torsdag 1. april 2010

Nye gardiner

Soverommet her på hytten har jeg jo vist før, så det er ikke så veldig spennende. Det eneste som er nytt er gardiner og lamper. Det andre soverommet er faktisk ganske fint det også--i hvitt og rødt. Jeg lurer bare i hvilket årtusen det kommer til å bli bloggifiserbart. Denne ferien varte det ikke FEM minutter engang, før det var totalt bombet, så det blir ikke denne ferien iallefall. Soverom nummer tre er fremdeles på planleggingsstadiet. Jeg må bare godsnakke litt med snekkeren så får vi se når det kan bli ferdig!

Gardinene er kjøpt på Åhlens, og jeg syns de passer fint. De skal selvfølgelig legges opp, men det får bli til sommeren. Da skal jeg ha med meg symaskinen på ferie. Bilen vår har som kjent mye større bagasjeplass når det er sommer enn når det er påske - sånn er det iallefall i fantasien;)

Jeg hadde nesten glemt at vi hadde kjøpt denne taklampen, og må innrømme at jeg ikke ble særlig lykkelig da jeg så den igjen. Etter at Emmelinemannen skrudde den på plass ble det heldigvis ikke så gale likevel.


Rommet nærmer seg ferdigstillelse, men fremdeles mangler det sovesofa, tv og klesskap og kommode. Nye leselamper var et impulskjøp fra Ikea. De har kommet på plass i løpet av påsken og var både billige og fine. Turkist sengesett matcher ikke lyseblå gardiner, men det får duge frem til sommeren.

Nå står tallerkenhyllen til tørk i uthuset, og taklampe skal få komme på plass over spisestuen. Da gjør det ikke noe at været er grått. Litt mer irriterende er det at det i dag har tatt den nette sum av FIRE timer å få lastet ned bilder til dette blogginnlegget. Dersom man ønsker å teste tålmodigheten er det bare å kjøpe seg et mobilt bredbånd fra NetCom. Lykke til!  Håper ellers at alle har hatt en superfin skjærtorsdag. Her har det vært dårlig med aprilsspøk, og det er i grunnen like greit syns jeg! Håper vi sees i morgen. Happy easter og happy april til alle:)

25 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Det vert no fint dette...
No luktar det Påskevafler her hjå meg ;-)

Påskeklem

Safina sa...

Det var fint med blått og turkis synes nå jeg, det glir fint over fra den ene til den andre.
God påske:)
kos

xxx

ANETTESHUS.COM sa...

Sååå koselig soverom, Cecilie!!

Klem klem
Anette:)

Nooria sa...

Kjempefint soverom! Jeg kjenner vanligvis ikke noe sted i meg at jeg ønsker meg hytte, men når jeg ser bildene fra hytta di, med hvite vegger, tak og gulv og deilige friske farger på interiørdetaljene, kjenner jeg faktisk på lengselen. Åh, den som hadde en sånn skjønn hytte på sørlandet!

Jeg håper du, Emmelinemannen og Emmelinebarna koser dere resten av ferien!

Jijji sa...

Så fint soverom! Og så fine bilder!

Ha en fortsatt strålende påske på Sørlandet!

Klem

Fru Rosas Hjem sa...

Kjempefint!!!!

Herlig farge på gardinene:))

Hos Farmor sa...

Det ble skikkelig lekkert :) Vi har også den blå liftgardina og er veldig fornøyd med den... Ha en fortsatt fin påske med alle prosjekter som fortsatt skal gjennomføres ;)

Mita på landet sa...

Så koselig du har gjort det:) Vår i luften med fargene dine..;)

martine sa...

Er så utrolig koselig! Jeg har bestemt at min fremtidige hytte skal ha slikt soverom :D

ha en fortsatt super påske :)

Unknown sa...

Veldig koselig! Måtte sjekke lampene... :o)
God påske!

Anonym sa...

Koselig! Kjøpte samme liftgardin til jul, bare de i rødt:)

God påske!

Tove `blogg verden sa...

Soverommet ditt er helt etter min stil ; ) Nydelig!! Vi har og et blått og hvitt soverom og et rødt og hvitt....men vår hytte er myyyyyye mindre en deres da ; )
Kos dere med hytte livet!
Klem

Ruths datter sa...

Så fint soverommet er da. Ser så fredelig og lyst og lett ut.Håper at du koser deg på hytta. det gjør jeg også innimellom alt som er å gjøre. Det er alltid så masse å gjøre på hytta, men kveldene er rolige her. Vi har flott vær her på nordmøre.
Klem

Eli Betten sa...

Du kan jo lette jobben for det "stakkars" mobile nettverket ditt med å komprimere bildene ørlite grann da :) Så slipper irritasjonen å gå på helsa løs. Sitter selv på ett netcom mobilt bånd på nattevakt nå, og kjenner jeg ikke skal begynne å laste opp bilder :P Det er ikke akkurat suuuperfart på sakene!

Kan forestille meg hvor avslappende det er å sove på det soverommet en sval sommernatt.. For en drøm :) Fortsatt fin påskeferie Ü

Maya sa...

Sitter her og leser bloggen din på hytta, med en liten minnepennlignende sak fra NetCom som heter Turbo 3G, og laster sidene på sekunder! Bare et lite tips :)

Unknown sa...

my best wishes for a Happy Easter!

Liza sa...

Og jeg som hadde tenkt å gå over til mobilt bredbånd! Da skal jeg iallefall IKKE gjøre det :)
Ble kjempefint på soverommet!
Klem fra Liza

Kristin sa...

Hei og God Påske!

Så gøy å innrede egen hytte! Koselig soverom :)
Vet alt om mobile bredbånd - her i ødemarken er det eneste alternativ. Her har telemontører klatret i både låve og trær uten å få inn noe signal. Kan kanskje ha noe med det å gjøre at antennen er plassert nedi en dump. Kjempelurt!
Så får en bare ta seg en kvikklunsj mens en venter på at mannen med de små, små elektronene rusler seg gjennom eteren....

Påskehilsen fra Akeleiegården.

my little life sa...

Hei. Kan jeg spørre hvilken fargekode du har brukt de "krakkene" du har som nattbord?
Var bare helt fantastisk fin!!

SjarmogKaos sa...

Ha,ha - må le av dette med nedlasting og netcom på hytta - jeg kjenner meg så sinnsykt igjen!! Guuud for en tålmodighetsprøve!! (vi har byttet til ICE abn - møøøøee bedre ; ).
Er supermisunnelig på dette sommerstedet/hytta - dere er så heldige som har et slikt sted å reise til!! Fortsatt gor påske - jeg digger bloggen din og tør påstå det er den beste bloggen ever!! Klem Cecilie

Entre o campo e a cidade sa...

such a great and inspirational home you have!

thanks for sharing!

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Kjempeherlige farger ♥

Flott og enkel blogg :))) mange fine herlige innlegg...

Ble inspirert av bildene av den herlige butikken!!! lekkert da!

Ønsker dej en herlig påske videre ♥

Bli gjerne med på den flotte Give Awayen min ♥

Klem Hege :)

Anne Britt sa...

Koselig Emmelinr.
Synes det er så fantastisk at noen koser seg på sitt feriested som nesten er mitt hjemdistrikt:-)
Ser at du også ferierer i Mandal, rett over veien or der min mann er vokst opp. Hyggelig.
Hytta vå ligger ca 2 km videre forbi " marinaen" på folkemunne.
God påske til deg og dine.

KATHY* sa...

So easy and bright decoration again ;)) ....


ha en super påske!


Your Fan
Kathy ;)

Gosia sa...

Lovely... !! Have an amazing Easter weekend!!! margaretha

Related Posts with Thumbnails