fredag 8. februar 2008

Nydelig dåpsbilde og FLYTNeste helg er det dåp for min lille niese Helene Isabell. Hun har snart rukket å bli 5 måneder, så det er sikkert godt for moren og faren å få dåpen i havn. Jeg har bestilt dette flotte bildet fra Trude som bare er fantastisk flink til å male, sy og kreere de vakreste ting. Dette blir gaven fra oss, og vi er veldig fornøyde. Bildet var utrolig vakkert:) Tusen takk Trude!

Jeg var ellers en tur på bokhandleren i for noen dager siden.
Der tok jeg en titt på dåpskort.


Ved siden av meg sto det en mann på min egen alder, ulastelig antrukket i lys dress. Dressmannen tittet selvfølgelig på Valentinskort. Han åpnet og studerte hvert kort svært nøye, og etterhvert plukket han med seg et av hver type, tilsammen minst 15 kort. Dermed begynte Emmeline sin fantasi å jobbe på høygir -som vanlig! Hva skal han med SÅ mange Valentinskort? Er dette en mann som har femten damer på gang samtidig????På vei ut av butikken kom jeg til å tenke på dette med FLYT. Det å være i harmoni med seg selv, som Albertine snakket om i et innlegg for noen dager siden. Når alt er i en slags tilstand der tid og sted ikke finnes. Jeg lurer på om Dressmannen kommer i FLYT når han sender ut femten Valentinskort til ulike damer? Vil han ikke føle at han er på vel dypt vann etterhvert? Eller kanskje han bare har femten snille grandtanter som alle fortjener en liten hilsen. Er det sånn det henger sammen, ja da fortjener jo Dressmannen komme i flyt i mange måneder frem i tid!!!I neste butikk fikk jeg plutselig øye på en som virkelig var i FLYT... En pitteliten jente med en liten handlevogn og smokk i munnen. Hun gikk langs snopehyllene og bokstavelig talt rasket med seg alt hun så. Den lille handlevognen var proppfull, og etter henne lå det et lass med sjokolade og karameller som hadde falt ut av vognen! Jeg betraktet den lille på avstand og plutselig kom det en febrilsk far løpende på jakt etter Snopeprinsessen. Faren var en røslig kar i arbeidstøy, men det var tydelig hun som bestemte der i gården. Hun ville IKKE ut av sin egen flyt-situasjon, og det endte med at en butikkansatt måtte ta vognen fra den illskrikende lille. Snopeprinsessen klarte faktisk å holde smokken fast i munnen, samtidig som hun brølte med et volum som kunne ha sprengt fjell til småstein. Det var ganske imponerende;)Dressmannen må bare passe seg! -Med femten Valentinskort sirkulerende rundt, kan han ende med femten små prinsesser i flyt rundt en snopehylle. Da er Dressmannen i STORE problemer!
Next Sunday my little niece is going to be baptized. We have bought this picture made by Trude and I really look forward to give this beautiful gift to the little babygirl:)

39 kommentarer:

Cathrine sa...

Kjempefint bildet skal bli stas å ha ett slikt ett på jenterommet :-) Ja skal tro hva den mannen skulle med 15 kort,kanskje han er forrettningsreisende så han har en i hver by,hi hi. Eller bare en tidskrevende kone..???? Vi får bare lure. Ha en kjempefin helg!! Og fin morsdag..

Lappesola sa...

Takk for fornøyelige tanker.
Og riktig god bedring til deg.

Klem fra Sol

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Åhhh,,vilket under bart hem!!!Vilken blogg!!!Vad pyssli du är...så fina kort...gillar med att scrapa o göra kort!!!

Hit kommer jag komma tillbaks...kram!!!

borghild sa...

He he... Litt i drøyeste laget med 15 kort, vel!
Nydelig bilde forresten, Trude lager bare SÅ mye fint, har selv siklet litt på pirat- og kronebroderiet.
Håper du føler deg bedre!
Klem B:-)

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hehehehehehehehe...you make me smile:).....Nydelig bilde!! JA da er du som meg, at du drømmer deg vekk og dikter historier om livet til dem du ser på butikken!!! Men du, du må ikke glemme å stikke innom på bussen(før du helt slutter å kjøre buss fordi du bruker bilden istedet?)og spørre busstrylledamen om hjelp til å fylle sminkepungen din, hihi-glemmer ikke det innlegget.....

HA god helg, kjære venn:)KLEM

Bestefars Verksted. sa...

Hmmm,artig innlegg,som alltid......du er dronningen av humor !!! Bare innom i full fart for å ønske deg ei fin helg :)

Gry sa...

Ha,ha...du er så morsom, Emmeline. Skikkelig god fantasi og fortellerkunstner;-)

Kanskje dressmannen ikke kunne velge, og kjöpte alle kortene han likte? Eller kanskje han er praktisk av seg og kjöpte for 15 år framover, så at han skal slippe gå i bokhandelen före hver Valentindag? Eller kanskje han allerede har 15 snopunger som han sender kort til? Eller....

Ja, det er morsomt å spinne videre på sånne tanker;-)

Ha en fortreffelig kveld, og takk for at du forgyller hverdagen!

Klem Gry

Anonym sa...

Hei,

Jeg har lest i bloggen din med jevne mellomrom de siste ukene, og jeg må si at jeg er begeistret. Du skriver så morsomt og engasjerende (herlighet, den agurkhistorien fra matbutikken, den er jo legendarisk!) og bloggen din hører nå fast med til andre kaffekopp på jobben hver dag.

chevostar sa...

Hi hi :) Morsom historie! Lurer på hva han skulle med alle de kortene... ikke godt å si nei...

kjempeflott dåpsbilde!!

Ha en flott helg emmeline! Håper influensaen har gitt seg...

Anita sa...

Nydelig bilde!! Det høres akkurat ut som det kunne vært min lille prinsesse, hun har nemlig funnet ut at å sitte i handle vognen er barnslig og skulle ha no hjelp med den lillevogna er også helt uaktuelt! KLarer selv vet du!!! Betale er jo også oppskrytt, kjører tvers igjennom kasser og ut! Jammen godt vi er kjent på butikken!! Var forresten i hobby butikken i helgen og da handlet hun isopor kuler og egg til den stoooore gullmedaljen!
Men så skjønn da!
Ha en strålende helg!
KLemmer fra Anita

Merete sa...

Utruleg flotte dei bildene som Trude lagar!! kjekt at du viser nærbilde slik at vi får sjå detaljane betre..har lurt litt på korleis ho lagar dei og nå ser eg jo det ;o)
Ønsker deg god bedring, god helg og ha ein super morsdag på søndag!!!

FO - 2 sa...

Utrolig søtt og vakkert bilde! :)))
En nydelig gave til dåpsbarnet.
GOD HELG til deg Emmeline! :)

Mrs.J sa...

Nyyyyyyyyydelig bilde!! Det var skikkelig lekkert! Tenker mottaker blir veldig glad for det. Det hadde ihvertfall jeg blitt!
Må kanskje bestille et jeg også hvis det går ann. Får ta en titt på linken.
Ha en fin helg!

Verkstedet sa...

hvis du kommer med et slikt innlegg til- altså av slik skriveteknikk- da går jeg rett og slett til avisen!!!! du skal og MÅÅÅÅ ha en spalte!!!!! jeg gir meg enda over, du er helt fantastisk, jeg elsker stilen din, elsker!!!! en ting er at du skriver generelt godt, en annen ting er hvordan du funderer og resonnerer det du ser og tenker på en sånn fabellaktig måte. at hele historen faktisk ender med at dressmannen får femten snopeprinsesser er et herlig klimaks!!!! bytt jobb, dette kan du bli stor på, og de har sikkert vannmaskiner med renset vann på slike arbeidsplaser....;) og ikke kommunalt forgiftet.....
du har bloggtemaer fra hjemmet ditt og utenfor, du trenger ikke en ny stue, det er nok at du tar 4eren til byn....det er jo det som er så bra med deg. jeg har jo bare og her er en blomst og en ny leke og god helg.....
nydelig bilde forresten, så det på siden hennes forleden:)
en gang, det var når jeg fikk førstemann, da fikk jeg et pandora arbånd- et arbånd som har mange charmslignende figurer ol som man trer innpå- de er har liksom et hull og så skyver en de inn på smykket, ..ihvertfall- så fikk jeg et slikt smykke med en charm på når jenten kom ut...og så fikk jeg kort etterpå en med en prinsessekrone på, og når jeg kom hjem så stod plutselig en liten pakke foran meg på bodet- og der var en til...og så fant jeg altså slike, en etter en gjemt rundt i huset, jeg trodde liksom alltid at denne måtte være den siste..men jeg fant stadig nye, plutselig når jeg var i telefonen så oij der er visst en pakke til..., på bordet gjemt i juledekorasjonen osv, osv....disse fant jeg altså i hele barseltiden....alle pent innpakket i en liten smykkeeske.....og det jeg OMSIDER skal frem til er- at kundene i butikken sikkert måtte lure....hva denne gale mannen skulle med tjuefem små gullsmedpakker.....til samme dame???-....det trodde de vel kanskje ikke, men jeg er ganske sikker på at ingen andre fikk noen av de....;) og da, ja da er jeg sikker på at han kjente flyt...;)
ha en strålende helg, og med fire barn bør det være duket for frokost på sengen:)til morsdagen. klemmer fra Karoline med det latterlig lange innlegget....burde nesten mailet istedet dette her....

Sigurd Olav Silset sa...

Trude kan å lage bilder- -nydelig dette også!!
Ha ei fin helg:)

Aina sa...

Så bra, nå har jeg begynt å gjøre som så mange andre som leser historiene dine; leser de for mannen min;0)
Og han er jo selvfølgelig enig at du skriver knallbra.

Nå kommer jeg til å se for meg 15 småjenter i karneval prinsesse-kjoler som løper villmann hver gang jeg er i lokalbutikken...

Trude sine bilder er kjempefine, må innrømme jeg hermet og lagde noen selv til julegaver;0)

Ønsker deg en koselig helg og en storfeiring på søndag, du må jo få minst frokost og lunch på sengen;-D

Klem!

Hilsen fra landet sa...

Næmmen! Så spesielt og nydelig. Ja den mannen den mannen :fnise:

Klarafina sa...

Koselig bilde!
Ha en fin helg!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så flott bilde Trude har laget til den nye verdensborgeren :))
Har selv bestilt putevar derfra som jeg går og gleder meg til:))

Du får frem smilet hos meg du Emmeline og jeg lo såååå godt over snopeprinessen , hun kunne nemlig ha giftet seg med min lille snopeprins så kunne de ha levd lykkelrig i sitt lille snopehus;O)

Jeg er så naiv at jeg burde ikke uttale meg , men tenkte med engang at kortemannen selvsagt ville finne det kortet som var finest til sin kjære , hahahahaha...skjønner du ?

Klem og god helg , og ikke minst god morsdag !!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hahahahahaha, den damen har irritert meg i et halvt år nå!!Min mann bare håper kolleksjonen kommer med damen -om du skjønner!!
Hvor galt det kan gå , hehehehehe!!!

Ja , jeg hadde ikke klart meg som agent , det er helt sikkert - ringer deg neste gang noen skal gå undercover , hihi!!

Kos deg snuppis

Gunhild sa...

Ikke noe nytt på kransesiden desverre. Tiden er fyllt opp av så mye annet, og jeg er ikke supereffektiv. Det kommer nok en dag veldig snart, som jeg er igang med det....Er jo egentlig et hobbymenneske, men har aldri drevet med så lite som jeg har gjort det siste året.
I går tenkte jeg på deg. Jeg var på et kurs og der ble det forelest om stressopplevelse hos autister mm. Begynte plutselig å lure på om det var deg som var kursholderen, men skjønte jo etterhvert at det ikke stemte.
Du har vist mange fine bilder fra huset ditt i det siste. Så hvitt og rent med friske fargeinnslag!! Og at du skriver morsomt er jeg enig i. Du er også veldig observant. Jeg tror nesten det smitter ved at vi som leser også oppdager fornøyelige ting i hverdagen rundt oss. Jeg tenker av og til at dette kunne ha blitt ei skikkelig Emmeline historie. Klarer ikke å skrive så morsomt selv. Og føler meg heller ikke så fri på bloggen.

Tonje sa...

ja trude er utrolig flink,er helt fasinerert over alt det vakre hun lager....
Håper du føler deg bedre i dag og at du får en fin helg=)

Whoopsi Daisy sa...

Hei på deg
Nå er klokken 01.30 og man kan vel trygt si at bloggetiden går utover sengetiden. MEn har man abstinenser, så har man abstinenser. Det var godt å få lagt ut noen bilder nå :o)
Takk for koselig hilsen Emmeline.
Det var ikke prestekragen du så da Emmeline......hehehhe Tenkte kanskje at han skulle ta igjen for alle årene han ikke har gitt meg kort :oD hehehhe
Koselig dåpsgave dere har kjøpt, fpr meg til å drømme om sommeren igjen.
Ha en god helg, ta godt vare på helsen.
God natt fra meg

Jennifer P. sa...

It looks as though I've missed out on so many lovely posts! Your home always looks so calm and quiet--no children's toys scattered all around :)!

Hope you are feeling well and that Spring finds you in Norway soon!

Olstad sa...

Så utrolig fint bilde det var virkelig flott. Nå er jo jeg i baby modus om dagen så alt med baby er pr def fint:-) Ikke alt da jeg hadde kjøpt en aldeles kjempe søt pys på h&m i går kom hjem og begynte å granske nøyere så viser det seg at det er dødningehoder sammen med pærene, blomstene osv i mønstret - Er det mulig!!

Jeg må le av snopejenta og dressmannen. Ikke spøk med småtroll i matbutikken. Jeg har jo en 4 åring. Over gjennomsnittet aktiv. Jeg har lenge lurt på annonsere etter HAN for det må være en mann som fant opp disse små handlekurvene. Hvordan i huleste kunne han tro det var en god ide. Hos oss kvestes alle gamle damers ben på Kiwi og det er ikke bare spøk og gå bak... Unskyld....

Gruer meg allerede for lørdagshandleturen som står for tur.

God helg.

Lapplisor sa...

Härlig din kort före den liten Princess Välkomm ...
hoppas det är bra med dig
kram Barbara

Randi sa...

Det bildet var jo kjempefint!! det var litt av en flott dåpsgave. Fikk jo lyst på ett selv jeg.

Som alltid en herlig historie du kommer med. Du skulle ikke vurdere og skrive bok ?
Jeg elsker disse små anekdotene dine i en hverdag full av stress.

Klem

Anonym sa...

Dei bildene er kjempeflott! Heldig den som får det... God helg:0)

MeyBiMe sa...

Så gøy at du har lagt meg til i blogg listen din!!!
Stoort for en nybegynner som meg!!!
Du forteller bare så utrolig godt det du opplever i hverdagen!!! utrolig kjekkt å lese!!!
En super blogg du har!!!
Klem

elin1976 sa...

Hallo snuppa.
Nå sitter jeg langt til fjells. Her er det masse snø og været er så tåkete at vi ser ikke ut av vinduene en gang. Jeg har nettopp vært på den lokale butikken og hamstra masse snop. Påskesjokolade i fleng og masse annet digg. Jeg har også kjøpe en ny krimenal så her er påskestemningen på topp.
Vi har det skikkelig koselig. Prinsessa sa i sted: Mamma, nå koser du de men snop, kake og sying av Tildaer. For selfølgelig er jo symaskinen med. he he. Har noen bestillinger som må gjøres ferdig og så er det så hyggelig å sitte her å sy.

Nå skal jeg være litt sosial med sjokoladen her. Hilsen elin i raggsokker og ullgenser for anledningen.

åsemor sa...

En nydelig gave å gi bort, et minne for livet :)
Har ingen forhåpninger i forhold til valentines, trener skal til Island med team-møre så dagen blir vel markert i stillhet i år også.
Men morsdagen har jeg store forventninger. For å gardere meg har jeg invitert mor og svigermor på middag og kaffe, jentene skal også være hjemme.Gleder meg:)
Men med slik selebert besøk må det vaskes, og det er akkurat det jeg skulle gjort nå.......

Ha ei fin helg, Emmeline. Satser på at "noen" har sjekka kjøleskapdøra :)

Anonym sa...

Så fin dåpsgave! Den blir de nok kjempeglad for! Nydelig på baby rommet da! :-)

Hihi jeg fniser godt her jeg sitter! Du, og dine utrolige betraktninger!!

Ha en koselig helg, og tillykke med morsdagen i morgen :-)

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei kjære venn:) koselig at du likte pakken den lille pakka, det var bra da-at du åpnet den, hihi.....Og takk for gose opplysninger, de er lagret i kalenderen, og jeg gleder meg til loppemarked!!!!!! Store barn, stoooore gleder:)

Ha en super helg kjære venn, og gratulerer med dagen i morgen.....

My little footprints sa...

Ja du hadde helt rett i overskriften din! Dåpsbildet var virkelig nydelig! Så koselig å ha dette hengende på veggen da! Fikk inspirasjonen kastet over meg og fikk lyst til å kreere noe med det samme ;) De kommer nok til å bli veldig glade for denne gaven!
Ja 15 valentines kort, hva i alle dager skal man med så mange? Jeg kom til å tenke på meg selv for mange år siden, fjortis og forelsket, tenkte jeg å sende et kort til en av guttene i klassen min jeg var bare sååå forelsket i! Jeg blir nesten flau av bare tanken! hihi.. Jeg vet iallefall at han skjønte godt hjem kortet kom fra ja!
Ønsker deg en kjempefin helg!
klemmer fra Beth

Anonym sa...

Kjempeflott dåpspresang.Tror Bibbi blir veldig fornøyd!

Mvh
Bibbi og stoffen

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Nydelig dåpsgave! Virkelig fin og personlig. De blir sikkert kjempeglade på vegne av den lille prinsessen. Ellers takk for nok en god historie! God morsdag i morgen, Emmeline. Klem fra Trine

Nette sa...

For et nydelig bilde, det blir nok en populær gave! God morsdag i morgen da:)

min sin lille tue sa...

Hei:)
Kjempekoselig bilde.
Du har visst en egen evne til å observere og fabulere du, drar stadig på smilebåndet inne hos deg:)
Ja, får tro Dressmannen blir ferdig med å skrive alle kortene sine uten å blande kortene for å si det sånn, ellers kan det bli brudd i flyten ja.
Ha en fin morsdag.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Sååå skjønt bilde! Og hi,hi det var vel mannen i fri dressur du observerte! Ha en nydelig morsdag!
Klem

Related Posts with Thumbnails