fredag 6. februar 2009

SoveromsplanerNår man bor i en landsdel, og har hytte i en annen er det ikke så lett å gjennomføre alle oppussingsprosjektene man drømmer om. Derfor lager jeg alltid planer for hva som skal være årets prosjekt. Hytten vår på sørlandet har i utgangspunktet kun ett soverom. Vi har derfor laget provosoriske soveplasser på loftsgangen, og på bakgangen i 1. etasje.I fjor sommer lovet Emmelinemannen at han skal pusse opp soverommet på loftet. Kneveggene som ikke er utnyttet skal bli til soveplasser. Vegger og tak må også fornyes. Lengden på soverommet er kun 3,80-- det betyr at to korte mennesker må ligge med føttene mot hverandre i en lang seng som må bygges på stedet. Jeg tenker at det kan bli omtrent som på bildet under her:Farger er jo på vei inn i interiøret igjen, men for meg fungerer det best med hvitt gulv, hvite vegger og hvitt tak. Jeg velger heller å friske opp med farger på tekstiler og gardiner. Noen syns dette er superkjedelig og upersonlig, men for meg er dette faktisk det riktige valget. Dersom man blir lei er det jo bare å male litt!
Når vi først er inne på temaet: pågående oppussingsprosjekter på hytten, må jeg jo komme med en oppdatering i forhold til kjøkkenfremgangen. Min svoger la merke til at det sto to murer- bøtter i stuen da han var innom hytten for noen dager siden. Jeg holdt på å besvime av glede da jeg hørte om bøttenes ankomst. Det er håp i hengende snøre....Alle bilder ( *minus nr 3) er hentet fra Lexington. Innlegg om gardiner følger snarlig:) Nå er det helg-HURRA..!

16 kommentarer:

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, your photos are grandios.Have a nice weekend,from Elke.:o)

Fotballmamma sa...

Å jeg som satt å tenkte det var bilder fra hytta di..ja ja! Lykke til med oppussingen.

adales verden sa...

Flotte bilder,tenker den hytta di blir flott, med din stil går nok det fiiint!
Ha en god helg!

Fabrikken sa...

Heisann

Helt enig i at hvitt fungerer best som basisfarger. Det er veldig flott med farger også, men da heller jeg mot farge på bare en vegg, og på pynten likevel :)
Kjempegøy å planlegge og styre med hytteprosjekt. Heldiggris :)

Klem fra nr. 5

Ragna sa...

Det er jo veldig praktisk å ligge andføttes, da blir man ikke på tærne! Ser for meg dobbeltlange dyner med sammensydde Lexington-dynetrekk :-)

Crinoline sa...

Du kommer nok frem til en gjennomførbar løsning.Lykke til med prosjektet.

Min Verden sa...

Hei igjen Emmeline. Nå har jeg endelig fått sett Sveip. Jeg måtte inn på mannens maskin av en eller annen grunn. Vel, uansett - du så flott ut og det var et veldig (altfor kort selvsagt)flott innslag. Du er så hyggelig mot de andre og relativt beskjeden ifht. deg selv. Det er så morsomt at damebloggene får litt oppmerksomhet. Tidligere har mannebloggene fått oppmerksomhet, politikk og sport - nå er det damenes tur med de snille bloggene uten stygge, lange ord. Du er en flott ambassadør og burde hatt noen Ilse Jacobsen i belønning :) God helg. Hanne

Drømmen om en eplehage sa...

Lurte litt på det kjøkkenet her om dagen... Hurra for to murerbøtter på plass!

Flink du var på TV :)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Gratulerer med den nye kjendis-tilværelsen;) Prøvde å se Tv-intervjuet ditt på nett, men det gikk ikke?! Men jeg hørte det gikk veldig bra! Tøft gjort, synes jeg!

Så nydelige bilder du viser i dag! Høres ut som en god plan å male alt hvitt - og heller "fylle på med" fargerike tekstiler:)

Ønsker deg en riktig god helg!

Klem Anette:)

Anita sa...

God helg!

Villa Luftslottet sa...

Det ville blitt temmelig kjedelig her i verden om vi alle var lik og hadde lik smak:)
LEXINGTON er RÅ på interiør!! Liker spesielt godt noen av de tidligere kolleksjonene.
Nei, nå er det Thomas og Harald og det MÅ jeg se:)
Fint soverom forresten, og snølykten under her var veldig fin:)
Ha en fin fredagskveld
Nina

Anita sa...

Hihi! Du hos meg og jeg hos deg, men litt kortere mitt første kommentar hos deg;0) Ville bare si at Mons har koffert og fly, fra sitt forrige besøks hjem, ipapir, men dog *ler*! Største jenta her var skikkelig fortvilet når hun hadde med seg klassens dyr for første gang og vi vurdert litt om Disney land kunne være passende, for å utvide Doggy`s verden;0), men det ble nok bare en kjedelig helg med familien Mathisen:0) Kos deg!

Anita sa...

Og igjen og igjen;0) NÅ er det NOK! Skal bare se senkveld duellen så er det natta! Sov godt!

Olstad sa...

Hei

Jeg må si meg enig med deg hvitmalt og fargede tekstiler.

Bekymrer meg litt at farger er på veg inn. Det alle kan ha som sikker pekepinn er at når jeg en eller annen gang i fremtiden er feredig med hus oppussing og alle rommene er hvitmalte. Da skal det ikke være hvitmalt.

Dvs at alle kan male hvitt en god del år til - Trygt ut i fra denne analysen. Fra spøk til alvor tror hvitmalt soverom blir superfint på sommerhytten.

My home is my Castle sa...

Så enig, så enig med deg om det med farger..
Hvitt er flott og går til alt og hvis man blir lei, er det mye vi kan gjøre :)

Jeg fikk sett deg på nett-tv :))))
SÅÅÅ moro :)) Du imponerte stoort.. Skulle tro dette var en dagligdags ting for deg å gjøre ;)

JIPPI for bloggedronningen vår :))

Ønsker deg en fiin helg og en herlig morsdag :)
Klem,Kari

Min Still By Maia sa...

Lexington har så mye fint! Ikke bare er det pent sengetøy å se på, mne det er en drøm å sove i... Jeg har et sett som jeg er utrolig glad i.

Så flink du var på TV`en! Du virket så rolig og gjorde det kjempe bra!!!! :)

God helg klem

Related Posts with Thumbnails