søndag 1. november 2009

LivsstilsendringDe siste dagene har det vært stille her på bloggen. Etter Stockholmsturen gikk det nemlig slag i slag. Jeg tok fly til Oslo, kjøpte meg rød og fin (Vinmono-) Polo som jeg kjørte hjem til Bergen. Dagen etter bar det avsted med bilen til treningsleir.
Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg er med på et livstilsendringsprosjekt som går over to år. Denne gangen skal jeg være borte i en måned.Jeg er litt ambivalent i forhold til å skrive om livsstilsendring på bloggen. Jeg forsøker å ha et skille mellom det å være personlig, og det å være privat. Min blogg blir lest av mange, og da må man tåle noen negative kommentarer. Det er likevel ikke alltid like lett å få de negative kommentarene ut av hodet. Derfor har jeg ikke skrevet så mye om den private delen av Emmeline. Dette er et utrolig viktig prosjekt for meg, men det er ikke noe interiørprosjekt som egner seg for bloggifisering.Når det nå blir lengre mellom oppdaterte blogginnlegg, er det fordi jeg er avsted på rehabilitering. Her er det fokus på trening, kosthold og kognitiv terapi. Livsstilsendring sitter til syvende og sist ikke i magen eller i beina, det sitter i hodet. Det handler om å ha tro på at man kan endre livet, og gjøre noe med det som er vanskelig. Det handler også om å gjennomføre de endringene man har bestemt seg for, og her kommer treningsoppholdene inn. I løpet av to år skal jeg gjennomføre fire treningsopphold. Dette er mitt andre!Jeg føler meg knallheldig og priviligert fordi jeg er blitt plukket ut til å være med på dette prosjektet. At det var noen som hadde troen på at jeg ville lykkes! At også jeg kan klare å leve et sunnere liv. At jeg har mann, barn, familie og venner som heier meg frem. Det er en fantastisk følelse!Dette er grunnen til at det vil være roligere dager på bloggen min i november. Jeg kommer nok med noen innlegg i ny og ne, men satser på å være tilbake for fullt i desember. Tilslutt vil jeg sende en spesiell hilsen til Cathrine; Gratulerer med åpningen av ny Riviera Maison butikk i Bergen i dag. Jeg gleder meg til å se butikken LIVE når jeg kommer hjem:) SEE U AROUND!


Bildene er lånt fra Riviera Maison;)

124 kommentarer:

Elisabeth Antonette sa...

Rød bil er flott, gratulerer med den!

Jeg er imponert over at du klarer å finne krefter til både familie, jobb, blogg og livsstilsendring. Oppholdet blir sikkert kjempebra, kjekt å få litt påfyll fra erfarne mennesker. :o)

Ruths datter sa...

Grattis med bilen. Ønsker deg lykke til med endring av livsstil. Du er veldig heldig, men det kreves vel ganske mye jobbing med det også for deg.Det du har oppnådd har du neppe fått gratis. Heier på deg Emmeline

Fjordheim sa...

Gratulerer med ny bil.
Og så må jeg få ønske masse lykke til med kurset. Høres flott ut. Søkte på noe av det samme. Men jeg fikk ikke være med.
Håper virkelig at du får det utav det som du håper på.
Ikke lett det der med livsstilsendring.
Ha en riktig god dag :)

Anita sa...

Gratulere så masse med ny bil og lykke til med rehabben! Nå skal jeg en tur på jobb, er ikke i form, men må ihvertfall forsøke meg :p...

Kristin`s lille hjem sa...

Gratulerer med ny bil.Og lykke til med livsstilsendring. Hilsen Kristin

Bdicte sa...

Jeg heier på deg, Emmeline:) Jeg holder selv på å legge om livet, og har gått ned 8 kilo. Dog har jeg 15 igjen før jeg har nådd vektmålet, men jeg har skjønt for lenge siden at her er det hodet som må jobbes med og ikke tallet på vekten!

Masse lykke til, jeg følger trofast med!

Fjasevas Huset sa...

Masse lykke til:-) u can do it!!! Såå heldig som får så tett oppfølging. Utrolig spennende prosjekt. Er selv i "bransjen", og syntes derfor d høres utrolig bra og interresant ut. Gleder meg til å følge m på deg:-) stå på. Livsstilsendring er store greier, men kanskje d at du skriver om d slik du gjør, kan hjelpe til litt :-)
masse masse lykke til. Klem til deg.

Drømmen om en eplehage sa...

Gratulerer så mye med vinmonopoloen! Jeg regner med den er tatt godt imot og vil være et kjærkomment familiemedlem. Spesielt i stiv kuling og slaps ;o)

God tur på treningsleir, du er så flink altså! Skjønner det er vanskelig å skulle skrive om noe så blottleggende, men husk at du er til inspirasjon for mange -også på det området ;o) Og nåde den som ytrer seg negativt om noe slikt, DET er fy fy det!

Gleder meg til adventstiden med Emmeline back in bussines!

Kyss, klapp og klem

Nooria sa...

Jeg skjønner veldig godt refleksjonen din rundt det å dele fra livet ditt. Selv forsøker jeg å være personlig uten å være for privat. Jeg for min del (og halve Norge med meg har jeg inntrykk av) elsker skribleriene dine! Jeg synes ikke bare du er vanvittig morsom (sånn at jeg må lese høyt for mannen min) men også klok.

Jeg håper for øvrig at du lykkes med det du har satt deg fore. Jeg unner deg virkelig det. Lykke til med treningsoppholdet ditt!

Anonym sa...

Gratulere med en allerede endret livsstil, menlig å være eier av en helt egen bil:) ha det flott på kurset, heldig er du som får muligheten!

Bless by Tone sa...

Nyt oppholdet ditt til det fulle, og hvis du ser noen kommentarer som ser ut til å være negative, så trenger du ikke lese dem ferdig. Jeg synes du er modig, det kreves mot til en livsstilsendring. Og du er jo heldig som får hjelp til dette. Kos deg masse!!!

Bossa sa...

Gratulerer med ny bil, og lykke til.
Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Grattis med bil!

Vi heier på deg, så flink du er, skulle ønske jeg var like rutinert!!

Kos deg..
klem

Anonym sa...

Så gøy at du
fant bil og at du
hentet den i Oslo og
kjørte den hjem og nå videre
avsted på fjellet ...!

Stå på med opplegget
jeg er sikker på at du
vil lykkes, med din vilje
og støtten du har rundt deg
vet jeg du vil klare dette ...!

Gleder meg til å høre fra deg
igjen, så lenge ... have fun ...!

klem til deg

Kari sa...

Lykke til på treningsleir, Emmeline, det går sikkert kjempebra! Vi heier på deg :)

AstridVU sa...

Gratulerer med bil og nytt rehabiliteringsopphold. Jeg synes det står ENORM respekt av deg, av det du gjør, at du blogger om det, at du reiser fra mann og barn og livet ditt her hjemme - for å gi deg selv bedre tider fremover. Jeg er dypt imponert. Og litt miusnnelig... :) Nyt oppholdet!

PS: Og det er pga denne ærlige, gode og nære bloggingen din, jeg nå har inkludert deg på min liste over anbefalte blogger.

M sa...

Sliiitan med ny bil! Rødt passer personligheten din (utifra inntrykket du gir på blogg iallefall!)
Masse lykke til med ditt neste opphold. Enig med deg at det er viktig å ikke si for mye, noe er forbeholdt privatlivet..viktig å skille der-jeg synes du gjør det bra!
Du er heldig som har en familie som backer deg opp!
Stå på! Klem,M

Anonym sa...

Lykke til! Jeg forstår ikke at noen som helst kan klare å ytre noe som helst negativt om deg og din blogg (jeg for min del har bare hørt udelt positivt).
Privatlivet siver jo litt gjennom på en blogg - nesten uansett - og det virker som om dere er en flott familie på alle måter - og du som en trygg, morsom og god dame. (Jeg sa ikke perfekt, takk og lov du ikke er en av dem som tror du må presentere alt som perfekt, men dere virker som om en sånn familie som mange bare kan kose seg med:)

Og så skal jeg si deg noe av det fineste jeg kan si til noen: Du har så godt språk - og ingen skrivefeil! (Skriv gjerne en bok hvis du skulle få tid:)

Du inspirerer meg ift livsstilsendring. Men tror nok du er et lysår foran meg ift det å være flink.
Mvh trofast leser.

M sa...

Ps..vinmonopolo hihi...du altså!! ds.

Sol sa...

Gratulerer med den nye røde ;-}
Jeg ønsker deg også lykke til med livsstilsendringen din...Glad på dine vegne for at du har fått plass på det, og jeg synes at du er kjempetøff. Gleder meg til å se deg tilbake for full blogging i Desember. Søndagsklem.

Ocean showroom sa...

Så kjekt med ny bil da! Ha det fint på treningsopphold! Alltid like inspirerende å lese bloggen din om det handle om interiør eller livsstilsendringer:)
Klem, Lene

HusmorDronninga sa...

Grattis med ny bil, og lykke til på treningsoppholdet!

Klem fra
Husmor Dronninga

Anette Willemine sa...

Gratulerer med ny bil!
Ønsker deg lykke til med veien videre til et liv i balanse med kropp og sjel.
Klem fra Anette Willemine

Kari sa...

Ønsker deg lykke til med oppholdet! Hva andre måtte mene om dine opphold på rehabilitering, får være deres sak. Jeg har selv vært igjennom et lignende opplegg som det du har og fikk også endel negative kommentarer. Følte at enkelte fulgte med i alt hva jeg gjorde. Tok jeg en liten kakebit på jobben da vi skulle feire noe, så var det mange som så stygt på meg. Tilslutt sa jeg i fra at jeg er ikke på slankekur, men jeg legger om livsstilen. Det betyr ikke at man skal holde seg unna alt av kalorier. Idag er jeg 50 kg lettere og er kjempestolt av meg selv. Det har du også all grunn til å være. Du har tatt ett tøft valg og forhold deg til de positive menneskene rundt deg. De andre får man bare lukke igjen ørene for...

Kommer til å savne innleggene dine. Er innom her hver gang det kommer et nytt innlegg, men jeg er ikke noe flink til å legge igjen kommentarer. Denne gangen bare måtte jeg. Ha et fantastisk flott opphold og plei deg selv. Det har du fortjent.

Kari :-)

Regina bygger seg hus.. sa...

Hei:)
Gratulerer med ny bil:)
Ha lykke til med oppholdet i november, det hadde vore kjekt om du hadde sendt oss oppdateringer: trur det er mange som ville ha blitt inspirert og som ville heia på deg!! Egoistisk sett blir det merkbart når ein ikkje kan ta seg ein daglig tur innom bloggen din.. det er blitt rutine i å sjekke ba.no, bt.no, facebook so Emmeline bloggen. Heia deg uansett!

Breivik Samfunnshus sa...

Hei hei !!
Gratulerer så mye med konebilen :) Synes du er en inspirerende, flott og gledesspredende dame!!
vi er maaaange som leser dine skriverier og som støtter deg i det du gjør, skjønner at det kan være veldig sårende når noen bare må være negative..
Men jeg velger å tro at de som gjør dette gjør det i sjalusi og ikke kan tåle at noen andre enn de selv har suksess i livet sitt !! SÅ uansett hva folk sier eller måtte mene om det, så er vi mange som støtter deg og som tenker på deg !! YOU GO GIRL !!!
klem fra nord !!

Ramme Alvor sa...

Gratulerar med bil, vert godt å gå fra apostelens hestar til den store oppfinninga...hjulet med tak:) Eg vil også ynskje deg lukka til på rehab :) For dei som har streva med slikt veit nett kor mange ting som må på plass for å få bukt med elendigheita. Ser ut til at du har vore på rett veg lenge. Lukka til vidare.

Når det gjeld negative kommentarar i bloggar har det overrraska med gong etter gong kor jenter med tiljubla bloggar, med tusenvis av lesarar (i Norge og Sverige) har dotte heilt tå hesten når då det dukka opp ein negativ og surmaga kommentar frå ein eller anna meir eller mindre anonym..Det forundrar meg kor mykje positivt me små folk må ha for å vege opp mot eit pikyrandes lite negativt. Dei er ikkje aleine, me er slik meir eller mindre alle...sjølv om me ikkje burde vore det. Me burde ste i hauststormane med breie sjøbein og tålt alt...

Uansett, lukka til og me gler oss til små drypp frå deg i kvardagen...uunnverleg!

Barbros lille atelier sa...

Gratulerer så mye med ny bil, og masse lykke til med treningsprosjektet ditt! Stå på!! Du er kjempeflink! Klem

Anonym sa...

Gratulerer med bil, Emmeline!! Tenker det er godt, i alle fall får du nok stooor glede av den når du kommer tilbake fra treningsleir i begynnelsen av desember - midt i juleinnspurten. ;)

Lykke til med treningen, maten og oppholdet i seg selv den kommende måneden! Jeg har troen på deg.


Pernille

Ps: Kommer til å savne de jevnlige oppdateringene dine.

Anonym sa...

Kjære Emmeline!
Det er så viktig Emmeline å ta tak i det man ikke ønsker for seg selv og sitt liv.

Jeg jobber selv med min egen livsstils endring. Det å ta ting over tid opplever jeg som utrolig viktig. Det er på en slik måte at endring kan få "rot" i ditt indre og bli varig.

Det vil være av betydning for både for deg og meg at vi ser på dette med tilbakefall til uheldige vaner som en del av endringshjulet, og ikke fordømme seg selv.

Det er viktig å kvitte seg med skyldfølelse og gå videre!

Det er så riktig som du selv sier at det å gå ned i vekt sitter "mellom ørene" jeg skal tenke på deg som en alliert i mitt "private" livsstil endringsprogram!

Jeg ønsker oss lykke til begge to!
Mvh. T.

Margie’s daughter Leiny sa...

Best Wishes on your month of change. I think you are very brave to make that decision and be open to do it. Hugs, Margie.

Anonym sa...

Lykke til!

Inger Johanne, Østfold

Maria Therese sa...

lykke til!

inger lises hjem sa...

Hei og gratulerer med "egen" bil.

Ønsker deg masse masse lykke til med kurs nummer 2. Du er en knalltøff dame, og jeg heier deg frem. Stå på du vil lykkes i lange baner. Stolt av deg.
Inger Lise

Livet i Fattighuset sa...

Lykke til - alt går lettere med rød bil :-) Min sølvgrå er lekker, men ikke like oppløftende som en knallrød en!

Ha en fin søndag og en sunn og god november.

Hilsen Marie i Fattighuset

Jannicke sa...

Jeg ønsker deg ALT godt denne måneden du har fremfor deg..
Du er heldig som har en familie som heier på deg!
Og slitan med ny, rød Polo :o)
Klem J.

Vingesus og Julebrus sa...

Gratulerer med bil og lykke til med livstilsendringsoppholdet!

Ocean showroom sa...

Hej på dig! Fina inlägg du hade från stockholm. När du tar med dig familjen får ni besöka "Syster Lycklig"! Det att vara personlig men inte privat har varit min ledstjärna också. När jag är inne på stora bloggar och kommenterar kan jag ju se kommentarer som får mig att skämmas och man är ju bara människa så jag förstår att man minns elaka ord! Ha en fin dag! Och heja, heja på med din livsstiländring! Kram Alexandra

MiaNostalgia sa...

Gratulerer med ny bil og lykke lykke til med livsstilsendring. Skjønner ikke at noen kan finne på å si noe negativt om det, for det er jo utelukkende positivt å forsøke å leve et sunnere liv! Du er tøff som har satt igang, og jeg er sikker på at du vil klare å fullføre, selv om det nok ikke blir like enkelt hele tiden. Gleder meg som alltid til å lese oppdateringer på bloggen din.

Blått til lyst sa...

Synd for oss som har inneleggne dine som små lyspunkt i hverdagen, men bra for deg.
Lykke til, og selvfølgelig blir du heiet fram av omgivelsene. De vil jo gjerne ha deg rundt seg i mange, mange år. Minst 63!
For en flott tid å reise på, dette er ellers virkelig årstiden for stillesittende og kaloripåfyllende aktiviteter. Selv har jeg nå tilbrakt noen timer i sofaen med interiørboka "Hennie Interiør". Det blir ikke tynn av, men kanskje får man litt muskler i armene - den var tung.....
Ha noen givende og fordrivende uker!

Anonym sa...

Gratulerer med ny Polo!!
Ønsker deg lykke til videre på livsstilendringskurset(puhh langt ord)!!
Uansett hvilke hverdagsbetraktninger(nytt langt ord)du kommer med, får du alltid satt din personlige og underfundige vri på det!:)
That`s what I like:)
Liv

MissMette sa...

Alltid like inspirerende å lese bloggen din, Emmeline – enten om det handle om interiør eller livsstilsendringer. Du er for meg en inspirasjon og jeg ønsker deg masse lykke til… Klem fra Mette

Anonym sa...

Gratulerer med ny bil:)Og Lykke til:)

Ha en fin dag
Klem

Anonym sa...

Til lykke med den nye, røde poloen og livsstilsendringsveien videre!Du har skjønt poenget, så dette klarer du. Hilsen Toril A.

Refleksjon på livsvegen sa...

Lykke til!
Ja, det er i hovudet det ligg, men vanskeleg for det ..
Høyrest ut som ein flott bil. Gratulere!!

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Masse lykke til! Stå på! :)

klem, Lise

Anonym sa...

Jeg heier på deg Emmeline!

Masse lykke til med livstilsendringen din. Jeg holder på selv (men via trening på treningsenter og Grete Roede), og har all respekt for alle andre som også er i samme situasjon. Det er en tung, fantastisk, motiverende, slitsom, forvirrende og lærerik prosess!

Anonym sa...

jeg bare må si - hvem i s...te klarer å prestere å si noe negativt på bloggen din???? Jeg gir meg over jeg - fullstendig!!!
Jeg er ingen aktiv komentarist på bloggen din Emmeline - du får så mange, men fast leser er jeg uansett!! Du skriver da bare så festlig om alt og alle at jeg kan ikke skjønne hvordan folk kan ØNSKE å si noe negativt til deg i det hele tattt - UANSETT hva det skulle være om - i tilegg legger du til uttrolig fine bilder ALLTID!!
Nei - nyt du dagene og vær flink i livstilsprosjektet ditt - du er nok heldig som har fått være med - men du må også være stolt da du har sagt "høyt" at du føler du trenger et - sikkert mange andre som burde gjøre det!!
Og jeg blir fryktelig irritert hvis enkelte idioters utenksomhet skal gjøre at vi andre som nyter det fult ut - IKKE skal få nyte skrive ferdighetene dine som får oss både til å le og gråte - DET er uretferdig det!!!
Lett av meg å si at du skal bære deg over slike ting - derfor skriver jeg komentar i dag - for at du skal vite - jeg er helt sikker på at negavite komentarer kommer i små prosenter - mens posetive må være i mega stor flertall!!
Ha et fint opphold Emmeline og så håper jeg at vi - når du kan, får høre fra deg!!!

Marte sa...

Et heiarop med på veien fra meg også! Knallbra:)

Akkurat passe Frø sa...

Lykke til!!
:O) FrueFrøet

Timoteia sa...

Jeg ønsker deg kjempe mye lykke til! Du har en fantastisk blogg som jeg daglig titter innom. Likevel skjønner jeg at livsstilsendringsprosjektet er en smule viktigere, kunne ikke vært mer enig med deg! Ta vare på både kropp og sjel, så er du klar for julefablerier når du er tilbake :) Stå på!

Linda aka Myrini sa...

Heia Emmeline.
Ønsker deg masse lykke til. Selvfølgelig er det virkelige livet litt viktigere enn blogging, hihi.
Ha en flott søndagskveld :)

Noralill sa...

Verkeleg lukke til på treningsopphold!! Å endre ein heil livsstil er ikkje enkelt, men som du skriv så er det noko med å koble ting litt anleis i hovudet...Eg har trua på at dette klarar du!

Denne gongen måtte eg berre inn å hei deg fram! (som regel så berre tjuvles eg her inne..hihi..)

Kos deg!Stor klem frå Noralill

hjem hos linda sa...

Jeg synes du er kjempe flink jeg som tar vare på deg selv og som skaper deg selv energi til å ta vare på de rundt deg for det vil du få når du gjør som du..Kjempe flink er du...Lykke til på runde 2....

Og grattis med ny bil....
STÅ PÅ:) :) :)
Klæm Linda

ANETTESHUS.COM sa...

Masse, masse lykke til med rune 2, Cecilie!! Du er sååå flink:) Stå på!!

Stor klem
Anette:)

Rosa sa...

Grattis med raud bil! Er sikker på at den kler deg godt, og omvendt ;)

Og så må eg jo ynskje lukke til med opphald nr to der du no er. Det står ENORM respekt av det du gjer her, og du har all grunn til å vere stolt over alt du allereie har oppnådd, og viljestyrken til å stå på vidare. Go Emmeline, go! :)

Dina sa...

Lykke til, Emmeline!! Kommer til å savne dine daglige innlegg, så det er veldig OK at du forteller litt om det så venter vi bare med spenning til nye innlegg i desember! Krysser fingre for at du får et flott og vellykket opphold!

Vårt Hus sa...

Gratulere med ny bil Emmeline. Ønsker deg riktig lykke til med oppholdet ditt på treningsleir. Jeg synes du er utrolig flink.
Klem Yvonne

Anonym sa...

Flott at du har mulighet til å prioritere deg selv!! Det er kjempeviktig uansett årsak. Det skulle vi damer vært mye flinkere til.. tror vi er uunnværlige overalt, hjemme og på jobben. Tross alt så er det et ansvar hver enkelt har, å ta vare på seg selv. Det er ikke egoisme i det..All støtte til deg! Lykke til!!
mor til 4

... 4 på toppen sa...

Ønsker deg et knallbra treningsopphold. Synes du er kjempeflink jeg.

Gleder meg til gode innlegg i desember igjen :-)

Klemz fra toppen-mamma ♥

Stjerneteller sa...

Slitan med ny bil! Pologensere er supre. Jeg heier på deg og den søte heiagjengen din. Håper du får et fantastisk opphold, og at du får tid til å gruble ut mange nye gøye Emmelineinnlegg på treningsturene dine.Kom plutselig tilbake!!

alexandra sa...

Stå på Emmeline!!!

Bravo og heia rop fra meg. Det er dessverre alltid noen
negative mennesker og kommentarer, de skal du HEVE deg over!!!

Du gjør en fantastisk innsats. Godt opphold. Heia rop og klem fra Alex

Kreoline sa...

Gratulerer med ny bil, og lykke til med oppholdet. Klem.

Bolettes hus sa...

Ønsker deg en god måned og lykke til med oppholdet!!! Vanvittig tøft, men du vil garantert ha utbytte av det! God tur i den nye røde bilen!! Ellers lurer jeg på om du har kinesiske følgere også??? Har aldri sett så mye kona-tegn!!

Klem Kari

liven sa...

Stå på Emmeline!!!!

Unknown sa...

Vaaaarmt lykke til fra Nanni :o)

Unknown sa...

Må virkelig si jeg er imponert over deg, Emmeline! Stå på:)

P.S: nyyyydelig lampe fra Riviera Maison!

Anonym sa...

Lykke til, Emmeline!
Hilsen L;-)

Smilla sa...

Lykke til Emmeline! Skjønner godt at dette er noe som krever en enorm innsats og som sikkert også er en svært påkjenning psykisk. Teite kommentarer om hus og heim og fargevalg kan man svelge etter en tid, men jeg hr full forståelse for at dette faller inn i en annen og litt mer privat kategori.

Gratulerer med rød Polo! :)

Silver Sparkels sa...

Hei. Lurter på om du kan være så snill og fortelle meg hvor man får tak i hvitt juletre?!:D

Anonym sa...

Jeg er for tung, og vist jeg skulle opererest paa grunn av det saa maatte det bli en hjerne operasjon! Ha en straalende november, takk for og dele en liten del av deg med oss. Klem fra östkysten av Ísland.

ELIN sa...

Vil bare ønske deg masse lykke til, stå på! Klemmer fra Elin

Emmeline sa...

Tusen takk alle sammen for SKJØNNE kommentarer på rekke og rad. Smilla: Du har skjønt det. Jeg bryr meg ikke om negative kommentarer ellers, men disse tingene som man virkelig jobber hardt med å klare er litt tøffere å få kjipe kommentarer på;) Men her er det jo ingen! YOU MADE MY DAY GIRLS.. Får jo sjokk når jeg åpner bloggen og ser at det er over 60 kommentarer som bare er SÅÅÅ skjønne. Blir bare GLAD GLAD GLAD:) Tilogmed sånn at jeg er litt raus og lar kineserne stå der et lite øyeblikk før jeg sletter dem igjen. For SÅ raus er jeg ikke;)

Silver S: HVITT juletre ble i sin tid innkjøpt hos Mollys Heaven, men jeg mener bestemt at Plantasjen har hvite juletrær i bøtter og spann. De hadde iallefall i fjor:)

Ha en fin fin søndagskveld alle!

Fru Fly * Heidi sa...

Skjønner at du vil "skjerme" deg litt, men det er koselig at du gir oss et ørlite innblikk i det du holder på med. Jeg synes du er råflink og ønsker deg lykke til videre! Klem fra Heidi

Nina Eline sa...

Lykke til med både bil og livsstilsendring, er med å heier deg frem:)

Irene sa...

Gratulerer med ny bil! Skulle vært meg som hadde turt å kjøre rundt. Har sertifikat, men det har blitt for mange unnskyldninger for ikke å kjøre, og nå virker det helt uoverkommelig etter noen år...

Lykke til med treningsleiren! Vi er nok mange som skulle ha vært med på en livsstilsendring, og da handler det ikke bare om å gå ned i vekt eller sunnere kosthold. Det er mye vi mennesker kunne ha eller burde ha fått hjelp til å endre oss på. Synes du er tøff med et riktig stå-på humør. Og det gir håp for oss andre også. Kan Emmeline, så kan kanskje også jeg prøve å endre noe. :-) Gleder meg til neste oppdatering, når du måtte få tid. Må alltid innom bloggen din når jeg tar "runden"

Mange hilsener fra Irene

Ingvild B sa...

Vil bare ønske deg lykke til Emmeline!
Å grattis med ny bil :)

Hilde sa...

Så flott med treningsleir og livsstilsendring Emmeline! Bra jobbet, du kommer til å få masse igjen for det :)Trening er utrolig viktig både for kropp og sjel :) Lykke til! Og gratulerer med ny, rød bil.

PIONPIA sa...

Lykke til!
Gleder meg til du er tilbake for fullt igjen!!
Klem Heidi.

@afjo72 sa...

Og så har du jo drøssevis med bloggvenner som også heier på deg vettu :o)) Masse lykke til - og supergrattis med ny jentebil !!

Anonym sa...

Heia deg. Du er en inspirasjon for meg og sikkert mange andre, og at du skriver om livsstilendringer er flott synes jeg....sikkert flere som trenger og ønsker det. Så heia deg. Vi savner deg mens du er borte på 'leir'. K

Ellemeller sa...

Lykke lykke til!! :)

Anita

Anonym sa...

Gratulerer med ny bil.Den har vel cd spelar, vindusknapp og tilhengarfeste? Vi har også ein raud polo, den heiter Marco Polo!
Lykke til på treningsleiren.Dette fiksar du.Blir litt trist og tomt uten daglege innlegg på bloggen din, men vi får gleda oss til du kjem tilbake.
Eli uten blogg.

Anonym sa...

Heier på deg! Stao no pao..!

SuMa

Anonym sa...

Emmeline, du er bare herlig! Norges beste blogger spør du meg!

Klem, klem!

Ingunn sa...

Så flott innlegg som rørte meg. Du klarer dette. Det er jeg sikker på. :)

Jeg har selv hatt behov for hjelp og døde nesten av mat (mangel på mat). Det satt i hodet, og i dag er jeg frisk, og har født barn og har jobb og venner. Uten rehabilitering/innleggelse vet jeg ikke hvordan det hadde gått.

Varm klem ingunn

pensjonat frua sa...

Lykke til med oppholdeT :-) Du virker som ei tøff dame!! Stå på å ha tro på deg selv.

Frøken Makeløs sa...

Lykke til, dette klarer du fint! Jeg heier i massevis fra sidelinjen og er kjempeimponert over alle som orker å ta tak i livet sitt på denne måten. Tror de færreste vet hva det egentlig innebærer.

Kjipe kommentarer kommer ofte fra kjipe folk, så dem skal man ikke bry seg om.

Jeg er uansett superfan!

SuperSupermamma sa...

Jeg ønsker deg masse lykke til med det du er i gang med nå! Jeg er sikker på at dette klarer du fint:-) Forstår at du ikke får oppdatert så ofte da,men i mellomtiden skal ihvertfall jeg kose meg med "gamle" inspirasjonsbilder fra deg. Fikk skikkelig julefølelse av noen av de bildene:-) klem til deg:-)

Domestic Goddess sa...

Lykke til med livsstilsendring og jeg henger meg på det Frøken Makeløs sier: Kjipe kommentarer kommer fra kjipe folk.

Elsker bloggen din.

Anonym sa...

Lykke til på livsstilsendrings-kurset! Håper alt går greit. Og grattis med ny bil!

Klem Kristine

Norske forhold sa...

Ja, ja mye kan endres i et livsstilsprosjekt :-)

Noen kan kasnkje også hjelpe til med å stanse slikt, som kan ramme deg eller noen nærstående?

Mer her:
http://norskeforhold.bloggnorge.com/2009/11/02/ikke-tilliten-verdig/

Sissel sa...

Hei!

Hvis du skal der jeg tror du skal, så har du noe å se frem til. Jeg har vært der selv 4 ganger, men av andre årsaker. Det er selvfølgelig tøft å være borte fra familien så lenge, men det var godt å bare tenke på seg selv. Det er mang en gang at jeg har ønsket med tilbake..

Ønsker deg masse lykke til, gleder meg til å høre hvordan du har hatt det.
Mvh Sissel

Elin | Draumesidene sa...

Kjære Emmeline! Les den fine bloggen din av og til. Flotte bilder du viser! Inspirerende! Vurderer å kjøpe denne vasen frå RM. Eg kjenner deg ikkje, og har ikkje lest bloggen din lenge, men dette kjem frå hjertet : LYKKE til med det du held på med, eg beundrer deg!

Ha ein flott og lærerik novembermånad!

Klem frå Elin :)

Tante Mimmi sa...

Hei på deg!
Kos deg- nyt det! Det er sikkert flott der no med alle haustfargane! Sym litt for meg og!

Janne sa...

Heia heia;) lykke til.. det er små skritt som er veien å gå.. det ligger noe i det Napoleio sa da han vant krigen.. "vi vant ikke fordi vi var best, men fordi vi holdt ut lengst;)

Skam den som gir seg!!

Gratulerer med bil:)

Anonym sa...

Hei.
Det viktigste er at dine nærmeste støtter deg fullt ut,hva andre ute på nett mener negativt, må du ikke bry deg om.
Stå på.

AC Home sa...

Hei på deg

Lykke til!

Tallerkenrekken din er kommet. Vi snakkes når du kommer hjem:)

AC

Strikkelaura sa...

Lykke til, jeg har foreldre som driver med det samme! Jeg beundrer alle som faktisk innser og gjør noe med det (for akkurat DET er et langt prosjekt).
Det er mange som heier på deg. Jeg skulle i mellom tiden lånt mannen din, så jeg kunne sendt min på kurs hos han. Jeg jo ikke plassere en dritt i stua...

Gleder meg til å lese nye innlegg hos deg :)

Anonym sa...

Hei.
Håper livsstilsendringen går bra. Jeg gleder meg veldig til å høre om den da jeg er på evig jakt etter en livsstil som er sunn og som jeg klarer å holde meg til.

Savner bloggen din og håper du snart er tilbake.

Det er en stor glede i hverdagen og lese om bloggen din og se alle de fantastiske bildene.

Camilla

Ludoland sa...

deilig med ny bil. dette rehabliteringsprosjektet høres spennende ut. håper det går bra der!

Forever Love sa...

Hei!
Grattis med bil♥
Jeg håper treningsoppholdet går bra.
Fordi jeg følger bloggen din, blir jeg ofte minnet på deg. Som feks når jeg ser turkis julepynt, når jeg er på IKEA , og
selvfølgelig og i dag da Emilie og jeg gikk inn Svartediket og opp til Tarlebødemningen. (Tenker på deg når damer i tighte tights lett tripper forbi meg:)
De er kommet langt på veien til Rundemannen og jeg gleder meg til jeg kan gå med vognen helt dit.

Uansett, jeg håper du har det bra og at motivasjonen er på topp!
Ønsker deg et videre inspirerende opphold og gleder meg til nye kjekke innlegg fra deg.
Tonje♥

Maiken sa...

Stå på Emmeline ;-)
Gledar meg til du kjem attende.

Anonym sa...

Hei Emmeline!

Ble fast leser av bloggen din etter BT-oppslaget, og nå må jeg si at jeg savner deg! Du skriver fantastisk og er dagens lyspunkt på nettet. Du inspirer til både kreativitet og smil med dine festlige bloggoppdateringer! Jeg savner det veldig når du nå er borte for en stund! Håper livsstilsendringene går som du ønsker! Lykke til med det!

Gleder meg til du er tilbake med blogging!

A
:-)

Anonym sa...

Ble så inspirert av deg at jeg satte igang med min egen "livsstilendring", så får vi se hvordan dette går, er jo på amatørplan dette her...men noe er bedre enn ingenting:)
gleder meg til du er tilbake på bloggefronten,alltid like kjekt å kikke innom deg!!

Anonym sa...

Så flink du er. Lykke til med prosjektet ditt. Dette klarer du nok

(eddas) sa...

Lykke til med oppholdet...det går nok riktig så fint:)
ha en kos lørdagskveld
klemmer edda

Torills blogg sa...

mye som lignet kinesisk over her ;)

Best av all lykke med livstilsendringen. Dette klarer du:) Og lykke til med nyeblilen. Og så gleder jeg meg til dine jevnlige oppdateringer i desember. Stå På. Du er Norges Beste Blogger, vell en av Norges Beste bloggere. Bodil er like god. Ingen Over, eller ved siden av dere 2

MVH
Torill

Anonym sa...

Hva er det med negative folk egentlig,har de ikke lært at om en ikke har noe fint å si så skal en la vær?

Syns du er utrolig tøff som greier å gjennomføre et så stort prosjekt. Har selv kommet igang med trening nå, men maten er det verre med..

Anonym sa...

Åååå som jeg savner skribleriene dine!! Gleder meg til du er tilbake. (jada vet jeg er egoistisk nå :) Lykke til, jeg tviler ikke på at du klarer dette!

Jorunn

Anonym sa...

Imponerende gjort av deg syns nå jeg
- privatlivet ditt er jo din sak, men fint at du tør å fortelle om de endringene du " jobber " med!
MASSE lykke til
- du er modig:-)
Klem,Hege.

Anonym sa...

Hei Emmeline!

Hvordan går det med deg? Håper du har et fint opphold. Og at du er tilbake snart. Savner oppdateringene dine :)

Perlemor sa...

Hei Emmeline, jeg er ny her inne! Du er en postiv stå-på-jente til STOR inspirasjon for oss andre!
Grattis med ny bil og LYKKE TIL videre fremover!
Klem fra Lillian ;)

Britten sa...

Hei !
Nå tror jeg vi er en del som begynner å få abstinens på å se verden med dine øyne , dine morsomme hverdagsbetraktninger savnes ... ;-)

- Og dette med negative anonyme innlegg ; simpelt og forkastelig !!! Det er ofte sånn med oss mennesker at vi trenger mer enn 100 ( eller 1000 ??? ) positive meldinger for å kompensere for sånn "skitt". Det burde alle skjønne ...

Anonym sa...

Hei Emmeline :)
Jeg håper det går bra med prosjektet ditt, og at du snart kommer sterkt tilbake. Mange fine blogger å lese, men din er den aller beste, uten tvil. Gleder meg til du er tilbake!!!

Hilsen Siri fra Trøndelag.

Anonym sa...

Hei Emmeline
Jeg savner deg så!!!! Er innom deg hver eneste dag, og registrerer at du har over 800 besøk daglig,- selv nå som du har vært bortreist siden 1/11...........Det forteller at jeg ikke er alene om å se fram til at du deler hverdagslige munterheter og frustrasjoner med oss igjen !!!!!!
Mona

EllenSand sa...

Lykke til med prosjekt 'Livsstilsendring'. Dette klarer du! Har vurdert noe lignende selv pga. en sykdom jeg har. Men jeg synes rett og slett det er vanskelig å tenke meg så lenge borte fra ungene. Hvordan har det gått for deg? Noen tips om dette? :)

mali-mo sa...

...bare svinger innom deg på et ørlite besøk for å legge igjen etpar ord...

Jeg tror på deg! Og jeg tror på at vilje, tæl og stahet sammen med et sterkt, brennende ønske, kan føre en veldig langt dit en vil, uansett. Og jeg tror veien dit er læring for livet, uansett hva målet er.

Søte du, stå på! Stor lykke-til-klem fra meg.

Linecas have sa...

jeg har rikke riktig fått fulgt med ei stund her inne. Først. Så artig med det 3d kartet over stockholm. stas å bli spurt slik da. masse flotte bilder har du tatt. Jeg håper du har flere på luringa.
Å skjerme seg selv litt er bra. Men jeg vet selv av egen erfaring at det ikke er så lett. Jeg synes du klarer en fin balansegang jeg.
Ønsker det masse til lykke på kurset. Du er heldig som fikk det tilbudet. Jeg er nok av dem som virkelig hadde trengt det selv også. Gleder meg til neste innlegg fra deg, du er en inspirator til så mangt.
Klem!

mona sa...

Så spennende å være med på et sånnt prosjekt! Masse lykke til med livsstilsendring. Jeg har stor tro på kognitiv terapi :)

Anonym sa...

Heia Emmeline. Er du snart hjemme igjen eller? Kikker inn på siden din stadig vekk, men nei igen Emmeline. Savner skikkelig innleggene dine, men skjønner at du må ha litt fred i den prosessen du er i nå. :-) Synes du er flink. Jeg er bare så veldig utålmodig og må mase litt. og den som venter på noe godt... Ha en god helg, hilsen Hilde (uten blogg).

Unknown sa...


金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價

Unknown sa...


應收帳款問題
呆帳問題
企業異動監控
沖開


Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails