lørdag 29. desember 2007

Nytt år og nye muligheterInngangspartiet bør jo ønske folk velkommen, men her hos
oss er det som regel sånn at gjestene må tråkke over bager,
poser, sko, jakker, skøyter, baller, ryggsekker og løperhjul.

Jeg regner med at de fleste ser at dette ikke er en kasse med blomster, men derimot en knagg som man kan slenge jakken sin på, eller kanskje vi heller skal si over? Denne juledekorasjonen har vi flyttet rundt på hele julen, og hver gang den står i gangen blir den benyttet som knagg!


Et nytt år bringer heldigvis med seg uante muligheter. En av mine fanesaker er at gangen vår skal se litt bedre ut i året som kommer. I dag har jeg kun knipset et lite hjørne. Jeg har ikke knipset våre to store skoskap, eller alle våre tolv store kurver til oppbevaring.


Det mangler ikke på muligheter til å holde orden og system selv om gangen er liten, -men målet er at vi klarer det i 2008! ( Med andre ord; -en nesten uoverkommelig målsetting:) og nå har jeg fått vist min nyttårspyntede gang før pynten ryddes vekk om få dager... Det skal bli godt!

28 kommentarer:

Mummimamma sa...

Kjempesøt benk du har i gangen!
Og dette hjørnet av gangen var jo nydelig, et lovende utgangspunkt for et stort prosjekt :)

organic-lizzi sa...

Så nydelig benk!!Helt utrolig hva de man bor sammen med kan bruke til å slenge tøyet over.Mannen her opererer litt etter "ute av øyet ute av sinn"..Og da gangen er mere ute av sinn enn stue og arbeidsrom har det en tendens til å bli slengt ut der.Grrrr!!
Håper du forteller hvis du finner et system som fungerer.
Natti..
Klem Randi

Nette sa...

Synes du har det kjempefint i gangen ja:) Merkelig at noen kan forveksle den kassen med en knagg...hm?

Lena sa...

Det må jeg si...den som hadde en sånn gang! Nydelig!! Her flyter det over av sko og jakker, og når det i tillegg står parkert en barnevogn i en gang på et par kvm, skjønner vel alle at man må gå og stå i kø når alle skal inn eller ut..argh, en gang kan vel aldri bli stor nok...God natt til deg!

Zizzi Molde sa...

Den benken kan du jo sende meg, hvis det passer seg slik. flott gang du har, jeg har selv samme problemet med gangen, den bare FYLLES av alt mulig rart.... Men jeg har kapitulert, og i stedet for å rydde, bare hiver jeg alt inn i skyvedørsgarderoben. Da blir de sure, skjønner du, når de ikke finner det de vil ha :-) Me bitch?? Tja, mulig det, men jeg er så lei av rydde rydde rydde, føler jeg er ansatt som peronlig tjener for to små (og til dels en voksen) Uansett, jeg var på fest i går, ergo sliter jeg med nattesøvnen i kveld. Men nå har jeg etter hederlig omtale fra deg, kjøpt det siste boligpluss, så jeg skal krype til køys og finne litt inspirasjon til hva jeg skal finne på når julen "ryker ut". Har forresten funnet meg nye kjøkkengardiner, ramlet over noen flotte på Kid, faktisk :-) rart hva man ser når man er innom en sen lørdagskveld for å kjøre lønn!!

Godnattklem fra meg!

Photo-Me-Life sa...

Jeg er helt enig med deg at en gang bør være kosleig. Det er jo det første man møter da man kommer hjem og det siste man ser da man forlater hjemmet. Dessuten er det jo hyggelig for gjester å bli møtt av noe så koselig som du har ordnet til. Den benken gjorde seg!!!

Årest mann ja. Trond er helt klart årets mann i allefall i mine øyner. Jeg har aldri opplevd maken, å jeg tror bare at dette er starten på alt. Det er av den grunn jeg føler at jeg nå har fått mitt kall her i livet: flytt til drammen Å jeg må bare følge hjertet mitt. Har jo gjort meg mine erfaringer i livet som nå gjør meg trygg på at jeg vil handle rett. Man vinner jo ingenting heller om man ikke satser noe. Ingenting kommer gratis her i livet, ei heller kjærligheten!
Klart dere skal få følge med videre på hva som skjer, dere skal få være med meg på årets flyttelass også, snart! The move of the year!!! Vi har jo allerede planlagt oppussing av huset hans, så da blir det bilder fra det også. Har nemlig vært så heldig å funnet en mann som bare elsker hvitt!!! Å hvitt skal han få....

Komisk å lese om din manns skoforglemmelser og enda mer artig da det går i arv:) ler godt

Aina sa...

Gangen din var kjempefin, benken kjempesøt og "knaggen" flott;0)
Du skulle vært her for litt trøst, dette gamle huset har faktisk tre ganger i 1.etasje med ingen plass til noe.
Kjellergangen er skikkelig innbydende med et stk badekar, 16 veggplater oppstablet, og en kjøpmannsdisk som faktisk står tom, for badekaret er i veien!! *dobbeltsukk*
Men det blir da vel bedre en vakker dag, tror jeg...
I natt fikk vi ferdig det 3 siste trekkene, beising hos min snille venninne må utsettes til mannen jobber natt, han reagerer på lukten..heldig for meg og stolene mine.
Forresten så har jeg hermet etter deg..hvitt juletre står her og roper etter pynt;0D
Nattaklem fra skravlehøna!

Jennifer P. sa...

Thank you so much for the nice things you said on my blog. My grandfather is from Norway, and I have always wanted to visit. I can see by the view out your window that you live in a very beautiful setting! And your decorations are so lovely too!

-Jennifer

Anne sa...

Så koselig en gang du har Emmeline..., og det meg 1000 par sko, treningsbager, et cetera kjenner jeg meg faktisk igjen i.

Min gang er gusj gul, og nyttårsforsettet mitt er at det skal gjøres noe med i 2008 !!
Så det så!

liven sa...

Hei på deg:) For en nydelig gang. Skjønner problemet ditt med rot. Har tre hjemmeboende barn....... Men er heldig og har en til inngang. Vaskerommet som egentlig bare nær familie har lov til å bruke. Og der må man bruke lange skritt du........
Ellers så angrer jeg på at jeg ikke ble med gutta boys og hentet sofaen......Da kunne jeg latt blikket mitt sveive over:)
Men siden det nå var 1.juledag....
Det finnes jo grenser!
Må bare opplyse om at det er to til fine interiør butikker på Os. En ligger i Os sentrum og en i utkanten:) Så ta deg en tur:)

Marie sa...

Nydelege bilete frå heimen din!

Kjenner meg igjen i det du skriv. Eg trudde det skulle bli meir orden når barna blei store, men den gong ei! Eg pynta på alle bord og vinduskarmar, men nå har eg inntrykk av at det ligg eit eller anna overalt. Ein jakke her, ei pute der, eit samankrølla pledd, tome glas og asjettar fulle av fruktskrell.
Likevel -eg ville ALDRI bytta dette "rotet" med å vore åleine i eit strigla og perfekt hus...

God nytt år til deg og "velsigningane" dine!

Anonym sa...

Vakker knagg du har. Hjemme hos oss brukes helst skifergulvet som knagg. Utrolig hvor mange jakker som får plass der. Mulig vi bør slenge oss på nyttårsmålet om å klare å holde orden i gangen vi også.

Ha ei flott nyttårsfeiring!

Photo-Me-Life sa...

The story has no end...

Sjekk bloggen min, er i sjokk:)
Han er virkelig årets mann!!!

Anne sa...

Jasså !!! Det var DU som giftet deg med mannen i tøfler !!! :-)

Solstad sa...

Å så nydelig gang !!! jeg kjenner godt igjen det du skriver om bagger ,sko og jakker slengt her og der og sånnt ....slik er det hos oss også :( Vi får satse på et nytt og bedre gang år ;)God nyttår! Klem.

Tone sa...

Åh, så søt benk og så koselig gang du har. Her i huset har barna (og mannen) drept den flotte eføyen jeg hadde på bordet i gangen. For oppå de frodige grenene som jeg syntes strakte seg så pitoresk og sjarmerende utover det grå bordet, har de lagt bøker, klær, og alt mulig annet skrot...Grrrr...
Lykke til med prosjektet ditt :-)
Jeg har et kjempeprosjekt utover våren som jeg nesten ikke tør tenke på. Vi har ganske stort og nytt kjøkken i bjørk. Men jeg hadde jo aldri valgt det, så jeg har lyst til å male hvitt...Og alle rundt meg synes jeg er gal, for man maler ikke et så nytt kjøkken... Men er det noe bedre å være misfornøyd i 10 år og så male det da?? Heldigvis har jeg støtte hos gubben. Han skal til og med sette opp fliser hvis jeg maler har han sagt... Men det er maaange skaper, så jeg gruer meg. Og så skal jeg beise benkene også. Ja, ja, nok om meg, ha en fin nyttårsaften, klem :-)

Karna sa...

Lekkert, lekkert, lekkert, den benken der bare digger jeg!! Er det den du har kjøpt i Alvøen?

Kjempe koselig gang, min er knøttliten og ikke så lett å få koselig, blir lett noen skap som står under trappen for at jeg ikke helt er sikker på hvor de er på vei...mystisk....=0}

Kjempe flott ny stue du har fått deg også ser jeg, det bordet ble jo bare sååååå fint med wallwords på...

Du må ha takk for det gamle, og et koselig nytt år Emmeline!

Silkeline sa...

Jøje meg.....at gangen skal bli bedre!? Er det mulig å få det bedre enn dette da?? Nydelig benk og nydelige detaljer. De putene dine er sååå lekre!

Grattis med ny, hvit sofa forresten!!:)
Det ble aldeles nydelig i stuen din, så rent og rolig. Bordet kom jo veldig til sin rett også:) Kan nok bli en utfordring med hvitt trekk ja, jeg har lyst på det selv også, men er usikker på om jeg har like lyst til å vaske trekkene støtt og stadig. Her er det Yatsie hund som regjerer sofakroken, (vi andre er litt småherskere vi også da)og jeg mistenker at trekket fort ville gått over i mere gråtoner:(

Her har vi hatt en fin, men veldig rolig jul. Vi spiser og spiser, og er egentlig veldig late om dagen. I går var vi på besøk hos søster, og etter å ha mesket oss med pinnekjøtt og snop så ble det tre omganger med "Buzz" spill. Vi var ikke hjemme før kl 3.00, og jeg begynner å merke det litt nå...*gjesp* Dessuten er det ikke dagslys her om dagen, overskyet og grått, man blir jo litt trøtt bare av det....

Lykke til med forsettene for gangen, håper du finner en idiotsikker løsning, da må du vasle oss andre:)Du og dine må ha en fin nyttårsfeiring i morgen, og jeg ønsker dere alt godt i året som kommer!
Klem:))

Lille Trille sa...

Heisann :-)
Gangen din ser kjempekoselig ut. Men...kjenner fenomenet med at "er det i gangen er det en knagg". vi har ikke skap i gangen, bare knagger og du verden hvor mye som samler seg på de knaggene :-O
Hadde en opprydding der til jul, og fant igjen både vesker og gensere fra i sommer (hmm..kanskje jeg burde rydde der litt oftere hi,hi).
I alle fall...lykke til med gangprosjektet.

Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår !
Klem Lille Trille

Janicke sa...

Koselig gang du har! :-)
Du, jeg må bare spørre (selv om du sikkert har forklart det før...) - hvordan har du laget de derre berømmelige Lexingtontrykkene dine? Jeg har spurt i hobbybutikker etter "noen sånne greier som man kan trykke over på stoff" - men det er pussig nok ingen som skjønner hva jeg mener.....

ChatrinesLiving sa...

Så koselig du har det i gangen Emmeline! Kjenner igjen "problemet" med klær og sko ja... Hos meg er det vig kaos i gangen alltid, og de fleste, les: ungene, hvet ikke hva knagg er, eller hva de skal brukes til... Å skoenen må selvfølgelig plasseres rett forran døren ja...
Jaja, spørs om det bedrer seg på lenge enda.
Ønsker deg en flott nyttårsfeiring, og Godt Nytt År til deg og dine!
Klem fra chatrine:)

Mita`s hjørne sa...

Benken i gangen var jo helt super da... hos oss er gangen regnet som et katastrofeområde... der er det alt...
Men et nytt år med NYE forsetter - lykke til...

Ønsker deg et riktig GODT NYTT ÅR...

Photo-Me-Life sa...

Ler av fotballhistorien:) Komisk, ser det for meg så godt da du forteller. Ser for meg du sitter foran pcn, skikkelig fortvila og titter bort på mannen....

Nå er det ikke lenge igjen før han står på døra:) Får se om det blir referat i løpet av kvelden/morgendagen. Dette var en fantastisk nyhet for meg i dag. Føler meg som en trippelforelsket tenåring. Super god feeling. Har jo vært singel 7 år så det var søren meg på tide han dukket opp

Anita sa...

Det vi ser er iallefall nydelig!! Lykke til med dine forsetter!
Klem Anita

Heidi sa...

Det gang-problemet er gjengs over hele fjøla tror jeg. Vi er kun fire stk. her i huset, men ofte ser det ut som over det dobbelte, i vår knøttlille yttergang, hmmmm pussig!?
Og hvem rydder, skjennes og rydder igjen, joda det er hushjelpa det, godt at hun ikke sier opp da, for da skulle det ha sett ut!! Godt Nytt År til deg og dine forresten! Av og til er det bare å ta sats og hoppe over alt rotet, hihi!

silje-sin sa...

Hei Emmeline! Jeg kjenner meg SÅ godt igjen,gangen er det stedet i huset det alltid er rotete her.. (Og jeg kan ikke akkurat skylde på barna heller...) Siden hallen vår er på 16 m2 burde vi absolutt kunne klare å holde den ryddig,men dengang ei.. Tror det skal bli mitt nyttårsforsett også.. Lykke til ihvertfall:) Angående den voksede linduken kjøpte svigermor den i en liten interiørbutikk vi var i. Men man skulle jo tro de store kjedene også har dem!? Jeg har veldig lyst på en selv jeg. Anita (avasblogg) har også en skrev hun,kanskje hun kan hjelpe oss med hvor de kan kjøpes! Håper dere får en flott kveld i morgen,RIKTIG GODT NYTT ÅR! klem

Linda sa...

Nydelig gang.Håper du får orden i rekkene.Ser flott ut det du viser frem.Ja sko, skolesekker og tøy er ikke like lett for alle i huset å rydde opp.Utfordring det der.
Godt Nyttår. Hilsen Linda :)

MODERN COUNTRY sa...

Hjelpes så flott du ahr det i gangen din da!! Vakker benk!!
Her er det bare plass til 4 par sko og ett par jakker, that`s it! Tror du jeg lengter etter et større hus med god plass eller?

Første jeg skal gjøre når vi flytter til våren. Hus med maaaaaasse plass...

Related Posts with Thumbnails