torsdag 25. juni 2009

Siste innspurt



Nå er det under en uke til jeg setter kursen hjemover, og det skal bli deilig. Jeg har snart lagt fra meg ti kilo mellom fjord og fjell, og gleder meg til å fortsette treningsopplegget på egenhånd.



Ikke minst skal det bli deilig å komme hjem til familien, til eget hus, og egen hytte. I mellomtiden koser jeg meg med å titte på den nye Greengate kolleksjonen.



Jeg liker spesielt godt det nye rosemønsteret på bildet over her! Det er NYDELIG, og skal garantert studeres nærmere. Nye Greengate tepper fra Berthas Oldebarn kom på besøk sammen med mine foreldre forrige helg. Teppene henger over klesskapsdøren på rommet, og minner om at hverdagen snart er tilbake. Da skal det blogges, matches og mikses-og det skal bli HERLIG!



Håper dere har det fint alle sammen. Gratulerer til Den gode feen og Amelie med Prinsene:) Det er sikkert mye annet spennende som har skjedd mens jeg har vært borte også, så jeg gleder meg veldig til å være tilbake om en ukes tid:) SO LONG!

mandag 15. juni 2009

Sommerlige fristelser


Lexington Company vil i løpet av de neste månedene lansere sin nye serie med kopper, kar, glassvarer og lignende. Av en eller annen grunn har jeg hatt en følelse av at denne serien ville minne litt om Riviera Maison sin kolleksjon, men det gjør den faktisk ikke.


Lexington satser på hvit som basis, med enkel dekor i mørk blå eller rød. Logoen er like viktig på fatene som på tekstilene.




Riviera Maison har på sin side valgt lysere blå i sin sommerkolleksjon, med stjerner som pynt. De har også lekre vimpler som kan gjøre hvilken som helst sommerdag til en fest:)



Jeg er svak for måten Riviera Maison bruker skrift på glass og bestikk, såvel som på møbler.




Tusen takk for koselige hilsener som alltid! Beklager at jeg ikke responderer så fort som jeg kunne ønske. Det må vente til jeg er på nett igjen! Nå er det bare 2,5 uker igjen av oppholdet, så det nærmer seg:)


Tusen takk for tips om hilsen fra Home and Cottage, og plassering på nettavisen sin bloggliste. Kjære Landliv: Jeg kan GARANTERE at jeg aldri vil erstatte jogging med blogging. Definitivt! mye jogging blir det aldri! Til deg anonym som lurer på å male Ikea sine bøkeflater; Jeg har god erfaring med mine skoskap. Jeg har brukt oljebasert heftgrunn og to strøk med oljebasert maling som jeg påfører med skumgummirulle. Husk å vaske flatene godt med salmiakk før du begynner å male. Lykke til. Håper ellers at dere har det fint. Sommerhilsen fra Emmeline

tirsdag 9. juni 2009

Sommer innen rekkevidde



Tusen takk for knallkoselige kommentarer vedrørende reportasje i VG, som også finnes på nett. Jeg må også få takke for varme hilsener på epost, facebook og SMS . Det har vært helt overveldende og veldig veldig kjekt! Her hos meg raser dagene avsted. Det er tre uker igjen av oppholdet, og det betyr at det er tre uker til jeg setter kursen sørover, der hyttelivet venter!



Ryktet forteller at snekkeren har satt alle kluter til for å tenne en olympisk ild, og at hyttekjøkkenet derfor blir ferdig til ferien. Det er en ganske forlokkende tanke;) Jeg smiler når jeg tenker på hvor fint det skal pyntes med kopper og kar. HERLIG!


Siden jeg  er opptatt med å gå tur, svømme eller vrikke rundt i vannet i takt med musikken, har det blitt dårlig med planlegging av sommerens prosjekter. Jeg er driver faktisk så mye fysisk fostring, at putesøm og malingspann har kommet urovekkende langt bak i bevisstheten. 

Høyrejuster

Heldigvis har jeg funnet en god løsning på dette problemet. Hver kveld når jeg er ferdig med flinkis-livet, lager jeg en liste over aktuelle prosjekter som jeg kan ta fatt på når hverdagslivet er tilbake. Jeg kan tenke meg at Emmelinemannen vil bli skikkelig glad når han oppdager at jeg har laget en helt egen kolonne med ting som han skal få gjøre. Jeg har til og med laget en egen kolonne til snekkeren. Ja denne listen blir nok ønsket varmt velkommen kan jeg tenke meg;) 



Da jeg tittet igjennom bildene fra i fjor sommer kom jeg over dette blinkskuddet av krittavlen fra Annas Rom. Den skal jo i utgangspunktet brukes til ettertenksomme utsagn à la Carpe Diem. Istedet ble Carpe Diem visket ut og erstattet med følgende hilsen fra et frustret tenåringsbarn: "Oppskrift på en god sommer: * Kjefting *Å gjøre ingenting *Være uten sosial kontakt*La pappa få bestemme over alle." Med andre ord er det slett ikke alle som syns drømmeferie er å være på hyttetur med kuer og fluer og manglende internett. Spesielt ikke når far bestemmer at man må STÅÅÅÅ OOOOPP når det er morgen! 


Jeg tror likevel at det er flere enn meg som gleder jeg seg til ferie. Glede seg er vel halve gøyen er det ikke?  Ha en fin fin tirsdagskveld! See U around:)



fredag 5. juni 2009

Bloggeintervju i VG



I dag kom bloggeintervjuet på trykk. Alt i alt er jeg fornøyd, selv om jeg ser ut som en overvektig begravelsesagent på alle bildene! Noen sitater var også litt snodige, men det gikk heldigvis bedre enn fryktet.



Siden jeg var veldig urolig for bloggintervjuet i formiddag, kjøpte jeg fire kopper for å stille den indre uroen. Koppesamlingen min teller som kjent langt over 100 kopper allerede. Likevel er jeg veldig fornøyd med fire nye og rimelige polkadottkrus som kommer fra Miljøgården.



Jeg regner med at noen av dere som besøker siden her i dag, er nye lesere! Det er virkelig kjekt, tusen takk for besøket! Desverre vil det være ganske stille på bloggen min i juni måned. Jeg er bortreist for tiden, og målet med reisen er å få bedre helse ved å gå ned i vekt. (Farvel overvektig begravelsesagent-look...Hello brun, pen og slank-look)


I juli vil jeg være tilbake i min gode gamle bloggetradisjon med nye innlegg hver dag. Da vil det nok blir litt mer spennende å følge Emmeline. I mellomtiden blir det litt i rykk og napp, men helt stille blir det ikke! Riktig god helg til alle--vi blogges;)  

torsdag 4. juni 2009

I morgen


 
regner jeg med at bloggereportasjen kommer i VG. Det er kjempespennende, jeg har ikke sett hverken bilder eller tekst. Det skal bli greit å få se hvordan det blir til slutt. 



Siden det ikke er så mye spennende å vise frem herfra, blir det noen gamle stuebilder istedet. Det går rykter om at sofaen ikke lenger ser ut som dette. Når Blendapatruljen er bortreist, kan det ikke nytte å gi sofaen førsteprioritet! 



Rett før jeg dro fikk jeg et fantastisk skjønt teppe som jeg lenge har ønsket meg fra GreenGate. Det henger over armlenet på sofaen. Jeg er litt irritert for at jeg ikke tok noen fine bilder av pleddet før jeg dro, så det får jeg heller komme tilbake til. 



Jeg har faktisk litt nytt fra GreenGate med meg på tur, men har ikke funnet en anledning til å ta gode bloggebilder av tingene. Det ser unektelig litt merkelig ut å fotografere en kopp midt i en blomstereng, mens de andre spaserer forbi. Etter morgendagens oppslag virker det kanskje mer naturlig? 



Ønsker alle en riktig god torsdagskveld. Jeg er tilbake i morgen:) TUDELU;)

mandag 1. juni 2009

I idylliske omgivelser



Sommeren er her. Det passer perfekt for meg, som bruker dagene til å gå på tur, svømme, sykle og drive styrketrening. Den siste uken har jeg slept meg opp på fjelltopper, og padlet på tur i kano. Det er kjekt å oppdage hvor mye man kan klare, om man bare utfordrer seg selv!  



Det må jo innrømmes at det hjelper at vi bor i et lite paradis der alt er perfekt tilrettelagt. Her på senteret er det flere flotte svømmebasseng, treningsstudio, fjell, fjord og badestrand rett utenfor stuedøren. Vi får servert sunn mat flere ganger om dagen, og løper fra treningsopplegg til treningsopplegg. Det er rett og slett knallkjekt, noe de fleste burde fått oppleve. Utsikten er fra altanen på hytten, der vi slapper av innimellom slagene! 



På stedet er det også en koselig liten studentby bygget i -95. Det er så flott å se at alle husene harmonerer i farge og fasong. Fra studentbyen kan man vandre videre på små broer som går ut på øyene her. Der finnes det bl.a et eget stillehus som man kan besøke for å finne indre fred.


Stort sett har jeg vært så støl at det har blitt lite tid i stillehuset. Istedet kjøper jeg ALLE interiørblader som kommer ut, og mediterer med dem istedet! Nettverket er så ustabilt at det tar en evighet å besøke blogger. Derfor aner jeg ingenting om hva som skjer ute i interiørbloggeverdenen, men jeg håper at dere har det bra:) 



Til Mamma: GRATULERER MED DAGEN DEN 1.JUNI.  Til Emmelinemannen: Gratulerer med dagen din den 2.juni. Du er kjempeflink, og jeg er så glad i deg:) Tusen takk begge to for alt dere gjør for at jeg kan være her! Jeg savner dere masse!  Til alle dere andre; Jeg savner dere også faktisk! God klem fra Emmeline

Related Posts with Thumbnails