søndag 2. oktober 2011

Vi tenner våre lykter når det mørkner


Det er høst, og i den anledning har Emmeline selvfølgelig sett sitt snitt til å utvide lykteparken:) Da jeg var på Boligmesse i Grieghallen, ble jeg veldig inspirert av standen til AC Home. Her var det lekre lykter og lysglass fra Tine K, og fargepaletten gikk stort sett i grått og brunt. Med andre ord: En stil som ligger milesvis fra min egen....Dermed tok jeg turen innom AC Home denne uken, og der var det jammen 50% avslag på alt det blå fra Tine K. Flaks for meg som foretrekker blått foran brunt!
Dermed tenner Emmeline nå lys i nye lysglass fra Tine K, noen blå og noen blanke.


Det er vel strengt tatt litt "ut" med marokkanske fat med gruppering av lys, men så er det praktisk å kunne flytte alle i en runde.


Da jeg først var i shoppingmodus kjøpte jeg meg like godt en stor Tine K lykt også. Den ble kjøpt på Home and Cottage for et gavekort som jeg hadde fått. Nå mangler det bare noen store kongler i bunnen av lykten, så er det høst.


Hvis du ser nøye på lyktebildet vil du trolig finne en feil, som har ført til stor og inderlig irritasjon denne høsten.


Vi snakker tørkestativ i stuen. Vi snakker bloggedreper-estetikk dødare-tørkestativ. Vi snakker fandens oldemors tørkestativ.  Vi snakker Emmelinemannens nye favorittstativ, som IKKE skal byttes ut med tørketrommel... (*tenk hvor mye strøm vi sparer...) PØH!


Dermed har Emmeline ringt til skattekontoret i håp om å slippe å åpne sparepenge-kontoen, som skal gå til snekker på hytten. Samtalen gikk som følger:
Emmeline: Hei du, jeg lurte litt på når jeg skulle få skattepengene mine.
Skattekontordame: Hmm, har du ikke fått dem?
Emmeline: Nei, hvis jeg hadde fått dem, så hadde jeg nok ikke ringt til deg.
Skattekontordame: Okey, jeg skal sjekke litt her. (*sjekker) Hmm, nei det skal ikke være noen grunn for at du ikke skulle ha fått dem.
Emmeline: Nei, det sa de i juni også, og de har fremdeles ikke kommet. Jeg skulle ha kjøpt meg en tørketrommel skjønner du, og så har jeg liksom ventet og ventet på pengene mine.
Skattekontordamen: Er det du som er Emmeline? 
Emmeline: Øh... ja, det stemmer. Men hvordan vet du hvem jeg er? 
Skattekontordamen: Jeg kjente igjen stemmen fra tv, og så har du skrevet om den tørketrommelen.
Emmeline: Du verden, kanskje du kan finne noen skattepenger til meg da, eller? 
Skattekontordamen: Ja, de må jo komme før eller siden, så du får bare vente og se...
Emmeline: Ja, det sa de i juni også! 
Skattekontordamen: Ja ja, lykke til da, med bloggingen og skattepengene når de kommer.
Emmeline: Ja, kan du si noe om når de kommer kanskje? 
Skattekontordamen: Nei, beklager. Men de kommer nok tilslutt.Så tenker Emmeline at det jammen er imponerende at en fremmed dame på en skattekontor kan kjenne igjen en blogger på stemmen. Så tenker Emmeline at det er enda mer imponerende at en Skattekontordame vet mer om Emmeline sine tørketrommeldrømmer, enn om skattepengeutbetaling.


Så lurer man litt om det er mulig å saksøke skattekontoret for sen utbetaling som dermed fører til estetisk katastrofe og bloggedød på grunn av klestørk all over. Tilslutt tenker Emmeline at det skulle vært greit å vite helt nøyaktig når "tilslutt" vil inntreffe. Det hadde vært noe;) Ha en fin søndag alle sammen!!

 

86 kommentarer:

emmashem sa...

Vilka fina bilder och lyktan är superfin:) Hoppas det löser sig snart;)
Trevlig söndag!
Kram Emma

Bodil Aune sa...

Mange fine bilder og detaljer! Ha en fortsatt fin søndag og lykke til med diskusjon om tørketrommel og skattepenger.

Anonym sa...

Kjenner vist samme skattedame som du, hun kan ikke, vet ikke, vil ikke, og har ingen planer om å hjelpe meg finne mine penger heller :) lykke til og god helg :) hilsen heidi

Siven sa...

OK, offentlig kontor, men fryktelig kundebehandling da.

Det som er positivt er at skattepengene kommer med veldig fin rente. ;)

Sommerjenten sa...

Kjempefint bilde! Har samme lykten bare en mindre størrelse, og jeg digger den! Har fått noen kongler i bunnen, så det gjør seg det :)

Ønsker deg en fin søndag!

Klem Lene :)

Fru Rosas Hjem sa...

Fine bilder :) Du er egentlig veldig heldig som bare er plaget med ett tørkestativ...her fylles huset opp av alt mulig annet rot. Skal bli godt å få oss et større hus å rote på så kan det være at jeg får tatt litt flere bilder jeg også :)

Jeanette sa...

Flotte bilder- Har faktisk flyttet rundt på tørkestativet selv idag for å få tatt bilder:)) Så bra å se et innlegg fra deg. Tenkte på Emmeline i går og måtte søke deg opp for å finne ditt siste innlegg:) Håper bloggelysten stiger utover høst/vinteren!
Klem J.

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Så det er ikke bar jeg som venter på skattepengene altså :( Skjønner at det ikke er noe vits i å ringe Skattekontoret utfra svaret du fikk :( Tragisk

Herlige nye kjøp du har gjort. Det hjelper jo litt ang ventetiden frem til skattepengene ramler inn på konto :))

Ha en strålende søndag, klem Heidi

ELLEMELL sa...

lykten var kjempefin den da!
og tørkestativ i stuen eller hvor som helst, har vel de aller fleste til fleres frustrasjon. Jeg har ikke tørketrommel...

ha en god søndag!
klem ellemell

Dronninghuset sa...

hei,
du er festlig... gøy å lese.
den lyslykten på et av de nederste bildene - med kronelys i - er det også Tine K - LYKT? vet du pris?
takknemlig for svar ;-))
klem TOVE

Emmeline sa...

Hei Dronninghuset:)

Jeg regner med at du snakker om den lykten som står på hyllen i butikken til AC Home? Med et enkelt lys inni? Det er definitivt en Tine K lykt. Det er den som står høyest på ønskelisten min til jul, men den koster....
(2200) Så jeg må spare litt mer hvis den skal komme i hus;) Iallefall i disse tider med manglende tørketrommel, utbygg og bunad på gang igjen...

Ramme Alvor sa...

Kjket å ha deg tilbake!

Klem!

Ramme Alvor sa...

..eller kjekt som det heiter i bydn...

IngunnF sa...

Flotte bilder! Godt å ha deg tilbake, håper skattepengene kommer snart. :-)

Ramme Alvor sa...

..berre på film..;)

Tone sa...

Haha ja de kommer nok helt sikkert tilslutt ;)
Skulle vært lov å kreve renter for sen utbetaling....

Nydelig lykt og utrolig mye lekkert på bildene dine!
Lykke til med skattepengene og god søndag videre.

Toneklem

Anonym sa...

Her er det tørketrommel. Heldigvis. Tørkestativ, med fukt fra klær er.. vel.. irriterende.. Skjønner godt at du vil ha tørketrommel. du får svare tilbake at dere da ikke trenger så mange klær, evt sengtøy, fordi det er fort gjort å vaske og tørke, på samme dag..

Ann-Mari sa...

Hihihi, jeg har også fått samme svar mange ganger, har derfor sjekka på skatteetatens nettsider. Der loves det siste frist for utbetaling av tilgode er 19.10.11. Vi slår oss sammen og saksøker om de ikke holder ord denne gangen, hva???
Koselig med lys i høstmørket er det:-D

tinemor sa...

Såpass ja! Sier vel noe om standar og kundebehandling på skattekontoret og komunen da!
-mere opptatt av blogging enn å gjøre jobben sin.....
ja, ja, håper inderlig at snart, virkelig er snart.
Jeg er hvertall fullstendig avhengig av min tørkerommel !
Lekkre bilder.
Jeg elsker brunt i motsettning til deg, så her må jeg nok bare holde på lommeboken framover skjønner jeg ;-)
Klem

Anonym sa...

Alltid like kjekt å titte innom bloggen din. Du skriver utrolig bra :-) Krysser fingrene for at skattepengene dukker opp snart.

fru Dyregod sa...

Når du skal kjøpe tørketrommel: Styr unna Whirlpool! Jeg har forsøkt å få dem til å komme og reparere min i lengre tid nå, men de hevder at det kan vi gjøre selv - med trykkluft! Bare at vi har ikke trykkluft i kjelleren vår! Dermed står det tørkestativ her også..

Lill Engedahl sa...

Hei Emmeline damen :D
Jeg ville bare si at jeg digger måte du skriver på, ganske likt måten jeg tenker på, bare at jeg ikke skriver det. Takk for innspirasjon :)

Underberget sa...

FOR en tørketrommelhistorie! Nå måtte jeg le litt her:-) Men så kjedelig å vente så lenge på skattepengene da! Håper bare ikke du har fått dem uten å vite om det og brukt opp pengene av "vanvare"..
Kjempefin lykt og jeg synes fortsatt fat med lysgrupper er fint!!

Prinsesse Elin sa...

Hei søta sjøl. Det er nok bare fordi du er så svær i kjeften....skjermen altså.
Vet ikke hvilken nettleser du bruker men hvis du bruker chrome så fikser du det nok fort med å klikke på skrutrekker ikonet...prøv deg frem. Hvis ikke må du inn i kontrollpanel på tilpassing av skrivebord...hvis ikke dette hjelper holder jeg en knapp på at det kun for du er så svær i kjeften....hi-hi Du kan bed den skattedama å sende pengene ned her isteden. Jeg stikker til Oslo om et par uker og jeg har planer om å la Oslo horse show være skalkeskjul for O store shoppingtur. Altså den største bløffen ever ...

Sivs hus sa...

Hei, jammen meg detter det ned utfordringer hos deg - jeg tenker på skattedamen....helt enig med deg....også enig at det er helt ok å sette lykter på fat - :-) god søndagsklem Siv

Mona sa...

Flotte bilder!!

Vi venter også på skattepengene, og håper de kommer "tilslutt" vi også...
Siste frist er nå 14.oktober, og da bør vi få bra med renter, eller...???
Irriterende å gå å vente på noe som aldri kommer...

Håper det løser seg til slutt hos deg også! Jeg krysser fingre for at vår tørketrommel går noen år til!!
Ha en fin uke! Klem Mona

Maria ( Idekroken ) sa...

He he, jeg kjenner jeg har savnet innleggene dine. Har vært, og er lite jeg klarer, men skal i allefall få med meg dine.
Må bare lese meg igjennom her jeg nå ;)
Klem fra meg

Anonym sa...

Hei Emmeline..
Du er ikke den eneste som venter og venter. Etter klagebrev (som jeg da er innmari flink til å skrive) fikk jeg beskjed om at de kom når de kom, og de hadde ingen oversikt. MEEEEEEN...de dukker opp forhåpentligvis 20.oktober:) Og som andre skriver her...forhåpentligvis med en ekstra rentebonus!!

Tone sa...

Så herlig du skriver, blir alltid glad av å titte inn til deg :)) Pengene får du, og selfølgelig med god rente :)) Jeg er og så glad i disse lyktene, det morsomme er at jeg laget innlegg for noen dager siden med den samme lykta på bordet, er så glad i å spe på med litt Tine k innimellom :)) Høstklem fra Tone

Lady E sa...

Fantastisk! Tenk at skattedama viste mere om ditt behov for tørketrommel enn dine skatte penger.. haha! tenker da at det ikke er noe vits en gang og ringe for å spør om det samme.. aiai.

Ha en flott kveld.

Thea sa...

Hei, Emmeline :)

BLIR VELDIG GLAD OM DU VIL LINKE TIL MY LITLE KITCHEN PÅ BLOGGEN DIN. :D

http://mylittlekitchen-thea.blogspot.com/

Hilsen Thea

Lottemora sa...

Hehe, det var litt av et sammentreff :-) Krysser fingrene for at skattepengene kommer snart nå

Klem
Lotte

Helene sa...

Ønsker meg noe så "kjedelig" som et "snart er det jul" innlegg;-)

RoseSommer sa...

Fy søren, du kunne vel fått litt hjelp av den skattedamen. For mange år siden fikk til og med mannen min 34 kroner i avslag hos en gullsmed fordi butikkdamen kjente igjen stemmen hans fra nærradioen!
Ha en fin uke!

Anonym sa...

Hei, dagen blir mye hyggeligere når jeg oppdager et nytt innlegg fra deg :)

Hilsen Tippatipp

PS:
Glemte du kanskje å fortelle Skatteetaten hvor stor boligen din er? Det er grunnen til at mange
(ca 200.000 nordmenn) må vente før de får skattepengene sine.

Sivs hus sa...

http://www.finn.no/finn/torget/gisbort/annonse?finnkode=31001274

Gratis tørketrommel:-)
klem Siv

KATRINES INTERIØR sa...

Haha, du er ustyrtelig morsom :-D Jeg pleier ikke å ha for vane å le høyt foran skjermen, men dette var nære på! Herlig innlegg, og veldig komisk at skatte-damen spør om det er Emmeline som er på tråden. Men skattepengene visste hun ingenting om, hihi ;) Du er kul! God mandag!

Trallala sa...

Ha ha, lykke til med ventingen :)

Rosehagen sa...

Hei;)
Vi satser på at skattepengene er på konto den 19.10. For jeg skal feire bursdag den 20.;)))

Ha en flott kveld med lys i alle kroker;)) høsthilsen Ann-M.

Fotballmamma sa...

Jeg fikk fullstendig juleassosiasjoner når jeg leste overskriften din hehe :)

Flott lykt, Emmeline!

Jeg har heller ikke fått igjen skattepengene mine, men jeg tror ikke skattedama kjente igjen meg thihi ;) Syntes det er helt urimelig at vi ikke skal få vite når vi får tilbake pengene VÅRE!

Men det er vel 24 oktober siste utbetaling av skatteoppgjøret for 2010 kommer. Da blir det tørketrommel og mye moro :-)

Ha en stålende dag!

Anonym sa...

Har hatt en samtale a la den jeg og tidligere i høst, NESTEN like håpløst som nav...
Venter sårt på mine skattepenger også, og damen jeg snakket med før idag sa at alle som ikke har fått, får dem 19 oktober, så får håpe du får din tørketrommel :o) Jeg skal bruke de på nye greengate puter og memini klær til poden :o)

Frøken Jægers Hus sa...

HAHAHAHAHAHA!!! Herregud!

iziko sa...

den lykten var bare nydelig!! Så noe lignende på kremmerhuset i går men etter at jeg så din så vil jeg bare ha en slik...hehe

Haviken gård sa...

Hei Emmeline.

Lenge siden jeg har vært innom ser jeg, men bloggen din er like koselig som alltid .O)
Håper du får en strålende helg.

Vennlig hilsen
Lisa

Camilla Hounsell Design sa...

Lekre foto og detaljer!

Stine sa...

Hahahaha, du er rett og slett genial ;) Takk for en herlig blogg! God helg til alle dere :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hehe :) Så artig, men likevel "herlighet" så lang tid ting tar! Håper du snart får pengene på konto! Lykke til :) Godklem fra Sogn :)

Dröm vid havet sa...

Hej! Jätte fina bilder. Stilren lykta, det är så fint med tända ljus. Ha en underbar helg!

Jorid + NOE Blog sa...

Herlige TineKlykter, jeg har noen jeg og, men ønsker meg flere!:) Håper også skattepengene dukker opp, tørketrommel må man bare ha.

Åååh, det hadde jo vært så gøy å møtt deg igjen! Kjempesynd at du allerede har bestillt billetter. Håper det ikke blir lenge igjen før vi sees!:)

God søndag, her ventes storfamilien på middag!:)

Trude sa...

Trøsten er at du har krav på renter på skattepengene når de lar vente på seg :)

Borghild sa...

Hahah, må si jeg lo godt av samtalen din med skattedamen! Er det mulig.

Mie Mari sa...

Det er godt at du blogger igjen, Emmeline! Du inspirerer så mange. :) Hadde likt å være flue på veggen i en av timene dine. Du må være en utrolig dyktig lærer og motivatør.

Anonym sa...

Fantastisk innlegg. Jeg synes dte er spesielt morsomt, siden jeg har vært en skattekontordame.

Du må ringe kemnerkontoret i kommunen din, det er de som gir deg pengene, ikke skattekontoret. Skattekontoret ligner deg (fastsetter inntekt), kemneren betaler ut penger. Ja, unødvendig innviklet, men slik er det. Skattekontordamen vet altså bare om du er lignet eller ikke, hun vet ikke noe om utbetalingen.
-Kari

Ramme Alvor sa...

Kom an igjen damen!!! Det er so urkekjedeleg her utan deg!

Klem!

Villblomsten sa...

Hihi :-)
:-)

Anonym sa...

Hender det ikke bare ting "bare skjer" da? Jeg jobber på ungdomsskolen og her er det i allefall en vanlig forklaring at " det bare skjedde!" Og kanskje det bare skjedde at det var en tørketrommel i hus? Ikke vet jeg altså, skjønner ikke at alt bare kan skje av seg selv, men det kan visst det.
Mvh Anneli

Anonym sa...

Tragikomisk... Hadde ddet vært andre veien, hadde innkassokravet kommet for lenge siden...
Nina

Anonym sa...

WHAT?? er det ut med slike lys-fat?? Hva skal man ha lysa på nå da?
PS. Fikk en god latter av skattedama. Good luck with that!

Anonym sa...

Blogg litt igjen da, Emmeline! Savner det veldig og det gjør nok også resten av Norge! Vi digger deg! Ikke gi opp! Heia heia!

Vilmershus sa...

Heia Emmelinedu har en fantastisk blogg-fine bilder og utrolig morsomt det du skriverer innom hver dag og venter på fortsettelsen-savner innleggønsker deg en fin helg i det koselige Emmelinehusetklem fa Vera

Ingunn sa...

Er det mulig? Du er jo kjendis du Emmeline.

Men nå får du nok pengene snart!

Ellers får avisen ta tak i dette. :)

Ha en fin helg.

Misemor sa...

Hehe... bedre sent enn aldri! Nå først fikk jeg tatt en titt på bloggen din, og jeg har jammen hatt meg en skikkelig real latter, og sent den videre til Misefar! Han lo godt med! Skattedamer er visst noe for seg selv... hehe...
Håper du har fått skattepengene dine nå og kjøpt trommel - den er uunnværlig (jeg bruker begge deler altså) ;)
Klem ToneB

Signe sa...

Kom tilbake Emmeline! Det er så tomt på nettet uten deg!

Hilsen Signe

Rosehagen sa...

Er du blitt eier av en tørketrommel???
Håper skattepengene har rullet inn på kontoen i dag;D

Ha en flott onsdagsettermiddag;)

fra Ann-M.

Anonym sa...

Dear Emmeline,
I hope you haven't left blogging
I miss your postings!

Best wihses from Elsie in Texas

Marit sa...

Emmeline - hvor har det blitt av deg? Savner deg stort:)

Anonym sa...

Hei Emmeline:)
Nå er det like før jeg setter i gang en kronerulling slik at du kan få den tørketrommelen din og
begynne å skrive igjen.
Tror vi er veldig mange som
savner deg.

God klem fra meg

NIB sa...

Saaaavner deg!

Min skattekontakt sa i telefonen. True story! "Jasså, du driver sånn interiørblogg? Utrolig dvaske greier, de norske interiørbloggene. Ingen som orker å lese sånt!"

Ikke alle som innser at en sitter på offentlig kontor, hihi! Jeg begynte å le, men hun skjønte ikke hvorfor.

Men altså. Savner deg!

Solveig

24 sa...

Var så kjekt å "treffe" deg, og sjå deg "live" i bergen ( interiørmessen) Humoren og gleden du sprer rundt deg er fantastisk. Du gjorde bloggfrukosten super koslig.
Håper vi vil se og høre mer til deg i blogglandia, sånne energirike flotte damer trenger vi :)

Annette sa...

ABSTINENS!!!!

Annette

Anonym sa...

Kjære Emmeline,

Håper du har energi og lyst til å blogge litt igjen. Savner å lese dine humoristiske betraktninger og koselige historier.

Ønsker deg en flott høst!

Anonym sa...

Kjære Emmeline. Tror det er mange som lider av "Emmeline-abstinens" for tiden. Er innom bloggen din daglig for å se 2.oktober lyse mot meg for n'te gang ;-) håper inderlig ikke at du har gitt deg for godt?? Du er altfor god/morsom/underholdende til det!! Jeg/vi savner deg!! Klem fra en trofast leser :-)

krinkelkroken sa...

Savner deg også Cecilie, håper du ikke har gitt deg , men kommer tilbake med nye herlige innlegg, uten tvil min favorittblogger:)
klemmer

Anonym sa...

ggguuuuuuuuuuuuuuu D ! Får litt noia av at du ikkje legger ut nye innklegg.... er jo heeelt avhengig!! Jeg er hektet på interiørblogger- og er innom din DAGLIG! Du er fantastisk! Og min nr.1. Faktisk faktum, ikkje smisk. Håper du har det bra..........

Stor klem fra Ingrid

Anonym sa...

Er ofte innom siden din for å lese dine godt skrevne innlegg. Artig hvordan du formulerer deg!!

Kan hende syns du det bare er hyggelig at så mange får abstinenser og savner deg, men jeg for min del syns det er litt skummelt...... Skummelt at folk følger deg så tett og at du må "levere".

Vel vel. Jeg er kansje avleggs som lever iten blogg og facebook etc.

Høstklem.

☆Therese sa...

Hei Emmeline!
Håper alt står bra til med deg?! At skattepengene har vært innom kontoen din en tur og at tørketrommelen funker som den skal ;O)

Som så mange andre saaaavner jeg deg her nå!
Klem

BergenButler.no sa...

Håper alt er bra og at du snart er tilbake blandt de bloggende - Har fulgt deg i over ett år, men aldri lagt igjen kommentar. Nå er det ikke lenge til jul og håper vi ikke må gå en jul i møte uten dine røde polkadotter. Ha en finfin søndag Emmeline!

Lena sa...

Er i ferd med å gi opp håpet om oppdateringer fra denne kanten... Håper det bare er dårlig høstvær og sløve kvelder som er grunnen til denne bloggtørken... ikke mer alvorlige ting!

Lillekatt sa...

Hahahah, jeg ler meg ihjel!! Fantastisk skattedame!

Anonym sa...

Emmeliiine, hvor er du??? Savner deg....

Anonym sa...

Kjære Emmelin. Jeg håper at det står bra til med deg. Savner deg. Jeg har lest bloggen din leeenge, har aldri lagt igjen en kommentar før nå. Du og jeg har absolutt ikke samme stil når det kommer til interiør, men dine observasjon av livet rundt deg har fått meg til å smile og le høyt mang en gang. Håper på nytt fra deg snart.

Hilsen meg.

Unknown sa...

馬祖徵信社
馬祖縣徵信社
香港徵信社
大陸徵信社
美國徵信社
台北徵信社公司
台北縣徵信社公司
台北市徵信社公司
新北市徵信社公司
桃園徵信社公司
桃園市徵信社公司
桃園縣徵信社公司
新竹徵信社公司
新竹市徵信社公司
新竹縣徵信社公司
基隆徵信社公司
基隆市徵信社公司
Unknown sa...

彰化縣徵信社公司
南投徵信社公司
南投市徵信社公司
南投縣徵信社公司
雲林徵信社公司
雲林市徵信社公司
雲林縣徵信社公司
嘉義徵信社公司
嘉義市徵信社公司
嘉義縣徵信社公司
台南徵信社公司
台南市徵信社公司
台南縣徵信社公司
高雄徵信社公司
高雄市徵信社公司
高雄縣徵信社公司
屏東徵信社公司
屏東市徵信社公司
屏東縣徵信社公司
宜蘭徵信社公司
宜蘭市徵信社公司
宜蘭縣徵信社公司
花蓮徵信社公司
花蓮市徵信社公司
花蓮縣徵信社公司
台東徵信社公司

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

yanmaneee sa...

golden goose sneakers
golden goose
cheap jordans
curry 7 shoes
moncler
curry 6 shoes
moncler
curry 8
pg 1
hermes handbags

Unknown sa...

view bag replica high quality find this high replica bags link Ysl replica bags

Related Posts with Thumbnails