mandag 14. juli 2008

I feen sine fotsporJeg har fått fullstendig dilla på Durance vaskemiddel, og litt etter litt har jeg kjøpt inn både oppvaskmiddel, gulvvaskemiddel og strykevann. Det er et mysterium hvorfor jeg har kjøpt inn strykevann, siden  jeg aldri stryker noe, men nå står altså den store flasken der og venter både på meg og strykejernet. Da jeg var i Lyngdal her forleden, så jeg denne stilige kurven fra House Doctor, som passer perfekt til vaskemiddel. Men har jeg ikke sett akkurat denne kombinasjonen før??? Joda--etter å ha sjekket litt på bloggene rundt omkring har jeg oppdaget at jeg har kopiert FEEN uten å være klar over det;) Hun har akkurat samme kurv med samme vaskemiddel i! Når man først går i noens fotspor bestemte jeg meg for å begynne å hekle jeg også. Feen er nemlig i gang med nytt hekleteppe. Jeg kan ikke hekle sånne avanserte heklelapper med åtte kanter, og har for sikkerhets skyld også 140 små granny squares hjemme som venter på å bli sydd sammen. Derfor bestemte jeg meg for at det skulle være store ruter med friske sommerlige farger. Ungene kaller det gryteklutteppe, og jeg er faktisk ikke helt fornøyd med fargekombinasjonen---men sånn får det bli likevel. Spørsmålet er hvor langt jeg kommer?? Syv lapper har jeg heklet så langt, så da mangler bare 53...hmmm!!!

Ellers har Emmelinemannen satt opp et nytt tørkestativ. Dermed kommer klypeposen og de skjønne klypene jeg kjøpte av Marit- Grip dagen kommet til sin rett også. På grunn av dette knallværet henger aldri klesvasken ute mer enn ti minutter før vi stormer ut for å redde den inn igjen!

                          
Nå sitter vi her og venter på sommeren, både meg, badedamen, påskekaninen og resten familien. Håper dere andre har fine dager!

28 kommentarer:

Min Verden sa...

Vel, copycat eller ikke - kurven med vaskemiddel var helt nydelig og teppet blir flott. Hvis du ikke orker et stort kan du lage et bittelite som kan pynte opp et sted. Ellers vil jeg anbefale å bruke strykevannet på putevarene. Da trenger du ikke stryke mye, men det er helt herlig. Helt sant! Jeg var en tur på Lindesnes forrige uke. Jeg vet ikke om jeg sa det tidligere. Flott var det iallefall. Hanne

My home is my Castle sa...

For noen nusselige klesklyper :-)) Kjempesøte...

Kjempeflott kurv også :))

Sommerhilsen

Fabrikken sa...

Jeg har også gått og siklet eter Durance sine produkter en god stund. Men har bestemt meg for at jeg skal vente med å kjøpe de til vi har fikset litt på vaskerommet. Nå er det nemlig så mye rot der, at de ikke ville kommet til sin rett likevel. Så en gang etter ferien kommer de nok på plass her også. Gleder meg :)

Tove sa...

Syntes teppet hadde flotte farger jeg:)


Håper sommeren kommer til deg allerede i morgen!

Lovise sa...

Du, det er nok flere som har falt for de vaskemidlene.....jeg har jo nesten ikke råd til å bruke dem. De ikke bare dufter herlig, men flaskene er dekorative å se på også.
Nydelige klyper du har fått tak i:)
God sommer.

Hatteshuus sa...

Very lovely!

Greetings from Svenja

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så flink du er! Grytekluteteppet blir sikkert flott det! Jeg har hatt store planer om å starte med hekling også, og en venninne har tilbudt seg å lære meg, men har ikke fått satt i sving de planene enda. Har jo så mange planer..
Klesvasken lukter så deilig når den har hengt ute, men vi tok ned stativet i hagen, etter at jeg oppdaget flere edderkopper en gang klærne hang til tørk. Kan jo ikke stå og bruke lang tid på å studere hvert plagge etter de hadde hengt til tørk, så jeg tørker de helst inne. vel, vel noen ganger i et bærbart stativ ute på terassen..
Stryking er ikke så gøy.. Jeg fikk litt energi en solskinnsdag, og strøk faktisk en juleduk..(!) nå i sommer. Litt for seint ute til det mente min mann, men neida jeg er tidlig ute i år!!
:O)

Fortsatt flott sommer. Her er det jo fint bloggevær på vestlandet..

Tone sa...

Kanskje jeg burde prøve slike vaskemidler jeg også, da kanskje vaskingen går som en lek? Vakkert var det ihvertfall, og klesklypene var nusselige. Tror teppet ditt blir kjempefint, jeg har noen prosjekter jeg håper på å bli ferdig med i løpet av ferien jeg også, kremt. Ønsker både deg og meg litt fint sommervær, klem :-)

Maria Louise sa...

Jeg er målløs!! Strykevann!!! Har aldri hørt om det engang... Jeg visste ikke at det fantes sånne fancy vaskemidler heller, så her lærte jeg masse nytt på kort tid... hihi. Trøst deg med at her hjemme i B er det kaldt og regnete. Vi reiste fra solfylte østlandet til det våte vestland, men det er nå fint å være hjemme igjen også! Kos deg den siste ferietiden!! God klem!

Prinsesse Elin sa...

Må visst reise tilbake til stavern der var det nydelig vær.Her er det tett tåke og ingenting for en 11 åring å finne på for uten data men mammaen vil jo ha denne så hva gjør mammaen da???? Jeg stikker å kjøper en brand new firhjuler 90 kubikker til prinsesseliten. Rosa for orden skjyld. Da er jo to fluer slått i en smekk. Hun får frisk luft og mor får ha dataen i fred:O)( ååååå så bortskjemt dette barnet blir ha ha ha ha)

Anita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita sa...

Heeeeei!! Tenker på deg ofte om dagen!!! Hvorfor?? Jo, fordi jeg nå driver og monterer mitt blå/beige/ hvite teppe og har lurt såå på om du snart er ferdig med ditt! Fikk jo svar på det nå, men at du hiver deg i gang med et nytt er imponerende! Tror det kommer til å bli flott jeg! Syns det er vanskelig å sette sammen riktige farger, jeg også, hvis det skulle være noen trøst! Syns forresten at 60 lapper høres litt lite ut;o) Jeg har også begynt på et nytt teppe, men det er et sydd quiltet teppe, skal skjære 400 lapper og har nå skjært 40 så jeg er godt igang:o) Var nemlig på Kathrines quilte stue for et par dager siden og der var det myyyyyye fristelser! Etter å ha skjært alle lappene skal de selvfølgelig syes sammen;o) Skal jenvlig oppdatere på bloggen min! Nå skal jeg sy på noen lapper til på hekleteppet, så kos deg på hytta!! Masse klemmer!

Anita sa...

Forresten veldig koselig å se lille vennen igjen;o)

Den gode feen sa...

Hysterisk morsomt :) Teppet vert fantastisk fint, syns eg. Mitt har seks kantar ;) og du hadde klart det utan problem!!! Stor klem frå Lindapinda

Min Verden sa...

Jeg har en oppmerksomhet til deg hos meg. hanne

Anitas hus sa...

Hei, Emmeline!
Ja du er ikke alene om å vente på sommeren. Vi sitter her med ferielastet båt klare for å farte nedover sørlandet, men vinden og temperaturen har bestemt noe annet. Så i dag dro vi hjem igjen for å vente på litt bedre vær...
Men uansett vær, så ser det i alle fall ut til at du har nok å henge fingrene i;) Og kurven med såpene var lekre og strykevannet, tja... det varer i alle fall lenge:D

Det ligger en award til deg på bloggen min... Du får hente den når du får litt bedre internett forhold;)

Ha en fortsatt fin ferie, så får vi håpe været bedrer seg snart:)

Tone Yvonne sa...

Hei, hei

Ser du holder deg gående :o)

Kurven med Durance produktene ble veldig fin!! Har en del av de produktene ja ;-D

Klypene var jo bare helt utrolig søte!!

Kos deg masse og ha en strålende dag :o)

organic-lizzi sa...

Så mye fint altså!!
Er det ikke like greit å sette igang med kjøkkenet hvis været ikke er av det beste da?
Holdt hardnakket på at jeg slett ikke trengte Durance vaskemiddel.Har nemlig i flere år puttet eterisk lavendelolje i vaskevannet..men så luktet jeg på det!!og så var jeg solgt.
Stryker absolutt aldri(men har tråløst strykejern for da trodde jeg at det ville være morsommere!)Kanskje med den lukten på?.. Fnis..
Kos dager på sørlandet&klem fra Randi

Photo-Me-Life sa...

Host, kremt, jeg har en fin flaske med strykevann...til pynt på badet.....

Jill sa...

Har lur tpå å kjøpe sånt strykevann jeg oxo, men kun fordi jeg ikke helt skjønner hva det er for noe :-0 (rødmer)
Giftet meg med en yrkesmilitær for å slippe å stryke :-)
Kurven skaper koselig stemning uansett hvor mange vaskerom den står i!
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Sitter på en hytte på landet og nyter et glass med te, og ute er det ufsevær. Da er ingenting bedre enn å snike innom den sommerlige og smakfulle bloggen din!Å kor masse fint. Hilsen Bergenserkåne uten blogg

Sissel sa...

Jeg har Durance oppvaskmiddel bla og t.o.m gubben synes den er mye bedre enn zalo..og så lekker i tillegg!
Lekker sofa du har kjøpt deg!Har også lyst på hvit sofa igjen..solgte vår da tre små sjarmtroll dukket opp..men har lyst på en ny etterhvert...

Har en liten award til deg på sida mi om du vil..

@__EY__ sa...

Hei,

du er jammen flink,
jeg hadde ikke klart
å ha flasker i fin
kurv som oser
" Bruk Meg Nå,
Begynn å Stryk ".

Koselige klesklyper,
måtte spenne opp ei
klessnor på tvers i
byhagen etter alle
de fine klesvaskbildene
jeg så her på bloggene.

Og nå har jeg fått
dolly pegs flysendt
fra england, ha, ha
er det sykt eller normalt,
her i blogglandia... : D

See You.

Tara sa...

heisann,
det ligger en award til deg på bloggen min:)
klem tara

hvorfor ikke... sa...

Alt er så flott!
Kurv, vaskemidler, klesklyper, badedamene...
men aller best er du med de stOre forteller-evne!
Det er bare så hærlig! Jeg ler alltid!
Ligger forresten en award til deg inne hos meg...jeg vet jo at du har fått ALT som går an å få, før...Men du fortjener 100 til!
Du setter virkelig farge på tilværelsen THAT MAKE MY DAY!

hvorfor ikke... sa...

Ja, nå ser jeg at tara har gitt deg award i kommentaren over...
...men jeg holder fast på det at du fortjener hundre til....da blir det bare 99 til nå da...tji-hi!

Smil fra Torunn

Olstad sa...

Så hyggelig kurv med vaskemiddel jeg må si at det frister å kopiere hos meg også, mon tro om vasken går lettere da...

Så flotte klyper og klypepose. Jeg tror jeg må oppgradere mitt plasticfantastic opplegg.

Alven sa...

Hei :-) kjempefin blogg du har :-) Første gang jeg er innom her :-) og kommer nok snart igjen :-) Har lagt deg til på siden min :-)

Related Posts with Thumbnails