tirsdag 26. februar 2008

Tirsdagsrapport !I dag hadde jeg en lang dag på jobben, og bestemte meg for å stikke innom Rema for å kjøpe det nye Bolig Pluss på vei hjem. I samme øyeblikk som jeg kommer inn på butikken setter det seg en liten tjukkas på den ene skulderen min. Hun syns at jeg har jobbet så godt i dag at jeg fortjener en sjokolade. På den andre skulderen sitter en pitteliten tynn type som er HELT uenig... Nå er det nok roper tynnissen, Ikke mer sjokolade--vi skulle jo legge oss på den sunne linje. Men tynnissen roper for døve ører, og jeg henter både blad og sjokolade før jeg stiller meg opp i køen. Da oppdager jeg plutselig at TANNLEGEN min står rett foran meg. Han har heldigvis ikke oppdaget meg, og jeg legger derfor fra meg sjokoladen i all stillhet, rett før handlebåndet... Puuuh! Dersom jeg skal klare å holde meg på den slanke og tynne sti i livet, hadde det trolig vært en god ide å ansette en livvakt som egentlig er avdanket tannlege !På busstoppet står det en mann som jeg har sett før. Han er ikke helt som alle andre, og jeg tror nok at han har autistiske trekk. I dag er han mer urolig enn vanlig. Han går rundt seg selv og mumler og stirrer intenst på klokken. Bussen kommer omsider kjørende og mannen roper høyt: Klokken er sekstennullni (16.09) Jeg skjønner at det holder på å rable for karen, siden bussen er noen minutter forsinket. Den sinte mannen blir stående ved den fremste inngangsdøren og rope inn til sjåføren at klokken er sekstennullni--Hvordan skal det gå med siste buss som går klokken 23.50? roper han. No må du roe deg ned, svarer sjåføren, vi kommer nok i rute etterhvert. Skal du være med eller ikke? Mannen går motvillig inn på bussen og bestemmer seg for å ta ALLE RUTEHEFTENE som straff- ( Hehehehe---på dette punktet i historien begynner alle de gamle damene på bussen å bli nervøs, mens Emmelines humør stiger kraftig! -For en gøy straff!!!)Bussjåføren ser myndig på rutetyven, og sier at dersom han skal ta alle ruteheftene får han ikke være med på bussen. Dermed leverer Rutetyven tilbake alle heftene -bortsett fra ett hefte.
Nei, sier sjåføren...ALLE heftene TAKK! Rutetyven forsøker seg med å klage på at bussen kommer til å få problemer med turen klokken 23.50, men den myndige bussjåføren tar det siste heftet -og ber rutetyven om å sette seg. Rutetyven setter seg molefonken på et sete, og etter å ha kjørt et stykke har vi kommet til det stoppet der rutetyven skal gå av. Han nekter!
Han vil være med bussen som slags alternativ straff, og han har nok planlagt at han skal kjøre hele kvelden for å sjekke om bussen kommer til å komme seg i rute til klokken 23.50. Dermed blir bussjåføren ganske myndig igjen. Han roper at nå er rutetyven fremme, og må gå av.Rutetyven rikker seg ikke! Han er faktisk tøffere enn toget-iallefall nesten, med tanke på at han er en Rutetyv som ikke har klart å stjele en eneste bussrute! Da reiser en eldre mann seg og går bort til rutetyven. Han sier at i morgen skal de to sitte sammen her på bussen. Bussen skal være i rute, og da skal de snakke litt om togtider. Dette gjør at Rutetyven blir veldig glad, og frivillig forlater bussen. Det hele er faktisk en utrolig opptur, istedet for en kjedelig hjemtur!Jeg har bestemt meg for at jeg skal ta denne bussen hjem i morgen også- Lurer på om jeg må oppdatere meg litt på tog- og bussruter før jeg går ombord. Man vet aldri når man det kan bli nødvendig å kunne sånne ting! Håper dere har fin kveld alle sammen, kos dere masse:) Bildene i dag passer ikke til historien, men de er iallefall hentet fra Grand!

64 kommentarer:

Charlotte sa...

Å du og du, så morsomt! Sitter her og skrattler *hahaha*. Du forteller som alltid veldig bra, Emmeline!
Så herlig at vi alle mennesker er forskjellige, noe nettopp denne historien er et godt eksempel på.

Ha en super tirsdagskveld!

klem fra Charlotte

frk. vims sa...

For en fiffig historie, og snill han var som sa til rutetyven at de kunne snakke på bussen dagen etter. De kjenner sikekrt hverandre.

Jeg har et lite tips mot sjokoladehungeren.

Eplebiter med vanilje og kaneldip (har blogget om det, så godt er det faktisk!)

Liker å tro at vaniljeyoghurt er sunnere enn sjokolade, åsså får man jo i seg eple. ;)

Ha en super tirsdag!

hilsen frk. støwer

Tone Yvonne sa...

Tannlege som livvakt, tja, det hadde vært noe...... Artig historie om rutetyven også. Du forteller på en utrolig levende og lett måte!!!

Ha en flott tirsdagskveld!!!

Nina i Paradiset sa...

Føler meg litt teit her jeg sitter, for jeg har nemlig litt sånn buss-angst, og føler nesten som at jeg går glipp av spennede ting!!
Utolig hva du opplever da! Når jeg kjører bil, er det eneste actionen mobiltelefonen min... *oppgitt*

Jeg tør nelig ikke ta buss, fordi jeg er så redd for å miste den, og dermed ikke komme meg hjem, eller dit jeg skal...
I tillegg hater jeg å stå å fryse og vente! Kommer jo alltid MINST ett kvarter før den går, fordi jeg er så redd for å komme for sent!
(PS det går ikke så mange busser her på landet, vet du!)

Jeg og bilen er gode venner. Kjedelig, men snill!

Huset på toppen sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg!!

For noen opplevelser du får med deg på veien hjem!!

Du skriver så utrolig godt!!

Du kan være stolt av putene dine,de er kjempefine :-)
Vi som "quilter" har ingen regler, alt er tillat, det er DU som skal være fornøyd!!

ps. kan eg linke deg??

Ha en strålende tirsdagkveld
Skal kose med med "frusterte fruer"

Gunhild sa...

Du får fram smilet igjen... Du kjeder deg aldri blant folk skjønner jeg. Dine fortellinger får fram tanker om egne opplevelser. Og disse var jo så gjenkjennelige. Så flott at den eldre mannen på bussen reddet situasjonen.
Jeg føler meg som et vrak i dag. I går fikk jeg beskjed om at det skulle komme en takstmann i dag, for å gå gjennom huset vårt. Har ryddet og vasket det siste døgnet. Noe av rotet måtte jeg bare "spa" usortert nedi en stor sekk...
Venter du også på Grand hos Molly? Det blir vel utsolgt på en to tre :) I Strømstad hadde de jo det beige stoffet med hvite stjerner(omvendt på baksiden), som metervare. Har angret på at jeg ikke kjøpte. Men tviler jo på at det blir metervare hos M...

Lena sa...

Artig lesing på bloggen din idag - både med tannlegen der foran deg i køen og ikke minst - rutetyven! Enda godt det finnes mennersker der ute som faktisk tør bry seg til tross for at noen av oss ikke er helt i "vater"!
;o)

Gunhild sa...

Du får fram smilet igjen... Du kjeder deg aldri blant folk skjønner jeg. Dine fortellinger får fram tanker om egne opplevelser. Og disse var jo så gjenkjennelige. Så flott at den eldre mannen på bussen reddet situasjonen.
Jeg føler meg som et vrak i dag. I går fikk jeg beskjed om at det skulle komme en takstmann i dag, for å gå gjennom huset vårt. Har ryddet og vasket det siste døgnet. Noe av rotet måtte jeg bare "spa" usortert nedi en stor sekk...
Venter du også på Grand hos Molly? Det blir vel utsolgt på en to tre :) I Strømstad hadde de jo det beige stoffet med hvite stjerner(omvendt på baksiden), som metervare. Har angret på at jeg ikke kjøpte. Men tviler jo på at det blir metervare hos M...

Anonym sa...

Hej Emmeline,
det är bara så att det blir en av kvällarnas höjdpunkter att få läsa dina underbara historier och titta på fina bilder som grädde på moussen.
Kram //AnnA
PS.: Personligen tror jag att man ska lyssna på vad kroppen kräver...Inget dåligt samvete, bara måtta.Ds.

Ninas Lounge sa...

Fantastisk historie, jeg sitter og ler for meg selv. MÅ bare ha med meg dagens historie fra deg.
I dag tapte jeg kampen mot påskemarsipanen, har sett på de en ukes tid i butikken og i dag klarte jeg ikke å holde meg. Må alltid ha en grunn og i dag var grunnen at jeg er så trøtt og daff, fulgte opp med hjemmelsget pizza til middag.Får spise frukt og fisk i morgen. Ha en fin kveld!

elin1976 sa...

Nå blir jeg litt stresset....jeg vet nemlig om en persom som kan alt om tog tider og busstider på rams.
Han kjører med busser over hele landet og han er sååååå sær.
Var denne mannen ganske lang og tynn og bruker briller? Må bare spørre. he he Litt av et sammentreff i såfall.

Jeg vet hvor jeg skal flytte hvis jeg vil ha sånne små hverdagslige gleder i hverdagen. Blir det for kjedelig med kongeparken så kommer jeg oppover!!!

Vi har en slik dame her jeg jobber som fikk hjerneslag.
Etter det har hun blitt veldig opptatt av røyk og tid....dama hadde aldri røykt frem til hun våkna opp litt redusert.
Tiden pga.at hun kan klare å røyke 2-3-4 20 pkn. i løpet av en dag om de ikke posjonerer ut røyk til henne og derfor går hun og tigger røyk på senteret, for hun har jo for lengs røykt opp rasjonen og ved spesielle klokkeslett får hun ny rasjon.
Alle som jobber på senteret vet at hun får røyk kl. 12.00 og kl.15.30
I mellom tiden går hun rundt å finner offer som hun enten klyper i rompa eller holder rund eller stoper fremmede for å bomme røyk. Hun tar daglig en runde inne på butikken mens hun spør om min klokke er rett i forhold til hennes for hun må vente heeeeelt til halv fire for å få røyk.

Når jeg ser at hun er på vei mot butikken finner jeg frem telefonen å later som jeg snakker eller fyker inn på lageret for å late som jeg er veldig opptatt.
Her om dagen når jeg grep etter telefonen mens hun kom slentrende inn i butikken så ringte telefonen mens jeg lata som......hun kikket rart på meg og ristet på hodet og gikk ut....eh.......tror hun tenkte "den dama må feile noe" ha ha ha ha ha ha

Ønsker deg en super kveld og lykke til i morgen:O)

irina sa...

Jeg har ett utrolig kjedelig liv.......opplever ikke slike ting :)

Ja ja ....men leser dine da !!! He he

Silkeline sa...

Nydelige bilder, og enda morsommere historie! Du er ikke sann du Emmeline, fortellingene dine er dagens opptur altså:) Så snilt av mannen å gripe inn ovenfor rutetyven, og berolige og trøste....det er sikkert ikke så greit å være i rutetyvens sko....

borghild sa...

Det er bare helt utrolig hvordan du klarer å ta en så hverdagslig ting som et besøk i butikken, eller en tur med bussen, og gjøre den om til en så spennende historie...
Flotte tekstiler fra Grand også!
Klem B:-)

Jill sa...

En kostelig historie :-)

borghild sa...

JULEALFABETET var det jeg skulle kjøpe, takk skal du ha!!;-)

krinkelkroken sa...

ha ha tror det er på tide å begynne å ta bussen igjen, det er tydeligvis der det skjer!
Vil gjerne høre flere busshistorier;)

Gunhild sa...

Halloen, er det ikke det de sier hos dere! Jeg skal ikke flytte. Vi vil bare prøve å få ned renta på lånet vårt. Har større tomt pluss gjestehus/garasje siden sist det ble beregnet.
Ble litt nysgjerrig på denne mannen din. Hvor han holdt til da han bodde her. Vi kan jo mailes en dag :)
Og så gøy at du ble fornøyd med kransene. Det salget har ikke akkurat tatt av, men det gjør ikke noe heller. Har jo ikke så mye tid. Den lille pynten jeg henger på er bare ment for å skille de fra hverandre, så jeg ikke går helt i surr her. Så den må du bare knytte av. De er jo fine uten pynt, men du kan jo også finne noe selv å pynte de med.

Gry sa...

Takk for morsom lesning, igjen :-) Det er en herlig evne å kunne se det komiske i saker omkring oss. Den evnen har du og du kan også formidle!

Stakkars rutemannen som ikke fikk med seg ett eneste rutehefte.... Tenk om bussjåfören er et utomjordisk vesen som skal kuppe bussruta deres, og rutemannen er den store helten som beskytter bussruten med liv og helse, hi,hi....

Skal bli spennende å höre fortsettelsen, om du havner på samma buss som han igjen, fniss.

Klem Gry

Photo-Me-Life sa...

Det er bare så komisk å lese alt du opplever og måten du får gjenfortellt hele historien på. Man blir sittende og blir "tilstede" selv og jeg klarer faktisk se for meg alt selv om jeg er noen mil unna. Men det er utrolig mange slike episoder rundtomkring hele tiden, det gjelder bare å legge merke til dem og klare gjenskape dem i ord, slik du nå gjør.
Stor applaus!!! Kjempe artig:)

Anne-Berit sa...

Herlig historie Emmeline,blir i sååå godt humør av å lese innleggene dine.Tok bussen TIL byen selv i dag,men det var ingen av passasjerene som utmerket seg på noen som helst måte.Kanskje jeg må se nøyere etter neste gang.Ha en super onsdag:o)

Cathrine sa...

He he he.Ja man opplever masse på bussen.Tar selv bussen og det er masse å følge med på.. Skal bli artig å se om han tar turen i morgen og om bussen er i rute!! Bra han ikke tar bussen her da,for den er aldrig i rute. Enten for sein el for tidlig, så man må løpe så man har tunga nedi fortauet..Ha en god busstur i morgen da..
Klem

silje-sin sa...

Du opplever virkelig mye morsomt altså! Tror jeg må begynne å ta bussen jeg også:) Er bare så dårlig rutenett her jeg bor... Huff,det er en tykk og en tynn på mine skuldre om dagen også. Og den tykke vinner som regel... Koselig at du likte kaninene,de er kjøpt i en lokal interiørbutikk,men merket er ihvertfall Miljøgården Design. De jeg kjøpte i fjor kjøpte jeg i en blomsterbutikk! Sov godt:) klem fra silje.

Gunhild sa...

Ja, den veien sier meg noe, selv om jeg ikke bor i sentrum. Jeg vokste heller ikke opp i denne bygda, så jeg har nok aldri truffet din mann. Den engelen jeg brukte på det lille "lamineringsbildet", har jeg klippet ut av en serviett. Om du har tilgang til lamineringsmaskin, så er jo dette kjempegøy for unger å lage selv. Vi kjøpte en slik maskin for ikke så lenge siden og den er ofte i bruk her.

Anonym sa...

Haha, alt det morsomme du kommer ut for! Det skjer aldri noe morsomt når jeg tar bussen:-(
Takk for kjempekoselig kommentar!

Trude sa...

Hi hi du, MÅ innom deg hver dag for koselige,søte og spesielle historier.Så printer jeg ut disse og leser høyt for mannen...du er jammen meg god du!
Sjokoladen fortjener du helt sikkert,denne damen har nemlig jobbet noen år på tannlegekontor og sjokolade er faktisk det lureste snop en kan spise...så du får unne deg en i mrg på bussturen.
Ellers lekre bilder, svak for stars & stripes...bestilling ligger inne hos SogS...samt at maskinen min skal bli matet med noen flagg fremover. Vel, kos deg du, så høres vi igjen (",)

Lemi sa...

huff ingen flere kokka no værsåsnill! æ, min kjære, min søster, hennes kjære, min pappa, min mamma, min tante, og min bestemor e kokka alle sammen, så no ønske vi oss en rørlegger, en elektriker eller en bilmekaniker. og en snekker!!

men flere barn, ja takk!

;o)

Lemi sa...

så gøy historie forresten, har møtt mange skapninger på min busstur æ og ja.. ;o)

kos deg på bussen i morra

klem

Anonym sa...

Hihi den der sjokolade sniken i øret er ikke lett å overhøre altså ;-) Himmel så mye rart som skjer på bussen din da; trylledamer og rutetyver ...tror jeg må begynne å ta bussen igjen selv jeg ;)God busstur i morgen da!!

Tonje sa...

Så mye morsomme ting som skjer i din hverdag...hihi søt historie...

Takk for din koslige komentar på blogen min...er hyggelig at jeg kan være til hjelp med linker osv...er flere som sier at de bruker min side til akkurat det...

Jeg er fortsatt syk...og nå har det gått over 5 mndr...som du sikkert forstår er jeg dritt lei...da er det koslig å kunne lese slike innlegg som i dagens post her hos deg...og se alle de koslige tilbakemeldingen fra dere andre bloggere på min side=)

Lille Trille sa...

Du skriver bare sååå utrolig bra, føler nesten det er jeg som har vært på busstur he,he.
Venter i spenning på fortsettelsen i morgen ;-)
Ha en riktig god natt.
Klem Lille Trille

Anonym sa...

Var sikker på at eg la igjen ein liten kommentar her tidligare, men nei...Høyres ut som nok ein morsom busstur! Syns det var ganske så søtt med tannlegen også: han hadde sikkert reagert på at du kjøpte sjokolade:0)*10hi*

Anonym sa...

Du er jammen heldig som har så mye action på bussen! På bussen jeg tar skjer det aldri noe, skikkelig kjedelig... Får le litt av dine historier i stedet da ;) Synnøve

chevostar sa...

Ha ha ha ha !!! Dette høres jo nesten ut som det er tatt ut av en av mine arbeids dager... jeg jobber med en autist! Som i stedet for rutetider er kjempe opptatt av steike panner, fe rister og tuneller!!!! Og ev litt rutetabeller og blader som hun kan få tak i!

Skikkelig synd at ikke rutetyven fikk tatt med seg alle rutebladene!! hi hi :) det hadde vært litt av en straff for bussjåføren!!! tji hi! kjempe morsomt!
Får håpe at bussen er i rute i morgen da!! hi hi :)

ha en fin onsdag! med eller uten forsinkelser!

Anonym sa...

Tusen takk for at du skriver så bra... jeg ler og ler og det var en kjempeflott start på min dag. Ha en fin og herlig dag!

Randi sa...

For en herlig historie igjen...:))
En ting vet jeg, trenger jeg en go latter er det bare å fyke inn til Emmeline og lese litt, så stiger humør barometret betraktelig..;)

Egentlig skulle vi ha hatt en rapport om hvordan det går i dag også.:)
Klem fra Randi

husnummer30 sa...

Tack Emmeline! Nu är jag på mycket bättre humör (har precis kommit till jobbet...) :-)

Vill också åka buss!!!

Ha det bra! //Jill.

Anonym sa...

For en herlig begivenhetsrik busstur! Jeg tror jeg kjenner Rutetyven din fra den gang jeg gikk på gymnaset og støtte på ham om morgenen på vei til skolen. Da var det fly- og togruter det var populært å opplyse om :)

☆Therese sa...

Du skriver bare så herlig :o)
Syntes nok du skal begynne å pugge rutetabeller, virker som det kan være en god kunnskap å ha i bakhånda hvis du skal fortsette å ta den bussen!!
Fine bilder - nå leter jeg også etter en forhandler i nærheten av meg :o) Har ikke lyktes foreløpig, så nå har jeg like godt sendt en forespørsel til Grand :0)
Ha en superfin onsdag, klem

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

fin blogg!! Vilka sötabarnsaker du visar!!!

Kram Millan

Evami sa...

For en hærlig historie:) Selv en son misliker å ta buss,får jo lyst til å sette seg på bussen og håpe på at noe spennende skal skje....
En flott start på dagen min ihverfall....

Ha fin onsdag og jeg skal kikke innom for flere hærlige historier:)

Karna sa...

Prøver å holde meg i skinnet jeg også, har glidd litt ut denne uken, men nå er det påan igjen...

Stakkars mann, håper det går bra, kan være oss om noen år dette...

Nette sa...

Hihi...flirer og flirer av rutetyven:)

My little footprints sa...

*ler* Det er alltid like morsomt å kose seg med historiene dine! Kanskje det er flere av oss som skulle ha tatt bussen? Da hadde vi iallefall fått flere historier å fortelle ;)
Ønsker deg en herlig dag!
Nå skal jeg gå å male litt ;)Skal forsøke å bli ferdig i dag, slik at Roy kan legge fliser i morra ;) Her går det unna i en fei, ikke noe tid til å få de herlige solstrålene på kroppen en gang ;)
Klemmer fra Beth

Merete sa...

He, he artig historie nok ein gong ifrå deg!! Eg måtte le høgt for du skriv så treffande og bra at eg ser liksom det heile for meg :oD
Ha ein fin onsdag!

MeyBiMe sa...

DU GJØR MEG SÅÅÅÅ GLAD!!!!
Disse historiene dine er gull verdt!!! Jeg blir i sååå godt humør!!! Takk Emmeline for at du finnes her inne i denne lille verden!!!
KLEM

Tove sa...

Herlig historie. Jeg skjønner godt hva du mener, syntes også det er noe oppfriskende og "hjertevarmende" med mennesker som står litt utenfor alle normene vi har i samfunnet vårt.

klem

elin1976 sa...

Nå er jeg spent på om han var på bussen i dag? Fikke han sitte ved siden av den andre mannen? Å snakket de busser og tog?

Klem fra elin

Huset i Hagen sa...

Det er så artig å lese disse hverdagshistoriene dine. :0) Du skriver så godt! Vi opplever nok mye rart vi andre også uten helt å vite om det kanskje. ;0)

Mita`s hjørne sa...

He,he... nei det kan man jo aldri vite... det er bare å oppdatere seg både på rutetider, postnummer o.s.v en vet jo aldri...
En slik sjokolade antife skulle jeg gjerne hatt...hmmm...
Nydelige bilder hos deg foresten...

Ha en koselig uke...

Verkstedet sa...

hei min venn.
så koselig at du likte hyttebildene.ja, der koser vi oss masse!
en dag med deg....du opplever alltis så mye rart og morsomt hvor enn du går....ler....traff du han på bussen i dag da?? lurte litt på om det var steinmannen...han legger små steiner i lange rekker nedover gatene og så elsker han tog. en litt snodig fyr. stort sett snill, men nåde de som spenner i en av stenene hans!!! han tusler alltid rundt på årstas området og nedover til byn.
fine de putene, syntes de så ut som gant, men altså gant. er de her i byen???billiger da? en kopi?
her flyter det, må ta i et tak, mannen er i snekkerboden, har masse å gjøre. håper å se han i helgen...;) fungerer sånn at en har kjøpt og så vil en annen som ser det ha, som ser det og som ser det....og vips ørti bestillinger:)så får vi se om det fortsetter sånn eller om det er en liten fase...??
ha en fin kveld, klem fra såta.

Anita sa...

God kveld! Nå sitter det en fantastisk bedårende liten venn her og sier noe om at den skal til Bergen!!?? Tror den kan smelte selv et Mummipappa hjerte *ler*! Men da må jeg jo ha adressen din, min e-post er joh-mat@frisurf.no!
Klemmer fra Anita

Line sa...

He he !! takk for de herlige historiene dine. De får meg ALLTID til å le (¨,)

Trines Hus og Hage sa...

Hei på deg, Emmeline!
Håper du er veldig mye bedre i skulderen, nakke og rygg. Hørtes ikke godt ut, og jeg håper natten gjorde underverker! Flott at du har en slik snartenkt og flink fotballmann da, som straks gikk til handling.
Du, for en sjelevarmende melding du skrev til meg. Ja, jeg ble nesten litt stolt, alstå! Helt superkoselig for meg å lese at selveste Emmeline (som høster godt over 50 kommentarer på sine innlegg og som skriver som en gudinne) koser seg med mine innlegg!
Du er som vanlig flittig med mye nytt fra din kant. Hytta kikka jeg på her om dagen. Gosh, så heldige dere er når foreldrene dine har et slikt fantastiskt sommersted! Det så virkelig ut som en perle! Et slikt sted som min kjære og jeg ser lengselsfullt og sukker mot når vi er på ferie, og vi tenker SÅ HELDIGE!
Stua deres så virkelig koselig ut etter ommøbleringen. Ser ut til at de hvite sofaene holder seg hvite og fine i storfamilien.Det så så lyst, lekkert og sommerlig ut hos dere så!.Innbydende!Bordet du fikset med sjablonger ble bare råfint! Selv sitter vi i stua på stoler om dagen, for sofaen vår er solgt! Noen dager nå og vi får ny sofa. Yes!
Jammen godt det finnes slike menn som han eldre på bussen som greide å nå inn til den noe spesielle rutetyven med enkle grep som godhet og litt omsorg.

Forhåpentligvis har du har gode dager med smil og glede, Emmeline. Du fortjener det!!! Klem fra Trine

Sol sa...

*Sukk*Jeg har fått en sånn tjukkas som sitter på skuldra mi og roper jeg også...Etter nyttår satt det en tynn en der også,men har blitt fullstendig skibbet vekk(tro det eller ei.......)Håper han(hun) finner veien tilbake for jeg trenger en sånn liten tynnas hjelper også ;-}
Artig historie om rutetyven...Hadde jeg hatt lenger vei til jobben skulle jeg jammen ha begynt å tatt buss jeg også,for der opplever man litt av hvert skjønner jeg.Man må være litt "pedagog" når man treffer på slike som rutetyven...Men det er nok ikke alltid at bussjåførene har tid til å drive med pedagogikk ;-}
Klemmers herfra.

Anonym sa...

Ååååå da er så kjekt å komma "inn" til deg, å rett å slett kunna humra og le litt! Får jo veldig lyst til å kjøra buss etter alle dine bussopplevelsar! Pendla med tog frå Bergen til Voss i 2 år, men pga. den søvndyssande toglyden, så sov eg meg vel forbi ein haug morsomme og gode historiar. Ein historie som eg hugsar var Marthe som hadde krangla med typen heime i Bergen. Avtalen deira var at ho vekte han på Voss. Hmmm...ikkje denne dagen...Han vakna på Finse! :-)
Ha ein kjekke kveld!
Bodil-BO

Kreoline sa...

Takk for en koselig busstur Emmeline, du skriver så godt å koselig at jeg ser det hele for meg, godt med noe som "piffer" opp en heller kjedelig ettermiddagsbusstur.

Silje sa...

Du fortelle så utrolig bra, sitter her og ler. Takk for en god latter og flott bilde

Marie sa...

Du er verkeleg flink til å fortelle du...

Lene sa...

Hei i natten :)

Vet du, Emmeline. Jeg har jobbet med mange rutetyver - og den aller beste måten å håndtere rutetyver på - er nettopp ved å være venn. Og det er faktisk en sann fryd p være venn med rutetyver :) Og kanskje ikke stille oss så uforstående til at ikke rutetyver synes det er like lett å skjønne at bussen kan være forsinket. Synes det var sååå flott en gest av den eldre mannen - tenk så lite som skal til for å gjøre dagen helt max - istedenfor helt dass. Og så så utrolig fine betraktninger fra deg - jeg heiet på rutetyven sammen med deg :)

Hehe, du har forresten jammen respekt for tannlegen din - men han hadde kanskje tatt boret frem, trukket en jeksel hos deg der og da, om du kjøpte den sjokoladen. Og da skjønner jeg jo ;)))

Tusen takk for gladhistorien på tampen av en laaaang dag for meg :)

Klem :)

Made by KKann sa...

Hei Emmeline!

Har vært innom bloggen din noen få ganger - og elsker de innleggene der du tar fram den New England `ske stilen! Digger de putene fra Lexington du viser i siste innlegg!
jeg har samme stil - og elsker Lexington! Koselig å titte innom deg!

Ber om å få legge deg til i bloggen min, jeg er helt ny i gamet og det hadde vært bare morro om du tittet innom meg!

Smil fra KKann

KKannDesign.blogspot.com

Anita sa...

Nå legger jeg ut bilder av kaninen din, så hvis du vil vente med åse den til denkommer i postenfår du holde deg unna bloggen min!!!
Klem fra Anita

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

Hei Emmeline:) Det er ikke lenge siden jeg oppdaget bloggen din, og må si det er et høydepunkt hver gang du oppdaterer;)
I mellomtiden tar jeg turen gjennom tidligere innlegg som jeg har gått glipp av!
Denne historien var jo ubetalelig...artig og søt:)

Det er jo riktignok lenge siden dette da...men søtbehovet slipper vel aldri helt taket?;)... så tenkte å nevne KROM, et produkt som skal mette søtbehovet...men...du har sikkert hørt om det:)

Ha en fin dag!

Tina:)

Verdens beste trener sa...

Fantastisk :) Du er bare så utrolig flink å skrive. Jeg ble så utrolig spent på hvordan det går med rutetyven :)

Related Posts with Thumbnails