang mor drar fram dette støvsugermonsteret vi har i skapet!

Frk .Fischer sa...

Å ja alt UTEN lyd er kjærlig velkommen i dette hjem...Så klart jag vil delta i denne supre trekningen....

ide-puffen sa...

Rockeline. Kult bilde.

Jeg vil veldig gjerne vinne en slik støvsuger.

Hei og hopp
Randi

Maratonjenta sa...

Oi, en slik flott støvsuger hadde vært flott å overrasket bestevenninna mi Monica med! Hun er en travel 4-barnsmor som virkelig kunne trengt en liten surprise i sin Tårnfrid-hverdag!

Ja, takk, jeg tar et lodd!

Søndagshilsen fra Maratonjenta!

Mitt lille hjørne sa...

WOW!Det var et kult bilde av deg :) Ser jo ut som du har det rett så morro hehe -så ja takk jeg kan godt tenke meg å være så blid når jeg støvsuger jeg også -in Silence ;O)

Anita sa...

Hiver meg med og satser på vinnerlykke. Har nemmelig et svæææært støvfylt hjem.

Hilsen Fama

min mail: anihaarb@online.no

Astridoy sa...

Fin støvsugar!!

Nina sa...

Hehe,dette blir antagelig ikke så lett med 568 kommentarer før meg, men hvis jeg ikke prøver så blir det litt sånn som de milionene jeg ikke vinner i lotto, av den enkle grunnen at jeg ikke legger inn en kupong ;)
Har lenge vært på utkikk etter en bra støvsuger og bra på ordentlig, ikke bare sån at den selgeren som jeg spør har litt mange igjen av en type og så anbefaler han meg den, eller den aller dyreste.
Har forøvrig en ikke så skrekkelig gammel støvsuger,blå liten og snerten er den, men henger den sammen????? nei da, både munstykke og selve slangen dette av i hytt og gevær og det å støvsuge et rom uten 3 beroligende piller er en prøvelse ;)
Hehe, dette ble en hel avhandling, skrekk og gru, men hvis jeg ikke skulle være så heldig å vinne denne støvsugeren så er jeg litt nærmer en avgjørelse i støvsugerdilamma mitt....da må jeg ut å kjøpe, men jeg vet hva jeg bør kjøpe om ikke annet :)

Ha en strålende uke,
hilsen Nina :)

Tove H sa...

Supert å kunne delta på dette ;) Jeg tar gjerne lodd! Utmerket omtale.

Anonym sa...

Jeg også!

birtehillestad@hotmail.com

K@ri sa...

Ser man det :-)
Dette tilbudet MÅ nok være ment for meg.... Etter en eviglang oppussing i Mulighetenes Rike, så synger virkelig støvsugeren her på ekstranummeret allerede,og den passer slett ikke sammen med nye tregulv der den halter rundt på 3 hjul, så ja takk, jeg ønsker meget gjerne en ny støvsuger! At den er stillegående i tillegg, se det lyder magisk.
Ei ny god uke ønskes deg.
Vakre tanker fra K@ri*

Kristin sa...

Åh, dette hadde virkelig värt perfekt for meg. Vi trenger absolutt en ny stövsuger. Den vi har er en gammel, billig variant som knappt suger opp noe.

I tillegg har jeg en baby på 8 måneder som er livredd for lydene fra stövsugeren, så jeg stövsuger med henne på armen. Hadde värt perfekt med en som går stille, sånn at jeg kan stövsuge uten å skremme lille gullet :)

Har forresten nettopp begynt å fölge bloggen din, den er virkelig flott :)

Anonym sa...

ÅÅÅÅ det hadde vært noe:-) Jeg henger meg på og krysser fingre og tær:-)

Heidi Riise

Anonym sa...

Å ja jeg trenger jeg trenger... og har ønsket meg til julegave. Kommer jula litt på forskudd blir jeg jo veldig glad... og kan heller ønske meg slike nyttige ting, som puter, pledd og green gate til jul;)
trinebu@gmail.com

Camilla sa...

Jippi, ny sjangse på stövsuger etter at den forrige gikk meg hus forbi. Jeg er med!

TinyTwistedMe sa...

Hei,
flotte bilde innlegg!
Jeg kunne veldig gjerne tenke meg en slik støvsuger... siden jeg i utgangspunktet er liveredd støvsugera, netopp pga av bråket på dem :)ergo, samboeren min må stå for all støvsuginga hjemme hos oss. En stille støvsuger hadde vært midt i blinken førr mæ :)

Ellers, keep up the good work med bloggen.
Isabelle

Trude sa...

Jeg vil gjerne vinne en stillegående støvsuger, og denne ser jo absolutt snasen ut. Med en stillegående støvsuger i hus, så slipper kanskje bikkja mi å bli lettere oppkavet hver gang jeg støvsuger...

Unknown sa...

Hei!

Jeg ønsker å være med på trekningen av denne fantastiske støvsugeren! Ønsker meg en ny, så hvorfor da ikke prøve å vinne en? ;-)

Liker bloggen din veldig godt forresten, og er faskt leser av Bolig pluss, og leser da også innlegget ditt, som er så friskt å lese! Herlig:-)

Hilsen Laila Sandvik, som desverre ikke har egen blogg..

Mariann Raud sa...

JAAAA jeg vil være med på denne støvsuger-trekningen :) Jeg haar en electrolux som fungerer helt greit, men den bråker som en gammel dampmaskin og ledningen går ikke inn lenger... så det ikke noe gøy å støvsuge lenger! Å sloss med fem meter ledning hver gang er ganske irriterende. Jeg kunne mer enn gjerne trengt en ny :)
Du skulle forresten vært med i en electrolux-reklame med desse bildene dine, de var så morsomme :)

Mariann Raud sa...

JAAAA jeg vil være med på denne støvsuger-trekningen :) Jeg haar en electrolux som fungerer helt greit, men den bråker som en gammel dampmaskin og ledningen går ikke inn lenger... så det ikke noe gøy å støvsuge lenger! Å sloss med fem meter ledning hver gang er ganske irriterende. Jeg kunne mer enn gjerne trengt en ny :)
Du skulle forresten vært med i en electrolux-reklame med desse bildene dine, de var så morsomme :)

(sandra) Nichitah sa...

ÅÅh.. enda en støvsuger :O jeg har så lyst på ny støvsuger nå at d er like før den vi har tar kamikazehopp fra varandaen :P Håper inderlig på å vinne denne ^^

HaHa.. syntes det var en morsom og stille annkomst støvsugeren hadde ;)

klem

Anonym sa...

Hei!

Jeg vil gjerne være med i trekningen :)

Hilsen
Kristin B.

kb65@live.com

♥ Linnie ♥ sa...

Hehehe, herlige bilder, og spesielt det siste der ;)

Smiler bredt her jeg sitter, blir alltid i godt humør av dine innlegg :)

Ja, må vel kanskje hive meg med jeg også. Den som intet våger, intet vinner, og det hadde vært kjekt med en ny støvsuger her i huset - da den vi har plutselig står igjen bak oss mens vi støvsuger videre med slangen som henger og dingler bak oss før vi oppdager at den spratt ut - igjen...

Håpløst når det ikke nytter å få ny slange-del heller, pga samme skjer igjen ;)

At den er stille hadde heller ikke gjort noe, da vår bråker en del, hihi.

Så jeg prøver lykken jeg også :)

Ha en kjempefin mandag =)

Klem Linnie =)

Anonym sa...

Fin lesing fra deg en mandag morra...Det er ikke hver dag jeg er inne.
Jeg skulle gjerne hatt en støvsuger ja. Tusen takk!
Ha en flott og super høstuke. Her på sunnmøre regner det go er grått men med inspirasjon fra blogger blir det ikke så værst alikevel.
Jo.

Marie Kloster sa...

Hei, for en giveaway!! Følger bloggen din hver dag og sitter og koser meg og ler over hva du finner på, du skriver så bra! Håper jeg kan vinne denne fantastikse støvsugeren da min begynner og synge på siste værset, den bråker noe fryktelig, jeg har prøvd å fikse, men det ende med at den begynte og hyle når jeg bruker den, tror den rett og slett ønsker fred.. jeg venter baby i desember så en støvsuger som er stille er høyt på ønskelisten min, da kan jeg støvsuge mens den lille sover, viss ikke jeg også ligger strak på sofaen da.. ;)
Hilsen Marie K.

Anonym sa...

Trenger desperat en NY støvsuger, så denne trekningen blir jeg gjerne med på. Er innom bloggen din daglig, du skriver utrolig morsomt.
Hilsen Liv
oliven@mimer.no

Anonym sa...

Åååhh denne vil jeg gjerne vinne.
Krysser fingre og tær i håpet.
Du skriver knakende godt!!
Hilsen Amalie
amalieag@hotmail.com

Janicke sa...

Åja! Jeg vil gjerne vinne støvsuger - det er så støvete her hos meg....

Anonym sa...

Hei.
Som vanlig veldig morsomt å lese bloggen din:-)
Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen om den fine støvsugeren (ekstra bra at den ser litt bra ut også synes jeg)
Om jeg vinner, skal den få bryne seg på masse hundehår fra min lille søte Cavalier.
Ha en strålende uke!
Vennlig hilsen Andrea :-)

Iselin sa...

Hei! Jeg vil gjerne vinne en støvsuger:)

Anonym sa...

Jaaaa, jaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaa...ny støvsuger vil jeg haaaa. Ser etter ny støvsuger, og uansett om jeg blir trukket ut eller ikke, er det kjekt å bli presentert andres erfaringer om nyheter på støvsugerfronten..:))))Ha en god dag!! Klem Hilde (uten blogg)

Anonym sa...

Denne trekningen blir jeg mer enn gjerne med på!!
Lykke til videre med den flotte bloggen din!!
k_gjaerde@hotmail.com

Anonym sa...

Morsomt med barn som ordner og fikser i hjemmet! Her i huset kunne vi godt trenge en støvsuger, så jeg deltar gjerne! (kanskje ny støvsuger gjør det morsommere å rengjøre huset, hvem vet????!!!!)

Rita Helen sa...

Hei Emmeline

Jeg må si jeg storkoser meg med bloggen din. Den er en herlig lattergave i hverdagen. Ler og setter kaffen i halsen av dine morsomme skriblerier om dagligliv og tanker. Jeg hater å støvesuge og sliter med denne hersens ledningen som aldri er lang nok (ja til ledningsfri støvesuger..). Aller helst burde man hatt en egen støvesugerhjelper, men sukk, slik er ei virkeligheten. Har et gammelt røkleverk etter min X og kunne gjerne tenkt meg en ny støvesuger. Kan man attpåtil spilleluftgitar med den blir det kanskje morro å støvesuge. I wish. Ønsker det og dine en fin, fin dag.

Marthe sa...

Hei Emmeline!
Så heldig du er som får dele ut slike godbiter, og attpåtil få til deg selv!
Det hadde passet PERFEKT med en ny støvsuger her i huset, da min mann fant ut at det var superenkelt å tomme asken med den gamle. Så når jeg starter den nå kommer det alltid en liten askesky ut av den, (regne Eyjafjallajökull)

Takker for en super blogg! Alltid like moro å lese!

Anonym sa...

Hei Emmeline
Du har den herligste bloggen i hele blogglandia! Digger at alt ikke er "helt på stell" hele tida, og syns du/dere er utrolig sjarmerende.
Min eldste sønn bor i guttekollektiv i Oslo og nå har den eneste eieren av en støvsuger flyttet ut. Kan du tenke deg? Kjøp av støvsuger er ikke 1.prioritet hos disse gutta så derfor nominerer jeg dem til å premien din. Lykke til!
Klem fra Heidi Merete

Anonym sa...

Hurra!

Krysser fingre - vi må kjøpe ny støvsuger nå, og det er så UTROLIG kjedelig å bruke penger på!

Kanskje er jeg så heldig at den dumper inn istedenfor? =)

Spent!

Cec

Behindabluedoor sa...

Fantastisk flotte bilder av dere Cecilie :)))

Anonym sa...

Kirsti må overbevises om at den er ultra-stille....men den er kanskje stillere enn den hun har?

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med!! En ny, stillegående støvsuger hadde vært flott!

Kate:) katemarieh@gmail.com

‹ Eldst ‹Eldre   401 – 600 av 976   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails