lørdag 12. juli 2008

Sommerregnet fortsetterDu verden så fantastisk respons på mitt forrige innlegg. Når jeg kommer hjem skal jeg besøke ALLE som har besøkt meg denne sommeren! Med dårlig batteri på min bærbare blir det ikke tid til noe særlig bloggebesøk, her jeg sitter og balanserer PC en på girstangen. Men jeg kommer sterkere tilbake når jeg kommer hjem til eget nett og egen ledning....Været står oss ikke særlig bi for tiden desverre. Dermed har jeg kjøpt garn og lånt bøker på biblioteket, mens jeg legger planer for alt som skal males så snart regnet stopper opp. Jeg ser det blir veldig hvitt hos meg nå når vegger og tak og sofa og bord er hvitt, så det trengs nok noen puter med litt freske farger etterhvert!Apropos farger; bildene i dag er hentet fra verdens skjønneste lille bakgårdskafe i Kristiansand. De fleste fine interiørbutikker ligger i samme sidegate ( fra Markens) og i denne sidegaten ligger det også noen lekre klesbutikker. I bakgården til en av disse klesbutikkene finnes altså denne fantastiske lille kafeen.Den er åpen fra klokken 12-17 på solskinnsdager, og har servering ut fra det lille vinduet. En utedo helt bakerst i gården gir denne nydelige oasen det lille ekstra av sjarm og særegenhet. Da vi besøkte kafeen for en uke siden regnet det, og kafeen var derfor ikke åpen. Men jeg fikk iallefall knipset disse bildene!
Jeg kommer tilbake med et nytt innlegg om ikke lenge. Jeg går i feen sine fotspor for tiden, og det må man jo tross alt skrive noe om---Ha en fin lørdagskveld alle sammen:)

19 kommentarer:

Den gode feen sa...

Aha, i mine fotspor og garnkjøp... Har du byrja på hekleteppe du også, hehe. Knallbra i så fall. Eg har klart å få betennelse i ei skulder og hekseskudd i ryggen (då eg skulle løfte Alma i all hast på vei til Kvadrat i dag). Så nå lurer på kva eg skal gjere for å bli bra til jobbedag på mandag. Eg KAN berre ikkje vere heime frå jobb den tredje arbeidsveka. Neineinei. Så nå vurderer eg å bøtte innpå med vin (sikkert muskelavslappandes) eller dra til legevakten. Ha ha. Går som om eg skulle vere 98 år ;)

Kos dåko inne i regnet, så skal eg be vergudane bli meir snille med dåko :) Stor klem!

liven sa...

Det er ikke meldt noe fint vær her heller så du får kose deg med strikking!! Så kan du shoppe:O)

Ha en fortsatt fin ferie:O)

Rosa sa...

ÅJ, den instrumentveggen var kul! morsomt med ein solskinnskafè, og skikkelig glade sommarfargar i den bakgarden.

Håpar vèrgudane snart snur rette sida til..

borghild sa...

Så du har vært i Hønsegården!! Det er utrolig koselig der, iallfall når sola skinner!!:-) Jeg digger også Skippergata, med Bånsull, Hansen & Co, Drømmeplassen med flere på rekke og rad... Kos dere videre på hytta, og så er det jo greit å bruke regnværsdagene til å sette opp kjøkken, eller....?;-) Klem B:-)

Besta sa...

Hønsegården er herlig ja :-)
Og du har helt rett i at Skippergata har flere flott butikker. Digger og Drømmeplassen og ikke minst NO 1 gave og interiør . En herlig gate synes jeg. Du burde og prøve å få med deg Upstairs i Markens. Masse herlig dill og dall til fantastisk lave priser :-))

Blåbærpai sa...

Den kafè gården ser skjønn ut!Ein liten detalj som skulle vore gjort noko med og det var bosspannet, tykkjer eg.So mange flotte møblar og so eit stort plastik bosspann!Mpf!Ikke pent!

Men tilbake til deg!!So bra at mannen tok heile ikea-trailer tømminga med fatning!Og eg må sei, det var litt av eit lass de fekk servert!Gubba!
Hytta dykkar ser flottog koseleg ut! Innreiinga og koppestell er jo bærre lækkert!

Blåbærpai sa...

Den kafè gården ser skjønn ut!Ein liten detalj som skulle vore gjort noko med og det var bosspannet, tykkjer eg.So mange flotte møblar og so eit stort plastik bosspann!Mpf!Ikke pent!

Men tilbake til deg!!So bra at mannen tok heile ikea-trailer tømminga med fatning!Og eg må sei, det var litt av eit lass de fekk servert!Gubba!
Hytta dykkar ser flottog koseleg ut! Innreiinga og koppestell er jo bærre lækkert!

Kerstin sa...

Så koselige bilder av en urkoselig kafè.Spennende med strikke prosjektet ditt. Gleder eg til å se:=)

Kos deg videre.
Klem

Hilde sa...

Sånn en koselig kafe! Den så jeg dessverre ikke da jeg var i Kristiansand i fjor. Håper det snart slutter å regne så du får malt litt. Her i Bergen har det vært stort sett fint hele uken, så jeg har definitivt fått malt fra meg for en stund.. Kos deg med håndarbeidet, og fortsatt god ferie!

Sol sa...

Heia.Jeg følger med på di ferieblogging fra toppen av girspaken....Morsomt.Det må jeg teste selv når jeg skal på ferie på vestlandet, ha, ha......Så stilige bilder fra bakgårdskafèen...Der skulle jeg gjerne ha vært og fotografert litt selv. Fortsatt god ferie kjære deg.

begrytt4 sa...

Hei Emmeline. Jeg har vært lykkelig og glad leser av bloggen din lenge, men jeg er lat og utålmodig, og dermed blir det lite kommentarer fra meg...
Men jeg har startet et nytt o bedre liv og her er min første: Tusen takk for humørfylte og humorfylte innlegg som gir meg et smil om munnen hver dag.
Så mitt sommerønske måtte være å få drikke kaffe og spise en syndefull kaloribombe sammen med deg på denne nydelige kaffen. Dette måtte være toppen! Ha en flott ferie emmeline

prinsessa1976 sa...

Ja da var jeg hjemmom en snarvisitt med et tonn med skittne klær. Her går jeg bare i ring....i det ene øyeblikket så blogger jeg, så vasker jeg klær, så setter jeg på plass pynteting....virrer bare. Har kjørt i et bankende i hele dag. Ååååååå så godt det skal bli å ligge i MIN egen seng i natt:O)

Tiril sa...

Koselig kafe , ikke så koselig å sitte der i regnvær,
Regn har der vert her i Rogaland og di siste dagene.
Der er vel et hav av koselige butikker i Kristiansand distriktet, jeg er svak for Annekset, må alltid innom der.
Men du har vel nok å styre med tenker jeg, alt det du har kjøpt med deg fra Ikea.
Håper solen snart solen titter frem igjen, sommeren går så alt for fort til at vi skal regne bort,

Nr. 5 sa...

Heisann
Der så det jo veldig koselig ut. Er veldig interessert i å høre hvor den sidegata er hen, vi skal til Kristiansand snart, og må jo få med meg det beste av interiørforretninger :) Kunne du gitt meg en god veibeskrivelse, en som passer til ei uten stedsans :) Hihi

Håper dere får litt mer sol snart.

Klem fra nr. 5

vivi sa...

Så fint det blir på hytten! Gleder meg til dere får kjøkkenet opp:)
Ha en flott uke!

Tussaluso sa...

Gu' for ein flott bakgårds-kafè. Så kjekt at sånne plassa fortsatt finnes. Den ska' eg sjå itte neste gong eg ska' te' Kristiansand.
Håpa regnet snart gir seg, har månge vindu eg ska' mala.

Jill sa...

Ja regnet kom igjen tilslutt (kanskje det har vært her lenge for alt jeg vet, nettopp kommet hjem fra det store Syden-landet)
Herlige bilder fra kristiansand!
Kjøpte garn på Voss forleden, strikker babyluer og sokker til veninnebabyer som triller ut!
Ha en fin uke!
PS: hadde planer om å sende deg en instruksjonsmanual i førstehjelp (med tanke på hjerteinfarkt o.lign) før den Ikeatraileren rullet opp hagegangen din, men tiden strakk ikke til!
Godt mannen din tok det så pent :-)
LOL!

Lemi sa...

førr en nyydelig kafe ;) synd d regnet, så dokk ikke kunne sitte ned.

奇堡比 sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails