fredag 11. juli 2008

Full fres på LindesnesHer raser dagene avsted:) Emmeline har hatt besøk av Ikeatrailer i plaskende regn. Jeg har også oppdaget at det som ser ut som noen få ting på en bestillingsliste, blir veldig veldig mye i virkeligheten. Da traileren var tømt, var huset fyllt helt til taket. Det var ikke lenger mulig å bevege seg på kjøkkenet, på stuen eller i gangen.Emmelinemannen tok det hele med fatning, men han var kjappere enn lynet til å pakke vekk kjøkkenet. Det ligger i skrivende stund på loftet... veldig flatpakket. Emmeline sitt kjøkkenutstyr har foreløpig fått plass i et skap på stuen, men før eller siden skal det få komme til sin rett på nytt og uflatt kjøkken!Ellers har vi hatt en fin uke med gjester på overnatting, og derfor har det vært dårlig med innlegg herfra! Det er på en måte litt dårlig folkeskikk å stikke av fra gjestene, for å sitte med datamaskinen i en grøftekant. Nå er gjestene reist igjen, og jeg satser på å være litt oftere innom.


Litt bilder har jeg likevel knipset! Over kan du se bilder av den gamle sofaen, og under er det bilder av ny hvit sofa ( ikke akkurat genistrek når fire barn veksler mellom å gå barbeint utenfor, og ligge strykeflat med beina i sofaen) Jeg planlegger å male gulvene--hvite i løpet av ferien. Trolig enda dårligere genistrek--men skitt au;)

Min skjønne venninne Maria har sendt meg en overraskende sommerhilsen med GreenGate håndkle som passer perfekt som duk, og søte servietter. Det var så overraskende og koselig, så tusen takk du skjønne sangfugl:) På hytten er boken UTELIV en favoritt, og hvert år får jeg ideer herfra som jeg tenker at jeg skal kopiere.Denne uteplassen for eksempel er jo et ideal som det er en stund til jeg klarer å oppnå, selv om taket nå er på plass...Som dere ser fra uteplassen har jeg datamaskinen ute, men er det nett? NEI, sukk. Det hvite taket ( som man nesten ikke ser her) er et solseil fra Ikea. Møblene står klare til å bli skiftet ut. Jeg skal ha hvite tremøbler og gleder meg til det, regner med å komme sterkere tilbake med bilder derfra.Tusen takk for KJEMPEKOSELIGE hilsener fra fjern og nær. Jeg har sjelden batteri til å komme særlig langt på bloggerunden min, men håper på å være kjapt tilbake igjen:) Bildene i dag var vel heller ikke av de beste... så det får jeg jo gjøre noe med! Vi blogges etterhvert:)

26 kommentarer:

Den gode feen sa...

Åååå, så kjekt å sjå at du har oppdatert!

Bloggverda er ganske så søvnig for tida. Det merkast godt at du, Karna og Prinsessa er på ferie for å sei det slik ;)

Det ser fantastisk koseleg ut. Me har gått til innkjøp av tynne sengeteppe til å ha i Ektorpen. Er berre til å innsjå at små barnehender og mørke dongeribukser ikkje klarar unngå å grise sofaen til. Hin dagen hadde ein liten gjest i tillegg gøymt masse modne ripsbær bak sofaputene, så du kan jo tenke deg korleis det ser ut, hehe.

Ha det kjempefantastisk i den koselege hytta!! Kos dåko!!

Ragna sa...

Gratulerer med nytt (flatt) kjøkken. Og takk for velskrevne og morsomme innlegg! Gleder meg allid til å lese hos deg :-)

liven sa...

Det var kjekt å se deg her igjen!!

Dere har litt å montere der altså...... Min mann hadde klikket:O)
Men det kommer nok til å bli så fint og hytten din ser jo såååå koselig ut:O)

Ha en fortsatt fin ferie:O)

elisabeth sa...

Så koselig det er blitt, og kjøkkenet kommer vel på plass til slutt;)
Fortsatt god ferie:))

Anonym sa...

Jøsses for et lass med varer fra Ikea. Ikke rart du fikk sjokk. Håper mannen din skrur opp kjøkkenet snart, så det ikke blir liggende på loftet.
Sofaen du har fått er finere enn den gamle, men skjønner at det blir upraktisk. Godt det går an å vaske trekket da.
Dere er heldige som har hytte på Lindesnes. Det er jo så flott natur der.

Kos deg videre.
Hilsen Minmill

Tiril sa...

Her var der litt å ta fatt i, du må ha en flott mann, tror min hadde tørna, men du så fint her blir.
Har og den lyse sofa fra Ikea, har kjøpt ett ekstra trekk som jeg tar på når det andre er til vask, går bra det.
Kos deg om jeg ser der er mye å skru sammen her;)))
Himmel og hav, gler meg til å se det ferdige resultatet.
Ha en fin ferie Emmeline, min starter på torsdag.

Maria Louise sa...

Hei hei! Værsegod min kjære venn! Flott at du likte det :) Det brakte frem store gap og latter da jeg viste frem bildet med IKEA-pakkene til mennene her hjemme på Toten. Broren min sender en tanke til Emmelinemannen... hi hi. Jeg gleder meg til å se ferdig resultat!! Kos deg videre, og hils masse!! God klem fra meg!

Dagny- Heim sa...

Hei! Har kosa meg mange gongar, i skjul, på bloggen din. No har eg sjølv blitt overtalt til å opprette blogg og ser verdien av at noko legg att ein kommentar etter alt arbeidet ein legg i desse innlegga. Blir vel meir rutinert etterkvart...

Blir så inspirerst og imponert over alt du har fått til!!! Synest min eigen heim blir så puslete samanlikna med alt ein ser andre får til ;-)

Lykke til med kjøkkenet!

Fabrikken sa...

Alltid spennende å se om Emmeline har oppdatert siden sin, og nå var du der igjen :) Syns du viser så mange fine og koselige bilder. Ble kjempefint med den hvite sofaen - og det er jo bare å legge noen fine tepper der barna ligger med de skitne beina sine, så går det så fint :) Og hvitt gulv er jo også kjempefint, selv om det ikke er så praktisk. Men vil man bo praktisk i ferien, så bor man på hotell, hehe :)

Ser ut som dere har en del å gjøre, men det er jo gøy da. Lykke til, og god ferie videre

Klem fra nr. 5

Fru Fjeldhammer sa...

Tror du har den kosligste hytta jeg vet om!!

Lykke til med kjøkkene!!

Tussaluso sa...

Hei, den kvite Ikea sofaen var knallfin. Då får det heller våge seg at det er stor risiko for at den blir fort skitten. Kjekt med vaskbare trekk. Gler meg til å sjå det veldig flatpakka kjøkkenet ferdig montert. Ha ein fortsatt fin dag.

tintin sa...

Nå har jeg ventet i spenning på hva som skjedde når Ikea traileren kom, men det gikk jo så fint som bare det. Som noen andre jenter nevner her, min hadde klikka så du har en fantastisk mann som du må huske å ta godt vare på :-)
Sofaen er kjempefin og hvit!
Kjempemisunnelig på den fine hytta dere har. Fortsatt god ferie!

Rosa sa...

"Fyllt til randen" får jo ei eiga meining når ein ser dette bildet :)

Veldig kjekt med oppdatering frå det glade sørland, med greengate, kvit sofa, og flatpakka kjøkken.

Har IKEA solsegl, altså?? Det såg absolutt ut som noko eg kunne tenkje meg på platningen min. Kvite tremøblar ligg òg i mine planar, og håpet er at nokon snart har dei på salg ;)

God helg der sør!

ESMERALDAS HJERTE sa...

kooooooooooselige bilder fra feriemodus og masse fritid....!!! Jeg nyter ferie på østlandet:) Snakkes plutselig, og nå vet du hvordan jeg ser ut-om du tar en tur inn hos meg:)

...Og fortsatt gooo sommer med alt som hører til!

Hege sa...

Åhh så flott hytte du har!! Spent på å se hvordan det flate kjøkkenet blir når det ikkje er flatt lenger.
Eg slapp heldigvis å blogge fra grøftekanten, for på dagens campingplasser har de visst trådløst nett. Luksus!!
Kos deg videre på hytten :)

Tara sa...

så flott stua ble med den nye sofaen! og så mange nydelige greengate-ting du har:)
koselig hytte dere har! nyt ferien;)

klem tara

Hulda sa...

Skal si det var mange esker der ja. ;) Blir nok bra når alt er satt sammen. Flotte greengate saker du har. Er blitt endel av den sorten her i huset også.

Merker også at det er mindre folk rundt om på bloggene, er ikke så aktiv med kommentarer selv heller. Har vært, og skal mye til hytta framover. Kos deg!

Grip dagen sa...

Jeg har aldri sett et uflatt kjøkken på Lindesnes før. Gleder meg til det!
Den hvite Ektorpen tok seg da i alle fall godt ut på hytta. Endelig fikk du den!

Jeg føler det er julaften i morra. Skal da bli med å tømme et gammelt hus. Har advart husbonden at jeg kommer til å fylle opp hele bilen!!!!!
Og siden det er julaften i morra, er jeg i lille-julaften-modus idag. Yr og gal! Toppet seg da vi var og så Mamma Mia på kino ikveld. Rååååkul film!

Vel, nissefar venter på meg. Håper det henger strømpe på døra mi i morra...
Julehilsen fra spent Marit....

Photo-Me-Life sa...

Nå har jeg savnet litt Emmeline nytt:) Endelig kom det ett livstegn fra deg.

Jeg lo godt da jeg så hvor mye dere hadde kjøpt...(eller som du hadde kjøpt:)
Regner med det er kjøkkeninnredning det meste av det der? eller?

Jeg syns Ektorpen ble 100000 ganger finere enn den gamle sofaen, så utrolig koselig ut hos deg på feriestedet ditt. Du får det liksom så godt til Emmeline, skikkelig flott.

Her i nord hører jeg de snakker om noe som heter sol...er ikke sikker på hva det er, men de sier at den skal komme til uken...Blir litt redd slike ukjente ting.....

Anonym sa...

Så mange flotte bilder! Ser ut som om dere har det såå koselig. Sånn drømmer jeg om å ha det, men med våre tre små fra 3 år til 8 år hersker det mest kaos i heimen... Så har du noen gode tips til hvordan holde det ryddig og flott, tar jeg veldig gjerne imot med stor takk..

Også hvit sofa, du er modig. Og det er så stilig!!

Sommerhilsen fra Lofoten :)

Aina sa...

Endelig et livstegn fra Emmelinevennen;0)
Ser ut som dere har nok å ta fatt i der ja, skulle vært der jeg nå, er en av de få som synes det er gøy å skru sammen flatpakka møbler;-D

Ektorpen passet perfekt, ser så koselig ut, et teppe berger den nok skal du se.

MEN vil du ikke få Green Gate abstinenser hvis koppene skal være igjen på hytta???

Nå skal jeg ta kvelden, ha en fortsatt fin ferie og en superkoselig helg!

Bloggklem fra meg.

Anneli sa...

Så fine bilder :o)Koselig å få en titt fra hytta.
Den sofaen var kjempefin! og det blir sikkert flott med hvite gulv, (man må visst lide for skjønnheten..;o) )
Kan tenke meg du ser frem til å få det nye kjøkkenet på plass! Kos deg <3

Olstad sa...

åhh så morsomt med oppdattering så artig å se at kjøkkenet er i hus...

Artig å se alt det vakkre kjøkkenutstyret og hvite sofaer det vet jeg mye om med små møkkete barbente føtter.Men hvite gulv derimot de kan enkelt vaskes så ikke så dumt så man kunne tro...

Two sa...

Ja det er likt seg hos Emmeline, ting skjer der du er. Og det blir så lekkert litt etter litt, gleder meg til fortsettelsen. Og Emmelinemannen er ein tålmodig kar virkar det som, han har kanskje sakna dine påfunn den veka han var uten deg...., men no er det likt seg! Ha ha, måtte le då eg såg kor hytta bula av Ikea-pakkar!! Kos deg!

☆Therese sa...

Så koselig å se at det "er liv" i deg :o)
Du må ha en utrolig forståelsesfull mann, som ikke reagerte nevneverdig på lasset fra Ikea !!? Så flott ;o)
Det ser veldig koselig ut på hytta di.
Den boka har jeg også og jeg har også "falt" for den uteplassen - har ikke noe sted jeg kan ha det sånn selv, men jeg har "lumske" planer for verdandaen til søstera mi - hi hi.
Ha det fint så lenge og kos deg :O)
Klem

Unknown sa...

Åh Jævven...som vi ville sagt på smøla...det var litt av et lass, gitt...min mann ville fått hjerte infarkt av mindre...men disse mennene ser det ikke alltid helt sånn som oss...rart det der....ha en fortreffelig helg på den nydelige hytta! klem fra smøla.(jeg har linket deg uten å spørre om lov...for du har så fin og vittig en blogg...)

Related Posts with Thumbnails