torsdag 29. september 2011

Flytende i en Tine K-kurv på Nilen


Det har vært et labert bloggeår, ingen tvil om det. Jevnt og trutt tenker jeg at jeg skal kaste inn årene, og la bloggelivet seile sin egen sjø. Så ignorerer jeg min egen blogg i ukesvis (*og alle andres) og lar den gå for lut og kaldt vann, som et lite Mosesbarn i sivet...


Men så går man der langs vannkanten, og overalt møter man fremmede folk som spør: Er du syk? Er det noe gale? Hvorfor blogger du ikke? Så ser man litt på bloggen sin, og syns den krever mye stell, men også er blitt en sjarmerende liten baby, og så tenker man. Nei, søren heller. Jeg kan ikke slutte likevel!  Så henger man bloggen på tørk for n'te gang og tar fatt igjen!


Stakkars Jostein Bever går rundt og venter på at moren skal komme ut av skrivesperren for å forsikre alle om at han ikke har blitt narkoman. Jeg skulle vel også ha skrevet noen bevingede ord om at det var Boligmesse i Grieghallen forrige helg, og at vi hadde det så knallkjekt. For det hadde vi.


Hallvor Bakke var akkurat passe småfrekk der han satt i sofaen, og fortalte at han hadde gravd opp hekken sin med gule blomster ( -fordi man skal tørre å stole på seg selv og hjertefølelsen!) Han tøffet seg også, og sa at alle damene måtte slutte å løpe rundt i tunika og like Shabby shic ( *hehehehe.....)


Hallvor Bakke syns også at stygge ektemenn-hekker bør selges på FINN.NO, fordi det alltid er noen der ute som elsker det som vi andre hater! (Vi snakker hekker i ulike farger- vi snakker ikke salg av tunikaer eller ektemenn. Bare sånn for ordens skyld!)


Jeg skulle også ha skrevet litt om Tine K som var et HELT VANLIG MENNESKE, noe Emmeline syns var veldig forunderlig. Da helt vanlige mennesker stort sett ikke har sine egne møbelkolleksjoner!  Derfor har Emmeline i dag kjøpt seg en ny lykt fra Tine K, som vel strengt tatt ikke hadde en helt vanlig pris, men skitt au... På lånebildet under ser du Tine K og Bodil Bo snakke om barn og bryllup i New York!Siden det har gått noen dager, skulle jeg kanskje heller bare ha skrevet litt om dagliglivet her hjemme, som i dag fikk en ekstra swung fordi Emmelinedatteren hadde besøk av en aktmodell på skolen. Han satt på et bord midt i klasserommet, med dinglende tissefant i tre timer. (*Jeg tror det blir litt ukorrekt å skrive tre STIVE timer) Dermed har Emmelinedatteren underholdt sine søsken med alle slags detaljer. Lukket de opp vinduet, sånn at det kom vind på den nakne mannen? Ja det gjorde de! Var han naken i pausene? Ja det var han! Fikk han plutselig flygetiss? (*Har du ikke hørt ordet før? Ikke jeg heller!) Nei, han fikk ikke flygetiss. Tissen hang fint på plass hele tiden. Uten flyging!


Så nå har begge de yngste Emmelinebarna bestemt seg for at de ikke skal ha kunstfag på videregående. For sikkerhets skyld. Kanskje det er derfor de har slettet alle bildene Emmeline tok med lånt kamera i helgen? Sånn at man ikke blir fristet til å ta fatt på den kunstneriske vei, eller på bloggeveien for den saks skyld;) Men Emmeline satser på lånte bilder fra gode bloggevenner, som forhåpentligvis er villig til å donere litt drahjelp. (Hei Bodil Bo og Den gode Feen, og Kjerstis lille lykke) Jeg håper på at dere sponser dette innlegget med noen av deres fine bilder;) SO LONG!


41 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Vell, nå er min blogg av den mindre arten, så jeg blir ikke kjent igjen på gaten, ingen fare for det i grunnen. Men jeg jeg vurderer seriøst å kutte ut bloggingen.... ofte.... ikke fordi at jeg syntes det er kjedelig, men fordi jeg kunne tenke meg å frigjøre meg for behovet for kommentarer..... og følge andre blogger. Men så var det det at bloggingen er en motivasjonsfaktor, som får frem kreativiteten hos meg. Og jeg lurer i grunnen på hva jeg skulle ha gjort uten bloggingen. Men det er nok ganske sært, for svært få av mine bekjente leser blogger, ei heller min...... Ha en flott dag, med eller uten aktmenn med dangel bær:DDD klemz Grethe

Anonym sa...

endelig :) Herlig!!!

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Så gøy at du er tilbake :)
Savner innleggene dine her på bloggen.
Ha ei fin helg!

n i n a s hjem sa...

Nok et herlig innlegg!

Godt å se deg tilbake igjen :)

lise sa...

Keep calm and call me, står det på iphonen min.

Tindrande Auge sa...

heheheh jeg bare elsker å lese innleggene dine. Skikkelig god humor ;) Flott messe i Bergen, jeg var der også. :) ha en flott kveld videre Hilsen Nina

Anita sa...

Så kjekt at du er tilbake igjen!!

Refleksjon på livsvegen sa...

Godt du er tilbake..
Kan bli avhengig veit du også av din blogg ;-)


Leva så vel!

Hannepanne sa...

Hehe...yes she is back :)

Hanne=)

Duse Pasteller sa...

Gøye betraktninger fra en flott helg - og gøye betraktninger fra hverdagslivet i Emmelinehjemmet;)
Det var kjekt å se deg i `action`!;)
Janni

Anonym sa...

Yes!!!! She is back!!!! Love it!!!

Anonym sa...

Er det fordi bloggen skal omhandle bare interiør som gjør at det blir tørke, eller? For jeg syns at du, og andre bloggere skulle kunne skrive om hva dere vil, når dere vil, uten at det blir lagt press på dere.
Men, nå har ikke jeg blogget så lenge at jeg har fått blogginga opp i halsen eller noe sånt.. Og jeg foretrekker å blogge om flere ting, og helt tilfeldig.

Du kan jo samle historiene dine til en bok?? Flere av historiene dine er jo kjempebra.

Med kjæleik til livet sa...

haha... no ha eg lært meg ein nytt ord ....
FLYGETISS ---- er det rart vi digger deg -- masse ;)

monikaklemma

Anonym sa...

ENDELIG!! Har savnet deg <3

Maratonjenta sa...

Godt å høre fra deg Emmeline!!!

Klem fra Maratonjenta:-)

MineBlom sa...

Jeg skjønner at man må stoppe opp litt og gi det en pause. Hos flere av bloggerene her inne er det jo et utrolig stort press, og til tider ikke sunt.. Prestasjons angst! Men det tenker jeg handler om de som tar seg litt vell høytidelig... Her faller jo du helt bort. Du har en fantastisk selvironi tar deg så vist ikke høytidelig, tar ting virkelig på kornet og er en dyktig formidler. Det er akseptabelt at du tar deg en pause innimellom, ;) bare vi vet du atter igjen kommer tilbake med alle dine fine kommentarer og historier. Du er dyktig, morsom, nydelig...osv osv. Og vi mener det ;O)
Varme hilsner fra MineBlom
Som også har pause....Men er en rellativ ny blogg ;O)

Winkel's Crazy Ideas sa...

Du skriver så bra, ler godt hver gang :)!

Karna sa...

Tjhiii....Flygetiss og ektemenn på finn.no...jeg fniser og ler, og er veldig glad for at du ikke slutter å blogge, vi trenger deg i bloggverde Emmeline!

Ha en nydelig varm høsthelg!

Heidi sa...

Nei du må ikke slutte å blogge skjønner du.
Du skriver altfor bra til å slutte med det :-).

Anonym sa...

Godt å ha deg tilbake! Min favorittblogg- litt av alt:)

Anonym sa...

Kjære Emmeline! Godt at du ikke slutter å blogge!! Bloggen din er fantastisk å lese!!

Linda sa...

Nei, Emmeline! Du får ikke lov til å slutte med bloggen din! Men ta deg for all del en velfortjent pause innimellom! Vi venter, vi!

Men du? Kan vi få se et bilde av den nye Tine-K-lykten din?

Ha en fin dag og stor klem fra meg!

Anonym sa...

Kjenner jeg blir svett ved tanken på at du kunne finne på å slutte å blogge.Er her inne hver dag og koser meg. Men jeg skjønner at det tar mye tid, og det gjør jo ikke noe om det går litt tid mellom hvert innlegg.
Takk for mange morsomme innlegg, gleder meg til de neste :-)

Borgny uten blogg

Anonym sa...

Kjære deg - long time, no see! Men desto større blir overraskelseskicket når jeg oppdager at du ikke har forlatt oss for godt! Jeg vet ingen som opplever så mye rart og forteller oss om det med stor innlevelse og selvironi! Du må gjerne ta en pause av og til for å få litt "påfyll" - BARE DU LOVER Å KOMME STERKT TILBAKE!
Hilsen "Emmelineoholiker"

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Dejligt at se dig igen...du har været savnet.
Håber bare ikke du dropper din blog, det er altid så hyggeligt at kigge forbi.
Og læser lidt om det du går og laver.

Ha´en dejlig weekend.

Knus Susi

Anonym sa...

"Hurra, endelig nytt blogginnlegg fra Emmeline!" - det tenkte jeg i dag, og koset meg stoooort med å lese innlegget ditt - hi hi.. Som veldig veldig ofte får det meg til å le - til å tenke: "Det der kunne vært MEG! Ha ha.." og til å føle glede.. SÅ nei Emmeline - du MÅ ikke slutte å blogge! Du er en SÅ stor inspirasjon for MEG - og heeeelt sikkert for mange andre også :) Jeg er bare en anonym en jeg.. Som sitter med en blogg jeg ikke riktig kommer i gang med. Vil så gjerne, men synes ikke jeg får til layouten bra nok til å lansere den... MEN en dag! DA skal jeg og blomstre på blogghimmelen slik som du gjør :) Stå på Emmeline! Du "RULER"! Hi hi..

Go' klem fra M

Huset på landet sa...

Så godt med et innlegg igjen! Du har virkelig vært savnet!!! :-))
Gode klemmer fra Line

Fjasevas Huset sa...

Hahaha, kan nesten ikke stoppe å le over den aktmodellen. Nå skal det sies at min fantasi er god på å se for seg ting, så d var fredags underholdning!!!

Koselig med et innlegg fra denne kanten og veldig koselige bilder av dere alle
Klem

Vannimunn sa...

Åh, så glad jeg ble når du (endelig) hadde blogget igjen! Du er så flink å skrive og innleggene dine er alltid så morsomme! Takk for en god start på dagen :)

Anonym sa...

Jippi - endelig tilbake!
Du skriver så fornøyelig at jeg ler meg skakk ihjel. Og nytt ord i vokabularet - ja takk (men tror ikke jeg kommer til å bruke det så ofte). God helg og velkommen med nye innlegg - de gir inspirasjon.

Klem Berit

Anonym sa...

Keep calm and carry on ...blogging.
Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease?
Klem fra Benedikte

Anonym sa...

Jippi! Bursdagsønsket mitt gikk i oppfyllelse! Tusen takk Emmeline!!
Hilsen Tove

Anneli sa...

Jaja og blabla... tok den spøken jeg, selvfølgelig skal du fortsette å blogge. Selvfølgelig.

Anonym sa...

Du har ein kreativ "penn"av dei sjeldne...syns du skriv uvanleg levande godt!!Ser du toppa ifjor med heile 236 innlegg!!!
Du har jo dreve på med bloggen nokre år,så skjønnar godt at bloggen vert liggande i ei korg på Nilen og oppi den ligg kanskje forventningspresset godt parkert og?? Å vera populær og gå til topps innen bloggverdenen krev sin pris vil eg tru. Eg seier berre:Blogg når du har lyst!Eg e fan okkesom :)

Liv

Anonym sa...

Heia - for en fantastisk blogg <3 Kikker etter nye innlegg daglig jeg! Lurer på hvor du har kjøpt dine fantastiske green gate tepper??

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Nok en gang har jeg kost meg med ditt blogginnlegg! Bruker å lese noen innlegg høyt til kjæresten, og han synes også du skriver veldig morsomt :)

Har fulgt bloggen din ei god stund nå, og blir glad for hvert innlegg som dukker opp. Selv om du ikke er av de som blogger mest, så er det kvaliteten på de blogginnleggene du skriver jeg setter så pris på :)

Fotballmamma sa...

Takk Emmeline :-) Blogglandia er ikke den samme uten deg!

Keep up the good work...

Klem ~lillema~

Anonym sa...

Blogger ikke selv, så kommentaren blir anonym, men ikke desto mindre ment som en liten hilsen til deg og et håp om at skrivekløen og din herlige humor deles med oss, dine trofaste lesere. i.lang.tid.fremover.?
Min datter og jeg har mer enn en gang sittet med tårevåte øyne av latter som har "runget i bronkiene" og lest dine digresjoner fra hverdagslivet. Vi har storkost oss. Datteren min som studerer i Bergen ringer hjem: "mamma, jeg er på interiørmesse, og vet du hvem som er her?".. -"EMMELINE!!!" Sånn er det med den saken. Vi vil vente trofast.

Trallala sa...

Koser meg veldig med bloggen din og håper du finner igjen motivasjonen. Uansett må jeg si jeg heller leser en blogg av deg enn 100 av mange andre bloggere, så man trenger jo ikke blogge hver dag.

raneytown sa...

really pretty.

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails