tirsdag 13. september 2011

Back to basic


Etter sommerferien har jeg ikke knipset et eneste bilde til bloggen. Fotoapparatet mitt er ødelagt, og huset har vært kaotisk. Men i går var Emmelinemannen i ryddemodus. Rettere sagt; Ryddediktator-modus. Han slengte puter og pledd veggimellom, og det grå sofatrekket som har prydet Ektorpen siden jul, fikk seg en solid vask i vaskemaskinen! Selv om det sto at trekket burde renses. 


I mellomtiden pilte Emmeline ned i kjelleren og hentet de hvite trekkene frem fra glemselen. Hello, vaskeklut på flekker, og ganske krøllete sofatrekk som blir skitne fortere enn svint...Det er faktisk sånn at jeg liker de hvite sofaene best, selv om man kan diskutere hvor fine de egentlig er;)


Emmeline tømte atter en gang kjøkkenskap og andre skap -og for snart tusende gang gikk turen til Fretex som nå har begynt å motta relativt nye kopper fra denne damen. Med prislappen på faktisk, shame on me. 

Men omsider har jeg fått ryddet kjøkkenhyllen, og kan knipse noen tradisjonelle bloggebilder som man egentlig har sett tusen ganger før...


Litt verre er det jo at Emmelinemannen har lagt den røde (*red light district) lampen for hat. Ut med den h.....bestemorslampen, sier Emmelinemannen, den passer ikke hos oss. Så plasserer han bestemorslampen på soverommet. Der står den på vent helt til Emmelinemannen går på trening, og vips så er den tilbake i stuen. I går fikk bestemorslampen lys i seg, og dermed har den fått audiens på nåde i anledning mørketid og problematisk leselys-situasjon.Det er tross alt en TINE K lampe, sier jeg, den koster mange penger.  Det er den ikke verdt, svarer Emmelinemannen, du kunne laget en sånn skjerm selv ved hjelp av en rød strømpebukse... Jada masa, sier jeg til den selvutnevnte interiørkonsulenten, mens han setter opp små høyttalere i vinduskarmene rundt omkring. 


Jeg fikk i tillegg et fint veggbilde til bursdagen -og det kan jeg bare GLEMME å henge opp! Happiness is a destination plassert bak soveromsdøren og strykebrettet, og der kan happinessen bare kose seg.  Det er nemlig sånn at Emmelinemannen ikke liker disse brunfargene som Emmeline kommer drassende med. Vi pleier ikke å ha brune ting, så du får sette de brune tingene et annet sted, forklarer interiørkonsulenten.Men som vanlig har Emmeline en plan, og tar derfor Happiness-skiltet sin skjebne med knusende ro. Det skal nok få komme til heder og verdighet igjen ganske snart. Bare vent og se!


Fint er det iallefall at jeg omsider har ryddet frem alle tingene jeg har fått i hus i løpet av sommerferien. På Glansdagen i Oslo fikk vi jo litt av hvert, og endelig har jeg fått på plass putetrekkene fra Kremmerhuset som jeg byttet til meg fra Den gode feen. Jeg har fått andre gaver også, så nå gjelder det bare å få knipset sakene i sitt rette element.


Disse koppene for eksempel, er nye fra GreenGate (*oiii, hvilken bombe!) Men de har jeg kjøpt selv. Jeg underholdt i en førtiårsdag for en tid tilbake, og da fikk jeg massevis av te i takkegave! Vi snakker Kusmi-te, til en million kroner kiloen! (På mange måter snakker vi Keiserens nye klær-te!) Dermed har jeg kjøpt meg to nye tekopper som jeg kan nyte godsakene i. I bloggeklisjeens ånd leser jeg interiørblad også. I dag har jeg tatt en titt i ROM 123 som har fin reportasje fra Glansdagen. Aaahh, det bringer frem gode minner. 

I dag har jeg også vært flink og knipset flere bilder som jeg skal vise i morgen. Sånn at det blir litt mer sving over bloggingen. I tillegg skal du få høre om da Jostein Bever ble narkoman....nesten! SEES:)
75 kommentarer:

Siril sa...

Du får alt til å virke morsomt - til og med rydding! Creds;) Fretex i Bergen er jammen meg heldige, og for en herlig interiørkonsulent du har! HAHA :D

Helen sa...

Herlig! :) Får så lyst til å være den berømte *flua på veggen* hos dere sånn ca en times tid.. :)) Lykke til med skiltoppheng!

Bodil K sa...

Hahaha.. ;D
Fornøyelig lesning;
godt å ha deg tilbake! :)

ib sa...

Siden jeg og bor i Bergen må jeg spørre: Hvilken fretex gir du tingene dine til ;)

Emmeline sa...

IB: De blir alltid levert på Fretex på Lagunen:) Julepynt til jul, påskepynt til påske og kopper og puter resten av året;)

tinajo sa...

Love that cup! Funny you just show these pics with red in them - I just wrote about "seeing red". :-)

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Som jeg koser meg med å lese innleggene dine :) Morsomt altså :)

Hanne Margrete sa...

Så herlig at du og interiørkonsulenten er tilbake! dere har et veldig underholdene ekteskap, i hvertfall for oss lesere;) Ser for meg hvordan dere løper rundt og tar ned den andres ting og fram med sitt eget! Synes lampen er veldig fin jeg, og de greengate koppene er herlige!

Anonym sa...

Du har vært dypt savna i bloggverden :( fantastisk å ha deg tilbake :) elsker måten du skriver på :) stå på, masse blogglyst sendes ;)

Thea sa...

Se min nye matblogg: http://www.mylittlekitchen-thea.blogspot.com/

Jeg blir veldig glad hvis du vil linke til My Little Kitchen på bloggen din :)

Thea

Frau Putz sa...

Åh Emmeline... Du får mig altid til at le, når du skriver om dine interiør-kampe med Emmelinemannen...
Når jeg så sidder og ler kommer min mand og spørger, hvad jeg ler af - og så læser han dit indlæg - og genkender sig selv ;)
Selv om jeg ikke er interiør-blogger har jeg en del af de samme interiør-kampe med min mand. Han holder MEGET af sine ENORME høyttalere... og taler konstant om NYE, endnu større høyttalere - og fnyser fornærmet, når jeg forsøger at tale om SMÅ, HVIDE højttalere, som måske kan hænge på væggen...

Han forstår for eksempel heller ikke, at det ikke går så fint med blå lagner til det hvide sengetøj... eller et blåt og et grønt lagen på dobbeltsengen... ("Hvem ser vel det?")

Jeg ville elske at have hvide sofaer - men må indse, at de hvide betræk nok aldrig ville nå at sidde på sofaen... Så snart de har forladt vaskemaskinen vil de blive beskidte igen... Med to børn og tre katte... Nej du... Så har det praktiske høj prioritet.
Men drømme har man jo lov at ha'

~ Karina

Trollmora sa...

tenkte jeg skulle kjøpe et par sånne gg røde til jul jeg :) syns de er litt julete av seg :) bra at du er tilbake!

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Takk for at du spredte latter her i kveld! Velkommen tilbake til oss :-)

Ha en fornøyelig aften i hvite sofatrekk og med rød vakker lampe!

Klem fra Tone

Lys Nostalgi ♥ sa...

Hehehe.. Koser meg med nytt innlegg, su er HERLIG! ♥

Hege sa...

Lekkert,lekkert,lekker synes nå jeg :o)
Og sier som sirill,du får jammen meg rydding til å høres morsomt ut,helt utrolig,hehe!

Ha en fortsatt fin uke.

Klem Hege-Mamma til 3

Noatunfrua sa...

Et innlegg i kjent Emmeline-stil! Det liker vi! :)

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Hei Emmeline:)
Kjenner meg att i mykje av det du skriv her i dag;)Herleg å lese!!!
Herlege bilder du viser.Liker kjempegodt stilen din.Litt sånn som hos meg...både interiør og mann;)hehe.

Har ein give away på gong:Trur du vil like premien;)
Klem frå Mette.

Vimså sa...

Flott å sjå dæ tebake..
Klem Mj

Berre Kristin sa...

Hehe, du skriv bra!! (Høyrt den før?) Eg er ikkje interiørbloggar, men er artig å finna ei av sorten som er litt sjølvironisk også, ikkje alle som er det;)

Lottemora sa...

Herlig å ha deg back i business med bilder og det hele. De nye Greengate-koppene var jo kjempefine da. Lurer sannelig på om jeg skal bruke fridagen min og kjøre den timelange turen til Kammerset på Sunndalsøra....som er den nærmeste Greengate-butikken min....

Skikkelig gøy å se bilder fra Glansdagen i Rom123 idag. Gleder meg allerede til neste år.

Ha en fin kveld

Lotte

Pink lady sa...

Herlig!! Gleder meg stort til å høre mer om Jostein bever!! Det er nå ikke mange ukene siden en ung mann spurte meg høflig om jeg ville kjøpe litt hasj av han. Jeg takket høflig nei. Men jeg er i det minste godt fornøyd med at det var hasj jeg ble tilbudt. Min svigerinne som er noen år eldre en meg ble tilbudt subutex!! Mangt man får oppleve når man går en tur i nærheten av en viss park.

susann sa...

Jeg håper virkelig det er bra med Justin.

Nora sa...

Åh, det var noen fine tekopper:D Du får ta å lære ha mannen din å like litt brunt også..hehe. Og du.. jeg synes sofaene dine var finere i grått.. men det er jo lov å mene forskjellig:D

Neste ryddesjau kan du jo ha konkurranse på bloggen og gi bort nesten-nye kopper i premie feks?:)

NIB sa...

JIPPI! Emmeline tilbake:)))))

Anonym sa...

Jeg syns hvite trekk er finest, uansett... Likte de røde hvite koppene, sammen med teboksene ble de knall.

Anneli sa...

Kult ass, og de nye koppene skal jeg også ha. Må bare vente til et ubevokta øyeblikk. Men du, jeg synes nesten at jeg kan lese mellom linjene her at jeg kan ønske meg et blogginnlegg, og kan ikke du da feks skrive litt om bilder. Altså fotografering da. Litt sånn tips og vink (?) for å få tatt fine innebilder. Som jo bloggen din har. Ok? :D (er lov å prøve. Og dessuten sa en fyr til meg en gang jeg hadde bestemt meg for å leie huset hans og hadde vært rimelig på en stund, at snille jenter maser ikke men de får heller ingen ting. Jeg fikk huset og har lagd det som en leveregel;))

* sa...

Your blog is wonderful and enchanting your pictures
♥-Doris

~Anna~ sa...

Så gøy med et Emmeline-innlegg igjen! Jeg liker bloggen din sååå godt, og at det blir litt lengre mellom innleggene gjør ikke noe når de er så bra! :) Du fikser en balansegang mellom fine bilder og gode historier, herlig! (M.a.o.: det gjør ingenting at vi har sett kjøkkenhyllen din mange ganger før, når det følger en unik historie med på kjøpet!) Klem fra Anna

Kine sa...

Hurra for at du er tilbake! :)

Kremmerhuset sa...

Så herlig å se at putetrekkene har fått sin plass :-) Fin onsdag til deg!

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Dejligt at høre fra dig søde.
Du har været savnet...

Ha´en dejlig dag.

Knus Susi

sylvia sa...

elsker disse nye koppene fra GG, blir vårt nye juleservis.
klem

- Rekkehuset - sa...

Veldig morsomt innlegg om hverdagslivets utfordringer. Den lampa synes jeg er rålekker.

Linecas have sa...

Trodde ikke du kastet" kopper jeg, bare pådro deg enda flere hehheee....
Jeg har ingen slik interiørkonsultent, takk og lov! Han legger ned veto tenker jeg hvis jeg skulle finne på å ville ha knall blå stue eller rosa sofa med hvite prikker.. Så da skjønner du jeg kan gjøre stort sett som jeg vil for sannsynligheten for at jeg drar slikt i hus er micro marginal hehe..

Anonym sa...

Massevis av blogglyst sender jeg til deg :)Håper du er "tilbake" nå....selv om jeg vet at du har din suverene rett til å blogge så mye/lite som du vil!!;)
Du er bare så goood!! Dermed blir du savnet:)

Klem Liv

Anonym sa...

*LOL* Fantastisk morsomme rapporter fra heimen og nydelig interiør...som alltid! Takk for det!!

Jeg har også det grå Ektorp-trekket som ikke tåler vask, kan jeg spørre om det allikevel overlevde en runde i maskina??

Klem fra KristinB :-)

Emmeline sa...

Det grå trekket lever i beste velgående etter en omgang på 40 grader i maskin:)

Anonym sa...

Alt som blir levert til Fretex-butikkene blir sendt videre til Midttun for sortering. Så ikke regn med å finne Emmelines ting på Lagunen.

Mie fra Mies Mirakler sa...

jeg tok selv sjansen på å kjøre noen trekk til Pollo lenestol i vaskemaskinen som det stod kun rens på, det gikk mildt sagt ikke bra. Men så ble det riktig god plass i stuen etter at stolene måtte kastes da. Aldri så galt, etc. *♥*

Linda sa...

Oi, visste ikke at det var Fretex på Lagunen, men da skal jeg ta meg en tur der!

Flott at du er tilbake i bildebloggemodus! Har savnet deg! Klem

Anonym sa...

Hvis bestemorslampen skulle trenge et nytt hjem, kommer jeg gjerne og henter! Mvh Benedikte

Underberget sa...

Alltid gøy å klikke innom deg Emmeline! Flotte bilder og husfreden senker seg vel etterhvert:-)

Maggie sa...

Et herlig innlegg! Disse tekoppene ser ut til å være gode å holde i/rundt. Tror jeg må skaffe meg et par :)

Ingrid Jeanette Lomeland sa...

Weee Emmelineinnlegg!
Missed ya ;)

Anonym sa...

Så godt å ha deg tilbake med nytt innlegg! Du skjønner det at jeg kjenner meg så godt igjen hos deg. Min mann ville nok helst møblert hele huset med båtmodeller og gamle sjøkart. Og fargerike gulvtepper og smijernsspotter!! Ikke i denne heimen, nei! Han har fått en krok i stua til sin pynt og så har jeg resten til min.
Bloggen din er en fornøyelig lesing. Elsker din måte å formidle episoder på. Ha en koselig kveld med eller uten lampe og veggord.
- Berit -

Signe sa...

Hahaha 'mens han setter opp små høyttalere i vinduskarmene rundt omkring'.
Flirer godt av innleggene dine jeg :)

Onsdagsklem fra Signe

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Skulle visst bodd i Bergen og vært på fretex ser jeg:)

Har også en som tror han er interiør konsulent her i huset.Det positive er at han er ganske enkel å manipulere:)

Nyt dagen:)

Klem Linda:)

Anonym sa...

Jeg bor i Fana og stakk sånn for sikkerhets skyld innom Fretex på Lagunen i går kveld. Ikke en gg-kopp å se... Ikke så mye annet lekkert heller for den slags skyld.

Men bloggen er lekker da og jeg flirer :-) Til deg med maritimt hjørne i heimen; sånn er det hos opphavet også, bare at der har det tatt over hele huset :-s

Birgitte med Annekset sa...

Hej,

Vil du ved lejlighed, hvis du stadig vil linke til mig, :-) rette linket til min nye blog:

http://birgittemedannekset.blogspot.com/

Knus Birgitte

alma sa...

Thihi! Alltid like morsomt å lese og alltid like gjenkjennende. Foreslår at din mann begynner å produsere slike lamper med rødestrømpebukser,kan sikkert få god omsetning av de på Epla.Lykke til med skiltoppheng og øvrige interiørdiskusjoner :)

Anonym sa...

Keiserns nye klær te var veldig dekkende-kloke dame. Utrolig bra markedsføring som gjør at alle vi interiørdamer MÅ ha Kusmi te? Eller er vi en saueflokk som kjøper bare fordi det selges i interiørsjapper? Boksen er grei den men den er jo ikke til å hyperventilere av. .... og teen er da ganske ordinær- er den ikke?

Sanne

ps. Jeg går ofte etter pen innpakning selv jeg altså, min første mann var bla en skikkelig smukkas :)

Trallala sa...

Lampa var bare nydelig, den må du tviholde på :) Ellers skriver du som vanlig utrolig morsomt. Og flotte bilder!

salige lavendel sa...

Spent på hvordan du skal få det kule tavlebildet fram i lyset =) Så på den røde serien fra Greengate for et par dager siden jeg også, det er veldig lekre!

Anonym sa...

Endelig tilbake...
dette har jeg ventet på!

Herlige friminutter i hverdagen!

Esther Christina sa...

oi, som jeg gleder meg til neste innlegg!:D Alltid festlig lesing her inne!Ha en super helg!:D

Anemone sa...

Hei hei!
Jeg viste at du hadde et slikt skap på hytten. Lurte på å høre om du kvidde deg til oppussingen, og heller ville selge det... ;)
Helt fantastisk bra at Karna hadde et stående som hun ikke brukte.
Bloggen kan brukes til så mye... :)
Du skriver kjempebra, som alltid!
Ha en kjempefin helg!
Så sees vi sikkert!
Henriette :)

Anonym sa...

Du skriver så ustyrtelig morsomt! :)

Fortsett med det!

Fast følger fra Oslo

Unknown sa...

Veldig kreativt! Masse inspirasjon! :)

Anonym sa...

Så herlig blogg du har! Du har skikkelig morsomme innlegg som er lett å kjenne seg igjen i. :)

Synes de hvite sofatrekkene er finest, selv om du hadde det flott med grå også.

Karin

karmucaycuquino sa...

que bolg más bonito, si tienes un rato te invito a pasearte por el mio
un saludo desde España
http://karmucaycuquino.blogspot.com/

Snuskebassa sa...

Jeg digger Interiørkonsulenten! Lampeskjerm av strømpebukse... KULT!
Kan du ikke få han til å lage et innlegg: Hvordan lage lampe på 1-2-3 :-)
Klem fra LIV

Ingunn sa...

Ha ha. Brune ting liker han ikke hos dere... Ha en fin dag!!!

Klem Inggunn

Cupcakes og champagne sa...

Haha jeg må le av din interiørkonsulent av en mann ;) Herlig lesing!

Velkommen AS sa...

Hei,

Siden så mange leser bloggen din - kan jeg få komme med et godt tips ang. messen som starter i morgen i Grieghallen?

DET ER VARMT DER! Ikke kle på dere for mye.

Hilsen Astri hos Velkommen

Fru Keilegavlen sa...

Herleg!! Det er så kjekt å stikke innom bloggen din å lese. ;)

Karna sa...

Vel overstått Emmeline, du var kjempe flink!

Du er som den berømte poteten og kan brukes til det meste, var jo kjempe flink i den "nye rollen" din på messen!

Grattis til deg og til de andre som gjorde messen til årets happening i Bergen!

Anonym sa...

lang bloggtørke i vinter/våres, lite blogging i sommer og tørke etter sommeren. Neiiiiii - KOM TILBAKE!!! SAVNER deg ;))

Kjersti sa...

Hva skjer med Emmeline-bloggen? Er innom og sjekker jevnt og trutt, men nei... Håper alt står bra til og at du snart tar tastaturet fatt igjen:)

Anonym sa...

Hei!
Leser at du har gjort en flott jobb(som alltid!) på int.messen i Bergen. Håper du har det bra og at du snart er tilbake med nye innlegg på Emmeline-bloggen. Du er savnet skal du vite!
Mvh. Tove

Ps.Jeg har bursdag i dag og mitt bursdagsønske er å kunne logge meg inn på bloggen din og igjen kunne humre og le av dine koselige, morsomme og inspirerende innlegg! Og jeg lever i spenning ang.den historien om Jostein Bever da!!

diadu sa...

i just found your blog and I like it so much!! so nice pictures! claudia

Camilla Hounsell Design sa...

Morsom bruk av Godis skålen! :)

Camilla Hounsell Design sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

澎湖徵信社公會
澎湖縣徵信社公會
金門徵信社公會
金門縣徵信社公會
馬祖徵信社公會
馬祖縣徵信社公會
香港徵信社公會
大陸徵信社公會
美國徵信社公會
尋人
尋人網
尋人查址
尋人啟事
尋人方法
尋人起源
尋人免費咨詢
尋人高手
尋人網站
尋人工具
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費咨詢網
離婚協議書
離婚要件
離婚證人

Unknown sa...

徵信社收費
徵信社推薦
徵信社尋人
徵信社申訴管道
徵信社工作
徵信社公會
Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails