tirsdag 25. oktober 2011

Oppdatering i oktober


En måned uten blogging...nesten. Slå den du! Det er utrolig hvor fort tiden flyr når man ikke åpner sin egen eller andres blogg over lang tid. Emmeline har brukt de siste ukene til å kjøre på tur hver ettermiddag, med en rød L klistret bakpå bilen. Som  kjent står L for LIVSFARLIG, og sånn sett er det en positiv ting at vi fremdeles er i live her i Emmelinehjemmet.


I det siste har Emmeline vært så lei av å kjøre land og strand rundt, at hun har begynt å true med at hun skal sette fra seg sin sønn i en skittentøyskurv utenfor Biltilsynet. Så kan han bare bo der til han har fått lappen, og kan kjøre hjem alene. Det er liksom ikke måte på hvor mye man skal lese før han tør å ta den forbaska teorien.


Herlighet, sier Emmeline. Det kan ikke være SÅ vanskelig å ta teorien. Så går Emmeline inn på en side der man kan prøve sine egne teoriferdigheter, og stryker med glans. Det kan se ut for at jeg hadde et lyst øyeblikk en gang i 1989, som jeg aldri vil oppleve igjen. Dermed er det bare å krysse fingre for at min sønn snart skal se lyset, selv om det foreløpig ser mørkt ut!Siden forrige blogginnlegg har Emmeline blitt eier av skattepenger og ny tørketrommel, og hun har derfor endelig fått kontakt med sin egen stue igjen. Vi har også hatt oss en uke på Sørlandet, der jeg oppdaget at den lokale malerbutikken på Vigeland har Norges beste priser på GreenGate. Sørlandets julebrus hadde også kommet i butikkene, dermed drakk Emmelinefamilien seg igjennom en hel uke, med brus til alle måltider.


Med andre ord bør vi trolig være glade for at vi bor på Vestlandet, der den brune julebrusen ikke er å oppdrive. Vi er tross alt allerede en bollefamilie, og bør vel helst bestreve oss på å komme ut av bolleligaen, fremfor å bli værende der!


På søndag var det like før Emmeline skrev om Shabby Chic, etter å ha lest innlegget i Dagbladet Magasinet. Historiker Øyvind Ekelund mener at Shabby Chic damene må komme seg ut av pikeværelsene, og Halvor Bakke fører sin personlige vendetta mot madonna og cupcakes.


Jada masa, sier jeg bare. Folk må bo under en hvelvet båt for min del, I couldn't care less. Men jeg lurer jo litt på hvorfor ingen skriver om de som holder seg til vinrød stue og grønne gardiner fremdeles? Hvilken personlighetsforstyrrelse sliter de med da, liksom? Gjør det noe om husmødrene jubler når det selges englefigurer på Nille? Truer disse figurene samfunnet, på samme måte som lavkarbokuren visstnok er skadelig for ozonlaget? Jeg vet ikke, men jeg lurer jo litt!


Min bedre halvdel lever som kjent i et Holly Hobbie hjem, uten at han lar seg affisere av det. Så lenge alt er på plass som det pleier, og ingenting blir flyttet på, er han fornøyd. Lyshusene fra Walter, som godt kunne ha trengt en pause, blir vernet med Emmelinemannens sterke hånd. Hver kveld tenner han lys i dem, mens han vender den kalde skulderen til lysglassene fra Tine K, siden de visstnok klirrer på en irriterende måte. So much for nytenkningen her i gården!


I ettermiddag har jeg bestemt meg for å inspisere julekolleksjonen hos Kremmerhuset. Det er tross alt snart november og høysesong for juleblogging. Herlig:) Sees! ( *Joda, vi sees virkelig også;) Dagens bilder er fra hus og hytte hentet fra Holly Hobbie sjangeren!

 

70 kommentarer:

Anonym sa...

HURRA!! Endelig et etterlengtet innlegg fra deg:) *Puster lettet ut, og håper det ikke blir like lenge til neste gang* Monica

herlig blanding sa...

Velkommen tilbake til Blogglandia! Hyggelig!

Emmeline sa...

Tusen takk...Blir ikke lenge til neste. Skal skjerpe meg nå;) Har batteriet til fotoapparatet på lading og greier....

Tiril sa...

Jeg har lurt på hvor du har vært altså!
Åh, jeg ble nesten litt dårlig av å se på alle green gate-tingene dine, det var det eneste jeg ønsket meg til bursdag -fikk jeg noe? Nei.

Godt å lese fra deg igjen! :D

Anonym sa...

Hurra! Så kjekt at du er tilbake - og at du har overlevd kjøretimene...lykke til frem mot oppkjøring! Klem

Dronninghuset sa...

good to have you back. herlige humor. liker. ler og smiler...
ja da, vi får bare leve med alle forstå-seg-påere her i landet.mange som alltid vet best hva som er rett og feil, vet du...
men jeg orker ikke bry meg om dem. koser meg heller i mitt lille rede.
nyt dagen,
DU ER EN GLEDESSPREDER!!!
klem TOVE

Brit Strikkenerd sa...

Glad for å høre fra deg og glad for at du har overled så langt i livsfarlig kjøring!!! Enig i ditt motsvar til interiørinnslaget, vi må da få pokker få gjøre hva vi lyster i interiørheimen vår uten at vi skal føle vi lider av store psykiske lidelser av den grunn!!
Velkommen BACK:)

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Alltid like kjekt å lese dine innlegg, og som oftes hører jeg meg selv le høyt opp til flere ganger når jeg scroller meg nedover dine innlegg :)
Håper du dobbler inleggene dine den neste måneden :)))

Klem Heidi

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Velkommen tilbake, ja, alle trenger å unne seg en skikkelig pause en gang i blandt!Sånn at man kan få føle på at: - Guuuuud, som vi har savnet deg!!! Men det har vi, altså, for vi trenger de med litt friskere fraspark enn vanlig, og som har guts til å kalle en spade for en spade, og en bedre-viter for en u-vitende! YES!

Ønsker deg en fin ny uke, og gleder meg til å høre mer om L-turer og mye mer!

Klem Cathrine :-)

Anonym sa...

Jippi!! Har savnet innleggene dine ;)

Sandra El-Hmoudová sa...

Very beautiful, I love new winter GG collection, I´m planning to buy those perple tins too, have a beuatiful day!

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Dejligt du endelig fik taget dig sammen til at skrive lidt til os igen...smiler.
Du har sku´været savnet...
Dejlige billeder som altid.
Håber din søn består sin teoriprøve.
Det ikke så nemt, som dengang vi var unge.
Har prøvet testen, og det gik ikke særlig godt, selvom jeg påstod hårdnakket over for min søn, at jeg ville gå lige igennem...
Desværre gik det ikke som jeg havde forventet...
Men det siger vi ikke til nogen...smiler...

Ha´en dejlig dag.

Knus Susi

Anonym sa...

Takk og lov at DU er tilbake Emmeline vår!!!!

Endelig eit innlegg så ein kan få flire / le litt, igjen! ;)))
DU er berre best !!
Å samme kva måte du skriv på så klare du få det til å bli komisk,flink er du!:)
Jau takk, eg og er "passasjer" i eigen bil med L på,så eg veit kva du snakker om :o).....Å eg hadde ikkje tenkt å seie det høgt,men skitt på " eg og strauk på den teoritesten på nett ja " ;)))
Men eg har klart å kjøyre bil i 30 år uten verken bulk eller prikk...hoho
Bank i bordet!:-)
Men lykke til med kjøyringa vidare:)

Ha ein strålande ettermiddag i fullt solskin Emmiline!
Gleder meg til neste historie frå deg!

Klemmer til deg frå,
-Randi-

BergenButler.no sa...

Hohohohoho...en velvet båt..priceless!!!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så kjekt!
Senast igår tänkte jag faktiskt på dig och lurte lite på om jag skulle sända ett "eftersökningsmail". Gott med ett livstecken ifra dig alltså. :-)

Ha det på badet! Eller i den återfunna stuen...

Anonym sa...

Å så godt å se at det fremdeles er "liv" begynte å bli engstelig... ;-)
Har virkelig savnet dine humørfylte og tankevekende innlegg. Keep up the good work!!!

Mvh Kari

Anonym sa...

Takk Emmeline! En litt trist og guffen senoktoberdag,sliten etter arbeid, og så ble lyset slått på igjen: Emmeline er tilbake! Hurra!

Behindabluedoor sa...

Heisan..
Herlig lesning og det var jammen godt og få se litt Greengate hos deg igjen ;))))))

Ha en topp kveld og uke!

Klem Klem:)

Forever Love sa...

DER var du jo så kjekt:-)!!
Jeg har blogget på meg en senebetennelse (igjen) jeg så jeg burde helt klart holdt meg vekke en mnd eller to.. Får sjå då, som så fint sier i Osbygdo!

Håper alt er vel og at jeg snart får treffe ditt blide åsyn igjen!!

RoseSommer sa...

Puh, lå våken i natt og lurte på om du hadde gått lei.
Men hva mener du med "sees virkelig"?
Når det er sånne stjerner foran noe skal det vel være en fotnote et sted? Er det noe spennende på gang jeg ikke har fått med meg? Noe sånt som påskeprogrammet, kanskje?

Camilla sa...

Endelig et Emmeline-innlegg! :) Jeg er sikker på at om jeg hadde tilbragt en halv dag med deg haddde jeg vært sliten i magemusklene, du er morsom! :)

Ha en strålende dag!

Anonym sa...

Så flott å lese et innlegg fra deg igjen :) Som vanlig skjærer du mellom og sier det akkurat som det er, herlig :)
Ha en flott uke, og lykke til med kjøreopplæring - har aldri tenkt på at den L'en står for livsfarlig, men når jeg tenker tilbake på da egne barn holdt på med dette, skjønner jeg jo at det må stemme :)
Lise

Anonym sa...

Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Du er tilbake!!! Du har vært savnet! Ingrid

umulie sa...

Godt å høre fra deg igjen! Min kjære mann jobber faktisk i/ved en hvelvet båt :) og han lever i beste velgående! Brannstasjonen her på Hamar ligger vegg i vegg med Vikingskipet ( skøytehall fra OL)lykke til med kjøringa!

klem fra umulie

Pernilla sa...

Koselig å høre fra deg igjen, jeg har savnet dine herlige innlegg.
Pernilla

Pastelleriet sa...

Alltid så artig å lese om alt du gjør og tenker. Nydelig bilder også!
Klem Madelén

Anonym sa...

Du gjorde dagen enda lysere :)

Lene sa...

Brune julebrusen er best, ja :) Men må prøve å holde julebrus-inntaket på et noget normalt nivå. Søren meg dumt de begynner å selge det så tidlig! Argh...
Får ikke håpe det er så lenge til neste innlegg! :)

kari laundal sa...

Det var jammen godt med livstegn fra bloggen din. Dagen blir ikke det samme uten. Vi ferierer jo omtrent på samme sted, så jeg gjorde også oppdagelsen med GG på Vigeland, men jeg tror nok den lille butikken du vet i Mandal er enda billigere.
Ikke la oss vente så lenge til neste innlegg da!!Lykke til med sjåførlærer jobb! Hilsen Kari

Anonym sa...

Hei.Godt å ha deg tilbake med innlegg. Alltid like morsomt å lese :)

Bodil sa...

Så koselig å lese innlegg fra deg igjen!!
Så fint du har pynta.
Du, den butikken på Vigeland, hvor ligger den?
Bor i Søgne så ikke lange turen;-)
Klem Bodil

Barbros lille atelier sa...

Hallaien du!

Kjekt med livstegn fra deg! La det for all del ikke bli like lenge til neste gang... Alltid like koselig og underholdende å lese innleggene dine:-)

Grådig misunnelig på den lilla Greengateboksen. Den var knallfin!

Klem

Anonym sa...

Hurra!!
Har ventet med lengsel på livstegn fra favoritt blogg-damen min!!
Hilsen bergenser i Danmark

Anonym sa...

Hamar og Lillehammers bryggeri har julebrus som er brun, likner den sørlandske og blir solgt på ulike coop forretninger her i Bergen...

Sivs hus sa...

Hei, Ja L-kjøring er en viktig del av livet og jeg hadde det egentlig veldig morsomt. Sønnen min og jeg hadde samtaler om alt mulig og vi kjørte virkelig mye hver dag fra han var 16 og til han tok lappen som 18 åring og kjørte lange turer til hytta i Sverige dvs 200 km x 2 pr helg og kameraten hans ble jeg også reservelærer til hahahaha. Prøvesiden på nett er å anbefale og vi i bloggverden får heller vente litt på dine innlegg til engelen din har lappen:-) ps kjør hver dag - det er gir resultater...broom broom fra Siv

Unknown sa...

Å, så gøy med innlegg fra deg igjen! :) Elsker GG-samlingen din!

Mitt Lille Smykkeskrin sa...

Hurra hurra Emmeline er tilbake!!

Jeg tok lappen på torsdag, så kan kjenne både på frykten til Emmelinebarnet og også leiheten over å stadig ha L bakpå:) Nervene stod tykt utenpå meg torsdag morgen, men oppvarmingstimen gjorde unna kløning og mer kløning (man skulle tro det var første gang jeg kjørte).

Så på Kremmehus bloggen at de åpner nettbutikk imorgen :)

Anonym sa...

VELKOMMEN tilbage om nogen har du og dine dejlige indlæg været savnet.Men ved at blogland ikke er alt så ind imellem er det en nødvendighed med en pause.Nu er vi helt sikker mange der glæder os tildu er klar igen.Sikke nogen super dejlige billeder som ALTID på din blog.KRAM Else

Anonym sa...

Å så kjekt!!

Liv

Pink lady sa...

Kjekt å se litt liv på bloggen din! Du er savnet vet du. Jeg hadde en tur innom Kremmerhuset i dag, men ble ikke noe handel gitt.. Kjøpte julepynt for den nette sum av 14.78 kr eller noe i den dur på søstrene grene da..

Gleder meg allerede til din neste oppdatering!

Klem Pink lady

Lobeliadamen sa...

Man kan jo ikke annet enn å bli i godt humør :-)

Tænk ju!

W :-)

Fruehuset sa...

Så fint å lese eit gøy innlegg frå deg igjen:) Som alltid!

Anonym sa...

Den test deg selv greia til førerprøven er digg :) og funker fint :) Det er bare å sitte der og ta den til man har maks 3 feil igjen og igjen, så ta strake turen og ta teoriprøven ;) Det går bra.. :)

Ann-Mari sa...

Så utrolig kjekt at pengene endelig kom! grattis med ny tørketrommel.
Jeg var smart og kvittet meg med bilen i fjor ( det var en eldgammel merce som var utrygg på vinterføre, les jeg håndterte ikke et drog på tre tonn med bakhjulsdrift på glatta). Så nå er det onkel sin 20 år gamle polo, med allerede elendig klutsj som får gjennomgå!
Kos deg masse med frigjort stue og familiekos:o)

Een sneller kloppend hart sa...

No doubt about it....this post makes me very happy....so bright and colorful!

Regards, Veronique

Anonym sa...

Hyggelig at du er tilbake!

Bygdehexa sa...

Virkelig godt å ha deg tilbake igjen! Blogglandia begynte å ligne en spøkelsesby uten ferske, freske fraspark fra vår kjære Emmeline! Men som de sier; den som venter på no' godt venter ikke forgjeves:-)
Klem fra tals-hexa v/Emmelines fanclub avd Kristiansand

Anonym sa...

å JA! Nå ble jeg virkelig glad. Takk for at du fins, please don't ever leave us again.

Gud, som jeg høres ut...

Men har savnet deg sånn!

Anonym sa...

Gratulerer med ny tørketrommel og de etterlengta skattepengene!
Tenker begge har fått kjørt eg litt :D haha!

♥ sol i hjertet og sol i sinnet!!

~Natalie~

Kaspara sa...

Herlig at du er på banen igjen, Emmeline! Ingen humrer jeg så mye av og så fantastisk med julebrus til alle måltider!
Jeg skal hilse høyt savnede Benedicte- Huset ved bekken fra deg jeg. Vi mailes hver uke, men blogging er hun nok mett av. alt er helt flott med henne for øvrig.
Ha en glitrende kveld Emmeline med eller uten rød julebrus og øvekjøring!
Klemmer fra Kaspara

Anonym sa...

Så fint at du er tilbake, Emmeline! Har savnet innleggene dine!
Hilsen L:-))

Anonym sa...

VELKOMMEN TILBAKE :)))

Duse Pasteller sa...

Haha! Utrolig vittig! Du skriver så bra! Kjekt med et livstegn fra deg igjen - selv om jeg tenker det var godt med en pause...:)
Janni

Barbros lille atelier sa...

Så snill du er!! De var grådig fine altså:-)

Vimså sa...

Flott å sjå dæ tebake..
Får du virkelig din mann til å tenne lys hver kveld? Det gjør min kun når han må... dvs jeg har bedt om det sikkert 10 ganger..

Ha en fin onsdag.
Mari Johanne

Ingunn sa...

hei igjen sier jeg og. :)

Anonym sa...

Yesss! :-)

Luna sa...

L står for Latter og Lykke, nå som du kan leses igjen :-) Have fun med L-sønn, ønsker han lykke til med Æresprøven ;)

Anonym sa...

Hei! Kjekt å se du har blogget:) du er like morsom som alltid!! Du har vært savnet:) gledet meg til å høre om julegreiene. Jeg elsker jul!! Tenk om man kunne begynt å pynte om sommeren;) hadde blitt en fin høst med julelys og div. Hihi!!

Camilla sa...

Endelig er du tilbake. Har savnet dine fantastiske blogginnlegg med skråblikk på interiør, livet og hva det nå måtte være. Og så har jeg et tips til deg hvis du mot formodning skulle reise til England snart. I Bicester Village (en av Englands fineste outlet sentre) en time fra London er det en egen Cath Kidston-butikk med gode rabatter. Sjekk ut www.bicestervillage.com. Helt FANTASTISK sted.

elisabeth sa...

Flott du er tilbake, bare elsker dine betrakninger av livet !!!

SARA sa...

Endelig innlegg! Kommer neste før jul..? ;-)

Kremmerhuset sa...

Endelig innlegg! Kommer neste før jul..? ;-)

Kremmerhuset sa...

Endelig innlegg! Kommer neste før jul..? ;-)

Bettina sa...

Fantastisk fin blogg! Jeg elsker Green Gate-produktene!

/Bettina :)

Vilmershus sa...

Hei Emmeline❤så koselig med nytt innlegg-du et bare helt fantastisk å skrive.Koser meg skikkelig inne på bloggen din-nydelige Green gate ting du har.Hørtes nydelig godt ut med julebrus!;) gleder meg til neste innlegg fra deg!klem fra Vera❤

ELLEMELL sa...

bra du er tilbake!
har vært innom for og se at det ikke har vært innlegg jeg ahr gått glipp av, men ingenting gitt...
så endelig!

btw, så er det ikke så lenge siden jeg tok teorien heller, sånn 2004. men jeg tror ikke jeg hadde klart den uten pugging på høyt nivå idag....

klem ellemell

Anonym sa...

HEI
Du skriver sååå bra, jeg kjenner meg igjen her......har kjørt med en L bak på bilen leeeeenge ;) utrolig deilig når den er borte ja ;) og ikke minst at vi er i live. Ha en fin kveld

hviit sa...

Artig! Jeg håper du liket artikkelen om Alexandra, det er jeg som har skrevet den :)

Kreativt Krutt sa...

HEI! Så mange fine bilder på bloggen din! Likte særlig julebildene godt :) Ta gjerne en titt på bloggen min, jeg har ikke fått alt på plass enda, men det kommer det kommer :)

Related Posts with Thumbnails