søndag 1. februar 2009

Fantastiske FinnangerDet er sjelden jeg kjøper sybøker. De som kun syr rette sømmer trenger ikke kompliserte bøker for å fortsette å sy rette sømmer. Men nå er Tone Finnanger ute med ny bok om Tilda igjen. Tildas Landsted har rett og slett vært helgens hyggelige overraskelse.Jeg er så imponert over hvordan denne damen klarer å fornye Tilda konseptet med nye mønstre og kreasjoner. Boken er full av vakre bilder og fungerer godt som interiørinspirasjon for oss som ikke kan sy.Min favoritt tror jeg må bli de små søte husene, og selvfølgelig de runde lekre roseputene. -Eller kanskje nåleputene, eller Tildaen på forsiden? Nei jeg vet ikke. Utrolig skjønt var det iallefall. Feminint og skjønt. Helt perfekt for et lite sommerhus syns jeg!
Etter inspirasjon fra Tildas landsted er sommerlig fornyelse av kjøkkenet i gang. Det er tross alt februar...nesten sommer;)
Mer om det i morgen... SO LONG!

25 kommentarer:

Anonym sa...

Hei- utrolig flott sak i Bt med deg i helgen! Kjekt å se hvordan du har det i huset! Bare en kommentar til "sy vegringen" din: Jeg kunne ikke sy i det hele tatt før jeg begynte å sy Tilda engler. Bøkene er skikkelig flotte i og med at de forklarer så godt hvordan en skal gå frem. Nå er jeg ikke redd for å bruke symaskinen lenger! Prøv selv! Kanskje du overrasker deg selv! Da kan du trylle frem både det ene og det andre! Hilsen Tone fra Laksevågsiden

Frk Mille sa...

Den boken skal jeg også skaffe meg, det er så mange flotte bilder jeg har sett i fra denne boken rundt omkring i bloggene. Syns det er veldig lurt med det Norgesglasset som nålepute som du viser her. Det tror jeg at jeg må få meg.

Ønsker deg en fin avsluttning på helgen!

Anita sa...

Min favoritt i boken er drivhuset!!! Såååå fint! Skal ha nytt drivhus etterhvert og da blir det noe sånt, helt klart! Får kjøre en liten tur til Glenne og se det live:0)) Jeg er forresten helt sikker på at du vil klare å sy masse av de fine tingene i boken! Så lett som en plett;0) Ha en flott uke!

Fjordheim sa...

Ser ut til at den boka er helt nydelig. Må nok ønske meg den.
Flott artikkel i BT. Må si at du nok såg litt annerledes ut enn jeg hadde tenk meg. Du var litt yngre og lysere ja. Koselig å se bilde av deg. Syns du har et herlig hus,
Ha ei riktig god uke :)

Den gode feen sa...

God aften :) For eit kjempefint bilde der lysekruna di er foreviga! Boka ser koseleg ut, men eg skal ikkje kjøpe denne Tilda boka. Eg er rett og slett litt lei det sukkersøte.... Vart jo litt nysgjerrig på det drivhuset som er nevnt i kommentaren over her. For drivhus er me ikkje leie av nei :)

Håpar du får ein herleg kveld, kos deg!!

Den gode feen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hulda sa...

Boka er også min helgelektyre, den er supersøt! Man får mye inspirasjon både til søm og interiør. :)

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, very very nice and the luster is grandios.LG,from Elke.******** :o)

Aina sa...

jepp, boken er til å spise opp, og nå har jeg skikkelig sukkertøy-kjøkken som også skal få noen Tilda figurer som pynt.
Sier som Tone, jeg kunne ikke sy, men Tilda får jeg til:0)

Ha en fin mandag!

Anonym sa...

Ønsker meg den boka jeg og...! Er så mye fint!

Anonym sa...

Hei Emmeline, må bare tipse deg om noe du garantert vil like. I Kristiansand finner du en butikk som heter Randesund Lysstøperi, dette er en gammel låve som er omgjort til interiørbutikk. Her finner du blant annet Green Gate, House Doctor, Nordahl og alle disse merkene. Og innehaveren er superflink å kjøpe inn varer og lage utstillinger. Adressen er følgende: http://www.gaveloftet.no/index.htm

mvh Maria

SynnePynne sa...

Hei!
Jeg må bare legge igjen en kommentar på den flotte reportasjen om deg og ditt i BT. Jeg las den på nett da jeg ikke har avisen her på Hosle. Kjempeflott!
Jeg kikker innom deg daglig og har gjort det siden jeg startet min egen blogg for et halvt år siden. Men tror ikke jeg har dristet meg til en kommentar tidligere. Har og tatt meg den firhet å legge deg til blogglisten min uten å spørre.
Håper du får en fin uke!
Du har en kjempe fin og inspirerende blogg med masse fine bilder, gleder meg til å lese den hver dag.

Mi :) sa...

Den har jeg kjøpt i helgen også, Emmeline :)))

Hva skal du lage først? Et lite tips - som iallefall hjelper for meg :) - er å alltid ha telefonen ved din sde når du syr, da kan du nemlig ringe mamma & spørre - for mamma vet!!
Jeg er ingen sykløpper, men det er superkos å sy. Tildabøkene forklarer, men - med fare for å fremstå som en blønd blondine her på veggen din *kremt* - det er ikke alt jeg skjønner i den!

Lykke til da du :)

Mi:)

Helene sa...

Heidu,jeg lurte på en ting,hva heter merket på de skålene som det er bilde av i menyen til høyre?Hvis jeg ikke tar helt feil så står det påskrift i svensk?De har litt blomsterpotte fasong og jeg har sett de i en butikk men vet ikke hva merket heter:S

Helene sa...

sv: Takk for det,jeg fant de lengre nede på siden din og har sett de på en butikk her oppe i Tromsø,så funderte på om jeg skulle dra og kjøpe meg ett par,de er så søte:)Men tenkte jeg skulle se litt rundt på nettet før jeg dro og kjøpte:)Takk for svar!

Drømmen om en eplehage sa...

Denne må nok jeg gå til anskaffelse av også!

Var en koselig reportasje med deg. Helt i din stil, så du trengte ikke å grue deg!
Av en eller annen grunn hadde jeg trodd du så så mye strengere ut... Hvorfor vet jeg ikke.
Men det gjør du jo slettes ikke, så jeg måtte til med en omprogrammering i topp lokket og nå er du på plass. hihihi!

Tuddelu!

Gunhild sa...

Hei! Ikke bare du som koser deg med denne boka i helga. Jeg har også begynt å sy litt fra den.
Er spent på kjøkkenfornyingen ja.
Og så var det jo så gøy å se artikkelen om deg. Så nå er du ikke anonym lenger, men en av Bergens kjendiser. Og du blir vel mottatt som ei dronning i interiørbutikkene nå...

Bianca sa...

Åhh, får jo helt lyst å prøve meg på å lære å sy ennå en gang...
Men desverre sier de forrige tusen forsøkene meg, at å sy bare ikke er ett av talentene mine! :(

Ragna sa...

Hm, jeg har aldri vært noen Tilda-fan men etter at jeg tittet i den boken har jeg begynt å lure litt... Tror muligens det er helt umulig å ikke like de Tildatingene :-)

Mary Ann sa...

Oh, you mean I really have to buy her new book??!!! I thought I could control myself, but I may just have to purchase this!!
Thanks for sharing!
Mary Ann

Anonym sa...

Hei Emmeline! Jeg har vært inne på bloggen din å tittet mange ganger og det er like spennende hver gang. Det hender jeg også får meg en god latter, på en positiv måte altså :)Jeg har just startet blogging og har MYE å lære. Ville bare kommentere det siste innlegget ditt om Tone Finnanger. Kjøpte boken i forrige uke og jeg er helt enig med deg. Fantastiske greier! Hilsen Camilla fra Vest-Agder

Anonym sa...

Hei. Utrolig fin blogg! Du ordner så fint rundt deg. Kjempefint både hjemme og på hytta, du er veldig, veldig flink !!
Nydelig det heklateppe du holder på med, herlige farger :-)
Ønsker deg ei god helg.

Unknown sa...


金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價

Unknown sa...


應收帳款問題
呆帳問題
企業異動監控
沖開


Unknown sa...


台北徵信社
台北縣徵信社
台北市徵信社
新北市徵信社
桃園徵信社
桃園市徵信社
桃園縣徵信社
新竹徵信社
新竹市徵信社
新竹縣徵信社
基隆徵信社
基隆市徵信社
基隆縣徵信社
苗栗徵信社
苗栗市徵信社
苗栗縣徵信社
台中徵信社
台中市徵信社
台中縣徵信社
彰化徵信社
彰化市徵信社
彰化縣徵信社
南投徵信社
南投市徵信社
南投縣徵信社
雲林徵信社

Related Posts with Thumbnails