mandag 25. februar 2008

Vinterferien er over - takk og pris!Vinterferien er over, og her puster jeg lettet ut... Kombinasjonen dårlig vær og Hannah Montana på TV har ført meg til bristepunktet. Har du ikke barn i Hannah Montana alder?
Dette er en amerikansk serie, som for sikkerhets skyld er dubbet til østlandsk. Oh Holy Macarony, det er en PRØVELSE når denne serien ruller over skjermen i timesvis, for ikke å snakke om i dagesvis. I dag heiser jeg flagg og feirer at hverdagen er tilbake: HURRA!

Når vi først er inne på viktige ting: Har dere fått med dere at Postman Pat har fått kone og barn? Før var han alltid tidlig ute på sin postmannsrute. Men nå har han kommet i tidsklemmen, og det er såvidt han har tid til sin svarte og hvite katt. Lurer på hvem som fant på det tullet der? Det kan umulig ha vært en dame!
Som dere skjønner er dagens bilder hentet fra den ommøblerte spisestuen som har blitt vanlig stue. Jeg tittet litt på noen bilder som var tatt fra dette rommet i mai. Sånn så det ut her da:)


På nyttårsaften:Og fra omtrent samme vinkel nå. Heldigvis har jeg fått fjernet cd hyllen. Min mann ville absolutt ha den i stuen, men jeg har halt og dradd den inn på soverommet istedet--herlig!

Ønsker alle en fin fin uke, og takker for alle koselige hilsener dere legger igjen. Jeg skal forsøke å komme på besøk tilbake til alle i løpet av denne uken:) Forhåpentligvis blir det sydd noen nye puter i løpet av uken også... men tiden får vise hva jeg rekker over!

English: Photos from my livingroom before and after recalibrating my furnitures:)

40 kommentarer:

Kreoline sa...

Hei på deg, måtte le litt av den koselige kommentaren din fra i går. Forstår deg såååå godt, men det er noen år siden jeg var der så jeg hadde glemt det ut helt til du minnet meg på det, kan ikke si av jeg savner akkurat det med unger og TV, nå har vi den helt for oss selv. Godt å komme tilbake til hverdagen også, selv om den også kan være, puh, stressende. Koselig du har det hjemme, vellykket ommøblering. Lurer litt på om jeg kan "vinke" til deg når vi kjører forbi på vei til hytta,sett nedenfra på Fjøsangerveien?? Ha en kjempefin dag.

Randi sa...

Du er ikke alene om og misslike(les hater)Hanna Montana...
Vi har heldigvis tilbringt noen dager på hytta....kun dårlige signaler på tv og bare nrk og tv 2 passer oss perfekt.
Så flott sofa hjørnet passet inn der!
Perfekt kosehjørne :)
Min mor har sydd noen nydelig puter til meg i Beatrix Potter mønster. De ble utrolig søte. Bilder kommer når jeg har fått fylt dem.:)

Ha en strålende Hanna Montana fri dag..;))

Klem

Lappesola sa...

Jeg føler med deg. Jeg har heldigvis ikke unger i Hanna montana alder. Her i huset sliter vi med Svampe Bob. Han er virkelig ufordragelig. Og fryktlig høyrøstet.

Hilsen Sol

liven sa...

Hei på deg:) Godt å være tilbake i hverdagen igjen ja:)
Her er det ikke Hanna Montana...........men fotball på tv og playstation!!! Og huset fullt!!
Var veldig fint hos deg med ommøbleringen!!
Ha en fin uke:O)

elin1976 sa...

JA endelig en person som nesten hater Hannah Montana (drite i mo i rana) Pleier å si det til prinsessa, å helsikken hun blir rasende. For hanna hun er kul hun....nooooot. Nå er det ikke tv på lange tiden. Her går dagene for det meste slik: snakke om Hanna, leke hanna, snakke om hest, leke hest, være i stallen, glemme å spise, fore hestene for de må ha mat og kl. 20 stuper ungen inn dørene å holder nærmest på å dø av sult og der sitter hun forran tv å spiser sammen med Hanna Montana.
Glad vinterferien er over jeg. Jeg skal sy så sinnsykt mye denne uka. Hvis du er innom bloggen så les kommentaren til matit. Vi har nemlig fått stoff fra stoff og stiil. Jepp.
Nå kaller jobben. snakes:O)

Bo med Lena sa...

JEG har barn i Hannah Montana-alder!!!! Og skjønner veldig godt hva du mener:) Mine to er helt oppslukt og spiller, synger og lever ut Hannah Montana-verden.

Nå er de heldigvis litt mer over på High School Musical, og den er i allefall litt mer melodiøs...

Skrekk! Men, jeg husker meg selv godt også. Jeg levde nemlig for Fame (-noen som husker...?), og var sikkert like ille:)

Har ikke vært innom deg på noen dager nå..., men så utrolig flott sommerhytten deres var!

Ha en flott dag.

Lena :)

Huset på toppen sa...

Helt enig,men her i huset er det"store ungdommer" som snur døgnet, de sitter opp til langt på natt og ser på film og data!!

Det ble veldig fint etter ommøbleringen!!

Ha en fin mandag!

♥ H@rmoni ♥ sa...

!!Hannah Montana- Zach og Cody- you name it!

Må det være så utrolig masete TV- program for unger hele tiden?
- veldig greit å ha TV i kjellerstuen i tillegg til i stuen. Da kan ho mor bestemme over fjernkontrollen også!
Ha en avslappende uke! (dra ut kontakten og la ungene spille ludo!)
:O)

Tone Yvonne sa...

Hei Emmeline.
Du har min fulle symapti!! Eldste her i huset er i Hanna Montana alder - heldigvis så var hun på fjellet med farmor og farfar.... det skulle egentlig vi vært også, men yngste fikk ett nytt utslag med falsk krupp og høy feber så vi tre ble igjen hjemme. Tre timer biltur med 39,4 i feber er ikke bra for noen!! Ellers så har du en flott stue - ser veldig hyggelig og innbydende ut :o)
Og ja, Postmann Pat - Han er blitt familie mann med alt det fører med seg - litt morsomt, selv diss seriene utvikler seg.....

Ha en flott uke!!

MODERN COUNTRY sa...

Hei etter helgen! Så noen var ikke helt fornøyd med noen dager med fri? Undrer hvem Hannah Montana er. Aldri hørt om..Men Postmann Pat derimot..tidsklemme og barn sa du? Nei nå har jeg aldri..vet du hva? Jeg irriterer meg over Donalds nye eventyr jeg. Savner de gode gamle historiene, nå skal alt være så himla kult og det er overhodet ingen nostalgi igjen, sukk..
Har vi kanskje blitt for gamle? Undrer..

Stua har blitt knall! Ja, og fargene like så :)) Deilig med forandringer. Her står alt på hodet, sånn like før megleren kommer. Alt skal males, fikses og stues bort så det i min samboers øyne ser Heeeelt perfekt ut. Skal si jeg gleder meg til flytting,ler..

Ha en topp uke!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ser vikelig koselig ut i sofakroken, herlig med litt stue forandring hi,hi. Håper du fikk lest oppklaringen i min forrige kommentar om swappen, og at det faktisk skal produseres to ting... påskekyllinger i stars and stipes kan det være noe tro ;o)))) Slapp unna Hannah på kino i tredimensjonal utgave gubben gikk - hurra!
klem

Helene sa...

Ha,ha så du sliter med vinterferie og Hannah Montana. Velkommen i klubben.Her er minstemann i "Hanna-alderen" Alt som skal gjøres må vente til "etter Hannah". Blir helt sprø.Før var det Viasat som sendte dette her i huset, men nå har sannelig også Canal Digital også skaffet seg rettigheter til serien. Dobbel dose med andre ord.
Life is hard, you know :0)

Cathrine sa...

Heisann! Har heldigvis ikke en som følger med på dette ennda,han er ikke noe tv fan. Er både gla og fortvilt mange ganger over dette,hehe. Masse fine bilder av hytten,har såååå lyst på hytte selv å...... Ha en fin mandagskveld

Heidi sa...

Koselig hytte og koselig stue du viser oss! Men nå må jeg bare spørre om noe jeg har lurt på leeenge; For hvite sofaer og stoler/møbler i et hus med masse unger, hvordan i alle dager.....ja du skjønner!? Har tenkt i mitt stille sinn mer enn en gang, at disse damene som har slike, må like å vaske. Ser liksom for meg at dere nynner og synger mens dere drar skitne trekk av og putter de i vaskemaskina, og samme tonene når de skal på igjen. Så kommer ungene og slenger seg oppi med sjokadefingre og mor bare nynner videre mens hun løfter pekefingeren bittelittegrann.....Men i alle fall, jeg ønsker deg ei fortreffelig uke med eller uten Hanna Montana, og Postmann Pat.....godt at han ikke fikk kjerring og unger mens mine egne var små, lurer på om noen år, blir han bestefar, oldefar, kommer på gamlehjem, ja,ja tiden vil vise!! Tjohei!

Heidi sa...

Koselig hytte og koselig stue du viser oss! Men nå må jeg bare spørre om noe jeg har lurt på leeenge; For hvite sofaer og stoler/møbler i et hus med masse unger, hvordan i alle dager.....ja du skjønner!? Har tenkt i mitt stille sinn mer enn en gang, at disse damene som har slike, må like å vaske. Ser liksom for meg at dere nynner og synger mens dere drar skitne trekk av og putter de i vaskemaskina, og samme tonene når de skal på igjen. Så kommer ungene og slenger seg oppi med sjokadefingre og mor bare nynner videre mens hun løfter pekefingeren bittelittegrann.....Men i alle fall, jeg ønsker deg ei fortreffelig uke med eller uten Hanna Montana, og Postmann Pat.....godt at han ikke fikk kjerring og unger mens mine egne var små, lurer på om noen år, blir han bestefar, oldefar, kommer på gamlehjem, ja,ja tiden vil vise!! Tjohei!

Anita sa...

Nydelig med hverdag igjen! Selv om vi ikke har hatt Hannah på besøk!
Nye sofa puter?? Har ikke du fine nok puter da??
Nå er din lille kanin gått i produksjonen, men bare så vidt! har en dundrende hodepine, så nå skal jeg legge meg!
Klemmer fra Anita

Lynetmor sa...

Hei, så fin stuen din har blitt :-)
Ja, jeg vet godt hvem Hannah Montana er. Minsten på 5 liker og se på henne he, he. Og jada, Postman Pat har hatt kone og barn lenge han he, he.Vinterferien er over her også, men jeg har vært hjemme i dag med mage vondt og Åsa har vært hjemme med meg. Ønsker deg en fin kveld.

borghild sa...

Det er godt det er flest hverdager, hva?:-) Her slipper vi heldigvis unna Hanna, men har likevel en 3-åring som OFTE vil se Egon Olsen, dvs en av de alle Olsenbanden Junior-filmene vi har. De er jo faktisk gøye, men det er ikke gøy å se de tre ganger på rad...
Stua deres ble kjempekoselig, men det var den da før også:-)

åsemor sa...

Ja, Emmeline enig med deg, hverdager er og blir best :)
Det er en prøvelse å fungere når ungdommene er hjemme, ALT er snudd på hodet. Jeg er et vanedyr, med rutiner, det må jeg ha skal jeg fungere i livet mitt. Jeg har prisa meg lykkelig mange ganger at jeg fikk unger mens jeg var i tjue åra, for JEG hadde ikke greid det tempoet i dag. Vår eldste er sjelden hjemme, men når han kommer hjem er han en måned i gangen. De første gangene var det litt av en utfordring, men nå har vi laget oss regler for at dette skal fungere, og da går alt så meget bedre. Føler meg som en grinebiter med disse reglene, men det måtte til for at jeg skulle greie å fungere i min hverdag.Så du har min fulle forståelse over disse ergrelsene !!

Kos deg med hverdagen igjen! :)

Anne sa...

Må bare innom for å se hva den halvgale Bergens fruen holder på å stusler med...

Og ja kan alt om disse kanalene som kjører tegneserier hele dagen, heldigvis er den tiden forbi her nå ! Puh!!

elin1976 sa...

Forresten stua de er nydelig! Glemte å si det tideligere men jeg måtte innom igjen å få litt inspirasjon;O)

Nina i Paradiset sa...

Får på en eller annen forundelig måte ofte lyst på te nåe jeg leser andres blogger....!
(jeg er te-menneske, og drikker ikke svart kaffe)
Koselig bilder av søt stue!

Tross for en hel uke sammen med min flotte kjæreste (på kveldstid, vel og merke) er jeg også glad for at ferien er over, og vi er tilbake i trønderlag.
Holdt på å gå på veggene med sure unger som er drittlei av å være inne pga ILLE vær, og en sliten bestemor som ikke sov om natten pga mine barn => mindre godt humør!
Bil hadde jeg heller ikke på dagen, for den måtte Andreas bruke på jobb, siden hans står uten girkasse. I tillegg klarte han å kjøre min rett inn i ett rådyr, dermed blir det skruing på nok en bil for han! (blir vel noen kr til overs ved å la han gjøre det, og ikke ett verksted. Forsikringen dekker det jo, uansett)

Tonje sa...

for noen flotte bilder! Og så fint som du har fått det....riktig flott med skriften på bordet!

Anonym sa...

Hei, først må jeg si at du har en kjempefin blogg,ellers så føler jeg med deg når det gjelder Hannah Montana,her er det den +div.andre serier som gjelder.
Jeg har også prøvd å flytte på cd søylen, men det gikk ikke så bra, en ble til to.....De er heldigvis hvite, og står litt for seg selv.Ha en fin uke.

irina sa...

I know....om Hanna Montana og tv ja.
Du er no så artig da :)
Ikke problem med å få sagt det nei !!
ha en HERLIG uke

Anonym sa...

Så fint hjem du har! Jeg burde ha invitert deg ut til hytten min og fått litt interiørhjelp:-)

Two sa...

Vel, har 2 gutar som ikkje ser Hanna Montana, så eg veit ikkje kva det er heller, men eg er ekspert i å dunke på soveromsdører og rope SKRU NED! For når det vibrerer frå 2 stereoanlegg så det klirrar i glas i andre enden av huset, og ein høyrer dunk dunk til og med når ein står i dusjen, då er det godt med ferieslutt altså!!!
Så herlig sofakrok du har å møte våren med, utsikt rett ut på verandaen!

Marte sa...

Hei Emmeline! Nydelige bilder du viser! Som alltid..
Jeg har gått glipp av sååå mange innlegg hos deg! Pcen min har vært ødelagt, men den er fikset nå. OG jeg har ny blogg, så jeg håper alle klarer å kommentere hos meg nå:)

Jeg har bare hatt tid til å skumme gjennom bloggen din nå, er så trøtt. Men jeg gleder meg til å sette meg ned i morgen tidlig før skole med en kopp med kaffe og bloggen din og ta igjen all lesing om interiør og hverdagshistorier i livet til Emmeline:)

Sov godt!
Klem fra meg

Silkeline sa...

Jeg synes stuen ble kjempefin etter ommøbleringen, og jeg er stadig like begeistret for de fine lappeputene dine. De er så deg, og de pynter skikkelig opp:) Jeg blir i godt humør når jeg er her inne hos deg jeg:):)
Vi tittes....god natt:)

Gry sa...

Jeg har (heldigvis kanskje) ikke norske tv-kanaler og har missa Hanna Montana, hi,hi....virker ikke akkurat som at jeg har gått glipp av noe...

Er bare så forelska i putene dine! De er så glade og uhöytidlige, på en bra måte alltså :-) For visst er det så at du ikke har passa inn bitene, men revet så at det ikke blir helt symmetriskt? Det er sjarmerende, syns jeg.

Ha en fin uke! Klem Gry

Lemi sa...

ja d ble jo flott ;o) elsker å ommøblere, og gjør d ofte, men har ikke mange mulighetene dessverre..

klem i natten

[morgrethe] sa...

Er det sant? Er Postman Pat i tidsklemma han også?

Hanna Montana er jeg meget godt kjent med, men slaven har ikke så mange kanaler, så da gikk det greit. Vi digger Hairspray på dvd vi...Den må du se Emmeline. Den tipper jeg du vil like. Hmmmm... tenk om du ikke liker den. Et tips: gå inn på filmweb.no og se traileren først.

Ellers så kan jeg informere om at jeg begynner å ligne på Ruth Narvestad jeg også.... ser etterveksten har blitt stor i det siste. Men på torsdag fikser nok frisøren opp i det.

Stakkar mannen..... får han ikke ha den lille cd-hylla i stua.
Kjæresten har masse over 1000 cd'er.... i stua. Helt greit for meg, vel og merke da jeg fikk de inn i bokhylla. Da jeg kom flyttende hadde han satt opp stereoen.... som et alter på stua. Det ble fort fjerna for å si det sånn.

Nei nå må jeg legge meg i stedet for å skrive til deg. Ikke for det.... du er viktig du.... men jeg blir da så sabla trøtt i morgen. Og det kan jeg ikke bli, siden jeg skal ha syklubb.
God natt Emmeline.
PS: skal du rekke og besøke alle i løpet av uken, så tipper jeg at du ikke rekker å sy iallefall:o)
Ja ja.... hvis du ikke bruker arbeidstiden da... ha ha.

[morgrethe] sa...

Litt kry da....
endelig en kommentar på Emmeline-lengde;o)

Verkstedet sa...

ler...fikk med meg at poatman pat har fått kone og barn for et par år siden. jeg er glad på hans vegne...;) montan har jeg bare hørt om på reklamer ol, hvem er hun egentlig???
akkurat nå er jeg veldig glad- vant blogg konkurranse hos trude- et putetrekk!!!
jeg savner litt ferien jeg, trøtt etter jobb og barna var helt propell, stappet de i seng klokken syv med en lydbok....sånn kan det gå....har frdag alt på onsdag, så bare litt innsats til så er det såå deilig igjen:) skal på kino- se drageløperen i morgen, leste boken i ferien. gleder meg! anbefales.
skal stupe i seng nå med nytt bolig pluss:) natta rett over fjellet..
ps. vinterfeie oppdateringen er på plass:)

Aina sa...

haha i know that feeling!..Prøv Hanna Montana på cd-spilleren Molde-Lillehammer, Lillehammer-Molde, du synger selv til slutt, enten du vil eller ei;-p
Ble kjempefint etter omøblering, så koselige bilder.
Ha en flott H.M fri tirsdag!

chevostar sa...

Hi hi :) forstår godt at du ikke liker hanna montana.. jeg måtte se på det en gang med min niese... uff..
Synes derimot at de nye episodene med postmann pat er bra! De har jo til og med fått ett fargerikt felleskap der, med de utenlandske som driver tog stasjonen...hi hi :)

Ha en flott tirsdag emmelilne!

Karna sa...

Koselig uansett om det var spisestue eller sofakrok. Dyktig mann og datter som ommøblerte iallefall!

Ingen Postmann eller Hanna her hos meg....he.he...

Sol sa...

Å joda, her er det unger i Hanna Montana alder(i alle fall en)OG siden vi fikk oss ny 42" flatskjerm i viterferie,så har den blitt FLITTIG brukt. Tror at jeg selv fikk sett et helt program jeg ;-} Sønnen er fan av slike tulleserier som Simpsons osv...Og da er det bare å skygge banen*sukk*
Ommøblering eller ikke,det er lekkert hos deg alltid synes jeg. Ha en fortsatt fin vinterferiefri uke.....Hmmmm, jeg tenker på at det snart er påskeferie....Burde sikkert finne på noe annet da,eller så blir det Hanna Montana om igjen.....;-{

☆Therese sa...

Syntes det ble fint etter ommøbeliringen også jeg. Putene dine er virkelig fine :-)
Er nok litt enig med deg i at det er godt å være tilbake i hverdagen også - selv om det var hardt å stå opp tidlig igjen.
Snuppa mi har så vidt begynt å se på Hannah Montana - skjønner jeg har mye å glede meg til ... :0D
Ha en superfin uke.

Tussaluso sa...

Hei, heilt enig med deg at det godt komme inn i gjenge igjen. Stua og pc'n har vore okkupert av halvstore unger sidan veret har vore heller dårligt. Her er det og Hannah Montana for alle penga. Opptakeren er full av Hannah Montana, noko som ikkje er særligt populært i heimen. Tar opp alle episoder med engelsk tale no, for dei har jo bare sett med norsk tale 20 gonger før. Jaja, kjenner meg faktisk ganske godt igjen, så eg kan ikkje sei så mykje på det.
Lappe-teppet ditt ser ut som om det tar form. Kjempefine farger. Må sei du er kjempeflink å oppdatere på bloggen din. Og du skriver jo så godt, at eg koser meg kjempemasse når eg er inne her og leser. Ha ein fortsatt fin dag.

Related Posts with Thumbnails