søndag 2. mai 2010

I solstolen


Hå neidadu, denne jenten har ikke tilbragt et eneste minutt i solstolen i dag, selv om bildene muligens tilsier det! Hos Emmeline har det vært en lang dag i husmoraktivitetenes ånd! Det finnes mange jenter som kobler av når de kan svinge seg med støvsuger og moppestativ. Jeg kan på min side styre meg for den slags aktivitet.


I Emmelinehjemmet står nemlig husmoroppgavene i kø døgnet rundt. Uansett hvor mye man gnikker og sorterer, så har det liten effekt. Jeg ryddet for eksempel i kjøkkenskapene før påske, men når jeg åpner dørene nå, ser det ut som om  er noen har bowlet inni skapene. De har pinadø fått counter strike på alle kastene også. UTROLIG, MEN SANT!


Hele dagen har jeg gått rundt som en tordensky med støvsuger og moppe, og kjeftet på alle som har gått forbi. Det er en effektiv måte å kvitte seg med familien på, så nå sitter jeg her og blogger i fred og ro. Jeg har til og med stilt ut solstolene mine på et pledd midt i stuen, og kjenner at humøret bedrer seg betraktelig bare av den grunn!


Disse fine solstolene ble kjøpt på Åhlens på fredag. Flaks for meg at strandstolene på hytten er ødelagte, for nå har jeg fått nye og gøye stoler som jeg gleder meg til å ta i bruk! Denne serien er skikkelig fin syns jeg, og den kommer med matchende kopper, kjølebag, puter og litt av hvert som jeg egentlig ikke har bruk for..!


Dermed har Emmeline kommet i den uheldige situasjon at hun er litt usikker på hva hun ønsker seg til bursdagen. Skal hun kanskje ønske seg en kjølebag med matchende håndkle og matchende kopper i melamin? Det er svært fristende, tiltross for at jeg har både kjølebag, håndklær og melaminkopper i hopetall fra før.



Emmeline burde ha ønsket seg bunadssølv--men de siste årene har jeg skubbet bunadssølvet ned på listen når dagen nærmer seg! Dersom bunadsprosjektet skal bli en realitet innen et år, må jeg nok holde meg standhaftig til bunadssølv-ønsket mitt, og det kommer til å bli knallhardt!
Ha en fin søndagskveld, her venter trimtur og skrivejobbing--er tilbake i morgen. SO LONG;)

 

34 kommentarer:

Bustenellik sa...

Så knæsje farger! Måtte jo bare bli glad av de bildene! Lykke til med ønskene - selv har jeg endelig kommet i mål med bunadssølvet, og det er deilig å kunne ønske seg "hva man vil", hehe.

Ha en fin søndag :-)

beate sa...

kuuule stolene! velger glatt knæsj kjølebag og plastkopper fremfor bunadsølv jeg!!!

nyt kvelden

klem beate

Audhild sa...

Så herlige farger- får rett sommerfølelse av bildene dine!
Men ser man ut av vinduet her idag, kan de virke som sommeren er avlyst i år....

Digger innleggene dine-gleder meg til hver gang du oppdaterer:)

Unknown sa...

God trimtur!! Her er barnet sendt på trimtur med dyret, men det hjelper ikke Nanni nevneverdig inn i brudekjolen... jeg innser det. Nå skal imdletid gulvene vaskes, ettersom dyret legger fra seg en halv hund daglig i røytebonus i anledning våren... :)

Fru N sa...

kjekt at du er tilbake med blogginnlegg! og enig med deg i at det er mange fristelser på Åhlens for tiden ;)

Blåveispiken sa...

Så herlige stoler! Skikkelig "gla'stoler" ;) Huff, skjønner godt hva du mener dette husarbeidet. Skulle gjerne vært foruten, men det er nå deilig når det er gjort da :) Godt å ha deg tilbake! ;) Ha en superduper kveld! Klemmer

Refleksjon på livsvegen sa...

Fekk vår og sommarfølelse av innlegget ditt i dag..
Hjå meg slost sola og regn og snø og hagl, litt av eit syn..
Nyt stolane dine, det er deg vel unt!!
Ha ei fin veke :-)

by BeaTell sa...

Jeg er heldig som har hele bunad stæsjet i orden og kan ønske meg alt mulig annet.

De stolene var skikkelig knæsj, og fikk rent sommerfølelse av hele innlegget. Her har det haglet og snødd hele helgen, men heldigvis ikke lagt seg. Hvor mange ganger skal man skifte til vinter/sommerdekk -sommerdekk/vinterdekk...??! Gi meg 10 grader ekstra sier bare jeg. Det er et krav!!

Klem

Dorothea sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
sylvia sa...

hei på deg.
men å herlig en serie dette er da,
skjønner godt du måtte ha dem,deilig når de gamle er utbrukt.
flink du har vært i dag.
ønsker dere alle en flott kveld,
klem fra sylvia

Ocean showroom sa...

Råflotte stoler! Og annet tilbehør!
Nå skal jeg også komme igang med trimmen min, blir inspirert av deg:)
Klem, Lene

FruHellstrøm sa...

Hei på deg :)
De var jo bare kjempe søte da :)
Deilige farger som man blir på godt humør av :)

Her har det også blitt gjort litt husarbeid, men vi har fått kost oss masse også;) Ungene har hatt sitt første bad i dag !! Brrr... sier jeg bare:)

Håper du får en nydelig kveld:)
Klem Tina

Hege og Øyvind <3 sa...

Velkommen hjem Emmeline og takk for blikkkene i din hverdag, med den humoristiske vrien så kommer humøret ALLTID opp mange hakk bare jeg tenker på bloggen din.

Varm klem Hege

Nancy Sæle sa...

Glad you are back! Welcome to the real world. Congratulations on your new post in Boligpluss! Looking forward to reading it every month! Summer has to be just around the corner with those wonderful colorfull sunchairs!
Nytt kvelden!

Pia sa...

Det var flotte stoler - herlige farger!

Jill sa...

Digger at du har laget en liten solkrok i stuen for photoshooten!!
Du får nok pushe bunadssølv opp på listen igjen, det er dyrt nok, men deilig å få det unnagjort, dvs i på plass i smykkeskrinet.
Hilsen jill-en-liten-tur-i-det-fornuftig-hjørnet-ikveld :-)

Karen i hagen sa...

Hvor mange greengate-tepper får en for EN bunadsølje, da?!? DET er vel et spørsmål som setter tingene i riktig perspektiv.
Skjønt, bunad er jo veldig flott, da. Og jeg er veldig glad i min.
Nå er imidlertid problemet at jeg snart må begynne å spare til jentenes bunader... Og hvilket budsjett skal de pengene tas fra? Greengatebudsjettet? Kjolebudsjettet? Kaffelattebudsjettet? Tror ikke det, gitt!
Kanskje noen andres golf-budsjettm heller...

Ingunn sa...

Skikkelig fine solstoler. Gir sommerfeeling!

Monika sa...

du kor kule stoler -- løp å kjøp
og du kunne jo ønske deg ein tur sammen med mannen - kjærlighets tur ;)

Dei beste valgene gjer du med hjertet - smil fra monika

Tove `blogg verden sa...

Hærlige bilder selv om de er tatt inne : ) Her er sommeren laaaangt unna ser det ut som, så egentlig burde jeg gjøre som deg ; )
Ha en flott kveld
klem Tove

Emidoras verden sa...

Flotte solstoler:)
Når jeg ser utformingen,
får jeg litt assosiasjoner tilbake til barndommens strandbesøk i 1970 årene.Vel og merke var fargene den gang i brunt og orange:)
Godt å ha deg tilbake!
Nina

Anonym sa...

Supre stoler! Sånne vil definitivt jeg også ha:) Kjenner meg igjen i det med at husmorarbeidet ALDRI tar slutt. Har nok også noen kjøkkenskap som noen antakelig har brukt som bowlingbane..... Herlig at du blgger igjen;) Rigmor

Frk.Badegakk sa...

For en herlig kjølebag! Hvor hvor hvor har du funnet den????

En kopp med te sa...

Stilig og forfriskende serie med sommerting :)
Skjønner godt at mye kan friste fremfor bundadsølv ;)

trine sa...

Finnes det badedrakt og solhatt i samme mønster? Tenk å sitte som en kamelon hele sommern-av og til rører blomstene på seg når du tar en teslurk.....
På tide å legge meg skjønner jeg :)
Ha en fin dag

bentemor sa...

godt å ha deg tilbake. Du er som VG, dagen blir ikke den samme uten

Lillan sa...

velkommen hjem emmeline:) og takk for herlige bilder! søte solstoler og annet stæsj;))

ha en fin ny uke

klem fra Lillan

Therese sa...

Nei å nei så utrolig tøffe de solstolene var. Jeg elsker dem :D

Havfruen sa...

Herlige stoler og tilbehør:) Man skal jo ikke være fornuftig i sine innkjøp alltid:)) Tenk så kjedlig det hadde vært da:))
Leste innlegget ditt i Bolig Pluss, veldig bra:)
Håper du får brukt stolene utendørs..her er det sludd og 2 gr...tror nesten våren har glemt oss..bare ikke sommeren gjør det..
Klem:)

Anonym sa...

Apropo bunad - korleis går det med bringeduken din? Er den ferdig? Kan me få sjå?
Kjekt at du bloggar igjen;-)
SuMa

Fru Keilegavlen sa...

Åååå, så fantastisk koseleg blogg du har!! Elskar dei solstolane. Ønskjer deg ei fin veke!!

Elise sa...

Så fin blogg! Digget stolene også, og må si meg enig med deg i at det er mange fristelser på Åhlens nå! (:

re:signert sa...

Så frisk og lekker side! Hurra for Åhlens sier jeg bare, og selsagt dine velvalgt ord og bilder ;-) MÅ ha en tallerkenhylle til småbruket mitt i nord trøndealg. Ser den du avbilder. Hvor er den fra? Gammel?? Super fin iallefall. Ha en orntlig bra onsdag da. Signe ;-)

Lucie sa...

Hi Emmeline! I am happy to see your pictures again :o) Now you are in my "favourites" and I am happy that I can go to visit your very very comfortable home and soooo beautiful pictures! Even thought I can´t Norway, after translate, I am always laughing :o)) Go ahead, you are great !!
Bye bye
Lucie

Related Posts with Thumbnails