tirsdag 6. april 2010

Ny veske

I dag kom det en ny veske i posten fra Cath Kidston. Vesken skulle være en gave til Emmelinebarnet. Hun likte så godt den vesken jeg fikk da Emmelinemannen kom tilbake fra England. Den har jo både plass til bøker og datamaskin, og er sånn sett perfekt for jenter i videregående skole. Dermed ble den blå vesken umiddelbart kidnappet, og i dag ramlet en ny veske ned i postkassen.


Siden vi allerede hadde en blå, valgte jeg rød veske denne gangen. Denne modellen var på tilbud på nettet, og faktisk er det rimeligere å kjøpe den i nettbutikken og sende den til Norge, enn å kjøpe den i en engelsk butikk. Den hadde en pris på under tohundre kroner og da slipper man jo både toll og moms.


Men tror du Emmelinebarnet ville ha den røde vesken. Å neidadu. Det ville hun ikke. Hun likte best broren i blått -og dermed er det meg som må bli bærer av rød faneveske med blomstermønster. Jeg ignorerer det faktum at en av mine gode kollegaer på jobben mente at vesken både var for rød og for blomstrete. Ingenting kan bli for blomstrete for meg nemlig!

Når vi først er inne på Cath Kidston må jeg nesten vise en gave som jeg fikk rett før påske. Jeg fikk overraskende besøk av en koselig dame som jeg ble kjent med for ganske lenge siden. Hun hadde med seg et syetui (som hun hadde laget selv) -og klistremerkebok(!) fra Cath Kidston.


Dermed kan man lage sine egne kort og hente klistremerkelapper herfra. Litt barnslig men også veldig gøy:) Tusen takk Randi, både syetui og klistremerkebok er i bruk allerede- det passet perfekt hos oss!

Den nye CK katalogen kan bestilles gratis HERFRA! På torsdag skal det være en superspennende happening hos Riviera Maison. Jeg skal fortelle mer om det i løpet av kvelden:) SEE U!

21 kommentarer:

Beth sa...

Syntes begge veskene er kjempelekre jeg og de står jo helt til den stilen du har hjemme hos deg, farger og blomster...
Flott med litt farger nå mot sommeren!
Jeg bare elsker tøyvesker!

Klem Beth`s småting...

Snow sa...

Skal til London neste helg og har notert meg adressen til butikken der. Hadde ikke hørt om den før jeg leste bloggen din. Skal kjøpe en messenger bag jeg også. Den vil være perfekt som sommerveske.

Elisabeth, innerst i veien sa...

For rød og for blomstrete!? Frekt. Håper du dylta borti vedkommende med den flotte veska.

Emmeline sa...

Elisabeth: Jeg bare truet henne litt verbalt -og nå har jeg tatt igjen her på bloggen...hehehe!
Så da kan de bare sitte der på lunsjrommet og angre;)

Anonym sa...

Den røde vesken er faktisk finest!

Klem

Unknown sa...

Lekker veske! (jeg ville egentlig skrive dritlekker, men det er jeg ikke sikker på om vi gjør på blogg...).

Emmeline sa...

Hei anonym:) ENIG!!!!

AnneLavendel sa...

Enig med deg. Den røde vesken var riktig lekker den og, blomster er kult :)

Ingunn sa...

Herlig veske:) Den oset det virkelig vår av:) Skal ta meg en surferunde og sjekke hva jeg også kan finne:) Blir så i vårsteming her inne hos deg:)Herlig!
Klem Ingunn

Refleksjon på livsvegen sa...

Heldig du er... :-)

Ingunn sa...

Finner ikke de veskene der til under 200 kr nå. Var det salg kanskje da du kjøpte?

mimouna sa...

Fin sommerveske det der. :o)

Jeg bloggsurfer visst alltid innom her via Sjuskeline. Må ha litt motvekt, hehe. Mye fint å se her inne, og jeg liker måten du skriver på.

Emmeline sa...

Når momsen ble trukket i fra kostet vesken 21 pund, og med den aktuelle pundkursen ble det under 200 norske kroner. Frakten kom i tillegg.

Anonym sa...

Nydelig veske!
Jeg vet ikke helt når eller hvor det skjedde, men jeg har blitt veldig glad i rødt. Og kombinasjonen av de to veskene var rett og slett herlig:)
Kos deg med veska di, du. Og ta en tur på byen med den 1. mai!

huset ved elva-elin sa...

Kjempe fine vesker begge to :)
Hilsen Elin

Lin K sa...

Den røde vesken er jo bare herlig! Den skal ihvertfall lyse opp der jeg går i sommer :) Har også bestilt den på salg derfra, og venter i spenning på postmannen hver dag nå! De sa ca 10 dager til Norge - stemte det? Må vel legge til helligdagene... Veldig gøy å se flere bilder av den :))) Vesker fra Cath Kidston var faktisk et av de aller første innleggene jeg hadde på bloggen min i fjor sommer...

God spradetur!

Unknown sa...

Den klistremerkeboka har jeg, og den er helt super! Pakkene blir så fine med lapp på fra Cath Kidston. Syns veska di var nydelig jeg. Passer perfekt! :)

Lisbeth sa...

Super lekker veske!
Flot i begge farver synes jeg...:-o)

Knuz fra Lisbeth

Anonym sa...

Heisann.
Ligger en Award og venter på deg på siden min:)
Ha en fin kveld

Klem Gro-Beate

Cleo sa...

Måtte inn og bestille meg en veske jeg også.. Ble en i svak lilla farger;))

Kos og kaos sa...

Hei

Veskene er kjempefine, begge to!
Jeg ahr surfet litt på nettet etter en nettbutikk som selger Cath Kidston, men klarer ikke å finne en. Har du en nettadresse å dele med meg?

Ha en fin vår.

Katrine

Related Posts with Thumbnails