mandag 5. april 2010

Over og ut med påskehyggen


Så var påsken over for i år. Det er vel strengt tatt på tide, da Emmeline mer eller mindre har vært i påskemodus siden jul;)


Skal jeg være helt ærlig så er det jammen litt godt å være ferdig med ferien for denne gang. Ferie er jo deilig, men å bo seks personer i et lite hus på seksti kvadrat er ikke nødvendigvis SÅ herlig. Pubertetskranglingen har nådd nye høyder denne ferien. Det har vært krangling om hvem som skulle sitte her eller der, og hvem som skulle ligge i hvilken seng. De morgenfriske (**Lillemor og Emmelinemannen) har også forstyrret de ikke-fullt-så-morgenfriske, med påfølgende brøling fra diverse senger!
Oh happy easter -liksom! 



Emmelinemannen har derfor klippet alle kvistene han kunne klippe i hagen, mens Emmeline har fordypet seg i gamle interiørblader med Anita Skorgan på øret. Etter å ha studert diverse interiørblader fra 2004 og frem til i dag, kan jeg slå fast at alle romantiske hjem av en viss standard har en solid samling pelargonium i vinduskarmene. Da er det bekymringsfullt at Emmeline klarer å ta kverken på halvparten av avleggerne sine. Hvordan skal det gå med romantiske interiørplaner på denne måten? Huttetu!


Tilbake til hverdagen er det atter fred og harmoni. Her forsvinner ungene hver til sitt, og jeg fordyper meg i søknadspapirer for tilbygg. En hel sommer til med kun to soverom? Jeg orker ikke å tenke tanken engang!
Ha en fin siste-dag-i-påsken mandag:)


23 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Herlege sommarlige bilete..
Forstår at her må nybygg til!!

Kos deg vidare på ein 2.Påskedag :-)

Unknown sa...

Hverdagene hjå heimen er tross alt de beste... :)
Nyt siste feriedag og god ny jobbeuke!
Klem fra Nanni med en smule bloggevegring, men her er jeg gitt...

Emidoras verden sa...

Uff..ja de tenåringshormonene kjenner jeg til..:)
Flott hytte dere har!!
Fortsatt fin 2.påskedag til deg og dine!

Snuskebassa sa...

Flotte bilder :-)
Jeg har stor sympati for "ferie-på-liten-plass-syndromet".
Lykke til med planene for utbygging. Det er mye helse i god plass. Og skulle det ikke la seg gjennomføre, så kan du jo sette opp en lavvo i hytte-hagen og la alle leke Sølvpilen :-)
Klem fra Liv som har hengt opp alle sardinboksene på veggen.

Hilsen fra landet sa...

Men da kom dere hjem med bil mye lettere enn på veien TIL hytten da iallefall!? For påsken har mange høytidsdager og ikke så mange fristende butikker åpne kanskje! ;-)

beate sa...

høres ut som om dere går en spennende sommer i møte!!

nyt den siste fridagen!

klem beate

sylvia sa...

herlige bilder ,ja nå er påsken snart over ,blir godt å få hverdager igjen.
å lykke til med byggsøknad,skjønner godt den må bygges ut,men å så herlig et sted dere har..
klem fra sylvia

Blått til lyst sa...

He, he - veldig kjennelig!
Og dere må få bygget på NÅ, i går, FØR alle barna ankommer med kjærester, bonusbarn og stuttebarnemager.
Skulle det bli stille før stormen, at alle barna insisterer på at de har det best i byen mens dere koser dere på hytta i skjær idyllisk tosomhet, så vit at det GÅR OVER, og dere må re senger og kokkelere for 18!

Unknown sa...

Hihi, ja det er deilig med ferie og hytte, men du og du, så godt det er å komme hjem til normalen igjen og... ♥ slik er det alltid:o))

Man har i alle fall fått ladet batteriene litt opp igjen, klare til nye uker... og vips - så var sommer'n der ♥

Flotte bilder - som vanlig:o))

Kos dere siste dagen av påsken da:o))

Klem Line

Frøken sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Frøken sa...

Så herlig å høre at noen er ærlige og innrømmer at påska også er litt pes! Håper du får mange flotte hverdager framover! :)

Wimona sa...

"Borte bra men hjemme best"
Vel hjem igjen. Det er sikkert godt å være hjemme igjen.

Wimona sa...

"Borte bra men hjemme best"
Vel hjem igjen. Det er sikkert godt å være hjemme igjen.

Anne (Moseplassen) sa...

det er ingen skam å kjøpe sine pelliser ferdig rotet. omskrevet påskejungelord ;)

Her har det ikke vært så gult til påske, så det er ikke mye å endre på, men det blir noen endringer i morgen ja, noen nye farger på bordene :)

Karen i hagen sa...

Så mye fint i blått! Nydelige bilder:)

Det er visst sånn at skilsmissestatistikken når en topp rett etter sommerferien. Og etter å ha tilbragt sommerferien sammen med 13 familiemedlemmer på noen få meter brygge og tre små skibbuer, så tror også jeg at noen ekstra kvadratmeter kan forebygge mange relasjonelle katastrofer:)

Heidi sa...

Så NYDELIGE farger.
Slikt blir man jo bare GLAD av :)

Heidi

CasaGroth sa...

Kjempeglad i å lese bloggen din Emmeline!
Elsker stilen din, og bildene. Fantastisk hvitt og nydelig blandinger med farger.

Ha en fin kveld:)

Mvh meg.

Line fra huset på landet sa...

Vel overstått påske, Emmeline :)
Jeg ser absolutt den. Med våre fire barn og hytte i omtrent samme størrelse som du forteller her...også vår med to soverom..så kan det, og BLIR det trangt og litt krangling av og til.

Da er det utrolig godt å komme hjem for å da å se at wow..hvilket stort hus vi egentlig har. (når vi faktisk vil bygge på dèt også!!)
Puhh..det tar ingen ende..

solveig sa...

Heisann. nydelige bilder, og de egg-glassa og den mugga!! har swtt du har kopper og krus i samme serie-greengate-right? har spurt før, men prøver meg igjen...hvor får man kjøpt sånne produkter? har lett i butikker her i østfold, og flere vet ikke hva greengate er eengang!! kan man kjøpe på nett, eller vet du om noen butikker som fører det? hilsen desperat ;))

Solveig sa...

Her var det både vår og sommer på en gang! Så koselige bilder - blir inspirert til å trekke frem hageputer og piffe opp hjemmet litt jeg også:o)
Ønsker deg en flott uke.
Klem fra Solveig

PirjopauliinaL sa...

Ihana blogi sinulla. Kaunis koti! Terveisiä täältä Suomesta!

Lisa sa...

Hehe, kjenner meg så godt igjen...eg har ikkje tenårings barn enda, men ein snart 9 åring med "attitude" i massevis!! det er deilig å komme tilbake til kvardagen igjen etter "deilig" påske fri :) ungar på skule og i barnehage..og mor kan nyte litt fred og ro og komme litt ovenpå i heimen.

Ha ein fortsatt strålande veka :)

SiriusJack sa...

Hei Emmeline! Er innom bloggen din innimellom, og i tillegg til at du skriver fantastisk morsomt så beskriver du mange velkjente situasjoner :-) Ha en fin aprilmåned! hilsen Siri i Ålesund.

Related Posts with Thumbnails