lørdag 22. desember 2007

PresangdagenGårsdagen ble den store presangdagen:)
Min søster kom på besøk med julepresanger, og siden hun
alltid er like utålmodig insisterte hun på at jeg skulle åpne
min med en gang. Hun hadde kjøpt en Emmeline inspirert
engel, som har skulket Grete Roede kurset mer enn en
sesong! Nå henger den i lysekronen, selv om mine sønner
syns den var veldig upassende på alle måter, hehehe!I går kom også en koselig gave fra min hemmelige svenske
venn. Siden jeg nesten aldri har svensk besøk her på bloggen,
så aner jeg ikke hvem det kan være. Men jeg ble veldig glad
for gaven; tre skjønne keramikkhjerter, servietter, et koselig
julekort -og sist men ikke minst: Tomtesnurr....?
Er det en slags drikk som gjør at nissen/tomten blir litt snurrig?
Dersom man studerer etiketten så kan det se sånn ut!
Håper noen har tomtesnurr erfaring, og kan gi meg et tips om
hvordan snurren skal tilberedes!! SPENNENDE...:)De søte hjertene som jeg fikk henger også i lysekronen, og
venter på et nytt hjem i en dekorasjon.
På bildet under kan dere se noen av gavene som har ankommet
vårt hus, og som venter på å få plass under et tre. Først må
vi imidlertid få tak i et tre, -og det skal vi kjøpe i dag!!I går fikk vi kjøpt inn de siste gavene, og mannen min
var så knallfornøyd med seg selv og handleinnsatsen,
at han bestemte seg for å toppe det hele med å pakke inn
presangene da han kom hjem. Han fant utstyrsboksen og
satte i gang, og mens jeg og ungene koste oss med Idol,
koste min bedre halvdel seg med å pakke inn gavene.

I skrivende stund sover han; og selv om han er en
aldeles henrivende mann med skjønne krøller
og et fredelig vesen, så kan man ikke akkurat si at han
ville ha vunnet World Championship i presanginnpakning.
Grunnregelen er for eksempel å bruke JULEPAPIR når det
er jul, -og la det prikkete papiret ligge til en annen anledning!Dersom vi skal gå litt mer nøye til verks i analysen, så vil
jeg jo si at når en DVD ser ut som dette, etter at den er ferdig
pakket inn --og uten at man har brukt flere lag med papir, så
er det noe som er gale!!! Den elegante bruken av bånd
( "Vi skal jo bare rive det opp og båndet er ofte så vanskelig å få av" )
sier jo også noe om at mannen nok ikke ville ha vært
førstevalget til jobb i en pakkedisk.
Tvilsomt om han hadde fått jobb i pakkedisken
på månen engang om jeg skal være helt ærlig!Men da mannen min var ferdig måtte jeg jo si at han hadde
gjort en KJEMPEINNSATS ( Jeg er jo tross alt på sofa "galeien")
-og så sukket jeg litt for meg selv og tenkte på de vakre
gaveinnpakningene hos Hulda, Marte og Karna!! DOBBELTSUKK:)

Ha en fin pittelille julaften, TUDELU!!

22 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Her ruser det jo inn med gaver før selve julaften!!Er vel enig med deg at det ikke er den mest snasne innpakningen jeg har sett,men han er vel skikkelig god på andre ting da:-))Deilig bitte-lille julaften til deg..
Klem Randi

elin1976 sa...

Jeg døøøøør av latter(ikke vis dette til din kjære) Men innsatsen skal ha all ære for. Der slår han sigve med glans. Ingen tvil om det.
Men se på gaven. Hadde aldri trodd at en cd eller dvd kunne se slik ut. ha ha ha ha ha ha ha. Men uansett så har han prøvd. Litt trist hvis noen lurer på om ungene har pakket inn gavene på julaften. Da ryker selvtilitten hans. he he.
Her er det litt sånn.....du fikse det du Elin!
Å det gjelder absolutt alt. - Kan du vaske vinduer?- du fikse det du, Elin!
Her i dette huset funker der ikke slik at de kommer løpende til når vaskebøtta roper. Nei jeg må etter mange års øvinger gi beskjed. I dette huset kan det ikke nytte å spør
- Har noen lyst til å vaske gulvet? Da svarer de- eh....nei! Her er det komandoer som gjelder. SIGVE! jeg skal på jobb, VASK GULV!
Prinsessa får også sånne kommandoer- Klær, NÅ! Sånn er det når mamma er hjemme store deler av dagen. De har nok blitt litt for bortskjemt.

Fortalte jeg deg at jeg å mannen planla å ikke kjøpe gaver til hverandre siden vi skal bygge hytte? Tror du ikke han har vært ute å shoppet....så når jeg trodde jeg ENDELIG var ferdig så må jeg ut igjen å kjøpe noe til han.

Tips mottas med takk for den mannen har alt. Han er nemlig slik at har ALLTID kjøper utstyret først. Så det finnes nesten ikke en ting den mannen ikke har. Ha en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Two sa...

Må seie eg er litt imponert over din mann, det var då sirlig gjort ,med både kruseduller og bretting av kantar, ikkje alle hadde greid det. Har forresten ikkje sett min mann pakke inn enno... må kanskje setje han på ei prøve snart. Eg tenkjer alltid på personen bak pakkane, nokre legg all si sjel i dei, og fine pakkar bør nesten få stå uåpna!! Dei kan vere eit smykke i seg sjølv. Den dama du fekk med syster di var knallfin, ok å ha den framme til eit lite varsku no i jula, så viss lysekruna di er over spisebordet så er det midt i blinken!! *hi,hi* Skal gjere dei siste innkjøpa i dag, sånn som nokre tomatar, litt juice må vi ha når vi går tom for melk.... med 4 barn og ein amerikansk kjærast i huset så må kjøleskapet ha stadig påfyll! Ha ein fin førjulslørdag!

Anonym sa...

For en hærlig engel:))Ønsker deg og dine en riktig så god jul:))

Lena sa...

Fantstisk! Jeg smiler for meg selv og ser på de flotte pakkene til mannen din:) Ikke alle menn som kan pakke inn!! Greit når de gjør en innsats.. Ha en super kveld:)

Anne sa...

Flott innsats! Nå tar jeg snart en liten juleferie fra bloggen. Ønsker deg og dine en nydelig hvit jul! Klem

Anonym sa...

haha-artig lesing!!!!!!!! syns jeg ser han.....rart det der med manfolk altså-han her hjemme har bakt fem kakesorter til jul, noe han er meget stolt av da selvfølgelig:)..de ble produsert imens jeg tok med vår lille engel ut av huset og fikk gjort ferdig de siste juleinnkjøp, huset har jeg vaska, rydda og pynta- pluss mye annet kos som skal gjøres før julefreden senker seg!vi hadde 1 års dag i forigårs, da presterer han å fortelle hele selskapet at her i huset er det han som er husfar.....hmmmmmm tenkte jeg-hvorpå hans mormor sier! stakkar deg, du er vel sliten nå!!pussig hvor lite de mannfolka skal gjøre før de bli husmorhelter:) men det skal han ha: han er flink!

Hilsen fra landet sa...

RIKTIG RIKTIG GOD JUL TIL DEG!!
De beste ønsker for julehøytiden og det nye året herfra! Klem

Anonym sa...

Hei på deg! :-) Er i jule"rus" nå som juleferien har startet (muig litt mye julebrus ;-)) Syntes prikkepapiret var fint jeg! Men er enig at det var en litt snodig DVD innpakkning, men da klarer man ikke gjette hva det er i hvertfall ;-) Flink mann!

Nette sa...

Hihihi....men tanken var jo veldig god da! Digger engelen din:)

Klarafina sa...

Helt herlig engel!
GOD JUL!

Tone sa...

Helt herlig engel, godt at de finnes i alle fasonger akkurat som oss :-) Mannen din er jo grei da, i disse juletider er det jo tanken som teller ;-) Min mann er faktisk flinkere enn meg til å pakke inn gaver. Tålmodigheten min er en lunefull sak. Noen ganger er jeg suuupertålmodig, men når det kommer til innpakking av gaver har jeg kort lunte. Tror det er noe med at det er så forgjengelig, papiret skal jo snart flerres av igjen, og hva er igjen da liksom... Men setter pris på å få pene gaver, da. Ha en fortsatt koselig kveld :-)

Anonym sa...

Syns egentlig han var kjempeflink som i det heile pakka inn, sjølv om eg kanskje ikkje var super imponert av resultatet: Måtte le av bandet, og teipen. (Trur det er lov å skrive teip slik no???)Her er det ingen andre enn meg som handler, pakker og tenker ut aktuelle gåver... Så derfor imponaden:0)
Ha ein flott kveld!

Photo-Me-Life sa...

Nå sitter jeg her og ler for meg selv. Det der er noe av det mest komiske jeg har sett. Har du pakket den inn på nytt igjen eller lar du den være i hans ære? Da må du nesten sette på en label: "pakket av...." Men det er jo ok at de forsøker om ikke annet:)

Jeg ville bare innom her egentlig for å ønske deg og dine en riktig god jul

Klem
Gjertrud

Marte sa...

Så utrolig komisk! Man må le av den pakken, men samtidig er den jo så utrolig sjarmerende! Han jeg lever med er helt lik, de gidder bare ikke. Og det er jo som du sier at man river jo bare opp uansett. Rart å si det etter at jeg har brukt sååå lang tid på å pakke inn mine egne;)
Det er perfeksjonisten i meg som ikke klarer å la være;)

Sov godt!! Jeg kommer innom i morgen! Og da er det lille julaften!!!! :)

Tussaluso sa...

Hei. Kjenner meg veldig godt igjen i dette. Kva er vitsen med å pakke fint inn, når papiret blir revet fort av (nett som å høyre mannen i huset her). Litt greitt og med ein CD som er pakka inn slik. Ein kan iallefall ikkje gjette kva det er inni pakken. Synest iallefall at det var flott gjort av mannen din i det heile tatt å gidde dette. Ha ein fin bittelille-julafta.

Silkeline sa...

Det var da voldsomt mange presanger da, og en morsom, frodig engel du har fått! Den ser litt sånn ut som jeg føler meg etter å ha kost meg med masse god sjokolade......litt svevende og litt rund på midten:D

Hehe, fordelen med mannen din sine pakkeferdigheter er jo at han greier å kamuflere innholdet så mottaker ikke umiddelbart skjønner at det er en DVD han er i ferd med å pakke opp:) Synes pakken ble riktig så sjarmerende jeg.....kanskje litt snau på båndet?:).....

Tomtesnurr??.......hmmm, det hørtes jo spennende ut! Kanskje en slags gløgg som man blir litt snurrete av?
Skulle egntlig innom for å ønske deg en riktig GOD JUL jeg Emmeline. Og takke for alle smil og latteranfall innleggene dine har utløst her ved skrivebordet mitt:) Du er helt fantastisk, og det er stas når du legger igjen lange, herlige kommentarer hos meg:)Takk kjære venn, og kos deg masse i julen! Vi "snakkes":)

Stor juleklem fra Flower:))

Metteflette sa...

Hva skal man si? Han prøvde ihvertfall!!! :-) Det er mer enn hva som skjer her i huset :-) Vil ønske deg og dine en koselig jul og et godt nytt år! Juleklem fra Mette

ESMERALDAS HJERTE sa...

neimen har du ikke lagt ut neste innlegg? hehehehe...jeg måtte bare inn å sjekke, her går det i julemusikk og jeg måtte poste et innlegg sånn litt i seneste laget...

I`ll be back vennen...God natt:)

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline! Styrer vel ganske mye til jul, og det betyr at jeg ikke rekker å blogge. Nå har jeg lagt meg, men bestemte meg for at jeg måtte besøke noen få før jeg sier takk for i dag. Det første som opptar meg etter å ha oppdatert meg litt hos deg er "Wow, hun skal få sofa!!!". Å, du som du er heldig!!! Ønsker meg det så innmari jeg også! Men min mann er så sta når det gjelder dette... Flotte god jul bokstaver, så kan du jo stokke om og skrive gul do når julen er over (!), hi, hi. Synes rett og slett ikke det er så verst av mannen din og sitte og sulle med innpakking av gaver under idolfinalen, kan du hilse ham å si. Og øvelse gjør mester, men jeg er jo såklart enig med deg, men det må du ikke si... Og yngste datteren er jo heldig som har fått en mamma som har blitt dus med symaskinen slik at hun kan gi koselige hjerter til sine venninner.
Jeg må ikke glemme å si at jeg mener å ta utfordringen fra deg om sju juleønsker. Satser veldig på å få til et innlegg i morgen, inkl. juleønsker. Fatter og begriper ikke hvordan du har greid å få til alle de herlige innleggene dine, Emmeline. Du må være et over-menneske! Kan hende dette blir mitt siste besøk hos deg før jul. Isåfall, ha en riktig god jul, Emmeline. Kos deg med de du er glad i!!!! Stor juleklem fra Trine

Anonym sa...

Ha! Dersom jeg ikke tar meg av pakker og innpakning, så er det kjeft og få. Dersom jeg tar meg av pakker og innpakning, så er det kjeft og få....

Mvh ....

mojodesign sa...

Er ny på bloggen din i dag - etter anbefaling begynte jeg på bunnen og leste meg oppover.. Har allerede ledd mange, mange ganger, tusen takk for det! En ekstra hilsen til din mann for gaveinnpakningen her, lo så jeg nesten tisset å meg av den... milde!

Liss

Related Posts with Thumbnails