torsdag 21. februar 2008

Påske i sikteI dag har påskeeggene kommet på bordet, disse har jeg funnet på Kremmerhuset! Vi mangler bare en påskehare, men den er nok underveis den også;) I fjor strikket lillemor en gedigen tovehøne som vi pyntet bordet med. Den minnet ganske mye om en slags dromedar i gult og hvitt, og det er synd at jeg ikke blogget i påsken i fjor, det hadde blitt et kult blogginnlegg gitt! Av en eller annen grunn har dromedarhønen forsvunnet i all stillhet, mulig at den har reist på påskekonferanse? Litt synd egentlig, den var ubeskrivelig! Disse påsketingene skal få stå på kontoret mitt frem til påsken tar til, og så satser jeg på å ta dem med på påskeferie! På hytten har jeg allerede en bærepose med påskepynt....ikke alt er like stilig for å si det forsiktig, hehehe!

Jeg er med i påskeklubben til Mogco, men har ikke helt fått med meg hva jeg skal gjøre i den klubben. Jeg er jo kjent for å være glitrende god i engelsk. ( Very small og very big er tross alt omtrent det samme---iallefall på Ebay) Når M skriver på engelsk, så skummer jeg bare igjennom, og tenker at jammen hadde det vært greit med en ordbok her gitt! Så skriver hun noe om en påskeklubb - og dermed skriver jeg på norsk at jeg SELVFØLGELIG er med! Siden jeg ikke gidder å finne en ordbok, så har jeg heller ikke en ANELSE om hva jeg skal gjøre videre! Jeg er likevel en proud member of The easter bunny's chicks! Hvis det betyr at jeg må gå i en sånn liten harepus bikini, så må jeg nok melde meg ut i dette øyeblikk... Ellers kommer alle som møter Easter Bunnyen til å få karamellsjokk!Jeg ser at det er mange som er i gang med å lage lekre påskeegg i hvitt, grått eller sølv som de pynter med vintagemotiver og fjær. Jeg liker imidlertid å ha litt farge på egg og pynt. Jeg har det så hvitt her i huset at det er greit å friske opp med litt farge innimellom:)Jeg har også vært innom hos Mollys Heaven. Der møtte jeg søte Anita fra Huset i hagen, hun som lager de fine dukkesengene:) Vi hadde en hyggelig prat, og selv om jeg hadde en bomtur i forhold til hva jeg skulle ha, ble det iallefall kjøpt en fin knagg som jeg skal ha på kontoret:)Engelsk: I am longing for Easter and a holiday !The nest will decorate my office while I am waiting :) I am also a proud member of The easter bunny's chichs, see M&co for details..

20 kommentarer:

Helene sa...

Fint med litt farge på påskeeggene synes nå jeg da.Ellers kan jeg ikke skryte på meg at jeg er den store påakepynteren. Liker rett og slett ikke gult. Derfor har det aldri blitt til at jeg pynter noe veldig her i huset når det er påske. Uff for en mor mine barn har. De har nå heldigvis fått lov til å ha sine påskeegg med masse snop i på tross av fargen da :0)

Anonym sa...

Hihi du er såå søt! ;-) Og du har nå bundet deg (uten angrerett) til å være påskehare i bikini th hi ;-) Neida, tanken er bare at om du sier fra til meg når du har påskeinnlegg så kan jeg nevne det på bloggen min slik at mange påskeelskende tupper får det med seg!! Og om alle gjør det bør det innen påske være masse linker til lekre påske innlegg samlet på et sted :-)! Har du tatt frem påske eggene allerede? Var det ikke du som maste m at jeg var tidlig ute ;-)!! Jeg har jo bare begynt forbredelsene thi hi!! (Mannen er mega lei påske allered her ;-) Lekre påske egg! liker farge jeg og!! Ha en koselig Fredag!!

[morgrethe] sa...

Hallo Emmeline.

Nå sitter jeg på Møre med regn og sterk vind.... ikke mye påskestemning her, foruten at en lett underholdes av tv og med et strikketøy i hånden.
Flott med fargerike egg.... og så håper jeg at bilde av Emmeline med en søt bikini med søte små dusker her og der kommer på bloggen. Wow... dette ser jeg fram til!

Tonje sa...

ja litt farge skader ikke...men jeg blir så fort lei det,så de får ikke være for lenge fremme til meg...Ønsker deg en flott helg!

Tiril sa...

Måtte se på datoen Emmeline, er du tidlig ute med påsken, eller er jeg ute og kjører? lekkert det reiret med egg, er nok ikke den som pynter mest til påske,har litt på kjøkkenet, også likte jeg det reiret, får se når den tid kommer, ha en kjempe fin helg,koser meg masse med bloggen din.

Nette sa...

Så fine friske farger...herlig! Høres ikke så skummelt ut å være easter bunny da, men jeg er liksom ikke helt den store påskedamen jeg heller...men det kan jo hende det dukker opp noe gult fordi:) Får nøye meg med å være uoffisiell skap-bunny denne gangen, men jeg følger spent med! Ha en fabelaktig fin helg!

åsemor sa...

Påskepynting nå !!!!!!!!!Nå måtte jeg frem med kalenderen, det er jo bare tre uker til palmehelga jo.
Ikke for det, påsepynt har jeg sikkert mer enn nok av, da pyntinga her hos meg stort sett dreier seg om blomster. Ikke skal jeg produsere noe heller, men det var på grunn av jobben jeg skvatt, mye som må være i boks der før det heter palmehelg!

Her er det et møkkavær, helt flott for mine favoritt syssler, håndarbeide i de rette omgivelsene (veavarme, talglys og røvin)Men for å få nyte disse godene må det shines, og det skal jeg gjøre nå.....snart......

Ha ei fin helg Emmeline, er så spent på hva den "klubben" fører med seg, hodet mitt er fullt av alternativer :)

Cathrine sa...

Kjempefine påskeegg,kjekt med litt farger. knaggen du hadd kjøpt var rå lekker. Ha en fin fredagskveld og helg

Bo med Lena sa...

Hei.

Så flott åpskestemning det begynner å bli hos deg da:) Jeg liker også litt farge. Deilig med litt gult energikikk nå synes jeg.

Også så fin knagg du har kjøpt! Akkurat samme som meg:) Jeg har bare funnet ut at jeg trenger en eller to til:)

Lena:) som nå har oppdatert llitt igjen:)

Hulda sa...

Hei! Jeg har også sett på de påskeeggene fra Kremmerhuset, søte. :) Selv er jeg ikke så veldig begeistra for påskepynt, men litt blir det. Bruker å ta inn gåsunger og bjørkeris da. Gåsungene er alt kommet ut her, ser jeg. VÅR!! ;)

MODERN COUNTRY sa...

Ja tiden flyr Emmeline!
Synes det er like greit jeg, da er det enda kortere tid til flytting.

Så er det påske ja. Sitter å tenker på hva påska betyr for meg. Hmm...ekstra fridag? Nei, det har de ikke her. Så da må det være godteriet da :)) Påskeegg pleide jeg alltid å lage selv. De ble malt med omhu. Men i år gjør vi det lettvint. Og påske-egg med farger hadde vært en god ide. Men du, er det ikke enda en god stund til Påske? Titter forvirret på kalenderen.

Håper du får en koselig helg Emmeline!

Ps: Putene dine er vakre!

elin1976 sa...

Halloen
NEEEEEEEEEEEEEEEEEI det er min EKTE Lexington pute....FY! (den eneste ekte) Da ser du hvor stor kurven jeg har kjøpt er.
Nå har jeg flyttet ut et kleskap, flyttet opp en liten sjenk, flyttet ned en hylle, flyttet skrivebordet, skrudd ned 3 hyller og skudd opp tre hyller så nå kjenner jeg at jeg er lei. Men forbaksa fint ble det. Spørs om mannen finner frem når han kommer hjem.
Jo, jeg kenner til det der med saftdrikkingen. Derfor har ejg alltid husholdnings saft inners i skapet.
Akkurat nå sitter prinsessa å øver seg på svensk! he he he he he Hun har fått en film i penny klubben "Å kjøpe sin egen hest" Jeg sitter nesten her å småflirer for hun har stjerner i øynene og helt borte vekk i drømmen om en egen en.
For et syn. Nei nå må jeg sette meg med symaskinen slik jeg kommer meg litt videre i syprosjektet mitt i dag.
Skal ha sånn en familie middag på kinaresturanten ved kongeparken i dag. (er så lei kinamat at jeg skal bestille pølse og pommesfritz) HURRA. Må jo stille opp når besteforeldre, tanter, onkler fettere og kusiner kommer. Enda mer HURRA.
Klem fra elin:O)

Karna sa...

Jepp, her var det to vannselgere, og Oliver holdt på å spise de opp....snakket ikke så mye med dem, de snakket med kontordamen min. Hun sa rett etterpå at din bror (det vet jeg nå) hadde sagt: "ehhh driver dere med interiør og slik her eller, det er jo som å komme inn i en interiørforretning.....min søster er veldig opptatt av det, hun har egen blogg og greier..."
Men sa han det til meg, nix...da hadde jeg jo sporenstreks spurt hvem søsteren var!!!!
Ikke ble det noe salg på de heller...he,he....
Ha en kjempe fin helg!

Merete sa...

Jøss..du er jammen tidlig ute..har bare så smått begynt å tenke på påske og påskepynt her ;o) flott pynt du har teke fram..og eg er enig med deg i at påskepynten kan godt ha litt farge sidan du har det så lyst ellers i interiør m.m
Ønsker deg ei fiiin helg, Emmeline!!

Charlotte sa...

Kjempefint med litt farge på påskeeggene! Likte også veldig godt redet som eggene ligger oppi. Har du laget det selv? Nydelig var det i hvert fall. Jeg skal reise bort i neste uke, og kommer ikkje hjem før etter påske, så gjett om jeg skal pynte til påske nå i helgen! Har kjøpt et nydelig egg og en like nydelig hare hos Molly`s Heaven, så det kommer til å bli "berre lekkert".
Ønsker deg og dine en fortreffelig helg!
Klem fra Charlotte

Aina sa...

Nå fikk jeg nesten litt hetta her, er det påske alt?? Men det er vel du som er tidlig*finner ikke kalender*

Jeg er ganske ille påskepynter også jeg, har vertfall 2 svære kasser i kottet, i all slags farger;0)

Men jeg tror jeg kommer til å gjøre som i julen, ta fram bare litt.(mindre å rydde bort igjen, samt blir ikke så lei)

Men påsken er like gul her som julen er rød, gult er jo kult! ;-P
Fikk forresten samme duken/brikken bare i knall grønn av datteren min, en av valentins gavene hun kjøpte.
Stilige egg, og lekkert reir du har forresten.

Og nå skal jeg male litt mer mens jeg venter på bunnie bilder av deg *fnis*

Ha en koselig helg min venn:0)

Tone sa...

Det reiret så jeg på Kremmerhuset,synes fargene er kjempefine. Likte godt lysmansjettene i samme stil også. Vi er nødt til å ha bittelitt farger innimellom alt det hvite så det ikke blir så sterilt, vettu. Selv om jeg må innrømme at jeg også har påskepynt som ikke skal få se dagens lys i år, har kastet mye når jeg flyttet, også.
Gleder meg til å se hvordan det blir i gangen din, gangen er det rommet det er vanskeligt å få til, synes jeg. Ha en deilig helg, klem :-)

Trines Hus og Hage sa...

Tudelu tilbake Emmeline! Tusen takk for de aller lengst bloggkommentaren jeg noensinne har fått (nå er det som oftest du som står for de lengste, men dette var nok ny rekord). Jeg elsker det! Er den benken fra kontoret ditt? Som du har malt i vinterferien? Det så uansett veldig fint ut med koselige puter og alt.Knaggen du kjøpte var råfin også. Du verden for et kontor du må ha, Emmeline!Det var flotte maritime bilder under også, og jeg ble helt spesielt begeistret for Connie og hennes malte kjøkken. Jammen var det forskjell der! Skikkelig fint, og inspirerende bilder for ei som skal til å skifte kjøkken etterhvert. Tror helt sikkert det blir skikkelig koselig på den sjarmerende sørlandshytta deres. Det er det vel egentlig allerede, men morsomt å prøve å gjennomføre en stil som man liker godt.
Så du er i påskemodus alt, du!Deilig tid vi går i møte! Når påske er over går det jo så fort mot sommeren!
Har sett at det florerer med egg rundt om. Har planer om å lage meg et reir i løpet av ukene som er igjen for å legge egg oppi. Vet ikke om det blir kjøpte eller barnelagde, men det blir nok ikke slike fine vintage-egg her... Synes dine fargerike egg var veldig trivelige.
Ja, det er viktig at ikke blomstertoget går forbi deg. Det skal vi sørge for, Emmeline! Setter jo veldig pris på at du er så glad for mine små blomstertips! Har du pelargonier i vinduet? Da kan du kanskje få noe ut av mitt siste innlegg... Nå kommer snart min kjære med deilig pizza, så jeg får gjøre i stand til en koselig stund. Ha det fint!!! Klem fra Trine

Bestefars Verksted. sa...

Oiii,har du fått eggene frem !!! Skikkelige spreke farger,søte var de :) Lyser opp,og minner oss om vår.....og kanskje sommer...!! Pleier å henge masse bittesmå egg i bjørkeris,det er all min påskepynt... Fælt som du blir påminnet denne bikinien......skal ikke nevne den med et ord,jeg....hihiiii !! Kos deg iallefall,og ha ei fin helg med dine :)

Millas hem sa...

Vilken fin knopp!
Vacker med de rosa ranunklerna på
ditt bord och glas ljuslyktorna!
Ha en trevlig helg!
Kram Camilla

Related Posts with Thumbnails