lørdag 19. juli 2008

Summer moves on...Sommerferien begynner å minne ørlittegranne på fjorårets affære; Da satt vi forventningsfulle foran værvarslingen og ventet på solskinn og varme. Etter ukesvis med gråvær ønsket vi oss bare pittelitt varme, og sånn begynner det å bli i år også. Dermed er det ikke så mye nytt å melde fra det Emmelinske hytteliv.På uthuset står malingsprosjektene i kø. Jeg leser i interiørblader om folk som har 35 kvadrat som sommerhus i en kolonihage. Da titter jeg meg rundt i uthuset, og tenker skrekk og gru SÅ mye arbeid som må til for at disse 35 kvadratene skal bli noe mer enn rot og skrot! Vi får vente til et eller annet barn blir snekker, og det er jo lenge til siden mulig snekkersønn ikke er ferdig med barneskolen engang.Litt nytt er det selvfølgelig å melde. På torsdag var jeg på knallhyggelig bloggelunsj med Helene og Prinsessa og Prinsessa sin søser, tre utrolig kjekke damer:) Vi fikk også shoppet ørlitegranne på Mosters Hus, og hadde det alt i alt kjempeflott.I går var jeg på loppemarked i Lillesand. Millionærfruene som ferierer i Blindleia var der også, og de presset opp prisene på alle de fineste gamle møblene. Dette gjorde at Herr Emmeline ( og min svigerfar) pustet lettet ut. En blå kjøpmannsdisk var ikke interressant for noen av Frognerfruene, så den skal nå få nytt liv med litt maling og nye knotter.Ønsker alle en fin lørdag, håper å være litt kjappere tilbake med nytt innlegg! På tirsdag flytter jeg sofa ut i telt i hagen, for da er det meldt sol og stuegulvet skal bli hvitt. Forhåpentgligvis følger en optimistisk reportasje om dette prosjektet. Riktig god sommer og fortsatt god helg:)

22 kommentarer:

Lene sa...

Hehehe... Fortsatt god sommer, Emmeline. Og måtte solen skinne på tirsdag, snekkerhåpet skynde seg til svennebrev, og kjøpmannsdisken din bli minst like flott som det frognerfruene karet til seg bli. Livet er herlig lell, ikke sant :)

Sommerklem fra Drammen (snaaart ferie her).

jorunnslilleverden sa...

Så fine bilder! Koselig inngangsparti og vindu med lyseblått i :0) Får håpe finværet kommer nå da! Fortsatt god ferie :0)

Anita sa...

Koselige bilder, men er desverre også sååå redd for at sommeren ikke kommer ordentlig i år:o( I fjor var det lissom greit fro da hadde vi tilsammen ter uker i sydeligere strøk, men i år skal vi ingen steder og kroppen trenger sårt litt mere sol og varme!! Håper det fine været kommer nå og at du får gjort alt du vil!! Kos deg videre!

Synnøve sa...

Jaja, dere har det i hvert fall veldig koselig der da...! Ser så trivelig ut der i Solbakken :) Jeg er akkurat kommet tilbake fra en ukes ferie i et annet Solbakken på nordvestlandet, og det ble en heller våt affære...! Øs pøs i en uke, hulk :( Men, nå venter jeg på godværet som skal komme neste uke... Jeg krysser fingrene for deg også Emmeline! :)

Cilla sa...

Kjempekoselig hytte dere har Emmeline! Får håpe det blir bedre vær etterhvert, vi kan ikke skryte på oss godvær her oppe i nord heller..
Kjøpmannsdisken så kjempe fin ut, blir sikkert veldig bra med litt maling og nye knotter!

Du får nyte godværet som forhppentligvis kommer! Fortsatt god sommer:)

Gunhild, NO sa...

Hei! Dro dere helt til Lillesand for å gå på loppemarked...!! Jeg hadde ikke fått med meg at det var loppemarked der engang. Men har så mye lopper stående her hjemme at jeg trenger sikkert ikke noe nytt. Ja for en sommer.... Vær som innbyr til shopping, men her må vi visst ikke bruke penger for tida. Hvis dere har tv følger dere kanskje med på touren. Kikket akkurat på en lavendelreportasje derfra. Fantastisk!
Lykke til med gulvmaling og videre hytteliv!!

krinkelkroken sa...

Heisann
Emmeline!

kjekt å høre sommernytt fra deg;)
Synd med været, er ikke bra her heller....men sikkert kos med loppis da;)

Gleder meg til å se og høre mer om gulvet som skal males, har planer om å male parkettgulvet her hjemme så trenger tips:)

Ha en fortsatt fin ferie, og håper solen er på vei!

hvorfor ikke... sa...

Koselig bilde fra vinduet!
flott hytte dere har...

Krysser fingra for
SOL-SOL-SOL

prinsessa1976 sa...

STATUSRAPPORT fra Helt oppe i vestagder fylke (på grensa til ingenmannsland)

Været: Det regner ikke kameler lengre, men tanks.

Formen: rennende nese, bihulebetennelse og veldig hvit
( leggene er fortsatt skummamelk blå)

Inneklima: Tung soveluft da 4 av 7 ligger som slagt rundt på diverse sofaer og i stoler å mursover.

På tv: Interiørprogrammer( jeg og Irene er i vår drømmeverden)

Mat: Pannekaker med is( det er faktisk det eneste som minner om sommer her)

Kan det hende at en av disse miljonærfruene er min kjære kusine som tilfeldigvis ar hytte i blindleia.he he. ser na føre meg der hun bruker albuer for alt det er verd.
Godt at du fikk med deg det flotteste. En kjøpmannsdisk med sjel.
Her er det sånn JUHUU- DET SKAL BLI GODT Å KOMME PÅ JOBB IGJEN- FOR DA KOMMER FINVÆRET.

Jeg skal da sitte på terrassen min å nyte kveldene med vin, jordbær og musikk på annlegget. Jeg skal ikke jobbe annet enn slike vakter som begynner tidlig og slutter tidlig så jeg har hele ettermiddager til å nye livet. Opp med humøret min venn. sommeren er ikke slutt enda. Vi er kun i midten av den. Finværet kommer til uka.
HOLD UT - OVER OG UT!!!

Anonym sa...

Hello,
although I couldn´t understand a word, I read the word Sommerferien that´s the same word as we have here in Germany. I wish you wonderful sommerferien with really nice weather (wherever you will spend them)
All the best for you and your family,
Sabine

tintin sa...

Krysser fingrene for at solen kommrer til uken Emmeline. Trist hvis sommeren skal bli nesten like ille som i fjor. Jeg har tatt ekstra lang ferie i år - 6 uker, 2 uker er over nå med litt så som så vær, det som er positivt med dårlig vær er at jeg kan sitte med god samvittighet på syrommet. Ønsker deg og dine en fortsatt god ferie og sommer!

Jill sa...

Tidig å høre om FrognerFruer på loppemarked :-) Tenk at de omgås almuen på den måten, det burde de holde seg for gode til LOL !

SOL SOL KOM IGJEN
SKINN PÅ EMMELINE VENN...
fikk ikke resten til å rime!

Fortsatt god ferie!!!!

Landliv sa...

Nå har jeg fartet både i Sverige og Danmark og i Sør-Norge, og det er ikke varme noen steder :oppmuntrer:

Men snart?

Forresten var jeg så lur at jeg giftet meg med en snekker... så han driver og sager til forskaling så jeg får flotte murer så jeg kan lage nye bed. Veldig fornøyd med han!! ;-)

Rosa sa...

Det ser riktig idyllisk ut på Solbakken, sol eller regn. men sjølvsagt, i ferietid er det varme lyset å foretrekka, framfor det kalde våte. (Bere hugs at me hadde "Månadsvis" med godver på tidlig-sommaren, sjølv om dei fleste då måtte gå på jobb innimellom ;) )

Håpar sola kjem på tirsdag, så stovegolvet vert kvitt. Og så håpar eg dei dyre loppis-funna til frognerfruene smuldrar opp så snart dei kjem innom døra i den frognerske lufta. Nei huff, det var visst ein ondsinna tanke på ein sundags morgon! Kos deg med interiørblad, iallefall!

(Forresten, korleis går det med Lars Monsen - ser du mykje til han i den endelause rekka av innedagar?)

God sundag!

Miss Cellaneous sa...

Hei du! Jeg elsker den blå prikkete kannen du har på det ene bildet der? Hvor har du kjøpt den? Er det no spesielt merke?

lillelise sa...

Så koselig du har det på hytta!
Masse inspirasjon og hente på bloggen din!

Sommerhilsen :-)

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline!
Her er jeg, tilbake fra ferie i Syd-Frankrike og har hatt det kjempefint! Men kjempefint ser du også ut til å ha det på den super-idylliske hytta di på sørlandet! Bildet av vinduet med lyseblått greengate porselen var bare så sommeridyll at jeg ble rent glad! Likeså av å kikke på bildene av hyllene med alle polkadottete og blomstrete servise på åpne kjøkkenhyller. Så sommerdelikat og nydelig!!!
Skjønner dere også venter på mer skikkelig sommervær om dagen. Det sies at her jeg bor så skal vi få bedre tider i midten av uka og mange dager fremover. Da blir det nok slik på sørlandet også, skal du se. Vi har jo heldigvis fått en kvote med sol også nede i Provence, men man vil jo gjerne oppleve litt av den norske sommervarmen også. Det er jo så herlig når den først kommer!
Den hvite sofaen deres så ut til å skli rett inn i sørlandsidyllen, og forbedringen fra forrige sofa var god den! Dere har i det hele tatt ei skjønn hytte og jeg vet jo hvor koselig det er der nede på sørlandet med Lindesnes, Kristiansand, Lillesand og Grimstad. Vi har vært der i flere ferier vi også, og huset inneholder forskjellige bruks- og pynteting fra disse stedene.
Kos deg så mye med hekling og lesing og shopping og i det hele tatt hytteliv! Jeg har enda ikke fått lest ei eneste bok, så jeg vil på biblioteket i morgen og låne ei god ei! Sommerklem fra Trine

mali-mo sa...

Sommerhuset ditt ser helt herlig ut!

Har nettopp kommet tilbake fra en ferie i de samme traktene, og været var neimenn ikke noe å skryte av. Her reiser man sørover til sol og varme, eller...neida. Frøs meg gjennom koselige Lillesand...brrr. Men handlingen gikk bra!!! Masse koselige butikker overalt, og feriepengene forsvant som dugg for solen. Tror det er lurt å ikke hå dem for lenge på konto igrunn-man kan ikke savne noe man (nesten) ikke har hatt vel?

Ser fram til gulvmalingsreportasjen din. Vi drar ut på annekset imorgen for å legge gulv, og da blir det nok maling av gulv her også uti uken. Heldigvis (!) bare 12 m2, og det må jo gå som en røyk. Eller?

Nyt sommeren!

Anonym sa...

Hei :-) Bare en liten tur innom for å ønske deg en fortsatt god sommer :-) Og nå ser det jo ut til at dere kanskje får litt bedre vær og?! Så utrolig koselig hos deg, at jeg får helt hytte abstinenser...har ikke vært der på altfo lenge nå..

Stine ☆ sa...

Hehe... ja ikke mye til sommervær i det siste nei :) Men nå kommer solen! Og den skal nytes! Lykke til med malingen!

Torill sa...

Vi var i Danmark i to veker no, og eg kjenner meg ganske godt igjen i det du seier med å vente været. Ikkje ein einaste dag for strandlivet, og vi som budde tett ved ei lang sandstrand. Men sann er det..

Ikkje uro deg for at du sjeldan bloggar, du bloggar meir enn dei fleste av oss. Du har ein fin blogg og eg likar måten du skriv på. Artig :-) God sommar vidare.

Butterfly sa...

Hallo :o)

jasså, du har truffet på millonærfruene du også.... ;-D

Kjøpmannsdisken blir sikkert like fantastisk som alt annet du renoverer :o)

Skjønner hva du mener med hensyn til været, men nå ryktets det a sommeren kommer i morgen ;-D

Håper du har det bra!!

klem

Related Posts with Thumbnails