onsdag 9. mars 2011

På den smale shoppingsti!


Jeg husker veldig godt at Den Gode Feen startet januar med å forkynne sitt nyttårsforsett. Hun ønsket å kutte ned på småshoppingen, for heller å spare til STORE ting som kunne komme hele familien til gode. Ahhh tenkte Emmeline, ja--det bør jeg jo også satse litt på!!  Men klokelig flagget jeg ikke denne intensjonen for andre enn meg selv. Jeg har tross alt skrevet om slankekurer, om shoppingstopp, om daglig oppdaterte blogginnlegg og fred på jord litt for mange ganger, uten helt å komme i mål med det ene eller det andre!! Denne gangen skulle jeg derfor kutte ned i stillhet;)

Så kom vi til februar og da kunne Den Gode Feen meddele at hun hadde sprukket. " Eg skal ikkje-kjøpe-noko-som-helst-unødvendig" planen hadde fått seg et skudd for baugen, siden hun hadde kjøpt litt pent papir. Joddadu!  Så tok jeg meg en titt rundt i huset for å se om jeg hadde sprukket, og tror du ikke at det hadde skjedd her også? Men det var ikke en papirsprekk denne jenten hadde gått på, nei;) 


Jeg er jo veldig begeistret for å titte rundt i ulike interiørbutikker, og da ender jeg ofte med å kjøpe en liten ting. Vi snakker ikke papir, vi snakker mer souvenir. Falske blomster har jeg for eksempel kjøpt både her og der nå i vinter. De holder litt lengre enn de ekte, og koster som regel omtrent det samme. Noen søte falske snøklokker fra Mosters Hus da jeg var der i vinterferien. Et søtt lite tre fra Interiørhuset i Alvøen.


Hvis man sper på med en kul gul påsketermos da jeg gikk forbi Holmehuset, noen kopper da vi stoppet i Stavanger, samt påskens polkadottfornyelse fra Anemone, Vel, da har man plutselig brukt opp denne månedens feriesparebudsjett og kan se langt etter sydenlivets palmesus.


Har man først sprukket, så kan man jo like godt bare vise frem glassbeholderen til kaffekapslene. Den ble kjøpt hos Riviera Maison en dag jeg var i dårlig humør, og følte at jeg trengte litt trøst! Fortrinnsvis fra en glassbeholder;) 
Om jeg ikke får råd til sydentur, så er det jo litt solskinn fra termosen, litt vår i falske snøklokker og glede i en pen kopp:) Disse høye lattekoppene fra GreenGate seiler opp til å bli husets mest populære, de fungerer helt supert -og fra vårens kolleksjon er det helst mønsteret Maggie som har kommet inn i varmen hos meg:)


Om jeg har sprukket litt, så er det en mager trøst at det iallefall er Den Gode Feen som har kjøpt de tre små vasene som en gave i fjor sommer.... Derfor er det nesten Feen sin skyld at jeg måtte kjøpe tre falske snøklokker, sånn at vasene ikke skulle føle seg så ensomme! 

Skal jeg være helt ærlig, så syns har jeg faktisk litt dumt at jeg ikke klarer å holde meg på matten med all denne småshoppingen. Som man strengt tatt ikke har bruk for. Jeg vil ikke at tingene mine skal eie meg, men på mange måter gjør de jo det! Emmelinemannen blir mektig irritert på fru Shoppaholiker også, og selv om han selv kjøper DYRE og UNØDVENDIGE ting, ( les: høyttalere og sykler) så kjøper han det liksom ikke daglig hvis du skjønner hva jeg mener. 


Skal jeg være enda mer ærlig, så har jeg shoppet MYE mer enn dette i det siste. Det er nesten så gale at jeg ikke tør å tenke på det. Emmeline har bugnende hyller fra tak og til kjeller, for her er det galskap og kopper som gjelder;) Hvis jeg først skal stå frem, så har jeg sprukket med all slanking og kjørt innpå med sjokolade også. På faste vanlige måte! Bare sånn til orientering -i ærlighetens navn liksom;) 
Men nå er skapene fulle, og klærne fullstappet ---så da skal jeg skjerpe meg! Kanskje noen har gode råd for hvordan å holde seg på den smale shoppingsti? For de tipsene trengs her i huset, det er sikkert og visst! Ha en fin fin kveld. Jeg skal trøste meg med Åse Tonight;) See u soon alle sammen! 


 

54 kommentarer:

Anonym sa...

Du får trøste deg med at du har god smak. Du kjøper bare nydelige ting som jeg får lyst til å kjøpe når jeg ser dine vakre bilder. Tusen takk for inspirasjon. Hilsen Julia

lise sa...

Det er gjerne ingen god trøst, men du er ikke alene. Ikke, ikke, ikke.

Et paradoks er det når "gammelt" og fullt brukbart må ut for å gi plass til nytt, penere..

Men jeg har nå likevel en plan om å reise utom Velkommen før våren forlater oss til fordel for sommer. Såh.

Shy sa...

Dersom eg skal halde meg unna shopping, så må eg fyrst og framst halde meg unna Blogglandia, og det er umulig....
No skal eg kjøpe meg slik glasskål til kaffikapslar eg også ;)

BO sa...

Hehehehehehehe...:-)

Tone sa...

Haha - her er det eneste som fungerer å holde seg langt unna butikker! Jeg kan til og med rote bort penger på en tur til matbutikken jeg. Så mitt beste tips til meg selv og kanskje til deg er det klassiske listetipset en gang i uken og gå lange omveier rundt alle bygninger som KAN innholde varer og kassaapparat ;)

By-the-way: Kostholdsendring, det fikk jeg til når jeg i fjor aksepterte høylytt for meg selv og proklamerte til alle andre at jeg faktisk ikke ville eller kom til å trene eller spise sunt, selv om jeg burde. På en eller annen måte så funket det over tid!! :) Kanskje jeg bare skal proklamere at jeg faktisk har tenkt til å shoppe hvis det passer meg !? ;)

Anonym sa...

da maa du gjoere som meg - bare gaa med et visa kort uten penger og heller ikke ha mye mere penger paa deg enn hva som er noedvendig for at famlilien ikke skal sulte... Ja i tilegg bor jeg langt utpaa landet i spania hvor det verken er green gate, Tine K eller house Doctrore...bare for aa nevne noen!!!

Anonym sa...

Tror det er mange som kjenner seg igjen her:-)
Er så godt å få bekreftet at det ikke bare er jeg som har det slik;-)

Ida sa...

Hold deg hjemme, Emmeline, og glem at det finnes noe som heter internettshopping! Da kanskje dukker det ikke opp så mange fristelser på din vei:-) Lykke til uansett! Og skulle du sprekke syns jeg du er en skikkelig god shopper som finner fine ting, så det så!!

- sa...

Jeg vil nok gå så langt som å kalle meg selv 'minimalist'. Jeg liker ting - men ikek for mange av dem. Jeg satser på større møbler som skaper en ren og stilfull effekt i huset. Småting synes jeg lett blir for rotete. Men det er ikke lett!! - nei, å styre unna småinnkjøpene er noe av det vanskeligste. Det er så lett å se det vakre i de små tingene hver for seg, og gjerne ikke tenke helhet med resten av hjemmet (og de femogtyvetusen andre småtingene som står lagret i enhver krok). Det jeg gjør, minimum en gang i uken, er å lage en kollasj. En kollasj med alle tingene, og møblene, på ønskelisten min. På denne måten kan jeg holde oversikt over hva jeg ønsker meg, samtidig som jeg kan se at tingene passer sammen (matcher)... Jeg bruker som oftest standarprogrammet 'Paint'. Dette er enkelt, og ikke minst (!) praktisk. På denne måten slipper man å klippe og lime. Bare søl med det:) Som sagt er en Paint-kollasj mitt beste tips når det komemr til interiørinnkjøp. Jeg pleier også å notere meg pris. Da oppnår jeg den effekten at hver gang jeg titter på småting jeg ønsker meg, tenker jeg på kollasjen hjemme på pcn. Da tenker jeg meg om en ekstra gang, og finenr som oftest ut at jeg heller vil spare til de tingene jeg allerede har på ønskelisten:) Det er ikke lett, men man må være streng med seg selv! hehe...
Når det komemr til dietter, har vel dette aldri vært en enkel sak for noen... Etter å ha fått mitt første barn for ca 1 år siden, jobber jeg selv med å gå ned i vekt, og nå idealvekten som jeg hadde før jeg ble gravid. Dietter er jeg dårlig på, og jeg er altfor glad i sjokolade, champagne, sitte i godstolen med bloggen, og ikke-gå-på-tur-modus. Det som har funket for meg, er rett og slett å spise mindre - og oftere. Jeg spiser litt søtt hver dag, men spiser mindre enn vanlig. Lykke til uansett:)
Jeg er forrsten godt i gang med påskeprosjektet du har invitert meg med på. Er litt usikker på hva jeg skal sende deg, og hva jeg evt. ikke skal sende. Er redd ting vil knuse i posten:-/ ... Påskeegg blir det hvertfall! Er du intressert i hvitmalte grener? (til å henge påskeegg på?) Er jo vanskelig å sende pr pOST. Men kan evt. Slippe av ved postkassen din:) Bare gi en lyd om hva du ønsker! Synes det er kjempe gøy med prosjekter.
Dette ble nok den lengste kommentaren min EVER på blogger. Jaja. Ha en fin onsdagskveld hvertfall:) Hilsen Vilde (HUSET PÅ HØYDEN)

Hustrollet sa...

Kjente meg igjen her gitt ;o)

Kom ikke langt utpå nyåret før mer enn et forsett hadde havarert dessverre. Med et hederlig unntak, klær. Der er alt ved det samme gamle.
Lattekoppene dine (og litt til)finnes det allerede 4 av her hjemme, og trenger sårt selskap da de konstant er i bruk. Hadde også en kjempesprekk på årets mammutsalg, enda godt man har egen inntekt, ellers hadde vel gubben eksplodert for lengst;p
Likte veldig godt blomstene dine forresten! Kunne godt tenkt meg noe slikt på hytten da vinduskarmene hadde kledt litt blomster, tips til hvor man får tak i pene falske blomster i Bergensområdet?
Dagens lille sprekk; røde og hvite ekte roser til meg selv :o)
Og hvorfor ikke?

MeyBiMe sa...

Her går det dessverre i samme sti....
Så tror ikke jeg skal prøve meg på noen gode råd :-/// Kopper , stæsj , og alt det der...og masse sjokolade MMMmmmmmmm....
Men fint er det iallefall :-)))

Photo-Me-Life sa...

Nei se der, der henger jo lampen min også:) Jeg gleder meg, den er på vei nordover nå.

Jeg kjenner meg igjen i det du sier, jeg prøver å holde meg i skinnet. Jeg syns selv jeg har klart å komme meg vekk fra små ting, men det er værre med de store noen ganger.

Barbros lille atelier sa...

Trøst deg med at du er i godt selskap:-)

Håper det går bra med deg:-)

Klem

Anonym sa...

Jamen kjære deg Emmeline, det er jo en dyd av nødvendighet å fornye koppesamlingen nå når den nye Green Gate kolleksjonen er kommet!
Ser ikke Emmelinemannen hvor blid og glad du er når du har fått noe nytt i hus? Selv har jeg falt for den blå serien (jada, begge utgavene) av både kopper, tallerker, mugger og boller. Det er så hyllene i skapene står i bue, og alle andre serviser er satt i kjelleren enn så lenge. Disse hadde passet perfekt i sommerhuset ditt! Og når det gjelder slanking så går det opp og ned. Trøst deg med at summen av laster er konstant, så jeg kan både spise sjokolade og handle kopper for ikke røyker jeg og ikke drikker jeg så mye heller.
(Bare bitte litt vin av og til). Ha en flott kveld og kos deg.
Klem Berit

Tina - www.Vintage-Blog.dk sa...

Åh så fine sager - så gør det da slet ikke noget at du ikke holdt dit løfte til dig selv ;o)
Klem Tina

Anonym sa...

pokker om jeg vet!! har holdt meg innendørs i hele februar for ikke å bli fristet men tror du ikke jeg fant noe på en blogg og dermed var jakten i gang.. plutselig hadde jeg brukt penger på en lampe jeg kanskje ikke får lov å skru opp engang.. ja..ja..
blogging er en dyr hobby ;)

Jennys fire vegger sa...

Hihihi... Jeg har ingen gode råd der gett, for jeg er nok ikke så ille mye bere selv. :-)

Nydelige tingen du har sprukket med ihverfall, og lekre bilder du ar tatt av dem.

Ha en fin kveld videre.
Klem Jenny

Anonym sa...

her må vi låne noen tips fra (av)-læringspsykologien. F.eks. ved å innføre et lite gunstig stimuli i det øyeblikket du nærmer deg en interiørbutikk. Eksempel ved at du gir deg selv et lite elektrisk støt. Etterhvert vil du forbinde alle slike butikker med fysisk smerte og resultatet vil bli deretter...........ho ho

what else

Bettum Villa sa...

Ja, huff det er ikke enkelt med slikt shoppe-gen.
Mitt tips (som jeg følger selv) er å ikke utsette seg for fristelsen.
F.eks. Når jeg går i butikken så går jeg med vilje rett gjennom godteri og potetgull sonen uten å ense det et blikk. Og når jeg da ikke har noe hjemme så spiser jeg det ikke. Så hva med å kutte ned på titte-rundene på interiørbutikkene. Eller la lommeboken ligge i bilen.

Lykke til! Det blir nok sikkert ferie på deg vettu. Klem Madelén

Hilsen fra landet sa...

Psst: Jeg har også spist sjokolade, og jeg angrer IKKE!

Gilda - Sweet Sweet Home sa...

Beautiful glass containers of Riviera. I love them
Good night and sweet dreams.
Gilda

Monica sa...

Tenk om du kunne fått tilfredstilt shoppebehovet ditt av alle oss som blir så fristet av dine innlegg at vi må ut på shopping? :)

Fru Fjeldhammer sa...

Tror jeg skal følge med i kommentarfeltet her for jeg trenger akkurat de samme rådene!

Lykke til...
klem

Unknown sa...

Nå kan jeg legge meg, min vanlige tittetur innom bloggen din er unnagjort og nå kan jeg humre meg i seng.
I dag kan jeg faktisk tenke at jeg ikke er alene hverken med sjokoladespising eller shopping.

Tudelu og god natt Emmeline :-)Hege

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Puh, tenker det var godt å få det ut! Det føles mye lettere etterpå, og her er det jo trøst og støtte å få i massevis!

Her går det også i kjøpestopp, og hver gang jeg kjenner fristelsen snike seg innpå meg, tenker jeg på alt som snart (forhåpentligvis) skal pakkes ned, og hvor forferdelig slitsomt det er!!! (og så lover jeg meg selv at bare vi får flyttet, da...)

Men nå satt vi nå her, min kjære og meg, og så fikk vi se den glasskrukken til kaffekapsler! Akkurat noe sånn har vi sett etter, og når mannen i huset nikket bifallende, da må det vel være lov?? Eller??

Ha en finfin kveld - det som er igjen av den!

TheaJ sa...

hehe, du får trøste deg med at alt du bringer inn i varmen er sukkertøy for øyet.

Jeg på den andre siden, har ikke så mye valg da jeg faller for den ene fristelsen etter den andre på jobben (kremmerhuset) og gubben sukker oppgitt når jeg kommer hjem med 2 poser fulle og han vet at denne lønningen er shoppet bort også.(nesten.) Men jeg har blitt flinkere og der det finns fremgang finns det håp.

KOS deg med Åse tonight!

Anonym sa...

Hørt om Benjamin Franklin's sitat:
"Kjøp det du ikke har bruk for, og snart vil du måtte selge det du trenger" ??

Ha en fin kveld videre i den bergenske snønatten. Elsker bloggen din.

Martes atelie` sa...

Tror vi damer er sånn. Vi sprekker på det meste. Kan til å med så sint at jeg nesten sprekker. Vi har kanskje for store planer for oss selv? Fine, høye latter kopper også. Kanksje jeg går på en smell jeg også?

Anonym sa...

Hei,

Jeg leser bloggen din ofte, fordi jeg liker den godt, så der fikk du den først.

Men så må jeg si at jeg blir litt sjokka over hvor mye du shopper og kjøper av småstæsj. Litt sånn at det er det som skal gjøre deg lykkelig i livet, men det er det IKKE! For du trenger det på ingen måte ikke. Materialistisk er det som slår meg.

Kanskje ikke sååå hyggelig kommentar, men syns du heller kan putte pengene i en av koppene dine og sende dem til noen som trenger dem, for selv om dere har råd virker det litt dumt spør du meg...

Sorry hvis kommentaren sårer, men jeg syns det er viktig å være litt ærlig, og ikke bare backe deg opp som flere av de andre kommentarene her...

Hilsen
Katrine

☆Therese sa...

Uff, ja den småshoppingen .... kjenner meg igjen her :)
Det eneste som funker for meg er å holde meg borte fra butikkene - sukk

Og når det gjelder sjokolade... må skapet være tomt - jepp, da er det ingenting å få tak i når "suget" kommer.
Lykke til videre, aldri for sent å prøve på nytt. Enten det gjelder shopping eller sjokolade :)

klem

Maren - Vår lille verden sa...

haha måtte le litt for meg sjølv når eg leste innlegget for du er slettes ikkje aleine:p:p
Eg har vært klok nok til å ikkje komme med ett sånn kriterie til meg sjølv for eg vet eg hadde ALDRI klart det:p:p
Lenge leve shoppingen:p:p (så lenge det er peng på boken:p)
Ett lite tips som eg har begynt med er å sette nesten alle pengene på sparekonto sånn at eg ikkje har råd til alle tingene eg kunne tenkt meg:p
Men litt blir det alltid;)

Anonym sa...

Kanskje det er hadde vert lurt og gøy med ett lite garasjesalg? Av ting og tang som overfyller skap og boder;) På den måten får andre glede av tinga dine, og du får bedre plass til meir krimskarmskos:)

Ewa sa...

La det gå sport i det; hvor lite klarer du å kjøpe? Klarer du å kjøpe mindre enn du gjorde forrige måned? Bruk oversikten på nettbanken for noen mnd tilbake og se hvor mye penger som går med. Eller sett en grense, fex 700kr, som du sparer så lenge du kan i løpet av en mnd.

Anonym sa...

Du burde jo vurdere litt sponsing (selv om jeg vet du har en "ren sti") Eller i det minste annonsører, så du kan få en skattbar inntekt av dette...

Emmeline sa...

Hei Katrine:)

Veldig fin kommentar syns jeg, og på ingen måte sårende. Du her nok noe rett i det du skriver! At Emmelinebloggen representerer materialisme, er på mange måter helt sant!! Har heller ikke noen unnskyldning på lager-og skjønner godt at man utenfra mener at Emmeline bør bruke pengene på andre ting!!

Fra innsiden av Emmelinebloggen ser jeg det jo også. Det er helt unødvendig å kjøpe flere kopper, og jeg har ikke bruk for dem...

Men hvis jeg starter med garasjesalg går det iallefall utforbakke...For da skapes jo et behov for nye ting fordi man har kvittet seg med det som fylte skapene.

Nei, måtehold... Det er nok løsningen;) Så nå forsøker jeg det!! Sende penger til dem som trenger det gjør jeg uansett uten at man flagger det på bloggen av den grunn... Det skulle vel bare mangle!!

Anonym sa...

Hvis du mener alvor...så handler det vel om å sette seg overkommelige mål, slik at man ikke lar seg overvelde. Ingenting ødelegger positiv endring så mye, som overveldethet av for mange ting man skal endre på på en gang.
Så begynn forsiktig, og øk på etterhvert som de nye vanene sitter og mestringsføleslen er der.
Konkret: En shoppe-fri dag. Så en fast shoppe-fri uke osv. Ikke gå i butikker. Går man i butikker, ta bilde med mobilen av det du har lyst på, noter ned pris og hvor du fant det- vent så til slutten av uken, og prioriter...for så å øke intervallene.
Alt må gjøres overkommelig for nettopp deg. Du bestemmer tempoet.

Tror forholdet til mat må gjøres overkommelig også. Men det kan du sikkert fryktelig mye om allerede, så annet enn å nevne de opplagte: ha ukesmenyer, ikke ha fristelsene i huset- etter utskeielser, kast restene...
Ikke vær sulten! Fristelser er sååå mye lettere å gi etter for, hvis man er sulten. Dropp å drikke eventuelle light-bruser: lurer kroppen fullstendig, og er fetende. drikk heller et og annet glass med ordentlig brus.

Andre tips når det gjelder shopping: hvis du bruker så så mye penger på shopping, må like mye puttes i et spareglass/gis til mannen/settes på sparekonto. Eller: kjøpes en ting inn, så må en ting ut. (ikke ned i eske, men faktisk gis vekk/selges/kastes)

Er overbevist om at nøkkelen ligger i mestring og at fienden er overveldethet. Og så gir man opp i det øyeblikket man sprekker...er som en røyker som har klart seg så så lenge uten en røyk, som så sprekker med en røyk. Da sier vistt 9 av 10 til seg selv og andre "at faen, der sprakk jeg, gitt" og lar det bli en unnskyldning til å begynne den vanlige dampingen (røyker selv, så denne kjenner jeg godt til) istedet for å si at "ok, sprakk med en, men jeg har fortsatt slutta!" Ikke "belønn" din egne sprekker med å hoppe rett tilbake til vanene man forsøkte å endre...(klossete skrvet, men jeg håper du skjønner hva jeg mener)

For min del, går det sikkert en måned mellom hver gang jeg er i byen, noen ganger mer. Mye penger spart på den måten, gitt:-)

Fantastisk blogg, da:-) Har fulgt deg lenge og liker bloggen din veldig godt, fordi du skriver veldig bra:-) Mannen min leser også gjerne inneleggene dine. Vi lo oss skakke da guttungen din ble stasjonert ved Skjold:-))) Så bloggen din er for meg vel så mye velskrevne og morsomme hverdagsepistler som det er interiørblogg.
Gleder meg til å fortsette følget:-)
Hilsen Susanne

Desirée sa...

Vet akkurat hva du snakker om! Jeg kjøper og kjøper små fine ting, og tenker at jeg må slutte med det. Bruker alt for mye penger på sånt ;) Men så gjør det meg jo så himla glad i neste omgang, og det er vel det viktigste?? At vi er glade? Eller? :)))

Ha en finfin dag!

Klem!

Iselin - Heime hos Oss sa...

Du skriver så godt og jeg kjenner meg (dessverre) (og mannen forresten..) alt for godt igjen...

I morgen, DA skal jeg bli et nytt og bedre.... eller i alle fall flinkere menneske... TROR JEG! ;P

Misemor sa...

Fantastisk blogg du har. Jeg kom over ditt påskeproblem og har lyst til å bidra, men jeg må se om jeg får til noe før jeg lover noe! =)
Tone Misemor

Anonym sa...

Veldig enkelt å ikke shoppe.. Legg igjen kredittkortet hjemme, putt alle penger på en sparekonto uten kort.. Hjelper ihvertfall her i gården :-)

Anonym sa...

Jeg er også veldig glad i shopping og sjokolade og prøver å kutte ned på begge deler. Hvis jeg lyst på en ny kopp eller lignende prøver jeg å tenke: Vil den gjøre meg glad HVER gang jeg ser den? Kan tingen brukes til flere funksjoner? Tåler den mikro? Frysen? Har jeg noen lignende hjemme fra før? og til slutt: hva må UT av huset hvis denne skal INN? Jeg tror det ligger i oss kvinner fra naturens side å sette pris på vakre ting og å bygge rede. Jeg synes vi skal glede oss over vakre omgivelser enten det er innendørs eller utendørs UTEN å ha dårlig samvittighet. Kanskje kan du la tingen stå i butikken i èn uke og hvis du fremdeles tenker på den så kjøp den! Hilsen shopoholiker i Kristiansand

mali-mo sa...

Herig brødhistorie under her, og noterer meg innspill fra bakermester i kommentarfeltet, måtte scrolle igjennom der fordi jeg regnet med du fikk mange oppskrifter ;) Er på jakt etter det perfekte daglige brød jeg også, men overlever i mellomtiden fint på rugbrød fra Rema. Akk.

Her er det lite shopping. Jeg har faktisk begynt å måle tings verdi i antall malingspann (eller andeler av), gipsplater o. Oppussingsskadet antagelig ;) Shoppet meg to nye malingsspann idag (btw på tilbud på OBS så det var jo gitt vekk, kun 700 raske ;)) Håper å få maleinspirasjon i helgen så skal du se jeg får ferdig gutterommet før han tar det i bruk ;)

Høye kopper så flott ut, må nok sjekkes ut ;) Ønsker deg en knallkjekk helg!

Ragnhild S sa...

Hihihi, for å si det slik, så er ikke jeg den rette til å komme med tips ang anti-shopping i og med at "Loppehjemmet" nylig ble omdøpt til "Shoppehjemmet". Herre så mye flott i butikkene!!! -Hos oss blir det heller ikke palmesus i år, men du er hjertelig velkommen til å ligge i solseng sammen med meg foran varmepumpen jeg skal investere i -som resultat av en strømregning fra h*(beep) nå i vinter! -Mulig det vanker en paraplydrink eller to også!

Det sagt; når er deadlinen for påskepyntbidrag?

Stor helgeklem fra Loppeline!

Aina Rønningen sa...

Du skriver på en utrolig morsom måte! : )

Anonym sa...

heeei, det er vel ikke akkurat fra rette stedet disse bunadene - men jeg tenkte paa deg med en gang jeg saa de - sjekk ut facebook siden deres
http://www.facebook.com/pages/Bunadstua/335055375753
snakk om emmeline forkle!!!

Cathrine sa...

å, med tanke på vektogsånn: litt sjokolade må vel gå an så lenge man bytter ut litt andre ting! småendringer som for eksempel å
- bytte ut kjøttdeig med karbonadedeig (renere produkt, mere proteiner som metter mer, pluss mindre fett! hurra!)
- spise mer grønnsaker (gullerotpuré istedet for poteter eller ris er kjempegodt og kjempelurt)
- aldri kjøpe matvarer med mer enn 10% fett
- spise på litt mindre tallerkener
- kjøpe mørk sjokolade, så holder det kanskje med et par ruter om dagen
- bytte ut all sukkerbrus med sukkerfri (leste en tidligere kommentar, og lightbrus er absolutt ikke fetende! ingen studier viser noen uheldige effekter av kunstig søtningsstoff. sukkerbrus som gir feks diabetes derimot...)
- drikke vann istedet for brus/juice
- ha større prosentandel kjøtt på tallerkenen
osvosv!
bare litt småtips som kanskje ikke er så ukjente, sent på en fredagskveld! jeg har nemlig ikke peiling på shoppebegrensning, men tenker at man ikke kan forbedre seg på så fryktelig mange områder i livet på en og samme gang, og bedre helse er vel egentlig litt viktigere enn færre kopper når kopper gjør deg glad?

Anonym sa...

Kjenner meg igjen her ja. :) Trodde jeg hadde nok Green Gate, men den gang ei gitt...Har t.o.m. kjøpt fat og latte kopper i den nye blå og hvite serien, selv om jeg har innsett at det ikke passer til NOE av det jeg har fra før!
Ikke enkelt å gå rett forbi butikker som selger Green Gate uten å kjøpe seg noe fint..:)

Karin

Tone sa...

Herlig blogg:) Du skriver på en utrolig fengende måte. Blir glad av å ta en tur inn hit! Ha en flott søndag!

Unknown sa...


金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

yanmaneee sa...

curry shoes
yeezy 350
kyrie 6 shoes
retro jordans
curry 5 shoes
golden goose
jordan shoes
jordan shoes
kyrie 7
curry 6

Unknown sa...

see best replica bags online get more replica wallets index best replica designer

shough sa...

recommandé de lire sacs répliques acheter en ligne cliquez ici pour plus d'informations meilleurs sacs de répliques site d'origine répliques de sacs ysl

deysluez sa...

more tips here Ysl replica bags article source Check This Out navigate here designer replica luggage

Related Posts with Thumbnails